S H 4 H 4 i3
Registered User
- نوشتهها
- 1,573
- لایکها
- 1,482
امير جان بيزحمت قيمت onda v811 a31 هم بگو
با پست و با دوبي
ممنون
با پست و با دوبي
ممنون
نحوه سفارش و هزینه ای که اضاف میشه رو پخ کردم :امير جان بيزحمت قيمت onda v811 a31 هم بگو
با پست و با دوبي
ممنون
اون قیمت مدنظر شما رو ندارم...یعنی سفارشی بالای 400 براتون در میاد....ارزان ترین 10" یا 9" که دارین چند؟حتی استوک چراکه فقط بعنوان ال سیدی میخام از استفاده کنم ولی باید اندروید سالم باشه
دوتای اولی خیر،آقا امیر آیا امکان سفارش یکی از دو مورد زیر وجود دارد :
Ramos W17Pro V3.0 Quad Core Tablet PC 7 Inch HD Screen Android 4.1 1GB Ram 16GB White
قیمت؟؟
و یا این:
Colorfly E708 Q1 Quad Core A31S Tablet PC 7 Inch IPS Screen Android 4.2 1GB RAM 8GB White
قیمت 3 مدل زیر رو هم لطف کنید :
onda v711s:
Onda V711s Quad Core 7 Inch Ultra-thin Capacitive Android Tablet HDMI WIFI 2160P 8GB
cube u23gt:
Cube U23GT RK3188 Quad Core Tablet PC 8.0 Inch Android 4.1 16GB White
و مدل زیر اگرباشه:
Cube Talk 9 Quad Core 9 Inch IPS Tablet Phone 3G WCDMA GSM FM Calling GPS
مدل مشابه با قیمت هم معرفی کنید ممنون میشم. حدود 100 دلار باشه چهار هسته ای رم 1 حافظه نند 8 وای فای خوب و داشتن صدای خوب.دوربین و بقیه موارد مهم نیست.
خیلی ممنون.
داریم، بله،به فرد پخ شده مراجعه کنیدسلام
وقت بخیر
اقا امیر یک مودم gprs می خوام که هم ویندوز ساپورت باشد و هم اندروید ساپورت اگر همچین چیزی باشه ؟
و تبلتم هم pipo s2 هستش .
و اگر مودم اندرویدی در اندازه کوچک هم می شناسید قیمت بدهید .
مرسی
مارک راموس مثل قیمتهاش و کارهاشه، خیلی منحصر به فرده این برند......از برندهای قدیمی و مشهور و خیلی خوب چین هست ولی چون بعضا گرونتره قیمتهاش(انهم با باتری کمتر)، کمتر سفارش ازش هست.از طرفمون بعداز تعطیلاتشن میپرسم.
باتشکر
سلام آقا امیر... بالاخره بودجه دستم رسید!
حالا قصد خرید pipo m7 رو دارم! بیزحمتقیمت پرو و معمولیشو بگین؟؟؟؟؟
واینکه اگه از طریق دبی بیاد چقدره میرسه؟؟؟و چند روزه؟؟؟؟
باتشکر
قیمت پرو M6 رو فعلا ندارم....سلام
قیمت pipo m6 3G رو میخوام و پرو هم اومده چند هست؟
تعطیلاتشون که تموم شد دو سه روزپیش و رفت تا تعطیلات اول اکتبر(تا پنجم یا هفتم)...سلام
Ramos K2 و Ramos x10pro قابل سفارشه ؟ چند مارکشون و کیفیتشون تایید میشه؟مخصوصا k2 که باطریش 5500 هستش
سلام دلار دوباره نوسان پیدا کرده داداش این تعطیلاتشون کی تموم میشه؟اگه میشه این تبلتای سیم کارت خور رو قیمتاشو بدید مرسی
ifive x2 , ifive s2 فرقشون چیه؟ قیمتاشون چطوریاس
مرسی از جواب
آقا امیر قیمت ام 7رو ندارین؟؟؟؟؟(معمولیشو)pipo m7pro :830
Pipo m7pro 3g:920
نحوه سفارش و هزینه های اضافی پخ شد
قیمت پرو M6 رو فعلا ندارم....
اما:
pipo m6 : 870
Pipo m6 3g: 975
Pipo M9pro :905
Pipo m9pro 3g : 1,040,000
تعطیلاتشون که تموم شد دو سه روزپیش و رفت تا تعطیلات اول اکتبر(تا پنجم یا هفتم)...
تبلتهای سیمکارتخور پیپو رو که تقریبا همشون نوشتم تو سایز یزرگ
اما زیر اون قیمت برای سایزکوچک اینچ :
ainol ax1:550
Pipo M5 3g: 640
Cube u55gt talk79 : 700
Star HD-89 mini : 695
Ifive که از سایز و رزیلوشنو قیمت و... کاملا متفاوتن.......
Ifive x2: 700
Link : iFive X2 8.9 inch Tablet PC Android 4.1 OS RK3188 Quad Core IPS Capacitive 1920*1200 Resolution 2GB/16GB BT - GeekBuying.com
Ifive 2s : 810
link : iFive 2S 9.7 inch Tablet PC Android 4.1 OS RK3188 Quad Core IPS Capacitive Screen 1024*768 2GB/16GB BT - GeekBuying.com
سلام pipo m7 pro &m9 pro موجود دارید تعداد؟
باسلامآقا امیر قیمت ام 7رو ندارین؟؟؟؟؟(معمولیشو)
پرو دلاریش مگه 235دلار نیست؟؟؟ پس چرا شد 830 تومنش؟؟؟
مگه دلار حوالجاتی 3500 هست؟؟؟ ممنون میشم جواب بدین!
البته قیمتشم تغییر داد به تازگی! PIPO M7Pro Quad Core Tablet PC RK3188 8.9 Inch Android 4.2 Bluetooth GPS 2GB RAM 16GB White من میتونم از این سایت خرید کنم؟؟؟؟ پست به ایران امکان پذیر هس؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باتشکر
سلام امیر جان
داداش قیمت این چقدر در میاد واسه ما؟ و آیا پانداویل معتبر هست واسه خرید؟ کسی مشکلی نداشته؟ آخه یه گارد 8 دلاری میده با تبلتش که ارزشش رو داره
Freelander PX1 MTK8389 Quad Core Tablet PC 7 Inch IPS Screen Android 4.2 3G GPS Monster Phone Bluetooth WCDMA White
سلام بر امیر خان
من یک Huawei Ascend P6 مدل دوسیم رنگ مشکیش رو میخواستم چه حدودی در میاد؟
ایران هم هست ولی گویا همه جا غیر از مشهد :/ :O
اگه آشنا داشته باشی از ایران جور کنی که خیلی عالیه
اگه ایران پیدا نشد و قرار شد وارد کنی قیمت Xperia C رو هم برام در بیار بین این دوتا یکیش رو حتما می خوام
Haier w910 پنج تا میخوام میتونی ردیف کنی
امیر جان ممنونماول پیشنهاد جایگزینمو بهت بدم :
Vivo X3 با هزینه سفارش : 1.370.000 که مسلما بهتر از p6 هست و ریویوهای مختلفش....
درضمن چرا جای xperia C نمیری سراغ گوشیهای دیگه این تاپیک :
forum.persiantools.com/t427700.html
اما برای P6 اگه اعتماد نداری به جنسی که بهت پیشنهاد دادم(دیگه چکار کنم)، از لینک زیر:
Huawei Ascend P6 - فروشندگان و قیمت گوشی موبایل هواوی اسند پی 6 | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
باتشکر
P780هم گوشی خیلی خوبیه...بجز حافظه هاش و ورزن و قطرش که یجورایی به قول خودم "لایتچسبک" هستند،بقیه چیزهاش روبراست...امیر جان ممنونم
پیشنهادت خیلی عالی بود و همیشه هم عالی بوده ولی متاسفانه 2 سیم می خوام وگرنه الان Xperia S دارم و با دنیا هم عوضش نمی کنم :blush:
میدونی یک دو سیم میخوام که جنس بدنه خوبی داشته باشه و طراحیش عالی باشه و حداکثر هم 5 اینچ باشه و تا جایی که ممکنه از برندهایی باشه که تو ایران نمایندگی دارن مثل Lenovo , Huawei و...
این Huawei P6 هم که لینک دادی دیدم همه تک سیمن من دو سیمش رو می خوام که قبلا بود ولی الان کمیاب شده هیچ جا تو علادین هم نداشتن
تاپیک گوشی ها رو دیدم خیلی عالی بود من تو مایه های Lenovo P780 رو به شدت می پسندم
ضمنا امیر جان پیشنهادای شما همیشه خوب بوده خودم و تمام دوستان که براشون از شما تبلت Pipo گرفتم همیشه دعاگو هستیم :wub: