سلام
وینتاچ q75 موجودی دارید؟
وینتاچ q75 موجودی دارید؟
با سلام و خسته نباشید
قیمت این تبلتو میخواستم
OEM HYUNDAI A7ART Tablet PC 7 Inch Android 4.0.3 4GB HDMI Camera Black
سلام
وینتاچ q75 موجودی دارید؟
تبلت تا 350 چی دارید؟
خیلی ممنون از شما
حالا قیمت همونpipo s1 چقدره؟؟
تبلت تا 350 چی دارید؟
لطف کنید قیمت هیرو 10 رو بفرمایید....پیشنهاد دیگه نمیخوام.فقط میخوام بدونم قیمتش چقدر فرق کرده؟؟؟؟؟
ممنون.یه سوال دیگه داشتم...میخواستم ببینم این تبلتا(مثلا هیرو1) هاب یواس بی رو ساپورت میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(چون یدونه پورت خیلی کمه) اگه میشه فوری جواب بدین...مرسی:lol:
ainol Hero I : 782 toman
Ainol Hero II : 830 Toman
باتشکر
آفر تبلت 8 اینچی : با قیمت فقط 605 تومان-- فقط برای یک نفر، ارسال با پست هنگ کنگ
Teclast P88
![]()
8" IPS G+G 1024x768px Touch Capacitive Screen 3. Ultra Thin Body,With Metal Shell
4. 1GB RAM / 16GB Nand Flash
5.Quad Core Mali400 RK3066 Dual Core up to 1.6Ghz
6. Built-in WIFI / Dual Camera(VGA&2MP) / HDMI
7. Quad Core GPU,Mali 400MP,Support OpenGL ES 2.0
4500m Ah .8
Link
اصلا این تبلت مارک نداره(تقزیبا تمام تبلتهای موجود بازار) و درر دبی، پشتش لوگو میزنند. و اصلا چنین تبلتی(مشابه) رو من که مدتهاست برای کسی سفارش ندادم و نمیدم. پاسخ رو در جواب دوست قبلی هم گفتم. که پول بچه ها برای من ارزش داره،درضمن با اوضاع دلار، قیمت اون تو ایران بهتره تا بخواید سفارش بدید،چون هنوز افزایش قیمت روی اکثر جنسها نیومده.
باتشکر
گفتم که اون قیمت مربوط به زمانی بود که دلار زیر 3000 تومان بود، الان با دلار 4000تومانی، فقط اون دومدل رو داریم که زیر 400 تومان باشند. همین، و هیچ کدومش هم موجود نیست. باید سفارش گرفت. واصلا اگه یکبار تبلتهای باکیفیت چینی، بالای 500، بگیرید، دیگه هیچ وقت سراغ این تبلتهای بی نام ونشون چینی که توی دبی، لوگو بهش میزنند و وارد کشور میکنند و کیفیت بدردبخوری هم ندارند، نمیرید.
باتشکر
سلام
آقا تبلت 7 اینچی ، رزولوشن 1024*800 و به بالا
کیفیت صفحه خوب
گرافیک قوی ( GPU )
CPU 2 یا 4 هسته ای
GPS , Bluetooth ( حتما )
مارکش خیلی پرت نباشه
HDMI , Otg
چی دارید ؟
البته به جز هیوندا T7
راستی همین T7 چطوریه ؟ کیفیت نمایش وGPU ش منظورمه ، چون بعضا میبینید یه تبلت با یه CPU دو هسته ای ولی گرافیک 2 یا 4 هسته ای غوغا میکنه !
من واسه گیم و قدرت CPU میخوام
قیمت هم هر چقدر پایینتر بهتر !!!!!
زود هم خراب نشه
ممنون.یه سوال دیگه داشتم...میخواستم ببینم این تبلتا(مثلا هیرو1) هاب یواس بی رو ساپورت میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(چون یدونه پورت خیلی کمه) اگه میشه فوری جواب بدین...مرسی
سلام. قیمت Freelander PD20 3G (WCDMA)-TV رو برام پی ام کنید بیزحمت
فکر کنم درست باشه، سایتش پسوند ae. (امارات) داره.. شبیه اش رو تو سایت مارشال به عنوان تبلت درجه 3 چینی دیدم، تبلت جدید,فروشگاه تبلت,جدیدترین تبلت ها,تبلت دایا ای 300 ,ارزان,تبلت چینی,ارزان,تبلت درجه 3,درجه 3,7",tablet
(اما مشخصاتش بد نیست)
اون تبلت ramos رو تازه دیدم (به حاطر به هم ریختگی تاپیک قبلاً ندیده بودمش) وقتی هم دیدم که دیر شد
سلام
کیفیت صفحه خوب
گرافیک قوی ( GPU )
CPU 2 یا 4 هسته ای
GPS , Bluetooth ( حتما )
مارکش خیلی پرت نباشه
HDMI , Otg
چی دارید ؟
البته به جز هیوندا T7
راستی همین T7 چطوریه ؟ کیفیت نمایش وGPU ش منظورمه ، چون بعضا میبینید یه تبلت با یه CPU دو هسته ای ولی گرافیک 2 یا 4 هسته ای غوغا میکنه !
زود هم خراب نشه
سلام داداش ainol novo 7 fire چنده الان؟ تبلت خوب که توو ایران هم موجود باشه تا 500 یا 600 چیزی هست؟ کیفیت خوب میخوام که ارزش خرید داشته باشه - واسه بازی و فیلم میخوام
اضافه کنم که اگه خدای نکرده آوردید و خراب بود چی کار کنم ؟ یا کلا خرابی دیده نشده ؟
لوازم اضافی اگه بخوام چنده قیمتاش ؟ ( دلارو چند حساب کنم ؟ ) قلم و محافظ صفحه
شرکت هیوندا شرکت معتبری هست ؟ ساپورت نرم افزاریش چطوره ( آپدیت ) ؟
باتریهاشون تو ایران پیدا میشه ؟ چون مثلا همین هیوندا 3300 هست و فکر کنم باید به فکر یه قویتر باشم
تو ایران هم موجود دارید یا همش رو از چین میفرستید ؟ ( T7 )
ببخشید که اینهمه سوال پرسیدم و اذیتتون کردم
من یک تبلت با مشخصات زیر میخوام
1-سیم کارت خور باشه چون میخوام از نرم افزار tango و viber استفاده کنم
2-بازی های hd را را به راحتی بتونه اجرا کنه
3-دوربین خوبی داشته باشه و بتونه hd فیلم بگبره
4-صفحه نمایشش 10 اینچ باشه
5-ترجیحا 4 هسته باشه
6-امکان اتصال به gps را داشته باشه
لطفا راهنمایی بفرمائید
یک سوال دیگه ایا تبلتی چینی هم رده با Huawei mediapad 10fhd موجود است؟
سلام دوست عزیز
از بین تبلت های بالا کدام یک موجود هست ؟
تبلت تا 350 چی دارید؟
ممنون.یه سوال دیگه داشتم...میخواستم ببینم این تبلتا(مثلا هیرو1) هاب یواس بی رو ساپورت میکنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(چون یدونه پورت خیلی کمه) اگه میشه فوری جواب بدین...مرسی
سلام. قیمت Freelander PD20 3G (WCDMA)-TV رو برام پی ام کنید بیزحمت
فکر کنم درست باشه، سایتش پسوند ae. (امارات) داره.. شبیه اش رو تو سایت مارشال به عنوان تبلت درجه 3 چینی دیدم، تبلت جدید,فروشگاه تبلت,جدیدترین تبلت ها,تبلت دایا ای 300 ,ارزان,تبلت چینی,ارزان,تبلت درجه 3,درجه 3,7",tablet
(اما مشخصاتش بد نیست)
یه کم پست 1 رو مرتب کن فونتها رو کوچیکتر کن، جند بار به این تاپیک سر زدم اما اون تبلت ramos رو تازه دیدم (به حاطر به هم ریختگی تاپیک قبلاً ندیده بودمش) وقتی هم دیدم که دیر شد
سلام
کیفیت صفحه خوب
گرافیک قوی ( GPU )
CPU 2 یا 4 هسته ای
GPS , Bluetooth ( حتما )
مارکش خیلی پرت نباشه
HDMI , Otg
چی دارید ؟
البته به جز هیوندا T7
زود هم خراب نشه
سلام داداش ainol novo 7 fire چنده الان؟ تبلت خوب که توو ایران هم موجود باشه تا 500 یا 600 چیزی هست؟ کیفیت خوب میخوام که ارزش خرید داشته باشه - واسه بازی و فیلم میخوام
اضافه کنم که اگه خدای نکرده آوردید و خراب بود چی کار کنم ؟ یا کلا خرابی دیده نشده ؟
لوازم اضافی اگه بخوام چنده قیمتاش ؟ ( دلارو چند حساب کنم ؟ ) قلم و محافظ صفحه
شرکت هیوندا شرکت معتبری هست ؟ ساپورت نرم افزاریش چطوره ( آپدیت ) ؟
باتریهاشون تو ایران پیدا میشه ؟ چون مثلا همین هیوندا 3300 هست و فکر کنم باید به فکر یه قویتر باشم
تو ایران هم موجود دارید یا همش رو از چین میفرستید ؟ ( T7 )
ببخشید که اینهمه سوال پرسیدم و اذیتتون کردم
من یک تبلت با مشخصات زیر میخوام
1-سیم کارت خور باشه چون میخوام از نرم افزار tango و viber استفاده کنم
2-بازی های hd را را به راحتی بتونه اجرا کنه
3-دوربین خوبی داشته باشه و بتونه hd فیلم بگبره
4-صفحه نمایشش 10 اینچ باشه
5-ترجیحا 4 هسته باشه
6-امکان اتصال به gps را داشته باشه
لطفا راهنمایی بفرمائید
یک سوال دیگه ایا تبلتی چینی هم رده با Huawei mediapad 10fhd موجود است؟
Ifive Mx 3g-gps 16GB چنده؟
این دوتا تبلت سیم کارت میخوره؟
Ainol Novo10
1,080,000
Onda v972
1,020,000
لطفا پست اولتون را یکم مرتب کنید.اصلا نمی شه متوجه شد چی به چیه.
یه جا فرمودید آفرها را در پست آخر می ذارید،یه جا گفتید در پست اول.
لطفا در صورت امکان اطلاعات قدیمی را حذف کنید تا بتوان بهتر به اطلاعات فروش و مدل ها دسترسی پیدا کرد
در ضمن یه راهنمایی هم می خواستم:
یه تبلت سیم کارت خور - ویندوزی باشه یا اینکه بشه روش ویندوز نصب کرد - دوربینش خوب باشه یعنی عکساش واضح باشه - صفحه نمایشش از 7 بزرگتر و نهایتا 10 باشه - GPS