ashkan.sam
Registered User
سلام
تیلت سیم کارت خور با قیمت مناسب چی پیشنهاد میدید ؟
************************************************** **************سلام
امیر اقا بازم یه مشورت!
میگم من الان این pipo m9 pro max 3g که الان اومده و 3g , gps و صفحه با کیفیت و دوربین خوب داره نگیرم؟؟؟ یعنی میگید یکی دو ماه دیگه تفاوت چشمگیری توی cpu , gpu , ram دیده میشه تو مدل هایی که معرفی میشن؟؟ یعنی این الان ته خط یه سری تکنولوژی هست و بعدیا میشن نسل جدید و خیلی بهتر؟؟
بعد این الان همه چیزی که یه تبلت باید داشته باشه رو داره . 3g و gps و صفحه نمایش 1900*1200
و مدل هایی که معرفی میشن معلوم نیست که مدل سیم کارت خور و جی پی اس دارشون چقدر دیگه معرفی بشه
و از همه مهمتر الان دلار نسبتا خوش قیمته و به شخصه واقعا نمیدونم ارزون میشه یا گرون
با تمام این تفاسیر باز هم به نظرتون نسل جدیدی که قراره معرفی بشه ارزش صبر کردن داره؟؟ یعنی مثلا cpu 8 هسته ای میشن یا مثلا Qualcomm CPU میزارن؟؟؟
به قول دوست عزیزی : با تشکر
تبلتهای سیمکارتخور 7 اینچ چهار هسته ای:
Cube U55GT Talk79 : 735
http://www.cube-stores.com/cube-u55g...etooth-fm.html
Star HD89 mini : 710
http://www.pandawill.com/hd89-mini-3...ck-p75263.html
باسلام
احتمال داره، از چیپست جدید راکچیپ هشت هسته ای و یا اوکتا کور مدیاتک (سازنده معروف پردازنده موبایلهاشون که چندی پیش ادعاکردند تایکی دو سال دیگه نفر اول فروش و استفاده در میان چیپستها خواهند بود) استفاده کنند...
بخرید..خوبه؟؟!!
ولی طرفمون میگه پیپو میه ندارتش pipo m9 3g و فقط ورژن عادیش هست.... از طرف دیگه Nexus 7 نسل دوم، هم باید درنظر بگیرید(البته اگه هفت اینچ حوابگوتون باشه) اگه هم نه، که منتظرم طرفمون بگه اومده و من هم اینجا اعلام کنم خدمتتون
باتشکر
گوشی zopo c2 4GB موجوده درشیراز، باقیمت : 1,030,000 تومان و هزینه پست 5 تومان
- 5.0 inch FHD 441PPI Screen, 1920 x 1080 pixels
- MTK6589 Quad core cpu, 1.2GHz
- 1GB RAM +4GB ROM
- 13.0MP back camera and 5.0MP front camera , support 1080p HD recordpegasus
- Android 4.2
- Networking: 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 850/2100MHz
- Dual SIM Card(Ordinary SIM + Micro sim) Dual Standby
امیر آقا تبلت ما هم رسید دستت درد نکنه.سه شنبه هفته پیش رسید مشهد.من pipo max m6 35 خریدم از امیر آقا.کاملا هم راضی هستم.فقط گمرگ لعنتی 75 تومن ازم گرفت.در مورد تبلت هم بگم.چیپستش عالیه.صفحه ی رتیناش هم معرکه است.فقط چند تا ایراد کوچولو داره:1- اینکه فلش دوربینش اگه نبود سنگینتر بود.2-یه کم گرم میکنه و اینکه خیلی طول کشید تا برسه دستم که اینم تقصیر فروشنده نیست و بر میگرده به مشکل پست.باتریش هم قشنگ 7 ساعت جواب میده.
آقا تست کردم قبلا.منظورت چیه چقد جواب میده؟زیر افتاب یه تست میکنی ببینی صفحش چقد جواب میده؟ ممنون
آقا تست کردم قبلا.منظورت چیه چقد جواب میده؟
پیشنهاد میکنم ابتدا قیمت ها رو با این لیست قیمت تبلت مقایسه کنید.
سلام
تبلت سایز 7 اینچ با چیپست rockchip 3188 و a31 تا قیمت 600 تومن چی می شه سفارش داد ؟....... بیشتر سخت افزار برام مهم و دوربین . بلوتوث . gps برام مهم نیست........ lcd با کیفیت خیلی مهم
گوشی با سخت افزار بالا تا قیمت 600 چی می شه سفارش داد ؟...... فقط برند معروف باشه که رام براش پیدا بشه
راستی1- چقدر طول می کشه تا بیاد ؟
2- گمرک حدودا چقدر می گیره ؟
3-هزینه ی پست داخل ایران هم وقتی بیاد در خونه می گیره ؟
این Pipo M9 Pro 3G با یه کیف چرمی ردیف نه اونی که تو سایت geekbuying هستش چند می ایسته؟
با DHL می فرستین یا معمولی میاد؟
چند روز بعد از سفارش دستمونه؟
سفارشی...دوستم چهارتاشو آورد ولی با قیمت هرکدوم 1,935,000 ، همه رو فروختش...بنابراین هنوز هم سفارش از چین بهتره تا موجود خریدنها....لنو k900 در ایران موجود دارین؟ یا باید سفارش بدین تا یک ماه دیگه از چین برسه؟
با سلام داداش جنس ما چی شد تورو خدا زودتر الان 24 روزی شد پس کی میرسه
دریافت شدآقای فاضل بابت Pipo M9 Pro 3G و کیفش مبلغ رو به حسابتون واریز کردم. لطفا ایمیلتون رو چک کنید.
تو سایز 7 و 8 اینچ :آقا امیر لطفا چند تا تبلت سیم کارت خور در رنج های قیمت و سایز های مختلف معرفی کنید