• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام من آخرشم اسم شما رو یاد نگرفتم.چند تا سوال داشتم اولی این که الان سفارش میگیرید اگه آره کی به دستمون میرسه؟اگه نه کی سفارش میگیرید؟راستی قیمت hyundai t7رو با leather caseو screen protectorو شارژر ماشین بی زحمت محاسبه کنید.
نام :امیرحسین
اسم روی کارت واریزی: امین الله
میتونم براتون سفارش بگیرم. ولی از روز پنجم شروع کار حوالجات و ... هست.(بنابراین میشه گفت تا پنجم، سفارش داده میشه ولی چون پولی نمیشه حواله کرد، سفارش شما ثبت نمیشه)
قیمت هیوندا با لوازم جانبی گفته شده برابر 705 تومانه. (احتمالا کیف Sleeve یا قلم هم هدیه داده میشه روش).
قیمت n70s واین که مدل خوبی هست میشه بهش اطمینان کرد یه پنج مارک انتوتو هم ازش بزارید لطفا:)
قیمتش 375 تومانه. مدل خوبیه ولی من کلا مدلهای زیر 130 دلار رو پیشنهاد نمیکنم. چون برای کارخونه سازنده نمیصرفه که بودجه زیادی یا حتی مشابه بزاره برای کنترل و تست کیفیت تمامی تبلتهای ارزونش در مقایسه با تبلتهای گرونش.(چون مسلما تبلتهای بالاتر قیمت، براش مهمتر هستند تا ارزونتر وعادی) کلا بنچمارک RK3066 حدود 11 تا 13 هزار هست. ولی از این تبلتف براتون از اینترنت میزارم :

یکی تا پیک زیر که دو پست اخر نوشته مال دونفر رو :
Benchmark Testing - SlateDroid.com - Page 2
و یکی هم پست زیر :
DealExtreme: Reviews for VIDO N70S Dual-Core 7" Capacitive Screen Android 4.1.1 Tablet PC w/ Wi-Fi / TF / HDMI - White
کلا مثلا از asus transformer که حدود 1,400 تا 1,700 بهتره،دلیلشم پردازشگر قوی و گرافیک قوی استفاده شده همراه اون هست. مدل n70s هم فروش خوبی داشته و از تبلتهای خیلی خوب هست.

باتشکر

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
قیمتی که ما میگیم، هزینه تبلت از چین به ایران هستو تو ایران هم، هزینه ترخیص و گمرک بین 35 تا 70 تومان حداکثر هست.

نمیشه صددرصد جایی رو پیدا کرد که بتونم بهتون بگم مشخصلات دقیق رو نوشته باشه. باید چندین سایت رو گشت و پیدا کرد واقعیتو....
مدل B94M هم لینک زیر :(قیمت دلاری حدود 190-200 دلار)
Star B94M Android 4.1 MTK6589 Quad Core 3G GPS 4.5 Inch Screen 12.0MP Camera Smart Phone [601] : UnlockedPhoneAndroid.com Wholesale&Dropship online store

تعداد زیادی از مدلهای MTK6589 در صفحه زیر هست: حالا بعضیهاشون پیشفروشند، بعضیهاشون تولید هنوز نشدند، بعضیهاشون اما تولید شدند.
MeriMobiles.com - Search Results for "mtk6589"

مدل 5.7 اینچی داریم که mtk6589 داره و.... به نام note 2 MTK6589 که قیمتش حدود 920 تومانه.(قیمت دلاری حدود 250-260 دلار) قیمت دلاری رو گفتم تا حدود قیمت دیگر اسمارتفونها هم دستتون بیاد.

باتشکر

واقعا ممنون از توجه و جوابهای کاملتون

این مدل note 2 مدل عالی هست بنظرم، البته فکر کنم مدل N9589 Note 2 منظورتون باشه، درسته؟
تمام مشخصاتش عالیه و فقط اگه یه قلم هم داشت دیگه فکر کنم از نوت اصلی هم بهتر میشد
هرچند مدل قلم دارش هم هست ولی مشخصاتش پایینتره و قیمت بیشتر

تا قیمت حدود 600تومن و صفحه بالای 5اینچ چی رو پیشنهاد میدید؟
یه چیزی توی مایه های HDC Galaxy Note 2 7100
مدل بهتر از این با این قیمت چی هست؟

و یه سوال دیگه اینکه تفاوت کیفیت و کارکرد cpu چهار هسته ای با 2 هسته ای چقدر هست؟
یعنی مثلا بین همین دو مدل note 2 MTK6589 با Note 2 7100 با توجه به تفاوت قیمتشون ارزش خرید کدوم بیشتره و مثلا اگه مدل 2هسته ای رو بگیری پشیمون نمیشی بعدا.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
واقعا ممنون از توجه و جوابهای کاملتوناین مدل note 2 مدل عالی هست بنظرم، البته فکر کنم مدل N9589 Note 2 منظورتون باشه، درسته؟تمام مشخصاتش عالیه و فقط اگه یه قلم هم داشت دیگه فکر کنم از نوت اصلی هم بهتر میشدهرچند مدل قلم دارش هم هست ولی مشخصاتش پایینتره و قیمت بیشترتا قیمت حدود 600تومن و صفحه بالای 5اینچ چی رو پیشنهاد میدید؟یه چیزی توی مایه های HDC Galaxy Note 2 7100مدل بهتر از این با این قیمت چی هست؟و یه سوال دیگه اینکه تفاوت کیفیت و کارکرد cpu چهار هسته ای با 2 هسته ای چقدر هست؟یعنی مثلا بین همین دو مدل note 2 MTK6589 با Note 2 7100 با توجه به تفاوت قیمتشون ارزش خرید کدوم بیشتره و مثلا اگه مدل 2هسته ای رو بگیری پشیمون نمیشی بعدا.
پیشنهاد میکنم اگه واقعا میخواید اسمارتفون خوب بگیرید، اصلا دیگه دو هسته ایهاشو نخرید :1-بنچمارک دو هسته ایهاشون، بین 5هزار تا ماکزیمم 7 هزار هست. در حالیکه چهار هسته ای ها، بین 10500 تا 14000 هست.2-با دو هسته ای ها چون گرافیکشون sgx531 هست، فقط بتونید 50-70 درصد بازیها رو اجرا کنید، اما با sgx544 همه بازیها رو میتونید اجرا کنید. متاسفانه ارزونترین چهار هسته ایشون B94M هست که حدود 700 قیمتشه. اما اگه واقعا دو هسته ای میخواهید، (یعنی اون مبلغ میسر نیست براتون) تو شیراز فکر کنم بتونم براتون موبایل خوب با رم یک گیگ و mtk6577 پیدا کنم.(یعنی نخواید از چین براتون سفارش بگیرم). ولی مسلما پیشنهادم ، گوشیهای چهار هسته ایشون هست.(خیلی پیشتر منتظرشون بودم). و فکر هم نکنم به ایران بیاند ، چون گرونند و هنوز خرید جنس خوب چینی با قیمت بالاتر از ارزون،تو فکر مردم ایران جا نیافتاده و ننداختند.باتشکر

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
پیشنهاد میکنم اگه واقعا میخواید اسمارتفون خوب بگیرید، اصلا دیگه دو هسته ایهاشو نخرید :1-بنچمارک دو هسته ایهاشون، بین 5هزار تا ماکزیمم 7 هزار هست. در حالیکه چهار هسته ای ها، بین 10500 تا 14000 هست.2-با دو هسته ای ها چون گرافیکشون sgx531 هست، فقط بتونید 50-70 درصد بازیها رو اجرا کنید، اما با sgx544 همه بازیها رو میتونید اجرا کنید. متاسفانه ارزونترین چهار هسته ایشون B94M هست که حدود 700 قیمتشه. اما اگه واقعا دو هسته ای میخواهید، (یعنی اون مبلغ میسر نیست براتون) تو شیراز فکر کنم بتونم براتون موبایل خوب با رم یک گیگ و mtk6577 پیدا کنم.(یعنی نخواید از چین براتون سفارش بگیرم). ولی مسلما پیشنهادم ، گوشیهای چهار هسته ایشون هست.(خیلی پیشتر منتظرشون بودم). و فکر هم نکنم به ایران بیاند ، چون گرونند و هنوز خرید جنس خوب چینی با قیمت بالاتر از ارزون،تو فکر مردم ایران جا نیافتاده و ننداختند.باتشکر

واقعا ممنون از راهنماییتون

اگه اینجوری که پس دیگه دور 2هسته ای رو باید خط کشید
من یه چیزی میخوام که مدت زیادی کارم رو راه بندازه و بعدا مجبور نشم زود عوض کنم

من الان چیزی که برام مهم هست رم 1گیگ و صفحه 5اینچ به بالا هست بقیه موارد هم مثل دروبین و حافظه هم در حد خوب و رو به بالا باشه
در حال حاظر میخوام حدود 500تا600 هزینه کنم
توی این رنج قیمت مدل خوب صفحه بالای 5اینچ و رم یک چی بنظرتون خوب هست
فرقی هم نمیکنه سفارشی یا اینجا باشه

تبلت خوب و عالی توی همین رنج قیمت 600تومن چی بنظرتون از همه بهتره
با این قیمت چهار هسته ای خوب چیزی پیدا میشه؟
چندتا مدلی که همینجا معرفی کردین بنظر خوب میرسن ولی یه کم گیج کننندست

hadifa93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
Hyundai T7S Is Coming
The RAM space inside Hyundai T7S will be promoted to 2GB from the 1GB, and the ROM space will be also promoted to 16GB from 8GB. And the resolution of the main camera on the back cover will also reach at the 5.0MP (supports LED flashlight and AF). What’s more, in term of appearance design, Hyundai T7S has also achieved large improvement. It will supports sapphire color.
Hyundai-T7S-3.jpg

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
واقعا ممنون از راهنماییتون

اگه اینجوری که پس دیگه دور 2هسته ای رو باید خط کشید
من یه چیزی میخوام که مدت زیادی کارم رو راه بندازه و بعدا مجبور نشم زود عوض کنم

من الان چیزی که برام مهم هست رم 1گیگ و صفحه 5اینچ به بالا هست بقیه موارد هم مثل دروبین و حافظه هم در حد خوب و رو به بالا باشه
در حال حاظر میخوام حدود 500تا600 هزینه کنم
توی این رنج قیمت مدل خوب صفحه بالای 5اینچ و رم یک چی بنظرتون خوب هست
فرقی هم نمیکنه سفارشی یا اینجا باشه

تبلت خوب و عالی توی همین رنج قیمت 600تومن چی بنظرتون از همه بهتره
با این قیمت چهار هسته ای خوب چیزی پیدا میشه؟
چندتا مدلی که همینجا معرفی کردین بنظر خوب میرسن ولی یه کم گیج کننندست
همونطور که گفتم ارزونترین 4 هسته ای اسمارتفون، فعلا 700 تومانه. البته یکی داریم که بدون برند هست. و نمیتونم کیفیتشو تضمین کنم ولی چهار هسته ای هست، و با قیمت کمتر :
نام برند(الکیه!!) : No.1
قیمت : 550 تومان

• Single Card Single Stand by Mini Card
  • MT6589 1.2GHz Quad Core+ RAM 1.0G +ROM 4.0G
  • 5.0 Inch TFT, capacitive touch screen 640*960 pixels
  • Android 4.1
  • Camera (5MP & 1.3) MP Dual
  • 2000 mAh

Big-Screen-5-0-Inch-Free-Shipping-Quad-Core-MTK-6589-1-2G-RAM-1-0G.jpg
Big-Screen-5-0-Inch-Free-Shipping-Quad-Core-MTK-6589-1-2G-RAM-1-0G.jpg

اما اگه تبلت بخواید، بهترین تبلت تو اون رنج قیمت :
Ainol Flame / Fire: 600
FNF iFive mini2 : 610

هردو از بهترین تبلتهای 7 اینچ هستند. اولی نزدیک به ششماه معرفی شده ودومی، کمتر ازیک ماه به بازار اومده. اولی ازشرکت معروف آینول هست و دومی از شرکت باکلاس FNF(5) هست. اولی باتری بیشتر داره، دومی پردازشگر و گرافیک قویتر.

امیرجان سایت های معتبر چینی تو زمینه موبایل کدومند اونایی که مشخصات واقعی میدن
سایتهایی که بالا معرفی کردم خوبند، فقط fastcardtech چون به کمیت بیشتر کار داره و درنتیجه وقت کمتری رو دقیق بودن مشخصات و... میزاره، کمتر قابل اعتماده. پانداویل چون فروم داره، دقیقتر عمل میکنه(کاربرا، اصلاحشو بهشون گوشزد میکنن)
Hyundai T7S Is Coming
The RAM space inside Hyundai T7S will be promoted to 2GB from the 1GB, and the ROM space will be also promoted to 16GB from 8GB. And the resolution of the main camera on the back cover will also reach at the 5.0MP (supports LED flashlight and AF). What’s more, in term of appearance design, Hyundai T7S has also achieved large improvement. It will supports sapphire color.
مشاهده پیوست 326014

آره، هیوندا و هواوی هردو سال پیش اظهار کرده بودند که میخواند سهم بزرگی از بازار رو که دست سامسونگ افتاده، به چنگ خودشون بیارند.

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
بببخشید من اینقدر سوال میکنم
این 2مدلی که معرفی کردین هر2تا 2هسته ای هستن که
FNF ifive mini2 که نه بلوتوث داره نه gps

این 2مدل چطور هستن؟
Hyundai T7S Quad Core Tablet PC 7 Inch IPS Screen Exynos 4412 Android 4.0 2GB RAM 16GB GPS Bluetooth 5.0MP Camera HDMI Dark Blue
Hyundai T7 Quad Core Tablet PC 7 Inch Android 4.0 8GB GPS White

مشخصاتشون خیلی عالی هست نسبت به قیمتشون
cpu عالی هستن و قیمت 180 و 160 دلار
اینها رو سفارش بدید چند درمیاد؟هم قیمت همون مدلهایی هستن که معرفی کردین

یه سوال دیگه شما بجز موبایل موارد دیگه هم سفارش میگیرید؟
بخصوص از امازون و ایبی

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام برادر اینو میتونید بیارید؟اگه آره چند روزه؟
www.pandawill.com/mini-small-mushroom-bluetooth-usb-dongle-adapter-p32845.html

تو بازار فراوونه، متاسفانه هنوز برای آندورید ، هیچ دانگل بلوتوثی نیومده. بنابراین اون دانگلها هم همینطور که میبینید، همه و همه فقط با ویندوز و مک و... کار میکنند.

بببخشید من اینقدر سوال میکنم
این 2مدلی که معرفی کردین هر2تا 2هسته ای هستن که
FNF ifive mini2 که نه بلوتوث داره نه gps

این 2مدل چطور هستن؟
Hyundai T7S Quad Core Tablet PC 7 Inch IPS Screen Exynos 4412 Android 4.0 2GB RAM 16GB GPS Bluetooth 5.0MP Camera HDMI Dark Blue
Hyundai T7 Quad Core Tablet PC 7 Inch Android 4.0 8GB GPS White

مشخصاتشون خیلی عالی هست نسبت به قیمتشون
cpu عالی هستن و قیمت 180 و 160 دلار
اینها رو سفارش بدید چند درمیاد؟هم قیمت همون مدلهایی هستن که معرفی کردین

یه سوال دیگه شما بجز موبایل موارد دیگه هم سفارش میگیرید؟
بخصوص از امازون و ایبی
اول از همه اون مدل خاص t7s هنوز وارد بازار نشده. ولی احتمالا طی همین یکی دو هفته وارد بازار میشه . قیمتش برابر 708 تومانه . اما t7 چرا اومده و قیمتش 645 تومانه.

اما اون دو مدل ، بله، هردو دو هسته ای هستند. توی اون رنج قیمت، تنها بلوتوث دار راکچیپ دار، فقط Ifive mini یعنیورژن قبلی Ifive mini2 رو داریم که قیمتش تقریبا با اون برابره.

pipo m5 3g هم داریم که قیمتش برابر 705 تومانه. (سیمکارتخورهست : تماس و اینترنت و باتری 5000 میلی آمپر، مسلما بخاطر سیمکارتخوریش ه اتوماتیک بلوتوث رو هم داره و.....).
مشکل اینه که تو رنج قیمت شما نیستند. هیچ کدومشون. بهترین انتخابها رو تو رنج قیمتتون گفتم(زیر 610 تومان)

متاسفانه از سایتهای Ebay , amazon و .... خیر، چون ایران تحریمه، نمیشه. ولی کلا از هرسایتی که مدنظر داشته باشید، میشه هرچیزی از لباس عروس و ساعت و ... سفارش داد و خرید.(فقط ایران رو تو کشورهای مقصدش داشته باشه) از جمله سایت زیر :
DhGate.com

باتشکر

androidy

Registered User
لایک‌ها
15
این بلوتوث رو برای اندروید نمیخوام.یه چند تا برا خودم میخوام.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
این بلوتوث رو برای اندروید نمیخوام.یه چند تا برا خودم میخوام.

تعداد رو بگو، از شیراز تهیه بشه، بهتره، هم سریعتر گیرت میاد، هم احتمالا قیمت بهتری(ازاونجاییکه هزینه پستی نداشته و همشون قاچاق آورده شدند،گمرک هم نداشته)
باتشکر

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
قبل از اون، بهتون گوشی زیر رو هم پیشنهادمیکنم که ارزونترین 5 اینچ چهار هسته ایشونه : Hero H7500+ : با قیمت تخفیف (عید) برابر 750 تومان ولی مدل شما : ~ 795 تومان بهترین مدل مشهور فعلی 5 اینچی با پردازشگر چهار هسته ایشون هم : ThL W8 هست که برابر 900 تومانه. از شرکت معتبری هم هست.

hamed_kh311

Registered User
لایک‌ها
174

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
باسلام Ampe a10 3g Qualcomm قیمتش همراه با هزینه پستیش از چین به ایران برابر 775 تومانه. تبلت دیگه که گرافیکش قوی هست ولی برای بازی،دیتای اون گیر نمیاد، تبلت huawei Mediapd FHD هست که قیمتش 1و475و000 تومانه. تنها GPS دار وسیمکارتخور دیگمون، تبلت زیره که از لحاظ مشخصات کاملا عین samsung note 10 هست. 12- SAMSUNG GALAXY NOTE "CLONE" تعداد دو عدد : قیمت :1,320,000 و 1,075,000----توضیحات : یکیش سالمه، اما یکی دیگش، هنگام بار از چین توسط گمرک ضربه خورده و یک هاله تاریک کوچیک روی صفحه هست. در ضمن در سوکتش هم افتاده و دوربینش هم 2 هست (برخلاف اون یکی که 5 هست).عکسهاشو براتون فردا میزارم. مشخصات : samsung exynos quad core 1.6(in total 6.4GHz) android 4.04 2MP & 5MP Dual camera 10.1 Inch LED 1280*800 IPS 2GB Ram Built-in sim slot (Phone&internet) GPS Bluetooth 16GB Capacity 8000mAh Link For photos and Specs اینهم امتیازهاش در برابر بقیه تبلت و اسمارتفونهای برتر : http://forum.persiantools.com/t288828-page24.html#post6401778

shitokai

Registered User
لایک‌ها
157
داداش واسه فاملیم یه تبلت ارزون میخوام که سیمخور باشه
داری؟
درحد 350 تومن

Lp_Brad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت تبلت cube u30gt2 چنده در ضمن در مقایسه با novo spark کدوم بهتره

چیپست های RK3188 چقدر بهتر از Allwinner A31 است چون من میخوام یه Ainol Novo9 Spark بگیرم نمیدونم تبلت خیلی خوبی هست یا نه .

لطفا پاسخ دهید .

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
داداش واسه فاملیم یه تبلت ارزون میخوام که سیمخور باشه
داری؟
درحد 350 تومن

درحد 400 تومان، مغازه دار دیدم داشته باشه. که سیمکارتخور هم باشه. تک هسته ای و رمش هم احتمال بسیار زیاد فقط 512 هست.

قیمت تبلت cube u30gt2 چنده در ضمن در مقایسه با novo spark کدوم بهتره

چیپست های RK3188 چقدر بهتر از Allwinner A31 است چون من میخوام یه Ainol Novo9 Spark بگیرم نمیدونم تبلت خیلی خوبی هست یا نه .

لطفا پاسخ دهید .
قیمت تبلت cube u30gt 2 با احتساب ارز 29 اسفند، 1,030,000 هست. و قیمت تبلت Ainol novo9 برابر 895 تومانه. قیمت تبلت Pipo m9 RK3188 و یا ONDA V972 A31 و یا Freelander PD80 Wise A31 هم برابر 942 تومان هست.قیمت تبلت Yuandao n90FHD هم برابر 960 تومانه. پیشنهاد من، توی a31 ها ، تبلت yuandao هست. اما درکل ، تبلتهای راکچیپ دار یا سامسوگ دار رو ترجیح میدم.(ایرادات کمتری مثل wifi ویا باتری و... داشتن)
قیمت ramos w30hd هم برابر 1,100,000 تومان هست.
در کل CPU راکچیپ بهتر از تکنولوژی آل وینر هست. بنچمارک rk3188 برابر 16 هزار تا 20 هزار هست. ولی a31 برابر 12 هزار تا 15 هزار.شاید اگر a31 روی 1.5 گیگاهرتز میتونستند آورکلاک شده ارایه بدنش، وضعیت خیلی بهتری داشت(که البته با همبن 1.2گیگاهرتز هم، خیلی وضعیت خوبی داره) ولی فعلا یکی از بهترین چیپستهای چهار هسته ای هست(نه بهترین). راکچیپ مث همیشه،گذاشت آخر کار بده تا از همه پیشی بگیره.
درضمن یادتون نره بزرگترین عیبی که a31 ها دارند، نبود امکان نصب و اجرای بلوتوث هست. درحالیکه rk3066 میتونست، بنابراین، این رو هم مدنظر داشته باشید. که دو هسته ای rk3066 میتونه stable تر یا ثبات دار تر از a31 باشه، در عین حالی که قدرتمنده.

باتشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا