• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امروز شخصا خدمت آقا امیر رسیدم خیلی پسر باحال وخوش صحبتی بودن میخواستم hiyunda T7s سفارش بدم که گفتن ندیده نگیر ببین بعد سفارش بده ۷ اینچش به دلم ننشست از یه طرف اکسینوس می خواستم از یه طرفم زیر ۷۰۰ میخواستم باشه که به خاطر سایزش که واسم کوچیک بود و مدلای دیگه قیمتش بالاتر بود منطفی شد متاسفانه...
ولی عجب کیفیتی داشتن تبلتا مخصوصا تبلت onda 812 که ۸۶۰ گذاشتن واسه فروش حیف که از بودجم خارج بود ولی کیفیت LCD وحشتناک بالا بود دوستن کسی میتونه اونو ورداره که فوقولاده بود سایز LCD هم ۸ بود خیلی مناسب بود حالا مدل hiyunda t10 قراره معرفی بشه ایشالا ااون بیاد اونو بگیریم...
حتما یه خریدی از آقا امیر میکنم چون هم پسر باحلو خوش صوحبتی بودن هم قیمتاشون فوقولادس

متشکرم
آره انشالله چیزهایی بیاد که در رنج بودجتون بشه و کیفیت عالی و سخت افزار خوبی داشته باشند.

شرکت hdc و شرکت star هر دو یه شرکت هستن؟
یه توضیح میدین درباره این دو برند؟چرا بعضی جاها زده hdc بعضی جاها زده star.

باهمدیگه قرار داد مشترک دارند(عین ampe & sanei) ولی تقربا دو افیس مجزا دارند و... کارهای star معمولا بهتر هستند. الان تنها دو شرکتهای دیگه معروفی که همکاری مشترک بستند باهم ، freelander و newman (newsmy) هست. نام مدلها فرق داره ولی ظاهر و سخت افزار کاملا یکسان میزنند و هرکدوم هم اپدیت خودشونو میزارند رو اسمارتفونشون...

اکی امیر خان سپاس خریدم برای گوشی شد برای 10 روز دیگه که شاید بشه بودجه رو بیشتر کنم

آقا امیر که فروشنده گلی هستند ما هم صبح پیششون بودیم
همه دست جمعی تو کیفیت اون onda 812 , و ramos محو شدیم .... :D
پسر عموم قصد خرید تبلت داشت و نمیخواست زیاد هزینه کنه بیچاره وقتی onda رو که گرفت دستش اصلا افسرده شد و فقط در سکوت به سر میبرد :p

کیفیت کارهای خوب چینی بالاست. و همه رو نه دیگه فقط در کیفیتشون،بلکه در قیمتشون هم محو میکنه.... خداروشکر تازه میفهمید کشورهای بزرگ و رشد کرده،چرا از جنس چینی ، میترسند و باهاش مقابله میکردند و .....

عزیز میخواستم بدونم گوشی برند هایی مثل newman . star . jiayu کیفیتشون چطوره؟ در حد هوآوی یا لنوو هستن؟ بعد من امروز یه مدل از شرکت freelander دیدم دقیقا شبیه newman N2 بود حتی سخت افزارش هم یکی بود و جالب این که قیمتاشون هم یکی هست. دلیل این تشابه چی هست؟ حتی این تشابه تو چند مدل دیگه هم بود یعنی واقعا عین همنا.آدم اینجوری فکر مکنه این مدل های مشابه همگی مال یه شرکتن که آرم های مختلف تنشون میزنن.یجوری آدم حس میکنه سرش کلا میره.من قصد داشتم بعد تعطیلات یه گوشی سفارش بدم ولی امروز با فهمیدن این موضوع دوباره به این گوشی ها بدبین شدم.ممنون میشم اگر در این رابطه توضیح بدید.من امروز مدل JIYAU G4 رو دیدم به نرم مدل خوبی هست کیفتش هم که تو عکس ها و یه کلیپ که دیدم خوب بود.شما خودتون کیفیت این برند رو در چه حد میدونید؟
راستی اون مدل FREELANDER هم که میگفتم اینه

پاسخ رو درجواب دوست دیگمون در بالا دادم که باهم همکاری مشترک دارند و.....

کیفیت کار فریلندر توی دوربین و تست 3D از نیومن بهتره.(که جالبه از این لحاظ که قدیم کارتذ درحقیقت نیومن بوده در موبایل ولی فریلندر تازه وارد دنیای اسمارتفونهاهم شده) ولی آپدیت های نیومن الان در کمتر از سه ماه به عدد 30 تقریبا رسیده!! البته فریلندر اپدیت 24 اشرو داده برای این گوشی. درکل ، تو این مدل freelander بهتر کار کرده، بقیه مدلها رو باید تو اینترنت بگزدم(این دوتا رو تو شیراز از نزدیک باهاشون کار کردم و تجربه شخصیمو به اشتراک گذاشتم)

دادا پیپو کولاک کرده این مدلش سخت افزار شاخ با قیمتی نسبتا خوب داره PIPO M8pro Quad Core RK3188
پیپو همیشه کارهاش خوبه از لحاظ تنوع کاری و قیمتها و تازگی هم، سیمکارتخور کردن و ارایه اکثر تبلتهاش با اون ویژگی

فعلا تنها شرکتی که اعلام شده تبلت RK3188 که میده بیرون ومثل note II دارای قلم S-Pen هست و این ویژگی رو ساپورت میکنه، شرکت iFive هست.

سلام
t7 من رسید
با تشکر فراوان از آقا امیر
فقط راهنماییم کنید بهترین مرورگر اینترنتی و برنامه برای gpsچیه ؟
بهترین مرورگرها، dolphin Broswer هست و UCbrowser البته opera و firefox و maxthon هم داریم.
من خودم شخصا sygic رو ترجیح میدم برای نقشه و GPS و......

راستی یک ریویو بزار ازش تو فروم تا من و بچه ها و.... ازش استفاده کنیم، برای خیلیها، جذاب خواهد بود گزارش شما....

سلام آقا قیمت تموم شده ZXC Z7 چند در میاد؟
ZXC ultimate MTK8377 : 630 toman
باتشکر
***************************************************************************************
سلام خسته نباشی
داداش قیمت تموم شده
Star X920 Butterfly

HDC Galaxy SIV N9500
و مدلای 4هسته 5 این به بالا که داریو برام بزاری ممنون میشم.که یکی رو انتخاب کنم بدم برام سفارش بدی دمت گرم

کلا تمام گوشیهای چهار هسته ای با چیپست MTK6589 و گرافیک PowerVR SGX544 بزرگ اینچ رو لیست میکنم براتون :

5Inch
Star X920 Butterfly : 800
HDC Galaxy N9500 : 810
Star S5 Butterfly : 815
Legend x920 : 815
ThL w8 : 850
Zoppo Zp810 / ZP800h : 910
Iocean X7 (Youth) : 935 -Presell-

5.3 or 5.5Inch
Star N9389 / N9330 : 720
Star N7189 / s7189 : 725
Hero a9600 : 800
Zoppo ZP900 : 895
ZP910 Leader : 935

5.7Inch
iNew i2000 : 850
Star n9589 : 920
Zoppo ZP950+ : 1,035,000

Bahadorgamer

Registered User
لایک‌ها
97
یه سوال دیگه داشتم این newman n2 یا دل freelander در آینده اندروید 5 هم براشون میاد؟ اگر بیاد آیا رم 1gb کافی هست یا بهتره مدل های جدید با 2 گیگ رم رو انتخاب کنیم؟

nimasari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
در مورد t7 که من الان 2 روزه باهاش کار میکنم :(چون خیلی از دوستان پ خ دادن اینجا همه رو جواب میدم - بزار یه مدت باهاش کار بکنم عملکردش دستم بیاد)
رم 1 هارد 8 ولی cpu 1.6 dual coreمدل arm v7 processor rev 0 - v7l ( در صورتی که باید چهار هسته Exynos-4412 باشه )
باطریش حداکثر 3 ساعت
کیفیت تصویر با زاویه دید عالیه(مخصوصا فیلمها رو با کیفیت عالی پخش میکنه )
فارسی ساپورت میکنه ولی تایپ فارسی نمیشه(راهنمایی لطفا)
gps چک کردم 30 متر خطا داره(البته با google map ( هنوز برنامه sygic که آقا امیر فرمودند نصب نکردم . دوستان در این مورد راهنمایی کنید )
هنوز کابل otg نگرفتم که فلش و موس و ... چک کنم
دوستان گفتن 7 اینچ کوچیکه ولی حملش راحته
چند تا بازی نصب کردم مشکلی نداشت
wifi سرعتش عالیه

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
حالا امیر جان اصلا این مدل عرضه شده و قیمتش چند هست؟
PIPO M8pro Quad Core RK3188

هنوز عرضه نشده ولی برای تست و .... به اینور اونور یکی یکی دادند(که پس هم میگیرند احتمالا خیلیهاشو) ، انشالله پیشفروش بشه یا فروش، حتما میزارمش

یه سوال دیگه داشتم این newman n2 یا دل freelander در آینده اندروید 5 هم براشون میاد؟ اگر بیاد آیا رم 1gb کافی هست یا بهتره مدل های جدید با 2 گیگ رم رو انتخاب کنیم؟

درمورد اندروید هم احتمالا براشون میاد چون از گوشیهای برتر هستند و رضایت مشتری تو گوشیهای گرون، حرف اولو میزنه......

درمورد رم هم، بسته به استفادتون داره، حدود 350 تا 430 مگ خالی دارید، اینکه پشت صحنه چقدر برنامه باز شده داشته باشید یا کاستو رام ریخته شده چجور باشه و.... تفاوت داره. پیشنهاد من بین این و هم قیمتهاش که هنوز نیومدند، UMI X2 و Jiayu G4 Advance و Iocean x7 ، شاید اونها باشه ولی در کل گوشی خوبیه.

باتشکر

درمورد این تبلت جدید t10 زیاد پرسیده میشه، اینجا بگم که دیگه همه بدونند : اول ازهمه احتمالا سیمکارتخور میاد بیرون، یعنی تبلت مشابه نوت 2 خواهد بود. همچنین قیمتش هم بالای یک ملیون و صد خواهد بود(طبق گفته ها و شایعات) . البته یک خبرهم بدم برای کسانیکه دنبال چیپست Exynos و کیفیت صفحه نمایش رتینا هستند، شرکت راموس پیشقدم شده و محصول خودشو طی همین ماه یا ماه اینده میده بیرون بنام Ramos w25HD که احتمالا سیمکارتخور هم هست : RAmos W25HD Tablet PC - 9.7” - Tablet PC - RAmos Digital Technology - Powered by 6KZZ باتشکر

در مورد t7 که من الان 2 روزه باهاش کار میکنم ( :lol:چون خیلی از دوستان پ خ دادن اینجا همه رو جواب میدم - بزار یه مدت باهاش کار بکنم عملکردش دستم بیاد)
رم 1 هارد 8 ولی cpu 1.6 dual coreمدل arm v7 processor rev 0 - v7l ( در صورتی که باید چهار هسته Exynos-4412 باشه )
باطریش حداکثر 3 ساعت
کیفیت تصویر با زاویه دید عالیه(مخصوصا فیلمها رو با کیفیت عالی پخش میکنه )
فارسی ساپورت میکنه ولی تایپ فارسی نمیشه(راهنمایی لطفا)
gps چک کردم 30 متر خطا داره(البته با google map ( هنوز برنامه sygic که آقا امیر فرمودند نصب نکردم . دوستان در این مورد راهنمایی کنید )
هنوز کابل otg نگرفتم که فلش و موس و ... چک کنم
دوستان گفتن 7 اینچ کوچیکه ولی حملش راحته
چند تا بازی نصب کردم مشکلی نداشت
wifi سرعتش عالیه

برنامه blackmart رو نصب کن، اکثر بازیها و برنامه ها رو روش راحت میتونی سرچ و دانلود کنی.
برای تایپ هم همیشه از برنامه gokeyboard استفاده کن، از همون برنامه بالا،هم خود برنامه و هم کیبوورد فارسی برنامه و حتی theme های مختلف قابل دانلود هست.
بیشترین مساله هنگ نکردنشه، که به نظر میرسه نداره. باتریش هم در همون اندازه هاست.
درمورد پردازشگر هم، مینویسه معمولا SMDK.
تبلت بهینه شده و کم ضخامت تر نسبت به ورژن قبلیش ONDA V812 هم توسط اوندا عرضه شده : ONDA V813 با قیمت 680 تومان. ورژن ONDA v812 الان قیمت سفارش از چینش برابر 635 تومانه.

قویترین تبلت ویندوزی دنیا هم ازم سوال شد، تبلت زیر هست که خب قیمت بالا ولی برای خودش تبلت-لبتاپی هست دیگه....

Razer Edge Pro Gaming Tablet: The World's First Tablet Designed for PC Gamers - Razer United States

باتشکر
قیمت تبلتها :

Pipo m5 3g : 710
ONDA v812 : 635
Ifive Mini2 : 580
iFive Mx : 690
hyundai t7s : 685

همونطور که میبینید، یکم اختلاف قیمت زیاد دارند. بنابراین کمک کردن سخته. سیمکارتخوری، خب ساده میکنه کار رو:m5 3g pipo ولی دوربین همه اونها غیر پیپو، اگه باتری، پیپو و مینی 2. اگه GPS فقط تی 7. اگه موجود، فقط onda ولی باقیمت خیلی بالاتر 860. اما mx ifive کلا نه.

Last edited:

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
امیرجان چینیا یهو کلک نزنن چطور نزده 4هسته اکسینوس بلاخره تو بنچمارک که همیشه میزنه مدلو این اقا میگه زده دوهسته داستان چیه?
بعد این مدل ای 5 کدوم مدلش سیم کارت خوره?

Last edited:

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
واسه گوشیهای شرکت star و hdc اپدیت میاد یا نه؟
مثلا برای N9589 اندروید 4.2 یا واسه N9389 اندروید 5 میاد؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امیرجان چینیا یهو کلک نزنن چطور نزده 4هسته اکسینوس بلاخره تو بنچمارک که همیشه میزنه مدلو این اقا میگه زده دوهسته داستان چیه?
بعد این مدل ای 5 کدوم مدلش سیم کارت خوره?

باسلام
برای منم جالب بود.....چون Exynos مممکنه ننویسه ولی SMDK جاش مینویسه (Revison های مختلفش)

ifive هم فقط یک مدل سیمکارتخور داره که نمیصرفه از لحاظ قیمتش نسبت به همسایزهاش: ifive MX 3G GPS 8inch که قیمتش حدود 270-275 دلاره، یجورایی با cube U30GT II برابری میکنه در حالیکه اون ده اینچ ولی این 8 اینچه.یجورایی خیلی قیمتش بالاست ...

من بیشتر منتظر تبلت جدید rk3188 شم که گفته مثل نوت دو قلم میخوره. چون خیلی سوال میکردند و ما نداشتیم(البته بجز aoson که قیمتش خیلی بالا بود برای rk3066 ، حدود 250 دلار یا بالاتر). ایفایو یکم بهش کم لطفی شده،مخصوصا وقتیکه smartQ رو میگفتند ولی نام از ifive تو فرومهای ایرانی نبود. درحالیکه خیلی بیشتر از بقیه مارکها کلاس داره و پول برندشم میده و برخلاف بقیشون تازه یک فروم بزرگ کاملا مخصوص خودش داره ، که متاسفانه به زبان چینی هست و برای استفاده باید حتما از مترجم گوگل استفاده کرد.

mahdimp5

Registered User
لایک‌ها
3
ارزونترین تبلت دو دوربینه با کیفیت چی هست؟

ممنون

namvari

Registered User
لایک‌ها
192
انقدر این گوشی های چینی تنوع دارن، کم کم دارم وسوسه میشم SII رو بفروشم یدونه 4هسته ای بخرم!
قیمت iocean x7 youth چنده؟ کیفیتش چطوریه؟

aiza1372

Registered User
لایک‌ها
86
سلام...میخواستم بدونم تبلتای چینی بخصوص هیرو 1 دسته بازی رو ساپورت میکنن؟

music_m

Registered User
لایک‌ها
56
سلام
تو سایت پانداویل ی تخفیف ۳ روزه گذاشته
Pandawill Easter activity
اگه امروز سفارس بدیم میتونید بخرین ؟
تا فردا تخفیف داره
۱۰ ۲۰ ۲۵

Subtotal $239.99
Discount (fhj3******sv) -$25.00
Grand Total $214.99

m9 pipo

Last edited:

saeed.gasempoor

Registered User
لایک‌ها
7
سلام
آقا يه سوال
هر از گاهي صفحه تبلت ما قاط ميزنه
يعني تبلته فرض ميكنه كه يكي داره تاچش ميكنه
به نظرت راهي هست واسه درست شدنش؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
واسه گوشیهای شرکت star و hdc اپدیت میاد یا نه؟
مثلا برای N9589 اندروید 4.2 یا واسه N9389 اندروید 5 میاد؟

احتمالش زیاده،چون قول دادند،اینکه عمل کنند،معلوم نیست،البته مثل برندهای اصلی مثلا سامسونگ و سونی اریکسون و.... هست، اونها هم بعضا میگن، برای همه مدلهاشون اپدیت بالاتر میاد ولی در عمل فقط تعدادیشون موفق میشند که آپدیت بشند...

ارزونترین تبلت دو دوربینه با کیفیت چی هست؟
ممنون

من خودم یکی از بهترین تبلتهای ارزون قوی و خوب رو بهتون پیشنهاد میکنم :
Momo7 speed با قیمت 465 تومان
RK3066 Dual Core Cortex A9 up to 1.6Ghz
Front 0.3MP Back 2.0MP Dual Cameras
7" IPS Capacitive Screen 1024x600 pixels

1GB DDR3 RAM / 16GB Nand Flash
WIFI OTG HDMI

4000mAh battery

لینک محصول
7 Ployer MOMO7 Speed RK3066 A9 1.6GHz Android 4.0 Tablet PC 16GB 1GB WIFI IPS - BuyinCoins.com

انقدر این گوشی های چینی تنوع دارن، کم کم دارم وسوسه میشم SII رو بفروشم یدونه 4هسته ای بخرم!
قیمت iocean x7 youth چنده؟ کیفیتش چطوریه؟

هنوز نیومده و قیمت پیشفروشش، 935 تومانه. مدل umix2 هم پیش فروشه ولی نزدیک 1,100,000 میشه. اون شرکت هم تازه وارده و در مورد کیفیتش نمیشه چیزی گفت... شرکتهای مشهور دیگه هم میخواند با همین کیفیت صفحه نمایش بزنند، مثل umi x2 یا i4000 و Jiayu g4 advanced و.....

سلام...میخواستم بدونم تبلتای چینی بخصوص هیرو 1 دسته بازی رو ساپورت میکنن؟

همه تبلتها، با OTG ، کیبورد و.... رو قبول میکنند.

لطفا جواب
از کجا میشه رام دانلود کرد ؟

آخر پست اولم، چند سایت رو معرفی کردم، مثل 4pda.ru/forum که روسی هست. البته الان vondroid هم اضاف شده.

سلام
تو سایت پانداویل ی تخفیف ۳ روزه گذاشته
Pandawill Easter activity
اگه امروز سفارس بدیم میتونید بخرین ؟
تا فردا تخفیف داره
۱۰ ۲۰ ۲۵

Subtotal $239.99
Discount (fhj3******sv) -$25.00
Grand Total $214.99

m9 pipo

گفتم، تخفیفهای پاندا حواستون باشه که ممکنه خرابی هایی باشه که نعمیر شدند یا خودشون مشابها اسمبل کردند و مارک پشتش گذاشتند.... با همه تفاسیر، قیمتش میشه (اگه این 215 دلار باشه) برابر 810 تومان.

سلام
آقا يه سوال
هر از گاهي صفحه تبلت ما قاط ميزنه
يعني تبلته فرض ميكنه كه يكي داره تاچش ميكنه
به نظرت راهي هست واسه درست شدنش؟
اینو قبلا هم دیده بودم، یک مساله ای هست که فکرکنم قابل حل بود، بزارید بگردم تو اینترنت در اولین فرصتی که پیش بیاد، حتما.....

آفر Ainol novo9 Spark Firewire با قیمت فقط 840 تومان
و با لوازم کامل زیر، فقط 980 تومان
Keyboard Case & 16GB Micro SD card & Car Charger & HDMI Cable & Screen Protector & Stylus Pen + OTG cable

آفر و معرفی تبلتهای چهار هسته ای سامسونگ exynos از شرکت فریلندر (جدید)
Freelander PD10 DYD Exynos با قیمت 660 تومان
594448195_212.jpg

و

Freelander PD90 blade Exynos با قیمت 965 تومان
Exynos 4412 Quad Core 1.4 Ghz
GPU: Mali 400 MP4
2 GB DDR3 RAM
16 GB Nandflash
Android 4.0 ice cream sandwich
10.1 inch IPS HD @ 1280 x 800 pixels
2.0 megapixel rear camera
0.3 megapixel front facing camera
Bluetooth
Battery: built-in Li-on @ 7000mAh

باتشکر

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
امیرجان این مدلهای سیم کارت خور ارزونترینش همون پیپو ام 5 هست یانه مدلهای دیگه هست مشخصات سخت افزاریش مثل پیپو ام 5باشه ولی ارزونتر باشه؟
بعد حالا یه سری تبلت 3جی خور بین 650 تا 800معرفی میکنی؟

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امیرجان این مدلهای سیم کارت خور ارزونترینش همون پیپو ام 5 هست یانه مدلهای دیگه هست مشخصات سخت افزاریش مثل پیپو ام 5باشه ولی ارزونتر باشه؟
بعد حالا یه سری تبلت 3جی خور بین 650 تا 800معرفی میکنی؟

تو بالا آخر تاپیکم، تمام تبلتهای سیمکارتخور رو گفتم، البته راکچیپ دار فقط تبلتهای پیپو هستند، ولی کامل کانفیگ، تبلتهای دیگه مثل ZXC هستند که آوردم(همشون تقریبا MTK دارند) : مثلا قیمت zxc Ultimate برابر 650 تومان هست. بقیه تبلتها رو براساس همون نسبت گیری کنید، حدود قیمت دستتون میاد.0چون قیمت دلاریشونم حدودی هست)

ZXC Z7 Ultimate 7Inch(MTK8377) --- ~ 178$
Pipo u3 3G 7Inch (RK3066) -- ~ 185$
Pipo m5 3G 8Inch (RK3066) -- ~192$
pipo m8 /m3 3G (Rk3066-recommended) -- ~ 263$
AMPE a10 3G 10Inch (Qualcomm) -- ~ 214$
Freelander PD10 3G Dual Core (MTK6575/MTK6577/MTK8377) -- ~ 153$ / 160$ / 173$
Freelander Typhoon (MTK6577) -- ~ 175$
Freelander PD10 3G TV(Telechips) Dual Core -- ~ 155$
AMPE a78/a76 7Inch (qualcomm) Dual Core -- ~ 135$

Bahadorgamer

Registered User
لایک‌ها
97
عزیز این jiyau g4 advance قیمتش چقدره.بعضی سایتا زده 248 دلار بعضی ها هم بالای 300 دلار زدن البته همشون پیشفروشن.قیمت واقعیش بنظزتون حدودا چقدره؟

namvari

Registered User
لایک‌ها
192
این گوشی هایی که پیش فروشه میشه سفارش داد؟
یا باید صبر کرد وارد بازار شه؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
عزیز این jiyau g4 advance قیمتش چقدره.بعضی سایتا زده 248 دلار بعضی ها هم بالای 300 دلار زدن البته همشون پیشفروشن.قیمت واقعیش بنظزتون حدودا چقدره؟
در دو یا سه ورژن داده میشه، برای همینم قیمتها متفاوته، اون کاملش که گفته شده کیفیت صفحه 1900*1080 داره، قیمتش تو حدود سیصد دلاره...

اگه سیصد دلار باشه، قیمتش برابر یک ملیون و صد میشه. ولی شاید کمتر شد و شایدم بیشتر...

این گوشی هایی که پیش فروشه میشه سفارش داد؟
یا باید صبر کرد وارد بازار شه؟

بهتره بزارید، بیاند بعد سفارش بدید، احتمال داره قیمت دلاری کمتری عرضه بشه یا حتی شرکت دیگه ای با قیمت کمتر و امکانات بالاتر و کیفیت خوب، اسمارتفونی خوب رو برای خریداران به معرض فروش گذاشت... فعلا پیشنهاد صبر کردنه.

باتشکر

قیمت ارز دلار فروش در صرافی جلالی 3490 تومان

گوشیهای 4 هسته ای کنونی بازار چین :

~ 4.0 Inch :
GooPhone/yophone i5 (5s pro): 830
GooPhone/yophone i5+ (5s+ pro): 860

~ 4.5 Inch

Star B94M : 685
Miz z1 : 692
Lenovo a820 : 720
Amoi n828 : 790
isa a19Q : 755