امیرجان سلام نهایت تخفیف این مدلارو چند میتونی برام تهیه کنی
تبلت AXTROM 7E02 سيم كارت خور
تبلت AXTROM 7i03
تبلت AXTROM 7E01
قیمتاشون الان چنده ؟ همشون قابلیت مکالمه هم دارن؟
اصلا مارکی بنام اکستروم در چین نداریم. این تبلتها، بدون نام و برند هستند. اومدند دبی، یک نفر( البته چند نفرشایدهم)از .....زاده ها، با دلار بانکی که 1200 بود، رفتند لوگو انداختن روش، آوردنش ایران. با قیمت دلار آزاد هم فروختند.قیمتشون اگه بری چین و مستقیم بیاریشون، زیر 40 دلار هستند.
ببخشید ندارمشون. درضمن چون اینها، در تعداد بسیاربالا آورده شدند و ممکنه گمرکش هم زیا نبوده باشه(اگه نگیم صفر نبوده) قیمتش در داخل کمتره. فقط باید منبعشو پیدا کنید اگه به خرید چنین تبلتهایی تمایل دارید.
امیر جان این سایت رو ببین چه خوش قیمتایی داره واقعا عالیه بنظرم چندتا از همین مدل خوب از توش در بیاری مشتری زیاد میشه براشون
unlockedphoneandroid.com
فقط کیفیتشون نامعلومه که خوبن یانه؟
قابل اعتماد نیست سایت!! ازش شکایات میتونی ببینی
آره،منم مثلا سایتی دارم و میشناسم که مثلا یک تبلت مثل آینول فلیم رو زیر 100 دلار میده ولی یکمی تو نت سرچ کنی، میبینی که دزدی هست و..... همیشه میگن،اگه قیمت دیگه خیلی کمه، حتما، پاش میلنگه.
فک نمیکنم قانونا همچین اجازه ای داشته باشن.
چونکه،نمایندگی "انحصاری" گرفتند. (چه هواوی و چه هیوندا)یعنی فقط خودشون "تک" درایران،حق واردات و فروش این محصولات رو دارند. ولی سوال اینجاست: تبلتهای هیوندااکثرا توقف تولید شدند،(تا بودجشو ... بره برای T7 )ودر انباری کارخونشون موجود نیست.پس این نمایندگی انحصاری، باید از باقی های داخل بازار اونجابیاره.ولی فکرنکنم که اینها، دوباره بر از بازار بخرند و پیدا کنندو به ایران بیارند. تازه همونهایی هم که در ایران هست، کم هست. و بهتره بگیم نیست. خب فردی که میخاد تبلت اون شرکتو بگیره، ولی نمایندگیش ندارتش ، خب چکار باید بکنه؟ مسلما اونها بیارند، قیمت پایینتر میتوند بیارند، ازاونجاییکه احتمال زیاد با قیمت ارز بانکی هم (نه دلار)هم میتوننند تهیه اش کنند.
با عرض سلام.
من یه تبلت آندروید میخوام بخرم سیم کارت خور،آندروید 4،با رزولوشن بالا،سی پی یوش حداقل 2 هسته ای باشه،گرافیکشم خوب باشه که بازی hd و فیلم های کیفیت دار رو روان اجرا کنه.بلوتوث و وایرلس و gps هم داشته باشه،دوربینش هم هر چقدر باشه زیاد مهم نیست.تا 700 تومن میتونم خرج کنم.شما چه مدلی رو بهم معرفی میکنید؟
با تشکر...
یکی رو باید انتخاب کنید :GPS یا CPU/GPU قوی.
اولی : (پیشنهادی) CPU/GPU قوی :
PIPO U3 3G
- Rockchip RK3066 Dual Core
- 1GB RAM 8GB Nand Flash
- Android 4.1.1
- 7IPS LED Capacitive Screen 1024x600 Pixels
- Dual Camera(VGA& 2) MP
- WiFi Bluetooth
- HDMI
- 3200mAh ---- Approximatly 3 hours
قیمت با حافظه داخلی 8 گیگ : 658 تومان
قیمت با حافظه داخلی 16 گیگ : 702 تومان
لینک کامل مشخصات و عکسهاش
یا
دومی و GPS دار(البته دوربین قویتر داشتن که من حسابش نمیکنم، ازاونجاییکه دوربین موبایل هست و بلوتوث هم که دارند، میشه راحت انتقال داد عکسها رو بین تبلت و موبایل)
ZXC z7 Ultimate
7" 1024X600 pixels HD Capacitive Screen
Android 4.0.4 OS
MTK8377 Dual core 1.2Ghz
RAM 1GB Nand Flash 8 GB
2.0+5.0MP Dual Cameras
Wifi Bluetooth+GPS+3G+phone call+TV(analog
فقط ورژن 8 گیگ : قیمت برابر : 650 تومان
Link for ZXC z7
هردو تنها تبلتهایی هستند که برای سیمکارتخوری در رنج بین 600 تا 700 پیشنهاد میشند. هردو هم قابلیت تماس رو دارا هستند.
باتشکر