amirbahalegharn
Registered User
میشه یه توضیح بدین چرا پیشنهاد نمیشه و مشکلش چیه این برند؟
چون تمام قطعات که توی همشون یکی هست و فرقی نداره و گوشی i5 به نظر موفق بوده
یه سوال دیگه اینکه عمر مصرفی این گوشیهای چینی کلا چقدره و طول عمر خوبی دارن یا نه مثل بعضی از جنسهاشون یه بار مصرفن
ممنون
برای چی میگم پیشنهاد نمیشه، چون خود چینیها قبولش ندارند برای خریدش. به نظر من ، برندهایی که خودشون قبول کردند، حی اگه کمتر اسمشون برده میشه(مث amoi) قابل درنظرگیری بیشتری هستند(خودشون دیگه جنسشونو میشناسند که....!!)
شایذ فروش خوبی داشته ولی خرابی زیادی داشته یا هرچیزی....
در مورد عمرشون هم، گوشیهای چهار هسته ایشون که خوبند، گوشیهای دو هسته ایشون هم که در طی یکسال گذشته ساخته شده(یعنی از زمانیکه تصمیم به حضور بین المللی ولی اینبار نه فقط با قیمت کم، بلکه با کیفیت مناسب و بالا ، شدند)،هم کیفیتشون خوبه و قابل اعتماد ولی گفتم،پیشنهاد نمیکنم دو هسته ایشونو بگیرید، چهار هسته ایهاشونو بگیرید که سیستم قوی تر داره، ویژگیهای بیشتر و مسلما دیرترقدیمیتر شدن .
بهتون تو پاسخ قبل گفتم. ببینید کدم امکانات براتون مهمتره. بلوتوث؟ دوربین؟ باتری بیشتر؟ حافظه بیشتر ؟ و حتی دیزاین یا طراحی کدوم قشنگترهست. و مسلما قیمت هم لحاظ بشه خوبه،چون میشه با قیمت کمتر یک تبلت، لوازم جانبی بگیرید و درضمن فراموش نکنید هزینه گمرک که نزدیک 50 تومانه. هم هست که هنگام تحویل ازتون میگیرند.ببخشید من از بین تبلت های زیر می خواستم کمکم کنید همراه با قیمت ممنون میشم راهنماییم کنید .
Ainol Novo9 Spark
PIPO M9
Window N90 FHD Quad core
Cube u30GT II Peas2
ramos w30hd
قیمتهاشون فعلا فقط با دلار 29 اسفند میتونم بگم. با قیمت ارز که انشالله روز 5-6 فروردین،صرافیها باز میشند، قیمت واقعی میشه داد.
Ainol Novo9(no bluetooth-7to8Hours-16GB-retina) : 900
Pipo m9(bluetooth-8to9hours-16GB-1280*800) : 950
Yuandao n90 FHD Quad Core(no bluetooth-6to7.5Hours-16GB-retina) : 965
Cube U30GT II(Bluetooth-7to8Hours-32GB) : 1,030,000
Ramos w30HD(bluetooth-5to7Hours-32GB) : 1,100,00
فعلا فقط RamosW30hd رو دارم. واز A31 ها هم،ورژن 8 اینچ ONDA V812 که فعلا بهترین 8 اینچیه، موجود هست. قیمتهاشون هم به ترتیب : 1,185,000 و 812 تومانه.
باتشکر