MILAD99
Registered User
عزیز Ainol Nova 10 Hero رو داری برا فروش؟ با توجه به اینکه تو سایت اصلیش OFF خورده چه قیمتی هست و سفارش بدیم کی بدستمون میرسه؟
جناب قیمت اف این دو تبلت window n70HD و pipo s2 تا کی پابرجاست ؟ بخوصوص pipo s2 ؟
و کیفی هدیه رو می شیه لینک بدهید برای pipo s2 که به چه شکلی هستش ؟
و همچنین onda v811 ,و یا window n90s افی چیزی نخوردن یا در آینده نزدیک بخورن ؟
و الان که کریسمس رو رد کردیم ارسال بسته های پستی با پست سنگاپور و هنگ کنگ به روال سابق 14 روزه برگشته یا هنوز روی یک ماه هستش ؟
مرسی
عزیز Ainol Nova 10 Hero رو داری برا فروش؟ با توجه به اینکه تو سایت اصلیش OFF خورده چه قیمتی هست و سفارش بدیم کی بدستمون میرسه؟
دادا قیمت اینم به من میدی Freelander PD10 3G Version
Freelander PD10 3G Version 7inch Tablet pc MTK 6575 1.5Ghz Android 4.0 ROM 8GB GPS Dual SIM
قیمت تمام شده این مدلها تا مشهد چقدر میشه
PIPO U2 Tablet PC 7 Inch IPS Screen RK3066 Dual Core Android 4.1 1G RAM 16GB Dual Camera Bluetooth HDMI Black
قیمت s1 رو هم لطف کنید
این هم قیمت مدل s2 هست ولی سبکتره و کوچکتر تو پستش فکنم ارزون تر بشه درسته ؟
آفر Onda V972 تا کی خواهد بود ؟
و یک سوال چرا
تبلت کاملا مشابه Samsung Galaxy Note 10.1 Inch Quad Core
از Onda V972 گرانتر است ؟مگه این نیست که این گرافیک خیلی خیلی قوی دارد پس چرا اختلاف قیمت دارند ؟؟
یه تبلت دور و بر 400 تومن که اچ دی ام آی هم داشته باشه چی معرفی میکنین؟؟
پس در کل کدوم یکی بهتره صرف نظر از قیمت ؟( onda v972 یا clone note 10.1 یا ramos w30HD )
این تبلت آخری مدلو اسمش چیه؟
سلام
آیا الان تبلت onda 972 تو بازار چین اومده یعنی الان موجود هستش یا دارن پیشفروش میکنن؟
من این تبلت رو می خوام سفارش بدم آیا الان پول واریز کنم 10 روزه دیگه به دستم میرسه
آیا این تبلت رو پیشنهاد میدی برای خرید نسبت به تبلت HYUNDAI play x
با تشکر
سلام
آیا الان تبلت onda 972 تو بازار چین اومده یعنی الان موجود هستش یا دارن پیشفروش میکنن؟
من این تبلت رو می خوام سفارش بدم آیا الان پول واریز کنم 10 روزه دیگه به دستم میرسه
آیا این تبلت رو پیشنهاد میدی برای خرید نسبت به تبلت HYUNDAI play x
با تشکر
onda v972 over play x
cpu و gpu تقریبا قوی تر
2GB,DDR3 > 1GB DDR3
Aluminum shell > Plastic shell
play x over v972
میگن کیفیت ساخت هیوندا یخرده بیشتر
Li-ion 10000mAh > 8000mAh
ten points touch > five points touch
bluetooth V2.0 > None
داش الان این چند میشه ؟