• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
اون 425 تومنی مارک خوبیه؟ ارزش خرید داره؟ واسه کسی میخوامش - چسب صفحش چند میفته؟ کلا قیمتش چند میشه؟ پ.خ بزن بیزحمت

ampe a78 3G هستش، نمیتونم قول بهترین کیفیت رو بدم خدمتتون،ولی کیفتش خوبه. محافظ صفحه هم رایگان میزارم روش.پخ هم دادم خدمتتون.

Ainol Nova 10 hero چند؟

قیمت : 700 تومان

پیشنهاد میکنم فروم زیر رو هم مدنظر داشته باشید،یکی از بچه ها داه میفروشتش،قیمت خوبیه با توجه به اینکه لیدر کیس هم داره و تو ایران هست .

http://forum.persiantools.com/t325848-page2.html

داداش منظورت از فروشندمون چیه یعنی میخواید بگید از سایت خرید نمیکنید؟ اخه چرا دروغ میگید هم شما هم اقا اهرام من مطمعا هستم از سایت خرید میکنی اگه هرکی به پستای اولتون یه نگاه بندازه حتما میفهمه که دارید دروغ میگید. یعنی شما میگید یه نفر تو چین بخاطر یکی دوتا تبلت که شما در هفته سفارش میدید الاف نشسته برو اقا شاید چندتا بچه شهرستان باور کنن ولی داداش ما بچه تهرونیم چیزی تو پاچه مون نمیره مخصوصا اگه سمت جنوبش باشیم.
اگه واقا میخواید همه بهتون احتماد کنن و بگید کارتون درست و سالمه پس از این خالی های تابلو نبندید.

من خرید یک ماه(یا یک ماه ونیم) پیشم، بیش از 3000 دلار بوده. فروشنده ها قرار نیست حتما سایت داشته باشند. خیلی وقتا کارهای شما رو انجام میدن ، به شرطی که کمیسیون کارشون باشه. یکی از دوستان یا خودتون رفته باشید اونجا و با فروشنده ای صحبت کرده باشه و یک IDو یاهومسنجر کفایت میکنه که ما در تماس باشیم باهاش. الان شما در قسمت تبلت ویندوزی، اگه سایتی رو پیدا کردید که ورژن 3G یا Wifi رو گذاشته باشه با کانفیگ 128 گیگ هارد داخلی و رم 4 گیگ. به من هم معرفی کنید. همینطور که برای بعضی از خریدارام هم گفتم،مثلا یک تعمیرکار هارد درشیراز بود،دنبال یک قطعه میگشت که تو ایران هست ولی زبانش چینی هست و کاملا گذاشتنش کنارو ازم خواست تا براش بگردیم. که پیدا شوونه یک مدل،بلکه 5 مدل حتی دو هسته ای (کارش، تعمیر Bad sector هارد هست) که جالبه قیمتی که بهش واسطه داده بود، بیشتر از گرونترینش یعنی دو هسته ای بود. یکی دیگه لباس مشابه celebrity که روی فرش قرمز راه میرفت ، رو میخواست،قیمت اصلش 850 دلار بوده، با فروشنده چینی صحبت کردیم،گفت بهمون که 600 و 250 و 125 دلاریش رو توبازار هست،ما هم عین همین جمله رو به خریدارش تو ایران منتقل کردیم.
البته کار بچه ها رو انجام میدیم تو تنها سایتهایی که ایران رو ساپورت میکنند. به بچه ها هم اکثر مواقع میگم که چیزی باشه براشون خرید میکنم.

شما آقا اهرام،مثلا،تبلتی که خیلی ها سوال میکردند از من،و من میگفتم قیمت اوشون بهتره، Veiwsonic چهار هسته ای بود، تو هر سایتی خواستید بگردید، ضربدر قیمت ارز کنید،ببینید،پیدا میشه با اون قیمتی که ایشون گفتند؟ ---راستی به منم اطلاع بدید اگه پیدا کردید-----;)

اگه از سایت خرید می کردن باید یه اسمی نام و نشونی چیزی از سایت روی بسته ها می بود
که اگه بود بچه ها می گفتن دوست عزیز
الکی تهمت دروغ به کسی نزنید
من فکر می کنم فروشنده های اونجا که ایشون ازشون تبلت تهیه می کنن مثل فروشنده های همین فروم هستن.
با تشکر از ایشون برای تهیه تبلت ها با قیمت مناسب

ممنون ،

ولی بچه ها لطفا سریع تر اعلام کنید،تا همین دو هفته پیش ، تعداد تبلتهای درخواستی فروشنده ها ،50 که خوبه، به 80 می رسید، حالا چرا دیگه چیزی نمیگند؟؟ من سعیم اینه که کار شما راحت تر بشه ،وقتی که بودجه کم و تعداد کم هست ونمیصرفه تبلت یا اسمارتفونها رو از اونطرف آورد.

Pipo m8 3G

قیمت : 940 تومان
1). Built-in 3G
2). Rockchip RK-3066 1.6GHz, Dual Core CPU, Quad-Core GPU

3). 9.4Inch IPS Screen 1280*800

4). 10MultiPoints Capacitive Touch Panel

5). Newest Android 4.1.1 O/S

6). Dual Cameras (Front 2.0MP+Back 5.0MP)

7). WiFi 802.11 b/g/n
8). Bluetooth 2.1
9). OTG, G-Sensor, HDMI 1080P
10). 1GB DDR3 RAM / 16GB ROM

سایت اصلی به همراه عکس و مشخصات کامل
T29tu.Xh0aXXXXXXXX_%21%21690710372.jpg

T2nOXgXe8OXXXXXXXX_%21%21690710372.jpg

اما چرا m8 و نه m3 ؟

1- سایز 9.4 باعث میشه ، کیفیت تصویر و صفحه نمایش خودشو بهتر نشون بده. تا 10 اینچ. در ضمن در این ورژن از LG استفاده شده برخلاف 10 اینچ m3 که مال خودشونه.
2- برخلاف 10 اینچ، سایز 9.4 اینچ راحت تر میشه با یک دست هم برای مدت طولانی تر نگه داشت.
3-مشکلاتی که بعضا تبلت m3 داشت، در این تبلت حل شده.

تبلتهای مدلهای بلوتوث دار رو خدمتتون ، معرفی میکنم :

Ifive mini 7Inch :
لینک
قیمت : 510 تومان

Ifive Mx 8 Inch:
لینک
قیمت : 700 تومان

Pipo s2:
لینک
قیمت : 530 تومان

Pipo u2:
لینک
قیمت : 530 تومان
اما 9 و 10 اینچی :
x9
لینک
عکسهاش تو پستهای قبلیم هست.اخر تونستن یک لینک از این محصول پیدا کنم،فقط دوربینش 0.3&2.0 هست نه 2&5 مگاپیکسل.
قیمت 645 تومان

Momo11 Speed/Bird2
لینک
قیمت : 660 تومان

pipo m3
لینک
قیمت : 750 تومان

Yuandao n101 II
لینک
قیمت : 745 تومان

Pipo m8:
لینک
815 تومان

اما چهار هسته ای ها :

Ramos w42 :
لینک
قیمت : 850 تومان

Ramos w30 :
لینک
قیمت : 905 تومان

Ramos w30HD :
لینک
قیمت :995 تومان

Freelander PD80 Wise ( قابلیت پخش فیلمهای بلوری!)
لینک
قیمت : 955 تومان

سایت زیرهم سایت جالبیه برای اطلاعات درمورد تبلتهای جدید چینی
www.jsxltech.com

Last edited:

medza

Registered User
لایک‌ها
22

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام داداش این تبلت چند در میاد تو سایت با قیمت پستش زده 165 دلار شما از فروشندتون بگیرید ارزون تر درمیاد؟
قیمتش با فیلم یکی هست اگه قیمت خوبی بدید من میخوام.

Hyundai T7 Quad Core Tablet PC 7 Inch IPS Screen Exynos 4412 Android 4.0 8GB GPS Bluetooth Dual Camera HDMI White Debut!

باسلام
هنوز نیومده وگرنه معرفیش میکردم خدمتتون،این هم قیمت تخمینی هست و هنوز پیشفروش واقعی هم نشده. 7 اینچی های دیگه با پردازنده های A31 هم میاد. بنابراین امسال،سال پیشرفت تبلت در زمینه تکنولوژی خواهد بود(سال پیش،افزایش فروش و رو اوردن به تبلت بود). در هرصورت هرچی بگیرید،سریع قدیمی خواهد شد ، پس زیاد منتظر و صبر نکنید که تبلت جدید بیاد. باتوجه به اینکه قیمت ارز ما هم ممکنه بره روی 5 تا 7 تومان بعد از جلسه ای که حدود یکماه دیگه شورای امنیت و سازمان ملل و تحریم داریم، پیشنهاد نمیشه صبر کنید، خریداری کنید، که اگه ارز رفت بالا، قیمت تبلت شما هم اگه بخواید بفروشیشون هم رفته بالا وضرری نکردید،در مقابل پولی که اون موقع باید پرداخت کنید، راستی هدفمندی دوم یارانه ها رو درنظر بگیرید که ممکنه میزان پولتون رو کمتر کنه و در نتیجه فرصت خرید تبلت خیلی خوب رو هم از دست بدید و....

بالاخره تو ایران ده ها فاکتور باید درنظر گرفته بشه.......

تبلت زیر هم هست،جهار هسته ای با قیمت تقریبی فلیم :

595 تومان

ONDA v801 QUAD CORE
Onda V801 quad core Tablet PC 8" 1024*768px 10point-touch Capacitive Screen
2GB RAM / 16GB ROM
Allwinner A31 quad core up to 1.5GHz
Built-in HDMI/WIFI
Latest Version Android 4.1.1 Jelly Bean
558439942_659.jpg
558439940_800.jpg

مشخصات :
Model Onda V801 quad Core
Operation System Android 4.1
Screen 8inch Capacitive Screen 5 Point Touch
Resolution 1024x768 pixels
CPU Allwinner A31 quad core 1.5GHz
GPU Mali400
RAM 2GB DDR3
ROM 16 GB
Webcam Front 0.3 MP
Wireless Wifi 802.11b/g/n
3G Supporting External 3G Modem
G-sensor Support
Bluetooth No
HDMI 1080P
GPS No
Power
Battery 4000mAh Li-ion Battery
Working Time Up to 6 Working Hours
Power Device AC Adapter Input 100/240V
Device Specification
Color Silver
Dimensions 198X158X9.8mm
Net Weight 478g
Software Support
Office Support MS Office Word, PPT, Excel
Gaming Built-in 3D Accelerator. Support 3D gaming
Email Gmail, POP3/SMTP/IMAP4
Others No
Multi-Media
Video AVI, MP4, FLV, 3GP, MKV, WMV etc.
Audio MP3, WMA, OGG, AAC, WAV FLAC etc.
Picture JPG/BMP/PNG/GIF
E-Book PDF, TXT etc.
Language Multi-language
Ports USB
TF Card Slot
HDMI Slot
DC Jack
Earphone Jack
What's in the box 1 x Tablet PC
1 x Charger
1 x User's Manual
1 x Micro USB Cable

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
تبلت ampe که بالا معرفی کردین بهم - کیفیتش قابل مقایسه با چه تبلت هایی هست؟ واسه کسی میخوام و نمیخوام شرمندش بشم

medza

Registered User
لایک‌ها
22
باسلام
هنوز نیومده وگرنه معرفیش میکردم خدمتتون،این هم قیمت تخمینی هست و هنوز پیشفروش واقعی هم نشده. 7 اینچی های دیگه با پردازنده های A31 هم میاد. بنابراین امسال،سال پیشرفت تبلت در زمینه تکنولوژی خواهد بود(سال پیش،افزایش فروش و رو اوردن به تبلت بود). در هرصورت هرچی بگیرید،سریع قدیمی خواهد شد ، پس زیاد منتظر و صبر نکنید که تبلت جدید بیاد. باتوجه به اینکه قیمت ارز ما هم ممکنه بره روی 5 تا 7 تومان بعد از جلسه ای که حدود یکماه دیگه شورای امنیت و سازمان ملل و تحریم داریم، پیشنهاد نمیشه صبر کنید، خریداری کنید، که اگه ارز رفت بالا، قیمت تبلت شما هم اگه بخواید بفروشیشون هم رفته بالا وضرری نکردید،در مقابل پولی که اون موقع باید پرداخت کنید، راستی هدفمندی دوم یارانه ها رو درنظر بگیرید که ممکنه میزان پولتون رو کمتر کنه و در نتیجه فرصت خرید تبلت خیلی خوب رو هم از دست بدید و....

بالاخره تو ایران ده ها فاکتور باید درنظر گرفته بشه.......

تبلت زیر هم هست،جهار هسته ای با قیمت تقریبی فلیم :

595 تومان

ONDA v801 QUAD CORE
Onda V801 quad core Tablet PC 8" 1024*768px 10point-touch Capacitive Screen
2GB RAM / 16GB ROM
Allwinner A31 quad core up to 1.5GHz
Built-in HDMI/WIFI
Latest Version Android 4.1.1 Jelly Bean
558439942_659.jpg
558439940_800.jpg

مشخصات :
Model Onda V801 quad Core
Operation System Android 4.1
Screen 8inch Capacitive Screen 5 Point Touch
Resolution 1024x768 pixels
CPU Allwinner A31 quad core 1.5GHz
GPU Mali400
RAM 2GB DDR3
ROM 16 GB
Webcam Front 0.3 MP
Wireless Wifi 802.11b/g/n
3G Supporting External 3G Modem
G-sensor Support
Bluetooth No
HDMI 1080P
GPS No
Power
Battery 4000mAh Li-ion Battery
Working Time Up to 6 Working Hours
Power Device AC Adapter Input 100/240V
Device Specification
Color Silver
Dimensions 198X158X9.8mm
Net Weight 478g
Software Support
Office Support MS Office Word, PPT, Excel
Gaming Built-in 3D Accelerator. Support 3D gaming
Email Gmail, POP3/SMTP/IMAP4
Others No
Multi-Media
Video AVI, MP4, FLV, 3GP, MKV, WMV etc.
Audio MP3, WMA, OGG, AAC, WAV FLAC etc.
Picture JPG/BMP/PNG/GIF
E-Book PDF, TXT etc.
Language Multi-language
Ports USB
TF Card Slot
HDMI Slot
DC Jack
Earphone Jack
What's in the box 1 x Tablet PC
1 x Charger
1 x User's Manual
1 x Micro USB Cable

داداش این تبلت نه بلوتوث داره نه gps و a31 کلا otg رو ساپرت نمیکنه در صورتی که تبلت بالایی همه این چیزها رو داره من واسم این سه مورد بسیار مهمه در صورتی که یه کودومش نباشه اصلا ارزش خرید نداره چون سیم کارت نمیخورن این تبلتها پس از همه نظر باید تکمیل باشند .
پس لطفا قیمت تقریبیش رو بگید.

mohamad_4mh

Registered User
لایک‌ها
1
تبلت ها واقعا از چین ارسال میشه کد رهگیریا تایید میکنن شما هم اگه کد هارو تو فروم بزندید بچه ها میتونن ببینن که از چین ارسال میشه.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
داداش این تبلت نه بلوتوث داره نه gps و a31 کلا otg رو ساپرت نمیکنه در صورتی که تبلت بالایی همه این چیزها رو داره من واسم این سه مورد بسیار مهمه در صورتی که یه کودومش نباشه اصلا ارزش خرید نداره چون سیم کارت نمیخورن این تبلتها پس از همه نظر باید تکمیل باشند .
پس لطفا قیمت تقریبیش رو بگید.

باهمون قیمت داخل پانداویل، بین 595 تا 630 درمیاد،البته اگه قیمت ارز بالانره. پردازنده راکچیپ،خیلی قوی هست،اگر تبلت خوب با اون پردازنده رو بگیرید، پشیمون نمیشید، مثلا هم بلوتوث دار،هم GPS دار ، هم OTG و هم Rk3066 ،توی تبلتها :
Ifive MX 3G GPS 16GB
داریم که قیمتش، 965 تومانه!! یک هشت اینچی ولی با کیفیت خیلی خوب.
جز اون فعلا چیزی نداریم.

تبلت ها واقعا از چین ارسال میشه کد رهگیریا تایید میکنن شما هم اگه کد هارو تو فروم بزندید بچه ها میتونن ببینن که از چین ارسال میشه.

بله، توی یکی از پستهای قبلیم هم زدم، اینجا دوباره کپیش میکنم:
کد رهگیری :
تبلت رسیده : با سه پست EMS , DHL چین و هنگ کنگ پست
RT151703045HK
EE79979648OCN
8086595812
تبلت یکی از خریداران هفته پیش :

RB000367024CN

راستی سایت رهیابی هم :
17track.net is the most powerful tracking system of registered postal parcel and international express in China!
Post-trace.com
tntsearch.post.ir

باتشکر

maxim1360

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام یه تبلت می خوام تا 550 سیمکارت بخوره با قابلیت مکالمه البته 10 ، 15 تومن اینور و اونور فرقی نمیکنه لطفاً اگر چیزی دارید معرفی کنید

fither

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
الان قیمت onda v812 و hold x700 چنده ؟
هزینه پست تا همدان و تمام هزینه های جانبی ؟
چند روزه؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام یه تبلت می خوام تا 550 سیمکارت بخوره با قابلیت مکالمه البته 10 ، 15 تومن اینور و اونور فرقی نمیکنه لطفاً اگر چیزی دارید معرفی کنید

فقط تبلت زیر هست :

قیمت :530 تومان
531952929_112.jpg
557845266_439.jpg

الان قیمت onda v812 و hold x700 چنده ؟
هزینه پست تا همدان و تمام هزینه های جانبی ؟
چند روزه؟

Hold X : 530
V812 Quad Core : 685
هزینه تبلت و پستش به شهرتون بود، تنها هزینه ای که ممکنه بخوره،گمرک هست که بین 30 تا 75 تومان . بین 13 تا 30 روز متغیر خواهد بود.

باتشکر

fither

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3

چطور سفارش بدم ؟
کی بدستم میرسه ؟

راستی لینک چیزی که برام میفرستید رو بزارید هر دو مدل
میخواماز کانفیگش مطلع بشم

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
عکس از Onda v811

562635693_597.jpg

چطور سفارش بدم ؟
کی بدستم میرسه ؟

راستی لینک چیزی که برام میفرستید رو بزارید هر دو مدل
میخواماز کانفیگش مطلع بشم

یک توضیح اینجا بدم، برای خیلی ها سوال هست هنوز :
هیوندا هولد ایکس در دو ورژن ، داده شده :
ورژن 1:
8گیگ حافظه داخلی
دوربین 2 مگاپیکسل
بلوتوث

ورژن 2:
16گیگ
دوربین 0.3 مگاپیکسل
بدون بلوتوث

من همیشه قیمت ورژن اولی رو میگم، دومی حدود 8-10 دلار گرونتره. ودر ضمن بجز بلوتوث داربودنش، دوربینش که برای اسکایپ یا اووو یا حتی برنامه هایی مثل whatsapp و .... خیلی مفیدتره تا از یک هارد 8 گیگ اضافه شده که شما میتونید با مموری فقدانشو جبران کنید،برخلاف اون دو مورد دیگه.

لینک

و

v812 quad core:
لینک
در مورد رنگش هم،مسلما اول انتخاب شماست(مشکی یا سفید) ولی باتوجه به موجود بودن،یا رنگ شما مدنظرتون فرستاده میشه،یا اگر تموم شده باشه، رنگ موجود دیگه.

بین 13 تا 30 روزه بدستتون میرسه
نحوه سفارش پخ شد

باتشکر

fither

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
ممنون از راهنمایی به محض آماده شدن پول و واریز اطلاع میدم

medza

Registered User
لایک‌ها
22
باهمون قیمت داخل پانداویل، بین 595 تا 630 درمیاد،البته اگه قیمت ارز بالانره. پردازنده راکچیپ،خیلی قوی هست،اگر تبلت خوب با اون پردازنده رو بگیرید، پشیمون نمیشید، مثلا هم بلوتوث دار،هم GPS دار ، هم OTG و هم Rk3066 ،توی تبلتها :
Ifive MX 3G GPS 16GB
داریم که قیمتش، 965 تومانه!! یک هشت اینچی ولی با کیفیت خیلی خوب.
جز اون فعلا چیزی نداریم.

داداش قیمتش یکم بالا شد.
داداش الان تو سایت پانداویل گذاشتن واسه سفارش اگه میشه درباره کیفیت کلی و gps و بلوتوث و otg یه تحقیق کنید و بگید مشکلاتش چیه؟ من حتما میخوامش.البته دانشجویی حساب کن داداش تو این وضعیت بد مملکت با این خرج دانشگاهها.

fither

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
v812 quad core
otg ساپورت میکنه ؟ موس و کیبورد و هارد و ....

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
داداش قیمتش یکم بالا شد.
داداش الان تو سایت پانداویل گذاشتن واسه سفارش اگه میشه درباره کیفیت کلی و gps و بلوتوث و otg یه تحقیق کنید و بگید مشکلاتش چیه؟ من حتما میخوامش.البته دانشجویی حساب کن داداش تو این وضعیت بد مملکت با این خرج دانشگاهها.

پخ دادم خدمتتون، بزارید به بازار عرضه بشه، تا بشه خریداری کرد براتون و ارزیابی اولیش رو تو دنیا دید،اونهایی که به دستشون اول رسیده.
تو این وضعیت بد نرخ ارز مواج و حواله و.....;)
قیمت خوب میدم خدمتتون،انشالله بیادو...

v812 quad core
otg ساپورت میکنه ؟ موس و کیبورد و هارد و ....

بله،همشون رو ساپورت میکنه، اصلا OTG یا micro USB رو برای همین گذاشتند وگرنه درگاه USB میزاشتند جاش!!!

باتشکر

آفر :
فقط تا فردا یک شنبه : 754 تومان (باپست DHL)
تبلت 10 اینچ با چیپست allwinner a31 Quad core و رم 2 گیگابایت، بصورت OEM(بدون برند)

cheap a31.jpgcheap a31-back.jpgcheap a31-side.jpg

cheap a31-specs.jpg

******************************************************************************************
تبلت زیر بعضیها میپرسند :

Hyundai T7 Quad Core Tablet PC 7 Inch IPS Screen Exynos 4412 Android 4.0 8GB GPS Bluetooth Dual Camera HDMI White Debut!

پاسخ من :

اگه میخوای امروز برات از همون سایت پانداویل خریداری کنم،بهم بگو،قیمتش 570 تومان هست. بعضیها میگن،میفرستند و مشکلی نیست، اگه اعتماد میتونی به این سایت کنی،من برات پرداختو انجام میدم،یک حساب توی پانداویل ساختم. فقط میمونه آدرست و کدپستی و شماره تماس و....شما.

باتشکر

Last edited:

tinimix

Registered User
لایک‌ها
1
سلام يه سوال داشتم
بالاترين دوربين روكدوم مدل داره؟

medza

Registered User
لایک‌ها
22
پ
تبلت زیر بعضیها میپرسند :

پاسخ من :

اگه میخوای امروز برات از همون سایت پانداویل خریداری کنم،بهم بگو،قیمتش 570 تومان هست. بعضیها میگن،میفرستند و مشکلی نیست، اگه اعتماد میتونی به این سایت کنی،من برات پرداختو انجام میدم،یک حساب توی پانداویل ساختم. فقط میمونه آدرست و کدپستی و شماره تماس و....شما.

باتشکر

باتشکر

سلام داداش اگه تضمین میکنید که میفرسته من همین الان واریز میکنم. و اینکه اطلاعات این سایت درسته؟ بلوتوث gps و otg داره و بقیه امکاناتش درسته؟ اگه اینطوره من همین امشب پول رو واریز میکنم وشما سفارش بده.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام يه سوال داشتم
بالاترين دوربين روكدوم مدل داره؟

اگه دوربین پنج مگاپیکسل رو که مدلهای زیر دارند، در نظر نگیریم :
ainol flame
Pipo m3
Pipo m8
Onda v972
Ainol Novo9
Freelander Pd80 Wise
zxc z7
Ifive mX
Ifive 2
Aoson m30
Colne samsung Note
.
.

تنها مدلی که 8 مگاپیکسل هست، Huawei MediaPad FHD هست. که قیمتش بالای یک ملیون وسیصدتومان هست.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا