• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Alex-x

Registered User
لایک‌ها
10
بهترین تبلت 7 اینچی که الان دارین و سیم کارت میخوره چیه؟
قیمت؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
اول از همه به یک سوال بچه ها پاسخ بدم:
خیلی ها میپرسند که تبلهای جدیدی که میزارید،پیشفروشند یا عرضه شدند؟؟ پاسخشو اینجا هم میدم تا همه بدونند،
هرتبلتی که میزارم و نمیگم پیشفروش، بدونید که موجود داریم در چین برای ارسال به شما. ومعمولا هم من قیمت و آفر پیشفروش رو نمیگم ونمیزارم ، بنابراین میتونید مطمئن باشید که دستمون به اون مدل خاص تبلت رسیده.

قیمت روز پنج شنبه 17 اسفند، برای تبلت 10 اینچی ، Cube U30Gt II برابر 975 تومانه. آماده در انبار چین برای ارسال
قیمت روز پنج شنبه 17 اسفند برای تبلت 7 اینچی T7 ، هم برابر 625 تومان. این هم آماده در انبار چین برای ارسال.

باتشکر

بهترین تبلت 7 اینچی که الان دارین و سیم کارت میخوره چیه؟
قیمت؟

موجود خیر، فقط سفارشی :

بهترین تبلت 7 اینچی سیمکارتخور : Pipo u3 3g هست که برابر 700 تومانه.
1280*800
IPS
Android4.1
Bluetooth
Phone&Internet 3G
RK3066 1.6GHz and Quad Core mali400(Play all HD games)
1GB RAM
16GB Storage Capacity

راستی امیرجان یه چیز جالب دیدم گفتم خالی از لطف نیست بگم این دوتا عین همند فقط اسمشون فرق میکنه
ZOPO ZP810 MTK6589

H7500MTK6589
الان شرکتهای فریلندر و نیومن ، با هم قرارداد امضا کردند ، برای همینم، اسمارتفونهاشون مشابهیت دارند. در مورد زوپو هم امکانش هست.

باتشکر

androidy

Registered User
لایک‌ها
15
سلام قیمت جدیدpipo s2+کیف+محافظ+otgصفحه چقدره؟
قیمتpipo s3با این وسایل چنده?
قیمت hyundai t7رو با همین وسایل.
ممنون.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام قیمت جدیدpipo s2+کیف+محافظ+otgصفحه چقدره؟
قیمتpipo s3با این وسایل چنده?
قیمت t7رو با همین وسایل.
ممنون.

دلار بازار امروز بالاتر رفت و با حدود نرخ 3650 پایان هفته رو اعلام کرد.
(قیمت لوازم جانبی رو در شکل زیر قرار دادم،ضرب در نرخ دلار کن، بعدش بعلاوه قیمت تبلت کن.)

وسایل جانبی تبلتها :

Attachment 285301
اما قیمت خود تبلتها :

Pipo s2 : 550

Pipo s3 : 455

t7 : 650

باتشکر

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
داداش فقط یه روز پایین بود ما گفتیم میرسه به 3 تومن باز اینجور شد واسه همین من زورم میاد با این نرخها سفارش میدم چون زور داره البته داداش گل دمت گرم با این دلار قیمت تبلتهات اینه .راستی داداش چرا شما گوشی اماده به ارسال ندارین؟

Alex-x

Registered User
لایک‌ها
10
موجود خیر، فقط سفارشی :

بهترین تبلت 7 اینچی سیمکارتخور : Pipo u3 3g هست که برابر 700 تومانه.
1280*800
IPS
Android4.1
Bluetooth
Phone&Internet 3G
RK3066 1.6GHz and Quad Core mali400(Play all HD games)
1GB RAM
16GB Storage Capacity
داداش این که معرفی کردی یه فیلمی
یه عکسی
یه لینکی
یه چیزی بده ببینم چه شکلیه.
این بهترینش هست دیگه؟؟؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
داداش فقط یه روز پایین بود ما گفتیم میرسه به 3 تومن باز اینجور شد واسه همین من زورم میاد با این نرخها سفارش میدم چون زور داره البته داداش گل دمت گرم با این دلار قیمت تبلتهات اینه .راستی داداش چرا شما گوشی اماده به ارسال ندارین؟

اسمارتفون، دیرتر فروش میره. برای همینم تبلت بهتره.

داداش این که معرفی کردی یه فیلمی
یه عکسی
یه لینکی
یه چیزی بده ببینم چه شکلیه.
این بهترینش هست دیگه؟؟؟

توقیمت خودش، بهترین سیمکارتخور ، بله :

Pipo m5 3g 8inch
Pipo u3 3g 7inch

Discount China PIPO M5 3G WCDMA Tablet PC 8 Inch IPS Screen RK3066 Android 4.1 16GB Dual Camera Bluetooth HDMI [1204390] - US$206.99 : Uredeal.com

Discount China PIPO U3 3G WCDMA Tablet PC 7 Inch IPS Screen RK3066 Android 4.1 Dual Camera Bluetooth HDMI 16GB [1204380] - US$187.99 : Uredeal.com

تبلت ifive Mx هم هست ولی قیمتش حدود 100-90 دلار گرونتره :

FNF IFIVE MX 3G

shahab8964

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با عرضه سلام. . . میخواستم ببینم تبلت مدلهایه PIPO S1 و PIPO U1PRO موجود هست؟
و خرید در تهران به چه صورت میباشد. . .

Last edited:

wiliam.sin

Registered User
لایک‌ها
100
این تبلت ها کدومش تمام بازیهای hd رو راحت و روان روان اجرا میکنه و بهترین هستش ؟؟؟؟

در ضمن شیراز حضوری تحویل دارید

و گارانتی این تبلت ها چطوری هستش و آیا سایت و ساپورت نرم افزاری دارن ؟؟؟ و در کل کیفیت اونا به پای شرکتهای مثل سامسونگ و ... می رسد

mohsen473

Registered User
لایک‌ها
6
سلام ...... از بین این تبلت ها کدوم رو بیشتر پینهاد میکنید ؟؟ ( از نظر سخت افزار و کارایی و معتبر بودن)

Ampe A10 Quad Core
Ainol novo7 Fire/Flame
Window N70HD
Ainol novo7 Venus/Myth
Onda V712
Onda V801

از نظر قیمت زیاد برام مهم نیست فقط کارایی و اعتبار رو میخوام. (اندازه صفحه هم زیاد فرقی نداره برام)

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
با عرضه سلام. . . میخواستم ببینم تبلت مدلهایه PIPO S1 و PIPO U1PRO موجود هست؟

و خرید در تهران به چه صورت میباشد. . .

موجود خیر، فقط سفارشی هستند.
قیمت Pipo s1 برابر 370 تومان
قیمت Pipo u1 ultra pro هم برابر 570 تومان.

کلا نحوه خرید به اینصورته که، اول مبلغو واریز میکنید و اعلام میکنید برای چه تبلتی هست، بعدش ما براتون سفارش میگیریم و ارسال میکنیم از چین. طی یک هفته کاری هم، کد رهگیری به خریدار داده میشه. بین 13 تا 18 روز کاری هم طول میکشه تبلت بیاد دستتون.

این تبلت ها کدومش تمام بازیهای hd رو راحت و روان روان اجرا میکنه و بهترین هستش ؟؟؟؟

در ضمن شیراز حضوری تحویل دارید

و گارانتی این تبلت ها چطوری هستش و آیا سایت و ساپورت نرم افزاری دارن ؟؟؟ و در کل کیفیت اونا به پای شرکتهای مثل سامسونگ و ... می رسد
کلا اگه میخواید تمام بازیهای HD رو راحت اجرا کنه، باید CPU اون، یکی از چند مدل زیر باشه :
Rockchip3066 / RK3066 Dual Core
RK3188 Quad Core
A31 / Allwinner a31 Quad Core
Samsung Exynos
بهتون پخ کرد شمارمو.

باتشکر
سلام ...... از بین این تبلت ها کدوم رو بیشتر پینهاد میکنید ؟؟ ( از نظر سخت افزار و کارایی و معتبر بودن)

Ampe A10 Quad Core
Ainol novo7 Fire/Flame
Window N70HD
Ainol novo7 Venus/Myth
Onda V712
Onda V801

از نظر قیمت زیاد برام مهم نیست فقط کارایی و اعتبار رو میخوام. (اندازه صفحه هم زیاد فرقی نداره برام)
بهترین تو 7 اینچی ها :
T7
Ifive Mini2
Icou7gt
Pipo u3 3g

تو 8 اینچیها :
Ifive MX 3G GPS
Pipo m5 3G
Teclast p88

تو 9.4 اینچیها :
Pipo m8
Pipo m8 3g

تو 10 اینچی :

Pipo M9 / cube u30Gt II
Yunadao n90FHD /Ainol Novo9
Ramos w30HD

بودجتون رو بفرمایید و سایز مدنظرتون. اینجوری راحت تر میشه راهنماییتون کرد. ولی بالاییها بهترین ها هستند.

shahab8964

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شماره تماس و شماره حساب رو لطف میکنید. . .

mohsen473

Registered User
لایک‌ها
6
بودجم حداکثر تا 650 تومنه ..... اگه توی این رنج معرفی کنید ممنون میشم ...... (یکم بالاتر اشکال نداره ولی بیشتر از 700 نشه)

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
شماره تماس و شماره حساب رو لطف میکنید. . .
پخ شد
بودجم حداکثر تا 650 تومنه ..... اگه توی این رنج معرفی کنید ممنون میشم ...... (یکم بالاتر اشکال نداره ولی بیشتر از 700 نشه)

بهترین مدلها با توجه به قیمت شما :
T7 و Ifive Mini2 هست . هردو با قیمت 650 تومان ارایه میشوند.
نحوه سفارش و شماره حساب پخ شد.
باتشکر

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
امیر جان سوالی داشتم ایا اندروید این گوشیهای چینی نسخه اصلی هستند یا کاستوم رام؟اخه تمام مدلها منو ورابط کاربریشون مثل هم هستن یخرده خلاقیت ندارن که یه رابط کاربری اختصاصی داشته باشن البته فکر کنم یومی رابط کاربری خاص به خودشو داره

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امیر جان سوالی داشتم ایا اندروید این گوشیهای چینی نسخه اصلی هستند یا کاستوم رام؟اخه تمام مدلها منو ورابط کاربریشون مثل هم هستن یخرده خلاقیت ندارن که یه رابط کاربری اختصاصی داشته باشن البته فکر کنم یومی رابط کاربری خاص به خودشو داره
اکثر گوشیها، آندروید اصلی هستند و کاستوم رام خیر، مگر اینکه از شرکت خاصی باشند که شهرتت سبب میشه، بتونه هزینه کنه و بخاد که کاستوم رام روش بریزه.

wi-fi

Registered User
لایک‌ها
125
نه فقط میخوام بدونم 4 هسته ای بودنش واقعیه یانه؟صفحش اچ دی هست یانه؟چون چندتا گوشی دارم ردشون کنم میخوام سفارش بدم بنظرت ارزش داره؟با این مشخصات این قیمت و صفحه اچ دی چه مدلی رو میشناسی؟البته اینم کیلیپهاشو دیدم عالی بود.اخه من چند تا سایتم دیدم مشخصاتش همش یکی بود؟
مشاهده پیوست 315589
اقا عجب گوشیی هست
CPU از تگرا و اکسینوس یه نموره ضعیفتره ولی GPU فک کنم از مالی هم قویتر باشه یا حداقل همترازشه من که یه optimus 4x HD دست دو 6 روز کار کرده خورد تو پستم 1100 ورشداشتم ولی این خیلی وسوسه کنندس با 780 نومن دو هستهام گیر نمیاد چه بررسه به این هیولا باتریش 2800 آمپره!!! آقا شما بخر خوب بود مام یکی میخریم :D

اکثر گوشیها، آندروید اصلی هستند و کاستوم رام خیر، مگر اینکه از شرکت خاصی باشند که شهرتت سبب میشه، بتونه هزینه کنه و بخاد که کاستوم رام روش بریزه.
اینا ساپرتشون چجوریه آپدیت هم واسشون میاد؟

regedit021

Registered User
لایک‌ها
141
اقا تبلت Onda V972رو الان چند ميتوني بياري؟
شما خودت يه دونه سفارش داده بودي قبلا اگر اشتباه نكنم تستش كردي چطور بوده؟
من دنبال يه تبلت با رزولوشن رتينا 4هسته اي قدرتمندم جي پي اس داشته باشه دوربين خوبي هم داشته باشه
نظر خودت رو چي هست؟

mobin111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
با سلام به شما به نظر من شما که فرق بین جنس این چینی هارو میدونید یه چند تا گوشی هم با چیپ ست mtk 6589 رو هم معرفی کنید

ترجیحا رم 2 باشه صحفه نمایش hd باشه نه فول چون به نظرم رو hd بازدهی بالاتری داره و می تونی با خیل راحت تری بازی کنی

دوربین هم 8 باشه خوبه نمی دونم چرا به کیفیت دوربین گوشی چینی اطمینان ندارم کسی تا به حال کیفیت دوربین این گوشی ها رو از نزدیک ندیدم ولی فکر نمیکنم به پای گوشی های مطرح برسه

باتری هم 2000 ( واقعی) به بالا باشه

قیمت تا 260 دلار به پایین و از یه شرکت خوب باشه حالا نمیگم بهترین چون قیمت های بالاتری دارند

یه سوال دیگه آیا به نظر شما برند zopo پیشنهاد خوبیه و قابل اطمینان هست

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
اقا عجب گوشیی هست
CPU از تگرا و اکسینوس یه نموره ضعیفتره ولی GPU فک کنم از مالی هم قویتر باشه یا حداقل همترازشه من که یه optimus 4x HD دست دو 6 روز کار کرده خورد تو پستم 1100 ورشداشتم ولی این خیلی وسوسه کنندس با 780 نومن دو هستهام گیر نمیاد چه بررسه به این هیولا باتریش 2800 آمپره!!! آقا شما بخر خوب بود مام یکی میخریم :D

اینا ساپرتشون چجوریه آپدیت هم واسشون میاد؟
بعضیهاشون خوبند بعضیهاشون کمتر. اسمارتفونهاشون، اکثرا آندروید 4.1 هست روشون(و حتی 4.2) . درهرصورت، یجورایی مث بقیه اسمارتفونهای برند دار، باید شرکتشون آندروید جدیدو بزاره. در کل نسبت به ویژگیها و قیمتهاشون، خیلی خوبند(مخصوصا حالا که MTK6589 اومده)

اقا تبلت Onda V972رو الان چند ميتوني بياري؟
شما خودت يه دونه سفارش داده بودي قبلا اگر اشتباه نكنم تستش كردي چطور بوده؟
من دنبال يه تبلت با رزولوشن رتينا 4هسته اي قدرتمندم جي پي اس داشته باشه دوربين خوبي هم داشته باشه
نظر خودت رو چي هست؟
بهترین فعلا Cube u30GT II هست. ولی اگه بتونی تا اخای اسفند صبر کنی، احتمالا، کیفیت رتینا 2048*1536 هم میاد. که پیشنهادم نیست(باتریخوری بالا) ، همین Cube u30GT II تبلت خوبیه. دوربینش 5 هست . اوندا هم تبلت خوبی بود.
ارزونتر از اوندا V972، هم Ainol Novo9 هست.
البته اگه GPS دار میخواید باشه، فعلا فقط Huawei Mediapad رو داریم که توسط پارس مایکروتل به ایران اومده، ولی پردازشگرش رو در حد rk3066 و گرافیکش هم، براش بازی زیاد پیدا نمیشه.

یک مژده هم بدم به کاربرها، که یک سفارش دادیم به کارخونه ای در چین، که انشالله، یک تبلت کامل با پردازشگر RK3188 و سیمکارتخور و کیفیت نمایش رتینا و دوربین 5(شایدم 8) و...... در سایز 10 اینچ و با کیفیت 1280*800 در سایز 7 اینچ و سیمکارتخورو پردازشگر rk3188 ... بیرون زده بشه. (بصورت OEM منظورمه)

با سلام به شما به نظر من شما که فرق بین جنس این چینی هارو میدونید یه چند تا گوشی هم با چیپ ست mtk 6589 رو هم معرفی کنید

ترجیحا رم 2 باشه صحفه نمایش hd باشه نه فول چون به نظرم رو hd بازدهی بالاتری داره و می تونی با خیل راحت تری بازی کنی

دوربین هم 8 باشه خوبه نمی دونم چرا به کیفیت دوربین گوشی چینی اطمینان ندارم کسی تا به حال کیفیت دوربین این گوشی ها رو از نزدیک ندیدم ولی فکر نمیکنم به پای گوشی های مطرح برسه

باتری هم 2000 ( واقعی) به بالا باشه

قیمت تا 260 دلار به پایین و از یه شرکت خوب باشه حالا نمیگم بهترین چون قیمت های بالاتری دارند

یه سوال دیگه آیا به نظر شما برند zopo پیشنهاد خوبیه و قابل اطمینان هست
دوربینشون خوبه.
برند zopoهم برند خوبیه

قبلا گفته بودم، الان دوباره میارمش، فقط قیمتهاشو با دلار بازار 3650 که درسایت صرافی جلالی گفته بود، میزارم.

قیمت بهترین اسماتفونهای بزرگتر از 5 اینچ براساس اولویت

5Inch Lenovo k860(exynos) 8GB : 1,423,000

5Inch Umi X2(MTK6589) 8GB "Retina" : 1,209,000

5.6Inch Note II N9589(MTK6589) 8GB : 970

5Inch ThL W8(MTK6589) 8GB : 970

5.7Inch ZOPO ZP950+ MAX (MTK6589) 4GB : 1,05,000

قیمت Newman n2 هم 1,128,000 هست.

پیشنهادمون هم اگه پردازشگری عالی میخواید، Lenovo و کم بودجه تر، اسمارتفون newman n2. واگر کیفیت صفحه نمایش عالی میخواید، umi x2. و اگر در کل، گوشی میخواید که خوب باشه و قیمتش از یک تجاوز نکنه، گوشی ThL W8 هست.

باتشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا