آره، حالا کلی اسمارتفون میاد، خداروشکر از دست MTK6577 که powerVr sgx531 داشت، راحت شدیم و گرافیک قوی و درست اومده. مخصوصا حالا که exynos هم کم کم باز میشه جاش توی اسمارتفونهاشون. کلا حالا موبایلهای پیشنهادی چینی، واقعا از هم قیمتهای بازارش، یک سروگردن بالاتری دارند. پیش بسوی چینی شدن(البته اگه نیستیم تاحالا واقعا:happy
زیاد رو قیمتهای دلاریشون تکیه نکن، هرکسی ممکنه یک قیمت بده ولی وقتی نوبت فروشش باشه و هزینش مسجل بشه، cost واقعی رو مینویسه. گفتم مثلا میگم، newman n2 از کارخونه ، حدود 255-245 دلاره، ولی به هیچکی نمیدند،جز خود چینیها و فروشنده های مورد تاییدشون. اونها هم ، 30-40 دلار میکشند روش، تازه، میدن به مشتری!! حالا هزینه پست و ... که بماند. الان این گوشی قیمتش مثلا 300 دلاره. درضمن مدنظر داشته باشید که گوشیها ذور ورژن چینی، و جهانی ممکنه ساخته بشند، و قیمت جهانی همیشه بالاتره.
زیاد رو قیمتهای دلاریشون تکیه نکن، هرکسی ممکنه یک قیمت بده ولی وقتی نوبت فروشش باشه و هزینش مسجل بشه، cost واقعی رو مینویسه. گفتم مثلا میگم، newman n2 از کارخونه ، حدود 255-245 دلاره، ولی به هیچکی نمیدند،جز خود چینیها و فروشنده های مورد تاییدشون. اونها هم ، 30-40 دلار میکشند روش، تازه، میدن به مشتری!! حالا هزینه پست و ... که بماند. الان این گوشی قیمتش مثلا 300 دلاره. درضمن مدنظر داشته باشید که گوشیها ذور ورژن چینی، و جهانی ممکنه ساخته بشند، و قیمت جهانی همیشه بالاتره.
حق با آقا امیره توی همونجام نوشته ارزه شده واسه بازاره چین.
چینیا از ایرانیا قالتاقترن خیالت تخت
خدایی خیلی با آقا امیر حال کرم مشخصه از اون عشق گوشیاس تا آدم علاقه نداشته باشه انقدر اطلاعاتش بالا نمیره حالا بخواد منبع درامدتم باشه تا علاقه نباشه تا این حد نمیری دنبالشم خیلی با آقا امیر حال کردم...
الان سری جدید MTK6589 بخاطر معماری 28 نانو متری مصرف سرعت و گرماش خیلی بهینه شده اصلا قابله مقایسه با تگره 3 نیس تگرا رو میخوره تگرا 3 معماری 40 نانو متری هست ولی خوب cortex-A7 از cortex-A9 یکم ضعیفتره اما بجاش مصرفش کمتره این رو هم مد نطر داشته باشید که ضعف گوشیا الان توی GPU هست نه CPU در مقایسه با exinus و mali-400 هم CPUاش یکم ضعیفتره GPUاش یکم قویتر و کلا کم مصرفتر بخاطر cortex-A7 !!!!
GPU های بکار رفته توی MTK6589 مدل Powervr SGX544 MP4 هست یعنی همون GPU که توی IPAD 4 و Galaxy S4 بکار رفته
یعنی اگه بخوایم نتیجه گیره کنیم برادرای چینی ترکوندن با این MTK6589 من که تازه optimus 4X HD دارم وس وسه شدم حتما یکی از گوشیایه Full HD باتری 3000-2600 رو وردارم
******************************************************* بعضی ها میپرسند، بهترین بنچمارک مربوط به کدوم گوشی یا تبلت هست؟ شرکت Lenovo ، اسمارتفونی رو میزنه بیرون تا یک مدت دیگه(میانه سال 2013) که برای اولین بار، چیپست جدید intel به نام"""Atom Z2580""" در اون استفاده میشه. مدل این اسمارتفون Lenovo k900 هست. توجهتونو به بنچمارکش جلب میکنم :
همونطور که میبینید، امتیاز بنچمارکش میتونه حتی تا 27هزار هم برسه. از 21 هزار کمترین حالتش رو داریم تا 25 هزار و حتی 27 هزار. چیپست سامسونگ در بهترین حالتش(نوت 2) نزدیک 18 تا 18.5 میرسه، HTC DNA حدود 20 تا 21 هزار میرسه. شاید خیال کنید، این چیپست چهار هسته ای هست ولی در واقعیت فقط دو هسته ای هست. باید دید، آیا اینتل میتونه،مثل کامپیوترها، بازار اسمارتفون و تبلت رو هم ازآن خودش کنه؟؟
قیمت تخمینیش(هنوز حتی پیش فروش هم نشده) بین 500-600 دلار هست.
این دو سه روز کل ریویوهاو سایتارو که زیرو رو کردم به یه گوشه همهچی تموم که ارزونترینشه رسیدم
iOcean X7 Premium بود فک نکنم هنوز آماده فروش باشه
اینم لینکش iOcean X7 pre-order begins March 6! : Gizchina.com
همین سایته هم واقعا سایت خوبی واسه خوندن ریویوهای گوشیا و تبلتای چینی هست
******************************************************* بعضی ها میپرسند، بهترین بنچمارک مربوط به کدوم گوشی یا تبلت هست؟ شرکت Lenovo ، اسمارتفونی رو میزنه بیرون تا یک مدت دیگه(میانه سال 2013) که برای اولین بار، چیپست جدید intel به نام"""Atom Z2580""" در اون استفاده میشه. مدل این اسمارتفون Lenovo k900 هست. توجهتونو به بنچمارکش جلب میکنم :
همونطور که میبینید، امتیاز بنچمارکش میتونه حتی تا 27هزار هم برسه. از 21 هزار کمترین حالتش رو داریم تا 25 هزار و حتی 27 هزار. چیپست سامسونگ در بهترین حالتش(نوت 2) نزدیک 18 تا 18.5 میرسه، HTC DNA حدود 20 تا 21 هزار میرسه. شاید خیال کنید، این چیپست چهار هسته ای هست ولی در واقعیت فقط دو هسته ای هست. باید دید، آیا اینتل میتونه،مثل کامپیوترها، بازار اسمارتفون و تبلت رو هم ازآن خودش کنه؟؟
قیمت تخمینیش(هنوز حتی پیش فروش هم نشده) بین 500-600 دلار هست.
ولی من فکر میکنم Qualcomm’s Snapdragon 800 خیلی قویتر و بهینهتره اسنپ هم قدرت زیادتری داره هم اینکه اکثر چیپارو در خودش داره فک کنم چیپ مجتمع بش میگن LTE Wi-Fi و یه سری دیگه چیپهارو با خودش داره که این باعث نازکتر شدن گوشی هم میشه الان اسنپ 600 در گوشی وان تا 26000 هم بنچمارکش ریسیده اسنپ 800 حتما تا 30000 هم میرسه
دوستان بدونند این امیر اقا خیلی گله که حتی کسی قصدش خرید هم نباشه و زحمت میکشه و با رابطشون ارتباط برقرار میکنه و قیمت رو میگیره و اینجا به شما اعلام میکنه و کلا همین قیمت گرفتن یه هزینه برای خوده امیرجان در پی داره یه بار بنده خدایی بود تو این سایتم نیست برا باره دوم خواستم قیمت بگیرم با عصابانیت گفت چیه تو که خریدار نیستی چرا قیمت میگیری واسه من هزینه داره هی از رابطمون قیمت بگیرم به شما بگم از این حرفها اینو گفتم تابدونید جناب استارتر چقدر صبور هستن و بیشتر داره اطلاع رسانی میکنه برای کاربران تا فروش تبلت و غیره
دوستان بدونند این امیر اقا خیلی گله که حتی کسی قصدش خرید هم نباشه و زحمت میکشه و با رابطشون ارتباط برقرار میکنه و قیمت رو میگیره و اینجا به شما اعلام میکنه و کلا همین قیمت گرفتن یه هزینه برای خوده امیرجان در پی داره یه بار بنده خدایی بود تو این سایتم نیست برا باره دوم خواستم قیمت بگیرم با عصابانیت گفت چیه تو که خریدار نیستی چرا قیمت میگیری واسه من هزینه داره هی از رابطمون قیمت بگیرم به شما بگم از این حرفها اینو گفتم تابدونید جناب استارتر چقدر صبور هستن و بیشتر داره اطلاع رسانی میکنه برای کاربران تا فروش تبلت و غیره
سلام به همه فرومی ها .
میخواستم بدونم که تبلت ویندزی رو باید از کجا تهیه کنم ...
ایا این تب ها میتونند از سیم کارت پشتی بانی کنند .
کلا یه چیز خوب و با دوربین خوب چی رو پیش نهاد میدین که راحت تو بازار پیدا شه .
با نظر به پیامهای شما، تصمیم گرفتم تاپیکو ببندم و دیگه هندونه فروشی باز کنم جاش، ماشالله خوب میگرده، احتمالا. شایدم فروش پاچه و......:happy:
درهرصورت متشکرم، والا خارج برید، اگه کسی جوابتونو سربالا بده، یا نه، شما میتونید ازش شکایت کنید و بازخواستش کنید که ، داره کوتاهی میکنه و.... ، ما تو ایران ، همچین چیزی نداریم. وهمه تقریبا، این فرهنگو، جا انداختند که سربالا باشیم،کوچه علی چپ بزنیم و.... شخصا سعی کردم که چنین نکنم ولی قصوری بوده، به بزرگی روح ایرانیان، ببخشید بنده رو...
والا ما مشکیشو داره طرفمون. کلا منو بچه هایی که کار کردن دیدن، مثلا میگم، همه الان دارند تقریبا، pipo m9 رو پیش فروش میکنند یا مثلا onda v972 هم همینطور، من زودتر از بقیه، فروشندمون دستش بهش افتاد. یکم متفاوته داشته هام با بقیه.(البته تنوع تبلتهام و....هم همینطوره) فعلا من پرسیدم، گفته شد مشکیش هستت، اتفاقا منم سفیدشو دیدم، و درحقیقت سوال کردم، سفیده دیگه و جواب مشکی هست، شنیدم....!!!
ممکنه delay بشه ولی همیشه مقداریش به بیرون داده میشه، یعنی تولید انبوهش بعدا هست.
سلام به همه فرومی ها .
میخواستم بدونم که تبلت ویندزی رو باید از کجا تهیه کنم ...
ایا این تب ها میتونند از سیم کارت پشتی بانی کنند .
کلا یه چیز خوب و با دوربین خوب چی رو پیش نهاد میدین که راحت تو بازار پیدا شه .
پیشنهاد من، تبلت 128 گیگا بایتش هست که تو بازار یک نمونه هم با این هارد نداریم. درضمن سیمکارتخور هم هست. همشونم سفارشی هستند. ودر ایران نیستند، گارانتی یکساله چین دارند. بخواین گارانتی دو ساله هم میسه گرفت ولی قیمت گارانتیش برای یک سال دیگه حدود 90 دلاره!!! نمیصرفه. پیشنهاد میکنم، در کنارش، اون باتری مسافرتی یا پاور بانک 20 هزار میلی امپری هم که 150 تومانه، بگیرید. خیلی باهم، پکیج کاملی میشند.
قیمت ورژنهای مختلف تبلت ویندوزی Livefan F1 رو هم براساس دلار بازار 3490 مینویسم. با تغییر دلار، با نسبت گیری، قیمت روزشو بدست بیارید.(قیمت دلار بازار امروز 3525 تومان)
در ورژنهای مختلف ، ارایه میشود :
با پست EMS فرستاده میشوند ، چون سریعتر هست و گمرک کمتری به این تبلتها تعلق میگیره :