امیر جان! زیر 100 تومن کدوم مارک و مدل بهترینه به نظر شما؟
باسلام
برای مودم، بهتون پخ شد...
باتشکر
با سلام.
من یک تبلت 9.7 رتینا میخوام.
بهترین مورد؟
ارزانترین مورد؟
به صرفه ترین مورد؟
ممنون میشم اگر قیمت سه مورد زیر رو لطف کنید:
1- freelancer pd800 که فرموده بودید کمترین قیمت راک چیپ هستش؟
2- pipo m6 بدون 3g
3- archos 97 tithanium hd
هزینه حدودی گمرگ چقدر میشه؟
با تشکر فراوان
پیشنهاد نمیدم رتینا مثل همیشه و کیفیت FHD رو نه فقط کافی و بلکه لازم میدونم..بنابراین تبلت Pipo m9pro 3g رو با هزینه سفارش 1,100,000 (فعلا با دلار فعلی) رو مدنظر بگیرید
اما تبلتهای Pipo m6 3g با هزینه سفارش :1,025,000 تومان
از چیپست a31 در مدلهای Ainol Nova 9 spark firewire و Cube U9gt v با هزینه سفارش 798 تومان و در مدل RK3188 هم تبلت freeander Pd800 با هزینه سفارش 840 تومان، ارزانترین مدلها و بصرقفه ترین ها رو تشکیل میدند.
هزینه حدودی گمرک برای تبلت بین 30 تا 50 تومانه(گوشی 50 تا 90 تومانه)
Pipo m6 : 884
تبلتهای archos کلا قابل تهیه نیستند.....درکل چینیها قیمت بهتری نسبت به امکاناتشون ارایه میدن تا تبلت archos.....
سلام آقا امیر گوشی ما اومد ( Vowney v5 )
از من گمرک 70 هزار تومان بابتش گرفت و تو شیراز نگهش داشتند و وقتی پول گمرک رو دادم پول ارسال به شهرمون هم جدا ازمون گرفت و بعدش فرستاد
درباره گوشی
مزیت :
سرعت خیلی بالایی داره بدون هنگی
دوربینش کیفیت خیلی خوبی داره بخصوص عکساش
صفحه نمایشش هم کیفیت خوبی داره و خیلی حساس و دقیقه
برای شارژ کردن از صفر تا صدش 2 ساعت و ربع طول کشید
خیلی قشنگ و خوش ساخته
معایب :
نداشتن دکمه اختصاصی برای عکاسی
نداشتن هنزفری تو جعبه
اگه فیلمهاش با فرمت mp4 ضبط میشد بهتر بود
بصورت پیش فرض در منوها از فارسی پشتیبانی نمیکنه ( از فارسی پشتیبانی میکنه )
آقا امیر سوال داشتم ؟
من میخواست بدونم فواید روت کردن چیه ( باید گوشی روت بشه یا نه ) اونوقت چرا
اگه روت نشه نرم افزار روش درست نصب میشه یا نه
تو نصب بازیها که با مشکلی بر نمی خوریم که
و در آخر من از آقا امیر تشکر میکنم و دیگر هیچ !!!!!!!!!!!!!
باسلام
انشالله پای هم پیرشید....
درمورد روت، هیچ مساله ای پیش نمیاد براتون و اون فقط برای یک چیزه، که شما بشید رییس دستگاه آندرویدیتون...بتونید با برنامه های خاص در این زمینه، برنامه های در حال اجرای سیستمو که نمیخواید ببندید و حذف کنید، فرکانس پردازشگرتونو کم و زیاد کنید(که برای بهینه کردن زمان ومصرف باتری، اکیدا پیشنهاد میشه) ، همچنین به فولدر دیتای بازیهاو برنامه که تو DVD نرم افزاری آندروید میبینید، دسترسی داشته باشید...از همه مهمتر، بتونید بک آپ کامل و ریکاوری و... رو داشته باشید بصورت واقعی، نصب کاستوم رام رو راحت تر انجام بدیدو.....
در تاپیک گوشیها، یک قسمت گزاشتم مربوط به "توضیحات بیشتر برای گوشیها"، دقیقا قبل از معرفی اولین گوشی هست جاش...تمام برنامه های مورد نیاز برای روت و نصب ریکاوری و حتی برنامه های کاربردی مهم رو اونجا بصورت لینک مستقیم گذاشتم که براحتی دسترسی داشته باشید....
حتما اگه رامشو دوست نداشتید، کاستوم رامهای صفحه Needrom.com رو نگاه کنید ودانلود و نصب کنید جای رام فعلیتون
باتشکر