باسلاماقا این تبلت ما چی شد
4 ماه گذشت
اگر سر کاریم بگو تکلیفو بدونیم ...
سلام به ادمین و سایر دوستان
میخواستم بدونم آیا امکان سفارش این دو تبلت هست یا خیر
pipo m9
Cube u30GT2
اگه هست، تا کی به دستم میرسه اگه همین الان سفارش بدم؟
و لطفا پایین ترین قیمتی که براتون امکان داره رو بفرمایین
یه سوال دیگه
آیا تبلتی هست که از لحاظ کارایی و کانفیگ، از این دو مورد قوی تر باشه؟ (البته در مارک های چینی)
ممنون برادر بخاطر جواب و راهنمایی
امیدوارم ورژن سیم کارت خور تبلت pipo جی پی اس هم داشته باشه
اگه لطف بفرمایید و شمارتون رو برام پیام خصوصی کنید، ممنون میشم
این spark رنگ های دیگه هم داره ؟
مشاهده پیوست 321089
قیمت چرا ارزون تر نسبت به اوندا ؟
من دور آبیش رو میخوام
Yundao n90 FHD A31 retina
970 toman
Cube u30GT2 RK3188 / ONDA V972 a31 / Freelander PD80 a31
945 toman
Ainol Novo9 Spark
895 toman
دو تا سوال :
تبلتهای 10 اینچی مثل cube2 که معرفی کردید قابلیت DLNA دارن ؟
و اینکه اگه خراب بشن تکلیف چیه ؟
رام آپدیت از کجا باید تهیه کرد ؟ تو سایتها نیست .
یه سری موارد اگر روشن بشه شاید یه دونه Cube 2 بردارم .
سلامسلام قیمت این تبلت چقدر در میاد؟
Onda V971 Quad Core A31 9.7 Inch Retina Screen Android Tablet PC WIFI HD 2160P 16GB
با تشکر
اس دادم خدمتتون. یا فردا براتون میارند، یا زنگ میزنند ببرید، یا اگه هیچ کدوم فردا نشد، پسفردا همراه با کارت ملیتون برید و کد رهگیری، و بستتونو تحویل بگیرید، عجله نکنید، چون اگه فردا آوردند در خونتون، یعنی گمرک نخورده . در حالیکه اگگه فردا خودتون پیشقدم بشید برای تماس و....، یعنی حساسیت روی بستتون رو بردید بالا، و این یعنی گمرک خوری حتمیه. درضمن بسته های پستی، تا 30 روز در کشور مقصد یمونند، بنابراین نگزان مرجوعی و نمیدونم چیزهای دیگه نباشیدآقا این شماره رهگیری که به ما دادی امروز زده تحویل شد. اما تحویل من نشده که!!! چیه قضیه؟ مطمئنید شماره رهگیری را درست برام ارسال کردید؟
متن پیغامش اینه:
Deliver item (Inb), ISFAHAN, signed by 1573ELAM, Location:ISFAHAN IR (Iran)
خوب این یعنی چی؟ الان من چه کار کنم؟ این بسته کجا تحویل شده؟ چطوری پیگیری کنم؟
براتون اس ام اس هم دادم. پیگیری کنید لطفا.
نگاه کنید، کلا GPU تمام گوشیهای چینی چون پردازشگرشون MTK6575 یا MTK6577 بود، PowerVR SGX 531 بود که از چندین ماه پیشتر به اینور، دیگه قدیمی شده بودند و بدرد نمیخوردند. بنابراین "فقط" پیشنهاد میکنم گوشیهایی با پردازشگر MTK6589 بگیرید. یا دیگه NVIDIA Tegra3 که ارزونترینش هم مربوط به گوشی ZTE u950 هست، رو بگیرید.با سلام
گوشی ZTE با مشخصات زیر چند تا معرفی کنید با لینک
اندروید 4 یا بالاتر
سی پی یو 2 هسته ای
رم 768 یا بالاتر
دارای GPU قوی
اندازه صفحه نمایش 4 تا 4.7
کیفیت خوب و هنگ نکردن
پشتیبانی از زبان فارسی
دارای سنسور
4هسته ای ارزونترین هم معرفی کنید
ممنون
سلام خسته نباشید
بهترین گوشی که میشناسید که cpu چهار هسته ای وکیفیت صفحه نمایش عالی تا 900000تومن چیا معرفی میکنید.
خیر، اصلا هنوز نه UMix2 اومده نه Ocean، اگه بیاد حتما میزارمش.سلام
iocean x7 موجوده برا سفارش ؟؟اصلا تو بازار اومده؟؟اگه اومده من یه دونه میخوام؟فقط لطف کنید قیمت هم برام حساب کنید؟
قیمت روزش 1,082,000 تومانه.من newman n2 رو ميخام ، چجوري سفارش بدم ، الان چنده ، چن روز بعد تحويل ميدي
با سلام
آیا با این مارک آشنایی دارین؟
و اگه فکر می کنین که میشه بهش اعتماد کرد، آیا امکان سفارش داره این تبلت؟
و خواستم بپرسم که آیا مدلی میشناسین که با همین کانفیگ، GPS هم داشته باشه و البته اینکه قابل اعتماد هم باشه؟
در صورت مثبت بودن جوابتون، لطفا قیمت تمام شده رو هم مرقوم بفرمایین
و اگه رنگ بندی هم دارن، لطفا اون رو هم اضافه کنین
ممنون
Xpad Retina
اینو هفته پیش دیده بودم، در حقیقیت OEM یا بدون برند هست. نمیدونم کیفیتش چجوریه و پیشنهاد هم فعلا نمیدم. چون احتمال داره یکی از شرکتهای اصلی، همین چیپست رو تازه با دوربین 5 مگاپیکسل و یا ویژگیهای دیگه بزنه ، صبر کنید تا عید، بهتره.
باتشکر
**********************************************************************************
یک خبر هم بدم :
یکی از بچه ها داره تبلت سیمکارتخور(ارزونترین پیکیج کامل) رو میفروشه،کسی خواست میتونه از اوشون تهیه کنه :
Ampe a78 33G
[URL="http://forum.persiantools.com/t371058.html"]http://forum.persiantools.com/t371058.html