• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
امير جان بيزحمت قيمت onda v811 a31 هم بگو
با پست و با دوبي
ممنون

aidin_tiny

Registered User
لایک‌ها
1
ارزان ترین 10" یا 9" که دارین چند؟حتی استوک چراکه فقط بعنوان ال سیدی میخام از استفاده کنم ولی باید اندروید سالم باشه

dariush_abbasi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
آقا امیر آیا امکان سفارش یکی از دو مورد زیر وجود دارد :
Ramos W17Pro V3.0 Quad Core Tablet PC 7 Inch HD Screen Android 4.1 1GB Ram 16GB White
قیمت؟؟
و یا این:
http://www.pandawill.com/colorfly-e...reen-android-42-1gb-ram-8gb-white-p80387.html

قیمت 3 مدل زیر رو هم لطف کنید :
onda v711s:
http://www.onda-tablet.com/onda-v71...itive-android-tablet-hdmi-wifi-2160p-8gb.html
cube u23gt:
http://www.cube-tablet.com/cube-u23...-0-inch-android-4-1-16gb-bluetooth-white.html
و مدل زیر اگرباشه:
http://www.cube-tablet.com/cube-tal...tablet-phone-3g-wcdma-gsm-fm-calling-gps.html

مدل مشابه با قیمت هم معرفی کنید ممنون میشم. حدود 100 دلار باشه چهار هسته ای رم 1 حافظه نند 8 وای فای خوب و داشتن صدای خوب.دوربین و بقیه موارد مهم نیست.
خیلی ممنون.

Last edited:

sellfx

Registered User
لایک‌ها
27
سلام
وقت بخیر
اقا امیر یک مودم gprs می خوام که هم ویندوز ساپورت باشد و هم اندروید ساپورت اگر همچین چیزی باشه ؟
و تبلتم هم pipo s2 هستش .
و اگر مودم اندرویدی در اندازه کوچک هم می شناسید قیمت بدهید .
مرسی

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امير جان بيزحمت قيمت onda v811 a31 هم بگو
با پست و با دوبي
ممنون
نحوه سفارش و هزینه ای که اضاف میشه رو پخ کردم :
Onda v811 : 520

ارزان ترین 10" یا 9" که دارین چند؟حتی استوک چراکه فقط بعنوان ال سیدی میخام از استفاده کنم ولی باید اندروید سالم باشه
اون قیمت مدنظر شما رو ندارم...یعنی سفارشی بالای 400 براتون در میاد....

آقا امیر آیا امکان سفارش یکی از دو مورد زیر وجود دارد :
Ramos W17Pro V3.0 Quad Core Tablet PC 7 Inch HD Screen Android 4.1 1GB Ram 16GB White
قیمت؟؟
و یا این:
Colorfly E708 Q1 Quad Core A31S Tablet PC 7 Inch IPS Screen Android 4.2 1GB RAM 8GB White
قیمت 3 مدل زیر رو هم لطف کنید :
onda v711s:
Onda V711s Quad Core 7 Inch Ultra-thin Capacitive Android Tablet HDMI WIFI 2160P 8GB
cube u23gt:
Cube U23GT RK3188 Quad Core Tablet PC 8.0 Inch Android 4.1 16GB White
و مدل زیر اگرباشه:
Cube Talk 9 Quad Core 9 Inch IPS Tablet Phone 3G WCDMA GSM FM Calling GPS

مدل مشابه با قیمت هم معرفی کنید ممنون میشم. حدود 100 دلار باشه چهار هسته ای رم 1 حافظه نند 8 وای فای خوب و داشتن صدای خوب.دوربین و بقیه موارد مهم نیست.
خیلی ممنون.
دوتای اولی خیر،
OnDa v711s:430
Cube u23GT : 505
Cube u55Gt Talk 79 : 710

ارزونترین چهار هسته ای یکی V711s هست و مدل تبلت دیگه مربوط به pipo S1pro هست با هزینه سفارش 450 تومان.
نمیتنم بهتون قطعی بگم کدوم بلندتره ولی احتمالا پیپو بلندتره تا اوندا....

سلام
وقت بخیر
اقا امیر یک مودم gprs می خوام که هم ویندوز ساپورت باشد و هم اندروید ساپورت اگر همچین چیزی باشه ؟
و تبلتم هم pipo s2 هستش .
و اگر مودم اندرویدی در اندازه کوچک هم می شناسید قیمت بدهید .
مرسی
داریم، بله،به فرد پخ شده مراجعه کنید
باتشکر

aiza1372

Registered User
لایک‌ها
86
سلام آقا امیر... بالاخره بودجه دستم رسید!
حالا قصد خرید pipo m7 رو دارم! بیزحمتقیمت پرو و معمولیشو بگین؟؟؟؟؟
واینکه اگه از طریق دبی بیاد چقدره میرسه؟؟؟و چند روزه؟؟؟؟
باتشکر

jamas0111

Registered User
لایک‌ها
122
سلام
قیمت pipo m6 3G رو میخوام و پرو هم اومده چند هست؟

akbar-1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
7
سلام
Ramos K2 و Ramos x10pro قابل سفارشه ؟ چند مارکشون و کیفیتشون تایید میشه؟مخصوصا k2 که باطریش 5500 هستش

مارک راموس مثل قیمتهاش و کارهاشه، خیلی منحصر به فرده این برند......از برندهای قدیمی و مشهور و خیلی خوب چین هست ولی چون بعضا گرونتره قیمتهاش(انهم با باتری کمتر)، کمتر سفارش ازش هست.از طرفمون بعداز تعطیلاتشن میپرسم.

باتشکر

سلام دلار دوباره نوسان پیدا کرده داداش این تعطیلاتشون کی تموم میشه؟اگه میشه این تبلتای سیم کارت خور رو قیمتاشو بدید مرسی
ifive x2 , ifive s2 فرقشون چیه؟ قیمتاشون چطوریاس
مرسی از جواب

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام آقا امیر... بالاخره بودجه دستم رسید!
حالا قصد خرید pipo m7 رو دارم! بیزحمتقیمت پرو و معمولیشو بگین؟؟؟؟؟
واینکه اگه از طریق دبی بیاد چقدره میرسه؟؟؟و چند روزه؟؟؟؟
باتشکر

pipo m7pro :830
Pipo m7pro 3g:920

نحوه سفارش و هزینه های اضافی پخ شد

سلام
قیمت pipo m6 3G رو میخوام و پرو هم اومده چند هست؟
قیمت پرو M6 رو فعلا ندارم....
اما:
pipo m6 : 870
Pipo m6 3g: 975
Pipo M9pro :905
Pipo m9pro 3g : 1,040,000

سلام
Ramos K2 و Ramos x10pro قابل سفارشه ؟ چند مارکشون و کیفیتشون تایید میشه؟مخصوصا k2 که باطریش 5500 هستش

سلام دلار دوباره نوسان پیدا کرده داداش این تعطیلاتشون کی تموم میشه؟اگه میشه این تبلتای سیم کارت خور رو قیمتاشو بدید مرسی
ifive x2 , ifive s2 فرقشون چیه؟ قیمتاشون چطوریاس
مرسی از جواب
تعطیلاتشون که تموم شد دو سه روزپیش و رفت تا تعطیلات اول اکتبر(تا پنجم یا هفتم)...
تبلتهای سیمکارتخور پیپو رو که تقریبا همشون نوشتم تو سایز یزرگ
اما زیر اون قیمت برای سایزکوچک اینچ :
ainol ax1:550
Pipo M5 3g: 640
Cube u55gt talk79 : 700
Star HD-89 mini : 695

Ifive که از سایز و رزیلوشنو قیمت و... کاملا متفاوتن.......

Ifive x2: 700
Link : iFive X2 8.9 inch Tablet PC Android 4.1 OS RK3188 Quad Core IPS Capacitive 1920*1200 Resolution 2GB/16GB BT - GeekBuying.com

Ifive 2s : 810
link : iFive 2S 9.7 inch Tablet PC Android 4.1 OS RK3188 Quad Core IPS Capacitive Screen 1024*768 2GB/16GB BT - GeekBuying.com

prodoctornuke

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
48
سلام pipo m7 pro &m9 pro موجود دارید تعداد؟

aiza1372

Registered User
لایک‌ها
86
pipo m7pro :830
Pipo m7pro 3g:920

نحوه سفارش و هزینه های اضافی پخ شد

قیمت پرو M6 رو فعلا ندارم....
اما:
pipo m6 : 870
Pipo m6 3g: 975
Pipo M9pro :905
Pipo m9pro 3g : 1,040,000

تعطیلاتشون که تموم شد دو سه روزپیش و رفت تا تعطیلات اول اکتبر(تا پنجم یا هفتم)...
تبلتهای سیمکارتخور پیپو رو که تقریبا همشون نوشتم تو سایز یزرگ
اما زیر اون قیمت برای سایزکوچک اینچ :
ainol ax1:550
Pipo M5 3g: 640
Cube u55gt talk79 : 700
Star HD-89 mini : 695

Ifive که از سایز و رزیلوشنو قیمت و... کاملا متفاوتن.......

Ifive x2: 700
Link : iFive X2 8.9 inch Tablet PC Android 4.1 OS RK3188 Quad Core IPS Capacitive 1920*1200 Resolution 2GB/16GB BT - GeekBuying.com

Ifive 2s : 810
link : iFive 2S 9.7 inch Tablet PC Android 4.1 OS RK3188 Quad Core IPS Capacitive Screen 1024*768 2GB/16GB BT - GeekBuying.com
آقا امیر قیمت ام 7رو ندارین؟؟؟؟؟(معمولیشو)
پرو دلاریش مگه 235دلار نیست؟؟؟ پس چرا شد 830 تومنش؟؟؟
مگه دلار حوالجاتی 3500 هست؟؟؟ ممنون میشم جواب بدین!
البته قیمتشم تغییر داد به تازگی! http://www.pipo-store.com/pipo-m7pr...oid-4-2-bluetooth-gps-2gb-ram-16gb-white.html من میتونم از این سایت خرید کنم؟؟؟؟ پست به ایران امکان پذیر هس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باتشکر

Last edited:

VAHID_RIP

Registered User
لایک‌ها
5

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام pipo m7 pro &m9 pro موجود دارید تعداد؟

خیر، فقط سفارشی هستند....

آقا امیر قیمت ام 7رو ندارین؟؟؟؟؟(معمولیشو)
پرو دلاریش مگه 235دلار نیست؟؟؟ پس چرا شد 830 تومنش؟؟؟
مگه دلار حوالجاتی 3500 هست؟؟؟ ممنون میشم جواب بدین!
البته قیمتشم تغییر داد به تازگی! PIPO M7Pro Quad Core Tablet PC RK3188 8.9 Inch Android 4.2 Bluetooth GPS 2GB RAM 16GB White من میتونم از این سایت خرید کنم؟؟؟؟ پست به ایران امکان پذیر هس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باتشکر
باسلام

M7 معمولی خیر.....
قیمت خرید طرفم توی پیپو الان بالاهست....قیمت به روز محصول (دلار حوالجاتی یکروزه صرافی جلالی : 3100-3150 تومان) هست :

Pipo M7pro : 800
Pipo M7pro 3g : 890

سلام امیر جان
داداش قیمت این چقدر در میاد واسه ما؟ و آیا پانداویل معتبر هست واسه خرید؟ کسی مشکلی نداشته؟ آخه یه گارد 8 دلاری میده با تبلتش که ارزشش رو داره

Freelander PX1 MTK8389 Quad Core Tablet PC 7 Inch IPS Screen Android 4.2 3G GPS Monster Phone Bluetooth WCDMA White

پانداویل برای خرید معتبر هست....از لحاظ سرویس ، مثل خیلی از سایتهای دیگه فروش و... همه جور نقلی هست...خوب و بد....

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----------------------------------------------------*/*****************************************
******************************-/-----------------------------------------------------------------------
فروش (تبلت) هشت اینچی هشت هسته ای با هزینه سفارش با پست سنگاپور 1,035,000 تومان و هزینه سفارش با بار فقط 952 تومان
teamgee_super_8_e1_phone_tablet_pc.jpg

• Android 4.2 OS
  • 8inch 1280*800 IPS capacitive touch screen
  • Samsung Exynos 5410 Eight Core 1.6GHz
  • 2GB DDR3 RAM and 16GB NAND FLASH ROM
  • Support Bluetooth/GPS/3G/HDMI function
  • 2G: GSM 850/900/1800/1900, 3G: WCDMA 850/900/1900/2100
  • Front 2.0MP + Rear 8.0MP camera with flash
  • Built-in Micro USB 3.0 interface
  • 4400ئَا

shamid1369

Registered User
لایک‌ها
30
سلام بر امیر خان
من یک Huawei Ascend P6 مدل دوسیم رنگ مشکیش رو میخواستم چه حدودی در میاد؟
ایران هم هست ولی گویا همه جا غیر از مشهد :/ :O
اگه آشنا داشته باشی از ایران جور کنی که خیلی عالیه :)

اگه ایران پیدا نشد و قرار شد وارد کنی قیمت Xperia C رو هم برام در بیار بین این دوتا یکیش رو حتما می خوام

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام بر امیر خان
من یک Huawei Ascend P6 مدل دوسیم رنگ مشکیش رو میخواستم چه حدودی در میاد؟
ایران هم هست ولی گویا همه جا غیر از مشهد :/ :O
اگه آشنا داشته باشی از ایران جور کنی که خیلی عالیه :)

اگه ایران پیدا نشد و قرار شد وارد کنی قیمت Xperia C رو هم برام در بیار بین این دوتا یکیش رو حتما می خوام

اول پیشنهاد جایگزینمو بهت بدم :
Vivo X3 با هزینه سفارش : 1.370.000 که مسلما بهتر از p6 هست و ریویوهای مختلفش....
درضمن چرا جای xperia C نمیری سراغ گوشیهای دیگه این تاپیک :

forum.persiantools.com/t427700.html

اما برای P6 اگه اعتماد نداری به جنسی که بهت پیشنهاد دادم(دیگه چکار کنم)، از لینک زیر:
Huawei Ascend P6 - فروشندگان و قیمت گوشی موبایل هواوی اسند پی 6 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
باتشکر

bazikhoor

Registered User
لایک‌ها
171
Haier w910 پنج تا میخوام میتونی ردیف کنی

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
Haier w910 پنج تا میخوام میتونی ردیف کنی

باسلام

بار دوستم برسه(چون احتمالا تو چین هم دیگه پیدا نمیشه بدلیلی که قبلا هم گفتم:دیگه تولید نمیشه) و از اوشون بخرید....تو تاپیک حتما لینک فروششو میزنم وقتی بارشون رسید

باتشکر

shamid1369

Registered User
لایک‌ها
30
اول پیشنهاد جایگزینمو بهت بدم :
Vivo X3 با هزینه سفارش : 1.370.000 که مسلما بهتر از p6 هست و ریویوهای مختلفش....
درضمن چرا جای xperia C نمیری سراغ گوشیهای دیگه این تاپیک :

forum.persiantools.com/t427700.html

اما برای P6 اگه اعتماد نداری به جنسی که بهت پیشنهاد دادم(دیگه چکار کنم)، از لینک زیر:
Huawei Ascend P6 - فروشندگان و قیمت گوشی موبایل هواوی اسند پی 6 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
باتشکر
امیر جان ممنونم
پیشنهادت خیلی عالی بود و همیشه هم عالی بوده ولی متاسفانه 2 سیم می خوام وگرنه الان Xperia S دارم و با دنیا هم عوضش نمی کنم :blush:
میدونی یک دو سیم میخوام که جنس بدنه خوبی داشته باشه و طراحیش عالی باشه و حداکثر هم 5 اینچ باشه و تا جایی که ممکنه از برندهایی باشه که تو ایران نمایندگی دارن مثل Lenovo , Huawei و...
این Huawei P6 هم که لینک دادی دیدم همه تک سیمن :( من دو سیمش رو می خوام که قبلا بود ولی الان کمیاب شده هیچ جا تو علادین هم نداشتن
تاپیک گوشی ها رو دیدم خیلی عالی بود من تو مایه های Lenovo P780 رو به شدت می پسندم :D

ضمنا امیر جان پیشنهادای شما همیشه خوب بوده خودم و تمام دوستان که براشون از شما تبلت Pipo گرفتم همیشه دعاگو هستیم :D:wub:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امیر جان ممنونم
پیشنهادت خیلی عالی بود و همیشه هم عالی بوده ولی متاسفانه 2 سیم می خوام وگرنه الان Xperia S دارم و با دنیا هم عوضش نمی کنم :blush:
میدونی یک دو سیم میخوام که جنس بدنه خوبی داشته باشه و طراحیش عالی باشه و حداکثر هم 5 اینچ باشه و تا جایی که ممکنه از برندهایی باشه که تو ایران نمایندگی دارن مثل Lenovo , Huawei و...
این Huawei P6 هم که لینک دادی دیدم همه تک سیمن :( من دو سیمش رو می خوام که قبلا بود ولی الان کمیاب شده هیچ جا تو علادین هم نداشتن
تاپیک گوشی ها رو دیدم خیلی عالی بود من تو مایه های Lenovo P780 رو به شدت می پسندم :D
ضمنا امیر جان پیشنهادای شما همیشه خوب بوده خودم و تمام دوستان که براشون از شما تبلت Pipo گرفتم همیشه دعاگو هستیم :D:wub:
P780هم گوشی خیلی خوبیه...بجز حافظه هاش و ورزن و قطرش که یجورایی به قول خودم "لایتچسبک" هستند،بقیه چیزهاش روبراست...
اما اگه دنبال حافظه ها وکمی قطر و وزن باشی، تو اون رنج قیمت :
Neo N003 2/32GB & Iocean X7 Elite 2/32GB رو داریم.بعد از اون گوشی ThL W8s روداریم . (البته 2/32GB UMI X2 هم هست ولی حدود 6-7 دلار گرونتره تا Iocean/neo و......)
لنوو هنوز گوشیش تو ایران نمایندگی نداره.....درکل خرابی ندارند و اگه داشته باشند هم،تو ایران میشناسم کسیو که درست کنه،(24ساعت اول با من هست) مگه اینکه برای صفحه نمایشهاش مشکل باشه(شکوندنش و ......) که اونو از چین سفارش میگیریم براتون.

خب اگه تو قیمت p6 میتونستی بگیری، چرا vivo x3 رو نگیری؟؟چون کیفیت کارهاش بالاست و قیمتهاش هم گرونه....

در ضمن چون سایز حداکثر 5 میخوای، براحتی میتونی zte nubia z5 mini رو بیری، برای اینکه رقیب mi2s بود ولی تک سیم هست.(اینو دارم میارم برای کسانیکه ریویوش رو میخواستند)

اول از همه : لینک فروشش که مشخصات و اسلایدهای انگلیسیشو گذاشته :

Google Translate

و ریویوهاش:

Google Translate

و مقایسه این گوشی و m2s :

nubia Z5 mini VS Xiaomi 2S Review | igadgetnews.com

و

اینهم فروش برندهای مطرح دنیا در طی فصل دوم سال 2013 :

applsams.jpg

و اما برندهای مطرح چینی از نظر خود چینیها (ازمیان 250 هزار فرد چینی)

top12sell0.jpg

top12sell.jpg

اما از نظر فروم خودمون :
جنسهای درجه یک :اونهایی هستند که هم CPU اوشون از کوالکام و اسنپ دراگون هست و هم دوربینشون لنز سونی(تو تاپیک، قسمت اول) مثل Huawei/lenovo/zte/xiaomi/Oppo/vivo
جنسهای درجه دو: از CPU خودشون استفاده میکنند ولی کیفیت بالایی دارند و کارهای رقابتی با برندها در اروپا و آسیا دارند.مثل zopo/icoean/tcl/umi/thl/neo/jiayu/......
جنسهای درجه سوم : که کیفیت خیلی خوبی دارند ولی خرابی هم بعضا پیدا زیاد میشه تو مدلهاشون مثل star، Haipai، Hero,amoi,cubot,haier, و...............

البته سخته که واقعا فقط براساس برند، و نه مدل، بگیم یک برند در کدوم جایگاه قرار داره و درحقیقت مرزبندی کاملا شفافی وجود نداره ولی نمای کلی که میتونید داشته باشید، اینه حدودا......

مطلب دیگه اینکه ، در مورد چیپست 8 هسته ی که همه هسته ها باهم کار میکنند از شرکت Mediatek اینه که LG قرار داد بسته (برای تولید گوشیهای سه سیمکارته) با این شرکت بزرگ چیپست سازی دنیا و مسلما تا 2015 ما شاهد اوجگیری این محصولات چینی و این چیپست قدرتمند و باتری نگه دار در جهان خواهیم بود..
در مورد کسانیکه نمیدونند قدرت این چیپست چجوریه، تا حالا اون چیزیکه معلوم شده اینه که در بین دو سرعت 1.7 تا 2 گیگاهرتز هست و براساس cortex a7 هست که باتری نگه داری عالی داره و آنتوتو اون در سرعت مینیممش یعنی 1.7 گیگاهرتزش حدود 29600 بوده....که اگه بخوایم از روی تغییر فرکانس در ورژن 4 هسته ایش بگیم(یعنی MTK6589 1.2Ghz & Mtk6589t 1.5Ghz که تغییر آنتوتو حدود 2000-2500 رو بوجود اورده) میتونیم بگیم، در حالت همه هسته ها در سرعت 2 گیگاهرتز ، میتونه حدود 5000 تا بالا بره و براحتی آنتوتو با 35 تا 36 هزار ایجاد کنه.

mtk2-150x150.jpg

mtk6592lg51.jpg

باتشکر

fazlallah88

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام امیر جان.من منتظر این تبلت ها ی هشت هسته ای بودم.کیفیت این مدل تایید شدست؟مدل دیگری با این سی پی یو نیز مد نظرتون هست؟با تشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا