• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mobin111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
سلام گوشی[FONT=Helvetica, Arial, sans-serif] jiayu g4 چقدر در میاد مدلی که رمش 2 هست می خواستم[/FONT]

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
امیرجان این گوشی به بازار اومده و ایا قیمتش مشخص شده؟
HDC Galaxy Note 3: Samsung Exynos 4412 Quad Core, 4.7inch HD Android Phone

بعد داداش گل این اچ دی سی یه نوت 2 هم زده حتی خوده تاچ ویزه سامسونگ هست قیمت اینم بگی ممنون میشم
فکر نکنم رو دست این های کپی باشه تو بازار
a4b25aaed25c.jpga6727711b84f.jpg

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
PowerBank "20000"mAh - فروش پاور بانک یا باتری شارژی مسافرتی/همراه دارای ذخیره 20,000 میلی آمپر (معادل حدود 10 بار شارژ تلفن همراهتون!!)

مشاهده پیوست 318276
مشاهده پیوست 318274

قیمت فقط : 150 تومان(دلار بازار صرافی جلالی: 3525)

سلام گوشی jiayu g4 چقدر در میاد مدلی که رمش 2 هست می خواستم
فعلا فقط قیمت پیشفروش Jiayu G4 مشخصه که رمش یک هست. اون دوش حدود 300 تا 320 تخمین زده میشه.

Jiayu G5 1GB - 4G : 812

امیرجان این گوشی به بازار اومده و ایا قیمتش مشخص شده؟
HDC Galaxy Note 3: Samsung Exynos 4412 Quad Core, 4.7inch HD Android Phone

بعد داداش گل این اچ دی سی یه نوت 2 هم زده حتی خوده تاچ ویزه سامسونگ هست قیمت اینم بگی ممنون میشم
فکر نکنم رو دست این های کپی باشه تو بازار
مشاهده پیوست 318140مشاهده پیوست 318210

متاسفانه هنوز ورژن 4 هسته ای سامسونگ رو نزده، چندین شرکت پس از فریلندر و نیومن که این چیپست رو استفاده کردند، خبرهایی دادند مبنی بر ساخت و ارایه اسمارتفنهای مشابه در اندازه های مختلف ولی فعلا هیچکدوم ، بیرون داده نشدند.
اگه منظورتون Note 2 MTK6589 quad core هست(چون جز این ، بقیه نوت 2 ها، دو هسته ای هستند)، که از شرکت star هست ، قیمتش 900 تومانه.

Model:Star S7589

CPU:MTK6589 quad core 1.2GHz

Memory:1GB RAM +8GB ROM

Network: 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz
3G: WCDMA 850/2100MHz

System:Android 4.1.2

Camera:8.0Mp +2.0Mp front camera

Screen:5.8'' IPS screen 1280*720 WVGA

Battery: 3200mAh

GPS:Support

tatu88

Registered User
لایک‌ها
3
دوست عزیر قیمت Huawei Mediapad 10 چند هست؟

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
سلام
ال سی دی Q75 رو موجود داری؟و قیمتش چقدره؟ (پ.خ بزن)

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
بعد واقعا این چیزی که تو عکس هست واقعا ظاهر و کیفیتشون همینه؟
بعد الان بهترین نوت 2 چه مدلیه؟

همون نوت 2 ای که بالا معرفی کردم، فعلا بهترینشونه. البته پیشنهادمون اگه در قیمت مسکلی ندارید، گوشی Newman N2 هست. قیمتش 1,110,000 تومان.

دوست عزیر قیمت Huawei Mediapad 10 چند هست؟
فقط مدلی که در ایران وجود داره، رو دارم که با گارانتی پارس مایکروتل هست، با قیمت 1,500,000 تومان

سلام
ال سی دی Q75 رو موجود داری؟و قیمتش چقدره؟ (پ.خ بزن)
باسلام موجود خیر، میتونم سفارش بدم، ولی از نمایندگیش بگیرید، قیمت خیلی خیلی کمتری گیرتون میاد.(درضمن اینکه همون موقع گیرتون میاد)

باتشکر

pgu83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش تبلت هات نیومد؟
قرار بود 12 اسفند بیاد که؟

قیمت ramos w28 چنده؟تو این مایه ها دیگه چیه؟
ممنون

سلام داداش
این تبلت ها نرسید؟
میشه قیمت pipo s3 و ramos w28 رو به من بدی؟کدومش بهتره؟تو این حدود چیز دیگه ای هم هست؟
ممنون

سیدامیر

Registered User
لایک‌ها
16
"یک مژده هم بدم به کاربرها، که یک سفارش دادیم به کارخونه ای در چین، که انشالله، یک تبلت کامل با پردازشگر RK3188 و سیمکارتخور و کیفیت نمایش رتینا و دوربین 5(شایدم 8) و...... در سایز 10 اینچ و با کیفیت 1280*800 در سایز 7 اینچ و سیمکارتخورو پردازشگر rk3188 ... بیرون زده بشه. (بصورت OEM منظورمه)"

یه کم در این باره توضیح بیشتر بدید لطفاً.
1-حدودا کی آماده سفارش میشه؟
2-قیمت تقریبی مدل 10 اینچی اش چند در میاد؟
3-از لحاظ کیفی در چه حدی هستش؟ یعنی کیفیت ساختش به برندهایی مثل cube-Ainol-Onda میرسه؟
4-خودتون گارانتیش می کنید یا تضمینی میدین؟
5-GPS هم داره؟

peyman_mob

Registered User
لایک‌ها
111
سلام موجود خیر، میتونم سفارش بدم، ولی از نمایندگیش بگیرید، قیمت خیلی خیلی کمتری گیرتون میاد.(درضمن اینکه همون موقع گیرتون میاد)

باتشکر
داداش نمایندگیش کجاست مگه؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
داداش تبلت هات نیومد؟

قرار بود 12 اسفند بیاد که؟

قیمت ramos w28 چنده؟تو این مایه ها دیگه چیه؟
ممنون

سلام داداش
این تبلت ها نرسید؟
میشه قیمت pipo s3 و ramos w28 رو به من بدی؟کدومش بهتره؟تو این حدود چیز دیگه ای هم هست؟
ممنون
والا ما هم دفعه دیگه با TNT دیگه نمیاریم،معطلمون کرد از اون طرف.

Ramos w28 & pipo s3 : 450 toman
نه، خودشون بهترینند. اگه میخواید ازعهده هر بازی بربیاید ، pipo s3 ولی اگه باتری بیبشتر و کیفیت صفحه نمایش بیشتر ، Ramos w28

"یک مژده هم بدم به کاربرها، که یک سفارش دادیم به کارخونه ای در چین، که انشالله، یک تبلت کامل با پردازشگر RK3188 و سیمکارتخور و کیفیت نمایش رتینا و دوربین 5(شایدم 8) و...... در سایز 10 اینچ و با کیفیت 1280*800 در سایز 7 اینچ و سیمکارتخورو پردازشگر rk3188 ... بیرون زده بشه. (بصورت OEM منظورمه)"

یه کم در این باره توضیح بیشتر بدید لطفاً.
1-حدودا کی آماده سفارش میشه؟
2-قیمت تقریبی مدل 10 اینچی اش چند در میاد؟
3-از لحاظ کیفی در چه حدی هستش؟ یعنی کیفیت ساختش به برندهایی مثل cube-Ainol-Onda میرسه؟
4-خودتون گارانتیش می کنید یا تضمینی میدین؟
5-GPS هم داره؟

سلام

انشالله وقتی ساخته شد، حتما به اطلاعتون میرسونیم. خودم حتما، تستش میکنم از قبل، تا اگه مساله ای باشه، بهتون قبلش بگم که این مساله ممکنه وجود داشته باشه. مهمترین چیز حفط کیفیت و در عین حال قیمت مناسب هست..... بزارید ببینیم چه ویژگیهایی میخواد توش بزاره و کیفیت به چه صورته. بهشون پیشنهاداتی دادم تو بهینه سازی محصول، اینکه چجوری پیادش کنند و اجرا، با خودشونه. امیدوارم کیفیت خوبی داشته باشه.(عین X9)
قیمتش مشخص نیست تا درست نشه. انشالله تو عید درست بهش دیگه که بیافته بعد عید برای فروش و...
گارانتیش هم مثل بقیه تبلتهاف یکساله چین داره. درمورد تضمین کیفیتش هم، باید دست خودم باید، تا روحیه معروف "خراب کنیم" رو روش پیاده کنمش، اگه واقعا مساله ای داشته باشه ، خودشو نشون میده طی همون روز اول.

سیمکارتخوریش رو گفتم بزاره ولی GPS دار بودنشو گزاشتم انتخابی یعنی ممکنه، در دو سه ورزن ساخته بهش با امکانات کم وزیاد. حتما بهتون اگه در موردش خبری رسید، در اطلاعتون میزارم.

باتشکر

راستی این سایت رسمی پدیده هست با قیمتهاش ، من موندم، ایران شیپینگ بهتره یا این؟؟؟ واقعا چجور نمایندگی دارند ولی قیمتشون از بازار چین بیشتره. تورو خدا شما، بهشون ایمیل بزنید بلکه یکم فکر کنند قیمت تبلتهاشون کمی بیش از بیش ازحد بالاست. مثلا Rock X با هزینه پست و گمرکش هم که درنظر بگیریم. باقیمتی حدود 720 -735 تومان میرسه دست مشتری توسط مثلا من، مثلا اگه قبل از انحصاری شدن فروشش توسط اونها، حالا تو سایت زدن 910 تومان.!!! بابا نمایندگی ارزونترتازه میدن. این یک مورد ، تازه، میتونند قیمت ارز بانکی تهیه کنند ، بطوریکه قیمت رو برسونند به نزدیکای 600-500 تومان در کل.

در هرصورت از تمامی بچه های PT تقاضامندیم بدون نام منبع که اینجا باشه، ایمیلشون بزنید و خواستار قیمت پایینتر شدن ازشون باشید. بالاخره همه ما میدونیم در ایران از نظرات و پیشنهادات بشدت استقبال و حمایت میشه.

لیست قیمت

باتشکر

داداش نمایندگیش کجاست مگه؟

از فروشنده ها، یا ... بپرسید، چون والا من با این تبلتها کار نمیکنم. نمیدونم. پیدا میشه سریع، تو ایرنترنت هم بگردی، چند سایت اصلیشو پیدا کنی،حتما به نمایندگیشون میرسی برای تعویض یا خرید LCD اش- از اونها دیگه اقدام کن.

باتشکر

بعضی ها از من میپرسند که آیا وافعا تخفیف نمیدی رو قیمتهات ،؟؟؟ خب عزیزان دل برادر، کمی به قیمت های زیر هم که از سایتهای مختلف هست،توجه کنید، کلا میبیند قیمت بنده، قیمت آقا اهرام و قیمت تبلت باز، از همه کمتره. یعنی ما سه تا مثلث کمترین قیمتها هستیم(البته مثلث رو بر راسش به سمت پایین بگیرید،من اون راس هستم با اجازه هم کاران (-; ). بقیه جاها رو ول کنید، چون به هردلیلی مبلغشون بیشتره(مگه اینکه آشناهاشونید ، که خب خرید از آشنا لازمه)
برای نمونه :

http://s2.picofile.com/file/7648029244/price_list_tabshop_blogfa11.jpg

http://www.iranshipping.ir/تبلت-32/فروش-و-معرفی-تبلت-های-مناسب-برای-خرید-30/#post31

http://www.padideh-group.com/index.php/2012-12-01-01-34-26/2012-12-20-19-54-28

http://s2.picofile.com/file/7648029244/price_list_tabshop_blogfa11.jpg

بنابراین تو رو خدا، تخفیف نخواید،چون واقعا مقدور آنچنان نیست. ممنون و متشکرم.

Last edited:

mobin111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
سلام به همگی من چند وقت پیش می خواستم t7 هیوندای رو بگیرم

همینطور تو اینترنت میگشتم که به سایت پدیده رسیدم بعد رفتم ببینم قیمت چند زده تی 7 که هیچی ننوشته بود بعد زنگ زدم به خودشون ببینم کی وارد میشه

زنگج زدم خانمی برداشت گوشی رو بعد گفتم کی وارد میکنید

گفت فروردین منم گفتم قیمتش حدودی چند میشه و اینجا بود که نزدیک بود شاخ در بیارم خودم به زور نگه داشته بودم که نخندم . قیمت :بالای یک ملیون تومان

وقتی این شرکت میگه نماینده رسمی به نظرم حدودی اگه از اونجا بخرند 150 دلار بشه تازه فکر کنم با دلار 2400 وارد کنند چون شرکت رسمی و اینا هستند که در بدترین شرایط باید این تبلت رو 500 تومان می داد

حالا من این دلایل بالایی رو براش گفتم این خانم فقط یه جواب داد اونم این که این تبلت کانفیگ بالایی داره و قطع کرد

ولی خداییش انصافشون حقیقتا باید تو این مورد رو تو گینس ثبت کرد

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
آقا امیر شما مطمئنید این پدیده نمایندگی انحصاری گرفته؟

S H 4 H 4 i3

Registered User
لایک‌ها
1,482
سلام مدل GPS دار و سیم ساپورت رایتل یا مودم ساپورت رایتل چیداری ؟! قیمت پایین...
فیلم 1080p هم که دیگه همه فک کنم راحت پخش میکنن...
رزولوشن فابل قبول(داغون نباشه..)

soosan22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام . امیرخان. چند تا از ارزانترین و چند تا از بهترین اسمارتفونهایی که دارای این ویژگی های باشند را لیست کنید تا انتخاب برای بچه ها راحت تر باشه البته چینی:
Ram : 2 GIG + CPU:Quad Core mtk6589 + LCd: 5 inch (or larger) 1920*1080
جدا از این مطلب ؛
ارزانترین اسماتفون چهار هسته ای با چیپ MTK6589 : HDC Galaxy S3 Quad Core B943

این گوشی تقریبا تا نهم فروردین 92 به قیمت 188 دلار فروخته میشه و پس از اون به قیمت 208 دلار . آقا امیر می تونید یه آمار بگیرید قیمتش رو بگید فکر کنم استقبال خوبی بشه. ممنون.
راستی قیمت دلار امروز 20 اسفند 3400 تومان بود درسته؟ با این حساب قیمت این گوشی 640 هزار تومان میشه.

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام به همگی من چند وقت پیش می خواستم t7 هیوندای رو بگیرم
همینطور تو اینترنت میگشتم که به سایت پدیده رسیدم بعد رفتم ببینم قیمت چند زده تی 7 که هیچی ننوشته بود بعد زنگ زدم به خودشون ببینم کی وارد میشه

زنگج زدم خانمی برداشت گوشی رو بعد گفتم کی وارد میکنید

گفت فروردین منم گفتم قیمتش حدودی چند میشه و اینجا بود که نزدیک بود شاخ در بیارم خودم به زور نگه داشته بودم که نخندم . قیمت :بالای یک ملیون تومان

وقتی این شرکت میگه نماینده رسمی به نظرم حدودی اگه از اونجا بخرند 150 دلار بشه تازه فکر کنم با دلار 2400 وارد کنند چون شرکت رسمی و اینا هستند که در بدترین شرایط باید این تبلت رو 500 تومان می داد

حالا من این دلایل بالایی رو براش گفتم این خانم فقط یه جواب داد اونم این که این تبلت کانفیگ بالایی داره و قطع کرد

ولی خداییش انصافشون حقیقتا باید تو این مورد رو تو گینس ثبت کرد

البته این خبر رو هم بدم، شرکت و نمایندگی اعتماد، میخاد این تبلت رو بیاره، احتمال میره هم پدیده، اگه با همین منوال جلو بره ، راحت جاشو اعتماد و بقیه پر کنند(شایعاتش هست) قیمت اعتماد، ولی احتمالا مناسبه و اونهاهم در فروردین میارند. بله.

آقا امیر شما مطمئنید این پدیده نمایندگی انحصاری گرفته؟
هوایی آره، ولی هیوندا، یکم قاظی پاطیه، بدلیل اینکه سه تا شرکت هیوندا داشتیم، یکیش تو کره، دوتاش تو چین، یکی از اون چینیها، اسم مشابه هیوندا رو انتخاب کرده بود که امسال تو دادگاه جریمه شد و دیگه عوض کرد نامشو(به چی نمیدونم) و دومی هم زیرنظر کره ای کار میکنه ،. درهرصورت نمایندگی "اعتماد، رسمی تره چون از کره ای، نمایندگیشو گرفته، پدیده از چینیش، یعنی انحصاری باشه نباشه، بسته به کره ای و نمایندگی "اعتماد" داره. هرچند که به نظرم، نمایندگی انحصاری، چیز خوبی نیست. علاوه براینکه، پخش و مطرح کردن، نام و برند نمایندگی ، مهمتره بعضی وقتها از خودت بفروشیش فقط!! ولی حالا برمیگرده به نظر خودشون.

سلام مدل GPS دار و سیم ساپورت رایتل یا مودم ساپورت رایتل چیداری ؟! قیمت پایین...
فیلم 1080p هم که دیگه همه فک کنم راحت پخش میکنن...
رزولوشن فابل قبول(داغون نباشه..)

پیشنهادم، ارزونترین بدردبخورترین تبلت هست بنام freelander 3G که قیمت روزش 600 تومانه. رم یک گیگ، MTK6577 و دوسیمکارته و مکانیاب دار و بلوتوث و 1024*600 , ........سایز هم که مشخصه دیگه، ارزون باید 7 بشه دیگه.....

سلام . امیرخان. چند تا از ارزانترین و چند تا از بهترین اسمارتفونهایی که دارای این ویژگی های باشند را لیست کنید تا انتخاب برای بچه ها راحت تر باشه البته چینی:
Ram : 2 GIG + CPU:Quad Core mtk6589 + LCd: 5 inch (or larger) 1920*1080
جدا از این مطلب ؛
ارزانترین اسماتفون چهار هسته ای با چیپ MTK6589 : HDC Galaxy S3 Quad Core B943

این گوشی تقریبا تا نهم فروردین 92 به قیمت 188 دلار فروخته میشه و پس از اون به قیمت 208 دلار . آقا امیر می تونید یه آمار بگیرید قیمتش رو بگید فکر کنم استقبال خوبی بشه. ممنون.
راستی قیمت دلار امروز 20 اسفند 3400 تومان بود درسته؟ با این حساب قیمت این گوشی 640 هزار تومان میشه.

بزارید مدل های بیشتری بیاد، تا همشون رو بزارم،چشم ، حتما، خودم هم برهمین فکر هستم.
گفتم، نرخ روبراساس قیمت دلاری صرافی جلالی میگم بهتون.بعدشم، بابا، یه چیزی هم گیر من بیاد وسط بد نیستا... درضمن دلار اینترنتی بدلیل حوالجات و هزینه های بانکی اونور و... .... حدود 150 تومان گرونتره.
از اون سایت گفتم، مث بقیه سایتهای گفته شده، خرید نمیکنم(مگر با پذیرفتن کامل ریسکش و همچنین خدمات پشتیبانی بعد از خریدش توسط خودتون از جانب اونها) ولی قیمتی هم که ازش دارم، نزدیکهاش هست. با قیمت دلار اینترنتی و کمیسیون و.... میشه ، حدود 720 تومان. اگه از همون قیمت گفته شده داخل فستکاردتک میخواید بگیرم، میشه 700 تومان.

Tablet HP TouchPad - 32 GB

مشاهده پیوست 319332
تبلت اچ پی تاچ پد - 16گیگابایت

Model TouchPad - 32 GB
Display 9.7 " LED-backlit LCD, capacitive touchscreen, 16M colors
Processor Dual-core 1.2 GHz Scorpion
RAM 1 GB
Storage 32 GB
Camera 1.3 MP, 1280 x 1024 pixels
Battery Li-Ion 6300 mAh
Weight 740 g
OS HP webOS 3.0
Connectivity GPRS :
EDGE :
WiFi :
Bluetooth :
NFC :
USB :
3G :
Infrared port :

Model TouchPad - 32 GB / LCD 9.7 " / CPU 1.2 GHz / RAM 1 GB / Storage 32 GB / Camera 1.3 MP / Battery Li-Ion 6300 / Weight 740 g / OS HP webOS
درموردش نظری ندارم. ولی مسلما، اگه قراره با این قیمت، بخرم، (1,360,000) ، تبلتهای خیلی بهتردیگه میخریدم که معرفیشون کردم(از yundao n90 FHD گرفته تا cube u30gt II) گفتم متاسفانه،فکر چینیها روی ساخت و بکاربردن سیمکارتخوری و GPS نمیگرده.

باتشکر

VAHID_RIP

Registered User
لایک‌ها
5
سلام
تبلت 8 اینچ gps دار چیزی پیدا میشه؟ 2 هسته باشه حداقل
این t7 خوبه فقط زیادی کوچیکه

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485