سلام داداش حداکثر تا ۵۵۰ تومن بهتر از novo7 fire تبلتی هست یا نه؟ امکاناتش در حد اون باشه؟ قیمت فایر چنده؟
سلام عالیه
من میخوام سریعا پ خ شرایط رو اعلام کنید.
سریع لطفا عجله دارم.ممنون
ارزون ترینش چه قیمته ؟
سلام داداش قیمت pipo u2 و hyondai rock x وonda v712 چقدره پ.خ کن ممنون.
سلام يه تبلت معرفي كنيد بهم با قيمت مناسب مودم 3G هم ساپورت كنه يا سيم كارت خور باشه
سلام لطفا قیمت Ainol NOVO9 برام پخ کنید مچکرم
استارتر عزیز
لیست خیلی شلوغه و من سردر گم شدم
اگه ممکنه 9 اینچی و 10 اینچی ها رو برای من جداگانه با قیمت و مشخصات لیست کنید
ممنون
تبلت زیاد داریم،حتما بودجتون و سایز(های) مدنظرتون رو اعلام کنید
باتشکر
قیمت یک ملیون و شصت هزار تومان.
تنوع تبلت زیاده، و هر تبلتی نسبت به یکی دیگه، برتری خاص خودشو داره. برای همینم برخلاف دوستان هم کار، من تنوع رو ترجیح میدم، یکی بلوتوث میخواد ، یکی دوربین، یکی ....
برای اینکه بتونم کمکتون کنم، بودجه و سایزتون رو و همچنین اگه ویژگیخاضی مدنظرتون هست، بفرمایید، من پیشنهاد میکنم بهتون.
باتشکر
با اجازه از استارتر عزیز
کاربر miload عزیز
شما یه نگاه به Hyundai T7 بندازید ، محشره
bluetooth 3 و GPS هم داره
فکر کنم قیمتش با توجه به دلار که شده 3500 حدود 670 براتون آب بخوره
همه چیزش خوبه یه نگاه بندازید گرافیک 4 هسته ای و . . . امتیاز antutu هم 14300 رو دیدم گرفت
Tablet PC 7 pollici - HYUNDAI Talbet Pc 7 Pollici IPS 1280 X 800 Android 4.0 Exynos 4412 QuadCore 1.4Ghz NOTE7 Doppia fotocamera GPS - Myefox.it
ممنون
9 اینچ و یا بالاتر باشه
لازم نیست سیم کارت خور باشه
مهم قیمتشه برام که هرچی مناسبتر بهتر
با سلام و خسته نباشید
من یه تبلت میخوام که فردا پشیمونم نکنه. سیمکارت خور باشه ، بلوتوث و دوربین با کیفیت خوب داشته باشه، خروجی hdmi داشته باشه
حدود قیمتی هم که میخوام هزینه کنم 700 تومن هست. حالا اگه با یه کم بالاتر رفتن جنس بهتری گیرم میاد اشکالی نداره
ممنون میشم راهنماییم کنید
با سپاس
با اجازه از استارتر عزیز
کاربر miload عزیز
شما یه نگاه به Hyundai T7 بندازید ، محشره
bluetooth 3 و GPS هم داره
فکر کنم قیمتش با توجه به دلار که شده 3500 حدود 670 براتون آب بخوره
همه چیزش خوبه یه نگاه بندازید گرافیک 4 هسته ای و . . . امتیاز antutu هم 14300 رو دیدم گرفت
Tablet PC 7 pollici - HYUNDAI Talbet Pc 7 Pollici IPS 1280 X 800 Android 4.0 Exynos 4412 QuadCore 1.4Ghz NOTE7 Doppia fotocamera GPS - Myefox.it
انقدر تاپیکتون شلوغ و سردرگم کنندس که اصلا نمیشه فهمید چی موجود دارین و قیمت ها چطوریه!
سلام یه تبلت میخواستم 10 اینچ بلوتوث ودوربین خوب داشته باشه هنگ نکنه وقیمتش تا700 باشه لطفا راهنمایی کنید اول اسفند تولد پسرمه برای هدیه میخوام ممنون
ارزونترین و بهترین تبلت بدردبخور 9.7 اینچی ، تبلت x9 هست. که ویژگیهاش خیلی خوبه و قیمتش : 670 تومان هست. باهاش هر بازی و فیلم HD رو میتونید اجرا کنید. به اینترنت برید.فارسی رو هم مثل بقیه تبلها ساپورت میکنه.
Processor:RK3066 Dual core,1.6GHz,
CPU: Quad core Mali-400 MP
RAM:1GB DDR3
ROM:16GB.
Memory cards:support FT card, 32GB Max.
Size:9.7 inch.
Resolution:1024*768
Screen type: HD IPS capacitive touch panel.
Bluetooth
8000mAh battery (5-8 Hours Playing/Watching)
Dual camera( 0.3 MP & 2.0MP)
Link Specifications
قیمت و زمان آوردن این دو تبلت را اعلام میکنید؟ آیا الان موجود دارید؟
Ramos W30HD Quad Core Tablet PC 10.1 Inch Retina Screen Exynos 4412 Android 4.0 2GB RAM 32GB Dual Camera Silver
ONDA V972 Quad Core A31 Tablet PC 9.7 Inch Android 4.1 Retina IPS Screen 2G Ram 4K Video White