• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
صفحه نمایش رتینا تا الان خودتون تست کردید؟
از هیچ زاویه ای تصویر بد نمیشه؟
چون من هرچی مدل تست کردم چینی همشون بلا استثا یا از بالا یا از پایین کیفیت تصویر که نگاه کنی بهم میریزه

ارزونترین رتینا چنده؟
حتما به زاویه نگاه کنید که 178 درجه هست، 150 یا 120 هست و یا 180 درجه، فقط در 180 درجه IPS از بغل کامل دیده میشه.

ارزونترین رتینا، فعلا تبلت زیر هست :
Nextway F9X
قیمت : 875 تومان
Link

تبلت زیر هم هست:
Yuandao n90 FHD
Link
قیمت : 898 تومان

سلام

ببخشید قیمت iCou7GT چند هست ؟

ببخشید چندروزه به دستم میرسه ؟

همینطور اگه میشه قیمت pipo u1 رو هم بگید.

ممنون

قیتicou7gt برابر 730 تومانه
بین 13 تا 18 روز معمول هست، ولی ممکنه تا 30 روز هم طول بکشه.

Pipo u1 : 560
Pipo u1 pro : 590

عزیز قیمت روز هیوندا T7 رو هم برای من میگیری؟ (اگه با آف باشه که چه بهتر) اگه مناسب باشه، پس فردا خرید دارم. بزار اینو یه تست بزنم، توکل به خدا ایشالا تبلت خوبی باشه.
rolleyessmileyanim.gif

قیمتش 675 تومان
اگه،تصمیمت خرید شد،حتما به بچه ها و البته من هم بگو از تجربت. هرچند که من معروفم به خراب کن، از سیستم اینقدرمیکشم که معلوم بشه چند مرده حلاجه، حتما تستشو در زمان طولانی در طی یک یا دو روز انجام بده تا نتیجه واقع بینانه تری به من وبچه ها بده
باتشکر

Last edited:

hadifa93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
من هم منتظر تست T7 توسط هموطنان هستم ، وگرنه فیلم تست و اینها زیاد دیدم ازش ولی با توجه به تبلت های دیگه هیوندا و قیمت تمام شده دستگاه های دیجیتال که هر روز داره کمتر میشه ، احتمال میدم که جنس بدی نباشه

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
باتریش خوبه ولی مطمئنید میخواید تبلتی با CPU غیر rk300 بردارید؟؟؟ اصلا من بهتون پیشنهاد نمیکنم تبلتی غیر از rk3066 بردارید. چون چیزیکه براتون از تبلت میمونه،پردازشگر قوی و گرلفیک بهترهست که در مقایسه این دو، راکچیپ برنده هست.

توی اون رنج قیمت، تبلتهای زیر خوبند :

pipo s3
yuandao n70
momo7 Dual core(Speed)

نگاه کنید :
شما با تبلتهای آملوجیک ، به بنچمارکهای ماکسیمم 8000-8500 میرسی(نرمال 5000-7500). ولی با راکچیپ ، بین 7000 تا 12000 . برای چی اینجوریه؟
Rk3066 ، فناوریش قویتر هست و بر روی سرعت 1.6 آورکلاک شده. درحالیکه آملوجیک ماکزیمم روی 1.5 آورکلاک شده(میشه)
گرافیک همیشگی همراه Rk3066 برابر 4 تا mali400 هست درحالیکه گرافیک همراه amlogic فقط دوتا مالی 400 هست.

قیمت تقریبی هردو چیپست یکیه، بسته به اینکه شرکت استفاده کننده، چقدر براش اون تبلت هزینه داشته یا میخواد قیمتش باشه، کم وزیاد میشه. نه بدلیل CPU/GPU اش .

اگه میخواید دوربین خوبی داشته باشه،(یعنی براتون 2 کافی نیست --طبق چیزیکه من استنباط میکنم از صحبتاتون) حداکثر بودجتون رو بگید، تا معرفی کنم خدمتتون.(یعنی چنین تبلتی هست توی اون رنج قیمت یا نه) میبینید هم که از همه بیشتر فکر کنم تبلتهای چینی رو میشناسم و معرفی میکنم.

656 تومان
بین 13 تا 18 روز معمول هست، ولی ذاشتیم که یکماه هم طول بکشه.(درحالت عادی و نرمال)

درکل برای تبلتهای کنونی ، فقط سه تبلت خوبند(از لحاظ کانفیگ) نسبت به بقیه (من RAMOS W30hd رو هم دم دست دارم و امتحان کردم)

AINOL NOVO9
یک ملیون و شصت هزار تومان

Cube U9Gt V
905 تومان

و

Freelander PD80 Vogue
1,055,000 تومان
اما چرا فریلندر از میون تبلتهای چهارهسته ای های سامسونگ دار؟؟
چون بیشترین استفاده سرعت رو فقط فعلا فیلندر میون راموس و مومو و... از چیپست سامسونگ میبره و برای همینم امتیاز بنچمارکش، از هم کانفیگهاش ، خیلی بیشتره.

توی سرعت و بنچمارک ، فریلندر از بقیه سرتره و اونو انتخاب کنید.

در کل از لحاظ همه چیز، کیوب چیز بهتریه.

از لحاظ پخش فیلمهای باکیفیت و standby بیشتر ، Ainol Novo9 رو انتخاب کنید.

در هرصورت هیچ وقت همه چیز باهم نیست.

همونطور که عرض کردم،بین 13 تا 18 روز، ولی تا 30 روز هم داشتیم.

همشون خوب هستند و ساپورت نرم افزاری خوبی دارند. نکات اصلی که گفتم و دوربینشون میتونه راهگشای انتخابتون باشه (هرچند که به نظرم روش سرمایه گداری نکنید، از اونجاییکه فریلندر و کیوب که ذوربین 2 دارند،ولی بجاش هردو بلوتوث دارند و در نتیحه میتونید با موبایل عکس بگیرید و با بلوتوث به تبلتتون انتقال بدید.)

باتشکر

سلام داداش . ممنون . یه مدت نبودم - ببین حداکثر بودجه من همین 550 نهایت نهایت 600 هست - چیپست راکت چیپ که خیلی خوبه - یه تبلت قوی (واسه بازی و برنامه به این راحتی ها کم نیاره !!!) و با کیفیت (هم از نظر جنس بدنه هم کیفیت صفحه نمایش و دوربین) یه چیز خوب میخوام . ممنون میشم معرفی کنی - قیمت هم بگو - من از همین تبلت های چینی میخوام . البته مارک سرشناس و مورد تایید شما - دوربین هم اولویت دوم یا سوم هست

reza_f

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام،ببخشید شاید خوب نگشتم ، اگر ممکن است نحوه سفارش ،پرداخت وتحویل را اطلاع دهید. با تشکر

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام داداش . ممنون . یه مدت نبودم - ببین حداکثر بودجه من همین 550 نهایت نهایت 600 هست - چیپست راکت چیپ که خیلی خوبه - یه تبلت قوی (واسه بازی و برنامه به این راحتی ها کم نیاره !!!) و با کیفیت (هم از نظر جنس بدنه هم کیفیت صفحه نمایش و دوربین) یه چیز خوب میخوام . ممنون میشم معرفی کنی - قیمت هم بگو - من از همین تبلت های چینی میخوام . البته مارک سرشناس و مورد تایید شما - دوربین هم اولویت دوم یا سوم هست
بهترین انتخاب برای شما، 4 تبلت زیر هست :

تبلت 7 اینچ :

Yuandao / Window N70HD : 560
Pipo U1 Pro : 560

تبلت 8 اینچ :

Pipo S2 : 560
Momo8 Dual Core 8GB : 560

هردو هم از بهترین تبلتها هستند. یک مقایسه کوچیک رو تفاوتهاشون و ظاهرشون، تصمیم نهایی رو بهتون میگه.

با سلام،ببخشید شاید خوب نگشتم ، اگر ممکن است نحوه سفارش ،پرداخت وتحویل را اطلاع دهید. با تشکر
پخ شد
این تبلت هیوندا تی 7 داداش خیلی صرصدا کرده میگن بعد نوت 2 بهترینه قدرتش خیلیا منتظرشن

این تبلت رو هیوندا میزنه تا رقیب نکسوسو سامسونگ و... بشه و ورودشو به بازار جهانی تبلتها باز کنه. با قدرت سخت افزاری که داره و قیمت تمام شدش و انشالله کیفیت خیلی خوبش، میتونه، یکی از بهترین انتخاب ها و شاید قطعی، برای خریداران بشه.

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
ممنون داداش - توو 7 اینچ همین pipo u1 pro و از 8 اینچی ها momo8 خیلی خوبن بنظرم - حالا بنظر تو کدوم رو بگیرم؟ کدوم معتبرتر و با کیفیت هست؟ تنوع رنگ هر کدوم چند تاست؟ چه رنگهایی دارن؟ بنظر من باطری وامکانات momo8 خیلی خوبه و ظاهرا بلوتوث 4 داره که امیدوارم واقعی باشه - شما خودت کدوم رو پیشنهاد میدی؟

emplab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خریدار فوری تبلت با مشخصات زیر یا یکی از مدلهای زیر:
- تبلت 9 یا 10 اینچ
- gps - wifi - hdmi - سیم کارت خور

یا یکی از این مدلها:
pipo m3 3g
pipo m8 3g
ampe a10 3g
sanei n10 3g

موجود باشه حتما. سفارشی نمیخام. قیمت لطفا؟
09135656500

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
ممنون داداش - توو 7 اینچ همین pipo u1 pro و از 8 اینچی ها momo8 خیلی خوبن بنظرم - حالا بنظر تو کدوم رو بگیرم؟ کدوم معتبرتر و با کیفیت هست؟ تنوع رنگ هر کدوم چند تاست؟ چه رنگهایی دارن؟ بنظر من باطری وامکانات momo8 خیلی خوبه و ظاهرا بلوتوث 4 داره که امیدوارم واقعی باشه - شما خودت کدوم رو پیشنهاد میدی؟

در کل امکانات mom8 بیشتره. تنوع رنگ رو روش حساب باز نکنید، ملا محصولات اینول در پنج تا شش رنگ داده میشه ولی شما ماکزیمم چند رنگ میبینید؟ فقط دوتا،......
در مورد این تبلته هم ، اولویت رو میزاریم رو انتخاب شما.(مشکی یا سفید) ولی اگه موجود نبود یا تموم شده بود، لطف کند و ببخشید و همون رنگ باقیمونده رو میفرستیم براتون. باعذرخواهی و تشکر
بلوتوث هم زیاد رو ورژنش حساس نباشید، فقط دو به بالا باشه چونکه قدرتش به ورژن بلوتوث device مقابل هم بستگی داره که معمولا 3 یا 4 نیست.

باتریش بهتره، سایز 8 زیبایی کاری بیشتری در استفاده از تبلت داره. به جنس بدنه و وزن و دیزاین هر دو تبلت هم توجه کنید. انتخابتونو دیگه مصممانه بگیرید .

باتشکر

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
در کل امکانات mom8 بیشتره. تنوع رنگ رو روش حساب باز نکنید، ملا محصولات اینول در پنج تا شش رنگ داده میشه ولی شما ماکزیمم چند رنگ میبینید؟ فقط دوتا،......
در مورد این تبلته هم ، اولویت رو میزاریم رو انتخاب شما.(مشکی یا سفید) ولی اگه موجود نبود یا تموم شده بود، لطف کند و ببخشید و همون رنگ باقیمونده رو میفرستیم براتون. باعذرخواهی و تشکر
بلوتوث هم زیاد رو ورژنش حساس نباشید، فقط دو به بالا باشه چونکه قدرتش به ورژن بلوتوث device مقابل هم بستگی داره که معمولا 3 یا 4 نیست.

باتریش بهتره، سایز 8 زیبایی کاری بیشتری در استفاده از تبلت داره. به جنس بدنه و وزن و دیزاین هر دو تبلت هم توجه کنید. انتخابتونو دیگه مصممانه بگیرید .

باتشکر

راجع به رنگش هم بنظر من سفید خیلی زیباست - بلوتوث هم همون 2 باشه و خوب کار کنه کافیه - جنس بدنه رو نتوسنتم پیدا کنم توو مشخصاتش - چیز اضافی با خودش نداره؟ محافظ صفحه نمایش یا کیف محافظ یا کابل otg ?

خودتون راجع به این momo8 چه نظری دارین؟ کیفیت محصولاتش خوبه؟ ساپورتش خوبه؟

من این لینک رو پیدا کردم : http://www.ployer-tablet.com/ployer...-bean-tablet-pc-bluetooth-wifi-hdmi-16gb.html
همینه؟ قیمتش هم 560 هست؟ این کل قیمت برآورد شده هست ؟ یعنی با هزینه ارسال و باقی چیزا؟

khoosani

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ﺍﻟﺎﻥ ﺭﺍﻣﻭس دبليو 27 ﻗﻴﻨﺘﺶ ﺟﻨﺪ ﺩﺭ ﻣﻴﺎﺩ و ﻛﻲ ﻣﻴﺮﺳﻪ

happyfeat

Registered User
لایک‌ها
5
با سلام
دوست من در حال حاظر آفری برای مدل های 10 اینچی چه مدلی رو دارید ؟؟!! من آخرین پست آفرهاتون رو دیدم برای خیلی وقت پیش بود
آیا مدل Ainol Novo10 Hero هم موجوده یا مدل های مشابه 10 اینچی ؟!

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
راجع به رنگش هم بنظر من سفید خیلی زیباست - بلوتوث هم همون 2 باشه و خوب کار کنه کافیه - جنس بدنه رو نتوسنتم پیدا کنم توو مشخصاتش - چیز اضافی با خودش نداره؟ محافظ صفحه نمایش یا کیف محافظ یا کابل otg ?

خودتون راجع به این momo8 چه نظری دارین؟ کیفیت محصولاتش خوبه؟ ساپورتش خوبه؟

من این لینک رو پیدا کردم : Ployer Momo8 IPS Dual Core Android 4.1 Jelly Bean Tablet PC Bluetooth WIFI HDMI 16GB
همینه؟ قیمتش هم 560 هست؟ این کل قیمت برآورد شده هست ؟ یعنی با هزینه ارسال و باقی چیزا؟
MOMO و Ainol , Onda هر سه از قدیمیترین و کیفیتهای خوب برندهای چینی در تبلتها هستند.البته بعلاوه راموس
از سایت زیر، (البته روسی هست ولی از مترجم گوگل استفاده کنید.) برای پیدا کردن رام و فریمور و... استفاده کنید.

4PDA.ru

مثلا برای momo8 ، تاپیکش توی فروم فورپی دی ای، میزارم براتون:

http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=373622

من ازش review بد ندیدم که بگم یک عیب داره و... یعنی مذل عیب داری هم نبوده و کیفیت خوبی داره. قیمتش هم نسبت به امکاناتش مناسبه

راستی اگه ارزونترین تبلت ده اینچی دو هسته ای هم خواستید، تبلت زیر هست.

ﺍﻟﺎﻥ ﺭﺍﻣﻭس دبليو 27 ﻗﻴﻨﺘﺶ ﺟﻨﺪ ﺩﺭ ﻣﻴﺎﺩ و ﻛﻲ ﻣﻴﺮﺳﻪ

Ramos w27 : 580 Toman

بین 13-18 رو زمعمول
ولی تا یک ماه هم داشتیم، کد رهگیری بسته پستیتون هم طی هفته اول سفارش داده میشه.

باتشکر

با سلام
دوست من در حال حاظر آفری برای مدل های 10 اینچی چه مدلی رو دارید ؟؟!! من آخرین پست آفرهاتون رو دیدم برای خیلی وقت پیش بود
آیا مدل Ainol Novo10 Hero هم موجوده یا مدل های مشابه 10 اینچی ؟!

اصلا پیشنهاد نمیکنم، بجز دو مدل آینول، بقیه مدلها رو در نظر بگیرید، تبلتهای شرکتهای دیگه به مراتب بهترند: ainol Flame/Fire & Ainol Novo9

والا تبلتتون رو بگید، قیمت روزشو بگم بهتره، چون ممکنه قیمت کمی داشته باشم ازش یا بدم، وتفاوتی با آفر نداشته باشه اونوقت. هر چند که قیمتها تقریبا یکسانه (قیمت تبلتهای ده اینچی که طی یک هفته پیش گفتم تا این طرف)

درضمن خیلی از بچه ها منتظرند که تبلتهای دوستم بیاد و از ایران خرید کنند، بدون رفتن به گمرک و منتظر موندن و... انشالله با لوازم جانبی ارایه میشند تا بچه ها راحت تر و بهتر بتونند خریداشونو انجام بدند. امیدورام فقط قیمتشون مناسب در بیاد که اگه باشه و فروش هم خوب باشه، انشالله همین عملو برای فروردین یا اردیبهشت هم انجام میدیم. یعنی با همکاری بچه ها، و معرفی وخرید و..... بتونیم سلسله خرید رو انجام بدیم تا در همه فصول سال، این تبلتها رو ارایه بدیم ولی مستلزم اینه که فروش سریع باشه وپول سریع دستون بیاد تا دوباره سفارش بگیریم و....

باتشکر

Last edited:

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
سلام از چه سایتی خرید میکنید؟من یدونه تبلت با این چیپ های جدید میخوام و میخوام زودتر دستم برسه

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام از چه سایتی خرید میکنید؟من یدونه تبلت با این چیپ های جدید میخوام و میخوام زودتر دستم برسه
بعضی از فروشنده هایی که کار میکنم باهاشون، سایت دارند، بعضیهاشون نه، به حساب واسطمون میریزیم واون کارها رو انجام میده. شاید از طریق سایت عمل کنید،اون فروشنده ها براتون نفرستند ویادیر بفرستند و یا....... ولی چون دیگه خرید حضوری اونجا انجام میشه، دغل بازی نمیتونند در بیارند.

باتشکر

داداش اره اینجور بهتره خودتون بیارید مستقیم خرید کنیم حالا این دوستتون بیاد هیوندا تی 7و مدلهای شاخ دیگه رو میاره

باسلام

پیشنهاد دادم. انشالله که میاره.
گفتم منم مث خیلی از بچهای اینجا، سرمایه دار نیستم ولی اگه سرمایه باشه یا حداقل سرمایه همش در گردش( و سریع برگرده پول) رو بشه ایجاد کرد، نه فقط تبلت و اسمارتفون و دانگل، بلکه بقیه چیزها هم میتونم برای بچه ها سفارش بگیرم و پیشنهاد کنم و....

انشالله که همینطور بشه.

باتشکر

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
امیر چون سایتی چیزی معرفی میکنی؟الان از این چیپ جدید ها تبلت چی اومده؟میشه سفارش داد؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امیر چون سایتی چیزی معرفی میکنی؟الان از این چیپ جدید ها تبلت چی اومده؟میشه سفارش داد؟

نگاه کن، مثلا دوتا از سایتهای دوتا از فروشنده ها : البته بگم هنوز تبلتهای جدید با rk3188 نیومده، OEMداریم ولی برندها، فقط pipo m9 تعدادی داده بیرون (نزدیک 300 دلار با هزینه پستیش و...) که نسبت به قیمت سایر رقباش (تخمینی بین 235 تا 260 دلار) قیمت بالاتری داره. بقیه گفتن از اول مارچ (امروز 20 فوریه) میدند بیرون. بنابراین پیشنهاد میدم صبر کنید،حتما یکی با کیفیت صفحه رتینا میده بیرون. حتی GPS و سیمکارتخوری هم امکانپذیره.

باتشکر

spemall.com
Wannafantasy.com
.
.
در مورد اینهابگم،اگه خریدی از طریق سایتشون انجام دادید و... تضمین نمیکنم و... گفتم همیشه،چین هستند و کلاه گذاشتن راحت میتونه صورت بگیره.

shitokai

Registered User
لایک‌ها
157
الان چیزی موجود دارید خودتون؟
بدون سفارش منظورمه که همینطوری از خوتون بخریم!

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
نگاه کن، مثلا دوتا از سایتهای دوتا از فروشنده ها : البته بگم هنوز تبلتهای جدید با rk3188 نیومده، OEMداریم ولی برندها، فقط pipo m9 تعدادی داده بیرون (نزدیک 300 دلار با هزینه پستیش و...) که نسبت به قیمت سایر رقباش (تخمینی بین 235 تا 260 دلار) قیمت بالاتری داره. بقیه گفتن از اول مارچ (امروز 20 فوریه) میدند بیرون. بنابراین پیشنهاد میدم صبر کنید،حتما یکی با کیفیت صفحه رتینا میده بیرون. حتی GPS و سیمکارتخوری هم امکانپذیره.

باتشکر

spemall.com
Wannafantasy.com
.
.
در مورد اینهابگم،اگه خریدی از طریق سایتشون انجام دادید و... تضمین نمیکنم و... گفتم همیشه،چین هستند و کلاه گذاشتن راحت میتونه صورت بگیره.

اوکی میخوام تا قبل سال دستم برسه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا