باسلامسلام تبلت 8 اینچ به بالا تا 800 چیز خوب با صفحه نمایش با کیفیت چی پیشنهاد میدی شما ؟ موجود چیزی دارین ؟
Freelander Olympic البته اگه هنوز تو بازارچین یافت بشه...تو ایران یکیش هست و یکی از بچه ها داره ولی با قیمت 400 میدتش.....قمیت سفارش از چینش اگه موجود تو بازار باشه(کارخونه دیگه نمیزتنش مدتهاست)، 470-480 تومانه، که هزینه گمرک یا....میخوره بالای 500 میافته...سلام، آقا تبلت با گیرنده تلویزیون هم داری؟
حدود سه هفته دیگه اگه نرمال مراحل طی بشه(که ده روزست)،اگه هم نه،که زیر یکماهه(معمول همون سه هفته بازم اکثرا)آقا امیر این تبلت ما رو سفارش دادید؟
الان تو چه مرحله ایه؟ و تقریباً کی میرسه؟
Pipo M9 Pro 3G
سلام داداش منم شیرازم من مدلای
pipo m9pro 3g و غیر 3g
pipo m7pro 3g و غیر 3g
ainol spark
hyondai play x plus
کداماشو موجودی دارین و چند ؟
کجا بیام بخرم ؟
آقا امیر در مورد تبلت Ainol Ax1 و قیمتش توضیح بدید
مسلما همیشه pipo بیشتر از بقیه همه منتظرشند و خواستار داره، من هم بنابراین در کل رو اون بیشتر حساسم چراکه در عمل هم ثابت کرده کیفیت کارش firm و خوبه(ذرعین اینکه ظاهر ودیزاینی هم داره)سلام آقا امیر! بی زحمت قیمت این مدل هارو بگین و اینکه کدومش به نظرتون بهترین گزینس؟؟؟
PIPO M7Pro Quad Core Tablet PC RK3188 8.9 Inch Android 4.2 Bluetooth GPS 2GB RAM 16GB White - Buy PiPO Tablet
PiPO M7 Quad Core RK3188 8.9 inch IPS GPS Android 4.2 Tablet PC RAM 2GB - Buy PiPO Tablet
Cube U39GT RK3188 1.6GHz 9 inch Tablet PC Android 4.2 Quad Core PLS Capacitive Touch Screen 1920*1280 2GB/16GB - GeekBuying.com
iFive X2 8.9 inch Tablet PC Android 4.1 OS RK3188 Quad Core IPS Capacitive 1920*1200 Resolution 2GB/16GB BT - GeekBuying.com
Cube U35GT2 Android 4.1 RK3188 Quad Core 1.8Ghz CPU 7.9 inch IPS Capacitive Touch Screen 2GB/16GB Tablet PC BT - GeekBuying.com
یاتشکر
باسلامسلام اقا امیر من میخوام m7pro را سفارش بدم حالا فقط مشکل مدت زمان پستش هست پستی نیست که زود به دستم برسه اخه برای کادوی تولد داداشم میخوام ؟
مشکلی نیست، رنگ سفید و gray اش هست،اقا امیر نگفتین s7599 رنک سفیدش هست یا نه چون برام خیلی خیلی مهمه که سفید باشه بعد اگه میشه یه لینک از این گوشی بدین تا ببینمش با تشکر فقط اگه زودتر ج بدین سپاسگزارم
سلام آقا امیر
مدلهایی که ه بنده پیشنهاد دادید رو همه رو برسی کردم!
خوبن ولی یه مشکلی دارن و هیچکدوم سیم کارت خور نبودن!
یه مدل 4 هسته ای طرح آیپد مینی که خودت صلاح بدونی پیشنهاد میدی!؟ (7.85" باشه)
حتما سیم کارت خور باشه!
باتری هم حداقل 5 ساعت به بالا نگه داره!
ممنون.
باسلامدوباره سلام
مناینو تو همون سایت دیدم:
Cube U55GT Talk79 MTK8389 1.2GHz 7.9 inch Tablet PC Android 4.2 Quad Core IPS Capacitive Touch Screen 1024*768 1GB/16GB - GeekBuying.com
پیشنهاد میدید؟
اگه آره قیمت حدودا چقدر در میاد؟