یه سوال بعضی جاها از باتری onda v712ناراضی بودند شما باتری این تبلت رو چطور میدونید؟
باتریش خوبه ولی مطمئنید میخواید تبلتی با CPU غیر rk300 بردارید؟؟؟ اصلا من بهتون پیشنهاد نمیکنم تبلتی غیر از rk3066 بردارید. چون چیزیکه براتون از تبلت میمونه،پردازشگر قوی و گرلفیک بهترهست که در مقایسه این دو، راکچیپ برنده هست.
توی اون رنج قیمت، تبلتهای زیر خوبند :
pipo s3
yuandao n70
momo7 Dual core(Speed)
از نظر قدرت گرافیک و پردازنده قوی ترن ؟ مطمعنی داداش؟ قیمتشون چرا کمتره؟ فکر کنم بخاطر بلوتوث باشه و یه چند تا تفاوت جزئی درسته؟ آخه من میخوام تبلت کامل باشه . دوربین خوب - صفحه با کیفیت - کیفیت بدنه خوب . قیمت مناسب - یه چیزی مثل فایر میخوام . داری چیزی؟
نگاه کنید :
شما با تبلتهای آملوجیک ، به بنچمارکهای ماکسیمم 8000-8500 میرسی(نرمال 5000-7500). ولی با راکچیپ ، بین 7000 تا 12000 . برای چی اینجوریه؟
Rk3066 ، فناوریش قویتر هست و بر روی سرعت 1.6 آورکلاک شده. درحالیکه آملوجیک ماکزیمم روی 1.5 آورکلاک شده(میشه)
گرافیک همیشگی همراه Rk3066 برابر 4 تا mali400 هست درحالیکه گرافیک همراه amlogic فقط دوتا مالی 400 هست.
قیمت تقریبی هردو چیپست یکیه، بسته به اینکه شرکت استفاده کننده، چقدر براش اون تبلت هزینه داشته یا میخواد قیمتش باشه، کم وزیاد میشه. نه بدلیل CPU/GPU اش .
اگه میخواید دوربین خوبی داشته باشه،(یعنی براتون 2 کافی نیست --طبق چیزیکه من استنباط میکنم از صحبتاتون) حداکثر بودجتون رو بگید، تا معرفی کنم خدمتتون.(یعنی چنین تبلتی هست توی اون رنج قیمت یا نه) میبینید هم که از همه بیشتر فکر کنم تبلتهای چینی رو میشناسم و معرفی میکنم.
با سلام hyundai t7 را می خواستم قیمت چند و چند روزه می رسه دستم؟ممنون می شوم جوابم را بدهید.
656 تومان
بین 13 تا 18 روز معمول هست، ولی ذاشتیم که یکماه هم طول بکشه.(درحالت عادی و نرمال)
درکل برای تبلتهای کنونی ، فقط سه تبلت خوبند(از لحاظ کانفیگ) نسبت به بقیه (من RAMOS W30hd رو هم دم دست دارم و امتحان کردم)
AINOL NOVO9
یک ملیون و شصت هزار تومان
Cube U9Gt V
905 تومان
و
Freelander PD80 Vogue
1,055,000 تومان
اما چرا فریلندر از میون تبلتهای چهارهسته ای های سامسونگ دار؟؟
چون بیشترین استفاده سرعت رو فقط فعلا فیلندر میون راموس و مومو و... از چیپست سامسونگ میبره و برای همینم امتیاز بنچمارکش، از هم کانفیگهاش ، خیلی بیشتره.
توی سرعت و بنچمارک ، فریلندر از بقیه سرتره و اونو انتخاب کنید.
در کل از لحاظ همه چیز، کیوب چیز بهتریه.
از لحاظ پخش فیلمهای باکیفیت و standby بیشتر ، Ainol Novo9 رو انتخاب کنید.
در هرصورت هیچ وقت همه چیز باهم نیست.
عجب سخت افزاری دارن اینا!! اونم با قیمت بین 250 تا 300 دلار!! :blink:
آقا یه قیمت هم به ما میدی با شیپینگ و اینا البته خودش که زده ارسال مجانی!! زمان رسیدن دستگاه هم میشه بگید چند روزه؟
همونطور که عرض کردم،بین 13 تا 18 روز، ولی تا 30 روز هم داشتیم.
اینها جدید ترین ها هست موندم کدومش بهترین هست و ساپورت خوبی داشته باشه
همشون خوب هستند و ساپورت نرم افزاری خوبی دارند. نکات اصلی که گفتم و دوربینشون میتونه راهگشای انتخابتون باشه (هرچند که به نظرم روش سرمایه گداری نکنید، از اونجاییکه فریلندر و کیوب که ذوربین 2 دارند،ولی بجاش هردو بلوتوث دارند و در نتیحه میتونید با موبایل عکس بگیرید و با بلوتوث به تبلتتون انتقال بدید.)
باتشکر