amirbahalegharn
Registered User
سلام بهترین تبلتی که حدود 1 تومن قیمتش باشه از لحاظ قدرت و کیفیت ( بنچمارک ) چیه؟
درکل برای تبلتهای کنونی ، فقط سه تبلت خوبند(از لحاظ کانفیگ) نسبت به بقیه (من RAMOS W30hd رو هم دم دست دارم و امتحان کردم)
AINOL NOVO9
یک ملیون و نود هزار تومان
Cube U9Gt V
929 تومان
و
Freelander PD80 Vogue
1,086,000 تومان
اما چرا فریلندر از میون تبلتهای چهارهسته ای های سامسونگ دار؟؟
چون بیشترین استفاده سرعت رو فقط فعلا فیلندر میون راموس و مومو و... از چیپست سامسونگ میبره و برای همینم امتیاز بنچمارکش، از هم کانفیگهاش ، خیلی بیشتره.
توی سرعت و بنچمارک ، فریلندر از بقیه سرتره و اونو انتخاب کنید.
در کل از لحاظ همه چیز، کیوب چیز بهتریه.
از لحاظ پخش فیلمهای باکیفیت و standby بیشتر ، Ainol Novo9 رو انتخاب کنید.
در هرصورت هیچ وقت همه چیز باهم نیست.
عزیز الان اینو دیدم که بالا هم معرفی کردن عجب چیزی هست
Cube U30GT2 RK3188 Quad Core Tablet PC Bluetooth HDMI 10.1 Inch Retina Android 4.1 IPS 32GB White
اینها رو میشه سفارش داد یا هنوز چین تعطیله بازارش؟
هنوز نداده کارخونش بیرون ولی پیشفروشش آغاز شده،من پیشنهادم اینه که صبر کنید، حتما بقیه برندها هم نه،پیشفروش، بلکه میدن بیرون تبلتهاشون رو، اونوقت براساس قیمت و مشخصات (مثلا صفحه رتینا هم داریم احتمالا) ، انتخخابتونو بکنید.
در حال حاضر چیزی موجود دارید یا همه تبلت هاتون سفارشی هستن؟
موجودی برای فروش خیر، ولی احتمالا طرف 6 تا 10 اسفند، بین 3 تا 10 تبلت-حتمی- (شاید هم تا 30 تا--احتمال داره) خوب رو میزارم برای فروش و ارسال از شیراز به شهرتون
این تبلت هایی که گفتید با مودم دانگل میشه باهاش زنگ زد و اس داد؟
همشون ساپورت میکنند
بامودم میتونبد به اینترنت برید، در مورد تماس، هم باید تبلت قبول کنه،هم خود مودم. در مورد تبلتها، اطلاعی در دست نیست که بگیم حتما تماس هم میشه گرفت، ممکنه بعضی مدلها ساپورت voice یا صدا رو داشته باشند، بعضی خیر.
باتشکر