Reza_994
Registered User
- نوشتهها
- 885
- لایکها
- 40
معلوم نیست این سایتا چی میزارن
آینول که نیست همون t7s
آینول که نیست همون t7s
قیمت ainol novo 9
سلام
Ocean X7 youth و UMI X2
وارد بازار شدن؟
ناه، همه دارند یجورایی کپی همینو میدن بیرون، شرکت magictab il الان دو هفته ایه داده بیرون، ولی همشون تو باتری مشکل دارندو فریلندر که مثلا یک کم تفاوت نشون داده هم، بجای بهتر کردنش،باتربیشو کرده 2800،دیگه کاملا جاده خاکی و پرت رفته...سلام...این مدل هم جالبه! بد نیست یه نگاهی بهش بندازی! فکر کنم اولین تبلت آینول ه که با سی پی یو سامسونگ زده شده!!!
Android Polaris Quad Core 7 inch IPS Screen Tablet RAM 2GB WIFI HDMI Bluetooth GPS
امکاناتشم تکمیله!
البته این همون هیوندا t7s نیست؟؟؟ جریان چیه آقا امیر؟
معلوم نیست این سایتا چی میزارن
آینول که نیست همون t7s
در دراز مدت، باتریخوری رتینا فول، بیشتر به چشت میاد تا کیفیت کمی بهتر صفحه که اولش اگه کنار هم داشتی، جذبت میکرد... بنابراین همونطوور که قبلا هم گفتم، 1900*1200 خیلی بهتره....این یک مساله .....دو
مین مساله که به بعضیها هم تو پخ ها گفتم، توی slatedroid میبینید که افراد یکم نارضایتی دارند ا اینکه اون قن3188 صد درصد اونچیزی نیست که فکرشو میکردند یا تبلیغ میکرده. حتی توی n90 FHD rk3188 در اجرای بازیهای سنگین بزرگ، یکم تو رزیلوشن و سایز بازی مشکل داشتند در حالیکه تو ورژن قبلی این تبلت ،چه با چیپست Rk3066 و چه a31 این مساله رو نداشتند... کیوب هم همینطور....
برای همینم منتظرند تا فریمور و اپدیت براش بیاد.... یادتون نره با گذشت حدود 2 ماه از اولین تبلت rk3188 یعنی pipo m9 میبینید، هنوز شرکتها rk3188 ندادند بیرون،.... یعنی مساله ای هست که منتظرند راکچیپ حلش کنه یا بهبودش ببخشه و....یا اصلا خودشون بتونند مشکلات تبلتهای قبلی با rk3188 رو یکجورای حل کنند.
هنوز پیشنهاد همون ainol novo9 هست هنوز، البته اگه مصمم به خرید تبلت rk3188 isjdn، دو پیشنهاد میدم:
اگه عجله دارید، cube u30gt 2
اگه عجله ندارید، صبر کنید، من منتظرتبلت ifive هستم با این چیپست و البته بقیه شرکتها هم....
باتشکر
سلام قیمت آینول ونوس و هیوندای t10 و پیپو m9 3g چند در میاد؟
چطوریه که umi x2 و iocean x7 این قدر اختلاف قیمت دارن؟ (30دلار!) در صورتی که مشخصاتشون یکیه؟همه گوشیها، یجورایی قرار شده در هفته اخر اپریل بیاند، بنابارین انتظار بیرون اومدنشو حدود 15 روزدیگه داشته باشید، انشالله میزارم براتون... گوشی lenovo k900 یا jiayu s1 یادتون نره.
باتشکر
سلام . امیرآقا. توی سایت آینول استور بعضی از خریداران Ainol Novo9 از خرید این محصول راضی نبودند به این دو علت: 1- Wifi در این تبلت هر ده دقیقه یه بار قطع می شه و حتی گاهی Connected نشون میده ولی در واقع Disconnected هست و باعث گمراهی کاربر میشه و حتی با آپدیتهای جدید نه تنها مشکل وای فای حل نشده بلکه از حساسیت تاچ نیز کم شده و سازگاری آن با بعضی از بازیها کمتر شده است 2- مموری کارت را خراب میکنه بصورتیکه بایستی برای استفاده مجدد از مموری کارت اون رو فرمت کرد و این یعنی از دست دادن تمام دیتاهای کپی شده روی مموری کارت.
تبلت Ramos W30HD: با سی پی یوی Samsung Exynos 4412 بهتر از تبلتهای دیگه است ولی باتری 4500 میلی آمپر اون بیش از حد ضعیف است بطوریکه برای دیدن یک فیلم بین 2 تا سه ساعت بیشتر دوام نمی آورد . و امکان تعویض باتری اون با باتری با توان و دوام بیشتر نیز وجود ندارد.
تبلت Onda V972: نیز با هنگهای پی در پی روبروست.
با توجه به مطلبی که از شما نقل کردم ظاهرا تبلتهای با سی پی یوی 3188 نیز روزگار خوشی ندارند. البته بنده با جستجوهایی که کرده بودم به این نتیجه رسیده بودم که تبلتCube U30GT II RK3188 Quad Core Peas RAM 2GB Dual Camera HDMI Bluetooth White 32GB در این میان تبلت خوبی است ولی با توجه به مطالبی که شما فرمودید با شک و احتیاط بایستی به این تبلت نگاه کرد. نظر شما در این مورد چیه؟ بالاخره کدوم رو بایستی انتخاب کرد که این مشکلات رو نداشته باشه؟
متاسفانه طبق اعلام کاربران سایت آینول استور مشکلات آینول با جدیدترین آپدیتها هم حل نشده.آره خودم یه تبلت spark به آقا امیر سفارش دادم که قرار بیاد
کلا قبل اینکه چیزی بخوام بخرم سایت ها رو زیر رو میکنم
نظرات کاربران تو سایت slatedorid رو میخوندم ظاهرا تو سری های اولی این مشکلات رو داشته ولی الان برطرف شده
کلا همه تبلت سری اولی ها یه سری مشکل داررند حتی asus ! مثلا transformer prime هم یادمه مشکل wifi داشت یا nexus 7 بالاش لق بود
چطوریه که umi x2 و iocean x7 این قدر اختلاف قیمت دارن؟ (30دلار!) در صورتی که مشخصاتشون یکیه؟
این دو تا گوشی که معرفی کردی قیمتشون چقدره؟
ضخامت jiayu چقدره؟ (تو هر سایتی که دیدم یه اندازه ای زده بود!)
قیمت :
باسلامسلام دوست عزيز
قيمت آينول ونوس؟
واينكه اينجا موجوده يا بايد سفارش بدين؟
و اينكه آيا گارانتي هم داره يا نه؟
سلام
این تبلتهای چینی قطعاتش پیدا میشه ؟
یا اگه خراب شد باید انداخت دور؟
آخه گارانتی ندارن ( داخل ایران )
من خودم هیوندای t7 دارم
از دستم افتاد
صفحه نمایش در چند نقطه لمس نمیشه ( تاج نداره )
الان میخام تاجشو عوض کنم قطعش پیدا نمیشه
مشاهده پیوست 188612
\
9.7 inch TFT LCD (1024*768) TTL Interface (4:3)مشاهده پیوست 188594
کاربر MMX، ارزونترین تبلتها با ویندوز:
1-مینی تبلت
Aigo P8880E,UMPC,Mini Tablet MID, 4.8inch screen WINXP Intel Atom wifi bluetooth Qwerty 8GB support USB 3G
مشاهده پیوست 188592مشاهده پیوست 188593IntelAtom Z500 800MHz
512MB DDRII
قیمت : 630 تومان
2-CPU Intel N270, 1.6Ghz,Chipset Intel 945 GSE +ICH7-M,Graphic Card Intel GMA 950, Video Memory:128MB, Memory :1GB DDR2(extendable)Kingston,Hard Disk 16G SSD,LCD 7" Resistive Touch Screen, 800*480 16:9,I/O Port USB x 3 VGA Jack x 1,Mic x 1, Headphone x 1,USIM slot x 1 RJ45 Jack x 1, DC in x 1,Card Reader 4 in 1 Card Reader,Audio 40mW HD Audio output, SRS Stereo Audio,LAN :Realtek Fast Ethernet NIC 10/100M,Webcam Two embedded 0.3mega front, 1.3mega rear,WIFI :802.11B/G Wireless Lan Card,3G ,WCDMA\TD-SCDMA\CDMA2000 (Optional),GPS:Built-in module,Battery :Li-مشاهده پیوست 188604Polymer 2200mAh, 7.4V, 2hrs duration, O. S. Windows XP, Vista, Linux, Win7
قیمت:650تومان ، ارسال با DHL
و آخری هم :
3-Intel N455 Windows 7 capacitive multi touch tablet pc, 2GB DDR III, 32 GB, HDMI,Camera1.3MP,3800mAh,10 inch
قیمت تمام شدش هم میشه یک میلیون و صد، یادت نره اگه ویندوز سون واقعی باشه که بتونی روش همون برنامه هایی که روی لبتاپ یا کامپیوتر نصب مبکنی، نصب و اجرا بشه، حداقل 320 تا 480 هزار تومان فقط ویندوزش هست، بنابراین اگه تبلتی کسی معرفی کرد که قیمتش پایین بود ، اول مطمئن شو که Windows CE نباشه چون همه چیزی نمیشه روش پیاده کرد، دوم زیر 500 تومان نباشه،وگرنه حتما یا یک مشکلی داره یا ویندوزش، ویندوز واقعی و بدرد بخور نیست.مراقب باش
مشاهده پیوست 188611![]()
دوتا دیگه هم از ویندوزموبایلها به این شرحه:
1- Capacitive screen multi-touch Tablet pc NM10 N450 1.66GHz 1GB DDR 160GB HDD wifi bluetooth WCDMA 0.3 Mega Pixels Camera 3G Windows OS USB2.0 laptop ACPI V2.0, supply S0,S3,S4,S5 10"?LVDS LCD(Multi-touch screen) DDR2 RAM 1GB (support DDR2 533/667/800 Mhz Memory,Max 2GB.) 2.5" SATA 160GB (Support? up to 320GB) باقیمت یک ملیون و صد هزار تومان
مشاهده پیوست 188636مشاهده پیوست 188637مشاهده پیوست 188633
2-Features & Specifications:
*Processor: Intel Atom N2600 dual-core
*CPU Clock Speed: Frequency dual-core 1.6GHz 45NM
*Cache: 512KB
*Operation System: Windows 7 & Google Android 2.2 (Dual OS)
*Screen: 9.7 inch 4:3 IPS LED screen
*Resolution: 1024×768 pixels
*Touch panel: Multi-touch capacitive screen
*RAM: 2GB DDR3
*Hard disk: 32GB SSD
*TF card: Support Micro SD card/T-Flash, Max 32GB
*3G (optional ): WCDMA network phone call and browse web
*2G GSM:850/900/1800/1900MHz, support phone call and GPRS/EDGE
( built in 3G module need extra money)
*WIFI: Support IEEE 802.11/b/g wireless internet
*Blue tooth: Blue tooth 2.0 A2DP (Optional)
*Camera: Front 1.3 Mega pixels and Back 2.0 Mega pixels. Support auto focus
*Speaker: Built-in stereo loud speakers
*G-sensor: Support 360 degree directions
*Light sensor: Support
*I/O Interfaces:
*USB 2.0 port x 2pcs
*3.5mm stereo earphone jack
*Microphone
*DC-in Port
*TF card slot
*HDMI port
*SIM Card slot
*Power button*Home button
*Menu button
*Back button
*Volume up/down button
*Virtual Keyboard
*Audio format: Support MP3, AAC, AAC+, AMR-WB/+, EAAC+, etc
*Video format: Support Mpeg-4,h.263,h.264, windows media, etc
*Picture format: Support BMP, JPG, PNG, GIF, etc
*E-book: Support word, excel, ppt, pdf format document and others
*Support google android market, Google Maps Market
*Application software Google Search, Camcorder, camera, Email
*Video Player, Audio Player, Alarm, Clock
*Apk Calculator, Calendar, ES file Explorer
*ES Task Manager, NC Manager
*Gmail, PDF, Reader, Photo Browser
*Ebook, Youtobe, office software and so on
*MSN, SKYPE, QQ, Gtalk, Twitter, Facebook, 10.3 flash player and more
*Android APK 2D/3D games
*Voice record
*MP3 & MP4 player
*Digital Photo Frame
*USB flash disk function to keep the information storage
*Language: English/ French/ Spanish/ German/ Italian/ Russian/ Turkish/ Portuguese/ Bahasa indonesia/ Bahasa Melayu/ Thai/ Arabic/ Vietnamese/ Chinese and more(Optional)
*Customized: Logo, Color and other details could be customized
*Battery: Rechargeable polymer 7200mAH/3.7V battery
*Battery life: Video online 4-6 hours and Standby 120-180 hours
*Adapter: AC input 110V-240V; DC output 19V/3A-3.6A
*Accessory: Charger, USB & OTG cable, User manual, Gift box.
بدون داشتن سیم کارت خور در میاد یک میلیون و پنجاه، با سیم کارت خوریش میشه یک میلیون و صد وهفتاد هزار تومان
اینا دیگه آخرین تبلت های زیر000 1200 تومانی بود که ویندوز دارن ومن تونستم پیدا کنم.
باتشکر