• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
سلام
u30gt 2 مگه اومده بیرون؟!؟! سایت فروشندشون که هنوز میگه آماده نیست و pre order میگیره . مشخصات دوربین رو هم اشتباهی نزدین؟؟ front 2mp , back 5mp auto focus هست
sleeve case برا همین u30gt 2 قمیت؟؟
car charger برا همین u30gt 2 ( خروجی 12 ولت هست و سنسور دار که هر موقع باتری کامل شارژ شد خودش شارژ رو قطع کنه )
بازم کابل hdmi برا همین تبلت :دی قیمت؟
این مدل کیف که برا همین تبلته :دی و قیمت
http://www.aliexpress.com/item-img/New-arrival-Ultra-thin-Diamond-plating-Leather-Case-for-CUBE-U30GT-original-two-style-for-option/686382577.html

این u30gt 2 شما هم همون 12 ماه گارانتی تعویض روش هست؟
5 شنبه رفتم دلار خریدم که از سایتشون سفارش بدم!

امکان خرید حضوری هست؟؟ شیرازم
اگر امکانش هست پ خ بدید

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام آقا امیر. لیست تبلت هایی که آوردین رو گرفتین؟ کی قرار میدین؟
خودش اومده ولی بارش تاخیر افتاده و میاد،اواخر هفته.
بعضیهاش خودش خریدارشو داشته و فروخته شده. اما اونهایی که هست: (قیمتشون هنوز مشخص نیست چون باید ترخیص بشند و.... تا قیمت آخرش معلوم بشه.

تبلت دوسیمکارت خوره با cpu دو هسته ای MTK6575 و دارای GPS و بلوتوث و تلویزیون
1GHz CPU, GPU PowerVR SGX 531, 7" Inch HD 1024*600 screen,5 point touch , Dual Sim card slot,Builtin 3G/GPS/Bluetooth/TV/FM/HDMI
Andorid 4.0, RAm=512MB, 4000mAh

سلام این مدل چند قیمت هستش؟ کی میرسه دستتون؟ با تشکر

قیمتشو بزارید وقتی اومد وترخیص و گمرک و... شد، بزارم براتون.حدودآخر هفته. تعدادش یکی بیشتر نیست.

قیمت سفارشش از چین میشه 685 تومان. بعد از عید میرسه دستتتون و گمرک هم داره که بین 35 تا 80 تومان متفاوته(از شهر به شهر و از شخص به شخص، دلبخواهیه یجورایی!!). پیشنهاد میکنم تبلتPD10 3G TV "freelander رو سفارش بگیرید دقیقا همین مشخصات ولی رمش یک گیگ هست. قیمتشم کمتر هم هست : 650 تومان.

سلام قیمت pipo s2+کیف+محافظ+otgصفحه چقدره؟
قیمتpipo s3با این وسایل چنده?
قیمت hyundai t7رو با همین وسایل.
ممنون.

قیمت لوازم جانبی به دلار گذاشتم تو پست اولم، اینجا هم دوباره میزارم. ضربدر دلار بازار کنید(نمیخاد ضربدر دلار اینترنتی کنیدش)

attachment-285301-accessories-real.jpg

البته کابل OTG رو دو دلارمحاسبه کنید.

قیمت pipo s2 برابر 551 تومان.
قیمت Pipo s3 برابر 475 تومان
قیمت Hyundai t7 برابر 700 تومان

چند پیشنهاد دیگه :

قیمت Cube mini u30gt برابر 551 تومان
قیمت Yuandao n80 هم 550 تومان
قیمت Momo8 Rk3066 هم برابر 550 تومان
قیمت Pipo u1 pro هم برابر 575 تومان

سلام
u30gt 2 مگه اومده بیرون؟!؟! سایت فروشندشون که هنوز میگه آماده نیست و pre order میگیره . مشخصات دوربین رو هم اشتباهی نزدین؟؟ front 2mp , back 5mp auto focus هست
sleeve case برا همین u30gt 2 قمیت؟؟
car charger برا همین u30gt 2 ( خروجی 12 ولت هست و سنسور دار که هر موقع باتری کامل شارژ شد خودش شارژ رو قطع کنه )
بازم کابل hdmi برا همین تبلت :دی قیمت؟
این مدل کیف که برا همین تبلته :دی و قیمت
leather case for cube u30gt Picture - More Detailed Picture about New arrival Ultra thin Diamond plating Leather Case for CUBE U30GT,original two style for option,free shipping Picture in Gym Totes from Lammbo Co.,LTD

این u30gt 2 شما هم همون 12 ماه گارانتی تعویض روش هست؟
5 شنبه رفتم دلار خریدم که از سایتشون سفارش بدم!

امکان خرید حضوری هست؟؟ شیرازم
اگر امکانش هست پ خ بدید

اومده بیرون، شاید هنوز محدود باشه ولی تو بازار هست.

سایت رسمی همه تبلتهای چینی، به زبان چینی هست و جز اون سایتهای چینی هیچ سایت دیگه ای زیر نظر خودشون نیست. دوستان مدنظر داشته باشند.

(مگر اینکه داخل خود سایت، زبان انگلیسی بالای صفحه باشه. (یعنی اگه صفحه رو باز کنید، باید چینی باشه. این شما باید باشید که زبون رو مثلا در قسمتی از سایت به انگلیسی تغییر میدید) مثل سایت Pipo

قیمت لوازم جانبی هم دوباره بالا گذاشتم.
ولی کیف چرمی که درخواست کردید، رو از همون لینک بگیرم، حدود 57500 میشه.

گارانتی 12 ماهه چینی هم، مث هیشه هست، هزینه پستش بر عهده خریداره. و یکسال گارانتی دارند.
من که حضوری ندارمش(موجود) میشه سفارشی. که بعد عید میاد دستتون.

براتون شمارمو پخ میکنم

باتشکر

ocarina4

Registered User
لایک‌ها
25
سلام داداش ، t7 رو موجود دارید؟ ، تبلت خوب و بی مشکی هست، پیشنهادش میکنید؟

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
z

قیمتشو بزارید وقتی اومد وترخیص و گمرک و... شد، بزارم براتون.حدودآخر هفته. تعدادش یکی بیشتر نیست.

قیمت سفارشش از چین میشه 685 تومان. بعد از عید میرسه دستتتون و گمرک هم داره که بین 35 تا 80 تومان متفاوته(از شهر به شهر و از شخص به شخص، دلبخواهیه یجورایی!!). پیشنهاد میکنم تبلتPD10 3G TV "freelander رو سفارش بگیرید دقیقا همین مشخصات ولی رمش یک گیگ هست. قیمتشم کمتر هم هست : 650 تومان.

قیمت لوازم جانبی به دلار گذاشتم تو پست اولم، اینجا هم دوباره میزارم. ضربدر دلار بازار کنید(نمیخاد ضربدر دلار اینترنتی کنیدش)

attachment-285301-accessories-real.jpg

البته کابل OTG رو دو دلارمحاسبه کنید.

قیمت pipo s2 برابر 551 تومان.
قیمت Pipo s3 برابر 475 تومان
قیمت Hyundai t7 برابر 700 تومان

چند پیشنهاد دیگه :

قیمت Cube mini u30gt برابر 551 تومان
قیمت Yuandao n80 هم 550 تومان
قیمت Momo8 Rk3066 هم برابر 550 تومان
قیمت Pipo u1 pro هم برابر 575 تومان

اومده بیرون، شاید هنوز محدود باشه ولی تو بازار هست.

سایت رسمی همه تبلتهای چینی، به زبان چینی هست و جز اون سایتهای چینی هیچ سایت دیگه ای زیر نظر خودشون نیست. دوستان مدنظر داشته باشند.

(مگر اینکه داخل خود سایت، زبان انگلیسی بالای صفحه باشه. (یعنی اگه صفحه رو باز کنید، باید چینی باشه. این شما باید باشید که زبون رو مثلا در قسمتی از سایت به انگلیسی تغییر میدید) مثل سایت Pipo

قیمت لوازم جانبی هم دوباره بالا گذاشتم.
ولی کیف چرمی که درخواست کردید، رو از همون لینک بگیرم، حدود 57500 میشه.

گارانتی 12 ماهه چینی هم، مث هیشه هست، هزینه پستش بر عهده خریداره. و یکسال گارانتی دارند.
من که حضوری ندارمش(موجود) میشه سفارشی. که بعد عید میاد دستتون.

براتون شمارمو پخ میکنم

باتشکر

سلام شمارتون رو نفرستادید که
من الان یه sleeve case با hdmi cable میخوام
اون لینکی رو هم دادم اگه برام بخواید بگیرید چند روز طول میکشه به دستم برسه؟
car charger که گذاشتید اون مشخصاتی که گفتم رو داره؟
ولتاژ خروجی 12 ولت؟ ( برای u30gt2 میخوام ) و اینکه هر موقع باتری کامل شارژ شد خودش شارژ رو قطع میکنه اتوماتیک؟ که باتری خراب نشه

soosan22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
u30gt 2 ... مشخصات دوربین رو هم اشتباهی نزدین؟؟ front 2mp , back 5mp auto focus هست ...

آقا امیر . من هم فکر می کنم مشخصات بالا درست باشد. توی این سایت مشخصات زده شده . ضمنا فکر می کنم حافظه داخلی اش هم 32 گیگ است. درسته؟ قیمتی که شما زدین برا ورژن 16 هست یا 32 گیگ؟ الان سفارش بدیم چند روز طول می کشه به دستمون برسه؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام داداش ، t7 رو موجود دارید؟ ، تبلت خوب و بی مشکی هست، پیشنهادش میکنید؟

موجود که خیر، فکر نکنم هم کسی داشته باشه. زیاد از زمان اومدنش به بازار نمیگذره. فعلا من جایی ندیدمم عیب بزرگ و خاصی ازش گفته باشند که مربوط به این مدل تبلت باشه. مسلما، تنها تبلتهای چهار هسته ای فعلی هفت اینچی، یکی همین تبلت و یکی هم icou7gt هست. البته مطمئنا yuanda هم خواهد زد. پیشنهاد میکنم از اونجاییکه دیگه حتما بسته ها بعد عید میرسند، صبر کنید و اوخر اسفند بخرید چونکه احتمالا تبلتهایی با چیپست rk3188 چهار هسته ای هم در 7 اینچی .حتی 8 اینچی شاهد خواهیم بود. اینجوری با تموم شدن تطیلات، تبلتتون میرسه و از لحاظ سخت افززاری بهترین مدل خودش خواهد بود.

سلام شمارتون رو نفرستادید که
من الان یه sleeve case با hdmi cable میخوام
اون لینکی رو هم دادم اگه برام بخواید بگیرید چند روز طول میکشه به دستم برسه؟
ولتاژ خروجی 12 ولت؟ ( برای u30gt2 میخوام ) و اینکه هر موقع باتری کامل شارژ شد خودش شارژ رو قطع میکنه اتوماتیک؟ که باتری خراب نشه

پخ کردم.
دیگه هر سفارشی باشه، بعد عید میاد.
در مورد شارژرماشین ، قیمت معمولیش رو تو شکل گذاشتم. چون تاحالا کسی این نوع خاص شارژرها رو درخواست نکرده بود، منم نرفتم سراغش. ولی فکر کنم تو ایران ارزونتر باشه. چون احتمالا هرکسی هم داشته باشتش، خرید قیمت قدیم احتمالا هست و قیمتش با دلار زیر 3000 تومان، بوده باشه که مبلغ نهاییش رو کمتر میکنه تا سفارش از چین.

Sleeve و HDMI Cable هم جزو لوازم جانبی هست که دوستمون آورده.

آقا امیر . من هم فکر می کنم مشخصات بالا درست باشد. تویاین سایت مشخصات زده شده . ضمنا فکر می کنم حافظه داخلی اش هم 32 گیگ است. درسته؟ قیمتی که شما زدین برا ورژن 16 هست یا 32 گیگ؟ الان سفارش بدیم چند روز طول می کشه به دستمون برسه؟
آره، دوربینش 5 هست و حافظه داخلیش هم 32 گیگابایت.قیمت هم برای همین مدل اصلی هست. اون مدل با اون دوربین و اون حافظه داخلی ، در حقیقت OEM و بدون برند بود که بجای مشخصات اصلی ، مشخصاتشو گذاشته بودم.(توی کیفیتش مشکل داشت، برای همینم دیگه نزاشتمش)

گفتم سفارشات از اونجاییکه دیگه نیمه ماه اسفند هستیم، در خوشبینانه ترین حالت 29 اسفند میرسه ایران که میتونیم بگیم در حقیقت، میشه بعد تعطیلات عید، بدستتون میرسه. پیشنهاد میکنم بزارید اواخر اسفند که تبلتهای شرکتهای دیگه اومد بیرون،اونوقت سفارش بدیدد. باتری بیشتر یا کیفیت رتینا واقعی و یا حتی سیمکارتخوری و GPS، شایذ یک شرکت، تبلت کاملی رو ارایه کنه تو این برهه زمانی.

باتشکر

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
امیر جان من تعجبم این تبلتهای چینی تک هسته ایش هم بازی اچ دی اجرا میکنه داستان چیه؟راستی وینتاچ نظرت چیه ؟چون واقعا q79روببین 260 نمی ارزه؟خواستم نظرت رو بدونم؟

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
موجود که خیر، فکر نکنم هم کسی داشته باشه. زیاد از زمان اومدنش به بازار نمیگذره. فعلا من جایی ندیدمم عیب بزرگ و خاصی ازش گفته باشند که مربوط به این مدل تبلت باشه. مسلما، تنها تبلتهای چهار هسته ای فعلی هفت اینچی، یکی همین تبلت و یکی هم icou7gt هست. البته مطمئنا yuanda هم خواهد زد. پیشنهاد میکنم از اونجاییکه دیگه حتما بسته ها بعد عید میرسند، صبر کنید و اوخر اسفند بخرید چونکه احتمالا تبلتهایی با چیپست rk3188 چهار هسته ای هم در 7 اینچی .حتی 8 اینچی شاهد خواهیم بود. اینجوری با تموم شدن تطیلات، تبلتتون میرسه و از لحاظ سخت افززاری بهترین مدل خودش خواهد بود.

پخ کردم.
دیگه هر سفارشی باشه، بعد عید میاد.
در مورد شارژرماشین ، قیمت معمولیش رو تو شکل گذاشتم. چون تاحالا کسی این نوع خاص شارژرها رو درخواست نکرده بود، منم نرفتم سراغش. ولی فکر کنم تو ایران ارزونتر باشه. چون احتمالا هرکسی هم داشته باشتش، خرید قیمت قدیم احتمالا هست و قیمتش با دلار زیر 3000 تومان، بوده باشه که مبلغ نهاییش رو کمتر میکنه تا سفارش از چین.

Sleeve و HDMI Cable هم جزو لوازم جانبی هست که دوستمون آورده.

آره، دوربینش 5 هست و حافظه داخلیش هم 32 گیگابایت.قیمت هم برای همین مدل اصلی هست. اون مدل با اون دوربین و اون حافظه داخلی ، در حقیقت OEM و بدون برند بود که بجای مشخصات اصلی ، مشخصاتشو گذاشته بودم.(توی کیفیتش مشکل داشت، برای همینم دیگه نزاشتمش)

گفتم سفارشات از اونجاییکه دیگه نیمه ماه اسفند هستیم، در خوشبینانه ترین حالت 29 اسفند میرسه ایران که میتونیم بگیم در حقیقت، میشه بعد تعطیلات عید، بدستتون میرسه. پیشنهاد میکنم بزارید اواخر اسفند که تبلتهای شرکتهای دیگه اومد بیرون،اونوقت سفارش بدیدد. باتری بیشتر یا کیفیت رتینا واقعی و یا حتی سیمکارتخوری و GPS، شایذ یک شرکت، تبلت کاملی رو ارایه کنه تو این برهه زمانی.

باتشکر

آقا بخدا چیزی نفرستادی! شمارتون نیومده
حالا این sleeve case و hdmi cable قیمتشو به تومن هر چقدر میشه بگین دیگه

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امیر جان من تعجبم این تبلتهای چینی تک هسته ایش هم بازی اچ دی اجرا میکنه داستان چیه؟راستی وینتاچ نظرت چیه ؟چون واقعا q79روببین 260 نمی ارزه؟خواستم نظرت رو بدونم؟

خب ، بهترین CPUک هسته ای و تنها چیزیکه میشه قبول کرد به عنوان پردازشگر(Single core Cortex a8 ) فقط همین allwinner a10 یا a13 هست.علاوه بر روون بودن خودش، گرافیک همراهش هم از قویترین گرافیک هاست(Mali400 برای همینم از عهده بعضی بازی های HD هم برمیاد.) من پیشنهادم اینه که، شما وقتی یک هزینه ای میکنید، یعنی دارین در حقیقت سرمایه ای میزارید و سرمایه گزاری میکنید. خب چرا یک چیزی بگیریم که مدتی بعد قدیمی میشه؟ بالاخره هزینه ای داریم میکنیم، چرا یک چیز خوب نگیریم؟ من پیشنهادم از این جهت piPo s1 ویا Yuanda n70s هست، که خیالتون راحته، هربازی HD رومیتونید اجرا کنید. از طرف دیگه، چون تو بازار نیست، میتونید با قیمت خیلی خوبی بفروشیدش، وقتیکه پول بیشتری گیرتون اومد. باور کنید همین تبلت pipo s1 رو من به مغازه دار دادم، 500 فروخته.!!! خب یعنی سرمایه گزاری خوبی کرده یا بهتر بگیم از پولش استفاده درستی کرده. 365 داده به من، یک هفته بعد دستش اومدن، تونسته 130 تومان ، جنسشو گرونتر بفروشه، حالا با اون 500 تومان میتونه تبلت بهتری بگیره.کار خاصی نکرده ولی فکرش باعث شده، بتونه ، از کمبود بودجه ای که داشته، استفاده کنه و جبران کنه. حالا یک تبلت کاملتر، چیزی که ما بتونیم بهش بگیم تبلت، میتونه بخره. شما با RK3066 که قویترین دو هسته ای هست، و 4 گرافیک Mali4000 براحتی از پس همه بازیها برمیاید. امروزه با وضعیت فعلی قیمتها و ارزش پولی و...، هر چیزیکه خرید میکنید رو باید به چشم یک investment یا سرمایه نگاه کنید که دارید میزارید وسط. ربع سکه ، همین یکسال پیش، حدود 20 تومان بود، الان چنده؟ 475 تومان مثلا!! اگه چیزی خریدی که ارزشش بیشتر از پول خودت بود، سود کردی وگرنه جنس با قیمتکتر از ارزشش، فایده نداره.

درکل ولی انتخاب رو میزار باخودت.

آقا بخدا چیزی نفرستادی! شمارتون نیومده
حالا این sleeve case و hdmi cable قیمتشو به تومن هر چقدر میشه بگین دیگه

Sleeve case برای تبلت 10 اینچی ، 10 تومانه.
HDMI cable فعلا ندارم ولی تو بازار حدود 14-18 تومانه.

یکبار دیگه شمارمومیفرستم براتون

باتشکر

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236

سلام دوست عزیز. با اجازه استارتر-آقا امیر عزیز-پیشنهاد می کنم شما یه اینورتر تهیه کنید که برق شهری 220 ولت رو داخل ماشین داشته باشید، اینطوری میتونید از شارژر خود تبلت استفاده کنید، ضمن اینکه از بقیه ی وسایل برقی تون هم میتونید داخل ماشین استفاده کنید!

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
بدلیل سوال بچه ها : بدرد دوستمون هم در بالا میخوره.

معرفی پاور بانک یا باتری شارژی همراه .

ظرفیت {میزان ذخیره} : 12,000 میلی آمپر

472601558_252.jpg12000mAh-Portable-Power-Bank-External-Battery-Pack-Charger-for-iPhone-iPad-Mobile-Phone-HKpost-F.jpg

مشخصات دقیق :
spoiler
[]
Input: DC 5V 1000mA
USB1 Output: DC 5.3V/1000mA (Port 1)
USB2 Output: DC 5.2V/2000mA (Port 2)
Capacity: 12000mAh
Dimensions: 121.0*75.9*25.0mm
Weight: 402.0g

[/spoiler]

قیمت: 150 هزار تومان

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
امیر جان یکی از بچه ها اینول ونوس داره خواستم بپرسم جی پیو این گوشی جی 1000هست دیتا براش هست یا بین دیتاهای موجود هستند که به این مدل بخورند؟ بعد امیر جان این لینک رو ببین جی پیو اینول ونوس رو زده مالی 400 نکنه این جی 1000 حالا مدل دیگه از مالی هست با اسمه دیگه بیزحمت ته توشو در بیار واقعا جالبه اینم لینک

http://www.jsxltech.com/products/ai...pu-1gb-ddr3-8gb-nand-flash-hdmi-bluetooth-2-1

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امیر جان یکی از بچه ها اینول ونوس داره خواستم بپرسم جی پیو این گوشی جی 1000هست دیتا براش هست یا بین دیتاهای موجود هستند که به این مدل بخورند؟ بعد امیر جان این لینک رو ببین جی پیو اینول ونوس رو زده مالی 400 نکنه این جی 1000 حالا مدل دیگه از مالی هست با اسمه دیگه بیزحمت ته توشو در بیار واقعا جالبه اینم لینک

Ainol Novo 7 Venus - Quad Core CPU ACT-ATM7029 7 Inch 5-Point Touch1280X800 IPS Screen Mali400 Quad Core GPU 1GB DDR3 8GB Nand Flash HDMI Bluetooth 2.1 | JSXL Technology - The Factory in the Cloud.
سلام
کلا آینول بدلیل اینکه اولین دو هسته ای بازار چین رو amlogic زد، همونموقع باهاش قراردادبست که تبلتهاشو با اون چیپپست بزنه.(مشابها در راموس و اوندا،همین مساله تکرارشد) تا الان که چهار هسته ایشو داده بیرون(ATM Action). ولی گرافیک ضعیف استفاده شده، آینول رو هم نااید کرده.
خیر، گرافیکش Vivante gc1000 هست. برای GC4000 که در تبلت Huawei Mediapad FHD استفاده شده، پیشنهاد میدادن که از دیتای چیپستهای NVIDIA TEgra استفاده کنید. البته برای همه بازیها هم جواب نمیداد ولی بعضیهاشو میتونستید اجراکنید. برای آینول ونوستون هم میتونید امتحان کنید. در صورت ناموفق بودن(و حتی موفق بودن) پیشنهاد من اینه که تعویضش کنی یا بفروشیدش. با یک چیپست درست عوضش کنید.

بدلیل پیشفروش ها، همیشه درمورد سرعت و گرافیک استفاده شده چهار هسته ای ها صحبت زیاده. مثلا در مورد a31 میگفتند، ممکنه mali400 باشه یا حتی در مورد rk3188 حدسها این بود که SGX 544 باشه درحالیکه واقعیت این شد که a31 بود با SGX540 و rk3188 با Mali@533 OverClocked شد که در Note 2 استفاده شده.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام داش امیر جواب مارو ندادی تبلت هات رسید؟؟

قرار بود دو سیم کارتشو ازتون بخرم؟

تاخیر بخاطر TNT افتاده. دفعه دیگه با این شرکت نمیفرسته.

لیست تبلتها مشخصه که لیستش در زیر اومده. فقط قیمتشون میمونه :

ONDA V812
Ainol Hero II Quad Core
Dual Sim Tablet
Pipo m8 3g
Pipo m3
Ramos w30HD
Huawei Mediapad FHD 8Gb 3G 1Gb ram(Pars Microtel Warranty)
9.2Inch Allwinnder a13 512MB ram
X9 Created
از تبلتهای بالا فقط یکی هست. Ampe a10 3g هم بود سه عدد که همگی رو بچه ها گرفتند. تبلتهای دیگه که اورده بود، رو به اوناییکه قول داده بود، فروشخته. متاسفانه، فقط همینها باقی مونده.

باتشکر
تقصیر آینول نیست، تقصیر amlogic هست. به چه دلیلی بجای 2000 یا 4000 رفته سراغ 1000،نمیدونم. آینول مجبوره باهاش کارکنه چون قرارداد چندین ماهه یا چنیدین ساله داره و اگه قرار دادشو کنسل کنه، کلی غرامت باید بده آملوجیک که ضرره. بجاش فقط ainol Nobvo9رو داد بیرون با چیپست a31. چون قبلا با allwinnerکار کرده. مثل تبلت legend و...

پیشنهاد میکنم جای وینتاچ ها یا ... که دربازار هست. فقط pipo s1 که شده 332 تومان یا Yunadao n70s که شده 355 تومان بگیرید. بهت بگم، تبلت بگیرید، نه شبه تبلت. (هرچندک هاین مدلها هم نسبت به مدلهای بالاتر خودشون، شبه تبلت محسوب میشند)

باتشکر

Last edited:

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
سلام sleeve case 10 اینچ و 2 قلم تاچ خریداری شد که هر 3 دارای کیفیت خوبی هستند
با تشکر

mirij861

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,354
سلام ..... قيمت Ampe A78 3g چقدر در مياد ؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا