اسم و مارک تبلت؟
قیمت onda 972 چنده چندروزه بدستمون میرسه
لطفا قیمت این مدل رو بگویید و همین طور بفرمایید چند روز طول میکشه دستمون برسه ؟
Hyundai Hold X
سلام
آقا من همیشه با نظم پست اول تاپیک شما مشکل داشتم
کاملا گیج کننده هست برای من یکی حداقل
پس اگه سوالی میپرسم که ممکنه جوابش توی پست اول باشه و من نفهمیده باشم شرمنده!
الان کدوم یکی از تبلتهای اوندا یا آینول آف خورده؟
قیمت Hyundai Hold X و Ainol Nova 7 Aurora II چنده در حال حاضر ؟
آیا در حال حاضر off خورده واسشون ؟
داداش چطوری میشه این تبلت های چینی رو فرستاد برای استفاده از گارانتی یا تعمیر؟
سه تا تبلت با یک مدل بوده که هر سه مشکل باتری داشته و درست نشون نمیداده باتری رو
فایروال رو با کاستوم رام به روز کردم
هر سه تبلت مشکل باتری و زبان چینی برنامه هاشون بر طرف شد ولی دو تا از تبلت ها یک مشکل جدید پیدا کردن و اونم اینکه دیگه auto-rotate screen نمیشن
ممنون میشم راهنمایی کنید باید چی کار کنم؟
میشه به چین فرستادشون؟
توی همین ایران جایی رو میشناسید که سنسورش رو تعمیر کنه؟
مارک تبلت ها هم آینول هست
آف ندارم ازشون ولی حتما بجای ارورا 2،هون تبلت PIPO S3 که خواستید،رو سفارش بدید،خیلی بهتره.
پخ شد
باتشکر
درمورد باتریها،حتما یکبار هرتبلت چینی رو باید CALIBRATE کرد، برنامه های مختلفی هم هست که همین کارو انجام میدن.
درمورد ROTATE هم، احتمال زیاد یکی از دوسایت زیر ،راه حلش کمکتون میکنه :
Auto-rotate screen (colaberative 6 axis, G-Sensor, Accelerometer, Gyrometer) fix - xda-developers
که البته اگه درست نشد،اون فایل cfg رو پاک کنید،احتمال داره درست بشه.
و
bma calibration
برنامه بالایی هم میتونه کمکتون کنه.
مثلا سایت زیر برای AINOL AURORA II نوشته ،دقیقا مشکل SNSOR :
http://forums.ainolstore.com/topic/854-autorotation-g-sensor-accelerometer-fix
باتشکر
اون اولی که کلا جواب نداد
هر کدوم از اون نوشته ها رو تایپ میکردم فیلد می زد
در مورد برنامه دومی
من اینجا باهاش صحبت کردم و همه کارهایی که میگفت رو انجام دادم
screen doesn't auto-rotate! - SlateDroid.com
اما آخرش گفت دیگه کمکی نمیشه برای شما کرد. توی ایمیل گفت ظاهرا جی سنسور های تبلت های شما معیوب هست
لطفا شرایط را برای onda792
اون اولی که کلا جواب نداد
هر کدوم از اون نوشته ها رو تایپ میکردم فیلد می زد
در مورد برنامه دومی
من اینجا باهاش صحبت کردم و همه کارهایی که میگفت رو انجام دادم
screen doesn't auto-rotate! - SlateDroid.com
اما آخرش گفت دیگه کمکی نمیشه برای شما کرد. توی ایمیل گفت ظاهرا جی سنسور های تبلت های شما معیوب هست
داداش
اگه میشه قیمت 6 تا 7 عدد اوندا وی 972 رو برام پی ام کن و تفاوت قیمتش رو با خرید یک عدد رو
پی نوشت: داداش یکم جستجو کردم و فهمیدم توی این پست روشی گفته شده برای درست کار کردن جی سنسورهای از کار افتاده
CyanogenMod 10.1 (JB 4.2) / AOKP 4.2 compatibility zip for Fire / Flame - SlateDroid.com - Page 9
فقط متوجه منظورش از فلش نمیشم
چطوری باید فلش کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام امیر آقا . تبلت با این مشخصات چی بهم پیشنهاد میدید و قیمت چقدر (قسمت قرمز رنگ حداقل سیستم)
سایز 8 اینچ یا بیشتر
بلوتوث / وای فای/ سیم کارت بخوره برای gprs (اگر هم بشه تماس بر قرار کرد چه بهتر )
cpu 1/5 یا بیشتر / دو هسته ای یا چهار هسته
گرافیگ dual
رم 1 گیگ ddr3
فیلم 1080 ساپورت کنه
3تا مدل که تاچ بهتر و حتماً کیفیت تصویر خوبی داشته باشن رو بهم پیشنهاد کنید
(اهل گیم و بازی کردن نیستم .)
سلام داداش تبلت سیم کارت خور خوب تا 500 تومن چی داری؟ تا 530 هم شد مشکلی نیست - راستی قیمت تموم شدش مثلا همون 530 تومنه یا کرایه پست و مالیات و گمرک هم اضافه میشه بهش؟
تا 5 تا رو من رو هر تبلت 30-20 تومان تخفیف میدم(البته از فروشندمون نپرسیدم که دقیقا اطلاع بهت بدم) ، ولی مساما به صرفه تر هست، اگه میدونی پولت جوره،نوشتم،دارم تعداد تبلت بچه ها رو جمع میکنم که براشون بیارم بدون نگرانی از هزینه گزاف گمرک. انشالله اگه تا آخر هفته ایینده پنجاه تاشد،طی 20 تا 30 روز ماکسیمم بدستشون میرسه.کل پولو میگیرم(قیمت تبلت با هزینه پستیش به ایران)، ولی بعد از اینکه تبلتها رسید،هرچقدر هزینه کلی آوردن این تبلتها ،کمتر شد،در آخر باهمه حساب میکنم.(منصفانه)
.
اگه از سایت خرید می کردن باید یه اسمی نام و نشونی چیزی از سایت روی بسته ها می بودداداش منظورت از فروشندمون چیه یعنی میخواید بگید از سایت خرید نمیکنید؟ اخه چرا دروغ میگید هم شما هم اقا اهرام من مطمعا هستم از سایت خرید میکنی اگه هرکی به پستای اولتون یه نگاه بندازه حتما میفهمه که دارید دروغ میگید. یعنی شما میگید یه نفر تو چین بخاطر یکی دوتا تبلت که شما در هفته سفارش میدید الاف نشسته برو اقا شاید چندتا بچه شهرستان باور کنن ولی داداش ما بچه تهرونیم چیزی تو پاچه مون نمیره مخصوصا اگه سمت جنوبش باشم.
اگه واقا میخواید همه بهتون احتماد کنن و بگید کارتون درست و سالمه پس از این خالی های تابلو نبندید.