اقا عجب گوشیی هست
CPU از تگرا و اکسینوس یه نموره ضعیفتره ولی GPU فک کنم از مالی هم قویتر باشه یا حداقل همترازشه من که یه optimus 4x HD دست دو 6 روز کار کرده خورد تو پستم 1100 ورشداشتم ولی این خیلی وسوسه کنندس با 780 نومن دو هستهام گیر نمیاد چه بررسه به این هیولا باتریش 2800 آمپره!!! آقا شما بخر خوب بود مام یکی میخریم
اینا ساپرتشون چجوریه آپدیت هم واسشون میاد؟
بعضیهاشون خوبند بعضیهاشون کمتر. اسمارتفونهاشون، اکثرا آندروید 4.1 هست روشون(و حتی 4.2) . درهرصورت، یجورایی مث بقیه اسمارتفونهای برند دار، باید شرکتشون آندروید جدیدو بزاره. در کل نسبت به ویژگیها و قیمتهاشون، خیلی خوبند(مخصوصا حالا که MTK6589 اومده)
اقا تبلت Onda V972رو الان چند ميتوني بياري؟
شما خودت يه دونه سفارش داده بودي قبلا اگر اشتباه نكنم تستش كردي چطور بوده؟
من دنبال يه تبلت با رزولوشن رتينا 4هسته اي قدرتمندم جي پي اس داشته باشه دوربين خوبي هم داشته باشه
نظر خودت رو چي هست؟
بهترین فعلا Cube u30GT II هست. ولی اگه بتونی تا اخای اسفند صبر کنی، احتمالا، کیفیت رتینا 2048*1536 هم میاد. که پیشنهادم نیست(باتریخوری بالا) ، همین Cube u30GT II تبلت خوبیه. دوربینش 5 هست . اوندا هم تبلت خوبی بود.
ارزونتر از اوندا V972، هم Ainol Novo9 هست.
البته اگه GPS دار میخواید باشه، فعلا فقط Huawei Mediapad رو داریم که توسط پارس مایکروتل به ایران اومده، ولی پردازشگرش رو در حد rk3066 و گرافیکش هم، براش بازی زیاد پیدا نمیشه.
یک مژده هم بدم به کاربرها، که یک سفارش دادیم به کارخونه ای در چین، که انشالله، یک تبلت کامل با پردازشگر RK3188 و سیمکارتخور و کیفیت نمایش رتینا و دوربین 5(شایدم 8) و...... در سایز 10 اینچ و با کیفیت 1280*800 در سایز 7 اینچ و سیمکارتخورو پردازشگر rk3188 ... بیرون زده بشه. (بصورت OEM منظورمه)
با سلام به شما به نظر من شما که فرق بین جنس این چینی هارو میدونید یه چند تا گوشی هم با چیپ ست mtk 6589 رو هم معرفی کنید
ترجیحا رم 2 باشه صحفه نمایش hd باشه نه فول چون به نظرم رو hd بازدهی بالاتری داره و می تونی با خیل راحت تری بازی کنی
دوربین هم 8 باشه خوبه نمی دونم چرا به کیفیت دوربین گوشی چینی اطمینان ندارم کسی تا به حال کیفیت دوربین این گوشی ها رو از نزدیک ندیدم ولی فکر نمیکنم به پای گوشی های مطرح برسه
باتری هم 2000 ( واقعی) به بالا باشه
قیمت تا 260 دلار به پایین و از یه شرکت خوب باشه حالا نمیگم بهترین چون قیمت های بالاتری دارند
یه سوال دیگه آیا به نظر شما برند zopo پیشنهاد خوبیه و قابل اطمینان هست
دوربینشون خوبه.
برند zopoهم برند خوبیه
قبلا گفته بودم، الان دوباره میارمش، فقط قیمتهاشو با دلار بازار 3650 که درسایت صرافی جلالی گفته بود، میزارم.
قیمت بهترین اسماتفونهای بزرگتر از 5 اینچ براساس اولویت
5Inch Lenovo k860(exynos) 8GB : 1,423,000
5Inch Umi X2(MTK6589) 8GB "Retina" : 1,209,000
5.6Inch Note II N9589(MTK6589) 8GB : 970
5Inch ThL W8(MTK6589) 8GB : 970
5.7Inch ZOPO ZP950+ MAX (MTK6589) 4GB : 1,05,000
قیمت Newman n2 هم 1,128,000 هست.
پیشنهادمون هم اگه پردازشگری عالی میخواید، Lenovo و کم بودجه تر، اسمارتفون newman n2. واگر کیفیت صفحه نمایش عالی میخواید، umi x2. و اگر در کل، گوشی میخواید که خوب باشه و قیمتش از یک تجاوز نکنه، گوشی ThL W8 هست.
باتشکر