• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام داداش - تبلت سیم کارت خور قوی و با کیفیت تا 600 یا 700 چیزی داری؟

ali_barsa124

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
منظورم نسبت به قیمت دیروز بود که شما گفتین قیمت دلار رفت بالا خواستم بگم دوباره اومد پایین

Doom

Registered User
لایک‌ها
789
باسلام
سرعت اینترنت سیمکارتهای ما همچین بالانیست(وهمچنین کیفیت کارشون) که بخوام بگم انتخاب مدل مودم خیلی مهمه و حتی همین 85 تومانی ها هم بهترین سرعت (وعملکرد)رو نشون میدند..ولی در کل فعلا بین تبلتهای چینی، مودمی Huawei e1750 مشهورشده که قیمت برابر 140-160 تومانه(با دلار روز)

باتشکر
امیر جان! زیر 100 تومن کدوم مارک و مدل بهترینه به نظر شما؟

dariush_abbasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام.
من یک تبلت 9.7 رتینا میخوام.
بهترین مورد؟
ارزانترین مورد؟
به صرفه ترین مورد؟
ممنون میشم اگر قیمت سه مورد زیر رو لطف کنید:
1- freelancer pd800 که فرموده بودید کمترین قیمت راک چیپ هستش؟
2- pipo m6 بدون 3g
3- archos 97 tithanium hd
هزینه حدودی گمرگ چقدر میشه؟
با تشکر فراوان

saee.naghi

Registered User
لایک‌ها
17
سلام آقا امیر گوشی ما اومد ( Vowney v5 )
از من گمرک 70 هزار تومان بابتش گرفت و تو شیراز نگهش داشتند و وقتی پول گمرک رو دادم پول ارسال به شهرمون هم جدا ازمون گرفت و بعدش فرستاد
درباره گوشی
مزیت :
سرعت خیلی بالایی داره بدون هنگی
دوربینش کیفیت خیلی خوبی داره بخصوص عکساش
صفحه نمایشش هم کیفیت خوبی داره و خیلی حساس و دقیقه
برای شارژ کردن از صفر تا صدش 2 ساعت و ربع طول کشید
خیلی قشنگ و خوش ساخته

معایب :
نداشتن دکمه اختصاصی برای عکاسی
نداشتن هنزفری تو جعبه
اگه فیلمهاش با فرمت mp4 ضبط میشد بهتر بود
بصورت پیش فرض در منوها از فارسی پشتیبانی نمیکنه ( از فارسی پشتیبانی میکنه )

آقا امیر سوال داشتم ؟
من میخواست بدونم فواید روت کردن چیه ( باید گوشی روت بشه یا نه ) اونوقت چرا
اگه روت نشه نرم افزار روش درست نصب میشه یا نه
تو نصب بازیها که با مشکلی بر نمی خوریم که

و در آخر من از آقا امیر تشکر میکنم و دیگر هیچ !!!!!!!!!!!!!

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امیر جان! زیر 100 تومن کدوم مارک و مدل بهترینه به نظر شما؟
باسلام
برای مودم، بهتون پخ شد...
باتشکر

با سلام.
من یک تبلت 9.7 رتینا میخوام.
بهترین مورد؟
ارزانترین مورد؟
به صرفه ترین مورد؟
ممنون میشم اگر قیمت سه مورد زیر رو لطف کنید:
1- freelancer pd800 که فرموده بودید کمترین قیمت راک چیپ هستش؟
2- pipo m6 بدون 3g
3- archos 97 tithanium hd
هزینه حدودی گمرگ چقدر میشه؟
با تشکر فراوان
پیشنهاد نمیدم رتینا مثل همیشه و کیفیت FHD رو نه فقط کافی و بلکه لازم میدونم..بنابراین تبلت Pipo m9pro 3g رو با هزینه سفارش 1,100,000 (فعلا با دلار فعلی) رو مدنظر بگیرید
اما تبلتهای Pipo m6 3g با هزینه سفارش :1,025,000 تومان
از چیپست a31 در مدلهای Ainol Nova 9 spark firewire و Cube U9gt v با هزینه سفارش 798 تومان و در مدل RK3188 هم تبلت freeander Pd800 با هزینه سفارش 840 تومان، ارزانترین مدلها و بصرقفه ترین ها رو تشکیل میدند.
هزینه حدودی گمرک برای تبلت بین 30 تا 50 تومانه(گوشی 50 تا 90 تومانه)
Pipo m6 : 884
تبلتهای archos کلا قابل تهیه نیستند.....درکل چینیها قیمت بهتری نسبت به امکاناتشون ارایه میدن تا تبلت archos.....

سلام آقا امیر گوشی ما اومد ( Vowney v5 )
از من گمرک 70 هزار تومان بابتش گرفت و تو شیراز نگهش داشتند و وقتی پول گمرک رو دادم پول ارسال به شهرمون هم جدا ازمون گرفت و بعدش فرستاد
درباره گوشی
مزیت :
سرعت خیلی بالایی داره بدون هنگی
دوربینش کیفیت خیلی خوبی داره بخصوص عکساش
صفحه نمایشش هم کیفیت خوبی داره و خیلی حساس و دقیقه
برای شارژ کردن از صفر تا صدش 2 ساعت و ربع طول کشید
خیلی قشنگ و خوش ساخته

معایب :
نداشتن دکمه اختصاصی برای عکاسی
نداشتن هنزفری تو جعبه
اگه فیلمهاش با فرمت mp4 ضبط میشد بهتر بود
بصورت پیش فرض در منوها از فارسی پشتیبانی نمیکنه ( از فارسی پشتیبانی میکنه )

آقا امیر سوال داشتم ؟
من میخواست بدونم فواید روت کردن چیه ( باید گوشی روت بشه یا نه ) اونوقت چرا
اگه روت نشه نرم افزار روش درست نصب میشه یا نه
تو نصب بازیها که با مشکلی بر نمی خوریم که

و در آخر من از آقا امیر تشکر میکنم و دیگر هیچ !!!!!!!!!!!!!

باسلام
انشالله پای هم پیرشید....
درمورد روت، هیچ مساله ای پیش نمیاد براتون و اون فقط برای یک چیزه، که شما بشید رییس دستگاه آندرویدیتون...بتونید با برنامه های خاص در این زمینه، برنامه های در حال اجرای سیستمو که نمیخواید ببندید و حذف کنید، فرکانس پردازشگرتونو کم و زیاد کنید(که برای بهینه کردن زمان ومصرف باتری، اکیدا پیشنهاد میشه) ، همچنین به فولدر دیتای بازیهاو برنامه که تو DVD نرم افزاری آندروید میبینید، دسترسی داشته باشید...از همه مهمتر، بتونید بک آپ کامل و ریکاوری و... رو داشته باشید بصورت واقعی، نصب کاستوم رام رو راحت تر انجام بدیدو.....
در تاپیک گوشیها، یک قسمت گزاشتم مربوط به "توضیحات بیشتر برای گوشیها"، دقیقا قبل از معرفی اولین گوشی هست جاش...تمام برنامه های مورد نیاز برای روت و نصب ریکاوری و حتی برنامه های کاربردی مهم رو اونجا بصورت لینک مستقیم گذاشتم که براحتی دسترسی داشته باشید....
حتما اگه رامشو دوست نداشتید، کاستوم رامهای صفحه Needrom.com رو نگاه کنید ودانلود و نصب کنید جای رام فعلیتون

باتشکر

dariush_abbasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
پیشنهاد نمیدم رتینا مثل همیشه و کیفیت FHD رو نه فقط کافی و بلکه لازم میدونم..بنابراین تبلت Pipo m9pro 3g رو با هزینه سفارش 1,100,000 (فعلا با دلار فعلی) رو مدنظر بگیرید
اما تبلتهای Pipo m6 3g با هزینه سفارش :1,025,000 تومان
از چیپست a31 در مدلهای Ainol Nova 9 spark firewire و Cube U9gt v با هزینه سفارش 798 تومان و در مدل RK3188 هم تبلت freeander Pd800 با هزینه سفارش 840 تومان، ارزانترین مدلها و بصرقفه ترین ها رو تشکیل میدند.
هزینه حدودی گمرک برای تبلت بین 30 تا 50 تومانه(گوشی 50 تا 90 تومانه)
Pipo m6 : 884
تبلتهای archos کلا قابل تهیه نیستند.....درکل چینیها قیمت بهتری نسبت به امکاناتشون ارایه میدن تا تبلت archos.....
خیلی ممنون از جواب کاملتون.
من 3g نمیخوام چون هزینه اینترنتش فعلا به صرفه نیست.
من در مورد pipo m6 خیلی تحقق کردم تقریبا از همه بهتره به خصوص از نظر wifi , speaker فقط یک سوال وجود داره که pipo m6 با pipo max m6 چه فرقی داره؟چون تو اینترنت بیشتر برای مدل با max مزایا گفته شده.
تبلت رو پست میاره درب منزل یا خودت باید بری از گمرک بگیری؟
امیر آقا قیمت چند مورد زیر رو هم لطف میکنید؟
1- مدل 16 onda v972
2- Ainol Ax1 سیم کارت خور
3-Vido N90FHDRK
4-vido n90srk
5-onda v813
ببخشید زیاد شد.
بازم ممنون.

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
خیلی ممنون از جواب کاملتون.
من 3g نمیخوام چون هزینه اینترنتش فعلا به صرفه نیست.
من در مورد pipo m6 خیلی تحقق کردم تقریبا از همه بهتره به خصوص از نظر wifi , speaker فقط یک سوال وجود داره که pipo m6 با pipo max m6 چه فرقی داره؟چون تو اینترنت بیشتر برای مدل با max مزایا گفته شده.
امیر آقا قیمت چند مورد زیر رو هم لطف میکنید؟
1- مدل 16 onda v972
2- Ainol Ax1 سیم کارت خور
3-Vido N90FHDRK
4-vido n90srk
5-onda v813
ببخشید زیاد شد.
بازم ممنون.
باسلام
m=Max همین فقط....!!!!
1-ONDA v972 16GB هم برابر 863 . ONDA v973 هم برابر 890 تومانه
2-ainol Ax1: 585
3-N90FHDRK : 905
4-N90 SRK : 645
5-OnDA v813 : 633
6-Ampe a90 Quad core : 585
7-Cube u30gt 2 : 970
باتشکر
اما بعضی بچه ها در مورد یکسری گوشیها سوال میکنند، اینجا هزینه سفارش روزشو -اعتباردارتا آخر شنبه شب- میزارم، خواستید در خدمتتونم...چه در تعداد بالا(با تخفیف و...)و چه در یکی...

ZTE V956 QUAD CORE QUALCOMM : 455

LENOVO A706 QUAD CORE : 594

LENOVO A760 BLACK COLOR QUAD CORE : 440

HUAWEI G520 bLACK COLOR QUAD CORE: 533

HUAWEI G610S QUAD CORE: 695

ZTE U807 : 360

Last edited:

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
آقا امیر جریان چیه شما آینول ax1 رو 585 قیمت میدی ولی یکی از دوستان دور و بر 550 یا 560 میداد
فرق خاصی دارن ؟ شما مستقیم سفارش میدی؟ میتونی رنگ آبی رو بیاری؟ لوازم همراه چی داره؟ برچسب صفحه اضافه داره؟ میشه سفارش داد؟ چقد به هزینه اضافه میشه؟

MAX_MAX

Registered User
لایک‌ها
2
سلام..
آقا امیر قیمت onda v973 , 818 mini رو می خواستم..؟
چه رنگایی داری؟دو مدلی که گفتمو مشکی داری؟
چقدر طول میکشه دستم برسه؟

ali_barsa124

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
آقاامیر قیمت s7599 همون 710 که گفتین هونه دیگه چون من پولم تا اخر هفته دیگه جور میشه بعدش نظر خودتون در مورد این گوشی چیه چون من یه گوشی با سایز 5.7 میخوام با تشکر

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
آقا امیر جریان چیه شما آینول ax1 رو 585 قیمت میدی ولی یکی از دوستان دور و بر 550 یا 560 میداد
فرق خاصی دارن ؟ شما مستقیم سفارش میدی؟ میتونی رنگ آبی رو بیاری؟ لوازم همراه چی داره؟ برچسب صفحه اضافه داره؟ میشه سفارش داد؟ چقد به هزینه اضافه میشه؟
دلار رفت بالا، وگرنه قیمت من هم همون 550 بود
من اره دیگه با طرفم مستقیم سفارش میگیرم
تو رنگش، بنویسید چه رنگی مدنظرتون هست...تو باکسش ، چیز خاصی مثل کیف و کابل OTG و.... نیست،همون شارژر هست و کابل USB اش....محافظ صفحه هم 4-5 تومانه...
تا فردا صبح اگه مایل به خرید هستید، فقط سفارش بگیرید تا با بار دومی دوستم همین هفته حرکت کنه و بیاد....
نحوه سفارش و شماره تماس پخ شد
سلام..
آقا امیر قیمت onda v973 , 818 mini رو می خواستم..؟
چه رنگایی داری؟دو مدلی که گفتمو مشکی داری؟
چقدر طول میکشه دستم برسه؟
v818 : 682
V973 : 888
تو سفارشتون بگید، البته فکر کنم سفیدش باشه موجود....
حدود سه هفته کم و بیش
نحوه سفارش و شماره تماس پخ شد
آقاامیر قیمت s7599 همون 710 که گفتین هونه دیگه چون من پولم تا اخر هفته دیگه جور میشه بعدش نظر خودتون در مورد این گوشی چیه چون من یه گوشی با سایز 5.7 میخوام با تشکر
اگه دلار برگرده به قیمت قبلش، بله، درغیر اینصورت، قیمت الانش برابر 750 تومانه..گوشی در کل خوبیه...کیفیت بهتر و بالاتر 5.7 اینچی میخواید، سراغ زوپو و ThL برید که البته قیمتهاشون خیلی بالاتر از این گوشی هست و میره....
باتشکر
---------------------------------------------------------------------------------------------
یکی ازم پرسید، من دقیقا یادم نمیاد کی بود ولی اینجا میزارم کسی مورد علاقش بود یا میخواتش، بهم بگه :

Freelander Sports Watch with GPS Tracking & Waterproof & Calorie Calculate

-هزینه سفارش : 350 تومان

لینکهای محصول :

Freelander Sports Watch with GPS Tracking - Black and Yellow | Sammydress.com
Freelander N10 5ATM Waterproof Calorie Calculate GPS Wrist Watch
Buy Freelander N10 Multifunction GPS Sports Rubber Band Digital Waterproof Wrist Watch - Yellow + Black SKU:190536 from madeinchina wholesaler on ShopMadeInChina
N10 Rechargeable Sports Watch Digital Watch with GPS Tracking WMN-150279 - TinyDeal

jamas0111

Registered User
لایک‌ها
122
سلام دوست عزیز
قیمت pipo m6 رو میخواستم و
به نظر شما این تبلت خوبی هست وشما چه چیزیو پیشنهاد میکنید در حدود همین مشخصات پیپو
برام کیفیت و ماندگاری خیلی مهمه چون میخوام برام کار کنه نه دو روز دیگه عوضش کنم
ممنون میشم پاسخ بدید

m.rsalar

Registered User
لایک‌ها
31
سلام عزیز قیمته این Vowney v5 چند در میاد؟

hosein350

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام امیرخان
از قرار معلوم گوشی های xiaomi hongmi که جدید داره تولید میشه 3g ساپورت میکنه . شما اطلاع دارید ؟
اگه اومد حتما خریداریم.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام دوست عزیز قیمت pipo m6 رو میخواستم و به نظر شما این تبلت خوبی هست وشما چه چیزیو پیشنهاد میکنید در حدود همین مشخصات پیپو برام کیفیت و ماندگاری خیلی مهمه چون میخوام برام کار کنه نه دو روز دیگه عوضش کنم ممنون میشم پاسخ بدید
مشکل تبلت اینه که سریع قدیمی میشه، نه اینکه سریع خراب میشه...... تبلت خوبیه، همین هفته پیش هم یک سفارش دیگه از این تبلت رو داشتم..... علاوه براین، من خودم شخصا فعلا تبلت pipo M9pro و m9pro 3g رو پیشنهاد میدم با قیمتهای : 930 و 1,070 تومان باتشکر
سلام عزیز قیمته این Vowney v5 چند در میاد؟
660 تومان
سلام امیرخان از قرار معلوم گوشی های xiaomi hongmi که جدید داره تولید میشه 3g ساپورت میکنه . شما اطلاع دارید ؟ اگه اومد حتما خریداریم.
بله، قراره در اواسط سپتامبر به بعداحتمالا همراه mi3 ورژن جهانی اون مدل دارای WCDMA هم عرضه بشه... ************************************************************************** اینهم چون پرسیده بودند، میزارم......... کنسول بازی مثل PSP ولی ایندفعه با سیستم عامل آندروید
sadsmiley.gif
سفارشات در تعداد عمده نیز پذیرفته می شود) 1- ورژن دو هسته ای و سایز 7 اینچ : JXD S7300 با هزینه سفارش 460 تومان
JinXing Digital CO.Ltd
S7300_05.jpg
2- اما مدلهای مشهور و بسیار قوی شرکت iReady به نام much i که سیمکارتخور هم هستند و میتونند جای اسمارتفون هم استفاده بشند: ورژن چهار هسته ایش با پردازنده قوی سامسونگ ٍexynos 4412 (استفاده شده در S3 و Note2) iReady :Much i4 با هزینه سفارش 955 تومان مشاهده پیوست 443374مشاهده پیوست 443375DISPLAY: 5" HD TFT 800x480 px CPU: Samsung Exynos 4412 quadcore @ 1.4Ghz NAND: 16GB EMMC iNAND SD card supported up to 32GB RAM: 1GB low Powered DDR3 GPU: MALI-400 5MP back & 0.3MP front camera Android 4.1 accelorometer WCDMA/GSM/3G modem مشاهده پیوست 443398 3-ورژن چهار هسته ایش با پردازنده MTK6589 مدل جدیدترش Much i5 و با دوربین 8 مگاپیکسل هزینه سفارش :893 DISPLAY: 5" IPS 1280x800 px CPU: MTK6589 @ 1.2Ghz NAND: 4GB EMMC iNAND SD card supported up to 32GB RAM: 1GB low Powered DDR2 GPU: MALI-400 8MP back & 0.3MP front camera Android 4.2 accelorometer Dual Sim card/Dual stand by : WCDMA/GSM/3G modem 3550mAh Battery لینک محصول ****************************************

Last edited:

HITBOY

Registered User
لایک‌ها
132
xiaomi mi3 از چند روز بعد از معرفی قابل سفارشه؟(گویا این هفته معرفی میشه)

saee.naghi

Registered User
لایک‌ها
17
سلام در مورد پردازنده های مدیاتک تو این سایت چیزایی نوشته میشه بگید در مورد چیه و فایلهای دانلودی برای چیه ممنون ؟

ROOTING - Guide for MT6589 Phones | CHINA SMARTPHONE REVIEW

در مورد این دو گوشی هم یه توضیحی میدید که جنسش چجوری هاست تو بازار هست یا نه ؟

http://www.chinaphonereview.com/mysaga-m2-8-0mp-front-camera#more-3612
http://www.chinaphonereview.com/hdc-galaxy-s4-orochi-gt-i9500#more-3548

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
xiaomi mi3 از چند روز بعد از معرفی قابل سفارشه؟(گویا این هفته معرفی میشه)
انشالله محصولات xiaomi از یکی دو هفته بعد از ورود به بازار، قابل سفارشند

*************************************************************************************************************************************************************************
خیلیها ازم میپرسند که آقا فرق دوربینهای با لنز سونی و غیر سونی که مثلا در گوشیهای 13 مگاپیکسلی زوپو و یومی و..... استفاده شده، چیه؟
اینجا براتون میزارم، به رشته کوه داخل عکس توجه کنید، میبینید وضوحیت بالاتر رو و قابل تشخیصه انفصالها خیلی بهتر.......
اول از همه با لنز سونی و موبایل Lenovo k900 :

بعد با لنز غیرسونی از دوربینهای :
Inew I6000 (که فکر میکنم شرکتش ، همکاری با تیم روسی در ساختش داشته باشه ولی در چین کارخونشو زدند و ..........)

Umi X2

Zopo Zp980+

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام در مورد پردازنده های مدیاتک تو این سایت چیزایی نوشته میشه بگید در مورد چیه و فایلهای دانلودی برای چیه ممنون ؟

ROOTING - Guide for MT6589 Phones | CHINA SMARTPHONE REVIEW

در مورد این دو گوشی هم یه توضیحی میدید که جنسش چجوری هاست تو بازار هست یا نه ؟

MYSAGA M2 (8.0MP Front Camera) | China Phone Review
HDC Galaxy S4 Orochi GT-i9500 | China Phone Review
برای روت کردن، اون روش هست، روش برنامه که هم روت میکنه و هم CWM recovery میریزه هم هست که در قسمت توضیحات بیشتر در قسمت گوشیها نوشتم(برنامه MTKdroid)
درمورد اون سایت هم که گفتید(همون fastcardtech.com) هست و لینک خرید هم میبینید، زده به سایت فست کارد تک رجوع کنید...و همیشه هم گفتم، فست کارد تک اصلا کاری به پدر و مادر داشتن اجناسش(حداقل تو تبلت و گوشی) و یا کیفیت کار و...نیست، براش کمیت مهمتره و بهتره تا کیفیت اصلا داشته باشه یا نه و خرابی و..........
اون دوتا هم من پیشنهاد نمیدم، گفتم، فقط گوشیهایی که تو تاپیک گوشیهام گذاشتم، بعلاوه Star s7599/n9599/s5 butterfly ...همین فقط........تو همه رنج قیمتی هم هست و به کیفیتشون هم میتونید اعتماد کنید...(حالا شما یک دوربین سیزده و FHD و... داشته باشید اصلا زیر 200 دلار بهتون بدند، مسلما عمرش کوتاه خواهد بود و پولتونو هدر دادید، قیمت معقول در برابر سخت افزار متناسب، چیزیه که باید دنبالگرش باشید)

باتشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا