• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
تماس هم گرفتید چند شب پیش و تاییدیه گرفتید. در مورد Pipo m9 هم ، میتونم بهش بسپارم(به فروشندمون که هنوز نیومده سرکار بگم،نفرسته و حضوری تحویل دوستمون بده). از اونجاییکه گفتید انشالله، فکر کنم اینجوری مد نظرتونه . در مورد گمرک هم،چون کارت بازرگانی داره، احتمالا گمرک کمتری داره. ولی بهتون اختلاف قیمت رو میگم.
درسته چند شب پیش تماس گرفتم ولی ظاهرا شما حضور ذهن نداشتید. بهرحال ممنون. در مورد ارسال تبلت هم من فقط میخوام هرچه سریعتر دستم برسه.حالا از کدوم طریق زودتر دستم میرسه شما خودتون بهتر میدونید.فقط به من هم اعلام کنید که از کدوم طریق انجام میدهید.با تشکر از زحمات شما

سلام متاسفانه فروشنده اسمارتفونمون، هنگ کنگه، بنابراین فکر نکنم مال شما بتونه با اوشون بیاد. انسالله از تعطیلاتشون بیاند بیرون--چون هنوزم تعطیلند بچه ها-- سریعا پستش میکنه باسفارشات خودش.

سلا م مهندس جان، لطفا یک تبلت که هم GPRS داشته باشه هم GPS . سرعت هسته برای وب گردی و استفاده از برنامه های GPS کافی باشه. صفحه 7 اینچ هم بود کافیه یعنی 7 اینچ به بالا بهم معرفی کنین. اینکه الان موجود باشه و یا به زودی میارین هم زیاد مهم نیست، یعنی برام ارزش داره چند روزی صبر کنم تا خوبه برسه.
ممنون

البته اگر با مودم خارجی هم GPRS اضافه شه مشکلی نیست.

اونهایی که نوشته 3g یعنی سیمکارتخور داخلی دارند.

مدلهای خوب 7-8 ایننچی :
Pipo u3 3g
Pipo s3
Pipo u1 pro
Hyundai t7(just config, for hardware quality, I don't know)

Ifive mx 3g gps
teclas p88
Pipo s2
Pipo s2 3g
قیمتشون بصورت دلاری، حدودا از سایت :

Pandawill.com
Spemall.com
Wannafantasy.com

قابل پیدا کردنه،

ارز اینترنتی هم حدود 135 تومان گرونتر از ارز بازار هست که ارز بازاررو میتونید از سایت sarrafijalali.com بدست بیارید. یک کمیسیون کوچیک هم داره. ولی درکل،حدود قیمت دستتون میاد.

تبلت اینول 7ونوس چند در میاد؟
پیشنهاد نمیکنم این رو بگیرید یک تبلت با rk3066 بیشتر پیشنهاد میشه، در بالا پیشنهادیمو به دوست قبلی هم گفتم .

قیمت ainol venus / myth برابر 550 تومان(با قیمت ارز بازار 3750 روز پنج شنبه و جمعه)

شما با تبلت های دلسوس ( Dellsus ) هم آشنایی دارین؟!!

با کوربی و دلسوس و... کار کردم، پیشنهاد اصلا نمیکنم،همین تبلتهای RK3066 رو بگیرید، تفاوتو خودتون هم احساس میکنید. بجز صفحه نمایش و.....

CPUSamsung Exynos 4412, ARM Cortex-A9 quad core,
1.4GHz, GPU: Mali-400 MP4
ROM8GB
RAM1GB
یعنی حافظه داخلیش به جای 8 گیگ 2 گیگه و رمش هم به جای 1 گیگ 770 مگ؟!!
اگر اینطوره من منصرف شدم.
در ضمن زبان فارسی را پشتیبانی میکنه یا نه؟

رمش 770 مگه(که به اختصار میگن یک گیگ)، حافظه داخلیش 8 گیگه ولی از این مقدار، سهم خود آندوریودتون 2 گیگ هست، یعنی فضای سیستم و.... نه فضای فایلهایی که میخواین روش بریزیدو.....
زبان فارسی، از آندروید 4.0.3 به اینطرف حل شده و تمامی دستگاه ها با ااون ورژن اندوریو یا بالاتر، فارسی رو میخونند.
توجه به قیمتش هم بکنید که باوجودیکه مشخصات بسیار نزدیک به اس تری داره، قیمتش نصفشه. در مورد رم هم، منم دوست داشتم، یک نهصدو خورده ای میگذاشت ولی خب .....

از لحاظ پردازشگر و باتری، exynos بهتره.
از اون سایتها خریداری نمیشه ولی اگه خودتون مسولیت خریدشویا تضمینشو میکنید،من براتون انجام میدم.
قیمتش از فروشنده خودمون :(با قیمت دیروز جمعه) 660 تومان

اما
Galapad برابر 950 هست این تبلت هنوزم بعد از چندین ماه براش آپدیتی نیومده، بنابراین میتونیم بگیم، از لحاظ ساپورت نرم افزاری ضعیفه.

emplab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تبلتی با این مشخصات نیاز دارم:
سیم کارت خور باشه - gps - hdmi - wifi داشته باشه.
ترجیحا 9 یا 10 اینچ باشه.
قیمت خیلی بالا نره. حدود 800-900 باشه. اگر میدونید با این قیمت نمیشه سایز ال سی دی را کم کنید.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
داداش گل شما چرا تبلت اینول 7 ونوس رو پیشنهاد نمیکنید من کیلیپهاشو دیدم واقعا سرعت عالی و کیفیت تصویر عالی داشت و از همه مهمتر 550 تومن برا یه تبلت 4هسته ای بنظرتون خوب نیست حالا ممنون میشم دلیلتون رو بگید تا یه انتخاب اشتباه نکنیم؟
وبعد اینکه الان قیمتهایی که برای تبلتها زدین همین قیمت هستن یا تغییر زیادی کردن؟

Last edited:

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
سلام،

تبلتی که ویندوز 7 یا 8 داشته باشه ندارید؟ جنس درست و حسابی میخوام...

rok

Registered User
لایک‌ها
16
دوست عزیز یعنی شما عقیده داری cpu چهار هسته ای آینول ونوس از دوال کور RK3066 ضعیفتره؟ دلیل خاصی هم دارید؟
در مورد هیوندا T7 چرا شما اونو به طور قطعی تایید نمیکنید؟ ریویوی خاصی در موردش خوندید؟
ممنون

farzinvahid

Registered User
لایک‌ها
0
سلام
من یه تبلت میخوام که حتما سیم کارت بخوره .
حداکثر هزینه ای که میتونم بکنم 500.000 ت است .
لطفا هر مدل سیم کارت خوری که تو این رنج هست رو نام و قیمتش رو برام پ خ کنید.
نحوه ارسال به شهرستان ( اصفهان ) چجوریه ؟ مستقیم از چین میاد ؟ نحوه پرداخت پول چی ؟
لطفا پ خ کنید

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
تبلتی با این مشخصات نیاز دارم:

سیم کارت خور باشه - gps - hdmi - wifi داشته باشه.
ترجیحا 9 یا 10 اینچ باشه.
قیمت خیلی بالا نره. حدود 800-900 باشه. اگر میدونید با این قیمت نمیشه سایز ال سی دی را کم کنید.
چون GPS هم میخواید ، فقط یکی داریم، تا اخر فردا فقط 820 تومان.

AMPE A10 3G
Built in 3G WCDMA Phone Call

*10.1inch IPS Capacitive Screen

*Qualcomm Dual Core 1.2GHz

*1GB Ram
*4GBInternal memory

*2.0MP+2.0MP Dual Cameras

*Webcam Wifi GPS Bluetooth

*1280X800 pixels

داداش گل شما چرا تبلت اینول 7 ونوس رو پیشنهاد نمیکنید من کیلیپهاشو دیدم واقعا سرعت عالی و کیفیت تصویر عالی داشت و از همه مهمتر 550 تومن برا یه تبلت 4هسته ای بنظرتون خوب نیست حالا ممنون میشم دلیلتون رو بگید تا یه انتخاب اشتباه نکنیم؟
وبعد اینکه الان قیمتهایی که برای تبلتها زدین همین قیمت هستن یا تغییر زیادی کردن؟

سلام گرم به شما هم....

گرافیک vivante از 800، 1000 ، 2000، 4000 ورژنها داریم. مثلا در huaweimediapad quad core از vivante gc4000 استفاده شده. ورژن 2000 اون هم خیلی بهتر بود تا 1000 ، این یک مساله(یعنی گرافیکش قوی نیست) و مساله دوم ، خودگرافیک vivante هست که دیتای بازی براش کم گیر میاد. و چه کسی تبلت چهار هسته ای میخره که نتونه باهاش بازیهای HD رو تموم و کمال اجرا وبازی کنه. برای همینم کلا amlogic رو در نظر نمیگیرم تو چهار هستهای، توی دوهسته ایش هم، چون اولین چیپست دو هسته ای بود و اولین بار در tonados ainol بکار رفت ، بعدش در راموس و اوندا و....، خوب بود ولی راکچیپ با قدرت عالی پردازشگرش و چهار گرافیک مالی چهارصدش، از همه دوهسته ای ها پیشی گرفت. برای همینم، توی تک هسته ای، فقط a13 ، توی دو هسته ای rk3066 ، و تو چهار هسته ای tegra3و exynos و rk3188. hgfji البته چون هنوز rk3188 تنوع تبلت نداره، a31 هم میتونید انتخاب کنید.

سرعت cpu چیپست action 4core خوبه ولی گرافیکش خیر. کیفیت تصویر هم بدلیل تراکم و تعداد پیکسل اون تبلت هست نه بدلیل گرافیکش.

درمورد قیمتها، هم گفتم، ارز رو با اون صرافی بسنجید،نسبت بگیرید، قیمت روز بدست میاد، در کل فقط بستگی به ارز داره.

سلام،

تبلتی که ویندوز 7 یا 8 داشته باشه ندارید؟ جنس درست و حسابی میخوام...

توپستهای بالاتر معرفی کردم با عکسهاش. اینجادوباره کپی میکنم :
تبلت ویندوزی livefan F1

Link مشخصات

کاملا قابل رقابت با برندهای اصلی دنیا

قیمت های مختلف ورژنهای مختلف (به تومان) :Model Processor RAM Storage Network Price Others
F1-1 Intel Atom N2600 2GB 32GB WIFI 1,950,000 Double cameras
F1-2 WIFI+3G 2,200,000 Double cameras

F1-7 Intel Atom N2800 32GB WIFI 2,300,000 Double cameras
F1-8 64GB WIFI+3G 3,000,000 Double cameras
F1-9 128GB WIFI+3G 3,500,000 Double cameras

کیبورد وایرلسیش هم با کیس مخصوصش ارایه میشه اگه بخواید با قیمت : 230 تومان

دوست عزیز یعنی شما عقیده داری cpu چهار هسته ای آینول ونوس از دوال کور RK3066 ضعیفتره؟ دلیل خاصی هم دارید؟
در مورد هیوندا T7 چرا شما اونو به طور قطعی تایید نمیکنید؟ ریویوی خاصی در موردش خوندید؟
ممنون

یکبار قبلا تو هردو فرومم، گذاشتم مقایسه رو به زبون اصلی ولی باز هم :
اینهم عین متنی که مقایسه کرده،پردازشگرهای جدید 4 هسته ای رو(به زبان شیرین انگلیسی!!)
نتیجه کلی اینه :
A31 توی سرعت نوشتن و خواندن اطلاعات روی کارت حافظه ، و همچنین پخش فیلمهای سه بعدی از بقیه بهتره،توی 2D مثل rk3066 دو هسته ای هست. (action(ATM یا همون چهار هسته ای آملوجیک البته یک چیز ناجالبیه.
#1. A7 has weaker CPU performance compared to A9. A7 is very close to A8 at same clock speed.
#2. Tests above were done on A31 tablet with 1 GHz clock speed. I had seen Onda tablets say 1.3 GHz. Now I have seen 1.5 GHz. No idea what the final clock speed will be for V812. ie. at 1.5 GHz should be great or excellent. At 1.3 will be very good or great.

Notice how ATM7029 has weaker 2D & 3D performance. That is what most of us care about. The GPU performance for gaming. =) ie. Mc-Bub even says they use GC1000 for the GPU. Not Mali400 like some other sites & tablet makers have said. Also, in Vellamo, HTML 5 score of 859 (1668 on N80) & 251 for Metal (527 for N80) are on the very low side for a quad core ARM chip!!!

The A31 (@ 1 GHz) compared to RK3066 (@ 1.6 GHz) has very strong SD write & 3D. Good 2D. Same FPU performance. Slightly higher integer performance. But the A31 is running at only 1 GHz compared to 1.6 GHz for RK3066. Get A31's clock up to 1.5 GHz and then see what happens. =) Also, the ATM7029 tablet is running at 1.5 GHz. So, ATM7029 gets 500 MHz more per CPU core. ie. potential for 2 GHz more

I can finally say that I am unimpressed with ATM7029 and will avoid that chip for sure!!!! It offers strong CPU but very weak GPU because went with Vivante GC1000 according to Mc-Bub site & the benchmark testing proves not Mali400MP4 either. Scores are low in Antutu 2D & 3D and Vellamo too.

For Hi10p, which many of us will not do, you may need strong CPU performance. I cannot say if that will help or not since the video is decoded by the VPU. A better VPU would certainly help though.

PS, A31 kicked 8726-MX's butt in terms of 3D performance (4678 vs 2519) and even did better in 2D too (1087 vs 702). ie. stronger GPU results should give much better FPS for 3D & 2D gaming with A31. It even outperforms RK3066 on the 3D side but not on the 2D.

I also want to see RK3188 review too. But also, A31 @ 1.3-1.5 GHz because 1 GHz was way too low to compare against. Cortex A7 quad should run stable at 1.3 GHz. Only reason to run it at 1 GHz is if AllWinner chip design is not good and has heat issues. Hoping that is not the case
بنچمارکهای مختلف یا همون تستهای سخت افزاری، از لحاظ پردازشگری، مشکلی ندارند با ACT ولی گرافیکی چرا. بالا اشاره کردم بقیه مواردو....

در مورد هیوندا هم، با این قیمت زدن و مشخصات، احتمال اینکه کیفیت سخت افزار پایین باشه، خیلی زیاده. ریوویو ها اکثرا تازه هستندو اشاره ای به تست سخت افزاری بصورت سنگین ندارند(کار متداوم) که بشه محک زد. من نگفتم تاییدش نمیکنم، گفتم نه تایید نه ردش میکنم تا اطلاعات کافی پیدا کنم که این جنس اینجوری نباشه که برخلاف ظاهر امکانت فریبندش کیفیت پایینی داشته باشه ، بلکه کیفیت کار حفظ شده باشه.

سلام
من یه تبلت میخوام که حتما سیم کارت بخوره .
حداکثر هزینه ای که میتونم بکنم 500.000 ت است .
لطفا هر مدل سیم کارت خوری که تو این رنج هست رو نام و قیمتش رو برام پ خ کنید.
نحوه ارسال به شهرستان ( اصفهان ) چجوریه ؟ مستقیم از چین میاد ؟ نحوه پرداخت پول چی ؟
لطفا پ خ کنید
پخ شد

mobin111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
سلام همین الان یه ویدیوی Hyundai T7 Quad Core Antutu vs Ainol Novo 7 Venus Benchmark Results رو دیدم که هیوندای به کلی آینول رو خورد در antutu بود

هیوندای : 14323 قیمت: 164

cpu:6267 gpu :4833 ram:2484 امتیاز های کسب شده

آینول : 6032 قیمت :130

cpu:2480 gpu : 2311 ram :672

به نظر من که ارزشش رو داره

Last edited:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
واقعا جای تشکر داره که باصبرو درایت پاسخگو کاربران هستید راست میگن دوستمون اصلا من موندم چه مدل چیپ گرافیکی هست که برای اینول ونوس در نظر گرفتن که دیتا براش گیر نمیاد من خودم به این نتیجه رسیدم یکم ارز بیاد پایین تا مدل هیوندا t7روبخرمدوستان این مدل هیوندا تی 7 سلطان تبلتها هست همه چی بلوتوث و جی پی اس هم داره چهارهسته ای جی پیو مالی 400 دوربین وفلش خلاصه همه چی تمومه من از صاحب تاپیک میخوام این مدل رو تو پیشنهادات قرار بده واقعا من دنبال اینول ونوس بودم با راهنمایی خوب دوستمون و دیدن این تبلت کلا از
خریدش منصرف شدم و یکم بازار ارز ثبات پیدا کرد این هیوندا تی 7رو میگیرم
002.jpg

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام همین الان یه ویدیوی Hyundai T7 Quad Core Antutu vs Ainol Novo 7 Venus Benchmark Results رو دیدم که هیوندای به کلی آینول رو خورد در antutu بود
هیوندای : 14323 قیمت: 164
cpu:6267 gpu :4833 ram:2484 امتیاز های کسب شده
آینول : 6032 قیمت :130
cpu:2480 gpu : 2311 ram :672

به نظر من که ارزشش رو داره
خب معلومه، Exynos براحتی از بهترین های چهار هسته ای چه از لحاظ قدرت و چه از لحاظ مصرف باتری هست. نه rk3066 و نه a31 و...(بنچمارک بین 11 تا 13) در مقابلش چیزی نمیشند. اگه اجازه overclockedداشته باشه(توی settings هیوندا تی سون) وبشه بردش رو سرعت 1.6 براحتی بین 16 تا 17.5 قرار میگیره.

واقعا جای تشکر داره که باصبرو درایت پاسخگو کاربران هستید راست میگن دوستمون اصلا من موندم چه مدل چیپ گرافیکی هست که برای اینول ونوس در نظر گرفتن که دیتا براش گیر نمیاد من خودم به این نتیجه رسیدم یکم ارز بیاد پایین تا مدل هیوندا t7روبخرمدوستان این مدل هیوندا تی 7 سلطان تبلتها هست همه چی بلوتوث و جی پی اس هم داره چهارهسته ای جی پیو مالی 400 دوربین وفلش خلاصه همه چی تمومه من از صاحب تاپیک میخوام این مدل رو تو پیشنهادات قرار بده واقعا من دنبال اینول ونوس بودم با راهنمایی خوب دوستمون و دیدن این تبلت کلا از
خریدش منصرف شدم و یکم بازار ارز ثبات پیدا کرد این هیوندا تی 7رو میگیرم
مشاهده پیوست 302683

منم موافقم با این قیمت که هیچی، تا صدتومان بالاتر هم مشابه نداریم. امیدوارم فقط کیفیت کار بالا باشه (نه فقط سخت افزار) که دراینصورت سلطان بی رقیب تبلتها خواهد بود(خمون چیزیکه هیوندا میخواست یعنی رقیب جدی نکسوس و .....)

سلام
Ainol Aurora II چند در میاد؟
Ainol Novo 7 Aurora II Dual Core 1.5GHz 7 Inch IPS Touch Screen 1G RAM Android Tablet (16GB)
بعد می خواستم ببینم قابل اعتماد هستن این تبلت ها، نگیریم دو روز بعد خراب شه :)

باسلام

این مدل بعضا مشکل داشته، پیشنهاد میکنم دوتبلت قویتر زیر رو در نظر بگیرید :
Pipo s3 8GB
465 تومان
Discount China PIPO S3 Dual Core Android 4.1 Tablet PC 7 Inch IPS Screen 8GB Dual Camera HDMI White [1204369] - US$114.89 : Uredeal.com
یا
momo7 Dual core 8GB
500 تومان
Discount China Ployer Momo7 Dual Core Tablet PC 7 Inch IPS RK3066 Android 4.0 Bluetooth 16GB [1204300] - US$136.99 : Uredeal.com

باتشکر

ramin_m125

Registered User
لایک‌ها
163
ممنون از پاسخ سریعتون
اینا چطورن؟
Discount China Cube U9GT3 CHERRY Tablet PC 8 Inch IPS Screen RK3066 Dual Core Android 4.0 1GB RAM 16GB White [1204314W] - US$153.99 : Uredeal.com
Discount China PiPo Smart S2 Android 4.1 Tablet PC 8 Inch IPS Screen RK3066 Bluetooth Dual Camera 16GB Black [1204302] - US$149.99 : Uredeal.com

در کل خصوصیاتی که می خوام داشته باشه ایناست:
صفحه 7-8 اینچ ( کیفیت خوب باشه )
باطری قوی ( مهمه خیلی برام)
سنگین نبودن ( زیر 500 گرم باشه دیگه )
وایرلس هم داشته باشه
رام هم اگه واسش گیر بیاد بهتره
حداقل 8 گیگ

اینا رو نداشته باشه مهم نیست:
بلوتوث نمی خوام
سیم خور نباشه
cpu و گرافیک چهار هسته ای و اینا نمی خواد ( ولی خیلی داغون نباشه)
دوربین مهم نیست
Hdmi لازم نی
gps هم نمی خوام

قیمت حدود 600
و مهمتر از همه اینکه خراب نشه پشیمون شم :D

ببخشید طولانی شد.
ممنون

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
ممنون از پاسخ سریعتون
اینا چطورن؟
Discount China Cube U9GT3 CHERRY Tablet PC 8 Inch IPS Screen RK3066 Dual Core Android 4.0 1GB RAM 16GB White [1204314W] - US$153.99 : Uredeal.com
Discount China PiPo Smart S2 Android 4.1 Tablet PC 8 Inch IPS Screen RK3066 Bluetooth Dual Camera 16GB Black [1204302] - US$149.99 : Uredeal.com

در کل خصوصیاتی که می خوام داشته باشه ایناست:
صفحه 7-8 اینچ ( کیفیت خوب باشه )
باطری قوی ( مهمه خیلی برام)
سنگین نبودن ( زیر 500 گرم باشه دیگه )
وایرلس هم داشته باشه
رام هم اگه واسش گیر بیاد بهتره
حداقل 8 گیگ

اینا رو نداشته باشه مهم نیست:
بلوتوث نمی خوام
سیم خور نباشه
cpu و گرافیک چهار هسته ای و اینا نمی خواد ( ولی خیلی داغون نباشه)
دوربین مهم نیست
Hdmi لازم نی
gps هم نمی خوام

قیمت حدود 600
و مهمتر از همه اینکه خراب نشه پشیمون شم :D

ببخشید طولانی شد.
ممنون
قویترین باتریها رو فقط ainol Flame حدود 650 و pipo s2 حدود 560 دارند که 5000 میلی آمپر هستند.
بعد از اونها :
teclast p88 هست . با قیمت 640 تومان وباتری 4500
Window (YuanDao) Vido N70HD هست باقیمت 550 تومان و باتری 4200

فکرمیکنم درکل،بهترین پیشنهاد از اونجاییکه پردازشگر قوی و گرافیک .... نمیخواید، همون ainol flame /fire باشه.

باتشکر

masod73

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
قیمت به روزتبلت 10.1 اینچی sanei n10 سیم کارت خور و GPS با پردازشگر دو هسته ای و گرافیک چهار هسته ای رو میخواستم اگر سفارش بدم چند روزه بدستم میرسه

ramin_m125

Registered User
لایک‌ها
163
قویترین باتریها رو فقط ainol Flame حدود 650 و pipo s2 حدود 560 دارند که 5000 میلی آمپر هستند.
بعد از اونها :
teclast p88 هست . با قیمت 640 تومان وباتری 4500
Window (YuanDao) Vido N70HD هست باقیمت 550 تومان و باتری 4200

فکرمیکنم درکل،بهترین پیشنهاد از اونجاییکه پردازشگر قوی و گرافیک .... نمیخواید، همون ainol flame /fire باشه.

باتشکر

خیلی ممنون از جواب سریعتون
flame/fire که 10$ یالاتره از pipo s2 ولی تفاوت قیمتی که شما نوشتید خیلی بیشتره
اینا مگه نیستن؟ :-؟؟
Discount China Ainol Novo 7 Fire/Flame/Burning Dual Core Tablet PC 7 Inch IPS Screen Android 4.0 Bluetooth HDMI 16GB [1204227] - US$159.99 : Uredeal.com

بازم ممنون

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
قیمت به روزتبلت 10.1 اینچی sanei n10 سیم کارت خور و GPS با پردازشگر دو هسته ای و گرافیک چهار هسته ای رو میخواستم اگر سفارش بدم چند روزه بدستم میرسه
فقط اگه تا اخر امروز(نوشته بودم) واریز کنید، من براتون با قیمت تخفیفی 820 تومانی، این تبلت رو میارم، بعد از اون بین 30 -65 تومان بیشتره.(تخفیف خورده)
براتون پخ میکنم نحوه سفارشو
خیلی ممنون از جواب سریعتون
flame/fire که 10$ یالاتره از pipo s2 ولی تفاوت قیمتی که شما نوشتید خیلی بیشتره
اینا مگه نیستن؟ :-؟؟
Discount China Ainol Novo 7 Fire/Flame/Burning Dual Core Tablet PC 7 Inch IPS Screen Android 4.0 Bluetooth HDMI 16GB [1204227] - US$159.99 : Uredeal.com

بازم ممنون

من از اون سایتها خرید نمیکنم ، از فروشندمون با IM در ارتباطم و قیمت میگیرم. یعنی قیمت pipo s2 کمتر از اون 150دلار هست .

باتشکر

rok

Registered User
لایک‌ها
16
عزیز قیمت روز هیوندا T7 رو هم برای من میگیری؟ (اگه با آف باشه که چه بهتر) اگه مناسب باشه، پس فردا خرید دارم. بزار اینو یه تست بزنم، توکل به خدا ایشالا تبلت خوبی باشه.:rolleyes:

sadegh1993

Registered User
لایک‌ها
82
سلام

ببخشید قیمت iCou7GT چند هست ؟

ببخشید چندروزه به دستم میرسه ؟

همینطور اگه میشه قیمت pipo u1 رو هم بگید.

ممنون

Amin_CaraGT2

Registered User
لایک‌ها
94
صفحه نمایش رتینا تا الان خودتون تست کردید؟
از هیچ زاویه ای تصویر بد نمیشه؟
چون من هرچی مدل تست کردم چینی همشون بلا استثا یا از بالا یا از پایین کیفیت تصویر که نگاه کنی بهم میریزه

ارزونترین رتینا چنده؟
آیا مدلی با چیپ rk3188 معرفی شده؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا