امیر جان این شماره رهگیری که دادید من چندین روز بود میزدم اما هیچ رکوردی براش ثبت نشده بود. تماس هم گرفتم که شما گفتید برا همه اینطور شده. امروز خیلی اتفاقی با *** کانکت شدم و کد رهگیری را زدم دیدم رکورد ثبت شده براش. جالبیش اینجا بود که بدون وی پی ان رکوردی نمایش نمیداد. نمیدونم قضیه چیه و چرا. فقط خواستم به شما و بقیه دوستان بگم که اگر با زدن شماره رهگیری رکوردی نمایش نداد با وی پی ان امتحان کنید ببینید چیزی نمایش میده یا نه. برا من که نمایش داد. راستی نوشته بود که 5 مارس ارسال شده و منتظر پروسس در کشور گیرنده هست. منظورش چیه؟ به نظرتون کی میرسه؟ (RC145502288HK) was posted on 5-Mar-2013 and is being processed for delivery to the addressee. (Iran)
ممنون از اطلاع رسانیت. به بچه ها میگم.
این مدل چرا این قدر قیمتش پایینه؟ کیفیتش خیلی داغونه؟ همچین امکاناتی با این قیمت؟!! میشه بگی علتش چیه که Ampe این مدلش این قدر ارزون میده؟
ampe a78/77 Dual Core Qualcomm
* 7" (16:9)800x480px 5 point-touch Capacitive Screen
* 512MB RAM / 4GB ROM
* Qualcomm MSM8625 Dual Core up to 1.2 Ghz
*
Built-in Bluetooth/3G/WIFI/Dual Camera
* Support Mali-400 MP and opengl es 2.0
******************************************************
Ampe a78 / 77 single core MTK6515
* 2G Phone Call & GPRS internet
* MTK6515 1.2GHz CPU
* Dual Cameras
* WiFi, Bluetooth
* 7" IPS Screen 1024*600
* RAM: 512MB DDR3, NAND FLASH: 4GB
در موردش نظری ندارم ، چون نگشتم و زیاد وقت هم نیست داده بیرون(کمتر از دوماه و...)
ولی درکل کارهای ampeدر یک سطحند. : خوب همین.
کلا قیمت تبلتهاش هم کمتر در میاد نسبت به مدل های شرکتهای دیگه.
باتشکر
********************************************
قابل توجه دوستان
نمایندگی هیوندا درایران، اخطاریه داده که فروش تبلتهای این شرکت فقط از طریق همون شرکت مجازه. برای همینم ، نام تبلت های هیوندا از پست اول حذف شد(به همراه هواوی)
باتشکر