• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

aryajan3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت onda 972 چنده چندروزه بدستمون میرسه

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
اسم و مارک تبلت؟

OEM هست.(بدون برند هست) ولی کیفیت بالایی خواهد داشت،این OEM از شرکت سازنده تبلت کلون سامسونگ نوت که براتون antutu benchmarke رو گذاشتم، بازم میاد بیرون. بنابراین کیفیت کار باز هم بالا خواهد بود

قیمت onda 972 چنده چندروزه بدستمون میرسه

قیمتش 970 تومان
فریلندر هم با مشخصات کاملا یکسان ولی بلوتوث دار، هم 972 تومان هست.

باتشکر

لطفا قیمت این مدل رو بگویید و همین طور بفرمایید چند روز طول میکشه دستمون برسه ؟
Hyundai Hold X

530 تومان ، بین 13 تا 30 روز
باتشکر

Last edited:

Prince of Darkness

Registered User
لایک‌ها
55
سلام
آقا من همیشه با نظم پست اول تاپیک شما مشکل داشتم
کاملا گیج کننده هست برای من یکی حداقل

پس اگه سوالی میپرسم که ممکنه جوابش توی پست اول باشه و من نفهمیده باشم شرمنده!

الان کدوم یکی از تبلتهای اوندا یا آینول آف خورده؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
آقا من همیشه با نظم پست اول تاپیک شما مشکل داشتم
کاملا گیج کننده هست برای من یکی حداقل

پس اگه سوالی میپرسم که ممکنه جوابش توی پست اول باشه و من نفهمیده باشم شرمنده!

الان کدوم یکی از تبلتهای اوندا یا آینول آف خورده؟

انشالله یک سعه صدر نشون بدین که من وارد سایت اصلی درحال ساختم بشم،کار راحت میشه.

فعلا دنبال آف نبودم ولی فکر کنم قیمت تبلتهای جدید آینول و اوندا رو شما تو پستهای آخر همین تاپیک نگاه کنی، و با هم کاران مقایسه کنید،میبینید(فکرکنم) که ارزونترند ، بنابراین ازم بپرسید قیمت رو،حالا یا از طریق پخ یا همینجا. البته به شما تبلت freelander رو هم پیشنهاد میکنم،از لحاظ سخت افزاری مثل اوندا 972 هست ولی بلوتوث داره، هم قیمت هم هستند.

باتشکر

اطلاعیه مهم :

از این تاریخ تا آخر هفته آینده، سفارشات بسته ای(در تعداد) و تک(درصورت درخواست خریدار) پذیرفته میشود، تعداد مورد نیاز تبلت برای آوردن این تبلتها به ایران ، 50 عدد میباشد ، که در همینجا تعداد باقیمانده،هر 24ساعت ،یکبار به اطلاعتون میرسه. زمان تحویل کالاها، بین 20-30 روز هست. دیگه نگران هزینه های گمرک نباشید.

برای اطلاعات بیشتر پخ بزنید.

Last edited:

king_ahwaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت Hyundai Hold X و Ainol Nova 7 Aurora II چنده در حال حاضر ؟
آیا در حال حاضر off خورده واسشون ؟

Prince of Darkness

Registered User
لایک‌ها
55
داداش چطوری میشه این تبلت های چینی رو فرستاد برای استفاده از گارانتی یا تعمیر؟
سه تا تبلت با یک مدل بوده که هر سه مشکل باتری داشته و درست نشون نمیداده باتری رو
فایروال رو با کاستوم رام به روز کردم
هر سه تبلت مشکل باتری و زبان چینی برنامه هاشون بر طرف شد ولی دو تا از تبلت ها یک مشکل جدید پیدا کردن و اونم اینکه دیگه auto-rotate screen نمیشن
ممنون میشم راهنمایی کنید باید چی کار کنم؟
میشه به چین فرستادشون؟
توی همین ایران جایی رو میشناسید که سنسورش رو تعمیر کنه؟
مارک تبلت ها هم آینول هست

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
قیمت Hyundai Hold X و Ainol Nova 7 Aurora II چنده در حال حاضر ؟
آیا در حال حاضر off خورده واسشون ؟

آف ندارم ازشون ولی حتما بجای ارورا 2،هون تبلت PIPO S3 که خواستید،رو سفارش بدید،خیلی بهتره.

پخ شد

باتشکر

داداش چطوری میشه این تبلت های چینی رو فرستاد برای استفاده از گارانتی یا تعمیر؟
سه تا تبلت با یک مدل بوده که هر سه مشکل باتری داشته و درست نشون نمیداده باتری رو
فایروال رو با کاستوم رام به روز کردم
هر سه تبلت مشکل باتری و زبان چینی برنامه هاشون بر طرف شد ولی دو تا از تبلت ها یک مشکل جدید پیدا کردن و اونم اینکه دیگه auto-rotate screen نمیشن
ممنون میشم راهنمایی کنید باید چی کار کنم؟
میشه به چین فرستادشون؟
توی همین ایران جایی رو میشناسید که سنسورش رو تعمیر کنه؟
مارک تبلت ها هم آینول هست

درمورد باتریها،حتما یکبار هرتبلت چینی رو باید CALIBRATE کرد، برنامه های مختلفی هم هست که همین کارو انجام میدن.

درمورد ROTATE هم، احتمال زیاد یکی از دوسایت زیر ،راه حلش کمکتون میکنه :

Auto-rotate screen (colaberative 6 axis, G-Sensor, Accelerometer, Gyrometer) fix - xda-developers
که البته اگه درست نشد،اون فایل cfg رو پاک کنید،احتمال داره درست بشه.
و
bma calibration
برنامه بالایی هم میتونه کمکتون کنه.
مثلا سایت زیر برای AINOL AURORA II نوشته ،دقیقا مشکل SNSOR :
http://forums.ainolstore.com/topic/854-autorotation-g-sensor-accelerometer-fix

باتشکر

Last edited:

Prince of Darkness

Registered User
لایک‌ها
55
آف ندارم ازشون ولی حتما بجای ارورا 2،هون تبلت PIPO S3 که خواستید،رو سفارش بدید،خیلی بهتره.

پخ شد

باتشکر

درمورد باتریها،حتما یکبار هرتبلت چینی رو باید CALIBRATE کرد، برنامه های مختلفی هم هست که همین کارو انجام میدن.

درمورد ROTATE هم، احتمال زیاد یکی از دوسایت زیر ،راه حلش کمکتون میکنه :

Auto-rotate screen (colaberative 6 axis, G-Sensor, Accelerometer, Gyrometer) fix - xda-developers
که البته اگه درست نشد،اون فایل cfg رو پاک کنید،احتمال داره درست بشه.
و
bma calibration
برنامه بالایی هم میتونه کمکتون کنه.
مثلا سایت زیر برای AINOL AURORA II نوشته ،دقیقا مشکل SNSOR :
http://forums.ainolstore.com/topic/854-autorotation-g-sensor-accelerometer-fix

باتشکر

اون اولی که کلا جواب نداد
هر کدوم از اون نوشته ها رو تایپ میکردم فیلد می زد
در مورد برنامه دومی
من اینجا باهاش صحبت کردم و همه کارهایی که میگفت رو انجام دادم
screen doesn't auto-rotate! - SlateDroid.com
اما آخرش گفت دیگه کمکی نمیشه برای شما کرد. توی ایمیل گفت ظاهرا جی سنسور های تبلت های شما معیوب هست

Prince of Darkness

Registered User
لایک‌ها
55
داداش
اگه میشه قیمت 6 تا 7 عدد اوندا وی 972 رو برام پی ام کن و تفاوت قیمتش رو با خرید یک عدد رو

پی نوشت: داداش یکم جستجو کردم و فهمیدم توی این پست روشی گفته شده برای درست کار کردن جی سنسورهای از کار افتاده

CyanogenMod 10.1 (JB 4.2) / AOKP 4.2 compatibility zip for Fire / Flame - SlateDroid.com - Page 9

فقط متوجه منظورش از فلش نمیشم
چطوری باید فلش کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
در مورد برنامه دومی
اما آخرش گفت دیگه کمکی نمیشه برای شما کرد. توی ایمیل گفت ظاهرا جی سنسور های تبلت های شما معیوب هست

خب، پس ببرش دیگه تعمیرکار، اونهایی که تبلت کار میکنند،احتمالا از پس درست کردن سنسور این تبلتها هم بر میاند، ببین تعمیرات تبلت که واردتر از بقیه همکاراش تو شهرتون هست و باشه،کجاست؟ بهش بده ببین چکارمیکنه.

لطفا شرایط را برای onda792

علاوه بر این تبلت،تبلت Freelander pd80 Intelligent /Wise رو هم پیشنهاد میکنم، از لحاظ سخت افزاری و قیمت کاملا یکسان با Onda v972 هست ولی مزیتی که نسبت به اون داره، اینه که "بلوتوث" داره. قیمت هردو این تبلتها : 980 تومان هست. هردو کیفیت ساخت بالایی دارند.

در مورد برنامه دومی

داداش
اگه میشه قیمت 6 تا 7 عدد اوندا وی 972 رو برام پی ام کن و تفاوت قیمتش رو با خرید یک عدد رو

پی نوشت: داداش یکم جستجو کردم و فهمیدم توی این پست روشی گفته شده برای درست کار کردن جی سنسورهای از کار افتاده

CyanogenMod 10.1 (JB 4.2) / AOKP 4.2 compatibility zip for Fire / Flame - SlateDroid.com - Page 9

فقط متوجه منظورش از فلش نمیشم
چطوری باید فلش کنم؟
ممنون میشم راهنمایی کنید

تا 5 تا رو من رو هر تبلت 30-20 تومان تخفیف میدم(البته از فروشندمون نپرسیدم که دقیقا اطلاع بهت بدم) ، ولی مساما به صرفه تر هست، اگه میدونی پولت جوره،نوشتم،دارم تعداد تبلت بچه ها رو جمع میکنم که براشون بیارم بدون نگرانی از هزینه گزاف گمرک. انشالله اگه تا آخر هفته ایینده پنجاه تاشد،طی 20 تا 30 روز ماکسیمم بدستشون میرسه.کل پولو میگیرم(قیمت تبلت با هزینه پستیش به ایران)، ولی بعد از اینکه تبلتها رسید،هرچقدر هزینه کلی آوردن این تبلتها ،کمتر شد،در آخر باهمه حساب میکنم.(منصفانه)

فلش کردن، باید به "ریکاوری" بری،که معمولا با Vol - / + هست و بعدش دکمه روشن شدن تبلتتون(برای حدود 5 تا 10 ثانبه).از اونجا،فلش(یا نوشته آپدیت) کنی هر زیپی رو که داری(برای اینکار فایل zip رو توی مموری کاردت میریزی،بعد که وارد ریکاوری شدی،انتخابش میکنی(بعضی وقتا رو خود صفحه نمایش کلید بالا و پایین داری که یعنی تاچ هست، بعضی وقتها هم باید از دکمه Vol + / - استفاده کنی. درحقیقیت هرگونه اپدیت یا کاستوم رام که بخوای بزاری روی هرتبلتی، باید از این روش استفاده کنی. البته برای rockchip ها ، برنامه جدا داریم که میخواد شما به قسمت ریکاوری برید ،بعد به کامپیوتر وصلش کنید،از درایور داخل فولدر برنامه رو کامپیوترتون برای نصب درایور تبلت توی ویندوزتون استفاده و بعد فایل آپدیت یا zipیا Img که هست رو انتخاب کنید با برنامه و upgrade کنید،تبلتتون رو.

راحت پیدا میکنی،بصورت تصویری و حتی ویدئو،که چجور میشه فلش کرد تبلتهای مختلفو، چه فارسی،چه انگلیسی.

Last edited:

Aslan2008

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام امیر آقا . تبلت با این مشخصات چی بهم پیشنهاد میدید و قیمت چقدر (قسمت قرمز رنگ حداقل سیستم)
سایز 8 اینچ یا بیشتر
بلوتوث / وای فای/ سیم کارت بخوره برای gps (اگر هم بشه تماس بر قرار کرد چه بهتر )
cpu 1/5 یا بیشتر / دو هسته ای یا چهار هسته
گرافیگ dual
رم 1 گیگ ddr3
فیلم 1080 ساپورت کنه
3تا مدل که تاچ بهتر و حتماً کیفیت تصویر خوبی داشته باشن رو بهم پیشنهاد کنید
(اهل گیم و بازی کردن نیستم .)

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام امیر آقا . تبلت با این مشخصات چی بهم پیشنهاد میدید و قیمت چقدر (قسمت قرمز رنگ حداقل سیستم)
سایز 8 اینچ یا بیشتر
بلوتوث / وای فای/ سیم کارت بخوره برای gprs (اگر هم بشه تماس بر قرار کرد چه بهتر )
cpu 1/5 یا بیشتر / دو هسته ای یا چهار هسته
گرافیگ dual
رم 1 گیگ ddr3
فیلم 1080 ساپورت کنه
3تا مدل که تاچ بهتر و حتماً کیفیت تصویر خوبی داشته باشن رو بهم پیشنهاد کنید
(اهل گیم و بازی کردن نیستم .)

تبلت 8 اینچ ، فقط دوتا هست که هردو فقط GPRS هست.

pipo s2 3G
قیمت : 730 تومان
Android 4.1 OS
2.RK3066 Dual Core 1.6GHz Quad Core Mali400
3.8inch HD Capacitive Screen
4.RAM 1GB Nand Flash 16GB
5.Webcam Wi-fi HDMI Bluetooth
6.Front 0.3MP+back 2.0MP Dual Cameras
7.1024X768 pixels
560885721_820.jpg
560885713_164.jpg

و

Ifive MX 3G-GPS 16GB

قیمت : 980-950 تومان
دردو رنگ :
Model: ifive MX
CPU: Dual Core 1.6GHz Rockchip RK3066 Cortex A9
GPU: Quad-Core Mali400
Screen: 8 inch IPS screen, 1024*768 pixel resolution, capacitive multi-touch
RAM: 1GB DDR3
Flash Memory: 8GB NAND Flash (Usable capacity is less than 8GB due to occupation of OS and pre-installed Apps)
Camera: Dual Camera, front-facing 2.0MP, Rear 5.0MP
WiFi: IEEE802.11b/g/n
Support Bluetooth
4200mAh
FNF-iFive-MX-3G-Version-8-Inch-Dual-Core-IPS-Screen-Tablet-PC-RK3066-Android-4-1-1-6GHz-5-0MP-camera-Internal-3G-GPS.jpg

Click here to view the original image of 818x469px.
1.0x0.jpg

Click here to view the original image of 721x492px.
1.0x0.jpg

تبلت 9.7 و 10 اینچی :

تبلتهای pipo m2 3G و Pipo m3 3G هستند،که قیمتشون رو تا جمعه میزنم،(بین 870 تا 960 تومان)مشخصات در پست اول تاپیک همین صفحه هست.(فقط سیمکارتخوری رو اضاف کنید)

البته تبلت زیر هم هست که تماس میگیره ولی قیمتش بالاست : 968 تومان
تبلت Rockchip 3066 سیمکارتخور.

Rockchip3066, Dual Cortex-A9, 1.6GHz + Quad Mali 400
wifi+G-sensor+0.3MP front camera+2MP rear camera, 10.1inch HD IPS, 1280*800, capacitive Touch,1GB, 16GB , Built-in 3g , Bluetooth , 8000mAh Battery
قیمت : 935 تومان

کیبورد مخصوص این تبلت نیز ارایه میشود ; قیمت : 130 هزار تومان
534499255_322.jpg

534499252_262.jpg

باتشکر

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام داداش تبلت سیم کارت خور خوب تا 500 تومن چی داری؟ تا 530 هم شد مشکلی نیست - راستی قیمت تموم شدش مثلا همون 530 تومنه یا کرایه پست و مالیات و گمرک هم اضافه میشه بهش؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام داداش تبلت سیم کارت خور خوب تا 500 تومن چی داری؟ تا 530 هم شد مشکلی نیست - راستی قیمت تموم شدش مثلا همون 530 تومنه یا کرایه پست و مالیات و گمرک هم اضافه میشه بهش؟

تنها هزینه ای که ممکنه بهش اضافه بشه،گمرک هست، که اگه بخوره،بین 35 تا 75 تومان میگیرند.
بااین قیمت دلار، تبلت خیلی خوب 500 تومانی نداریم ولی تبلتهای زیر رو میتونی مدنظر بگیری :

قیمت : 425 تومان
Phone Call tablet
:
* 2G Phone Call & GPRS internet
* MTK6515 1.2GHz dual core CPU
* Dual Cameras-0.3&2MP-
* WiFi, Bluetooth
* 7" IPS Screen 1024*600

* RAM: 512MB DDR3, HDD: 4GB

3400mAh
564935934_413.jpg

قیمت 530 تومان
MTK6575 1.5GHz Cortex-A9,2G phone call tablet pc ,Andoid 4.0
2.Android 4.0 with Two Sim-card
3.Dual camera-0.3&2.0MP-,bluetooth,GPS,
FM transmitter / radio
4. 7 inch multi-touch capacitive IPS Resolution:1024*600

5. Battery:3500 mHA

564430191_542.jpg
564430574_502.jpg

باتشکر

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
اون 425 تومنی مارک خوبیه؟ ارزش خرید داره؟ واسه کسی میخوامش - چسب صفحش چند میفته؟ کلا قیمتش چند میشه؟ پ.خ بزن بیزحمت

zare70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا 5 تا رو من رو هر تبلت 30-20 تومان تخفیف میدم(البته از فروشندمون نپرسیدم که دقیقا اطلاع بهت بدم) ، ولی مساما به صرفه تر هست، اگه میدونی پولت جوره،نوشتم،دارم تعداد تبلت بچه ها رو جمع میکنم که براشون بیارم بدون نگرانی از هزینه گزاف گمرک. انشالله اگه تا آخر هفته ایینده پنجاه تاشد،طی 20 تا 30 روز ماکسیمم بدستشون میرسه.کل پولو میگیرم(قیمت تبلت با هزینه پستیش به ایران)، ولی بعد از اینکه تبلتها رسید،هرچقدر هزینه کلی آوردن این تبلتها ،کمتر شد،در آخر باهمه حساب میکنم.(منصفانه)

.

داداش منظورت از فروشندمون چیه یعنی میخواید بگید از سایت خرید نمیکنید؟ اخه چرا دروغ میگید هم شما هم اقا اهرام من مطمعا هستم از سایت خرید میکنی اگه هرکی به پستای اولتون یه نگاه بندازه حتما میفهمه که دارید دروغ میگید. یعنی شما میگید یه نفر تو چین بخاطر یکی دوتا تبلت که شما در هفته سفارش میدید الاف نشسته برو اقا شاید چندتا بچه شهرستان باور کنن ولی داداش ما بچه تهرونیم چیزی تو پاچه مون نمیره مخصوصا اگه سمت جنوبش باشیم.

اگه واقا میخواید همه بهتون احتماد کنن و بگید کارتون درست و سالمه پس از این خالی های تابلو نبندید.

alitotti2010

Registered User
لایک‌ها
81
داداش منظورت از فروشندمون چیه یعنی میخواید بگید از سایت خرید نمیکنید؟ اخه چرا دروغ میگید هم شما هم اقا اهرام من مطمعا هستم از سایت خرید میکنی اگه هرکی به پستای اولتون یه نگاه بندازه حتما میفهمه که دارید دروغ میگید. یعنی شما میگید یه نفر تو چین بخاطر یکی دوتا تبلت که شما در هفته سفارش میدید الاف نشسته برو اقا شاید چندتا بچه شهرستان باور کنن ولی داداش ما بچه تهرونیم چیزی تو پاچه مون نمیره مخصوصا اگه سمت جنوبش باشم.

اگه واقا میخواید همه بهتون احتماد کنن و بگید کارتون درست و سالمه پس از این خالی های تابلو نبندید.
اگه از سایت خرید می کردن باید یه اسمی نام و نشونی چیزی از سایت روی بسته ها می بود
که اگه بود بچه ها می گفتن دوست عزیز
الکی تهمت دروغ به کسی نزنید
من فکر می کنم فروشنده های اونجا که ایشون ازشون تبلت تهیه می کنن مثل فروشنده های همین فروم هستن.
با تشکر از ایشون برای تهیه تبلت ها با قیمت مناسب

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا