emprator227
Registered User
اگر یکی از این ها رو بخوام چند روزه میرسه؟
لطفا مدل هایی که NFC دارن رو برام پ.خ کنید با قیمت
پخ شدتبلت چیزی موجود داری یا نه ؟!
اگر یکی از این ها رو بخوام چند روزه میرسه؟
سلام الان تبلت موجود دارين ؟ تو ايران باشه![]()
شما یه آفر داده بودید hold x به قیمت 452 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!مادر جان
هنوز دارید این آفر رو یا از این آفر ها؟؟!!!!!!
سلام*****************************************
*Huawei MedaiPad FHD 10 3G
فقط تا فردا دوشنبه شب :
تحویل 2 روزه با پست پیشتاز
برای فروشنده ها و خریداران، به تعداد یا تک موجود است.
Quad core K3V2 1.2Ghz(4.8GHz)+16 GPU+1GB RAM+ 8G ROM //10.1 IPS 1920*1200 +
8MP Camera(Double LED Flash,AF) +1.3MP Front Camera+Dual Dolby 5.1 Speakers , Android 4.0.3 + GPS + Bluetooth+3G(Internet/GPRS) + HDMI+ 6600mAh +Metal 580Gram
عکس 1
عکس 2
توضیحات کامل ویژگیهای این تبلت از سایت Huawei
قیمت : 1,365,000
قیمت بازار : 1,400,000 تا 1,550,000
نمونه سایت قیمت
به دوستان خود بگویید.
سلام
ببخشید با اینکه تبلت خوبیه ولی فکر کنم دیتای گرافیکش فکر کنم خیلی مشکل ایجاد کنه این طور نیست ؟
راستی پیشنهادتون شبیه پبشنهاد یکی از سایتاست :lol:
سلام چه تبلتهایی در ایران دارید؟برای فروش؟
سلامباسلام
گرافیکش Vivante 4000 هست،یکی از قویترین گرافیکهای دنیا. دیتای بازیها برای این نوع چیپست، هم هست،ولی اکثرا باید ازسایت دانلود بشه(توی اکثربسته های آندرویدی،دیتای این چیپست رو نذاشتند،مگر اینکه بازی،دیتای چیپست خاصی نداشته باشه وبرای کل چیپستها ساخته شده باشه)
بله، ازخودشون خواستم که قیمت همکاری حساب کنند،چون همونطور که بارها اشاره کردم(چه موقع حراجی،چه بعد ازاون) ، هدفم اینه که همه باهم همکاری کنیم تا فقط رقابت تا تبلتها رو با بهترین قیمت دراختیار کاربران قرار بدیم،اگه بشه تو ایران داشته باشیم،تبلت ها چه بهتر. ولی خب فعلا، کسی دست یاری نداده وهمه فکر بیزینس کردنن و مرج شدن(Merge) تا هدف اصلی یعنی راحتی و رضایت کاربران رو ایجاد کردن. الانم همونطور که میبینید،فقط منم که از بچه ها خواستم،اونایی که سزمایه دارن و میخوان بیان توی این کار،سرمایشون رو اعلام کنن،تا انشالله تبلتها رو همینجا تو ایران خدمت کاربران بدیم. اونها رو هم به عنوان کسانیکه تو شهرهای مختلف ، تبلت چینی کارمیکنند،معرفی میکنیم تا بچه های هم شهر،یا نزدیک به اونها، بتونن راحت از نزدیک،وحضوری تبلتها رو ببینن و بخرند
باتشکر
پخ شد دوست عزیزشماره تون را برام پ.خ كنيد
سلام از بین تبلت های cobe u9gt v و hyundai play x کدوم بهتره؟
سلام ممنون پس با این حساب بهترین سایز برای تبلت چند اینچی هست؟
چون در سایز 10 اینچی با رزولشن 1280 در 800 مقدار پیکسل کم میشه و کیفیت پایین میاد؟
سلام یکی از دوستان میخواد یک تبلت زیر 500 بخره من نگاه کردم دیدم onda v712 و Window N70HD وPloyer momo7 وTeclast P85 HD Dual Coreرو پیدا کردم.
کدوم بهتره که من برای دوستم سفارش بدم؟
لطفا بهترین گزینه رو بگین که من شرمنده دوستم نشم.
با سلام .
ببخشید که دوباره مزاحم شدم . می خواستم بدونم گوشی oppo find 5 عرضه شد یا نه ؟ اگر شده قیمتش چقدره ؟
در ضمن آیا شما در شیراز مغازه ای هم دارید یا فقط آنلاین کار می کنید ؟
Network: UMTS/HSDPA/HSUPA/HSPA+/HSPA+42 (850, 1700, 1900, 2100MHz), GSM/EDGE (850, 900, 1800, 1900MHz)
- Processor: Qualcomm APQ8064 Quad-Core 1.5GHz
- Display: 5.0” 1080P 441PPI IPS (1,080x1920)
- Memory: 16GB ROM, 2GB RAM
- Camera: Main: 13 megapixel Stacked CMOS sensor with HDR, Front: 1.9 megapixel, 120 FPS video recording, f/2.2 aperture, blue glass filters
- Connectivity: 802.11a/b/g/n Wi-Fi (802.11n 2.4GHz and 5GHz), Wi-Fi Direct, Bluetooth, NFC
- Features: Android 4.1 (Jelly Bean), GPS, Wi-Fi Display, DLNA, Gyroscope, Digital compass, Microphone, Sensors (light, proximity, magnetic and gravity)
- Battery: 2500 mAh built-in lithium-ion battery
![]()
![]()
![]()
Brand name FNF Model ifive MX 3G CPU Rockchip RK3066, ARM Cortex-A9, dual core, 1.6GHz GPU Quad core Mali 400 OS Android 4.1 RAM DDR3-1GB Hard Drive capacity 8/16GB
TF card slot Support extend up to 32GB MAX Display 8 inch IPS 10-point capacitive touch screen,1024x768 pixels Camera Front 2.0MP, back 5.0MP WIFI Support 802.11 b/g/n wireless network 3G Build in 3G Internet GPS Support Bluetooth Support Magnetic sensor Support OTG function Support G-Sensor Support Video player Support 1080P, 1920x1080 pixel Flash Support flash 11.0 3D Games Support Android Market Support Office software Support Word, Excel, PPT, PDF Extend Port Mini USB OTG*1, DC jack*1, 3.5mm earphone jack *1, TF card slot *1 Audio 3.5mm earphone jack High-quality stereo loud speaker