• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

nicet3c

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اقا این تبلت ما چی شد
4 ماه گذشت
اگر سر کاریم بگو تکلیفو بدونیم ...

dice

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام به ادمین و سایر دوستان
میخواستم بدونم آیا امکان سفارش این دو تبلت هست یا خیر
pipo m9
Cube u30GT2
اگه هست، تا کی به دستم میرسه اگه همین الان سفارش بدم؟
و لطفا پایین ترین قیمتی که براتون امکان داره رو بفرمایین
یه سوال دیگه
آیا تبلتی هست که از لحاظ کارایی و کانفیگ، از این دو مورد قوی تر باشه؟ (البته در مارک های چینی)

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
اقا این تبلت ما چی شد
4 ماه گذشت
اگر سر کاریم بگو تکلیفو بدونیم ...
باسلام

خب هفته پیش هم فرمودید و من پاسخ دادم که سفارشتون چی بوده مگه و کد رهگیرش چند بوده. حتی بهتون پخ زدم و شماره تماس هم داد. من هیچ پاسخی ازتون نگرفتم. درضن یک نوشته هم تو تاپیک نداشتید تا بتونم حدس بزنم یا بفهمم که سفارشتون چی بوده. باز هم براتون پخ میکنم شماره تماس رو، لطف کنید سفارش در خواستیتون و کدرهگیریتونو اعلام بفرمایید(پخ بزنید)

باتشکر

سلام به ادمین و سایر دوستان
میخواستم بدونم آیا امکان سفارش این دو تبلت هست یا خیر
pipo m9
Cube u30GT2
اگه هست، تا کی به دستم میرسه اگه همین الان سفارش بدم؟
و لطفا پایین ترین قیمتی که براتون امکان داره رو بفرمایین
یه سوال دیگه
آیا تبلتی هست که از لحاظ کارایی و کانفیگ، از این دو مورد قوی تر باشه؟ (البته در مارک های چینی)

گمرک در ایام عید، تعطیله، بنابراین، کل بسته های خارجی پذیرفته میشه ولی میره انبار، تا افراد گمرک از تعطیلات برگردند و.... برای همینم، پیشنهاد میکنم تا 27-28 اسفند هم اگه شده، صبر کنید تا اگه تبلتهای بهتری هم اومد، بتونید، خریداری کنید.

الان بهترین تبلت ها توی 10 اینچی :
Cube u30GT2 rk3188 quad core retina 1900*1200
Yuandao n90 FHD a31 Quad Core retina 2048*1536
Pipo m9 rk3188 quad core 1280*800
Ainol Novo9 a31 Quad core retina 2048*1536

البته بگم که ورژن سیمکارتخور pipo m9 هم در راهه. برای همینم پیشنهاد میدم صبر کنید، تا بهترینها گیرتون بیاد
وگرنه مثلا تبلت OEM با rk3188 اومده که رتینا 2048*1536 باشه ولی دوبینشش دو هست و ..... بزارین، بهترین انتخابتون باشه. نه یکی از بهترین انتخابها.

باتشکر

Last edited:

dice

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممنون برادر بخاطر جواب و راهنمایی
امیدوارم ورژن سیم کارت خور تبلت pipo جی پی اس هم داشته باشه
اگه لطف بفرمایید و شمارتون رو برام پیام خصوصی کنید، ممنون میشم

Reza_994

Registered User
لایک‌ها
40
La Facultad de Lenguas Extranjeras de la Universid
Last edited:

softkadeh

Registered User
لایک‌ها
116
دو تا سوال :

تبلتهای 10 اینچی مثل cube2 که معرفی کردید قابلیت DLNA دارن ؟
و اینکه اگه خراب بشن تکلیف چیه ؟
رام آپدیت از کجا باید تهیه کرد ؟ تو سایتها نیست .
یه سری موارد اگر روشن بشه شاید یه دونه Cube 2 بردارم .

AmirFazel

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترین تبلت با سی پی یو و رم قوی و صفحه نمایش حدود 10 اینچ با کیفیت چی پیشنهاد می دی؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
ممنون برادر بخاطر جواب و راهنمایی
امیدوارم ورژن سیم کارت خور تبلت pipo جی پی اس هم داشته باشه
اگه لطف بفرمایید و شمارتون رو برام پیام خصوصی کنید، ممنون میشم

باتوجه به سوابقش در تبلتهای سیمکارتخور، احتمالش کمه. متاسفانه، قبلا روی سیمکارتخوری و GPS زیاد کار نمیکردندو الان هم تنها شرکتی که داره فقط روی قسمت سیمکارتخوری تبلتهاش، کار میکنه ، pipo هست. ولی هنوز خبری از شرکت یا ایده اینکه GPS میتونه مهم هم باشه، نیست.(تنها تبلت بالا قیمت GPS دار، Ifive Mx 8inch 3G GPS 16GB هست که قیمتش حدود 275 دلار!!!! هست(از pipo m9 یا cube u30gt2 ده اینچ هم گرونتر)

این spark رنگ های دیگه هم داره ؟

مشاهده پیوست 321089

قیمت چرا ارزون تر نسبت به اوندا ؟
من دور آبیش رو میخوام

رنگ بندی، کلا تبلتهای جدید آینول همشون دارند ولی تو بازار نیست.(مثلا آینول هیرو هم داشت). فقط دو رنگ اصلی مشکی/ طوسی و سفید/نقره ای معمولا تو بازار هست.
قیمتش ارزونتره که :
Yundao n90 FHD A31 retina
970 toman

Cube u30GT2 RK3188 / ONDA V972 a31 / Freelander PD80 a31
945 toman

Ainol Novo9 Spark
895 toman

دو تا سوال :

تبلتهای 10 اینچی مثل cube2 که معرفی کردید قابلیت DLNA دارن ؟
و اینکه اگه خراب بشن تکلیف چیه ؟
رام آپدیت از کجا باید تهیه کرد ؟ تو سایتها نیست .
یه سری موارد اگر روشن بشه شاید یه دونه Cube 2 بردارم .

پیشنهادم اول از همه اینه که تا 27-29 اسفند هم صبر کنید، شاید شرکتهای دیگه زدند و امکانات بهتری داشتند.

آخر تاپیک اول رو که نگاه کنید. سایتها رو میبینید که معرفی کردم، براحتی تو اون سایتها، پیدا میکنید هرچیزی که نیاز داشته باشید،در مورد این تبلتها.

یکسال گارانتی چین دارند ولی هزینه ارسال تبلت به چین با خریدار هست. خرابی آنچنان ندارند که نگرانش باشید.

در مورد DLNA هم، دقیقا اطلاعی دردسترس نیست. ولی میپرسم براتون.

پیشنهاد من Yuandao n90 fhd a31 quad core هست 975 تومان

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
فقط تا اخر امروز چهار شنبه:

ارسال از چین برای تبلتهای MOMO7 Speed با قیمت 438 تومان!!!

RK3066 Dual Core Cortex A9 1.6Ghz

Front 0.3MP Back 2.0MP Dual Cameras

7" IPS Capacitive Screen 1024x600 pixels

1GB DDR3 RAM / 16GB Nand Flash
400mAh

MOMO7 talent با قیمت 464 تومان

RK3066 Dual Core Cortex A9 1.6Ghz

Front 0.3MP

7" IPS Capacitive Screen 1280x800 pixels

1GB DDR3 RAM / 16GB Nand Flash
4000mAh

Last edited:

mobin111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
سلام به همگی خبر جدید و دسته اول دارم بهد از hyundai t7 که توی هفت اینچی ها ترکوند حالا hyundai t10 پا به عرصه 10 اینچی ها گذاشته اما مشخصاتش

Samsung Exynos 4412 chipset,

2 RAM GB

10.1-inch IPS touch screen with 1280 x 800 pixels ,

3G, GPS and Bluetooth modules, and supports WCDMA 3.5G HSDPA mobile network with max 7.2Mbps ,
with a larger

capacity battery to guarantee the long-time battery life. And the 5.0MP back camera

و در آخر آندروید 4.2 که دیگه تکمیل کننده ی مشخصاتش هست

دقت کنید این تبلت هم بلوتوث داره هم gps و هم سیم کارت میخوره آندروید 4.2 و 2 گیگ رم و پردازنده 4 هست ای سامسونگ و نمیدونم بیشتر از این دیگه فکر نکنم تبلت آندرویدی باشه با این مشخصات

به نظرم اگه تا 1 ملیون باشه قیمتش با این وضع ارز تبدیل به بهترین انتخاب توی 10 اینچی ها میشه

اینم چند تا عکس

:
Hyundai-T10-1.jpgHyundai-T10-2.jpg

Last edited:

emplab

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
-----------------------------------------------

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
درمورد تبلت کامل مشابه نوت 2 هم قبلا گذاشتم، آره داریم، سیمکارتخور و مکانیاب و ....... در حقیقت ورژن OEM وهمچنین 3G دارشده ، با ایده برداشته شده از Voyo Q101 هست. که دوستم آورده یکیشو. منظورم اینه که کارشده قبلا .

لینک مشخصات و عکسش هم در لینک زیر هست : برندش هم باوجودیکه نااشناست ولی اسپانسر بزرگی داره : CCTV که ماهواره دارها، تو هاتبرد و.... راحت میتونندپیداش کنند(بزرگترین شبکه خبری چین)

VOYO 官方网站 - 产品展示VOYO 官方网站 - 产品展示

سلام

885 تومان

اوندا 972 هم برابر : 932 تومان

آینول نوا 9 اسپارک (Ainol Novo9 Spark)هم برابر 890 تومان

Cube u30gt II RK3188 Quad Core هم برابر 937 تومان

آقا این شماره رهگیری که به ما دادی امروز زده تحویل شد. اما تحویل من نشده که!!! چیه قضیه؟ مطمئنید شماره رهگیری را درست برام ارسال کردید؟
متن پیغامش اینه:
Deliver item (Inb), ISFAHAN, signed by 1573ELAM, Location:ISFAHAN IR (Iran)

خوب این یعنی چی؟ الان من چه کار کنم؟ این بسته کجا تحویل شده؟ چطوری پیگیری کنم؟
براتون اس ام اس هم دادم. پیگیری کنید لطفا.
اس دادم خدمتتون. یا فردا براتون میارند، یا زنگ میزنند ببرید، یا اگه هیچ کدوم فردا نشد، پسفردا همراه با کارت ملیتون برید و کد رهگیری، و بستتونو تحویل بگیرید، عجله نکنید، چون اگه فردا آوردند در خونتون، یعنی گمرک نخورده . در حالیکه اگگه فردا خودتون پیشقدم بشید برای تماس و....، یعنی حساسیت روی بستتون رو بردید بالا، و این یعنی گمرک خوری حتمیه. درضمن بسته های پستی، تا 30 روز در کشور مقصد یمونند، بنابراین نگزان مرجوعی و نمیدونم چیزهای دیگه نباشید

اینو برای همه نوشتم.

باتشکر

dice

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام
آیا با این مارک آشنایی دارین؟
و اگه فکر می کنین که میشه بهش اعتماد کرد، آیا امکان سفارش داره این تبلت؟
و خواستم بپرسم که آیا مدلی میشناسین که با همین کانفیگ، GPS هم داشته باشه و البته اینکه قابل اعتماد هم باشه؟
در صورت مثبت بودن جوابتون، لطفا قیمت تمام شده رو هم مرقوم بفرمایین
و اگه رنگ بندی هم دارن، لطفا اون رو هم اضافه کنین
ممنون

http://www.bestchinatablets.com/xpad-retina

hofhom

Registered User
لایک‌ها
12
سلام اقا کسی نمیدونه چجوری میشه فریمور جدیدی که تو سایت ainol واسه spark گذاشتن رو نصب کرد

razmjoo123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
سلام
من اتفاقی با این پیج آشنا شدم. ظاهرا قیمتاتون خیلی خوبه. دوتا درخواست دارم لطفا راهنماییم کنید. متشکرم
یک تبلت 9 تا 10 اینچ میخوام و یک 8 اینچی برای پسرم اگه نسبت صفحشون 4:3 باشه خیلی بهتره (نظر شما چیه؟)
چیزی که برام خیلی مهمه صفحه نمایش با کیفیت و سخت افزار خوب و خوش ساخت بودنه علاوه بر این وای فا، بلوتوث،دوربین پشتی، قابلیت OTG و باتری خوب هم برام خیلی مهمه.
لطفا یکی دوتا مورد رو با قیمت بفرمایید تا بررسیشون کنم. ضمنا چند روزه دستم می رسه.
متشکرم

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
با سلام

گوشی ZTE با مشخصات زیر چند تا معرفی کنید با لینک
اندروید 4 یا بالاتر
سی پی یو 2 هسته ای
رم 768 یا بالاتر
دارای GPU قوی
اندازه صفحه نمایش 4 تا 4.7
کیفیت خوب و هنگ نکردن
پشتیبانی از زبان فارسی
دارای سنسور

4هسته ای ارزونترین هم معرفی کنید

ممنون
نگاه کنید، کلا GPU تمام گوشیهای چینی چون پردازشگرشون MTK6575 یا MTK6577 بود، PowerVR SGX 531 بود که از چندین ماه پیشتر به اینور، دیگه قدیمی شده بودند و بدرد نمیخوردند. بنابراین "فقط" پیشنهاد میکنم گوشیهایی با پردازشگر MTK6589 بگیرید. یا دیگه NVIDIA Tegra3 که ارزونترینش هم مربوط به گوشی ZTE u950 هست، رو بگیرید.

ZTE v889M
ZTE V889M - Full phone specifications
قیمت : 502

ZTE U950
ZTE U950 / Beidouxing Whirly Quad Core 1.3GHz 4.3 inch Android 4.0 Compass
قیمت 726 تومان

اما قیمت ارزونترین MTK6589 ها :
B94M
http://www.china24shop.com/star-b94...-dual-sim-gps-wifi-3g-smart-phone-p-1288.html
700 toman

Star n7189
Star N7189 Smart Phone 5.5 Inch QHD Screen MTK6589 Quad Core Android 4.2 3G GPS - Android Phones - Mobile Phone - Product Catalog - Chinese Mobile Phones & Tablet PC Manufacturer - Wholesale Monster Beats - szsuff.com
700 toman

ISA A19Q
ISA A19Q 4.7inch QHD SHARP Screen MTK6589 Quad Core Smartphone 1GB RAM 8.0MP Camera Android4.1 OS 3G GPS Black - GeekBuying.com
745 toman

Star s7589
Star Kingelon S7589 MTK6589 Quad Core 5.8'' HD Screen Android 4.1 1GB RAM 4G ROM 3G WCDMA 12MP Camera SmartPhone [Star Kingelon S7589] - US$203.00 : www.mixeshop.com
745 toman
سلام خسته نباشید
بهترین گوشی که میشناسید که cpu چهار هسته ای وکیفیت صفحه نمایش عالی تا 900000تومن چیا معرفی میکنید.

اما بهترین گوشی تا اون قیمت :

Inew I200
http://smartphoneforcheap.com/i2000...android-41-os-wifi-gps-smart-phone-p-375.html
865 toman

Hero h7500+
http://www.china24shop.com/hero-h75...rom-dual-camera-smart-phone-white-p-1280.html
830 toman

N9589
http://www.china24shop.com/star-n95...-rom-dual-camera-smart-phone-blue-p-1263.html
880 toman

ThL w8
ThL W8 MTK6589 Quad Core Android 4.1 OS 5.0 Inch HD IPS Screen 3.2MP Front Camera Smart Phone [588] : UnlockedPhoneAndroid.com Wholesale&Dropship online store
900 تومان

سلام
iocean x7 موجوده برا سفارش ؟؟اصلا تو بازار اومده؟؟اگه اومده من یه دونه میخوام؟فقط لطف کنید قیمت هم برام حساب کنید؟
خیر، اصلا هنوز نه UMix2 اومده نه Ocean، اگه بیاد حتما میزارمش.
باتشکر

من newman n2 رو ميخام ، چجوري سفارش بدم ، الان چنده ، چن روز بعد تحويل ميدي
قیمت روزش 1,082,000 تومانه.
اواسط عید میاد ولی ازاونجاییکه قسمت گمرک پست تعطیله تا 15، بنابراین کلیه بسته های پستی ارسال شده از خارج ، از 15 به بعد بررسی و انجام تشریفات گمرکی میشند، یعنی بین 15 تا 20 تحویل میدنتون.

باتشکر

با سلام
آیا با این مارک آشنایی دارین؟
و اگه فکر می کنین که میشه بهش اعتماد کرد، آیا امکان سفارش داره این تبلت؟
و خواستم بپرسم که آیا مدلی میشناسین که با همین کانفیگ، GPS هم داشته باشه و البته اینکه قابل اعتماد هم باشه؟
در صورت مثبت بودن جوابتون، لطفا قیمت تمام شده رو هم مرقوم بفرمایین
و اگه رنگ بندی هم دارن، لطفا اون رو هم اضافه کنین
ممنون

Xpad Retina
اینو هفته پیش دیده بودم، در حقیقیت OEM یا بدون برند هست. نمیدونم کیفیتش چجوریه و پیشنهاد هم فعلا نمیدم. چون احتمال داره یکی از شرکتهای اصلی، همین چیپست رو تازه با دوربین 5 مگاپیکسل و یا ویژگیهای دیگه بزنه ، صبر کنید تا عید، بهتره.

باتشکر

**********************************************************************************
یک خبر هم بدم :
یکی از بچه ها داره تبلت سیمکارتخور(ارزونترین پیکیج کامل) رو میفروشه،کسی خواست میتونه از اوشون تهیه کنه :

Ampe a78 33G
[URL="http://forum.persiantools.com/t371058.html"]http://forum.persiantools.com/t371058.html

Last edited:

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
سلام آقا امیر گل
به نظرتون هنوزم می ارزه cube u30gt2 رو بگیرم یا نه؟ ( یعنی الان سفارش بدم ) مدل های بهتری در شرف تولید نیستند با همین حول حوش قیمت؟
جزئیات پخ شد ;)

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
امیر جان بنظرت تابعد عید تبلتها معرفی میشن با این پردازنده جدید راک شیپ که بلوتوث و کلا کامل باشن با قیمتهای خوب ؟این 7اینچی که معرفی کردی فقط یه بلوتوث با دوربین پشت کم داشت /و از حق نگزریم مدل جدید کیوب فعلا بهترینه و بی نقص فقط خدا کنه شرکتهایی باشن که همین سخت افزار کیوب رو با قیمتی پایین عرضه کنن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا