• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
میشه یه توضیح بدین چرا پیشنهاد نمیشه و مشکلش چیه این برند؟
چون تمام قطعات که توی همشون یکی هست و فرقی نداره و گوشی i5 به نظر موفق بوده

یه سوال دیگه اینکه عمر مصرفی این گوشیهای چینی کلا چقدره و طول عمر خوبی دارن یا نه مثل بعضی از جنسهاشون یه بار مصرفن

ممنون

برای چی میگم پیشنهاد نمیشه، چون خود چینیها قبولش ندارند برای خریدش. به نظر من ، برندهایی که خودشون قبول کردند، حی اگه کمتر اسمشون برده میشه(مث amoi) قابل درنظرگیری بیشتری هستند(خودشون دیگه جنسشونو میشناسند که....!!)
شایذ فروش خوبی داشته ولی خرابی زیادی داشته یا هرچیزی....
در مورد عمرشون هم، گوشیهای چهار هسته ایشون که خوبند، گوشیهای دو هسته ایشون هم که در طی یکسال گذشته ساخته شده(یعنی از زمانیکه تصمیم به حضور بین المللی ولی اینبار نه فقط با قیمت کم، بلکه با کیفیت مناسب و بالا ، شدند)،هم کیفیتشون خوبه و قابل اعتماد ولی گفتم،پیشنهاد نمیکنم دو هسته ایشونو بگیرید، چهار هسته ایهاشونو بگیرید که سیستم قوی تر داره، ویژگیهای بیشتر و مسلما دیرترقدیمیتر شدن .

ببخشید من از بین تبلت های زیر می خواستم کمکم کنید همراه با قیمت ممنون میشم راهنماییم کنید .

Ainol Novo9 Spark
PIPO M9
Window N90 FHD Quad core
Cube u30GT II Peas2
ramos w30hd
بهتون تو پاسخ قبل گفتم. ببینید کدم امکانات براتون مهمتره. بلوتوث؟ دوربین؟ باتری بیشتر؟ حافظه بیشتر ؟ و حتی دیزاین یا طراحی کدوم قشنگترهست. و مسلما قیمت هم لحاظ بشه خوبه،چون میشه با قیمت کمتر یک تبلت، لوازم جانبی بگیرید و درضمن فراموش نکنید هزینه گمرک که نزدیک 50 تومانه. هم هست که هنگام تحویل ازتون میگیرند.
قیمتهاشون فعلا فقط با دلار 29 اسفند میتونم بگم. با قیمت ارز که انشالله روز 5-6 فروردین،صرافیها باز میشند، قیمت واقعی میشه داد.

Ainol Novo9(no bluetooth-7to8Hours-16GB-retina) : 900
Pipo m9(bluetooth-8to9hours-16GB-1280*800) : 950
Yuandao n90 FHD Quad Core(no bluetooth-6to7.5Hours-16GB-retina) : 965
Cube U30GT II(Bluetooth-7to8Hours-32GB) : 1,030,000
Ramos w30HD(bluetooth-5to7Hours-32GB) : 1,100,00

فعلا فقط RamosW30hd رو دارم. واز A31 ها هم،ورژن 8 اینچ ONDA V812 که فعلا بهترین 8 اینچیه، موجود هست. قیمتهاشون هم به ترتیب : 1,185,000 و 812 تومانه.
باتشکر

naviddj

Registered User
لایک‌ها
78
سلام دوست عزیز.بین مدل Ainol Novo10 Hero 2 Quad Core , PIPO M3 Tablet PC 10.1 کدام رو برای بازی پیشنهاد می کنید ؟
در ضمن این دو مدل رو موجود دارید؟ و در آخر اینکه منم شیراز هستم.میتونم حضوری برای خرید خدمت برسم ؟ ممنون

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
ما دست رو هرچی میزاریم یه ایرادی پیدا میکنه

میشه این 3مدل رو با هم یه مقایسه کنین و محاسن و نواقصشون رو نسبت به هم بگین
HDC Galaxy Player N7300 EX quad core - $228.00
HDC Galaxy S3 Legend - $199.99
HDC Galaxy Note 2 N9589 MTK6589 Quad Core - $249.99

با توجه به اختلافاهاشون و همینطور اختلاف قیمتشون کدوم از همه بهتر و به صرفه تر هست؟
خودم که با توجه به قیمت و مشخصات به نظرم n7300 بهتر باشه. ولی S3 خوشگلتره

یه سوال دیگه اینکه چرا توی تمام بنچمارکها که گرفته شده از گوشیها اینقدر از رم اشغال شده؟یعنی خوده سیستم اینقدر رو اشغال کرده و فقط مقدار باقیمونده دردسترس هست؟
و سوال دیگه اینکه این قابهای مخصوص که درپشتی گوشی همراه کاورمحافظ صفحه جلو به هم وصل هستن اسمشون چیه و برای تمام گوشیها وجود داره؟
و سوال بعدی اینکه این حافظه sdcard که با رام حساب کردن و مثلا میگن 8گیگ رام، بجز اون شیار کارت حافظه هست یا اینکه یه کارت روی گوشی وجود داره و بخوای کارت حافظه اضافه کنی اون کارت رو باید دربیاری؟

بازم ببخشید اینقدر سوال میکنم.

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
با اجازه آقا امیر عزیز
و سوال دیگه اینکه این قابهای مخصوص که درپشتی گوشی همراه کاورمحافظ صفحه جلو به هم وصل هستن اسمشون چیه و برای تمام گوشیها وجود داره؟
بهشون میگن Flip Cover یا Flip Case. همه گوشی ها ندارن ولی مدل هایی که شما فرمودید اکثراً دارن.
و سوال بعدی اینکه این حافظه sdcard که با رام حساب کردن و مثلا میگن 8گیگ رام، بجز اون شیار کارت حافظه هست یا اینکه یه کارت روی گوشی وجود داره و بخوای کارت حافظه اضافه کنی اون کارت رو باید دربیاری؟
بله به جز اون هست. اگر مموری کارت استفاده کنید، گوشی با عنوان External SD می شناسه.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام دوست عزیز.بین مدل Ainol Novo10 Hero 2 Quad Core , PIPO M3 Tablet PC 10.1 کدام رو برای بازی پیشنهاد می کنید ؟
در ضمن این دو مدل رو موجود دارید؟ و در آخر اینکه منم شیراز هستم.میتونم حضوری برای خرید خدمت برسم ؟ ممنون
مسلما pipo m3 ، چون Mali400 هست درحالیکه گرافیک اون vivante gc1000 هست که نه فقط بازی براش گیر نمیاد، درضمن گرافیک خیلی ضعیفتری هم هست.
بله، براتون شماره و ادرس رو پخ میکنم.
ما دست رو هرچی میزاریم یه ایرادی پیدا میکنه
میشه این 3مدل رو با هم یه مقایسه کنین و محاسن و نواقصشون رو نسبت به هم بگین
HDC Galaxy Player N7300 EX quad core - $228.00
HDC Galaxy S3 Legend - $199.99
HDC Galaxy Note 2 N9589 MTK6589 Quad Core - $249.99
با توجه به اختلافاهاشون و همینطور اختلاف قیمتشون کدوم از همه بهتر و به صرفه تر هست؟
خودم که با توجه به قیمت و مشخصات به نظرم n7300 بهتر باشه. ولی S3 خوشگلتره
یه سوال دیگه اینکه چرا توی تمام بنچمارکها که گرفته شده از گوشیها اینقدر از رم اشغال شده؟یعنی خوده سیستم اینقدر رو اشغال کرده و فقط مقدار باقیمونده دردسترس هست؟
بازم ببخشید اینقدر سوال میکنم.
والا ازم هم پرسیدند تو اس ام اس، حالا یا شما یا یکی دیگه از بچه ها:
نگاه کنید: اون EX ها که تو فست کارد تک هست، ساخته شده و مدل تغییر یافته توسط خود همون سایته و تو بازار یافت نمیشه. بنابراین اگه به سایت اعتماد میتونید بکنید و ریسک بکنید،میتون براتون از همون سایت یا هرسایت دیگه ای خرید کنم. روش محاسبه هم در تاپیک گفتم.
اما s3 legend رو قیمتشو ندارم. بنابراین نمیتونم در موردش نظر بدم ،چه قیمت خودمون یا چه کارایی و کیفیتش
اما star n9589، توی فروشش و کسب رضایت مشتری خوب بوده و عالی بوده. گفتم، شاید بهترین مدلهای شناخته شد فعلی تو MTK6589 ها ، همون Star N9589 و ThL W8 باشه که یک ده دلاری باهم اختلاف دارند.اولی حدود 920 تومان و دومی حدود 890 تومان.
مدل جدیدی از star هم بیرون اومده N9389 که 5.5 اینچ هست با قیمت 735 تومان.
بعضیها 5 اینچی میخواستند (که شاید بهترین سایز برای اسمارتفون و موبایل باشه)از MTK6589 که یکی هست با نام و مشخصات زیر و قیمت 805 تومان
Legend X920
1280*720 HD screen
- Android 4.1 system
- 5.0 Inch Multi-touch
-
MTK6589 quad core 1.2G -8MP camera & 2MP
-1G RAM + 8G ROM

حتما برای فضای اشغالی وگرفته شده رم ، از دو بنچمارک گرفته شده، استفاده کنید، نمیشه اعتماد کرد به یکی فقط!!! بعضی وقتها با برنامه باز بوده، بنچمارک میگیرند.در ضمن available یعنی فضای خالی ، حالا چه تو قسمت رم و چه تو قسمت SD Card.

کلا SD card& Memory رو شما جمع کنید، یشه کل حافظه داخلیتون. اون مموری کاردی که مدنظرتونه، شیارش جداست و بعضیهاشون تا 64 گیگ هم(معمول ماکس 32 گیگ هست البته) ساپورت میکنند.البته فکر نکنم اشخاص زیادی باشند که به 64گیگ نیاز مند بشند. ولی حافظه 8 گیگ فکر کنم باتوجه به قابلیت کنونی بازیهای سنگین HD بر روی گوشیهای MTK6589 ، لازم باشه تا 4 گیگ،که فضا خیلی زودتر از اونچیزیکه فکر کنید اشغال میشه(چون در حقیقت فقط 2 گیگابایت کلا خالی دارید از 3.5 گیگ کلی)

با اجازه آقا امیر عزیز
بهشون میگن Flip Cover یا Flip Case. همه گوشی ها ندارن ولی مدل هایی که شما فرمودید اکثراً دارن.
بله به جز اون هست. اگر مموری کارت استفاده کنید، گوشی با عنوان External SD می شناسه.

باتشکر فراوان

mahdi1990

Registered User
لایک‌ها
63
سلام آقا امیر
ببخشید این مدل pipo m9 3g کی عرضه عادیش شروع میشه؟ به نظرتون قیمت آخرش با نرخ دلار روز چنده؟ قیمت خودش چند دلاره؟
به نظر من تو ده اینچی ها بهترین تبلت از هر لحاظ که فکر کنید همین pipo m9 3g هست (البته برای کسایی که به gps اهمیت نمیدن مثل خودم)
درضمن مدل m9 3g مثل m3 3g قابلیت مکالمه نداره؟
باتشکر

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام آقا امیر
ببخشید این مدل pipo m9 3g کی عرضه عادیش شروع میشه؟ به نظرتون قیمت آخرش با نرخ دلار روز چنده؟ قیمت خودش چند دلاره؟
به نظر من تو ده اینچی ها بهترین تبلت از هر لحاظ که فکر کنید همین pipo m9 3g هست (البته برای کسایی که به gps اهمیت نمیدن مثل خودم)
درضمن مدل m9 3g مثل m3 3g قابلیت مکالمه نداره؟
باتشکر
قرار بوده تا آخر همین ماه میلادی، عرضه بشه، قیمتش طرفای 295 تا 300 دلاره که تقریبا برابر : 1,075,000 تا 1,100,000 میشه.
بجز صفحه نمایشش که بهتر بود1900*1200 باشه(چون رتینا واقعا باتری خوره واین کیفیت صفحه نمایش بهتره،هم کیفیت کار بالاست ،هم کمتر باتری مصرف میشه)
احتمال زیاد عین قبلیهاش هست بله، یعنی تو رنج سایز کم، تماس و اینترنت هردو رو میزنه،(pipo u2 3g & Pipo m5 3g) ولی در سایز بالا، فقط اینترنت (Pipo m2 3g &pipo m3 3g)

احتمالا بازهم میده بیرون تبلت تو بزرگ اینچ با همین RK3188 چون باهاش قرارداد داره و مسلما فقط با عرضه یک مدل تبلت، تمومش نمیکنه.

باتشکر

mahdi1990

Registered User
لایک‌ها
63
قرار بوده تا آخر همین ماه میلادی، عرضه بشه، قیمتش طرفای 295 تا 300 دلاره که تقریبا برابر : 1,075,000 تا 1,100,000 میشه.
بجز صفحه نمایشش که بهتر بود1900*1200 باشه(چون رتینا واقعا باتری خوره واین کیفیت صفحه نمایش بهتره،هم کیفیت کار بالاست ،هم کمتر باتری مصرف میشه)
احتمال زیاد عین قبلیهاش هست بله، یعنی تو رنج سایز کم، تماس و اینترنت هردو رو میزنه،(pipo u2 3g & Pipo m5 3g) ولی در سایز بالا، فقط اینترنت (Pipo m2 3g &pipo m3 3g)

احتمالا بازهم میده بیرون تبلت تو بزرگ اینچ با همین RK3188 چون باهاش قرارداد داره و مسلما فقط با عرضه یک مدل تبلت، تمومش نمیکنه.

باتشکر
ببخشید آقا امیر کدوم برندها تبلت 10 اینچی (فقط 10.1) با چیپست rk3188 و 3g بیرون دادند؟ لطفا مدلهای قطعیشونو همینجا بگید ( چه به صورت پیش فروش چه به صورت عادی چه اینکه قراره همین روزا بیاد، لطفا همشونو بگید تا انتخاب درستی داشته باشیم)
باتشکر

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
ببخشید آقا امیر کدوم برندها تبلت 10 اینچی (فقط 10.1) با چیپست rk3188 و 3g بیرون دادند؟ لطفا مدلهای قطعیشونو همینجا بگید ( چه به صورت پیش فروش چه به صورت عادی چه اینکه قراره همین روزا بیاد، لطفا همشونو بگید تا انتخاب درستی داشته باشیم)
باتشکر
فعلا فقط Pipo m9 3g هست. عین همون ویژگیهای pipo m9 فقط ویژگی سیمکارتخوری(اینترنت) هم بهش اضافه شده، قیمتش هم 1,095,000 تومانه.

البته برای سایزهای دیگه، برای کسانیکه میپرسند، اشاره شده بود در یک بلاگ(بلاگ زیر) که pipo m5 3g هم با همین چیپست ایندفعه مدل دیگش ، ساخته و عرضه خواهد شد که احتمالا با تماس هم خواهد بود:

androidmall Blog - Pipo M5 3G Bluetooth RK3188 Quad Core Tablet PC UK Android

قیمت روز تبلت آماده ارسال ازچین هم برای t7s برابر 685 تومانه.

باتشکر

سیدامیر

Registered User
لایک‌ها
16
آقا امیراحتمالا این برادرای چینی تو تبلت هاشون قصد استفاده از Snapdragon 600 یا 800 رو ندارند؟

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
امیر جان الان چند وقته یه شرکتی محصولات اینول رو باگارانتی عرضه میکنه تاحلا نمیدونم دیدی یانه الانم اینول ونوس رو باگارانتی 1ساله 740میدن بنظرت گرون نیست؟بعد اینکه یه سری میگفتن دیتای مالی 400روش ریختن جواب داده ؟در اخر این مدل تی 7اس همون مدل تی 7هست که فقط رمش رو 2کردن؟

Lp_Brad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید بنچمارک چقدر مهم هست مثلا بنچمارک

Ainol Novo9 = 12000
Pipo m9 = 18000
بنچمارک محصول زیر هم برام بگید
Cube U30GT II

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
آقا امیراحتمالا این برادرای چینی تو تبلت هاشون قصد استفاده از Snapdragon 600 یا 800 رو ندارند؟

والا این برادرای چینی، احتمالش کمه، تا حالا که فقط یک شرکت رفته سراغ استفاده از qualcomm(Ampe & Sanei) ، بقیه همچین راغب نیستند .

امیر جان الان چند وقته یه شرکتی محصولات اینول رو باگارانتی عرضه میکنه تاحلا نمیدونم دیدی یانه الانم اینول ونوس رو باگارانتی 1ساله 740میدن بنظرت گرون نیست؟بعد اینکه یه سری میگفتن دیتای مالی 400روش ریختن جواب داده ؟در اخر این مدل تی 7اس همون مدل تی 7هست که فقط رمش رو 2کردن؟

گارانتی ونوس، رو یکی بهم اشاره کرده بود، فکر نکردم گارنتی یا نمایندگی خاصی باشه(یعنی مثل همین گارانتی سایتها باشه نه یک شرکت و....) . نگاه کنید،کلا این گارانتی های غیر رسمی، (یا شایدم رسمی) با دلار آزاد دارند میخرند(اگه نگیم دلار بانکی) و درضمن دارند از ایران و گمرک و.. استفاده میکنند. الان ایران چیزی بنام استاندارد سازی آورده که کلی پول میگیره و آزمایشگاه و.. و خود گمرک ایران هم که میدونی چقدر گرونتره نسبت به بقیه جاهای دنیا... بنابراین قیمتشون بالاتر از تک فروشی های ما میشه که نیاز به این بازیها نداره و فقط پول گمرک و ترخیص میخوره بهتون. درمورد دیتا، از کجا معلوم دیتای کلی نبوده و نه فقط دیتای مخصوص خود mali400؟ این یک مساله، درضمن کلا گرافیکش نسبت به mali400 ضعیفتره. مشکل بزرگتر اینه.شما huawei Medipad Quad core FHD v, نگاه کنید!! گفته چهار هسته ای میخام بسازم، پس از بهترین vivante استفاده میکنم یعنی GC4000 ، اما این املوجیک اومده چهار هسته ای زده ولی از GC1000 استفاده کرده.(به هردلیلی). تفاوت زیاده.

مدل t7s نسبت به T7 فقط در ویژگیهای زیر متمایز هست :
Ram from 1GB to 2GB
Camera from 2MP to 5MP in rear and a 0.3MP front
Internal from 8GB to 16GB

ببخشید بنچمارک چقدر مهم هست مثلا بنچمارک

Ainol Novo9 = 12000
Pipo m9 = 18000
بنچمارک محصول زیر هم برام بگید
Cube U30GT II
نگاه کنید، من حدود بنچمارکها رو برای چیپستهای مختلف گرفتم، توی تاپیک اولم هست. Ainol novo تا 14 هزار هم داریم که برسه. پیپو من دارم رو 15 هزار!! کلا بیشتر برای قدرت چیپست و کیفیت ساخت هست. اگر بنچکارک دستگاهی با چی7ست خاصش ، غیر از اینها باشه که در تاپیک گفتم، یعنی کیفیت ساخت پایینتره یا..... مثلا میگم، RK3066 باید بین 10 تا 13 هزار باشه. اگه زیر ده هزار شد، یعنی تبلت خوبی نیست یا مساله داره.(حتما سعی کنید تو اینترنت، دو بنچمارک از یک دستگاه پیدا کنید تا واقعیت مطلب نشون داده بشه)

اینکه میگن خیلی ها، پیپو از کیوب در بنچمارک بهتر عمل کرده، اینه که کیوب، اکثر دستگاه هاشو روی 1.6 گذاشته ولی پیپو برعکس، اکثر دستگاه هاشو رو 1.8 آورکلاک کرده که خب مسلما امتیاز بنچمارکشو برده بالا.

باتشکر

hooman_per

Registered User
لایک‌ها
44
سلام
یه تبلت با قابلیت نصب سیم کارت و wifi و بلوتوث و gps و صفحه 10 اینچی با کیفیت چیزی موجود دارین؟

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
ابن مدل N9389 که معرفی کردین میشه یه لینک از مشخصاتش بزارین
فکر کنم همون مدل Galaxy S3 Legend که من گفتم هست

مشخصاتش خیلی خوبه به خصوص اندروید4.2.1 داره
ضعفش هم صفحه 960*540 pixel هست
تفاوت کیفیت صفحه 960 با 1280 چقدر محسوس هست و به نظرتون صفحه 960 کیفیت خوبی هست؟

من هنوز کیفیت فیلم برداری این گوشیها رو نفهمیدم چی هست
این عکس مال HDC-Galaxy-Note-2-N9589 هست
8251_P_1357684232006.jpg
اون عدد 1920*1088 فکر کنم کیفیت فیلمبرداری هست درسته؟یعنی فولhd فیلم میگیره؟
اینم مال دوریبن دوم هست فکر کنم درسته؟
8251_P_1357684232193.jpg

اینم مال مدل HDC-Galaxy-S3-Legend یا همون N9389 هست
8448_P_1363411494435.jpg 8448_P_1363411494408.jpg
یعنی اینم ممکنه فولhd فیلم بگیره؟
اینا درسته یعنی؟
و اسم این برنامه چیه که کیفیت دوربین رو نشون میده

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
یه تبلت با قابلیت نصب سیم کارت و wifi و بلوتوث و gps و صفحه 10 اینچی با کیفیت چیزی موجود دارین؟
دو تبلت

-Huawei Media pad FHD 10 3G تعداد : 2عدد باگارانتی پارس مایکروتل : قیمت : 1,485,000 تومان
12- SAMSUNG GALAXY NOTE "CLONE" تعداد دو عدد : قیمت :1,320,000 و 1,075,000----توضیحات : یکیش سالمه، اما یکی دیگش، هنگام بار از چین توسط گمرک همونجاضربه خورده و یک هاله تاریک کوچیک روی صفحه هست. در ضمن در سوکتش هم افتاده و تنها دوربین جلوش هم 2 هست (برخلاف اون یکی که پشتش برابر5 و جلوش دو هست)
مشخصات :
samsung exynos quad core 1.4GHz
android 4.04
2MP & 5MP Dual camera
10.1 Inch LED
1280*800 IPS
2GB Ram
Built-in sim slot (Phone&internet)
GPS
Bluetooth
16GB Capacity
8000mAh

Link For photos and Specs
اینهم امتیازهاش در برابر بقیه تبلت و اسمارتفونهای برتر :
فروش تبلت های با کیفیت چینی به صورت جزیی و کلی

ابن مدل N9389 که معرفی کردین میشه یه لینک از مشخصاتش بزارین
فکر کنم همون مدل Galaxy S3 Legend که من گفتم هست

مشخصاتش خیلی خوبه به خصوص اندروید4.2.1 داره
ضعفش هم صفحه 960*540 pixel هست
تفاوت کیفیت صفحه 960 با 1280 چقدر محسوس هست و به نظرتون صفحه 960 کیفیت خوبی هست؟

من هنوز کیفیت فیلم برداری این گوشیها رو نفهمیدم چی هست
این عکس مال HDC-Galaxy-Note-2-N9589 هست
اون عدد 1920*1088 فکر کنم کیفیت فیلمبرداری هست درسته؟یعنی فولhd فیلم میگیره؟
اینم مال دوریبن دوم هست فکر کنم درسته؟

اینم مال مدل HDC-Galaxy-S3-Legend یا همون N9389 هست
یعنی اینم ممکنه فولhd فیلم بگیره؟
اینا درسته یعنی؟
و اسم این برنامه چیه که کیفیت دوربین رو نشون میده

کیفیت خوبیه، مخصوصا در نمایش درست در صفحه برای اجرای بازیها راحتید(همونطور که در تبلتها سایز 1024*768 سایز متعارفیه، دقیقا به همین دلیله که در تبلتها و اسمارتفونهای اصلی ، یعنی بر روی دستگاه ها، در کل اکثرا همین رزیلوشن ها رو دارند و سازگاری پخش بازیها بیشتر براساس اون استانداردها نوشته شده تا رتینا و....)

درمورد فول اچ دی، تقریبا تمامی گوشیهای چهار هسته ایشون full hd میگیرند ، میمونه اینکه در چه کیفیتی فول hd میگیرند که همه اشاراتی که کردید، درسته.

نام برنامه z-device هست ولینک زیرهم از گوگل استور :

https://play.google.com/store/apps/details?id=zausan.zdevicetest&hl=en

یکی گفت چرا s5 butterfly رو نمیگید برای 5 اینچ، گفتم، اون رو قبلا بچه ها پرسیدند و بله، فقط همون دوتا رو تو 5 اینچیها،چهار هسته ای درست حسابی داریم.(فعلا)

hala kodum ro pishnehad mikonid ?
hyundai t7s
window n80

مسلما t7s
چون امکانات بیشتری داره. ولی بین t7s و n80 rk3188 , ifive mini2 و pipo m8 3g ، اول pipo m8 3g بعدش t7s یا ifive mini2 ، بعدش teclast p88 rk3188.

اینقدر رو CPU & GPU کار نکنید، فعلا همونا بسه و زیاده، بیشتر رو امکانات کار کنین که از همون هفته اول، براتون میشه مدنیاز و مورد استفاده.

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
پس یعنی این مدل N9389 تایید میشه و مدل خوبی هست
چون مشخصاتش هم دقیقا مثل N9589 هست
تنها فرقشون همون صفحه نمایش هست و چیزای جزعی مثل دوربین جلو و رم و باطری و ...
در کل n9389 بهتر به نظر میرسه و قیمتش هم کمتره

قابلیت نمایش فیلم همزمان روی دسکتاب و حین بازی رو مدل N9589 داره
این قابلیت مال اندروید هست یا مخصوص گوشی و مدل n9389 هم داره یا نه؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
پس یعنی این مدل N9389 تایید میشه و مدل خوبی هست
چون مشخصاتش هم دقیقا مثل N9589 هست
تنها فرقشون همون صفحه نمایش هست و چیزای جزعی مثل دوربین جلو و رم و باطری و ...
در کل n9389 بهتر به نظر میرسه و قیمتش هم کمتره

قابلیت نمایش فیلم همزمان روی دسکتاب و حین بازی رو مدل N9589 داره
این قابلیت مال اندروید هست یا مخصوص گوشی و مدل n9389 هم داره یا نه؟

در کل دوگوشی خیلی فعلا نسبت به سایر گوشیها تو معرض دید و فروش و رضایت بودند تاحالا(از mtk6589) که البته فکر کنم تا یک هفته دیگه ، یکی دیگه هم اضافه بشه(Umi x1s)چون وارد بازار شده و محصولات یومی هم همیشه طرفدارهای خودشو داره و باکیفیت هست(هرچند که هه منتظر ورژن کاملش هستند)
اون دوگوشی عبارتند از : N9589 , Thl w8 که فعلا تو spotlight هستند. بقیه گوشیها در کنار و سایدشون قرار دارند.
این یک موضوع که برای همه طرفداران گفتم.
اما موضوع دوم : خیر، این برمیگرده به ویژگی گوشی نه آندروید. و در تبلتها هم همچین موضوع مشابهی رو داریم.

باتشکر

hooman_per

Registered User
لایک‌ها
44
دو تبلت

-Huawei Media pad FHD 10 3G تعداد : 2عدد باگارانتی پارس مایکروتل : قیمت : 1,485,000 تومان
12- SAMSUNG GALAXY NOTE "CLONE" تعداد دو عدد : قیمت :1,320,000 و 1,075,000----توضیحات : یکیش سالمه، اما یکی دیگش، هنگام بار از چین توسط گمرک همونجاضربه خورده و یک هاله تاریک کوچیک روی صفحه هست. در ضمن در سوکتش هم افتاده و تنها دوربین جلوش هم 2 هست (برخلاف اون یکی که پشتش برابر5 و جلوش دو هست)
مشخصات :
samsung exynos quad core 1.4GHz
android 4.04
2MP & 5MP Dual camera
10.1 Inch LED
1280*800 IPS
2GB Ram
Built-in sim slot (Phone&internet)
GPS
Bluetooth
16GB Capacity
8000mAh

Link For photos and Specs
اینهم امتیازهاش در برابر بقیه تبلت و اسمارتفونهای برتر :
فروش تبلت های با کیفیت چینی به صورت جزیی و کلی

ممنون از راهنماییت.فقط توی لینکی که دادی قیمتش رو زده 1200 الان چطوری شده 1320؟الان که باید خیلی ارزونتر شده باشه!

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
ممنون از راهنمایتون

قیمت دقیق این مدلها رو میگید لطفا
N9389 یا همون Galaxy S3 Legend
N9589
Galaxy Player N7300 EX
Goophone i9

چه اونی که خودتون دارید و چه میتونید تهیه بکنید یه قیمت ازشون بدید لطفا
ممنون