• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام آقا امیر گل
به نظرتون هنوزم می ارزه cube u30gt2 رو بگیرم یا نه؟ ( یعنی الان سفارش بدم ) مدل های بهتری در شرف تولید نیستند با همین حول حوش قیمت؟
جزئیات پخ شد ;)

درشرف تولید هستند، احتمالش هم زیاده.

امیر جان بنظرت تابعد عید تبلتها معرفی میشن با این پردازنده جدید راک شیپ که بلوتوث و کلا کامل باشن با قیمتهای خوب ؟این 7اینچی که معرفی کردی فقط یه بلوتوث با دوربین پشت کم داشت /و از حق نگزریم مدل جدید کیوب فعلا بهترینه و بی نقص فقط خدا کنه شرکتهایی باشن که همین سخت افزار کیوب رو با قیمتی پایین عرضه کنن

نگاه کنید، بعد عید که آره خب، مسلما زیاد داریم ولی اینکه تا قبل عید میگم : به دو دلیله :
1-قیمت ارز احتمال قوی، تو همین رنج کنونی میمونه، بنابراین متحمل پول بیشتر دادن نمیشید(درحالیکه بعد از عید ممکنه بره بالا)
2-همینکه تعطیلات تموم بشه، بین 15 تا 20 فروردین ، تبلت دار میشید(تبلتتون از گمرک تحویلتون میدن)

باتشکر

dice

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
امیر جان، ممکنه لطفا چند تا از اون مدل هایی که میفرمایین قراره تولید بشه رو معرفی کنین؟
آیا جایی هست که بشه مشخصاتشون رو ببینم؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
قیمت روز بعضی تبلتها :

t7 برابر 635 تومان

ifive mini2 برابر 605 تومان

pipo s2 با باتری قوی داشتن هم چیز خوبیه. برابر 520 تومان

Onda V801 Quad Core a31 برابر 572 تومان

ONDA v811 Quad Core a31 برابر 600 تومانه.

امیر جان، ممکنه لطفا چند تا از اون مدل هایی که میفرمایین قراره تولید بشه رو معرفی کنین؟
آیا جایی هست که بشه مشخصاتشون رو ببینم؟
تو اینترنت پخش هستند. بایدگشت. ولی یوانداو خواهد زد. آینول یا اوندا احتمال داره بزنند. تکلست و آیکو حتما میزنند. مومو هم حتمیه. مساله سر امکاناتشونه که معمولا تا قبل از رونمایی فقط شبهه هست.

درهرصورت صبر کنید تا قبل عید، انشالله هرمدل یا مدلهایی که اومد، با یک مقایسه، میشه بهترین انتخاب رو پیدا کرد. وگرنه برای من واسطه یا فروشنده، اتفاقا بهتره که زودتر ازم خرید بشه تا بسپرم به بعدها....

باتشکر

dice

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
واقعا ممنون از صداقتت برادر
من که تا الان بین مدلهایی که دیدم، این دو مدل رو انتخاب کردم
pipo m9
cube 2
که ترجیح خودم روی pipo هست
به خاطر باطری قوی تر، بدنه آلمینیومی، پشتیبانی نرم افزاری و البته بنچمارک های بهتر که توی ریویو ها دیدم
مگر اینکه شما توصیه کنید که cube رو سفارش بدم
نظر شما چیه برادر؟

moslem47

Registered User
لایک‌ها
149
سلام به همگی خبر جدید و دسته اول دارم بهد از hyundai t7 که توی هفت اینچی ها ترکوند حالا hyundai t10 پا به عرصه 10 اینچی ها گذاشته اما مشخصاتش

Samsung Exynos 4412 chipset,

2 RAM GB

10.1-inch IPS touch screen with 1280 x 800 pixels ,

3G, GPS and Bluetooth modules, and supports WCDMA 3.5G HSDPA mobile network with max 7.2Mbps ,
with a larger

capacity battery to guarantee the long-time battery life. And the 5.0MP back camera

و در آخر آندروید 4.2 که دیگه تکمیل کننده ی مشخصاتش هست

دقت کنید این تبلت هم بلوتوث داره هم gps و هم سیم کارت میخوره آندروید 4.2 و 2 گیگ رم و پردازنده 4 هست ای سامسونگ و نمیدونم بیشتر از این دیگه فکر نکنم تبلت آندرویدی باشه با این مشخصات

به نظرم اگه تا 1 ملیون باشه قیمتش با این وضع ارز تبدیل به بهترین انتخاب توی 10 اینچی ها میشه

اینم چند تا عکس

:
مشاهده پیوست 321397مشاهده پیوست 321398

این به بازار اومده؟
حدود قیمش چند درمیاد؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
واقعا ممنون از صداقتت برادر
من که تا الان بین مدلهایی که دیدم، این دو مدل رو انتخاب کردم
pipo m9
cube 2
که ترجیح خودم روی pipo هست
به خاطر باطری قوی تر، بدنه آلمینیومی، پشتیبانی نرم افزاری و البته بنچمارک های بهتر که توی ریویو ها دیدم
مگر اینکه شما توصیه کنید که cube رو سفارش بدم
نظر شما چیه برادر؟
آره، بنچمارک pipo معمولا خوبه،چون بخاطر قراردادش با RK همیشه از بهترینهاست.. گفتم ، صبر کنید، شاید یکی پیدا شد12 هزار گذاشت برای باتری، یا حتی کیفیت رتینا و.... انشالله حتما روزهای آخری اسفند امسال، به اطلاعتون میرسونم.

باتشکر

این به بازار اومده؟
حدود قیمش چند درمیاد؟
هنوز نیومده. و پیشفروش هم نشده. فقط اطلاع رسانی کردند. احتمالا توی خرداد یا تابستون تازه بیاد.

باتشکر

تبلت t7 :
سایت waannafantasy الان داره باتخفیف میده. اگه بهش میتونید اعتماد کنید، قیمت سفارش ازش567 تومانه.

باتشکر

Last edited:

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
آقا مثل اینکه قرار نیست ما این cube رو بخریم تا الان دو بار با دو تا حساب پی پال سفارش دادم جفتش پولو برگردوندن
و اینبار هم ما رکورد زدیم و پی پال هم تحریممون کرد ( من از همین تریبون تشکر ویژه خودم رو بخاطر تلاش بی وقفه همه مسئولان و دست اندر کاران ابراز میکنم )
دیگه تا قبل عید صبر میدیم ببینم مدلای بهتر چی میاد

این t10 هیوندای فقط 2 تا چیزش تو ذوق میزنه یکی رزلوشن صفحش که به نظرم حتما باید 1900*1200 می بود و بعدش cpu 1.4 که اونم اگر 1.8 quad بود عالی میشد
اگر تبلتی 10.1 اینچی حداقل 1900*1200 display ips و cpu حد اقل 1.6 quad و رم 2 و حافظه داخلی 32 گیگ nand flash و بلوتوث دار و gps دار و سیمکارتخور و wifi هم که دیگه هر دیوایس داغونی داره این روزا و باتری حداقل 10000 و دوربین عکاسی حداقل 5 مگا پیکسل آتو فوکس و فیلمبرداری 1080p 30fpsو دوربین مکالمه تصویری حداقل 2 مگا پیکسل و دارای پورت hdmiو mini usb و قیمت نهایت 1 میلیون و در نهایت اگر کیفیت ساخت خیلی خوبی هم داشت حتما منو خبر کنید :D

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
آقا مثل اینکه قرار نیست ما این cube رو بخریم تا الان دو بار با دو تا حساب پی پال سفارش دادم جفتش پولو برگردوندن
و اینبار هم ما رکورد زدیم و پی پال هم تحریممون کرد ( من از همین تریبون تشکر ویژه خودم رو بخاطر تلاش بی وقفه همه مسئولان و دست اندر کاران ابراز میکنم )

این t10 هیوندای فقط 2 تا چیزش تو ذوق میزنه یکی رزلوشن صفحش که به نظرم حتما باید 1900*1200 می بود و بعدش cpu 1.4 که اونم اگر 1.8 quad بود عالی میشد
اگر تبلتی 10.1 اینچی حداقل 1900*1200 display ips و cpu حد اقل 1.6 quad و رم 2 و حافظه داخلی 32 گیگ nand flash و بلوتوث دار و gps دار و سیمکارتخور و و باتری حداقل 10000 و دوربین عکاسی حداقل 5 مگا پیکسل آتو فوکس و فیلمبرداری 1080p 30fpsو دوربین مکالمه تصویری حداقل 2 مگا پیکسل و دارای پورت hdmiو mini usb و قیمت نهایت 1 میلیون و در نهایت اگر کیفیت ساخت خیلی خوبی هم داشت حتما منو خبر کنید :D

البته، فکر نکنم رو 1.8 بزاره، ماکزیمم رو 1.6 میزاره که معمول خوب هست و حدود 18 هزار بنچمارک میده.
گفتم، OEM سپردیم چندتا بسازند. ولی چون درخواست تکی هست و بصورت عمده(مثلا بالای 50-100 تا نیست) و درحقیقت یکجور دارند مدل جدید میسازند که معلوم نیست چقدر فروش داشته باشه و....یکم طولش میدن احتمالا...
امیدوارم همه امکاناتی که من و شما دنبالشونیم( پرتوقع) ، رو بزنند. البته قیمتش من زیر 1,200 حساب کردم. بسه، زیر یک ، یکم نامردیه وقتی این همه امکانات باشه و بخوای قیمتش تازه کمتر از بقیه کم امکانات دارترش باشه. بالاخره، ساختش خرج خودشو داره خب.

قیمت روز تبلتهای پیشنهادی (قیمت دلار فروشی صرافی جلالی 4450):

Ifive mini2

Rk3066 1.6ghz Quad core mali400
7Inch 1280*800IPS
ram / storage : 1 / 16GB
Bluetooth
4200mAh
Dual Camera (2 MP & 5MP)
قیمت : 605
------------------------------------------------------------------------------------
pipo m5 3g

Rk3066 16Ghz Quad core mali400
Built in 3G (Phone & Internet Sim)
8inch 1024*768IPS
ram / storage : 1 / 16Gb
Bluetooth
5000mAh
قیمت :713
------------------------------------------------------------------------------------
Pipo u3 3g

RK3066 1.6Ghz Quad Core Mali400
7inch 1024*600IPS
Bluetooth
Dual camera (0.3&2MP
Built-in 3G Sim - Phone / internet
ram / capacity : 1 / 16GB
3000mAh
قیمت : 654
--------------------------------------------------------------------------------------
Pipo s2 3g

RK3066 1.6Ghz quad core mali400
1024*768
Bluetooth
Built-in 3g Sim / Phone / internet
Ram / storage : 1 / 16Gb
Dual camera ( 0.3 MP &2MP
5000 Mah battery
قیمت : 645

Last edited:

mobin111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25

اگر تبلتی 10.1 اینچی حداقل 1900*1200 display ips و cpu حد اقل 1.6 quad و رم 2 و حافظه داخلی 32 گیگ nand flash و بلوتوث دار و gps دار و سیمکارتخور و و باتری حداقل 10000 و دوربین عکاسی حداقل 5 مگا پیکسل آتو فوکس و فیلمبرداری 1080p 30fpsو دوربین مکالمه تصویری حداقل 2 مگا پیکسل و دارای پورت hdmiو mini usb و قیمت نهایت 1 میلیون و در نهایت اگر کیفیت ساخت خیلی خوبی هم داشت حتما منو خبر کنید :D

سلام به شما دوست عزیز درباره t10 یه مسئله هست اینکه سی پی یو مدل اکسینوس سامسونگ 4412 هست و شما زیاد بر روی کلاک پردازنده حساب باز نکنید دقیقا همون مدلی که بر روی نوت 10 اینچی و اس 3 و نوت 2 وجود داره و امتحان خودش رو پس

داده و اونها همین رزولیشن رو دارن. نوت 10 الان کمترین قیمت 1900 هست و اگه این t10 , نوت 10 رو حالا مقایسه کنیم هیچ تفاوتی ندارند البته باید منتظر بنچمارک ها بود ببینیم هیوندای چه کرده و این رو فراموش نکنید درسته cube u30 , pipo m9 شاید

بتونن با این توی سخت افزار مقابله کنند اما قابلیت های gps , 3g رو فراموش نکنید که واقعا مفیده و این تبلت رو به نظر من به جایگاه برتری نسبت به 2 تای دیگر می بره

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
امیرجان من براین باورم که تبلت که سیم کارت نمیخوره زیاد جالب نمیشه البته این امر کاملا سلیقه ای هست و واقعا امیرجان افرین به پیپو که تیلتهای سیم کارت خورش تازه با دلار فعلی این میشه حالا برندهای دیگه با پردازنده نسل جدید ببینیم کی سیم کارت خور ارزون میدن بیرون

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امیرجان من براین باورم که تبلت که سیم کارت نمیخوره زیاد جالب نمیشه البته این امر کاملا سلیقه ای هست و واقعا امیرجان افرین به پیپو که تیلتهای سیم کارت خورش تازه با دلار فعلی این میشه حالا برندهای دیگه با پردازنده نسل جدید ببینیم کی سیم کارت خور ارزون میدن بیرون
البته قیمتهای نویسنده تاپیکی که میخونید، کمه، وگرنه قیمتهاشون بالاست. آره جونم...;)

حالا ببینیم چی میشه وکی و چه زمانی قصد تولید تبلت کامل رو خواهد زد......

در کل فعلا فقط گوشیهای دو هسته ای زیر توصیه میشه که تقریبا تویک رنج قیمت هستند. همشون دارای رم یک گیگ هستند.(ورژن یک گیگ رم)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
i9300 1GB ram version 4.8Inch
Smart Phone 4.8" I9300 Galaxy S3 Mobile Phone 1g RAM Mtk 6577 Dual Core 960*540 Android 4.1.1 Dual Camera Front 0.3MP, Rear 8.0MP - China Smart Phone,Gps Mobile Phone620 toman
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
H7100 Feitang 5.5Inch
5.5″ Star H7100 1GB MTK6577 Galaxy Note II Dual SIM GPS 4.1.1 Smart Phone | apzbiz.com
قیمت 585 تومان
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
star n9330 5.3Inch
MTK6577 Star N9330 - Wholesale and Dropship From Chinese Wholesaler
قیمت 550 تومان
------------------------------------------------------------------------------------------------------
ZTE v970 4.3 Inch
Original ZTE V970 MTK6577 4.3 inch QHD screen 1GB RAM 4GB ROM 3G phone - Mobile Phones - Wholesale Electronics on AntElife.com
قیمت 552 تومان
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
star G9300 + 4.7inch
G9300+ MTK6577 with 1GB RAM Android 4.1 3G Smartphone Dual Core 4.7 inch QHD Screen WiFi Dual Cameras White [G9300+ White] - $153.36 : Android phone|Smart phone|MTK6589|MTK6577|MTK6575|MTK6573|ZOPO|HERO|STAR|THL|China phone|Android Tablets|chinese br
قیمت : 535 تومان
---------------------------------------------------------------------------------------------------

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
سلام به شما دوست عزیز درباره t10 یه مسئله هست اینکه سی پی یو مدل اکسینوس سامسونگ 4412 هست و شما زیاد بر روی کلاک پردازنده حساب باز نکنید دقیقا همون مدلی که بر روی نوت 10 اینچی و اس 3 و نوت 2 وجود داره و امتحان خودش رو پس

داده و اونها همین رزولیشن رو دارن. نوت 10 الان کمترین قیمت 1900 هست و اگه این t10 , نوت 10 رو حالا مقایسه کنیم هیچ تفاوتی ندارند البته باید منتظر بنچمارک ها بود ببینیم هیوندای چه کرده و این رو فراموش نکنید درسته cube u30 , pipo m9 شاید

بتونن با این توی سخت افزار مقابله کنند اما قابلیت های gps , 3g رو فراموش نکنید که واقعا مفیده و این تبلت رو به نظر من به جایگاه برتری نسبت به 2 تای دیگر می بره

درست میگین ولی اگر هیوندای بخواد دقیقا همون نوت رو با برند خودش بزنه یکمی آماتور هست و باید حداقل یچیزی سر تر بزاره حداقل display 1900*1200 ips بزاره

آقا امیر منتظر تبلت سفارشی خودتون هستیم .

Last edited:

eefe

Registered User
لایک‌ها
284
برادر یه گوشی تک هسته ای (ارزون در بیاد) 4 اینچ و بالاتر نداری؟
برند درست درمون میخوام.ZTE یا Huawei یا احیاناً Micromax ؟
حد اقل 512 مگ رم داشته باشه

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
من چندتا سوال داشتم
این گوشیهای note2 قلم هم دارن یا نه؟
مثل همین مدل Star H7100 1GB MTK6577 Galaxy Note II
و اگه دارن کیفیت کارشون چطوره؟

یه سوال دیگه دیگه اینکه قطعات این گوشها اصل هست یا نه؟
اخه اسم قطعات که بنظر اصل میاد

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
برادر یه گوشی تک هسته ای (ارزون در بیاد) 4 اینچ و بالاتر نداری؟
برند درست درمون میخوام.ZTE یا Huawei یا احیاناً Micromax ؟
حد اقل 512 مگ رم داشته باشه
قیمتتون رو بگید،بهتره. اگه ارزون بگیرید،کیفیت کارشو هم بدونید پایینتره. کلا گوشیهایی که از یک سال و نیم به اینور میزنند،ککیفیت خوبی دارد،چون از همون موقع به این فکر افتادند، که دیگه نه فقط ارزون، بلکه جنس چینی باید قابل رقابت و وارد رقابت با جنس خارجی بشه، بنابراین روکیفیت کارهاشونم حساس شدند. که درنتیجه، تقریبا میشه،همون زمانیکه MK6575 رو زدند. که من در پست قبل بهترینها و ارزونترینهاشو آوردم.

من چندتا سوال داشتم
این گوشیهای note2 قلم هم دارن یا نه؟
مثل همین مدل Star H7100 1GB MTK6577 Galaxy Note II
و اگه دارن کیفیت کارشون چطوره؟

قلم عادی میخورند، یعنی اون ویژگی Handwriting و... که گوشی نوت داره،رو انجام نمیدن. کلا همه گوشیهاشون،قلم رو قبول میکنند ولی اون عملکرد نوت 2 که خاص خودشه رو ندارند.

یه سوال دیگه دیگه اینکه قطعات این گوشها اصل هست یا نه؟
اخه اسم قطعات که بنظر اصل میاد
منظورتونو نمیفهمم ولی درکل،همه قطعات برندهای معتبر در چین ساخته میشند،بنابراین همون قطعات هم در اسمارتفونهاشون استفاده میشه.

****************************************************************************************
قیمت سه تا از بهترین گوشیها :

MEizu MX2
http://en.meizu.com/products/mx2-product.html
قیمت : 1,695,000 تومان (حافظه داخلی 16 گیگ بایت ورژن)

Xioami Mi2
http://android-sale.com/xiaomi-mi2.html
قیمت : 1,550,000 تومان (حافظه داخلی 16 گیگابایت)
قیمت : 1,750,000 تومان (حافظه داخلی 32 گیگابایت)

درمورد هوایی، چون نمایندگی داره، از خودشون بخواید، قیمت بهتری گیرتون میاد تا براتون بیارند، چون با ارز بانکی میگیرند و درضمن، لوازم جانبی همراهشم کامل خواهد بود و اگه چیز خاصی هم مدنظرتون باشه، براتون در کنارش سفارش میگیرند.

Newman N2
android-sale.com/newman-n2.html
قیمت : 1,090,000 تومان (پیشنهادمون برای اونهایی که بهترین گوشی رو با قیمت کمترین میخواند هم، همینه)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینهم گوشی که باید واقعا منتظرش بود، اگه با قیمت زیر 200 دلار ارایه بشه :
http://www.gizmochina.com/2013/03/1...ore-android-smartphone-with-affordable-price/
باتشکر

Last edited:

moslem47

Registered User
لایک‌ها
149
این t7 از لحاظ سخت افزار و نرم افزار تایید میشه؟
gps قوی داره؟

Bahadorgamer

Registered User
لایک‌ها
97
دوست عزیز این گوشی newman 2 که اینقدر قیمتشه کیفیتش واقعا بالاست؟ یعنی قابل رقابت با برند هایی مثل سامسونگ یا حداقل هواوی هست؟ کیفیت دوربینش 13مگاپیکسل واقعی هست؟ چون واقعا یه تومن پول زیادیه آدم میمونه به این گوشی ها اعتماد کنه یا نه

ehsan90a

Registered User
لایک‌ها
355
البته قیمتهای نویسنده تاپیکی که میخونید، کمه، وگرنه قیمتهاشون بالاست. آره جونم...;)

حالا ببینیم چی میشه وکی و چه زمانی قصد تولید تبلت کامل رو خواهد زد......

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
star G9300 + 4.7inch
G9300+ MTK6577 with 1GB RAM Android 4.1 3G Smartphone Dual Core 4.7 inch QHD Screen WiFi Dual Cameras White [G9300+ White] - $153.36 : Android phone|Smart phone|MTK6589|MTK6577|MTK6575|MTK6573|ZOPO|HERO|STAR|THL|China phone|Android Tablets|chinese br
قیمت : 535 تومان
---------------------------------------------------------------------------------------------------
سلام درباره این گوشی پخ دادم
موجود ندارین الان اصلا؟ چند روزه میاد؟

siamkogames

Registered User
لایک‌ها
223
سلام داداش اقا این جنسای تبلت شما رسید؟؟؟؟؟؟؟؟؟

emplab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آپدیت فریمویر تبلت را توضیح بدید لطفا

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا