• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
سلام اقا امیر گل
امیدوار سال خوبی رو شروع کرده باشید
بهترین پیشنهادتون برای گوشی موبایل تا قیمت 600 چی هست؟
تو اون تاپیک گوشی رفتم انقدر شلوغ بود و قیمت ها آپ نبود چیز خاصی نتونستم پیدا کنم
یه چیزی که مهمه دوربین خوب که حتما عکسبرداری ماکرو انجام بده ( برای جزوه عکس گرفتن سر کلاس :D شیراز است و ما حال نوشتن نداریم :p )
و اینکه کلا گوشی با کیفیتی باشه و بعد 1 سال دار فانی رو وداع نگه
با تشکر :p

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
دو تبلت

-Huawei Media pad FHD 10 3G تعداد : 2عدد باگارانتی پارس مایکروتل : قیمت : 1,485,000 تومان
12- SAMSUNG GALAXY NOTE "CLONE" تعداد دو عدد : قیمت :1,320,000 و 1,075,000----توضیحات : یکیش سالمه، اما یکی دیگش، هنگام بار از چین توسط گمرک همونجاضربه خورده و یک هاله تاریک کوچیک روی صفحه هست. در ضمن در سوکتش هم افتاده و تنها دوربین جلوش هم 2 هست (برخلاف اون یکی که پشتش برابر5 و جلوش دو هست)
مشخصات :
samsung exynos quad core 1.4GHz
android 4.04
2MP & 5MP Dual camera
10.1 Inch LED
1280*800 IPS
2GB Ram
Built-in sim slot (Phone&internet)
GPS
Bluetooth
16GB Capacity
8000mAh

Link For photos and Specs
اینهم امتیازهاش در برابر بقیه تبلت و اسمارتفونهای برتر :
فروش تبلت های با کیفیت چینی به صورت جزیی و کلی

ممنون از راهنماییت.فقط توی لینکی که دادی قیمتش رو زده 1200 الان چطوری شده 1320؟الان که باید خیلی ارزونتر شده باشه!
یک از این دو حالت بوده :
یا دلاربازار حدود 3200 بوده، برخلاف الان که 3490 تومان هست
یا اینکه چون با پست DHL فرستاده شده، هزینش بالاتر رفته، یعنی همین الان از چین سفارش بگیریم، قیمتش مثلا میشه 1,205,000 با پست معمولی، دیگه هم هونطور که عرض کردم، متاسفانه پست DHL به ایران نمیفرسته بدلیل اعمال تحریمات بین المللی ، ایندفع اجراش توسط چین
ممنون از راهنمایتون

قیمت دقیق این مدلها رو میگید لطفا
N9389 یا همون Galaxy S3 Legend
N9589
Galaxy Player N7300 EX
Goophone i9

چه اونی که خودتون دارید و چه میتونید تهیه بکنید یه قیمت ازشون بدید لطفا
ممنون

Star N9389 : 758

Star N9589 : 930

N7300 EX قابل تهیه نیست و مخصوص خود سایت فستکارد تک هست(کلا تمام ex های اون سایت)

Goophone i9 : 930
و

معرفی گوشی دیگه 5 اینچی :

Legend x920e : 816

سلام اقا امیر گل
امیدوار سال خوبی رو شروع کرده باشید
بهترین پیشنهادتون برای گوشی موبایل تا قیمت 600 چی هست؟
تو اون تاپیک گوشی رفتم انقدر شلوغ بود و قیمت ها آپ نبود چیز خاصی نتونستم پیدا کنم
یه چیزی که مهمه دوربین خوب که حتما عکسبرداری ماکرو انجام بده ( برای جزوه عکس گرفتن سر کلاس :D شیراز است و ما حال نوشتن نداریم :p )
و اینکه کلا گوشی با کیفیتی باشه و بعد 1 سال دار فانی رو وداع نگه
با تشکر :p

اگه اسکنر دستی و قابل حمل میخوای، دو نمونه اسکنر داریم. یکیش با قیمت حدود 230 تومان (تو اینترنت سرچ کن scanner portable handy ، سریع پیدا میکنی )و یکیش هم که در ثانیه، میگیره با کیفیت 5 مگاپیکسل (مثل چراغ مطالعه میمونه فقط جای چراغ ش، یک لوله مانند(مهتابی شکل) در نظر بگیرید). یعنی در دقیقه نزدیک به 50 برگ، قیمتش 630 تومان. حدودا....
اما اسمارتفون در اون قیمت، مجبوری دو هسته ای بگیری چون چهار هسته ایها، از 700 شروع میشند،بنام b94m
بهترین گوشی تا 600 تومان :
در کل فعلا فقط گوشیهای دو هسته ای زیر توصیه میشه که تقریبا تویک رنج قیمت هستند. همشون دارای رم یک گیگ هستند.(ورژن یک گیگ رم)شاید هرکدومشون ،یک حافظه 8 گیگ هم، (اگه یکیشونم داشت)، میتونه به عنوان گوشی مدنظرتون باشه.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
i9300 1GB ram version 4.8Inch
http://worldworth.en.made-in-china.com/product/PBxnWqLhsGcg/China-Smart-Phone-4-8-I9300-Galaxy-S3-Mobile-Phone-1g-RAM-Mtk-6577-Dual-Core-960-540-Android-4-1-1-Dual-Camera-Front-0-3MP-Rear-8-0MP.html
620 toman
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
H7100 Feitang 5.5Inch
http://www.apzbiz.com/?product=5-5-s...-1-smart-phone
قیمت 585 تومان
-------------------------------------------------------------------------------------------------------
star n9330 5.3Inch
http://www.tmallbox.com/mobile-phone...tar-n9330.html
قیمت 550 تومان
------------------------------------------------------------------------------------------------------
ZTE v970 4.3 Inch
http://www.antelife.com/original-zte...-3g-phone.html
قیمت 552 تومان
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
star G9300 + 4.7inch
http://www.superzoneandroid.com/g930...ite-p-563.html
قیمت : 535 تومان
---------------------------------------------------------------------------------------------------
باتشکر

این هم یکی از بچه ها داد، گفتم بد نیست کسی خواست به دوستاش و دیگرون سریع بگه،چون آفرش تموم میشه. حیفه از دست بره و با این قیمت میصرفه (حتی درتعداد بیاری و بالای 300 بفروشی): فقط تا اول جمعه 9 فروردین هم برقراره : با قیمت باورنکردنی 230 هزار تومان
16Mega Pixel digital camera 5XOptical zoom 2.7''Screen HDMI Video rechargable battery AC Charger Free Shipping Free gift (327)-in Digital Camera from Consumer Electronics on Aliexpress.com

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
چرا اینقدر قیمتهاتون متغیر هست؟
صفحه قبل N9389 رو 735 و N9589 رو 920 اعلام کردین
ولی امروز 758 و 930 گفتین

بعدش اینکه این قیمت ، قیمت تمام شدست و با هزینه پست و گمرک و چیزای دیگست یا اینکه هزینه های دیگه ای بهش اضافه میشه؟

و یه سوال دیگه اینکه رزولوشن 960*540 تمام بازیها و برنامه های hd و فیلمهای fullhd رو بدون مشکل اجرا میکنه؟
یا نه توی اجرا و پخش با صفحه های hd فرق میکنه؟

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
b94m از نظر کیفیت ساخت گوشی خوب و ماندگاری هست؟ برند دار هست یا oem? اگر برند داره وبسایت رسمی کارخونه موبایل رو بیزحمت بگید
و اینکه gpu روی گوشی چیه؟ بازی ها دیتاش برای این gpu گیر میاد؟
با تشکر:rolleyes:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
چرا اینقدر قیمتهاتون متغیر هست؟
صفحه قبل N9389 رو 735 و N9589 رو 920 اعلام کردین
ولی امروز 758 و 930 گفتین

بعدش اینکه این قیمت ، قیمت تمام شدست و با هزینه پست و گمرک و چیزای دیگست یا اینکه هزینه های دیگه ای بهش اضافه میشه؟

و یه سوال دیگه اینکه رزولوشن 960*540 تمام بازیها و برنامه های hd و فیلمهای fullhd رو بدون مشکل اجرا میکنه؟
یا نه توی اجرا و پخش با صفحه های hd فرق میکنه؟

نگاه کنین، چون از کارخونه اصلی تو چین گرفته نمیشه، بنابراین اونجا از فروشنده های مختلف استفاده میشه. اگه یک بار کم یا زیاد میشه، بدلیل اینه که مثلا فروشنده a تموم کرده بوده و مجبورشده بره از ارزونترین دومی که مثلا فروشنده B باشه. یعنی هدف اینه که نگیم موجود نیست یا تموم شده. برای همین زمانی بود که مثلا تبلت فایر هیچ کی نداشت و تو بازار هم نبود(تولید نمیشد توسط کارخونه و یک مدل بسیار پرفروش هم بود)،ولی ما تونسته بودیم فروشنده موجوددار پیدا کنیم،اتفاقا با قیمت خیلی خوب.

اما
قیمت فقط قیمت گوشی و هزینه پستیش از چین به ایران هست، تنها هزینه ای که احتمال خوردنش بهتون هست، هزینه گمرک و ترخیص هست که بین 30 تا 50 تومان میگیرند.(هرچقدر تونستند در حقیقت)

آره،اون ربطی به پخش فیلمها نداره که اذیتتون کنه، بلکه براین اساس گفتم،این مطلب رزیلوشن استاندارد رو، که تو ساخت بازیها و آزمایشش بر مدلهای تبلت متفاوت، اکثرا رو اون رزیلوشن هستن. در پایینترها،خیر مشکلی پیدا نمیکنید
اما اگه منظورتون کیفیت صفحه HD و یا حتی IPS هست، خب این ویژگیها کیفیت و روشنایی و .... صفحه نمایش هستند . نه ربطی به مثلا QHD بودن صفحه.

b94m از نظر کیفیت ساخت گوشی خوب و ماندگاری هست؟ برند دار هست یا oem? اگر برند داره وبسایت رسمی کارخونه موبایل رو بیزحمت بگید
و اینکه gpu روی گوشی چیه؟ بازی ها دیتاش برای این gpu گیر میاد؟
با تشکر:rolleyes:

b94m از شرکت Star هست :
Star B94M Smart Phone Android 4.1 MTK6589 Quad Core 3G GPS 1G RAM 4.5 Inch 12.0MP Camera - Wholesale Electronics on AntElife.com
من از star هنوز سایتی ندیدم ولی اکثر گوشیهای تولید شده چینی، از همین شرکت هستند که همونطور هم که میبینید، تو بالاها هم، مدلها، بیشتر از همون شرکت هست(هدفش : تنوع محصول و تنوع قیمت برای همه افراد جامعه) کیفیت کارهاش خوبه، و از قدیمیهاست .
کلا GPU گوشیهای چهار هسته ایشون با چیپست MTK6589 هست: Power VR SGX544درحقیقت عین Samsung S IV یا حتی جدیدترین چیپست سامسونگ(Octa).تو سایتی که دادم، همه مشخصاتشو در نرم افزار میبینید.
کلا برای این چیپستها ، براحتی بازی گیر میاد :
Mali
PowerVr
Adreno
و البته tegra که اصلا جدا از بقیه کار میکنه و درنظرمیگیرمش.
باتشکر

Last edited:

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
بعد اینا هم همون 1 سال گارانتی کارخونه دارن آیا؟
اگر خراب شد تعمیرشون تو همین شیراز انجام میدن؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
بعد اینا هم همون 1 سال گارانتی کارخونه دارن آیا؟
اگر خراب شد تعمیرشون تو همین شیراز انجام میدن؟
گارانتی یکساله چین، هزینه ارسال با خریداره و وقتی هم برمیگرده، بازهم گمرک میخوره. در کل زیر 150 میشه نهایتا. البته برای گوشیها، تو شیراز احتمال زیاد قطعاتش گیر میاد چون خیابون بزرگ توحید(داریوش) مخصوص همین چیزهای چینی هست و مغازه های تعمیرات هم زیاد داره.....

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
گارانتی یکساله چین، هزینه ارسال با خریداره و وقتی هم برمیگرده، بازهم گمرک میخوره. در کل زیر 150 میشه نهایتا. البته برای گوشیها، تو شیراز احتمال زیاد قطعاتش گیر میاد چون خیابون بزرگ توحید(داریوش) مخصوص همین چیزهای چینی هست و مغازه های تعمیرات هم زیاد داره.....

پخ دادم

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
یعنی پول پست حساب نشده توی این 700 ؟ گمرک هم حدود 50 میشد که...
نگاه کنید، این گوشی سفارشی مثلا از بنده، 700 میشه، تا ایران برسه، اگه گمرک گیر داد و خواست گمرکی بگیره و... بین 35 تا 50 تومان میگیرند.
اما اونی که ما داشتیم صحبت میکردیم، مربوط به زمانی بود که خراب شده گوشیتون، حالا میفرستیمش چین پیش کارخونش، این هزینه باشماست و برگشتش. در حقیقت هزینه تعمیر یا تعویض تبلت و گوشی توسط کارخونه، رایگانه. اما گمرکش وقتی میفرستند به ایران و میخان دست شما بدن، باز هم به عنوان یک کالای گمرکی حسابش میکنند(کاری ندارند قبلا هم گمرک دادید یانه)

باتشکر

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
نگاه کنید، این گوشی سفارشی مثلا از بنده، 700 میشه، تا ایران برسه، اگه گمرک گیر داد و خواست گمرکی بگیره و... بین 35 تا 50 تومان میگیرند.
اما اونی که ما داشتیم صحبت میکردیم، مربوط به زمانی بود که خراب شده گوشیتون، حالا میفرستیمش چین پیش کارخونش، این هزینه باشماست و برگشتش. در حقیقت هزینه تعمیر یا تعویض تبلت و گوشی توسط کارخونه، رایگانه. اما گمرکش وقتی میفرستند به ایران و میخان دست شما بدن، باز هم به عنوان یک کالای گمرکی حسابش میکنند(کاری ندارند قبلا هم گمرک دادید یانه)

باتشکر

آهان پس اشتباه فهمیدم
فردا صبح ساعت 9 نیم باهاتون هماهنگ میکنم :)

میگم این مدل چند در میاد؟
اینم میتونید سفارش بگیرید؟ از کیفیتش اطلاعی دارید؟
Cubot M6589 Quad Core Smart Phone Android 4.2 1G 8G 4.7 Inch HD Screen 13.0MP Camera

Last edited:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
امیرجان این اینول کریستال 4هسته جدید واقعا قیمتش عالیه فکر نکنم هیچ کی مثل اینول انقدر سخاوت داشته باشه که 99دلار تبلت 4هسته بده ایا شرکتهای دیگه هم هم 4هسته ارزون دادن بیرون

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
آهان پس اشتباه فهمیدم
فردا صبح ساعت 9 نیم باهاتون هماهنگ میکنم :)

میگم این مدل چند در میاد؟
اینم میتونید سفارش بگیرید؟ از کیفیتش اطلاعی دارید؟
Cubot M6589 Quad Core Smart Phone Android 4.2 1G 8G 4.7 Inch HD Screen 13.0MP Camera
صحبت شد حضوری....
امیرجان این اینول کریستال 4هسته جدید واقعا قیمتش عالیه فکر نکنم هیچ کی مثل اینول انقدر سخاوت داشته باشه که 99دلار تبلت 4هسته بده ایا شرکتهای دیگه هم هم 4هسته ارزون دادن بیرون

قیمتش 385-380 تومانه. ولی هنوزم، n70s خیلی بهتره تا این. هم قیمت هم هستند. گرافیکش هم که هم بازی براش گیر نمیاد و هم خیلی ضعیفه، خریدش یا لحاظش چه کاریه؟؟ آدم میره yuandao n70s میخره. خیلی هم بهتره.

coupon 90 for 100 dollars
سلام این مطمئن هست ایا.؟ از این سفارش بگیریم:D
90 دلار بدیم 100 دلار کوپن بده:rolleyes:

شاید یکی از بزرگترین سایتهای فروش jiayu باشه.
درمورد کوپن هم گفته، الان 90 دلار میگیریم، بهتون کد 100 دلاری میدیم، فقط و فقط مخصوص سفارش jiayu g4 ، زمانیکه خواستیم بفرستیم براتون، بهتون اعلام یکنیم،چند اضافه بدید برای اون گوشی... نگفته که مثلا اگه گوشی 300 دلاره، ندنش 380 دلار یا حتی 395 دلار، که بعد انگار شما فقط یک کوپن 5 تا 15 دلاری گیرتون اومده.(نه 100 دلاری، چون چنین عهدی نبستند و چیزی هم نگفتند،انجام دادن این مساله ، عیبی نداره و بازم تخفیف داده شده) ولی درکل بهترین سایت تو قیمت هم نیست که بگمتون حالا اون تخفیف کوچولو هم خوبه. ممکنه قیمت پایینتر براحتی گیر بیاد.(یادتون نره وقتی 90 دلار میدین،مجبورتون میکنه که حتما بقیه پولتون برای اون جنس رو هم بدین، وگرنهه پولتون احتمالا نه فقط پس داده نمیشه، بلکه کوپن هم تاریخ انقضا بزارند براش و تموم بشه. البته گفتم،این فکر منه،چون هیچ کس، 30 درصد تخفیف نمیده مگه اینکه حدود 30 درصد کشیده باشه رو جنسش.

باتشکر

قیمت سه گوشی 750 تومانی چهار هسته ای:

Lenovo a820 MTK6589 : 750
Star N9389 : 750
Star N9500 : 765

Last edited:

wi-fi

Registered User
لایک‌ها
125
امروز شخصا خدمت آقا امیر رسیدم خیلی پسر باحال وخوش صحبتی بودن میخواستم hiyunda T7s سفارش بدم که گفتن ندیده نگیر ببین بعد سفارش بده ۷ اینچش به دلم ننشست از یه طرف اکسینوس می خواستم از یه طرفم زیر ۷۰۰ میخواستم باشه که به خاطر سایزش که واسم کوچیک بود و مدلای دیگه قیمتش بالاتر بود منطفی شد متعسفانه...
ولی عجب کیفیتی داشتن تبلتا مخصوصا تبلت onda 812 که ۸۶۰ گذاشتن واسه فروش حیف که از بودجم خارج بود ولی کیفیت LCD وحشتناک بالا بود دوستن کسی میتونه اونو ورداره که فوقولاده بود سایز LCD هم ۸ بود خیلی مناسب بود حالا مدل hiyunda t10 قراره معرفی بشه ایشالا ااون بیاد اونو بگیریم...
حتما یه خریدی از آقا امیر میکنم چون هم پسر باحلو خوش صوحبتی بودن هم قیمتاشون فوقولادس

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
شرکت hdc و شرکت star هر دو یه شرکت هستن؟
یه توضیح میدین درباره این دو برند؟چرا بعضی جاها زده hdc بعضی جاها زده star.

danyno1

Registered User
لایک‌ها
128
صحبت شد حضوری....

قیمتش 385-380 تومانه. ولی هنوزم، n70s خیلی بهتره تا این. هم قیمت هم هستند. گرافیکش هم که هم بازی براش گیر نمیاد و هم خیلی ضعیفه، خریدش یا لحاظش چه کاریه؟؟ آدم میره yuandao n70s میخره. خیلی هم بهتره.

شاید یکی از بزرگترین سایتهای فروش jiayu باشه.
درمورد کوپن هم گفته، الان 90 دلار میگیریم، بهتون کد 100 دلاری میدیم، فقط و فقط مخصوص سفارش jiayu g4 ، زمانیکه خواستیم بفرستیم براتون، بهتون اعلام یکنیم،چند اضافه بدید برای اون گوشی... نگفته که مثلا اگه گوشی 300 دلاره، ندنش 380 دلار یا حتی 395 دلار، که بعد انگار شما فقط یک کوپن 5 تا 15 دلاری گیرتون اومده.(نه 100 دلاری، چون چنین عهدی نبستند و چیزی هم نگفتند،انجام دادن این مساله ، عیبی نداره و بازم تخفیف داده شده) ولی درکل بهترین سایت تو قیمت هم نیست که بگمتون حالا اون تخفیف کوچولو هم خوبه. ممکنه قیمت پایینتر براحتی گیر بیاد.(یادتون نره وقتی 90 دلار میدین،مجبورتون میکنه که حتما بقیه پولتون برای اون جنس رو هم بدین، وگرنهه پولتون احتمالا نه فقط پس داده نمیشه، بلکه کوپن هم تاریخ انقضا بزارند براش و تموم بشه. البته گفتم،این فکر منه،چون هیچ کس، 30 درصد تخفیف نمیده مگه اینکه حدود 30 درصد کشیده باشه رو جنسش.

باتشکر

قیمت سه گوشی 750 تومانی چهار هسته ای:

Lenovo a820 MTK6589 : 750
Star N9389 : 750
Star N9500 : 765

اکی امیر خان سپاس خریدم برای گوشی شد برای 10 روز دیگه که شاید بشه بودجه رو بیشتر کنم

امروز شخصا خدمت آقا امیر رسیدم خیلی پسر باحال وخوش صحبتی بودن میخواستم hiyunda T7s سفارش بدم که گفتن ندیده نگیر ببین بعد سفارش بده ۷ اینچش به دلم ننشست از یه طرف اکسینوس می خواستم از یه طرفم زیر ۷۰۰ میخواستم باشه که به خاطر سایزش که واسم کوچیک بود و مدلای دیگه قیمتش بالاتر بود منطفی شد متعسفانه...
ولی عجب کیفیتی داشتن تبلتا مخصوصا تبلت onda 812 که ۸۶۰ گذاشتن واسه فروش حیف که از بودجم خارج بود ولی کیفیت LCD وحشتناک بالا بود دوستن کسی میتونه اونو ورداره که فوقولاده بود سایز LCD هم ۸ بود خیلی مناسب بود حالا مدل hiyunda t10 قراره معرفی بشه ایشالا ااون بیاد اونو بگیریم...
حتما یه خریدی از آقا امیر میکنم چون هم پسر باحلو خوش صوحبتی بودن هم قیمتاشون فوقولادس

آقا امیر که فروشنده گلی هستند ما هم صبح پیششون بودیم
همه دست جمعی تو کیفیت اون onda 812 , و ramos محو شدیم .... :D
پسر عموم قصد خرید تبلت داشت و نمیخواست زیاد هزینه کنه بیچاره وقتی onda رو که گرفت دستش اصلا افسرده شد و فقط در سکوت به سر میبرد :p

Bahadorgamer

Registered User
لایک‌ها
97
عزیز میخواستم بدونم گوشی برند هایی مثل newman . star . jiayu کیفیتشون چطوره؟ در حد هوآوی یا لنوو هستن؟ بعد من امروز یه مدل از شرکت freelander دیدم دقیقا شبیه newman N2 بود حتی سخت افزارش هم یکی بود و جالب این که قیمتاشون هم یکی هست. دلیل این تشابه چی هست؟ حتی این تشابه تو چند مدل دیگه هم بود یعنی واقعا عین همنا.آدم اینجوری فکر مکنه این مدل های مشابه همگی مال یه شرکتن که آرم های مختلف تنشون میزنن.یجوری آدم حس میکنه سرش کلا میره.من قصد داشتم بعد تعطیلات یه گوشی سفارش بدم ولی امروز با فهمیدن این موضوع دوباره به این گوشی ها بدبین شدم.ممنون میشم اگر در این رابطه توضیح بدید.من امروز مدل JIYAU G4 رو دیدم به نرم مدل خوبی هست کیفتش هم که تو عکس ها و یه کلیپ که دیدم خوب بود.شما خودتون کیفیت این برند رو در چه حد میدونید؟
راستی اون مدل FREELANDER هم که میگفتم اینه

nimasari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
t7 من رسید
با تشکر فراوان از آقا امیر
فقط راهنماییم کنید بهترین مرورگر اینترنتی و برنامه برای gpsچیه ؟

behrooz20

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا قیمت تموم شده ZXC Z7 چند در میاد؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا