• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

hosseinanjed

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام قيمت Teclast P88 & ZXC Z7 Ultimate 7Inch رو مي خواستم لطفا شماره رو برام پ خ كنيد

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام قيمت Teclast P88 & ZXC Z7 Ultimate 7Inch رو مي خواستم لطفا شماره رو برام پ خ كنيد

پخ کردم

قیمت چند تبلت پیشنهادی زیر 500 تومان با قیمت ارز 29 اسفند:

Momo7 rk3066 (16GB) : 465 toman
Pipo s2(16GB): 509
Pipo s3 (8GB) : 435
Hyundai hold x (8GB): 485

باتشکر

Last edited:

namvari

Registered User
لایک‌ها
192
اگه بخوام Thl W8 سفارش بدم کی دستم میرسه؟
قیمتش چند در میاد؟
کیفیتش چطوره؟

AndroArc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

آقا دست شما درد نکنه تقریبا تمام سوال های منو توی پ خ جواب دادید یه سوال هم اینجا بپرسم که حداقل یه آپی هم بشه !

بین cpu های Samsung Exynos 4412 و Rockchip rk3188 کدوم عملکرد بهتری داشته !؟

Last edited:

wi-fi

Registered User
لایک‌ها
125
سلام

آقا دست شما درد نکنه تقریبا تمام سوال های منو توی پ خ جواب دادید یه سوال هم اینجا بپرسم که حداقل یه آپی هم بشه !

با اجازه اقا امیر
rockchip rk3188 فرکانسش روی 1.8 قفل شده قویتر هست و GPU بکار رفتع درش هم Powervr SGX 544 MP4 هست یعنی همون GPU بکار رفته در S4 و iphone 5 و قائدتا یکم قویتره در کل Rockchip rk3188 از exynos 4412 قویتره اقا امیر تا اونجا که من میدونم rockchip رو پیشنهاد میکنن ولی از من میشنوی exynus بگیر چون rockchip در حد نا محسوسی قویتره ولی exynos یه CPU شناخته شدست هرجا بگی میشناسنش خدایی نکرده خواستی بفروشیشم رو هوا میبرنش پیشنهادمم T7s هست کاملترین و به صرفهترین تبلته اگرم که طالب rockchip شدی window N80RK هر تبلتی هم خواستی بگیری حتما نگا کن که رم 2 گیگ باشه دیگه 1 گیگ داره کم میاره الان روی اندروید 4.1.2 800 مگ رم پره واسه اندروید 5 باید 2 گیگ باشه که کم نیاره

mobin111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
با اجازه اقا امیر
rockchip rk3188 فرکانسش روی 1.8 قفل شده قویتر هست و GPU بکار رفتع درش هم Powervr SGX 544 MP4 هست یعنی همون GPU بکار رفته در S4 و iphone 5 و قائدتا یکم قویتره در کل Rockchip rk3188 از exynos 4412 قویتره اقا امیر تا اونجا که من میدونم rockchip رو پیشنهاد میکنن ولی از من میشنوی exynus بگیر چون rockchip در حد نا محسوسی قویتره ولی exynos یه CPU شناخته شدست هرجا بگی میشناسنش خدایی نکرده خواستی بفروشیشم رو هوا میبرنش پیشنهادمم T7s هست کاملترین و به صرفهترین تبلته اگرم که طالب rockchip شدی window N80RK هر تبلتی هم خواستی بگیری حتما نگا کن که رم 2 گیگ باشه دیگه 1 گیگ داره کم میاره الان روی اندروید 4.1.2 800 مگ رم پره واسه اندروید 5 باید 2 گیگ باشه که کم نیاره

سلام به شما دوست عزیز باید بگم شما اشتباه می کنین gpu rk 3188 : Mali 400 Quad Core 533MHz نه sgx 544

در رابطه با کلاک فرق ندارن چون تو آزمایش ها معلوم شده که هسته های rk 3188 روی 1.6 کلاک شدن نه 1.8

ولی فرقی که میکنن اینه که اکسینوس سامسونگ 32 نانو متری ولی راک چیپ 28 نانومتری هست که نتیجه اش مصرف کمتر راک چیپ هست و gpu rk هم تو فرکانس بالاتری هست

در کل خود من یه t7 سفارش دادم ولی خداییش فقط یه چیزی کم داره به نظرم اون سیم کارت هست ای کاش مدل t7s سیم کارت خور بود

راستی کسی اینجا خبر نداره در رابطه با که
Rockchip rk3188 وexynos 4412 که تبلتی سیم کارت خور با این دو تا چیپ ست موجود هست

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
اگه بخوام Thl W8 سفارش بدم کی دستم میرسه؟
قیمتش چند در میاد؟
کیفیتش چطوره؟
باسلام
میافته یا نزدیکهای 25-30 فروردین یا تو پنج روز اول اردیبهشت براتون میاد.
قیمتش 892 تومانه.
گوشی خیلی خوبیه، شرکت مشهوری زدتش و تو اینترنت هم ریوویها ازش مثبت بوده.

سلام

با اجازه اقا امیر
سلام به شما دوست عزیز باید بگم شما اشتباه می کنین gpu rk 3188 : Mali 400 Quad Core 533MHz نه sgx 544

در رابطه با کلاک فرق ندارن چون تو آزمایش ها معلوم شده که هسته های rk 3188 روی 1.6 کلاک شدن نه 1.8

ولی فرقی که میکنن اینه که اکسینوس سامسونگ 32 نانو متری ولی راک چیپ 28 نانومتری هست که نتیجه اش مصرف کمتر راک چیپ هست و gpu rk هم تو فرکانس بالاتری هست

در کل خود من یه t7 سفارش دادم ولی خداییش فقط یه چیزی کم داره به نظرم اون سیم کارت هست ای کاش مدل t7s سیم کارت خور بود

Rockchip rk3188 وexynos 4412 که تبلتی سیم کارت خور با این دو تا چیپ ست موجود هست

اول از همه بریم سراغ پاسخها:
خودم هم همیشه به افراد گوشی خریدارم میگم :Newmna n2 رو خریدید، میتونید تو بازار تا 1.5 ملیون هم به کسی بفروشیدش چون پردازشگرش مقایسه میشه با نوت 2 یا اس تری، بنابراین برای فروشفمسلما اون چیپست exynos چون مشهورتره، راحت تر فروش میره.
اما از لحاظ rk3188 هم در اکثر تبلتها روی 1.6 هست، توی pipo m9 که میبیند بعضا امتیاز بنچمارکش بالاتر از 17800 تا 20000 در اومده، بدلیل آورکلاک بودن اون CPU اش هست. توی cube U30Gt II خیر ،روی 1.6 گذاشتند(هم ثبات پایدارتر برای سیستم و هم باتری نگه داشتن بیشتر)راکچیپ در 1.6 تقریبا برابر هست با 1.4 سامسونگ.(در پردازشگر)
درمورد گرافیک هم، شما اگه به rk3066 نگاه کنید که چهار مالی 400 داره و امتیاز گرافیکی sgx544 میبینید یک خورده بهتره اون گرافیک. بنابراین وقتی mali400 روی 533 آورکلاک شده، درحقیقت از اون خیلی سرتر میشه. اینکه از 600 یا 700 و حتی مالی 800 استفاده نمیشه فعلا هم، بدلیل مسایل مالی بیشتر هست تا قیمت تمام شده کمتری حاصل بشه.
در مورد تبلت راکچیپ 3188 که سیمکارتخور باشه،مسلما اول از همه pipo m9 3g هست که قیمتش نزدیک یک و صد در میاد(پیش فروشه)
اما تبلت سیمکارتخور با چیپست Exynosهم دو تا داریم، یکی همونی که الان تو شیراز دارمش(کپی نوت 2) ویکیش هم تبلت زیر هست که به دلایل کمبود امکانات، هیچ وقت تو فروم نیاوردمش: Oumei x3، به این دلیل که قیمتش بالاست، حدود یک و صد.

OUMEI X3 Quad Core 9.7 inch IPS Screen Android 4.0 Tablet PC Samsung EXynos 4412 2GB/16GB

باتشکر
قیمت چند اسمارتفون 4 هسته ای و تبلت :

Pipo u3 3g(8GB & 16Gb ) : 660 & 705
Pipo m5 3g : 705
NM890 : 850
H7500+ MTK6589 : 750
S5 butterfly MTK6589 : 795
Lenovo a820 (presell) : 785
Amoi n828 : 785

باتشکر

wi-fi

Registered User
لایک‌ها
125

بس که پر خوردم تو ان سایت چینیا قاطی کردم با با A31
t7 مشکلش رم 1 هست یه نموره باتریشم ضعیفه البته توی t7s همون باتری رو گزاشتن اگه 4000 بود مرگ نداشت t7 بخاطر پر فروش بودنش بدون شک توی xda ساپرت خوبی خواهد داشت...
مبارکت باشه منم بده عید احتمالا یا t7s یا یه گوشی FHD سفارش میدم خودم optimus 4x hd دارم ولی کرم جنس چینی افتاده تو جونم

AndroArc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

دمتون گرم پس با این حساب همون t7s بهترین انتخابه. فقط آپدیت های جدید براش میاد !؟

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
از بین تمام این مدلها دیگه نظرم روی این 2مدل N9589 و N9599 یکی رو بگیرم
فقط الان چندتا سوال دارم
1-صفحه نمایش IPS کیفیتش چطوره و قابل مقایسه با AMOLED هست یا نه؟چون توی بعضی ویدیوها که ازش دیدم ابی نشون میده رنگ سیاه رو
2-اندروید این مدلها قابل ارتقا به 4.2 هستن؟اگه هستن کی قراره اپدیتشون بیاد؟
3-قلم مدل N9599 چه مدلی هست و ممکنه قلم اصل نوت2باشه یا قابلیتهای اونو داشته باشه؟
4-rom رو زدن 8گیگ ولی توی عکسهایی که از بنچمارک هست memory رو زده 1008 و sdcard رو زده 5566
این یعنی چی الان؟یعنی 1گیگ حافظه داخلی داره با یه رم 5گیگ؟
5-از کجا باید مطعمن شد که اطلاعات این گوشیها کدومش درسته چون توی هر سایتی یه چیزی نوشتن حتی سایتهایی که خوده شما معرفی کردین

قیمت این 2مدل الان چنده و کدوم رو پیشنهاد میکنین.
ممنون

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
مسلما برای هیوندا هم آپدیت میاد، اینکه چند وقت یکبار بیاد سواله. چون هیوندا مثل اوندا و... نیست که تقریبا ماهی حتما یکبار آپدیت بده(تو هولد ایکس و ....میبینید)

از بین تمام این مدلها دیگه نظرم روی این 2مدل N9589 و N9599 یکی رو بگیرم
فقط الان چندتا سوال دارم
1-صفحه نمایش IPS کیفیتش چطوره و قابل مقایسه با AMOLED هست یا نه؟چون توی بعضی ویدیوها که ازش دیدم ابی نشون میده رنگ سیاه رو
2-اندروید این مدلها قابل ارتقا به 4.2 هستن؟اگه هستن کی قراره اپدیتشون بیاد؟
3-قلم مدل N9599 چه مدلی هست و ممکنه قلم اصل نوت2باشه یا قابلیتهای اونو داشته باشه؟
4-rom رو زدن 8گیگ ولی توی عکسهایی که از بنچمارک هست memory رو زده 1008 و sdcard رو زده 5566
این یعنی چی الان؟یعنی 1گیگ حافظه داخلی داره با یه رم 5گیگ؟
5-از کجا باید مطعمن شد که اطلاعات این گوشیها کدومش درسته چون توی هر سایتی یه چیزی نوشتن حتی سایتهایی که خوده شما معرفی کردین

قیمت این 2مدل الان چنده و کدوم رو پیشنهاد میکنین.
ممنون

1-بزرگترین ویژگی که IPS و amoled متمایزشون میکنه،میدونید چیه؟ در زاویه دیدن نیست، در زیر خورشید یا منبع نوری از بالاست که چجوری صفحه رو بهتر نشون میدهAMOLED)(درحالیکه IPS بیشتر رو زاویه دید و وضوح بهتر صفحه نمایش در کل حالات کار میکنه)
2-این دو مدل هم، فعلا آندروید 4.1 هستند. احتمال داره براشون بیاد، 4.2. میتونید از گووشیهای دیگه که 4.2 هستند و بفروش میرند استفاده کنید.
3-خیر، قلمش، عادی هست واون ویژگیها رو نداره. فعلا تنها شرکتی که اعلام کرده (احتمالا) در مدل "تبلتش" قلم مخصوص داشته باشه با همون ویژگیهای خاص، تبلت هنوز نیومده iFive با چیپپت rk3188 هست.
4-آره دیگه، 8 گیگ، یعنی حدود 6.5 گیگ در کل حافظه داخلی که حدود یک تا یک ونیمشو به سیستم میدند و بقیشو حافظه داخلی برای ذخیره اطلاعات(لغت رام برای چینیها به این مفهومه)
5-رو antutu ها نگاه کنید، بهتر میبینید که چجوریه . گفتم فقط باتریشونه که معمولا متفاوته،مثلا اکثرا ، برای این گوشی، باتریهای 2000 تا 2500 درنظر گرفتند،ولی جایی هم بود دیدم تو اینترنت، که باتری 3200 براش درنظر گرفته بود و میداد(یعنی جواب میده)
n9589
مشاهده پیوست 327001
قیمتشون :
STAE n9589 : 920
N9599 رو ازش قیمت ندارم، فکر میکنم پیشفروش باشه. ولی فعلا n9589 چون مشهورتره و بهتر ازش استقبال شده، پیشنهادم روش بیشتره.
باتشکر
قیمت چندین مدل اسمارتفون :
Zte u950 : 735
Goophone i5 (Presell) : 990
N7189 : 720

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
سلام آقا امیر گل
میگم این سایت رسمی شرکت هیوندای چی هست؟ هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم!

بعد اینکه واقعا این همون کمپانی هیوندای قدیمی مشهور هست که لپتاپ و قطعات کامپیوتر هم میزد؟ یا فیکه؟

بعد اون تبلت های OEM سفارشی خودتون هیچ خبری نشد؟ حتی سلام احوال پرسی هم نکردن؟ :D

Last edited:

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
من یه مدل Goophone i9 رو دیده بودم ولی چون قیمتش کم بود شک کردم کیفیت نداشته باشه ولی شما مدل Goophone i5 رو معرفی کردین به نظرتون این مدلش هم خوبه؟
مشخصاتش نسبت به N9589 خیلی بهتره ولی قیمتش کمتره

به نظرتون این مدل چطور هست هست و قیمتش که کمتر از 190دلار هست توی ایران چقدر هست؟

Lp_Brad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از بین تبلت های زیر کدومو پیشنهاد میکنید من برام پخش ویدیو مهم

Ainol Novo9 Spark

PIPO M9
Window N90 FHD Quad core
Cube u30GT II Peas2
ramos w30hd

manotoo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ما که اصلا از این آقا راضی نبودیم . تعداد 10 عدد تبلت سفارش دادیم ( دقیقا سوم اسفند ماه ) . هزینه تبلت هارو هم کامل پرداخت کردیم و ایشون گفتن نهایتا 20 روز طول میکشه برسه دست ما و هزینه پست و گمرک و این چیزاش نهایتا برای 10 تا تبلت 400 تومان میشه . ولی متاسفانه 20 روز که گذشت هیچ و ایشون روز 27 اسفند به ما گفتن که باید 2 میلیون دیگه هم بدید تا تبلت هارو بفرستیم . همکار ایشون به من گفتن 2 میلیون تومان برای این بوده که رشوه دادن به گمرک برای ترخیص ولی خود ایشون گفتن هزینه استاندارد سازی هست . اصلا از ایشون رضایت نداشتیم در این مورد و دیگه هم از این آقا خرید نمیکنیم . این مطلب رو به زودی در بخش مسائل مربوط به انجمن به طور خیلی مفصل تر مطرح میکنم .

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
ما که اصلا از این آقا راضی نبودیم . تعداد 10 عدد تبلت سفارش دادیم ( دقیقا سوم اسفند ماه ) . هزینه تبلت هارو هم کامل پرداخت کردیم و ایشون گفتن نهایتا 20 روز طول میکشه برسه دست ما و هزینه پست و گمرک و این چیزاش نهایتا برای 10 تا تبلت 400 تومان میشه . ولی متاسفانه 20 روز که گذشت هیچ و ایشون روز 27 اسفند به ما گفتن که باید 2 میلیون دیگه هم بدید تا تبلت هارو بفرستیم . همکار ایشون به من گفتن 2 میلیون تومان برای این بوده که رشوه دادن به گمرک برای ترخیص ولی خود ایشون گفتن هزینه استاندارد سازی هست . اصلا از ایشون رضایت نداشتیم در این مورد و دیگه هم از این آقا خرید نمیکنیم . این مطلب رو به زودی در بخش مسائل مربوط به انجمن به طور خیلی مفصل تر مطرح میکنم .

عزیز شما با همین ای دی خرید کردی ازشون ؟

۳ تا پست
feb 2013

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام آقا امیر گل
میگم این سایت رسمی شرکت هیوندای چی هست؟ هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم!
بعد اینکه واقعا این همون کمپانی هیوندای قدیمی مشهور هست که لپتاپ و قطعات کامپیوتر هم میزد؟ یا فیکه؟
بعد اون تبلت های OEM سفارشی خودتون هیچ خبری نشد؟ حتی سلام احوال پرسی هم نکردن؟ :D

دو نمایندگی داره هیوندا در ایران، چون خودشم دوتاست، یکیش در کره یکیشون چینی، چینیش زیر دست کره هست و توسط پدیده نمایندگی گرفته شده ولی کره ایش، توسط اعتماد که قیمتهاش منصفانه تره. و احتمالا اون پدیده هم میره زیر دست اعتماد..

اون RK3188 ها اگه منظورتونه، والا صحبت که داشتیم(قبل از پایان سال) گفتن روش دارند کار میکنند. نتیجشو فعلا به من که چیزی نگفتند ولی سعی میکنم دو هفته یکبار پیگیر بشم.

من یه مدل Goophone i9 رو دیده بودم ولی چون قیمتش کم بود شک کردم کیفیت نداشته باشه ولی شما مدل Goophone i5 رو معرفی کردین به نظرتون این مدلش هم خوبه؟
مشخصاتش نسبت به N9589 خیلی بهتره ولی قیمتش کمتره

به نظرتون این مدل چطور هست هست و قیمتش که کمتر از 190دلار هست توی ایران چقدر هست؟
کلا Goophone رو پیشنهاد نمیکنم، این که گذاشتم هم بدلیل سوالات بچه ها در پخ یا SMS بوده که پاسخشون رو در اونجا که دادم، در اینجا هم کپی کردم. از مارکهای دیگه انتخاب کنید بهتره، تو فروم گوشیهام اگه برید ، توی پستهای آخرم، بهترین اسمارتفونهای 2 هسته ای و چهار هسته ای که اینجا هم معرفی شده، گذاشتم.
از بین تبلت های زیر کدومو پیشنهاد میکنید من برام پخش ویدیو مهم
Ainol Novo9 Spark
PIPO M9
Window N90 FHD Quad core
Cube u30GT II Peas2
ramos w30hd
ٌ
برای بلوری و... که مثلا یک فیلمش میشه 14 تا 16 گیگ، فقط تبلتهای a31 و Rk3188 بدردمیخورند(هرچند که به نظر غیر استفاده میاد چون حافظه داخلی تبلتها معمولا اجازه اون فیلمها رو نمیده) ولی تبلتهای Rk066 هم براحتی تا 2000Kb یا رزیلوشن 1900*1400 رو اجرا میکنند. ونیازی نیست تازه اینقدر هزینه کنید. سامسونگ هم براحتی اجراشون میکنه. پیشنهادم، بنابراین بیشتر روی امکانات متفرقه و... هست که متمرکز بشید. تو دو هسته ای ها هم، تبلت زیر ، خیلی کاملتره : Yuandao n90 FHD RK3066 با قیمت 858 تومان. یا pipo m3 3g که با قیمت 940 تومان(یا تبلت pipo m8 3g) میتونه انتخاب های مناسبی برای شما باشه.

۳ تا پست
feb 2013

میشه شفاف سازی کرد.... اگر من کم کاری کردم یا مساله ای بوده، من همیشه پاسخگو بودم و هستم.همونطور که خودم پیشنهاد دادم پولتون پس داده بشه و درضمن با قیمت قدیم. یعنی 550 تومان ضرر مالی.درهرصورت امیدوارم تبلتهای خریداری شدتون از بارثا شاپ در اصفهان خوب بفروش بره.
باتشکر

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128

۳ تا پست
feb 2013

ظاهرا ایشون موقع گله و گلابه که میشه نا شناس میان! بقیه پست های ارسالیشون که اینجوری میگه
آقای عزیز من کاری به مشکل پیش اومده ندارم ولی این کارتون خیلی بچگانس
فروشنده که شما رو میشناسه پس میخواین جلوی بقیه بچه های p.t حفظ شئونات کنید؟
با اکانت واقعیتون بیاید که اگرم واقعا مشکلی بود حمایت بشید نه اینکه بد تر...
مهد کودک نیست که...

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
کلا Goophone رو پیشنهاد نمیکنم، این که گذاشتم هم بدلیل سوالات بچه ها در پخ یا SMS بوده که پاسخشون رو در اونجا که دادم، در اینجا هم کپی کردم. از مارکهای دیگه انتخاب کنید بهتره، تو فروم گوشیهام اگه برید ، توی پستهای آخرم، بهترین اسمارتفونهای 2 هسته ای و چهار هسته ای که اینجا هم معرفی شده، گذاشتم.
باتشکر

میشه یه توضیح بدین چرا پیشنهاد نمیشه و مشکلش چیه این برند؟
چون تمام قطعات که توی همشون یکی هست و فرقی نداره و گوشی i5 به نظر موفق بوده

یه سوال دیگه اینکه عمر مصرفی این گوشیهای چینی کلا چقدره و طول عمر خوبی دارن یا نه مثل بعضی از جنسهاشون یه بار مصرفن

ممنون

Lp_Brad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ببخشید من از بین تبلت های زیر می خواستم کمکم کنید همراه با قیمت ممنون میشم راهنماییم کنید .

Ainol Novo9 Spark

PIPO M9
Window N90 FHD Quad core
Cube u30GT II Peas2
ramos w30hd

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا