amirbahalegharn
Registered User
امروز شخصا خدمت آقا امیر رسیدم خیلی پسر باحال وخوش صحبتی بودن میخواستم hiyunda T7s سفارش بدم که گفتن ندیده نگیر ببین بعد سفارش بده ۷ اینچش به دلم ننشست از یه طرف اکسینوس می خواستم از یه طرفم زیر ۷۰۰ میخواستم باشه که به خاطر سایزش که واسم کوچیک بود و مدلای دیگه قیمتش بالاتر بود منطفی شد متاسفانه...
ولی عجب کیفیتی داشتن تبلتا مخصوصا تبلت onda 812 که ۸۶۰ گذاشتن واسه فروش حیف که از بودجم خارج بود ولی کیفیت LCD وحشتناک بالا بود دوستن کسی میتونه اونو ورداره که فوقولاده بود سایز LCD هم ۸ بود خیلی مناسب بود حالا مدل hiyunda t10 قراره معرفی بشه ایشالا ااون بیاد اونو بگیریم...
حتما یه خریدی از آقا امیر میکنم چون هم پسر باحلو خوش صوحبتی بودن هم قیمتاشون فوقولادس
متشکرم
آره انشالله چیزهایی بیاد که در رنج بودجتون بشه و کیفیت عالی و سخت افزار خوبی داشته باشند.
شرکت hdc و شرکت star هر دو یه شرکت هستن؟
یه توضیح میدین درباره این دو برند؟چرا بعضی جاها زده hdc بعضی جاها زده star.
باهمدیگه قرار داد مشترک دارند(عین ampe & sanei) ولی تقربا دو افیس مجزا دارند و... کارهای star معمولا بهتر هستند. الان تنها دو شرکتهای دیگه معروفی که همکاری مشترک بستند باهم ، freelander و newman (newsmy) هست. نام مدلها فرق داره ولی ظاهر و سخت افزار کاملا یکسان میزنند و هرکدوم هم اپدیت خودشونو میزارند رو اسمارتفونشون...
اکی امیر خان سپاس خریدم برای گوشی شد برای 10 روز دیگه که شاید بشه بودجه رو بیشتر کنم
آقا امیر که فروشنده گلی هستند ما هم صبح پیششون بودیم
همه دست جمعی تو کیفیت اون onda 812 , و ramos محو شدیم ....
پسر عموم قصد خرید تبلت داشت و نمیخواست زیاد هزینه کنه بیچاره وقتی onda رو که گرفت دستش اصلا افسرده شد و فقط در سکوت به سر میبرد![]()
کیفیت کارهای خوب چینی بالاست. و همه رو نه دیگه فقط در کیفیتشون،بلکه در قیمتشون هم محو میکنه.... خداروشکر تازه میفهمید کشورهای بزرگ و رشد کرده،چرا از جنس چینی ، میترسند و باهاش مقابله میکردند و .....
عزیز میخواستم بدونم گوشی برند هایی مثل newman . star . jiayu کیفیتشون چطوره؟ در حد هوآوی یا لنوو هستن؟ بعد من امروز یه مدل از شرکت freelander دیدم دقیقا شبیه newman N2 بود حتی سخت افزارش هم یکی بود و جالب این که قیمتاشون هم یکی هست. دلیل این تشابه چی هست؟ حتی این تشابه تو چند مدل دیگه هم بود یعنی واقعا عین همنا.آدم اینجوری فکر مکنه این مدل های مشابه همگی مال یه شرکتن که آرم های مختلف تنشون میزنن.یجوری آدم حس میکنه سرش کلا میره.من قصد داشتم بعد تعطیلات یه گوشی سفارش بدم ولی امروز با فهمیدن این موضوع دوباره به این گوشی ها بدبین شدم.ممنون میشم اگر در این رابطه توضیح بدید.من امروز مدل JIYAU G4 رو دیدم به نرم مدل خوبی هست کیفتش هم که تو عکس ها و یه کلیپ که دیدم خوب بود.شما خودتون کیفیت این برند رو در چه حد میدونید؟
راستی اون مدل FREELANDER هم که میگفتم اینه
پاسخ رو درجواب دوست دیگمون در بالا دادم که باهم همکاری مشترک دارند و.....
کیفیت کار فریلندر توی دوربین و تست 3D از نیومن بهتره.(که جالبه از این لحاظ که قدیم کارتذ درحقیقت نیومن بوده در موبایل ولی فریلندر تازه وارد دنیای اسمارتفونهاهم شده) ولی آپدیت های نیومن الان در کمتر از سه ماه به عدد 30 تقریبا رسیده!! البته فریلندر اپدیت 24 اشرو داده برای این گوشی. درکل ، تو این مدل freelander بهتر کار کرده، بقیه مدلها رو باید تو اینترنت بگزدم(این دوتا رو تو شیراز از نزدیک باهاشون کار کردم و تجربه شخصیمو به اشتراک گذاشتم)
پیپو همیشه کارهاش خوبه از لحاظ تنوع کاری و قیمتها و تازگی هم، سیمکارتخور کردن و ارایه اکثر تبلتهاش با اون ویژگیدادا پیپو کولاک کرده این مدلش سخت افزار شاخ با قیمتی نسبتا خوب داره PIPO M8pro Quad Core RK3188
فعلا تنها شرکتی که اعلام شده تبلت RK3188 که میده بیرون ومثل note II دارای قلم S-Pen هست و این ویژگی رو ساپورت میکنه، شرکت iFive هست.
بهترین مرورگرها، dolphin Broswer هست و UCbrowser البته opera و firefox و maxthon هم داریم.سلام
t7 من رسید
با تشکر فراوان از آقا امیر
فقط راهنماییم کنید بهترین مرورگر اینترنتی و برنامه برای gpsچیه ؟
من خودم شخصا sygic رو ترجیح میدم برای نقشه و GPS و......
راستی یک ریویو بزار ازش تو فروم تا من و بچه ها و.... ازش استفاده کنیم، برای خیلیها، جذاب خواهد بود گزارش شما....
ZXC ultimate MTK8377 : 630 tomanسلام آقا قیمت تموم شده ZXC Z7 چند در میاد؟
باتشکر
***************************************************************************************
سلام خسته نباشی
داداش قیمت تموم شده
Star X920 Butterfly
HDC Galaxy SIV N9500
و مدلای 4هسته 5 این به بالا که داریو برام بزاری ممنون میشم.که یکی رو انتخاب کنم بدم برام سفارش بدی دمت گرم
کلا تمام گوشیهای چهار هسته ای با چیپست MTK6589 و گرافیک PowerVR SGX544 بزرگ اینچ رو لیست میکنم براتون :
5Inch
Star X920 Butterfly : 800
HDC Galaxy N9500 : 810
Star S5 Butterfly : 815
Legend x920 : 815
ThL w8 : 850
Zoppo Zp810 / ZP800h : 910
Iocean X7 (Youth) : 935 -Presell-
5.3 or 5.5Inch
Star N9389 / N9330 : 720
Star N7189 / s7189 : 725
Hero a9600 : 800