hosseinanjed
کاربر تازه وارد
سلام قيمت Teclast P88 & ZXC Z7 Ultimate 7Inch رو مي خواستم لطفا شماره رو برام پ خ كنيد
سلام قيمت Teclast P88 & ZXC Z7 Ultimate 7Inch رو مي خواستم لطفا شماره رو برام پ خ كنيد
سلام
آقا دست شما درد نکنه تقریبا تمام سوال های منو توی پ خ جواب دادید یه سوال هم اینجا بپرسم که حداقل یه آپی هم بشه !
بین cpu های Samsung Exynos 4412 و Rockchip rk3188 کدوم عملکرد بهتری داشته !؟
با اجازه اقا امیر
rockchip rk3188 فرکانسش روی 1.8 قفل شده قویتر هست و GPU بکار رفتع درش هم Powervr SGX 544 MP4 هست یعنی همون GPU بکار رفته در S4 و iphone 5 و قائدتا یکم قویتره در کل Rockchip rk3188 از exynos 4412 قویتره اقا امیر تا اونجا که من میدونم rockchip رو پیشنهاد میکنن ولی از من میشنوی exynus بگیر چون rockchip در حد نا محسوسی قویتره ولی exynos یه CPU شناخته شدست هرجا بگی میشناسنش خدایی نکرده خواستی بفروشیشم رو هوا میبرنش پیشنهادمم T7s هست کاملترین و به صرفهترین تبلته اگرم که طالب rockchip شدی window N80RK هر تبلتی هم خواستی بگیری حتما نگا کن که رم 2 گیگ باشه دیگه 1 گیگ داره کم میاره الان روی اندروید 4.1.2 800 مگ رم پره واسه اندروید 5 باید 2 گیگ باشه که کم نیاره
باسلاماگه بخوام Thl W8 سفارش بدم کی دستم میرسه؟
قیمتش چند در میاد؟
کیفیتش چطوره؟
سلام
آقا دست شما درد نکنه تقریبا تمام سوال های منو توی پ خ جواب دادید یه سوال هم اینجا بپرسم که حداقل یه آپی هم بشه !
بین cpu های Samsung Exynos 4412 و Rockchip rk3188 کدوم عملکرد بهتری داشته !؟
با اجازه اقا امیر
rockchip rk3188 فرکانسش روی 1.8 قفل شده قویتر هست و GPU بکار رفتع درش هم Powervr SGX 544 MP4 هست یعنی همون GPU بکار رفته در S4 و iphone 5 و قائدتا یکم قویتره در کل Rockchip rk3188 از exynos 4412 قویتره اقا امیر تا اونجا که من میدونم rockchip رو پیشنهاد میکنن ولی از من میشنوی exynus بگیر چون rockchip در حد نا محسوسی قویتره ولی exynos یه CPU شناخته شدست هرجا بگی میشناسنش خدایی نکرده خواستی بفروشیشم رو هوا میبرنش پیشنهادمم T7s هست کاملترین و به صرفهترین تبلته اگرم که طالب rockchip شدی window N80RK هر تبلتی هم خواستی بگیری حتما نگا کن که رم 2 گیگ باشه دیگه 1 گیگ داره کم میاره الان روی اندروید 4.1.2 800 مگ رم پره واسه اندروید 5 باید 2 گیگ باشه که کم نیاره
سلام به شما دوست عزیز باید بگم شما اشتباه می کنین gpu rk 3188 : Mali 400 Quad Core 533MHz نه sgx 544
در رابطه با کلاک فرق ندارن چون تو آزمایش ها معلوم شده که هسته های rk 3188 روی 1.6 کلاک شدن نه 1.8
ولی فرقی که میکنن اینه که اکسینوس سامسونگ 32 نانو متری ولی راک چیپ 28 نانومتری هست که نتیجه اش مصرف کمتر راک چیپ هست و gpu rk هم تو فرکانس بالاتری هست
در کل خود من یه t7 سفارش دادم ولی خداییش فقط یه چیزی کم داره به نظرم اون سیم کارت هست ای کاش مدل t7s سیم کارت خور بود
راستی کسی اینجا خبر نداره در رابطه با کهRockchip rk3188 وexynos 4412 که تبلتی سیم کارت خور با این دو تا چیپ ست موجود هست
بس که پر خوردم تو ان سایت چینیا قاطی کردم با با A31سلام به شما دوست عزیز باید بگم شما اشتباه می کنین gpu rk 3188 : Mali 400 Quad Core 533MHz نه sgx 544
در رابطه با کلاک فرق ندارن چون تو آزمایش ها معلوم شده که هسته های rk 3188 روی 1.6 کلاک شدن نه 1.8
ولی فرقی که میکنن اینه که اکسینوس سامسونگ 32 نانو متری ولی راک چیپ 28 نانومتری هست که نتیجه اش مصرف کمتر راک چیپ هست و gpu rk هم تو فرکانس بالاتری هست
در کل خود من یه t7 سفارش دادم ولی خداییش فقط یه چیزی کم داره به نظرم اون سیم کارت هست ای کاش مدل t7s سیم کارت خور بود
راستی کسی اینجا خبر نداره در رابطه با کهRockchip rk3188 وexynos 4412 که تبلتی سیم کارت خور با این دو تا چیپ ست موجود هست
از بین تمام این مدلها دیگه نظرم روی این 2مدل N9589 و N9599 یکی رو بگیرم
فقط الان چندتا سوال دارم
1-صفحه نمایش IPS کیفیتش چطوره و قابل مقایسه با AMOLED هست یا نه؟چون توی بعضی ویدیوها که ازش دیدم ابی نشون میده رنگ سیاه رو
2-اندروید این مدلها قابل ارتقا به 4.2 هستن؟اگه هستن کی قراره اپدیتشون بیاد؟
3-قلم مدل N9599 چه مدلی هست و ممکنه قلم اصل نوت2باشه یا قابلیتهای اونو داشته باشه؟
4-rom رو زدن 8گیگ ولی توی عکسهایی که از بنچمارک هست memory رو زده 1008 و sdcard رو زده 5566
این یعنی چی الان؟یعنی 1گیگ حافظه داخلی داره با یه رم 5گیگ؟
5-از کجا باید مطعمن شد که اطلاعات این گوشیها کدومش درسته چون توی هر سایتی یه چیزی نوشتن حتی سایتهایی که خوده شما معرفی کردین
قیمت این 2مدل الان چنده و کدوم رو پیشنهاد میکنین.
ممنون
ما که اصلا از این آقا راضی نبودیم . تعداد 10 عدد تبلت سفارش دادیم ( دقیقا سوم اسفند ماه ) . هزینه تبلت هارو هم کامل پرداخت کردیم و ایشون گفتن نهایتا 20 روز طول میکشه برسه دست ما و هزینه پست و گمرک و این چیزاش نهایتا برای 10 تا تبلت 400 تومان میشه . ولی متاسفانه 20 روز که گذشت هیچ و ایشون روز 27 اسفند به ما گفتن که باید 2 میلیون دیگه هم بدید تا تبلت هارو بفرستیم . همکار ایشون به من گفتن 2 میلیون تومان برای این بوده که رشوه دادن به گمرک برای ترخیص ولی خود ایشون گفتن هزینه استاندارد سازی هست . اصلا از ایشون رضایت نداشتیم در این مورد و دیگه هم از این آقا خرید نمیکنیم . این مطلب رو به زودی در بخش مسائل مربوط به انجمن به طور خیلی مفصل تر مطرح میکنم .
سلام آقا امیر گل
میگم این سایت رسمی شرکت هیوندای چی هست؟ هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم!
بعد اینکه واقعا این همون کمپانی هیوندای قدیمی مشهور هست که لپتاپ و قطعات کامپیوتر هم میزد؟ یا فیکه؟
بعد اون تبلت های OEM سفارشی خودتون هیچ خبری نشد؟ حتی سلام احوال پرسی هم نکردن؟![]()
کلا Goophone رو پیشنهاد نمیکنم، این که گذاشتم هم بدلیل سوالات بچه ها در پخ یا SMS بوده که پاسخشون رو در اونجا که دادم، در اینجا هم کپی کردم. از مارکهای دیگه انتخاب کنید بهتره، تو فروم گوشیهام اگه برید ، توی پستهای آخرم، بهترین اسمارتفونهای 2 هسته ای و چهار هسته ای که اینجا هم معرفی شده، گذاشتم.من یه مدل Goophone i9 رو دیده بودم ولی چون قیمتش کم بود شک کردم کیفیت نداشته باشه ولی شما مدل Goophone i5 رو معرفی کردین به نظرتون این مدلش هم خوبه؟
مشخصاتش نسبت به N9589 خیلی بهتره ولی قیمتش کمتره
به نظرتون این مدل چطور هست هست و قیمتش که کمتر از 190دلار هست توی ایران چقدر هست؟
ٌاز بین تبلت های زیر کدومو پیشنهاد میکنید من برام پخش ویدیو مهم
Ainol Novo9 Spark
PIPO M9
Window N90 FHD Quad core
Cube u30GT II Peas2
ramos w30hd
ما که اصلا از این آقا راضی نبودیم . تعداد 10 عدد تبلت سفارش دادیم ( دقیقا سوم اسفند ماه ) . هزینه تبلت هارو هم کامل پرداخت کردیم و ایشون گفتن نهایتا 20 روز طول میکشه برسه دست ما و هزینه پست و گمرک و این چیزاش نهایتا برای 10 تا تبلت 400 تومان میشه . ولی متاسفانه 20 روز که گذشت هیچ و ایشون روز 27 اسفند به ما گفتن که باید 2 میلیون دیگه هم بدید تا تبلت هارو بفرستیم . همکار ایشون به من گفتن 2 میلیون تومان برای این بوده که رشوه دادن به گمرک برای ترخیص ولی خود ایشون گفتن هزینه استاندارد سازی هست . اصلا از ایشون رضایت نداشتیم در این مورد و دیگه هم از این آقا خرید نمیکنیم . این مطلب رو به زودی در بخش مسائل مربوط به انجمن به طور خیلی مفصل تر مطرح میکنم .
عزیز شما با همین ای دی خرید کردی ازشون ؟
۳ تا پست
feb 2013
عزیز شما با همین ای دی خرید کردی ازشون ؟
۳ تا پست
feb 2013
کلا Goophone رو پیشنهاد نمیکنم، این که گذاشتم هم بدلیل سوالات بچه ها در پخ یا SMS بوده که پاسخشون رو در اونجا که دادم، در اینجا هم کپی کردم. از مارکهای دیگه انتخاب کنید بهتره، تو فروم گوشیهام اگه برید ، توی پستهای آخرم، بهترین اسمارتفونهای 2 هسته ای و چهار هسته ای که اینجا هم معرفی شده، گذاشتم.
باتشکر