دوست عزیز این تبلت های چینی در اجرای بازی و فیلم چگونه هستند ؟ لمسی بودنشون چجوریه سریع و روون هست ؟
و سوال آخر اینکه این سی پی یو های قدرتمندش واقعا قدرتمنده ؟ مثلا سی پی یو دو هسته ای که رو شون هست به پای دو هسته ی گالاکس ها میرسه ؟؟
اگه ممکنه همه ی سوال هارو پاسخ بدید که خلاصه مشتری شیم
سلام تبلت pipo s3 کمترین قیمتی که میتونید بخرید چقدر هست . در ضمن تا روز ولنتاین میرسه مشهد دستم . خیلی مهمه این مسئله .
در ضمن ارزان قیمت واسه گیم زیر 450 چیا رو خودت پیشنهاد میدی . یا آماده داری . متشکر.
،پیشنهاد میکنم،حتما تهیه کنید و خخودتون تجربه کنید . اگه پیشنهاد هم میخواید، سه چیز، الف -سایز،ب- سیمکارتخوری (که پیشنهاد میکنم روش تاکید نکنید) و بلوتوث ، ج - بودجتون،هرچقدربیشتر باشه،تبلت باکیفیت تر و بهتری از امکانات و... گیرتون میاد
خوبه.قیمت تمام شدش(تبلت و هزینه پستی اون به ایران) با توجه به روز دوشنبه(چون سه شنبه که بازار بورس و ارز تعطیل بوده و تغییری حاصل نشده در قیمتش)، برابر 685 تومانه.
بسیار ممنونم. بله پیشنهاد بدید حتما. دلیلی نمیبینم که اگه جنس خوب باشه آدم الکی بره دوبرابر پول برند معروف بده.
الف. سایز رو انتخابشو میزارم به عهده ی خودتون چون من واقعا بین 7 و 10 موندم و نمیتونم انتخاب کنم.
ب. بلوتوث مهم نیست. اما سیم کارت اگه بخوره بهتره اگه نخوره هم دیگه وای فای داشته باشه.
ج. حدود 800 تا یک میلیون.
پیشاپیش ممنونم
خوبه.
این سری وای فای نداره؟ چیزی در مشخصاتش دیده نشد؟ :|
سلام من با بودجه 400 هزار تومن یه تبلت به نظرخودت که یکیش سیم کارت بخوره و یکی دیگه هم بدون سیم کارت باشه با بهترین کانفیگ تا سقف بودجه مورد نظر مرسی...به همراه قیمت...مرسی..
سلام
اولا تبلت سیم کارت خور چی موجود داری؟
ثانیا کدومشون بهتره از نظر سی پی یو ،کیفیت ساخت ،پشتیبانی و ...
بسیار ممنون
این pipom8 مموری داخلیش 16 هست ؟
نظرت در مورد این چیه ؟ONDA V972 / Freelander PD80 Wise. قویترینشونه درسته ؟ یعنی با این اوصاف از asus transformer خیلی قویتره. و یه سوال دیگه اینکه وای فای 801 چیه ؟ یعنی بالاخره وای فای قابل استفاده هست یا نه
ای بابا عزیز من من الان فهمیدم همشهری هستی پس تخفیف ما با بقیه فرق میکنه![]()
من تصمیم گرفتم همون pipo m3 رو بردارم. فقط چند تا سوال کیفیت ساختشون چجوریه یه وقت مثل اون گوشی چینی های دو سیم کارته نباشه که یه سال کار میکرد.
چند روزه میرسه اگه فردا بخرم ؟ و اینکه از نظر نرم افزاری که مشکلی ندارند ؟ یه وقت یه جوری نباشه که یه سری برنامه ها روش کار نکنه.
بسیار ممنونم.
راستی جسارتا برای اعتماد سازی چیکار کنیم
داداش قیمت لینک رو بده میخوام سفارش بدم
Hyundai Hold X700 Smart Tablet PC Ultrathin 7 Inch IPS HD Screen 8GB Android 4.1 Camera 3.5mm Jack
Hyundai Hold X700 8GB Android 4.1 Tablet PC Ultrathin 7 Inch IPS HD Screen Bluetooth Camera 3.5mm Jack
ICOO iCou7GT Tablet PC Quad Core 2G 16G Android 4.1 Micro HDMI Ultra Thin White
ONDA V812 Quad Core A31 Tablet PC 8 Inch Android 4.1 IPS Screen 2G Ram 4K Video Black
سلام
به نظرم تبلت زیر از q75 بصرفه تره
![]()
سی پی یو دو هسته ای در مقابل تک هسته ای
رم 1 گیگ در مقابل 512 مگ
روزلوشن 1024X600 در مقابل 800x480
اختلاف قیمت 50 تومنی می ارزه... (ببینم کیفیت ساخت و lcd اش چطور باشه)
چه مدلیه و قیمتش همون 300 تومنه؟؟
دیگه قیمت 300 که خوبه،زیر 390 دو هسته ای نداریم، چون دلاربازار(نه اینترنتی) الان شده 4000 تومان!!!
ارزونترین مدلها، Ainol Legend هستش باقیمت 368 تومان و Pipo s1 با قیمت 395 تومان.
منم گفتم قیمت خوبه و از q75ا 250 تومنی بصرفه تره .... قیمت همون 300 تومنه و موجوده؟
اگه آره احتمال زیاد یکی بخوام
-------
اسمش فکر کنم زیرش نوشته miumiu میو میو :دی
فروشنده کاملا تایید میشه. بسیار انسان با شخصیت و گلی هستند. قیمت هاشونم تا حد امکان مناسبه.
از این فروشنده هایی هم نیستند که تمام اجناس تو جعبه رو برمیدارن و جدا میفروشند.
Brand: | HTT | Model: | C2000-C3 |
video calling: | yes | SIM Card: | sim card (2G+3G) |
Network mode: | GSM 850/900/1800/1900MHz 3G:WCDMA 850/2100MHz | screen: | 4.0" Capacitive screen, more touch |
Screen Resolution: | Height:800px Width:480px | system: | Android 4.0.4 |
DPI: | X240.0000*Y240.0000 | GPS: | Built-in GPS, support A-GPS |
GPU : | GPU renderer GPU version(OpenGL):OpenGL ES2.0 | ||
CPU: | ARMv7 Rev10(v7l) MT6575 (1GHz 1993MIPS) | core: | Single-Core |
Memory: | ROM 4GB RAM 512MB | Expandable Memory : | 2GB-32GB |
Camera pixel: | Front:0.3 million pixels Back:5.0 million pixels | Battery: | 1800mAh (Original) |