دادا این که میگین اماده ارسال است و زودتر میرسه چه فرقی با سفارشایه دیگه داره؟یعنی اینکه خوده سفارش یعنی گرفتن جنس خودش چند روز طول میکشه تو چین؟
یک توضیحی بدم در مورد چین:
اونجا شرکتهایی هستند که پست میکنند براتون ، یعنی شما تحویل اونا میدید و اونا براتون پست میکنند. وقتی آماده ارسال هست، یعنی تحویل داده شده به اون اداره ها، فقط ادرس گیرنده رو میخاد. برای همینم زودتر، پست میکنند.
بسته های پستی، در چین، در کل در سه نقطه حداکثر جابجا میشند که اولی شهر ارسال بسته پستی هست. و سومی شهر فرستادن بسته پستی به خارج کشورشون.معمولش بین 5-10 روزه ولی ممکنه بیشتر هم بشه.
سلام امیر جان چیز خوب با چیپ جدید اومده؟
ممنون از تذکری که دادی، این هفته هفته شلوغی بود، اصلا یوقت نکردم ، بپرسم ازش، خدا رو شکر اومده. براتون آخر همین پست، بعد از پاسخ بچه ها میزارمش. بازم ممنون
سلام
فروشنده خیلی آدم با مرام و با شخصیتی هستن
ایشالله خوب بفروشید
یا علی
ممنون از هنونه هاتون!! انشالله که بتونم از هندونه هاتون مثل قلب خودم پاسداری کنم. (از این چیزا...)
سلام کیف تبلت 10.1 اینچی چیزی دارید؟ چرم نمیخوام. از این مدلا که پارچه نسبتا ضخیم و کشی هستن و مثل جوراب :دی
امکان خرید حضوری هم هست؟
باسلام
منظورتون پارچه های هست که بهش میگن sleeve case که در شکل میبیندش.
http://forum.persiantools.com/attachments/f261/attachment-285301-accessories-real.jpg
در ضمن، توی بار دوستمون، هم کلی لوازم جانبی هست که اگه کسی خواست(چه برای تبلتهای برند چینی، چه برای غیر برندچینی ) ، میتونه به دوستهاش هم بگه وسفارش بگیره اگه نیاز داشتند و..... تا اونموفع (روز 11 تا 13 اسفند) بخره و سفارش بده.
سلام مجدد
امیر آقا این مدل امکان تهیش هست؟ نظر خودتون رو هم در مورد این گوشی بدید
JIAYU G4 Advanced
در ضمن اگه امکان تهیش هست شماره حسابتون و چگونگی خرید و ارسال واسم پیام خصوصی کنید..
من از این سایت دیدم
The best China Wholesale,Ideal for retail consumers - Free shipping worldwide
این سایت انگار گذاشته واسه پیش فروش!
یک سوال دیگه umi x2 هم امکان سفارش هست یا هنوز وارد بازار نشده؟؟؟
باسلام
فعلا، فقط دو سه اسمارتفون با چیپست MTK6589 Quad Core , بازار شدند. ولی فقط یکیشون(A19)، در تعداد انبوه، ودوتای دیگشون (Note 2 star n9589)و (
ThL W8 ) فعلا درتعداد محدود هست که هردو رو گذاشتم تو فرومم. ولی G4 و Umix2و.... همه پیشفروشند. قیمتش طبق پیشفروشش بین 980 تا یک ملیونه. البته فکر کنم بهترینشون که تو بازار عرضه شده باشه،فعلا همون اسمارتفون Newman n2هست که چیپست قدرتمند سامسونگ رو داره.
قیمت پیش فروش Umi x2 حدود یک و دویست تا یک ودویست سی هزار تومانه.
قیمت پیشفروش بزای Jiayu g4 برابر یک ملیون میشه.
*************************************************************************************************
*************************************************************************************************
آفر فروش از قدرتمن د ترین تبلت های فعلی دنیا Cube U30GT II
قیمت : 1,135,000 تومان
Android 4.1.1 Jelly Bean.Rockchips RK3188 Cortex A9 1.8GHz Quad Core
.GPU:QuadCore MAIL400 533MHz
.10.1inch Retina Screen, resolution 1920*1200px, 10 points multi touch
.High Speed 2GB DDR3 Ram, 16GB Nand Flash
.Built-in Dual Camera 0.3MP+2.0MP", Bluetooth, WiFi 802.11 b/g/n
Bluetooth
7800 mAh battery 7-8.5 Hours
Link Specs
باتشکر