• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

masudehsan

Registered User
لایک‌ها
192
با سلام

من با قیمت 460 ، 20 تا میخوام . فقط خواهشا امروز و فردا نکنید . هر زمان آوردید خبر بدید ، حضوری معامله می کنیم .

ممنون 09365851515 مسعود

pdex

Registered User
لایک‌ها
9
سلام داداش سیمکارت خور چی داری؟

riddickmybio

Registered User
لایک‌ها
28
سلام دو تا سوال دارم 8 اینچ به بالا gps دار تا نهایت 600 تومن چیزی هست؟ ainol ax1 تبلت خوبیه؟

Buddha

Registered User
لایک‌ها
109
سلام،
همشهری 7 اینچی کیفیت خوب و با قابلیت مکالمه چی پیشنهاد می کنید؟
این سیم کارت خورها می تونن جای یه گوشیو بگیرن یا نه؟

مرسی

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام امیر جان.من منتظر این تبلت ها ی هشت هسته ای بودم.کیفیت این مدل تایید شدست؟مدل دیگری با این سی پی یو نیز مد نظرتون هست؟با تشکر

تا آخر امسال، شاید فریلندر بزنه با MTK6592 و یا ورژن چیپست مخصوص تبلت اون...
اون یکی شرکت که گفته هشت هسته ی سامسونگ رو زده، تازه کاره ولی چون اولین هشت هسته ای بود، گفتم بزارمش تا اگه کسی خواست ، بگیره و محکش کنه....

تبلت خوب و ارزون قیمت چیزی موجود دارید ؟ یا چیزی مد نظرتون هست ؟ یا خودم انتخاب کنم بزارم ؟
ارزونترین تبلت سفارشی(موجود ندارم) با پست سنگاپور:

CUBE U25GT Dual core RK3066 : 340
هزینه گمرک هم بین 25 تا 50 تومان میگیرن.
بعد از اون تبلت، تبلتهای Pipo s1s و pipo s1pro و yuandao n70s و ONDA V711s و...... رو داریم از رنج حدود 368-450 تومان...

Tablet Pierre Cardin PC704
این مدل داری

خیر، کار نمیکنم....

با سلام
من با قیمت 460 ، 20 تا میخوام . فقط خواهشا امروز و فردا نکنید . هر زمان آوردید خبر بدید ، حضوری معامله می کنیم .
ممنون 09365851515 مسعود
نوشتم سفارشی..خب اگه موجود بیارم، مسلما مثل دوستم بالای 500 میفروشم (وقتیکه دارند تو پاساژ پایتخت تهران، بالای 620-680 میفروشندش.....)حالا بار دوستم بیاد، خودش قیمتشو بهتون میگه.....

سلام داداش سیمکارت خور چی داری؟
موجود خیر و همه سفارشی.....رنج قیمتتون چقدره؟؟ارزونترینشون شاید همون ainol ax1 باشه با قیمت حدود 550 تومان..

سلام دو تا سوال دارم 8 اینچ به بالا gps دار تا نهایت 600 تومن چیزی هست؟ ainol ax1 تبلت خوبیه؟
ainol ax1 هم تبلت بدی نیست...کلا محصولات آینول مشکل خاصی آنچنان ندارند و میشه بهشون اعتماد کرد.
درمورد تبلت 8 اینچی مکان یاب دار و زیر 600، از ایران با گارانتی و خدمات پس از فروش بگیری بهتره ،(چون قیمت ارزون مکان یاب دار نداریم از چینیها) چند تارو برات پیدا کردم ببینشون و انتخاب کن :
رایانه و ماشین های اداری :: تبلت، کتابخوان، مترجم و لوازم جانبی :: Android :: تبلت Archos 80 G9 8GB Turbo Version - چاره: فروشگاه اینترنتی
اما سایز 7 اینچ:
مشخصات فنی تبلت-Asus-Memo-Pad-173
رایانه و ماشین های اداری :: تبلت، کتابخوان، مترجم و لوازم جانبی :: Android :: تبلت Archos 80 G9 8GB Turbo Version - چاره: فروشگاه اینترنتی
مشخصات فنی تبلت-Lenovo-IdeaTab-A2107
و همچنین تبلت ainol که خودتون گفتید و به دوست قبلی هم پیشنهاد دادم...

سلام،
همشهری 7 اینچی کیفیت خوب و با قابلیت مکالمه چی پیشنهاد می کنید؟
این سیم کارت خورها می تونن جای یه گوشیو بگیرن یا نه؟
مرسی
هیچ تبلتی در واقعیت نمیتونه جای گوشی رو بگیره ولی گوشیهای بزرگ اینچ(بالای 5.5 تا 6.5 اینچ) چرا، تونستند جای تبلت رو بگیرند برای بعضیها...چئن چه بخوایم چه نخوایم، گوشی همیشه باهامونه ولی تبلت نه، بنابراین نمیشه جایگزین گوشی کردش.....
تو 7اینچی با قابلیت مکالمه، همون ainol ax1 که به دو دوست بالایی معرفی شد رو مدنظر بگیرید.چهار هسته ای و...........

سلام دوست گلم
باطری اکسترنال 20000 موجود داری یا باید سفارش بدی؟
سفارشی....چون استقبال زیادی ازش نمیشد آنچنان وقتی موجود بود سه تا پنج تاش ...

باتشکر
اینهم یک نظر سنجی :

کدوم محصول از محصولات چینی موجود بشه، بهتره کدوم محصول از محصولات چینی موجود بشه، بهتره(با احتساب حدود 150-100 تومان اضافه کردن به هزینه گفته شده سفارش)
http://tools.parstools.com/poll/viewpoll.php?id=41262

aiza1372

Registered User
لایک‌ها
86
دادا امیر این چیپست چطور هس؟؟؟ سرعتش؟؟؟؟(Media Tek MT8125)
و اینکه
PowerVR SGX544 چند هسته ای هست؟؟؟؟؟
ممنون میشم راهنماییم کنید

AeroSpace

Registered User
لایک‌ها
17
سلام داداش من این تبلتو میخوام موجود دارین یا باید سفارش بدم اخرین قیمتشم با توجه به نرخ دلار روز بهم بگو ببینم چند میشه و نحوه خرید
یه سوال دیگه داشتم gpu این تبلت چیه و چند هسته ایه
http://www.gizchina.com/2013/09/30/goopad-n8-octacore-galaxy-tab-3-alternative/

Last edited:

Kootavali

Registered User
لایک‌ها
5
سیستم خوبی راه انداختید
امیدوارم موفق باشید

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام قیمت این تبلت چقد میشه

فرقش با Ramos K2 چیه؟

Ramos K1 Quad Core 7.85 Inch IPS Screen HDMI WIFI Dual Camera Compass GPS 16GB

7.9inch tablets: Ramos K1 and K2. The both tablets has same 7.9-inch IPS screen, as same as iPad min, 1GB RAM and 16GB storage, but first tablet(K1) powered a 1.2GHz Allwinner A31s chipset, the last(k2) powered a 1.2GHz MTK MT8389 quad-core chipset, and support 3G network(GSM Modem) Bluetooth
قیمت های راموس رو نمیدونم،محصولات جدیدشو، چون

قیمت این مدلم با همه هزینه هاش بگین تا وقتی که دست من برسه ممنون میشم
Ainol AX1 Rice 7-inch tablet is a great Xiaomi tablet replacement!
باسلام
هنوز نیومده ورژن Ax1 Rice ولی ورژن ax1 آینول بیرون اومده..تو ایران با گارانتی میدن حدود 700 تومان ولی سفارش از چین برابر 545 تومان هست، گمرک هم بهش میخوره که حدود 20 تا50 تومانه و در گمرک شهرتون ازتون میگیرن، حدود سه هفته هم طول میکشه تا برسه دستتون

باتشکر

AeroSpace

Registered User
لایک‌ها
17
سلام داداش من این تبلتو میخوام موجود دارین یا باید سفارش بدم اخرین قیمتشم با توجه به نرخ دلار روز بهم بگو ببینم چند میشه و نحوه خرید
http://www.gizchina.com/2013/09/30/g...3-alternative/

kyanoosh27993

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
سلام داداش
قراربود این تلویزیون های 47 اینچی هوشمند رو بیاری چی شد؟؟
نمیتونی برامون سفارش بدی تا بیارن؟؟

Love_life

Registered User
لایک‌ها
975
ThL W100 این مدل هزینه کاملش تا تهران دستم برسه چه مقدار هست ؟ زمان چطور ؟
ممنون

riddickmybio

Registered User
لایک‌ها
28
سلام ببخشید Star V980 چنده؟ یه سوال دیگه rk 3188 برا بازی بهتره یا a31؟ چون یه کلیپ دیدم از pipo m7 pro تو بازی خیلی لگ داشت

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
http://www.gizchina.com/2013/09/30/g...3-alternative/

کار نمیشه این مدل...نه کیفیت مشخصه و نه ......درضمن معلوم هم نیست به بازار عرضه شده و یا قراره به بازار عرضه بشه.....
پیشنهاد به هیچ عنوان نمیکنم فعلا تهیه کنید هشت هسته ی های بازار چین رو،انشالله تو december برید سراغ تبلتهای هشت هسته ایشون...

سلام داداش
قراربود این تلویزیون های 47 اینچی هوشمند رو بیاری چی شد؟؟
نمیتونی برامون سفارش بدی تا بیارن؟؟
خب نیومده هنوز، قرار تازه اواسط اکتبر شاید مدل چینی mi3 رو بدن به بازار ، حالا مدل جهانیش که بماند...تلویزیون هم مطمئن باشید کار میکنم چون کار جدیده و منم اینکارهای جدید رو دوست دارم...الان زیاومی تو فکر دادن ساعت آندرویدی هم افتاده...اگه اومد، بهت اطلاع میدم حتما بصورت پیامک، کیانوش....

ThL W100 این مدل هزینه کاملش تا تهران دستم برسه چه مقدار هست ؟ زمان چطور ؟
ممنون
530 تومان هست(همه لوازم جانبی شامل کیف، قاب ژله ای ، ضدخش باهاشه)
گمرک رقمی بین 40-90 تومان ازتون تو ایران میگیرند.
حدود هفته سوم میرسه دستتون

سلام ببخشید Star V980 چنده؟ یه سوال دیگه rk 3188 برا بازی بهتره یا a31؟ چون یه کلیپ دیدم از pipo m7 pro تو بازی خیلی لگ داشت
قیمت از دوهسته ای ها ندارم ولی میپرسم و همینجا یا تو تاپیک گوشیها خدمتتون میگم، ولی پیشنهاد میکنم اگه پول بیشتری میتونید تهیه کنید، یک چهار هسته ای از شرکت معروف LENOVO بگیرید بنام LENOVO A760 با هزینه سفارش 405 تومان
LENOVO A760 Quad-Core Android 4.1 WCDMA Bar Phone w/ 4.5" Capacitive Screen, Wi-Fi and GPS - Black - Free Shipping - DealExtreme

درکل GPU PowerVR چون بیشتر استفاده میشه در برندها، بهتر کار میکنه نسبت به Mali ولی پردازشگر rk3188 باتری کمتر خوری نسبت به a31 داره و همچنین سرعت بیشتر...البته از لحاظ قدرت گرافیکی هم rk3188 بهتره چون درحالت آورکلاک شده 1.8گیگاهرتزش، مالی 400 هم آورکلاک میشه روی 533 که قویتر از sgx544 هست.

0XHrlenovo-a760-quad-core-android-4-1-wcdma-bar-phone-w-4.jpg

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا