• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام بهترین تبلتی که حدود 1 تومن قیمتش باشه از لحاظ قدرت و کیفیت ( بنچمارک ) چیه؟

درکل برای تبلتهای کنونی ، فقط سه تبلت خوبند(از لحاظ کانفیگ) نسبت به بقیه (من RAMOS W30hd رو هم دم دست دارم و امتحان کردم)

AINOL NOVO9
یک ملیون و نود هزار تومان

Cube U9Gt V
929 تومان

و

Freelander PD80 Vogue
1,086,000 تومان

اما چرا فریلندر از میون تبلتهای چهارهسته ای های سامسونگ دار؟؟
چون بیشترین استفاده سرعت رو فقط فعلا فیلندر میون راموس و مومو و... از چیپست سامسونگ میبره و برای همینم امتیاز بنچمارکش، از هم کانفیگهاش ، خیلی بیشتره.

توی سرعت و بنچمارک ، فریلندر از بقیه سرتره و اونو انتخاب کنید.

در کل از لحاظ همه چیز، کیوب چیز بهتریه.

از لحاظ پخش فیلمهای باکیفیت و standby بیشتر ، Ainol Novo9 رو انتخاب کنید.

در هرصورت هیچ وقت همه چیز باهم نیست.

عزیز الان اینو دیدم که بالا هم معرفی کردن عجب چیزی هست

Cube U30GT2 RK3188 Quad Core Tablet PC Bluetooth HDMI 10.1 Inch Retina Android 4.1 IPS 32GB White

اینها رو میشه سفارش داد یا هنوز چین تعطیله بازارش؟

هنوز نداده کارخونش بیرون ولی پیشفروشش آغاز شده،من پیشنهادم اینه که صبر کنید، حتما بقیه برندها هم نه،پیشفروش، بلکه میدن بیرون تبلتهاشون رو، اونوقت براساس قیمت و مشخصات (مثلا صفحه رتینا هم داریم احتمالا) ، انتخخابتونو بکنید.

در حال حاضر چیزی موجود دارید یا همه تبلت هاتون سفارشی هستن؟

موجودی برای فروش خیر، ولی احتمالا طرف 6 تا 10 اسفند، بین 3 تا 10 تبلت-حتمی- (شاید هم تا 30 تا--احتمال داره) خوب رو میزارم برای فروش و ارسال از شیراز به شهرتون

این تبلت هایی که گفتید با مودم دانگل میشه باهاش زنگ زد و اس داد؟

همشون ساپورت میکنند
بامودم میتونبد به اینترنت برید، در مورد تماس، هم باید تبلت قبول کنه،هم خود مودم. در مورد تبلتها، اطلاعی در دست نیست که بگیم حتما تماس هم میشه گرفت، ممکنه بعضی مدلها ساپورت voice یا صدا رو داشته باشند، بعضی خیر.

باتشکر

Anek

Registered User
لایک‌ها
5
ممنون از پاسختون.
مدل هایی که فرمودید بین 6 تا 10 اسفند میارید،معلوم نیست چه مدل هایی باشند؟
از مدل های صفحه رتینا هم احتمال داره توش باشه؟

mobin111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
با سلام به دوستان محترم و عزیز می خواستم یه راهنمایی درباره ی تبلت های 7 اینچی بکنم

کسایی که قصد خرید 7 اینچی دارند Hyundai T7 رو از یاد نبرن با توجه به قیمت و پردازنه میتونه بهترین بین هفت اینچی ها باشه

​برای اطلاعات بیشتر روی اسم تبلت کلیک کنید

با تشکر

rok

Registered User
لایک‌ها
16
دوست عزیز آف جدید چیزی نخورده؟
من تا آخر ماه یه خرید دارم. حداکثر بودجم 500 تا 550 تومنه.
اولویت ها اینا هستن:
1- تبلت 8 اینچی، 2 و یا اگه شد 4 هسته ای، صفحه IPS
2- تبلت 7 اینچی، 4 هسته ای، صفحه IPS، رزولوشن 1280
3- تبلت 7 اینچی، دو هسته ای (ترجیحا راکچیپ طبق فرمایش خودتون)، صفحه IPS

اگه موردی تو این مدت آف خورد حتما منو در جریان بزارید تا خرید داشته باشم ازتون.
راستی بوک ریدر قیمت مناسب هم چیزی سراغ دارید؟
موفق باشید

Reza_994

Registered User
لایک‌ها
40
La Facultad de Lenguas Extranjeras de la Universid
اولویت ها اینا هستن:

موفق باشید

onda v801 quad core allwinner a31 فکر کنم اگه یکم رو پولت بزاری بتونی بخری ! البته قیمت مال موقع ای بود که دلار 3200 بود الان ازشون بپرس چنده

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
ممنون از پاسختون.

مدل هایی که فرمودید بین 6 تا 10 اسفند میارید،معلوم نیست چه مدل هایی باشند؟
از مدل های صفحه رتینا هم احتمال داره توش باشه؟

نگاه کنید، دوستم اول اسفند داره میره اونجا،قراره از اونجا بین 10 تا 30 تبلت بخره همراه با بقیه اجناسش(از هدست و.. گرفته تا تبلت و دانگل آندورید و...) بیاره، من بهترین مدلها رو گفتم بره بیاره. یعنی دنبال تبلتهای ارزان اگه هستید،جزئش نیست مثلا :
pipo m3
onda v812
ainol novo9
pipo u3 3g
.
.

بله، گفتم هم، اگه rk3188 با کی

اگه میدونید شما هم به تعداد ، میتونید از فروشنده ای سفارش بگیرید یا برای مغازه برادری یا دوستتون جنس بخرید و.... حتما بگید، چون گفتم، زیر 10 اسفند جنسها میاد، فقط تا آخر جمعه، مشخص کنید چون بلیط برای شنبه شب هست.

باتشکر

با سلام به دوستان محترم و عزیز می خواستم یه راهنمایی درباره ی تبلت های 7 اینچی بکنم

کسایی که قصد خرید 7 اینچی دارند Hyundai T7 رو از یاد نبرن با توجه به قیمت و پردازنه میتونه بهترین بین هفت اینچی ها باشه

​برای اطلاعات بیشتر روی اسم تبلت کلیک کنید

با تشکر
درسته امیدوارم کیفیت کارش هم بالا باشه وبرای کم کردن هزینه و قیمت نهاییش، از قطعات سخت افزاری نه خیلی خوب، اگه نگیم بد، استفاده نشده باشه.

تبلت باسیستم عامل ویندوز هم موجوده؟

موجود خیر و سفارشی هست .

در پست زیر معرفی کردم :

http://forum.persiantools.com/t288828-page13.html#post6573264

اولویت ها اینا هستن:

موفق باشید
بوک ریدر هاشون خوب نیست، کیفیت خوبشون هم فارسی و عربی ساپورت نمیکنه و بعضیهاش هم که فقط زبان چینی ساپورت میکنه.
انشالله دلار گرون نشه، یکی دو سه مورد هست.
بزارید پولتون که جمع شد، روز قبلش بپرسید، بهترین هارو بهتون میگم، با قیمت روزش، انشالله که دلار زیر 400 بمونه ، چون اگه رفت بالای 4، چیزهای نه زیادخوب، جای چیزهای خوب رو میگیرند. فعلا تبلت زیر 600 تومان فقط تبلت pipo u1 pro پیشنهاد میشه که 580 تومانه. تبلت قوی و باکیفیت و امکانات خوبی هست. اگه زیر 550 باشه، تبلتهای pipo s3 و s2 و momo7 dual core rk3066 پیشنهاهامونه. بین 510 تا 540 تومانند

onda v801 quad core allwinner a31 فکر کنم اگه یکم رو پولت بزاری بتونی بخری ! البته قیمت مال موقع ای بود که دلار 3200 بود الان ازشون بپرس چنده

البته v801 دارای فناوری IPS نیست. ولی v811هست :
v801 a31 : 615 toman
v811 a31 : 695 toman
اجازه بدید که بلغشون اماده بشه و قیمت روز ارز ببینیم چند میشه، اینجوری بهتر میشه راهنماییشون کرد.
ممنون از پیشنهادتونanyway.

باتشکر

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
به درخواست یکی از دوستان که حافظه بالاتر میخواست.

تبلت ویندوزی سیمکارتخور با قابلیت تماس با حافظه داخلی 320 گیگا بایت و رم 4 گیگابایت
فروش تبلت قدرتمند ویندوزی
قیمت : 2,600,000
مشخصات :

Processor: Intel Atom N2600 1.6GHz Dual Core CPU
Ram: 4GB DDRIII Memory Ram Optional
Chipset: Integrated GMA3150
Screen: 10.1``wide screen, 1024*600 LED highlight display screen
HDD: 2.5 SATA 320GB HDD Optional
BATTERY AND Audio: Rechargeable polymer battery, 4-cell polymer battery,
Support audio output function and microphone, Double track stereo speakers
LAN: 10/100 Mb/ sec.
Wireless: IEEE 802.11 b/g,Mini PCIE interface
3G Module: Internal 3G/WCDMA Phone call and Internet functions
Card reader: TF card Slot
Web camera: 1.3 million pixels, Rotatable camera
Touch screen: capacitive multi-touch
Bluetooth: Built-in Bluetooth module
Interface: 1*HDMI/3*2.0 USB/1*DC-IN/1* (RJ-45)/ 1*audio/ 1*SIM card slot/1*TF Card reader
1*swich on/off button/1*Pinhole system reset the switch/1*Pinhole hardware power switch
Support OS: Yes, Support Windows 7/8/xp OS English Version
Design: Fashion and cool design
G-sensor: Yes
HDMI output: Yes

مشاهده پیوست 301223
10-1-inch-dual-core-n2600-tablet-pc-phone.jpg

rok

Registered User
لایک‌ها
16
بوک ریدر هاشون خوب نیست، کیفیت خوبشون هم فارسی و عربی ساپورت نمیکنه و بعضیهاش هم که فقط زبان چینی ساپورت میکنه.
انشالله دلار گرون نشه، یکی دو سه مورد هست.
بزارید پولتون که جمع شد، روز قبلش بپرسید، بهترین هارو بهتون میگم، با قیمت روزش، انشالله که دلار زیر 400 بمونه ، چون اگه رفت بالای 4، چیزهای نه زیادخوب، جای چیزهای خوب رو میگیرند. فعلا تبلت زیر 600 تومان فقط تبلت pipo u1 pro پیشنهاد میشه که 580 تومانه. تبلت قوی و باکیفیت و امکانات خوبی هست. اگه زیر 550 باشه، تبلتهای pipo s3 و s2 و momo7 dual core rk3066 پیشنهاهامونه. بین 510 تا 540 تومانند

ممنون از راهنماییتون
من صد در صد خریدارم، همون طور که گفتم آخر ماه پولم جور میشه.
فقط یه سوالی امکانش هست توی بارتون که قراره تا 10 اسفند براتون برسه این تبلتا هم موجود باشه؟ حالا یه خورده بالا و پایین مهم نیست.
چون من ترجیح میدم تبلت رو خودتون از ایران برام پست کنید. آخرین باری که تبلت از این طریق خریدم 30 تومن بابت پول گمرگ و پست دادم.
اگه این حالت ممکنه بفرمایید نحوه خرید چطوریه؟ باید ودیعه بدم یا کل پول رو به قیمت روز؟ یا اینکه بعد رسیدن تبلتا قیمتو اعلام میکنید و اون موقع پول رو واریز کنم؟
ممنون از توجهتون

daritash

Registered User
لایک‌ها
8
سلام دوست عزیز.
مبلغ برای خرید تبلت pipo m9 واریز شد.
با تشکر.
با سلام
امیر خان متاسفانه من هنوز تاییدیه دریافت وجه رو از شما دریافت نکردم.
دوم اینکه شما فرمودید که یکی از دوستانتون قراره 10 اسفند برگردند و جنسها رو بیاورند . انشاله تبلت منم همون زمان با همین جنسها میاد؟
با تشکر

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
ممنون از راهنماییتون
من صد در صد خریدارم، همون طور که گفتم آخر ماه پولم جور میشه.
فقط یه سوالی امکانش هست توی بارتون که قراره تا 10 اسفند براتون برسه این تبلتا هم موجود باشه؟ حالا یه خورده بالا و پایین مهم نیست.
چون من ترجیح میدم تبلت رو خودتون از ایران برام پست کنید. آخرین باری که تبلت از این طریق خریدم 30 تومن بابت پول گمرگ و پست دادم.
اگه این حالت ممکنه بفرمایید نحوه خرید چطوریه؟ باید ودیعه بدم یا کل پول رو به قیمت روز؟ یا اینکه بعد رسیدن تبلتا قیمتو اعلام میکنید و اون موقع پول رو واریز کنم؟
ممنون از توجهتون

نمیتونم قول بدم،چون سرمایه مال اوشونه، من فقط بهترین تبلتها رو معرفی کردم. انتخاب مدل و اونهم در چه تعداد دست خودشه. من کمک میکنم فقط در فروشش.(چه تبلت ، چه دانگل)

بزاریدتبلتها رو بیاره،ببینیم از چیچیها آورده، و قیمتهاش به چه صورتی دوست داره بده(چون احتمالا قیمتش از من یکم بیشتره هرچند که آدرس فروشنده های خودمو بهش دادم)

با سلام
امیر خان متاسفانه من هنوز تاییدیه دریافت وجه رو از شما دریافت نکردم.
دوم اینکه شما فرمودید که یکی از دوستانتون قراره 10 اسفند برگردند و جنسها رو بیاورند . انشاله تبلت منم همون زمان با همین جنسها میاد؟
با تشکر

تماس هم گرفتید چند شب پیش و تاییدیه گرفتید. در مورد Pipo m9 هم ، میتونم بهش بسپارم(به فروشندمون که هنوز نیومده سرکار بگم،نفرسته و حضوری تحویل دوستمون بده). از اونجاییکه گفتید انشالله، فکر کنم اینجوری مد نظرتونه . در مورد گمرک هم،چون کارت بازرگانی داره، احتمالا گمرک کمتری داره. ولی بهتون اختلاف قیمت رو میگم.

بچه ها دوستم داره میره چین، قبل از ده اسفند هم با همه اجناسش برمیگرده، اگه قصد خرید Newman n2 یا تبلتها رودارید، حتما تا آخر امروز جمعه یا حداکثر فردا صبح انجام بدید، تا دیگه تا قبل از 15 اسفند به دستتون برسه.
همچنین لوازم جانبی به تعداد بالا یا تک.

باتشکر

پیشنهادم، تو اسمارتفونها، همون newman n2 هست
قیمت : 1,140,000
امتیاز بنچمارک Newman n2

updated-newman-n2-antutu-scores.jpg

اینهم یک review کامل از این دستگاه :
http://www.gizchina.com/2013/01/17/newman-n2-review/

امتیاز samsung S III هم بین 16 تا 17 هزار هست. همین نشون میده، کیفیت ساخت حفظ شده.

درمورد پستهای سریع هم بگم، دیگه چین هم تحریم ها رو پذیرفته و به پستهای سریع اجازه فرستادن کالای باتری دارو الکترونیکی و... رو به ایران نمیده و بکجورایی فقط مدارک و اسناد و لباس و... فقط میشه با پستهای سریع فرستاد.
این رو مدنظر داشته باشید.

باتشکر

daritash

Registered User
لایک‌ها
8
تماس هم گرفتید چند شب پیش و تاییدیه گرفتید. در مورد Pipo m9 هم ، میتونم بهش بسپارم(به فروشندمون که هنوز نیومده سرکار بگم،نفرسته و حضوری تحویل دوستمون بده). از اونجاییکه گفتید انشالله، فکر کنم اینجوری مد نظرتونه . در مورد گمرک هم،چون کارت بازرگانی داره، احتمالا گمرک کمتری داره. ولی بهتون اختلاف قیمت رو میگم.
درسته چند شب پیش تماس گرفتم ولی ظاهرا شما حضور ذهن نداشتید. بهرحال ممنون. در مورد ارسال تبلت هم من فقط میخوام هرچه سریعتر دستم برسه.حالا از کدوم طریق زودتر دستم میرسه شما خودتون بهتر میدونید.فقط به من هم اعلام کنید که از کدوم طریق انجام میدهید.با تشکر از زحمات شما

hs_golpa

Registered User
لایک‌ها
8
اگر رمش 2 گیگه منم یکی میخام.
توی این عکس که اینو میگه!

2013-01-15_17_56_48N2%20%283%29.jpg

modj.ir

Registered User
لایک‌ها
136
سلا م مهندس جان، لطفا یک تبلت که هم GPRS داشته باشه هم GPS . سرعت هسته برای وب گردی و استفاده از برنامه های GPS کافی باشه. صفحه 7 اینچ هم بود کافیه یعنی 7 اینچ به بالا بهم معرفی کنین. اینکه الان موجود باشه و یا به زودی میارین هم زیاد مهم نیست، یعنی برام ارزش داره چند روزی صبر کنم تا خوبه برسه.
ممنون

البته اگر با مودم خارجی هم GPRS اضافه شه مشکلی نیست.

hs_golpa

Registered User
لایک‌ها
8
داداش کجا رمش 2 گیگه این که 771 میگه اون رامشه که 2 گیگه.

CPUSamsung Exynos 4412, ARM Cortex-A9 quad core,
1.4GHz, GPU: Mali-400 MP4
ROM8GB
RAM1GB
یعنی حافظه داخلیش به جای 8 گیگ 2 گیگه و رمش هم به جای 1 گیگ 770 مگ؟!!
اگر اینطوره من منصرف شدم.
در ضمن زبان فارسی را پشتیبانی میکنه یا نه؟

nimasari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا