• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امیرجان ببین فرق این دو تا تو چین ؟ تو رنگ ؟

Cube U30GT2 RK3188 Quad Core Tablet PC Bluetooth HDMI 10.1 Inch Retina Android 4.1 IPS 32GB White
Cube U30GT2 Quad Core RK3188 Retina Tablet PC Android 4.1 10.1 Inch IPS HDMI Bluetooth 32GB

10 دلار با هم فرق دارن !!
بعد پایین 248 دلاری نوشته u30gt به جای gt2

سفیدش رو بیاری چند میشه ؟
با لدر کیس و محافظ صفحه و... اینا چی؟
دوتاییشون برای من هم قیمت نشون میده ها!!! 248 دلار.
قیمت خودش 963 تومانه.

فعلا مشکیشو داریم. ولی، اگه به سفارش رسید، میتونم برات بگم بپرسه سفیدشو اگه شد،بیاره.

قیمت لوازم جانبی هم با ضرب نرخ روز ارز دلار بازار، در قیمت دلاری آن بدست بیارید.

فایل پیوست 285301
آقا این دیگه آخرشه :)))))))))))))))))
HDC Galaxy S4 MTK6589 Quad Core - $239.00
ولی خدایی خشکلهااااااا :)))))))
آره، حالا کلی اسمارتفون میاد، خداروشکر از دست MTK6577 که powerVr sgx531 داشت، راحت شدیم و گرافیک قوی و درست اومده. مخصوصا حالا که exynos هم کم کم باز میشه جاش توی اسمارتفونهاشون. کلا حالا موبایلهای پیشنهادی چینی، واقعا از هم قیمتهای بازارش، یک سروگردن بالاتری دارند. پیش بسوی چینی شدن(البته اگه نیستیم تاحالا واقعا:happy:)

امیرجان یادته یه عکس گوشی فول اچ دی گذاشته بودم این لینک رو ببین گفتن 163 دلار پولشه پس چرا بعضی سایتها قیمت بیشتر میزنن براش؟
Neo N003؛ ارزان‌ترين گوشي هوشمند جهان با صفحه نمايش Full HD
زیاد رو قیمتهای دلاریشون تکیه نکن، هرکسی ممکنه یک قیمت بده ولی وقتی نوبت فروشش باشه و هزینش مسجل بشه، cost واقعی رو مینویسه. گفتم مثلا میگم، newman n2 از کارخونه ، حدود 255-245 دلاره، ولی به هیچکی نمیدند،جز خود چینیها و فروشنده های مورد تاییدشون. اونها هم ، 30-40 دلار میکشند روش، تازه، میدن به مشتری!! حالا هزینه پست و ... که بماند. الان این گوشی قیمتش مثلا 300 دلاره. درضمن مدنظر داشته باشید که گوشیها ذور ورژن چینی، و جهانی ممکنه ساخته بشند، و قیمت جهانی همیشه بالاتره.

باتشکر

Last edited:

farzad3620

Registered User
لایک‌ها
4
امیر آقا این مدل راست کارت هست یه قیمت بدی؟
Huawei MediaPad 10 FHD - 8GB

wi-fi

Registered User
لایک‌ها
125
زیاد رو قیمتهای دلاریشون تکیه نکن، هرکسی ممکنه یک قیمت بده ولی وقتی نوبت فروشش باشه و هزینش مسجل بشه، cost واقعی رو مینویسه. گفتم مثلا میگم، newman n2 از کارخونه ، حدود 255-245 دلاره، ولی به هیچکی نمیدند،جز خود چینیها و فروشنده های مورد تاییدشون. اونها هم ، 30-40 دلار میکشند روش، تازه، میدن به مشتری!! حالا هزینه پست و ... که بماند. الان این گوشی قیمتش مثلا 300 دلاره. درضمن مدنظر داشته باشید که گوشیها ذور ورژن چینی، و جهانی ممکنه ساخته بشند، و قیمت جهانی همیشه بالاتره.

باتشکر

حق با آقا امیره توی همونجام نوشته ارزه شده واسه بازاره چین.
چینیا از ایرانیا قالتاقترن خیالت تخت
خدایی خیلی با آقا امیر حال کرم مشخصه از اون عشق گوشیاس تا آدم علاقه نداشته باشه انقدر اطلاعاتش بالا نمیره حالا بخواد منبع درامدتم باشه تا علاقه نباشه تا این حد نمیری دنبالشم خیلی با آقا امیر حال کردم...
الان سری جدید MTK6589 بخاطر معماری 28 نانو متری مصرف سرعت و گرماش خیلی بهینه شده اصلا قابله مقایسه با تگره 3 نیس تگرا رو میخوره تگرا 3 معماری 40 نانو متری هست ولی خوب cortex-A7 از cortex-A9 یکم ضعیفتره اما بجاش مصرفش کمتره این رو هم مد نطر داشته باشید که ضعف گوشیا الان توی GPU هست نه CPU در مقایسه با exinus و mali-400 هم CPUاش یکم ضعیفتره GPUاش یکم قویتر و کلا کم مصرفتر بخاطر cortex-A7 !!!!
GPU های بکار رفته توی MTK6589 مدل Powervr SGX544 MP4 هست یعنی همون GPU که توی IPAD 4 و Galaxy S4 بکار رفته
یعنی اگه بخوایم نتیجه گیره کنیم برادرای چینی ترکوندن با این MTK6589 من که تازه optimus 4X HD دارم وس وسه شدم حتما یکی از گوشیایه Full HD باتری 3000-2600 رو وردارم

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امیر آقا این مدل راست کارت هست یه قیمت بدی؟

Huawei MediaPad 10 FHD - 8GB

باگارنتی یکساله پارس مایکروتل، 1,495,000 تومان

بعضی ها میپرسند، بهترین بنچمارک مربوط به کدوم گوشی یا تبلت هست؟ شرکت Lenovo ، اسمارتفونی رو میزنه بیرون تا یک مدت دیگه(میانه سال 2013) که برای اولین بار، چیپست جدید intel به نام"""Atom Z2580""" در اون استفاده میشه. مدل این اسمارتفون Lenovo k900 هست. توجهتونو به بنچمارکش جلب میکنم :
Lenovo-K900.jpg
K900.jpg

همونطور که میبینید، امتیاز بنچمارکش میتونه حتی تا 27هزار هم برسه. از 21 هزار کمترین حالتش رو داریم تا 25 هزار و حتی 27 هزار. چیپست سامسونگ در بهترین حالتش(نوت 2) نزدیک 18 تا 18.5 میرسه، HTC DNA حدود 20 تا 21 هزار میرسه. شاید خیال کنید، این چیپست چهار هسته ای هست ولی در واقعیت فقط دو هسته ای هست. باید دید، آیا اینتل میتونه،مثل کامپیوترها، بازار اسمارتفون و تبلت رو هم ازآن خودش کنه؟؟

قیمت تخمینیش(هنوز حتی پیش فروش هم نشده) بین 500-600 دلار هست.

باتشکر
با کمک سایت زیر :
http://www.androidauthority.com/first-benchmark-results-intel-powered-lenovo-k900-146624/

به نقل از m.rsalar :
سلام عزیز
تبلت ployer MOMO7 fast version چند قیمتش در میاد؟

باسلام

MOMO7 در دو مدل زده شده :
Momo7 speed/fast 1024*768 dual camera : 475
Momo7 Talent 1280*800 Fron camera : 510

اختلافشونو ذکر کردم، در بقیه چیرها عیبن همند.

تبلت زیر رو هم درنظر بگیرید :

Pipo u1 pro : 520
بلوتوث هم داره.

باتشکر

Last edited:

wi-fi

Registered User
لایک‌ها
125
این دو سه روز کل ریویوهاو سایتارو که زیرو رو کردم به یه گوشه همهچی تموم که ارزونترینشه رسیدم
iOcean X7 Premium بود فک نکنم هنوز آماده فروش باشه
اینم لینکش iOcean X7 pre-order begins March 6! : Gizchina.com
همین سایته هم واقعا سایت خوبی واسه خوندن ریویوهای گوشیا و تبلتای چینی هست

باگارنتی یکساله پارس مایکروتل، 1,495,000 تومان

بعضی ها میپرسند، بهترین بنچمارک مربوط به کدوم گوشی یا تبلت هست؟ شرکت Lenovo ، اسمارتفونی رو میزنه بیرون تا یک مدت دیگه(میانه سال 2013) که برای اولین بار، چیپست جدید intel به نام"""Atom Z2580""" در اون استفاده میشه. مدل این اسمارتفون Lenovo k900 هست. توجهتونو به بنچمارکش جلب میکنم :
Lenovo-K900.jpg
K900.jpg

همونطور که میبینید، امتیاز بنچمارکش میتونه حتی تا 27هزار هم برسه. از 21 هزار کمترین حالتش رو داریم تا 25 هزار و حتی 27 هزار. چیپست سامسونگ در بهترین حالتش(نوت 2) نزدیک 18 تا 18.5 میرسه، HTC DNA حدود 20 تا 21 هزار میرسه. شاید خیال کنید، این چیپست چهار هسته ای هست ولی در واقعیت فقط دو هسته ای هست. باید دید، آیا اینتل میتونه،مثل کامپیوترها، بازار اسمارتفون و تبلت رو هم ازآن خودش کنه؟؟

قیمت تخمینیش(هنوز حتی پیش فروش هم نشده) بین 500-600 دلار هست.

باتشکر
با کمک سایت زیر :
First benchmark results of Intel-based Lenovo K900 are off the charts

ولی من فکر میکنم Qualcomm’s Snapdragon 800 خیلی قویتر و بهینهتره اسنپ هم قدرت زیادتری داره هم اینکه اکثر چیپارو در خودش داره فک کنم چیپ مجتمع بش میگن LTE Wi-Fi و یه سری دیگه چیپهارو با خودش داره که این باعث نازکتر شدن گوشی هم میشه الان اسنپ 600 در گوشی وان تا 26000 هم بنچمارکش ریسیده اسنپ 800 حتما تا 30000 هم میرسه

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
دوستان بدونند این امیر اقا خیلی گله که حتی کسی قصدش خرید هم نباشه و زحمت میکشه و با رابطشون ارتباط برقرار میکنه و قیمت رو میگیره و اینجا به شما اعلام میکنه و کلا همین قیمت گرفتن یه هزینه برای خوده امیرجان در پی داره یه بار بنده خدایی بود تو این سایتم نیست برا باره دوم خواستم قیمت بگیرم با عصابانیت گفت چیه تو که خریدار نیستی چرا قیمت میگیری واسه من هزینه داره هی از رابطمون قیمت بگیرم به شما بگم از این حرفها اینو گفتم تابدونید جناب استارتر چقدر صبور هستن و بیشتر داره اطلاع رسانی میکنه برای کاربران تا فروش تبلت و غیره

wi-fi

Registered User
لایک‌ها
125
دوستان بدونند این امیر اقا خیلی گله که حتی کسی قصدش خرید هم نباشه و زحمت میکشه و با رابطشون ارتباط برقرار میکنه و قیمت رو میگیره و اینجا به شما اعلام میکنه و کلا همین قیمت گرفتن یه هزینه برای خوده امیرجان در پی داره یه بار بنده خدایی بود تو این سایتم نیست برا باره دوم خواستم قیمت بگیرم با عصابانیت گفت چیه تو که خریدار نیستی چرا قیمت میگیری واسه من هزینه داره هی از رابطمون قیمت بگیرم به شما بگم از این حرفها اینو گفتم تابدونید جناب استارتر چقدر صبور هستن و بیشتر داره اطلاع رسانی میکنه برای کاربران تا فروش تبلت و غیره
بر منکرش لعنت من بعد 4 تا پیغام فهمیدم کارش خیلی درسته از کاکوی شیرازیم کمتره اییم توقویی نیست خونشونم فلکه گازووو نیسا
واسه سلامتیش سلوات بلند ختم کننننننننن

(گفته باشم با ای حرفا توقع تخفیف ندارما :D)

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
آقا امیر یه پ خ دادم بخون جواب بده جوان :دی

Reza_994

Registered User
لایک‌ها
40
La Facultad de Lenguas Extranjeras de la Universid
نترسین بابا به همتون تخفیف میده :دی :دی

دوتاییشون برای من هم قیمت نشون میده ها!!! 248 دلار.
قیمت خودش 963 تومانه.

فعلا مشکیشو داریم. ولی، اگه به سفارش رسید، میتونم برات بگم بپرسه سفیدشو اگه شد،بیاره.

دیروز یکیشون 258 دلار بود !
مگه مشکی delayed by factory نشده ؟ الان سایت ها فقط سفیدش رو دارن برعکس نگفتین ؟

nimatehrani3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه فرومی ها .
میخواستم بدونم که تبلت ویندزی رو باید از کجا تهیه کنم ...
ایا این تب ها میتونند از سیم کارت پشتی بانی کنند .
کلا یه چیز خوب و با دوربین خوب چی رو پیش نهاد میدین که راحت تو بازار پیدا شه .

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485

بر منکرش لعنت من بعد 4 تا پیغام فهمیدم کارش خیلی درسته از کاکوی شیرازیم کمتره اییم توقویی نیست خونشونم خیابون ستارخانه
واسه سلامتیش سلوات بلند ختم کننننننننن
(گفته باشم با ای حرفا توقع تخفیف ندارما :D)

با نظر به پیامهای شما، تصمیم گرفتم تاپیکو ببندم و دیگه هندونه فروشی باز کنم جاش، ماشالله خوب میگرده، احتمالا.;) شایدم فروش پاچه و......:happy:

درهرصورت متشکرم، والا خارج برید، اگه کسی جوابتونو سربالا بده، یا نه، شما میتونید ازش شکایت کنید و بازخواستش کنید که ، داره کوتاهی میکنه و.... ، ما تو ایران ، همچین چیزی نداریم. وهمه تقریبا، این فرهنگو، جا انداختند که سربالا باشیم،کوچه علی چپ بزنیم و.... شخصا سعی کردم که چنین نکنم ولی قصوری بوده، به بزرگی روح ایرانیان، ببخشید بنده رو...

آقا امیر یه پ خ دادم بخون جواب بده جوان :دی
پاسخ پخ شد.
نترسین بابا به همتون تخفیف میده :دی :دی
دیروز یکیشون 258 دلار بود !
مگه مشکی delayed by factory نشده ؟ الان سایت ها فقط سفیدش رو دارن برعکس نگفتین ؟

برشکستم نکنید، حتما.:blush:

والا ما مشکیشو داره طرفمون. کلا منو بچه هایی که کار کردن دیدن، مثلا میگم، همه الان دارند تقریبا، pipo m9 رو پیش فروش میکنند یا مثلا onda v972 هم همینطور، من زودتر از بقیه، فروشندمون دستش بهش افتاد. یکم متفاوته داشته هام با بقیه.(البته تنوع تبلتهام و....هم همینطوره) فعلا من پرسیدم، گفته شد مشکیش هستت، اتفاقا منم سفیدشو دیدم، و درحقیقت سوال کردم، سفیده دیگه و جواب مشکی هست، شنیدم....!!!
ممکنه delay بشه ولی همیشه مقداریش به بیرون داده میشه، یعنی تولید انبوهش بعدا هست.

سلام به همه فرومی ها .
میخواستم بدونم که تبلت ویندزی رو باید از کجا تهیه کنم ...
ایا این تب ها میتونند از سیم کارت پشتی بانی کنند .
کلا یه چیز خوب و با دوربین خوب چی رو پیش نهاد میدین که راحت تو بازار پیدا شه .
پیشنهاد من، تبلت 128 گیگا بایتش هست که تو بازار یک نمونه هم با این هارد نداریم. درضمن سیمکارتخور هم هست. همشونم سفارشی هستند. ودر ایران نیستند، گارانتی یکساله چین دارند. بخواین گارانتی دو ساله هم میسه گرفت ولی قیمت گارانتیش برای یک سال دیگه حدود 90 دلاره!!! نمیصرفه. پیشنهاد میکنم، در کنارش، اون باتری مسافرتی یا پاور بانک 20 هزار میلی امپری هم که 150 تومانه، بگیرید. خیلی باهم، پکیج کاملی میشند.

قیمت ورژنهای مختلف تبلت ویندوزی Livefan F1 رو هم براساس دلار بازار 3490 مینویسم. با تغییر دلار، با نسبت گیری، قیمت روزشو بدست بیارید.(قیمت دلار بازار امروز 3525 تومان)
54120175832642863564.jpg

در ورژنهای مختلف ، ارایه میشود :

با پست EMS فرستاده میشوند ، چون سریعتر هست و گمرک کمتری به این تبلتها تعلق میگیره :

مشاهده پیوست 44221
مشخصات :
Operation SystemWindows 7 + Windows 8
Screen10.1 inch AUO51D4 Multi Point Capacitive Screen
Resolution1280x800 Pixel
CPUIntel Atom N2600 Dual Core 1.6Ghz (Optional Atom N2800)
GPUIntel Tiger Hill
RAM2GB DDR3
Hard Drive Capacity16GB SSD
Webcam1.3 MP Front
WirelessWifi 802.11 b/g/n
3GOptional
BluetoothYes
HDMISupport,1080P
GPSN/A
G-sensorSupport
Power
Battery5000mAh Li-ion Battery
Working TimeUp to 5 Hours
Power DeviceAdapter Input 100-240V 1.2A 50/60Hz output 12V-3A
Device Specification
ColorFront Black , Back Gray Silver
Dimensions284x188x15 mm
Net Weight937g
Software Support
OfficeSupport MS Office Word, PPT, Excel
EmailEmail, POP3/SMTP/IMAP4
OthersQQ ,skype, flash11.1...
Multi-Media
VideoAVI, MP4, FLV, 3GP, MKV, WMV etc.
AudioMP3,WMA,WAV,APE,FLAC,AAC,OGG etc.
PictureJPG/BMP/PNG/GIF.
E-BookPDF, TXT etc.
Ports1 x HDMI Port
1 x USB 2.0 Port
1 x USB 3.0 Port
1 x TF Card Slot
1 x SIM Card Slot
1 x DC Jack
1 x Earphone Jack
What's in the box1 x Tablet PC
1 x User's Manual
1 x Charger
1 x Driver Disk
1 x Cleaning Cloth as free gift

عکس 1
عکس 2

باتشکر

Dollar In Bazar = 3490 Toman
ModelProcessorRAMStorageNetworkPrice - Toman
F1-1Intel Atom N26002GB32GBWIFI1,820,000
F1-2Intel Atom N26002GB32GBWIFI+3G2,050,000
F1-3Intel Atom N26004GB32GBWIFIN/A
F1-4Intel Atom N26004GB32GBWIFI+3GN/A
F1-5Intel Atom N26004GB64GBWIFIN/A
F1-6Intel Atom N26004GB64GBWIFI+3GN/A
F1-7Intel Atom N28004GB32GBWIFI2,120,000
F1-8Intel Atom N28004GB64GBWIFI+3G2,750,000
F1-9Intel Atom N28004GB128GBWIFI+3G3,180,000

Last edited:

wi-fi

Registered User
لایک‌ها
125
این حرکتت تو حلقم :))) حالا دیگه پیغام مارو دست کاری میکنی؟
بچه ستارخانی؟ بابا ستارخان.. بابا باقرخان... بابا اباما

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
این حرکتت تو حلقم :))) حالا دیگه پیغام مارو دست کاری میکنی؟
بچه ستارخانی؟ بابا ستارخان.. بابا باقرخان... بابا اباما
آخه تحریف افکار عمومی و تشویش اذهان عمومی ممکن بود باشه. من رفع سو تفهیم کردم.

و

سرانجام انتظار به پایان اومد. ::::

پیش فروش تبلت 8 اینچی yuandao n80 RK3188 Quad core با قیمت 740 تومان
Android 4.1
Rk3188 Quad Core 1.6Ghz
Mali@533
Dual Webcam(????)
1024*768 IPS
2GB RAM 16GB Internal
4500mAh battery
140151ugfnz496l4u4cv59.jpg

مقایسه تبلت 8 اینچی در بنچمارک، با Samsung Note 2

42061837201301312037462548351674273_000.jpg

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
rk3188 با رتینا بیاد یه برند درست حسابی من خریدارم :D
خیلی ها معتقدند، با رتینا بهتره نباشه، و همون 1900*1200 کافیه. چون باتریخور هست، وشاید مثلا 10هزار هم کم باشه و 12 هزار بهتره.(منم توی اون ساخت تبلت OEM اشاره کردم که اگه بشه 12 هزار زد، خیلی بهتره--فعلا تنها تبلت با این حجم باتری تو چینیها، مربوط به شرکت و مدل Miracle Exynos هست---- ) فکر میکنم، حیفه که تبلت قدرتمندی با همه ویژگیها ساخته نشه. مثلا توی سه ماهه چهارم سال پیش، cube اشاره کرده بود که تبلتهای سیمکاتخور میزنه ولی هنوز ما ازش چیزی ندیدیم. و خیلی چیزهای دیگه.... احتمال داره، کیفیت فوق رتینای nexus 10 هم در اواسط سال یا اواخرش، در یک یا چندمدل تبلتها زده بشه ولی هنوز زوده. درهرصورت، پیشرفت تبلتها خیلی زیاده و پایان انتظار کشیدن برای مدل جدیدتر و بهتر، ادامه دارد.
باتشکر

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
الان امیرجان شاید بشه گفت این تبلت هفت اینچی جدید که معرفی کردی یه دودلی واسه کسایی که هیوندا تی 7 میخواستن بخرن ایجاد شده
از یه طرف بلوتوث و جی پی اس و داشتن دروبین دوم هیوندا تی 7*****از طرف دیگر سی پیو جی پیو و باتری و حافظه بهتر مدل جدید که معرفی کردی خریدار رو سره دوراهی قرار میده؟بعد این 7اینچیه جدید که معرفی کردی اماده به ارسال هست؟

Last edited:

farzad3620

Registered User
لایک‌ها
4
امیر آقا لطفا منو راهنمایی کن
من دنبال یه تبلت حدودا 10 اینچی هستم که کیفیت ساختش بالا باشه نزدیک به برندهای معتبر مثلا همین تبلت Huawei MediaPad 10 FHD از نزدیک باهاش کار کردم خیلی خوشم اومد ازش ولی پولم نمیرسه بخرمش
میخوام یه چیزی تو همین مایه ها باشه سفید نباشه ترجیحا رنگ تیره باشه یا رنگ ترکیبی استفاده شده باشه
کیفیت صفحه نمایشم برام مهمه اگه درحد رتینا باشه عالیه
سی پی یو و گرافیکشم قوی باشه
ترجیحا سیم خور باشه با رایتل ازش استفاده کنم نبووود هم مهم نیست
پورتهای خروجیش هم کامل باشه
فرمتهای تصویریش هم کامل ساپورت کنه اگه بتونه 4k پخش کنه عالیه
ساپورت نرم افزاری خوبی هم داشته باشه

فقط یه زحمتی بکش قیمت هم بده اگه خدا خواست از خودت بگیرم
ممنون

nimatehrani3

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
در حد قیمت به تومن تبلت پی سی نیست ..
اخه برا کسی میخوام و گفته تا حدود یه تومن میده

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
الان امیرجان شاید بشه گفت این تبلت هفت اینچی جدید که معرفی کردی یه دودلی واسه کسایی که هیوندا تی 7 میخواستن بخرن ایجاد شده

از یه طرف بلوتوث و جی پی اس و داشتن دروبین دوم هیوندا تی 7*****از طرف دیگر سی پیو جی پیو و باتری و حافظه بهتر مدل جدید که معرفی کردی خریدار رو سره دوراهی قرار میده؟بعد این 7اینچیه جدید که معرفی کردی اماده به ارسال هست؟

خب، هیچی کامل نمیشه. متاسفانه تبلتهای چینی، حتی برندها نسبت به تبلتهای چینی، یه چیزیشون کم میزنه. درکل بهتر اینم میاد. گفتم،باتوجه به عیدمون که گمرک تعطیله، بزارید تا آخر اسفند صبرکنید، تبلتهای بهتری میاد. اون موقع سفارش بدید که بعد از تعطیلات بین 15 تا 20، برسه دستتون و کلی به اینور اونور نشونش بدید و لذتشو ببرید.

امیر آقا لطفا منو راهنمایی کن
من دنبال یه تبلت حدودا 10 اینچی هستم که کیفیت ساختش بالا باشه نزدیک به برندهای معتبر مثلا همین تبلت Huawei MediaPad 10 FHD از نزدیک باهاش کار کردم خیلی خوشم اومد ازش ولی پولم نمیرسه بخرمش
میخوام یه چیزی تو همین مایه ها باشه سفید نباشه ترجیحا رنگ تیره باشه یا رنگ ترکیبی استفاده شده باشه
کیفیت صفحه نمایشم برام مهمه اگه درحد رتینا باشه عالیه
سی پی یو و گرافیکشم قوی باشه
ترجیحا سیم خور باشه با رایتل ازش استفاده کنم نبووود هم مهم نیست
پورتهای خروجیش هم کامل باشه
فرمتهای تصویریش هم کامل ساپورت کنه اگه بتونه 4k پخش کنه عالیه
ساپورت نرم افزاری خوبی هم داشته باشه

فقط یه زحمتی بکش قیمت هم بده اگه خدا خواست از خودت بگیرم
ممنون

تبلتهای پیشنهادی : (درمورد رنگ بندی هم، مشکی و سفید/نقره ای، همه تبلتها در این دورنگ زده میشند فقط میمونه موجودی که انتخابتونو بکنید تا بپیرسم رنگ تیره اش موجوده یا قابل تهیه هست یا نه؟))
Yundao n90 FHD A31 retina
970 toman

Cube u30GT2 RK3188 / ONDA V972 a31 / Freelander PD80 a31
945 toman

Ainol Novo9 Spark
895 toman

Ramos w30HD
1,080,000 toman

سیمکارتخور فقط :
Pipo m3/m8 3g
950 toman

در حد قیمت به تومن تبلت پی سی نیست ..
اخه برا کسی میخوام و گفته تا حدود یه تومن میده
تبلت ویندوزی،خیر ,ولی لبتاپ ده اینچی درسایز 10 داریم با قیمت 965 تومان(البته گمرکی لبتاپ 400 بود، ولی بپرسید از گمرک شهرتون که چند هست، واقعا نمیدونم دقیقا چند شده یا اصلا وارداتش مورد نداره و....؟؟؟)) :
OPERATION SYSTEM:
Support Windows XP / Linux

CPU:
Intel Atom N270 1.6GHz

HARD DRIVE:
SATA160G

MEMORY:
1 GB DDR2 SDRAM

DISPLAY:
10.2” TFT Display, 16:9 Aspect Ratio, 1024*600, LED Backlight

GRAPHICS:
Intel GMA 950

KEYBOARD:
U.S 82 keys with embedded numeric keypad

BUILT-IN STEREO:
Hi-Fi Audio

AUDIO JACKS:
1x line out, 1x Mic-in

MEDIA CARD READER:
SD/MS/MMC/MS-Pro

USB PORT:
2 USB 2.0 ports

VGA Port:
15Pin standard VGA Port

LAN:
10/100Base-TX (RJ-45)

WLAN:
IEEE 802.11b/g (WiIFi)

WEBCAM:
1.3 million pixels

POWER:
3 cell rechargeable battery, Endurance ability 2.5 H

AC ADAPTER:
Input 100-240V 50-60Hz 1.7A / Output: 19V 3.5A

OUTLINE DIMENSION:
254x185x31mm

NET WEIGHT:
1.2kg(Excluding Battery)

پیشنهاد نمیکنم غیر از همون تبلت ویندوزی سراغ چیزدیگه برید. حتی لبتاپهای ویندوزیشون

باتشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا