• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
این t7 از لحاظ سخت افزار و نرم افزار تایید میشه؟gps قوی داره؟
والا از نزدیک ندیدم که بخوام نظر بدم. در کل ریوویوهاش خیلی مثبته و بنظر میرسه، کیفیت کار خوبی ارایه شده باشه.
دوست عزیز این گوشی newman 2 که اینقدر قیمتشه کیفیتش واقعا بالاست؟ یعنی قابل رقابت با برند هایی مثل سامسونگ یا حداقل هواوی هست؟ کیفیت دوربینش 13مگاپیکسل واقعی هست؟ چون واقعا یه تومن پول زیادیه آدم میمونه به این گوشی ها اعتماد کنه یا نه
من الان دم ددستم رسیده و برای پدرم هدیه گرفته بودم. آره، مینی سیم میخوره که حالا با یک مبلغ ناچیز پانچ میکنند سیمکارتتو استفاده میکنی، اولین چیزی که احساس میکنی، وزن سبکشه. کیفیتش خیلی خوبه. حتما آپدیتش کنید اول کار تا بهترین پرفورمانس و... رو بهتون بده . دوربینش هم بین 8 تا 12 مگا پیکسله. نیومن که اتفاقا مثل Jiayu یا Thl و Lenovo و هواوی از برندهای خیلی خوب چینی هست. امتیاز دستگاه(بنچمارک) هم بعد از اپدیتش، از این رو به اون رو میشه و در رده s3 یا note2 قرار میگیره.این یکی از ریووهاشه که بررسیش جالبه :Ultimate Newman N2 Review - Gizchina.com
سلام درباره این گوشی پخ دادمموجود ندارین الان اصلا؟ چند روزه میاد؟
بین 13 تا 18 روز در راهه ولی میافته تحویلش یا اطلاع توسط پست به شما، در روزهای 15 تا 20 فروردین.
سلام داداش اقا این جنسای تبلت شما رسید؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا شب، میزارم.
آقا این تبلت ما رسید. ampe a10 3g.تماس هم باهاتون داشتم. فرمودید فریمویرش را آپدیت کنید. توضیحاتی هم دادید. اما درست متوجه نشدم. اگر میشه همینجا قرار بدید تا هم من استفاده کنم و هم بقیه. یا اگر میدونید در یک تاپیک دیگه مطرح کنم.ممنونم
باسلامنگاه از فروم زیر کمک بگیرید، هم برای فریمورهاش ، هم برای طرز آپدیتش :Google Translate خلاصه :فایل زیر رو گرفته و از حالت فشرده خارج کنید (با برنامه های مانند winrar یا 7zip) . سپس برنامه Livesuit رو از پوشه بازشده انتخاب و اجرا کنید. درحالیکه تبلتتون رو با کابل به کامپیوتر وصل کردید، از برنامه livesuit ، فایلهای فشرده شده با پسوند یا فرمت Img رو انتخاب مبکنید و گزینه Update رو میزنید. تا successfuly بده و ری استارت کنه، تبلتتونو.http://szampe.com/UploadFile/file/2011-08/0289.rarتوضیحات بسیط تر در فروم زیر:Ampe A90 Firmware Update Guide.

aiza1372

Registered User
لایک‌ها
86
قیمتتون رو بگید،بهتره. اگه ارزون بگیرید،کیفیت کارشو هم بدونید پایینتره. کلا گوشیهایی که از یک سال و نیم به اینور میزنند،ککیفیت خوبی دارد،چون از همون موقع به این فکر افتادند، که دیگه نه فقط ارزون، بلکه جنس چینی باید قابل رقابت و وارد رقابت با جنس خارجی بشه، بنابراین روکیفیت کارهاشونم حساس شدند. که درنتیجه، تقریبا میشه،همون زمانیکه MK6575 رو زدند. که من در پست قبل بهترینها و ارزونترینهاشو آوردم.

منظورتونو نمیفهمم ولی درکل،همه قطعات برندهای معتبر در چین ساخته میشند،بنابراین همون قطعات هم در اسمارتفونهاشون استفاده میشه.

****************************************************************************************
قیمت سه تا از بهترین گوشیها :

MEizu MX2
MX2 | Features
قیمت : 1,695,000 تومان (حافظه داخلی 16 گیگ بایت ورژن)

Xioami Mi2
Buy Xiaomi MI2
قیمت : 1,550,000 تومان (حافظه داخلی 16 گیگابایت)
قیمت : 1,750,000 تومان (حافظه داخلی 32 گیگابایت)

درمورد هوایی، چون نمایندگی داره، از خودشون بخواید، قیمت بهتری گیرتون میاد تا براتون بیارند، چون با ارز بانکی میگیرند و درضمن، لوازم جانبی همراهشم کامل خواهد بود و اگه چیز خاصی هم مدنظرتون باشه، براتون در کنارش سفارش میگیرند.

Newman N2
android-sale.com/newman-n2.html
قیمت : 1,090,000 تومان (پیشنهادمون برای اونهایی که بهترین گوشی رو با قیمت کمترین میخواند هم، همینه)

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
اینهم گوشی که باید واقعا منتظرش بود، اگه با قیمت زیر 200 دلار ارایه بشه :
Faea Penguin Phone F1, Quad-core Android smartphone with affordable price | GizmoChina
باتشکر
شما میگید که هوواوی هم نون برندشو میخوره و تفاوتی با اون یکی مارکها نداره! ولی مثلا honor2 فیلمبرداری فول اچ دی داره! مثلا تو مدلهایی مثل newmwn n2 این قابلیت هست؟؟؟؟ یا هر مدل دیگه ای کی این قابلیتو داشته باشه و قیمتش دور و بر 1تومن باش]؟؟؟؟؟

mohsen473

Registered User
لایک‌ها
6
سلام ...... نظرتون در مورد تبلت onda v811 چیه ؟؟؟ به نظر تبلت خوبی میاد .... غیر از دوربین پشتی با v812 تفاوتی نداره؟؟ کلا میتونه توی کارهای سنگین خوب عمل کنه ؟؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
شما میگید که هوواوی هم نون برندشو میخوره و تفاوتی با اون یکی مارکها نداره! ولی مثلا honor2 فیلمبرداری فول اچ دی داره! مثلا تو مدلهایی مثل newmwn n2 این قابلیت هست؟؟؟؟ یا هر مدل دیگه ای کی این قابلیتو داشته باشه و قیمتش دور و بر 1تومن باش]؟؟؟؟؟
آره، فیلم HD میگیره، کلا تو مشخصات دوربین که نگاه کنید(تو سایتهای مختلف که مشخصاتو کامل زدند) ، میتونید ببینید کدومها Full-HD فیلم برداری میکنند، کدومها نه.
درمورد هوایی، هم یادتون نره، طرز کارش مثل اپل هست، پردازشگر خودشو داره ودرنتیجه رو تبلت خودش، بهترین نتیجه رو میتونه نشون بده(Optimize ) بنابراین، نه اینکه باهاش بدم، ولی شاید بشه با اون رنج قیمتش،کمتر، مدلی مشابه رو راحت تر پیدا کرد. درضمن گفتم،چون نمایندگی داره، و ما دو نرخ ارز داریم که من بازاریشم و اون نمایندگی ، بانکیش،این یعنی اینکه قیمت اون کمتر خواهد بود.

سلام ...... نظرتون در مورد تبلت onda v811 چیه ؟؟؟ به نظر تبلت خوبی میاد .... غیر از دوربین پشتی با v812 تفاوتی نداره؟؟ کلا میتونه توی کارهای سنگین خوب عمل کنه ؟؟
من Onda v812 دیدم.
کیفیت کارش خوبه، البته بعد از آپدیت، رام اصلیش، چون تازه a31 اومده بود، هنوز براش بهینه ساخته نشده بوده و هنگی داشت. در حالیکه بعد از آپدیت، دیگه هنگی نداشت و درضمن پرفورمانس و کارآیی سیستم هم بالاتر رفت.

باتشکر

فروش تبلت های چینی موجود در ایران : (آخر رسید!! باورتون میشه؟؟)
قیمتها مقطوع هستند ومن فقط دارم تبلتهای دوستمو میفروشم. بنابراین تقاضای قیمت کمترو نکنید چون پایینترین قیمت "خودشو" گفته. و من درش هیچ دخالتی ندارم.
برای یافتن مشخصات و عکس هر محصول، روی نامش Ctrl+Click کنید.
1- AMPE Quad Core Freescale تعداد 3 تا هر کدام قیمتش 850 تومان
2-AMPE Dual core Qualcomm A10 3G تعداد 3 تا هر کدام قیمتش 800 تومان
3-PIPO M8 3G تعداد 1 عدد قیمت : یک ملیون تومان
4-Ainol Hero Quad Core II تعداد 1 عدد : قیمت :750 تومان
5-Pipo M3 تعداد 1 عدد : قیمت 764 تومان
6-ONDA V812 تعداد 1 عدد : قیمت : 860 تومان
7-Ramos w30HD تعداد 1 عدد : قیمت : 1,185,000 تومان
8-Ramos w17 Pro تعداد 1 عدد : قیمت : 460 تومان
9-Huawei Media pad FHD 10 3G تعداد : 2عدد باگارانتی پارس مایکروتل : قیمت : 1,475,000 تومان
10- 9.2Inch a13 Cortex a8 تعداد 1 عدد : قیمت : 415 تومان
11-Created X9 تعداد یک عدد : قیمت : 735 تومان
12- SAMSUNG GALAXY NOTE "CLONE" تعداد دو عدد : قیمت :1,320,000 و 1,080,000----توضیحات : یکیش سالمه، اما یکی دیگش، هنگام بار از چین توسط گمرک ضربه خورده و یک هاله تاریک کوچیک روی صفحه هست. در ضمن در سوکتش هم افتاده و دوربینش هم 2 هست (برخلاف اون یکی که 5 هست).عکسهاشو براتون فردا میزارم.
مشخصات :
samsung exynos quad core 1.6(in total 6.4GHz)
android 4.04
2MP & 5MP Dual camera
10.1 Inch LED
1280*800 IPS
2GB Ram
Built-in sim slot (Phone&internet)
GPS
Bluetooth
16GB Capacity
8000mAh

Link For photos and Specs
اینهم امتیازهاش در برابر بقیه تبلت و اسمارتفونهای برتر :
http://forum.persiantools.com/t288828-page24.html#post6401778
******************************************************************************************************

Last edited:

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
من چند تا سوال دارم
قطعات این گوشیها اصلی هستن یا نه؟
مثلا دوربین ، باطری یا cpu و رم و صفحه نمایش

این مدل نوت2 واقعا صفحه Super Amoled HD داره یا نه؟
1GB Ram Android 4.1 Star HDC H7100 Galaxy Note II MTK 6577 3G GPS Phone S7100 (Selangor, end time 12/3/2013 12:15:00 AM MYT)

The Best HDC Mobile Phone HDC Galaxy Note 2 H7100-MTK6577 Real Dual Core 1GB RAM 4GB ROM 5.5inch 960*540px Android 4.1.1 Phone

یه سوال دیگه اینکه گوشیهای نوت2 قلم داره یا نه؟
من هرچی گشتم چیزی ندیدم که این مدلها قلم دارن یا نه

و سوال دیگه هم درباره دوربین و کیفیت عکس و فیلم این مدلها هست که چطوره چون هیچجا درباره کیفیتشون حرفی نیست

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
من چند تا سوال دارم
قطعات این گوشیها اصلی هستن یا نه؟
مثلا دوربین ، باطری یا cpu و رم و صفحه نمایش

این مدل نوت2 واقعا صفحه Super Amoled HD داره یا نه؟
1GB Ram Android 4.1 Star HDC H7100 Galaxy Note II MTK 6577 3G GPS Phone S7100 (Selangor, end time 12/3/2013 12:15:00 AM MYT)

The Best HDC Mobile Phone HDC Galaxy Note 2 H7100-MTK6577 Real Dual Core 1GB RAM 4GB ROM 5.5inch 960*540px Android 4.1.1 Phone

یه سوال دیگه اینکه گوشیهای نوت2 قلم داره یا نه؟
من هرچی گشتم چیزی ندیدم که این مدلها قلم دارن یا نه

و سوال دیگه هم درباره دوربین و کیفیت عکس و فیلم این مدلها هست که چطوره چون هیچجا درباره کیفیتشون حرفی نیست
آره دیگه رم و پردازشگر واقعی دارند. درمورد باتری هم ، بعضا دیدم که قابل تغییر هستند،مثلا 1500 میخوره،ولی 2000 براتون زاپاسی میزارند.
قلم عادی تبلت و اسمارتفونها،همشون بهشون سازگاره.
آره، اون گوشی amLoed داره.(البته نه super اش، همون HD Amoled فقط)
در مورد دوربینهت هم، اکثرا (بیش از نود درصدشون)درگوشیهای دو هسته ای جای 8مگاپیکسل واقعی، 5 مگاپیکسل هست. اما 5 مگاپیکسل ممکنه واقعی باشه ممکنه سه باشه(اکثرا ولی 5 واقعی هستند) . اما گوشیهای چهار هسته ایشون، کیفیت عکس دوربیناشون وافعیتر و بهترند.

باتشکر

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
آره دیگه رم و پردازشگر واقعی دارند. درمورد باتری هم ، بعضا دیدم که قابل تغییر هستند،مثلا 1500 میخوره،ولی 2000 براتون زاپاسی میزارند.
قلم عادی تبلت و اسمارتفونها،همشون بهشون سازگاره.
آره، اون گوشی amLoed داره.(البته نه super اش، همون HD Amoled فقط)
در مورد دوربینهت هم، اکثرا (بیش از نود درصدشون)درگوشیهای دو هسته ای جای 8مگاپیکسل واقعی، 5 مگاپیکسل هست. اما 5 مگاپیکسل ممکنه واقعی باشه ممکنه سه باشه(اکثرا ولی 5 واقعی هستند) . اما گوشیهای چهار هسته ایشون، کیفیت عکس دوربیناشون وافعیتر و بهترند.

باتشکر

بعنی تمام قطعاتی که اسم برده شده توی مشخصاتشون همون قطعاتی هست که توی گوشهای اصلی غیر چینی هم استفاده میشه؟
مثلا cpu یا باطری یا دوربین بقیه موارد
مثلا صفحه نمایش که زده amLoed واقعا همون صفحات amLoed روی گوشهای سامسونگ اصل هست یا نه؟
یا باطری که زده 3100 اونم 2تا
در مورد دوربین یعنی زده 8مگا ممکنه 5 یا 3 باشه؟چون توی بچنمارک هم که گرفتن همونی زده که توی مشخصات نوشته شده توی سایت
فیلم برداری چی؟کیفیت فیلمشون چطوره؟چون هیچی در مورد کیفیت فیلم هیچکدوم پیدا نکردم

قلم هم منظورم قلم مخصوص مدلهای نوت بود که همراهشون هست و نرمافزارهای مخصوص هم داره روش
ولی انگار ندارن بیشترشون

مثلا این مدل واقعا جالبه
HDC Galaxy Note 2 Mage - $178.00
دوربین 12مگ
رم 1گیگ
قیمت 178دلار
اگه واقعا این مشخصات درست باشه خیلی عالیه با این قیمت

این گوشی کسی بیاره الان چقدر تمومش میشه؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
بعنی تمام قطعاتی که اسم برده شده توی مشخصاتشون همون قطعاتی هست که توی گوشهای اصلی غیر چینی هم استفاده میشه؟
مثلا cpu یا باطری یا دوربین بقیه موارد
مثلا صفحه نمایش که زده amLoed واقعا همون صفحات amLoed روی گوشهای سامسونگ اصل هست یا نه؟
یا باطری که زده 3100 اونم 2تا
در مورد دوربین یعنی زده 8مگا ممکنه 5 یا 3 باشه؟چون توی بچنمارک هم که گرفتن همونی زده که توی مشخصات نوشته شده توی سایت
فیلم برداری چی؟کیفیت فیلمشون چطوره؟چون هیچی در مورد کیفیت فیلم هیچکدوم پیدا نکردم

قلم هم منظورم قلم مخصوص مدلهای نوت بود که همراهشون هست و نرمافزارهای مخصوص هم داره روش
ولی انگار ندارن بیشترشون

مثلا این مدل واقعا جالبه
HDC Galaxy Note 2 Mage - $178.00
دوربین 12مگ
رم 1گیگ
قیمت 178دلار
اگه واقعا این مشخصات درست باشه خیلی عالیه با این قیمت

این گوشی کسی بیاره الان چقدر تمومش میشه؟
درمورد amloed اره،همونه.
قلم هم که گفام معمولی، نه به اون صورتیکه در نوت هست.
درمورد باتری هم، عرض کردم. ظرفیت باتریها متقاوت هستند. البته من یادمه یک مدلشو دیدم. باتریش 8000 یا 10000 هزار بود. البته بقیه امکاناتش بدردنمیخورد. ولی مسلما اونو ساخته بوده فقط برای استاند بای زیاد.....
کیفیت فیلم برداریشون،همگی تقریبا 720 رو راحت انجام میدند. ولی بعضیهاشون 1080P رو هم قابلیت دارند.
اگه از همون سایت فست کارد تک ، براتون سفارش بگیرم، حدود 660 میشه.

dice

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام امیر جان
خواستم بپرسم که آیا خبری از مدل های جدید نشده هنوز؟
ممنون

solivan

Registered User
لایک‌ها
2
سلام من یه onda v972 میخوام لطفا قیمت رو واسم پخ کنید حتما هم میخوام اگه موجود هم باشه به بالاترین نرخ خرید فوری میکنم
ممنون

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام امیر جان
خواستم بپرسم که آیا خبری از مدل های جدید نشده هنوز؟
ممنون
امششب براش پخ میزنم و میپرسم، انشالله فردا ببینم چی میگه . اگه نبود، بچه ها دیگه سفارشاتونو انتخاب کنید از میون موجودها و بگید. تا انشالله بعد تعطیلات بین 15 تا 20 برسه دستتون.
سلام من یه onda v972 میخوام لطفا قیمت رو واسم پخ کنید حتما هم میخوام اگه موجود هم باشه به بالاترین نرخ خرید فوری میکنم
ممنون
باسلام

تبلتهای موجودو که در تاپیک اول گذاشتم. فقط اونهاست و تبلتهای خوبی هم همشون هستند. پیشنهاد میکنم تبلت pipo m8 3g یا ramos w30hd و یا samsung note "clone" رو بگیرید. قیمت سفارش از چین و تحویل پستی بین 15 تا 20 فروردین برای onda v972 هم 920 تومانه. قیمت Pipo m9 هم همینقدره. البته قیمت Ainol novo9 برابر 880 تومانه.

باتشکر

erfan1373g

Registered User
لایک‌ها
541
امیر خان موتورولا flipout را نمیتونید بیارید
یا یه چیزی د حد همین
تو همین چینی ها گوشی مث این نیست یا شکل باحال تر
کلا طراحی خوبی داشته باشه

vahidabdi

Registered User
لایک‌ها
10
با سلام و خسته نباشید
من یک Leather Case میخواستم 10 اینچی . موجود دارید؟ یا باید سفارش بدید؟ چون تعطیلات میخوام برم مسافرت لازم دارم. ممنون
موفق باشید

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
با سلام و خسته نباشید
من یک Leather Case میخواستم 10 اینچی . موجود دارید؟ یا باید سفارش بدید؟ چون تعطیلات میخوام برم مسافرت لازم دارم. ممنون
موفق باشید
باسلام
لیدر کیس به شکل زیر دم دست دارم : قیمتش هم هست : 40
http://ts1.mm.bing.net/th?id=H.4636723065324844&pid=1.7

تومغازه شیراز ، case keyboard ده اینچی هست باقیمت 65 تومان به شکل زیر :
http://ts1.mm.bing.net/th?id=H.5043873054852896&pid=1.7

امیر خان موتورولا flipout را نمیتونید بیارید
یا یه چیزی د حد همین
تو همین چینی ها گوشی مث این نیست یا شکل باحال تر
کلا طراحی خوبی داشته باشه
باسلام

اگه اسمارتفونهامو دیده باشی، من بالای 4 اینچ کار میکنم و دو هسته ای دیگه حداقل .....
اسمارتفون شما هم قابل تهیه هست. ولی چون از واسطه میگیرم، قیمتم یکمی بالاست. مگر اینکه واقعا بخوایش : 525 تومان.
تو سایتهای رزیر بگرد، ببین چیزی پیدا میکنی:

Fastcardtech.com
Merimobiles.com
Pandawill.com

باتشکر
تبلت های چینی موجود در ایران و ارسال با پست پیشتاز یا تیباکس :
قیمتها مقطوع هستند ومن فقط دارم تبلتهای دوستمو میفروشم. بنابراین تقاضای قیمت کمترو نکنید چون پایینترین قیمت "خودشو" گفته. و من درش هیچ دخالتی ندارم.
برای یافتن مشخصات و عکس هر محصول، روی نامش Ctrl+Click کنید.
1- AMPE Quad Core Freescale تعداد 3 تا هر کدام قیمتش 850 تومان
2-AMPE Dual core Qualcomm A10 3G تعداد 3 تا هر کدام قیمتش 800 تومان
3-PIPO M8 3G تعداد 1 عدد قیمت : یک ملیون تومان
4-Ainol Hero Quad Core II تعداد 1 عدد : قیمت :778 تومان
5-Pipo M3 تعداد 1 عدد : قیمت 815 تومان
6-ONDA V812 تعداد 1 عدد : قیمت : 860 تومان
7-Ramos w30HD تعداد 1 عدد : قیمت : 1,185,000 تومان
8-Ramos w17 Pro تعداد 1 عدد : قیمت : 460 تومان
9-Huawei Media pad FHD 10 3G تعداد : 2عدد باگارانتی پارس مایکروتل : قیمت : 1,475,000 تومان
10- 9.2Inch a13 Cortex a8 تعداد 1 عدد : قیمت : 415 تومان
11-Created X9 تعداد یک عدد : قیمت : 735 تومان
12- SAMSUNG GALAXY NOTE "CLONE" تعداد دو عدد : قیمت :1,320,000 و 1,080,000----توضیحات : یکیش سالمه، اما یکی دیگش، هنگام بار از چین توسط گمرک ضربه خورده و یک هاله تاریک کوچیک روی صفحه هست. در ضمن در سوکتش هم افتاده و دوربینش هم 2 هست (برخلاف اون یکی که 5 هست).عکسهاشو براتون فردا میزارم.
مشخصات :
samsung exynos quad core 1.6(in total 6.4GHz)
android 4.04
2MP & 5MP Dual camera
10.1 Inch LED
1280*800 IPS
2GB Ram
Built-in sim slot (Phone&internet)
GPS
Bluetooth
16GB Capacity
8000mAh

Link For photos and Specs
اینهم امتیازهاش در برابر بقیه تبلت و اسمارتفونهای برتر :
http://forum.persiantools.com/t288828-page24.html#post6401778
******************************************************************************************************

Last edited:

androidy

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوست عزیز قیمت t7رو با محافظ صفحه و کیف میشه محاسبه کنید.

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
به نظرتون این گوشی مشخصاتش درسته؟
HDC Galaxy Note 2 GT-N7102 - $159.00

مشخصاتش در مقابل قیمتش به نظرم فوق العاده و یه کم عجیبه
یه چیز دیگه هم که هست مشخصاتی که گفته یه مقدار با مشخصاتی که با عکسهای بنچمارک گذاشته تفاوت داره

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128

یه چیز دیگه هم که هست مشخصاتی که گفته یه مقدار با مشخصاتی که با عکسهای بنچمارک گذاشته تفاوت داره

مشخصاتش که فوق العاده هست ولی باید دید با این قیمت تا چند ماه قابل استفاده هست ... :D بهههههههههههههههله!

قابل توجه کسانی که گوشی 4 هسته ای با کیفیت فوقالعاده و قابل رقابت با samsung و sony میگردن با قیمت عالی

کمپانیش هم ظاهرا توی آمریکای لاتین هست
دوستان گوشی هایی با برند blu در مدل های

blu life one

blu-one.jpg

blu life play
blu-play.jpg

blu life view

blu-view.jpg
تا 1 ماه دیگه ارائه میشن که کیفیت فوق العاده خوبی دارن و توی خیلی سایت ها ازشون تعریف شده و چشم به انتظار عرضه اینها هستن
سایز هاشون هم 5 اینچ هست و 4.7 اینچ , 5.7
خلاصه مشخصاتشون هم :

cpu : Quad-core 1.2 GHz Cortex-A7
chipset : MTK MT6589
ram : 1GB
rom : 16 GB
display : LED-backlit IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors
Size 720 x 1280 pixels
Multitouch Yes
Protection Corning Gorilla Glass 2
دوربین هاشون 8 و 10 و 13 مگاپیکسل واقعی هست تشخیص چهره و تشخیص لبخند و لرزش گیر و حالت HDR برای عکاسی وفیلمبرداری همه 1080p full hd 30 fpsهست
دوربین جلو blu life play 2MP هست ولی اون دوتا 5MP هست
باتری ها هم به نسبت سایز صفحه نمایش 1800 و 2000 و 2600 میلی آمپر هستن
بلوتوث ورژن 4
همگی android 4.2 jelly bean هستن

wtf!!!! تاک تایم مدل 5.7 اینچیه 25 ساعته!!!! wtf!

قیمت هم کمترین ( که همون play بشه ) 229$ و بیشترین ( که view بشه 299 $ ) هست و one هم یه قیمتی حد واسط این دوتاست

بگذریم مارو چه به گوشی :D
آقا امیر تبلت های جدید ( قوی سری جدید) خبری نشد؟

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام دوست عزیز قیمت t7رو با محافظ صفحه و کیف میشه محاسبه کنید.
قیمت : 635 تومان(Leather case منظورتونه دیگه؟؟ چون sleeve case که حدود 618 میشه)

نگاه کنید،اینکه سیستم،اطلاعات دیگه ای خونده بشه جای واقعیت،کار راحتیه برای چینیها... احتمالا این مدل از همونهاست. من فعلا پیشنهادم،همون ارزونترین گوشی چهارهسته ایشون هست که b94m با قیمت 695 تومان.
مشخصاتش که فوق العاده هست ولی باید دید با این قیمت تا چند ماه قابل استفاده هست ... :D بهههههههههههههههله!

قابل توجه کسانی که گوشی 4 هسته ای با کیفیت فوقالعاده و قابل رقابت با samsung و sony میگردن با قیمت عالی

کمپانیش هم ظاهرا توی آمریکای لاتین هست
دوستان گوشی هایی با برند blu در مدل های

blu life one

مشاهده پیوست 324645

blu life play
مشاهده پیوست 324646

blu life view

مشاهده پیوست 324647
تا 1 ماه دیگه ارائه میشن که کیفیت فوق العاده خوبی دارن و توی خیلی سایت ها ازشون تعریف شده و چشم به انتظار عرضه اینها هستن
سایز هاشون هم 5 اینچ هست و 4.7 اینچ , 5.7
خلاصه مشخصاتشون هم :

cpu : Quad-core 1.2 GHz Cortex-A7
chipset : MTK MT6589
ram : 1GB
rom : 16 GB
display : LED-backlit IPS LCD capacitive touchscreen, 16M colors
Size 720 x 1280 pixels
Multitouch Yes
Protection Corning Gorilla Glass 2
دوربین هاشون 8 و 10 و 13 مگاپیکسل واقعی هست تشخیص چهره و تشخیص لبخند و لرزش گیر و حالت HDR برای عکاسی وفیلمبرداری همه 1080p full hd 30 fpsهست
دوربین جلو blu life play 2MP هست ولی اون دوتا 5MP هست
باتری ها هم به نسبت سایز صفحه نمایش 1800 و 2000 و 2600 میلی آمپر هستن
بلوتوث ورژن 4
همگی android 4.2 jelly bean هستن

wtf!!!! تاک تایم مدل 5.7 اینچیه 25 ساعته!!!! wtf!

قیمت هم کمترین ( که همون play بشه ) 229$ و بیشترین ( که view بشه 299 $ ) هست و one هم یه قیمتی حد واسط این دوتاست

بگذریم مارو چه به گوشی :D
آقا امیر تبلت های جدید ( قوی سری جدید) خبری نشد؟

اتفاقا شرکت بلو، قبلا هم گوشی زده و کاراش رو چند ماه پیش دیدم. یکی از گوشیهاش رو هم بچه ها سفارش داده بودند(تو لیست قدیمی گوشیهام بود) کارهاشم کیفیت خوبی دارند.
اتفاقا میخاستم امروز بگم دیگه :

بچه ها، باتوجه به اینکه دیگه مارچ نصفش گذشته و نزدیک عیدیم، احتمالا معرفی و عرضه به بازار تبلتهای جدید میره برای اواسط مارچ توسط شرکتها. هرکس هرچی سفارش داره، طی امروز و فردا بگه، تا اشالله دیگه بعد از تعطیلات عید،اسمارتفون یا تبلتش بیاد.

تبلتهای پیشنهادی با قیمت روزشون :
7 & 8 Inch tablet
Pipo m5 3g : 690toman
Ifive mini2 : 605
Yuandao n70HD : 516
Pipo s2 : 516
T7 : 612 toman

9.7 &9.4Inch &10inch
Pipo m3 3g / Pipo m8 3g : 933
Yuandao n90 FHD a31 : 955
Cube u30GT II : 1,000,000
Pipo m9 / ONDA v972 / Freelander PD80 Wise : 935
Ramos w30HD : 1,080,000
Pipo m3 : 752

حالا یا از تبلتهای موجود که اومده سریع بردارید و بخرید یا از چین براتون سفارش بگیرم.

باتشکر

wi-fi

Registered User
لایک‌ها
125
خدا بگم چیکارتون نکنه شما و آقا میلاد بازارو خراب کردین با این قیمتاتون

میگمااااااااااااا
شما Hard SSD Msata نمیتونید گیر بیارید واسه ما؟ به آقای فخر گفتم گفتم خیلی مشتیه خیلی گشته واسم هنوزم گیر نیاورده دوبی رو گشتیم گیر نیومد خاستم ببینم توی چین گیر نمیاد؟ :blush:

Amazon.com: Mushkin Direct Atlas Deluxe 120GB mSATA SATA III Solid State Drive MKNSSDAT120GB-DX: Computers & Accessories

Amazon.com: Crucial m4 128GB mSATA Internal Solid State Drive CT128M4SSD3: Computers & Accessories

اینم 2تا لینک نمونشه خیلی خاصصصصصه میدونی که :D
اینم یه لینک که ببینین چقدر خاصه... عمو گیر نمیاد لامصب...

‫Mushkin از Atlas mSATA SSD با اندازه ایی بسیار کوچک و ظرفیت 480 گیگابایت رونمایی می کند‬

ویار هارد SSD کردم فعلا 6 ماهه تو کفم :D

Last edited:

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
بعید میدونم کلا شرکت های پدر مادر دارشون دیگه حداقل تا 5 ماه دیگه تبلتی با cpu قوی تر از 1.8 quad و 2GB ram ddr3 تولید کنند
سیاست فروششون هست فعلا باید حسابی همین مدلا رو بفروشن و پول به جیب بزنن تا مدل بعدی رو ارائه کنن
مثلا cube خیلی با سیاست عمل میکنه . 2 تا پرچمدارش ( =)) لفظ دیجیکالایی هستا! ) u30gt و U9GT5 رو آپگرید کرد جفتشون cpu و ram یکسان ولی با اینکه u9gt5 رو 1 ماه دیگه آماده فروش میکنه و الان pre order میگیره بازم از u30gt2 قوی ترش نکرد
دوربین ضعیفتر براش گذاشت و تنها تفاوتشون توی باتری و display هست
پس به نظرم چشم انتظار یک جهش فوقالعاده توی cpu , ramو gpu نباشید حتی توی برند های دیگه. ( چون سیاست کار اینه ... ) حداقل تا چند 4 ماه آینده...
همین الان سفارش بدید هرچی میخواید و مطمئن باشید تا 4 ماه دیگه چیز جدید تری توی سخت افزار نمیاد

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا