amirbahalegharn
Registered User
1-اگر پنج درجه بندی چینی قرار دهیم، گوشیهای بالای یکملیون و کوالکام دارشون(apq8064/snapdragon) میشن رده یک(بعلاوه هواوی و لنوو)، گوشیهای MTK6589 از شرکتهای زوپو و THLو zte و ...... میشن رده دوم و گوشیهای استار و هیرو و هایر و cubot و amoi و ..... میشن رده سوم.....کلا به این سه رده میگن گوشیهای خوب چینی،......البته گوشیهای خوب استار زیادند ولی شاخص هاش همیشه کم...مثلا تو چهار هسته ای ها N9599 و s5 butterfly شهرت خیلی پیدا کردند.با سلام امیر اقا من کمال تشکر از شما دارم بابت پاسخگویی به همه سوال های من در این مدت طولانی
من بالاخره فردا می خواهم گوشی خود را سفارش بدم
و نظر من همان گوشی star n9599 هستش
فقط راجبه این گوشی چند سوال دارم که اگر پاسخ دهید ممنون میشوم
1- ایا برند استار برند معتبری هست میشود به این شرکت اعتماد کرد؟
2- من رنگ سفید این گوشی را می خواستم موجودی هست؟
3- در کارتن این گوشی چه وسایل جانبی موجود هست تو کلیپ ها که دیدم هم دو عدد باتری بود هم یه فلیپ کاور؟
4- دوربین این گوشی گفته شده است 12.6 حتی تو بنچمارکی که گرفته شده است هم این را نشان می دهد و همچنین حافظه داخلی گوشی 16گیگ گفته شده است این مشخصات درست است؟
5- و در اخر قیمت این گوشی چقدر میشود که من فردا به حساب بریزم و در بدترین حالت چند روزه دستم میرسد؟
2- رنگ سفیدش قابل سفارشه فقط
3-همه چیزه، بله
4-یک ریویو خیلی خوب دوستم تو همین پی تی گذاشته، مربوط به ورژن قبلی این گوشی،یعنی N8599 ،حتما بخونیدش، عکس و هرانچه نیاز است بدانید، هم درش هست :
forum.persiantools.com/t388167.html
5-نحوه سفارش و روشهای ارسال پخ شد..هزینه سفارشش با پست سنگاپور برابر 710 تومانه.
تو فکرش هستم، بزارید بیاد اواخر اکتبر، وزنش و... مشخص بشه و بپرسم هزینه آوردنش چند میشه، منم دوست دارم تلویزیون 42 اینچ پاناسونیکمو با این تلویزیون خیلی خیلی هوشمند پرقدرت عوض کنم...اگه همه چی خوب بود، اعلام میکنم همینجا تو تاپیک....چون مسلما مشابه قیمتی نداریم)البته تا هزینه آوردنش مشخص نشه، نمیشه گفت)----
سلام
داداش میتونید برای من از این TV 47 اینچی بیاری؟؟
حداقل 4 تا میخوام برای مصارف شخصی
باتشکر