• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Ali-K7

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
132
سلام

وینتاچ q75 موجودی دارید؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
با سلام و خسته نباشید

قیمت این تبلتو میخواستم

OEM HYUNDAI A7ART Tablet PC 7 Inch Android 4.0.3 4GB HDMI Camera Black

باسلام

این تبلت نیست واصلا هم توصیه نمیکنم. از این به بعد هم سعی میکنم اصلا تبلتهای زیر 100-120 دلار برای بچه ها سفارش ندم. (بجز pipo s1) چون همشون کیفیتهاشون پایینه و نه من میخوام پول خریدار هدر بره،نه ودم میخوام جنسی بخرم که بدرد نخوره.
همین تبلتهای داخل رو بگیرید و از گارانتیش متدواما استفاده کنید(درصورتیکه بودجه ندارید) و یا بزارید بودجه خوب گیرتون بیاد و سپس خرید و امجام بدید،خیلی بهتره. یا دیگه ارزونترین موبیال که توی پست قبلی معرفی کردمو،بخرید،خیلی بهتره.

باتشکر

سلام

وینتاچ q75 موجودی دارید؟

باسلام

اصلا این تبلت مارک نداره(تقزیبا تمام تبلتهای موجود بازار) و درر دبی، پشتش لوگو میزنند. و اصلا چنین تبلتی(مشابه) رو من که مدتهاست برای کسی سفارش ندادم و نمیدم. پاسخ رو در جواب دوست قبلی هم گفتم. که پول بچه ها برای من ارزش داره،درضمن با اوضاع دلار، قیمت اون تو ایران بهتره تا بخواید سفارش بدید،چون هنوز افزایش قیمت روی اکثر جنسها نیومده.

باتشکر

SAIED.1992

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
خیلی ممنون از شما

حالا قیمت همون
pipo s1 چقدره؟؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
تبلت تا 350 چی دارید؟

هیچی ، تبلت پایینی، تبلتی هست که پیشنهاد میشه. 400 تومان ، باهاش هر بازی HD فعلی (بیش از 99 درصد) رو میتونید اجرا کنید. درحقیقت یک نوع تبلت PSP با سیستم عامل آندروید دارید.
ویژگیهاش هم :

عکس
*Android 4.1(JellyBean) *RK3066 Dual Core 1.6GHz Quad(4) Core Mali400 GPU *7inch Capacitive Screen *RAM 1GB Nand Flash 8GB * HDMI * Cmaera Front 0.3MP *800x480 pixels 3200 mAh

خیلی ممنون از شما

حالا قیمت همون
pipo s1 چقدره؟؟

400 تومان. البته قیمت روز جمعه، اگه شنبه ارز تغییر پیدا کرد، متعاقبا قیمت این هم تغییر پیدا میکنه.

aiza1372

Registered User
لایک‌ها
86
لطف کنید قیمت هیرو 10 رو بفرمایید....پیشنهاد دیگه نمیخوام.فقط میخوام بدونم قیمتش چقدر فرق کرده؟؟؟؟؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
تبلت تا 350 چی دارید؟

لطف کنید قیمت هیرو 10 رو بفرمایید....پیشنهاد دیگه نمیخوام.فقط میخوام بدونم قیمتش چقدر فرق کرده؟؟؟؟؟

:lol:

ainol Hero I : 782 toman
Ainol Hero II : 830 Toman

باتشکر
آفر تبلت 8 اینچی : با قیمت فقط 605 تومان-- فقط برای یک نفر، ارسال با پست هنگ کنگ

Teclast P88

tran.gif

8" IPS G+G 1024x768px Touch Capacitive Screen 3. Ultra Thin Body,With Metal Shell
4. 1GB RAM / 16GB Nand Flash
5.Quad Core Mali400 RK3066 Dual Core up to 1.6Ghz

6. Built-in WIFI / Dual Camera(VGA&2MP) / HDMI

7. Quad Core GPU,Mali 400MP,Support OpenGL ES 2.0
4500m Ah .8

Link

aiza1372

Registered User
لایک‌ها
86
:lol:

ainol Hero I : 782 toman
Ainol Hero II : 830 Toman

باتشکر
آفر تبلت 8 اینچی : با قیمت فقط 605 تومان-- فقط برای یک نفر، ارسال با پست هنگ کنگ

Teclast P88

tran.gif

8" IPS G+G 1024x768px Touch Capacitive Screen 3. Ultra Thin Body,With Metal Shell
4. 1GB RAM / 16GB Nand Flash
5.Quad Core Mali400 RK3066 Dual Core up to 1.6Ghz

6. Built-in WIFI / Dual Camera(VGA&2MP) / HDMI

7. Quad Core GPU,Mali 400MP,Support OpenGL ES 2.0
4500m Ah .8

Link
ممنون.یه سوال دیگه داشتم...میخواستم ببینم این تبلتا(مثلا هیرو1) هاب یواس بی رو ساپورت میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(چون یدونه پورت خیلی کمه) اگه میشه فوری جواب بدین...مرسی

abarkuh

Registered User
لایک‌ها
137
سلام. قیمت Freelander PD20 3G (WCDMA)-TV رو برام پی ام کنید بیزحمت

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
اصلا این تبلت مارک نداره(تقزیبا تمام تبلتهای موجود بازار) و درر دبی، پشتش لوگو میزنند. و اصلا چنین تبلتی(مشابه) رو من که مدتهاست برای کسی سفارش ندادم و نمیدم. پاسخ رو در جواب دوست قبلی هم گفتم. که پول بچه ها برای من ارزش داره،درضمن با اوضاع دلار، قیمت اون تو ایران بهتره تا بخواید سفارش بدید،چون هنوز افزایش قیمت روی اکثر جنسها نیومده.

باتشکر

فکر کنم درست باشه، سایتش پسوند ae. (امارات) داره.. شبیه اش رو تو سایت مارشال به عنوان تبلت درجه 3 چینی دیدم، تبلت جدید,فروشگاه تبلت,جدیدترین تبلت ها,تبلت دایا ای 300 ,ارزان,تبلت چینی,ارزان,تبلت درجه 3,درجه 3,7",tablet
(اما مشخصاتش بد نیست)

گفتم که اون قیمت مربوط به زمانی بود که دلار زیر 3000 تومان بود، الان با دلار 4000تومانی، فقط اون دومدل رو داریم که زیر 400 تومان باشند. همین، و هیچ کدومش هم موجود نیست. باید سفارش گرفت. واصلا اگه یکبار تبلتهای باکیفیت چینی، بالای 500، بگیرید، دیگه هیچ وقت سراغ این تبلتهای بی نام ونشون چینی که توی دبی، لوگو بهش میزنند و وارد کشور میکنند و کیفیت بدردبخوری هم ندارند، نمیرید.

باتشکر

یه کم پست 1 رو مرتب کن فونتها رو کوچیکتر کن، جند بار به این تاپیک سر زدم اما اون تبلت ramos رو تازه دیدم (به حاطر به هم ریختگی تاپیک قبلاً ندیده بودمش) وقتی هم دیدم که دیر شد

hadifa93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام
آقا تبلت 7 اینچی ، رزولوشن 1024*800 و به بالا
کیفیت صفحه خوب
گرافیک قوی ( GPU )
CPU 2 یا 4 هسته ای
GPS , Bluetooth ( حتما )
مارکش خیلی پرت نباشه
HDMI , Otg
چی دارید ؟
البته به جز هیوندا T7
راستی همین T7 چطوریه ؟ کیفیت نمایش وGPU ش منظورمه ، چون بعضا میبینید یه تبلت با یه CPU دو هسته ای ولی گرافیک 2 یا 4 هسته ای غوغا میکنه !
من واسه گیم و قدرت CPU میخوام
قیمت هم هر چقدر پایینتر بهتر !!!!!
زود هم خراب نشه

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام داداش ainol novo 7 fire چنده الان؟ تبلت خوب که توو ایران هم موجود باشه تا 500 یا 600 چیزی هست؟ کیفیت خوب میخوام که ارزش خرید داشته باشه - واسه بازی و فیلم میخوام

hadifa93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
سلام
کیفیت صفحه خوب
گرافیک قوی ( GPU )
CPU 2 یا 4 هسته ای
GPS , Bluetooth ( حتما )
مارکش خیلی پرت نباشه
HDMI , Otg
چی دارید ؟
البته به جز هیوندا T7
راستی همین T7 چطوریه ؟ کیفیت نمایش وGPU ش منظورمه ، چون بعضا میبینید یه تبلت با یه CPU دو هسته ای ولی گرافیک 2 یا 4 هسته ای غوغا میکنه !
زود هم خراب نشه

اضافه کنم که اگه خدای نکرده آوردید و خراب بود چی کار کنم ؟ یا کلا خرابی دیده نشده ؟
لوازم اضافی اگه بخوام چنده قیمتاش ؟ ( دلارو چند حساب کنم ؟ ) قلم و محافظ صفحه
شرکت هیوندا شرکت معتبری هست ؟ ساپورت نرم افزاریش چطوره ( آپدیت ) ؟
باتریهاشون تو ایران پیدا میشه ؟ چون مثلا همین هیوندا 3300 هست و فکر کنم باید به فکر یه قویتر باشم
تو ایران هم موجود دارید یا همش رو از چین میفرستید ؟ ( T7 )
ببخشید که اینهمه سوال پرسیدم و اذیتتون کردم

Last edited:

smrr57

Registered User
لایک‌ها
7
من یک تبلت با مشخصات زیر میخوام
1-سیم کارت خور باشه چون میخوام از نرم افزار tango و viber استفاده کنم
2-بازی های hd را را به راحتی بتونه اجرا کنه
3-دوربین خوبی داشته باشه و بتونه hd فیلم بگبره
4-صفحه نمایشش 10 اینچ باشه
5-ترجیحا 4 هسته باشه
6-امکان اتصال به gps را داشته باشه
لطفا راهنمایی بفرمائید

یک سوال دیگه ایا تبلتی چینی هم رده با Huawei mediapad 10fhd موجود است؟

ali1748

Registered User
لایک‌ها
12
سلام دوست عزیز
از بین تبلت های بالا کدام یک موجود هست ؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
ممنون.یه سوال دیگه داشتم...میخواستم ببینم این تبلتا(مثلا هیرو1) هاب یواس بی رو ساپورت میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(چون یدونه پورت خیلی کمه) اگه میشه فوری جواب بدین...مرسی

بله، ساپورت میکنه

قیمتش 650 تومان

فکر کنم درست باشه، سایتش پسوند ae. (امارات) داره.. شبیه اش رو تو سایت مارشال به عنوان تبلت درجه 3 چینی دیدم، تبلت جدید,فروشگاه تبلت,جدیدترین تبلت ها,تبلت دایا ای 300 ,ارزان,تبلت چینی,ارزان,تبلت درجه 3,درجه 3,7",tablet
(اما مشخصاتش بد نیست)
اون تبلت ramos رو تازه دیدم (به حاطر به هم ریختگی تاپیک قبلاً ندیده بودمش) وقتی هم دیدم که دیر شد

پیشنهاد میکنم، تبلت بغیر از rk3066 انتخاب نکنید. وقتی راکچیپ بهتر از بقیست،چرا بریم سراغ آملوجیک(چه دو هسته ای و چه چهار هستهایش که هنوز نیومده)
ارزونترین راکچیپ دارها هم :
Yuandao n70s
Pipo s1

سلام
کیفیت صفحه خوب
گرافیک قوی ( GPU )
CPU 2 یا 4 هسته ای
GPS , Bluetooth ( حتما )
مارکش خیلی پرت نباشه
HDMI , Otg
چی دارید ؟
البته به جز هیوندا T7
زود هم خراب نشه

t7 که چهار هسته ای سامسونگ رو داره ویکی از قدرتمندترین چهار هسته ای هاست. گرافیکش هم قدرتمنده و تمام بازیهای HD آندورید رو هم میتونید اجرا کنید. دیگه 7 اینچ که قوی از لحاظ CPU باشه و مکان یاب و بلوتوث داشته باشه و.... نداریم. البته 8 اینچ هست که اسمش Ifive Mx 3g-gps 16GB هست. تو پستهای قبلیم راحت پیدا میکنیش عکس و مشخصات(تو اینترنت هم میتونی سرچ کنی)

سلام داداش ainol novo 7 fire چنده الان؟ تبلت خوب که توو ایران هم موجود باشه تا 500 یا 600 چیزی هست؟ کیفیت خوب میخوام که ارزش خرید داشته باشه - واسه بازی و فیلم میخوام

قیمت فلیم/فایر 665 تومان

تو ایران فعلا هیچی ، ولی تبلتهای زیر رو مدنظر بگیرید :
Yuanda n70hd 7inch
Teclast p88 8 inch
Ifive mini 7Inch
Onda v801 Quad core a31
Hyundai t7 7 inch
x9 9.7Inch

اضافه کنم که اگه خدای نکرده آوردید و خراب بود چی کار کنم ؟ یا کلا خرابی دیده نشده ؟
باتریهاشون تو ایران پیدا میشه ؟ چون مثلا همین هیوندا 3300 هست و فکر کنم باید به فکر یه قویتر باشم

قبل از فرستادنشون اونجا تست میشه . احتمال خرابی خیلی کمه، تو این ششماه، بیش از 200 تبلت بوده ولی فقط 3 تا مشکل داشته، دوتاش باتری و یکیش مادربورد که برای باتری، از اونجا سفارش گرفتیم بیاد، ولی برای مادربورد توی شیراز درست شد. درضمن اشاره کنم، هر سه تبلت، قیمتشون زیر 100 دلار بود.

تنها سایتی که فعلا اعلام ارز میکنه : درضمن سایت بسته هست، از روشهای باز کردن و عبور از .... استفاده کنید.
sarrafijalali.com

شرکت هیوندا معتبر هست، درحقیقت، اون تبلت رو زد که رقیب نکسوس بشه و اسمشو در زبانها برای مدتی بیاره تا تبلتهاشو نگاه کنند و به عنوان یک کاندیدای اصلی و گزینه ، مدنظر خریداران بشه.

من دیدم میگن، باتری براشون میسازند حتی اگه نباشه ولی گارانتی نمیکنند، برای همینم از چین برای بچه ها سفارش گرفتیم تا بیاد. درمورد تعویض باتری با یک باتری قویتر هم، فکر نکنم میسر باشه وگرنه حتما تو اینترنت در این رابطه چیزی نوشته شده بوده. بهتره ریسک هم نکنید ، چرا که اگه اتفاقی بیافته، مسلما یعنی به مادر بردتونآسیب میرسونه و ممکنه قابل تعمیر هم نباشه.

متاسفانه تو ایران فعلا برای فروش ندارم و همش سفارش از چین میشه.

نه خواهش میکنم،اتفاقا طی همین سوالات، پاسخ بعضی از بجه ها هم ممکنه داده بشه

5-ترجیحا 4 هسته باشه
لطفا راهنمایی بفرمائید

پردازشگر اون تبلت رو چون دارم،محک زدم، تقریبا در اندازه های راکچیپ rk3066 و کمتر هست، نه بیشتر. گرافیکش هم که مساله بزرگی هست، برای خوره های بازی، چون دیتای بازی براش یافت نمیشه.

بنابراین تبلتهای 2 و 4 هسته ای بزرگ اینچ با قابلیت سیمکارتخوری رو براتون نام میبرم، مشخصاتشون تو پستهای قبلیم یا توی پانداویل هست :

Pipo m8 3G 9.4Inch & pipo m3 3G 9.5Inch
قیمت هردو یک ملیون و بیست هزار تومان

Ainol Novo10
1,080,000

Onda v972
1,020,000

سلام دوست عزیز
از بین تبلت های بالا کدام یک موجود هست ؟

موجودی برای فروش ممتاسفانه نیست.

باتشکر

javad fazel

Registered User
لایک‌ها
30
Ifive Mx 3g-gps 16GB چنده؟

این دوتا تبلت سیم کارت میخوره؟

Ainol Novo10
1,080,000

Onda v972
1,020,000

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
تبلت تا 350 چی دارید؟

(اما مشخصاتش بد نیست)

یه کم پست 1 رو مرتب کن فونتها رو کوچیکتر کن، جند بار به این تاپیک سر زدم اما اون تبلت ramos رو تازه دیدم (به حاطر به هم ریختگی تاپیک قبلاً ندیده بودمش) وقتی هم دیدم که دیر شد

سلام
کیفیت صفحه خوب
گرافیک قوی ( GPU )
CPU 2 یا 4 هسته ای
GPS , Bluetooth ( حتما )
مارکش خیلی پرت نباشه
HDMI , Otg
چی دارید ؟
البته به جز هیوندا T7
زود هم خراب نشه

5-ترجیحا 4 هسته باشه
لطفا راهنمایی بفرمائید

Ifive Mx 3g-gps 16GB چنده؟

این دوتا تبلت سیم کارت میخوره؟

Ainol Novo10
1,080,000

Onda v972
1,020,000

آینول و اوندا،خیر

قیمت روز ifive mx 8Inch 3G-GPS 16GB
1,075,000

قیمت کیف مخصوصش هم (با لوگوی 5) ، 52 تومانه.

باتشکر

Anek

Registered User
لایک‌ها
5
لطفا پست اولتون را یکم مرتب کنید.اصلا نمی شه متوجه شد چی به چیه.
یه جا فرمودید آفرها را در پست آخر می ذارید،یه جا گفتید در پست اول.
لطفا در صورت امکان اطلاعات قدیمی را حذف کنید تا بتوان بهتر به اطلاعات فروش و مدل ها دسترسی پیدا کرد

در ضمن یه راهنمایی هم می خواستم:
یه تبلت سیم کارت خور - ویندوزی باشه یا اینکه بشه روش ویندوز نصب کرد - دوربینش خوب باشه یعنی عکساش واضح باشه - صفحه نمایشش از 7 بزرگتر و نهایتا 10 باشه - GPS

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
لطفا پست اولتون را یکم مرتب کنید.اصلا نمی شه متوجه شد چی به چیه.
یه جا فرمودید آفرها را در پست آخر می ذارید،یه جا گفتید در پست اول.
لطفا در صورت امکان اطلاعات قدیمی را حذف کنید تا بتوان بهتر به اطلاعات فروش و مدل ها دسترسی پیدا کرد

در ضمن یه راهنمایی هم می خواستم:
یه تبلت سیم کارت خور - ویندوزی باشه یا اینکه بشه روش ویندوز نصب کرد - دوربینش خوب باشه یعنی عکساش واضح باشه - صفحه نمایشش از 7 بزرگتر و نهایتا 10 باشه - GPS

آفرها ،چون معمولا یکی دوروزه هستند، تو پست آخر میزنم، اما بعضی از این آفرها،بیشتر جنبه معرفی دارند تا اون معنی تخفیف و... ولی بازم قیمتشونو خوب میزنم...

حالا یک بار فقط دیگه نام تمامی تبلتها رو اول پستم، توی spoiler میزنم. میمونه قیمتش که خیلی تغییرپیدا میکنه، به ریال یا حتی دلار،از اونجا که هدفم قیمت کمتر پیدا کردن هست، ینابراین خیلی وقتا،قیمت تبلتهام،به دلار هم ثابت نیست.

درضمن انشالله تا افتتاح سایت، بدلیل تنوع محصولات سخته ولی حتما اونجا دیگه مرتبه.

درمورد مدل تبلت ها هم،تمام مدل های برند داررو من سفارش میگیرم. OEM ها ،هم اگه ارزش خرید داشته باشند، معرفی میکنم. یعنی محدود نمیکنم انتخاب خریدار رو به جند مدل خاص.

تمام تبلتهای دو هسته ای یا چهار هسته ای، میشه روشون Windows RT نصب کرد، تبلت ویندوزی،که دورینش خوب باشه(مثلا 5 مگاپیکسل) ندیدم و فکر نکنم زده باشند هم.

تبلتهای زیر، دو هسته ای ویا 4 هسته ای با دوربین 5 مگاپیکسل هستند. هر سه هم بلوتوث و هم سیمکارتخوری دارند. همگی آندروید 4.1 هستند.

Ifive MX 3G-GPS 16GB 8inch
لینک
قیمت یک ملیون و هفتاد و پنج هزار تومان

Pipo m8 3G 9.4 inch
لینک

Pipo m3 3g 10Inch
لینک
قیمت یک ملیون و سی هزار تومان

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا