• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

tahoom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
من خودم رو 8 و 9.4 اینچ رو دوست دارم، نگاه تبلتت خیلی زود قدیمی میشه، به دورانداختن نیست....
onda v813 رو بگیر....در کل انتخاب خوبیه...

انشالله.......

مرسی امیر خان
اگه بعد خرید، بار برسه دستم بعدش ببینم مثلا روشن نمیشه یا صفحش شکسته چیکار میشه کرد؟ پس میگیرید؟ چون تا حالا خرید اینطوری نداشتم برا همینه که این سوال رو میپرسم.
و سوال دیگه اینکه اگه مشکلی بعدا براش پیش بیاد هزینه پست رفت و برگشت تا چین چقدر خواهد بود؟ از طریق شما میفرستیمش میره؟

medza

Registered User
لایک‌ها
22
اقا امیر رم t7 مگه 1 گیگ نیست پس چرا زده 641 ؟

من یه سنسیشن داشتم رمش 700و خورده بود 600 تا نشون میداد بااینکه 700 بود چرا این اینقدر کمه .

s2 رو من تو الائدین تست کردم رمش رو 900 زده بود.......!!!

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام امیر آقای گل...بی زحمت قیمت این اسمارتفونو بگین واینکه چجوریاس؟ گوشیه خوبیه؟
ZOPO ZP950+ Smart Phone MTK6589 Quad Core 5.7 Inch IPS HD Screen 5.0MP Front Camera 1G 16G- White

حدود یک ملیون تا یک ملیون و سی هست.(کم و بیش) گوشیهای خیلی خوبی هستند برد زوپو ولی پول برندشم میده خب برخلاف هم رقباش. با اون قیمت شاید، اگه تا اخر آوریل صبر کنید، انتخابهای خوب دیگه ای هم داشته باشید....

قیمت این چند در میاد؟
iOcean X7 Youth Android phone - $160.00
این قیمتش فروشه در چینه، شما باید حدود 50 تا 60 دلار اضافه کنید تا به قیمت واقعی برسید.... هنوز نیومده ولی حدود قیمت بازار جهانیش، برابر 235 دلاره که حدودامیشه:890 تا 900 تومان.
بین این و star s5 کدوم بهتره؟
قیمت x7 حدود 15-35 دلار گرونتره ، هنوز نیومده که بتونم بهتون قیمت قطعی بدم...
خود تبلت میگه دو هسته ای بعد antutuمیگه 4هسته ای؟؟
دوستان دیگه هم همین مشکل رو دارن یا فقط مال شما اینطور درامده؟
Sent from my ST15i using Tapatalk 2
اینجا برعکسه مشخصات خود دسگاه از چیزی که antutuمیگه پایینتره!!!
خود دستگاه و antutu میگه چهار هسته ایند، اون برنامه سفیدی که زده dual core ، درحقیقت برنامه es task manager هست.
آره ، برنامه antutu benchmark و Dx-toolbox هردو هم بنچمارک میگیرند و هم ویژگیهای کلی دستگاه رو بهتون میدند....

دوست عزیز تبلتی که gps داشته باشه و سیم کارت بخوره موجود دارید؟؟

موجود خیر عزیز،فقط سفاشی...

باتشکر

امیر جان گوشی huawei ascend w1چند در میاد؟

اسمارتفونهای ویندوزی واقعا توصیه نمیشند، فعلا فقط آندروید و سیستهای شرکت اپل، واقعا خوبو عالی هستند....
قیمتش بصورت حدودی : 830-860 تومان

هرچی وزن بسته کمتر باشه گمرکیش کمتره؟
وسایل جانبی مثل پاوربانک که وزنش زیر یه کیلو هست و جدا از تبلت سفارش بدیم بهتره یا باهم؟

نیم کیلو،نیم کیلو،هزینه های کلی پست، تغییرات عمده پیدا میکنند. وقتی میخواد پست بشه، بهترین حالتو درنظر میگیریم. مهمولا نیازی نیست پاور بانک جدا از تبلت فرستاده بشه(تا حالا هم نشده جدا بفرستیم، اگه فقط سفارش : تبلت و پاوربانک بوده باشه)

مرسی امیر خان
اگه بعد خرید، بار برسه دستم بعدش ببینم مثلا روشن نمیشه یا صفحش شکسته چیکار میشه کرد؟ پس میگیرید؟ چون تا حالا خرید اینطوری نداشتم برا همینه که این سوال رو میپرسم.
و سوال دیگه اینکه اگه مشکلی بعدا براش پیش بیاد هزینه پست رفت و برگشت تا چین چقدر خواهد بود؟ از طریق شما میفرستیمش میره؟
تبلتهای بالای 175 دلارو من بیمه میکنم براتون..(پول پس داده میشه) صفحه شکستن و ضربه دیدن و... تا حالا نداشتیم(حواسشون به مراقبت از بسته های خارجی هست)... ولی مثلا خرابی باتری و شارژر داشتیم.... روشن نشدن هم نداشتم...

هزینش درکل باتوجه به اینکه هنگام برگشت هم گمرک میخوره،در کل براتون حدود 100-150 درمیاد... خرابی کم داشتیم...اگه هم بوده،تبلتهای زیر 150 دلار بوده تاحالا.....

اقا امیر رم t7 مگه 1 گیگ نیست پس چرا زده 641 ؟
من یه سنسیشن داشتم رمش 700و خورده بود 600 تا نشون میداد بااینکه 700 بود چرا این اینقدر کمه .
s2 رو من تو الائدین تست کردم رمش رو 900 زده بود.......!!!

کلا چینیها،وقتی میگنن رم یک گیگ، یکی از این سه حالته:
رم بین 650 تا 700
رم بین 850 تا 975
رم واقعی یک گیگ
توی دوها هم،اکثرا رم یک ونیم هست تا دو... اینها رو باید اگه مهمه که کامل باشه، حتما تو review ها و ویدوهایی که antutu گذاشتند و میشه ویژگیهای واقعی دستگاه رو دید، چک کنید...

باتشکر

Last edited:

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
دوستان در حال آماده کردن Reviewی Star N9589 هستم و قولم رو فراموش نکردم اما با توجه به اینکه دارم اینترنتم رو عوض می کنم (از مخابرات به آسیاتک کوچ می کنم) و در حال حاضر از اینترنت EDGE و GPRS گوشیم استفاده می کنم امکان‌ آپلود عکس ندارم و Review بدون عکس هم زنبوریست بی عسل. ان شاء الله وصل بشه یه ریویوی کامل و مصور میذارم.

aiza1372

Registered User
لایک‌ها
86
دوستان در حال آماده کردن Reviewی Star N9589 هستم و قولم رو فراموش نکردم اما با توجه به اینکه دارم اینترنتم رو عوض می کنم (از مخابرات به آسیاتک کوچ می کنم) و در حال حاضر از اینترنت EDGE و GPRS گوشیم استفاده می کنم امکان‌ آپلود عکس ندارم و Review بدون عکس هم زنبوریست بی عسل. ان شاء الله وصل بشه یه ریویوی کامل و مصور میذارم.
ما منتظریم...ممنون
آقا امیر میدونم ربطی به بحث نداره ولی این کیفی که هست برا هیرو چجوریه؟ چسبیه؟ یعنی اگه 1 بار بچسبونیم بهش دیگه چند بار نمیتونیم ازش جدا کنیم؟؟؟ و اگه شما برام بخرید چند درمیاد؟؟؟(با کارمزد و پست و گمرک و .....)
Cheese Protective Stand Case Cover for 10.1 Inch Ainol Novo 10 Hero

arshux

Registered User
لایک‌ها
37
آقا محسن منم میخواستم سفارش بدم، رو ریویوت حساب باز کردم...اگه تا فردا بتونی آمادش کنی عالی میشه ;)
ممنون

آقا امیر من خودم نظرم روی Star N9589 هستش ولی بازم بین این گوشی و S5 Butterfly شک دارم....اگه شما یا دوستان منو راهنمایی کنید ممنون میشم.

tahoom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
تبلتهای بالای 175 دلارو من بیمه میکنم براتون..(پول پس داده میشه) صفحه شکستن و ضربه دیدن و... تا حالا نداشتیم(حواسشون به مراقبت از بسته های خارجی هست)... ولی مثلا خرابی باتری و شارژر داشتیم.... روشن نشدن هم نداشتم...

هزینش درکل باتوجه به اینکه هنگام برگشت هم گمرک میخوره،در کل براتون حدود 100-150 درمیاد... خرابی کم داشتیم...اگه هم بوده،تبلتهای زیر 150 دلار بوده تاحالا.....
یعنی اگه باتری و شاژر هم خراب باشه شما بیمش میکنی؟ چون من یا V813 رو میخوام و یا novo9 که هر دو بالای 150 دلار هستن. زیر 20 روز میرسه به دستم، درسته؟
ممنون

alireza_asol

Registered User
لایک‌ها
91
سلام
قیمت novo 9 چند در میاد? گمرکش چقدر میشه?
گوشی iocean x7 من تو aliexpress دیدم دارن میفروشن. یه ورژن دیگه داره که رم 2 گیگ داره با دوربین 13 که اون هنوز نیومده...
کیفیت دوربین این گوشیا چطوره?
دوستانی که گوشی خریدن اگه میشه با دوربین گوشیتون عکس بگیرید و با سایز اصلی آپلود کنید ببینیم کیفیتش چطوریه...

Ebrahim.1

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
گوشی Neo N003 در سایت زیر برای فروش قرار داده شده:
ورژن Youth
Pre-sale NEO N003 1080P basic Smart
Phone Quad Core MTK6589 5" IPS
Gorilla II Glass Android 4.2 13.0MP
Camera 1G/8G-White

ورژن Premium
Pre-sale NEO N003 1080P Ultimate
Smart Phone Quad Core MTK6589 5" IPS
Camera 2G/32G-White

قیمتاش بالاتر از قیمتی که گفته بودن
ورژن Youth=186$
درحالی که 140$ گفته شده بود.
و ورژن Premium=274
که 240$ گفته شده بود.
ممکن که چون اولشه قیمتا زیاد تر باشه و بعد یه مدت بیاد رو همون قیمت اصلی...؟؟؟!!!

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
آقا محسن منم میخواستم سفارش بدم، رو ریویوت حساب باز کردم...اگه تا فردا بتونی آمادش کنی عالی میشه ;)
ممنون
آقا امیر من خودم نظرم روی Star N9589 هستش ولی بازم بین این گوشی و S5 Butterfly شک دارم....اگه شما یا دوستان منو راهنمایی کنید ممنون میشم.

خب تفاوت قیمت دارند یکمی هم،حدود 20 تا 35 دلار... من خودم سایز 5 تا 5.3 اینچو بیشتر دوست دارم برای موبایل چون بزرگترش، دیگه تو جیب جا نمیشه و همیشه بجای اینکه باهام باشه،بدون اینکه یادم باشه باهامه وتوجیبم... حواسم باهاشه و باید براش کیس بگیرم و....
حالا ریویو از پرفورمانسش میزاره..مخصوصا که رام خوب و بهتری هم میخاد بزاره روش...

یعنی اگه باتری و شاژر هم خراب باشه شما بیمش میکنی؟ چون من یا V813 رو میخوام و یا novo9 که هر دو بالای 150 دلار هستن. زیر 20 روز میرسه به دستم، درسته؟
ممنون

آره، نگران نباشید، احتمالش زیر 1 درصده، بدشانس تا اینقدر نیستید... من دوباره فردا برای سفارشهای این هفتم دارم میرم حواله کنم...(هفته ای یک تادوبار) اگه تا قبل از نه ونیم واریز کردید، سفارشتونو پول شمارو هم میفرستم، تا همون یک هفته بهتون تحویل داده بشه. بهتون پخ میدم،شماره تماس و ... درغیر اینصورت میافته یکشنبه یا دوشنبه....
ممنون

ما منتظریم...ممنون
آقا امیر میدونم ربطی به بحث نداره ولی این کیفی که هست برا هیرو چجوریه؟ چسبیه؟ یعنی اگه 1 بار بچسبونیم بهش دیگه چند بار نمیتونیم ازش جدا کنیم؟؟؟ و اگه شما برام بخرید چند درمیاد؟؟؟(با کارمزد و پست و گمرک و .....)
Cheese Protective Stand Case Cover for 10.1 Inch Ainol Novo 10 Hero

چرا چسبی؟؟ نه ، این هم عین بقیه لیدرکیسها هستش،اتفاقا لیدرکیس مشهوری هم شده برای 10 اینچیها...
گمرک که به لوازم جانبی تعلق نمیگیره.. قیمتش 75 تومانه. شما هم همینطور،مثل دوستمون دربالا......... بهتون پخ میکنم،تا قبل از نه ونیم باشه، خیلی خوبه..ممنون. متاسفانه خریدار تبریزی ندارم تو این لحظه که باهاش کیفتونو بفرستم و هزینه پستو نخواید متقبل اونوقت بشید...با عذرخواهی

سلام
قیمت novo 9 چند در میاد? گمرکش چقدر میشه?
گوشی iocean x7 من تو aliexpress دیدم دارن میفروشن. یه ورژن دیگه داره که رم 2 گیگ داره با دوربین 13 که اون هنوز نیومده...
کیفیت دوربین این گوشیا چطوره?
دوستانی که گوشی خریدن اگه میشه با دوربین گوشیتون عکس بگیرید و با سایز اصلی آپلود کنید ببینیم کیفیتش چطوریه...
گمرک و... کلا بین 50 تا 75 تومان در کل( با ترخیصش(هزینه پست،نام دیگر فعلیش!!؟؟!!) که 10 تا 15 تومانیه) هست و میشه.
تو علی اکسپرس به همین دلیله که من تبلیغشو نمیکنم... هرکسی داره یک کاری میکنه ولی وقتی نوبت خرید رسید وپولو واریز کردید، تازه اول ماجرا میتونه باشه، یکی میزاره دقیقا ، دقیقه نود که سفارش داره به اتمام میرسه، بهتون میگه تموم کردیم یا ببخشید نیودیم یا... یا که نه واقعا درست میفرستند وسرموقع... درضمن اصلا تعهدی نسبت به گارانتی بعدشون ندارند،یعنی عدم التزام به اعمال یکسال گارانتیشون... سرویس خوب وبد زیاد داره، برای همینم در کل پیشنهاد نمیدم ولی وارد شدی، خوبه، درضمن 5% کمیسیون میگیره سایت که این یعنی قیمت هرفروشنده، اضافه قیمت میخوره...
قیمت ainol novo9 هم 915 میدم خدمتتون.

iocean هنوز نیومده، مثلا oppo find 5 هم از شاید چهار یا پنج ماه پیش داشتند تو علی اکسپس میفروختند و شاید کمتر از یک ماهه تازه اومده....
اینا روگفتم چون هنوز ازم سوال میشد در مورد علی جون.....
جسارتن چقدر شبیه پاور بانک شماست دوستان لینک رو داشته باشین اصل خندس :D

Beware of fake 2,400 mAh PowerBank device | GizmoChina

واسه باغچه هم خوبه ماسه بادی هس انگار

ممنون از شباهت دادن جنشمون به کود گلهای باغچه، از این کارا چینیا زیاد میکنند... ماشاالله...

باتشکر

سلام دوستان
گوشی Neo N003 در سایت زیر برای فروش قرار داده شده:
ورژن Youth
Pre-sale NEO N003 1080P basic Smart
Phone Quad Core MTK6589 5" IPS
Camera 1G/8G-White

ورژن Premium
Pre-sale NEO N003 1080P Ultimate
Smart Phone Quad Core MTK6589 5" IPS
Camera 2G/32G-White

قیمتاش بالاتر از قیمتی که گفته بودن
ورژن Youth=186$
درحالی که 140$ گفته شده بود.
و ورژن Premium=274
که 240$ گفته شده بود.
ممکن که چون اولشه قیمتا زیاد تر باشه و بعد یه مدت بیاد رو همون قیمت اصلی...؟؟؟!!!
بهتون گفتم، شما بین 40 تا 60 دلار بیشتر باید بپردازید، اون، قیمتیه که فقط در خود چین فروش میره، قیمت فروش جهانی همیشه حدود 40 تا 60 دلار گرونتره.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امیر جان واقعا این گوشی با این مشخصات میخواد با این قیمت عرضه بشه؟

جذب مشتری برای گوشیهای ویندوزی خیلی سخته... برای همینم قیمت کمتری پیدا میکنند. درضمن پردازشگر این گوشی دو هسته ای qualcomm هست تا پردازشگر خودش که برای تولید و پخشش پول و هزینه داده... بنابراین قیمت کمتری داشت
خبر جدید اینه که تازه دیزور در فیلیپین و پاکستان و چندکشور دیگه بصورت عمومی عرضه شد....وجالبتراینه که حدود 20 یورو ارزونتر از قیمت گفته شده بود(احتمالا بدلیل نزدیک شدن به افول o2 که دراین سیستم استفاده شده) و قیمتش از 130 به 110 یورو رسیده بود...

بزارید بیاد اینهم به بازار آمریکا و خودچین، قیمت بهتری میشه داد(چون 110 یورو،خیلی کمتر از اینهاخواهدبود...)...

اینهم یک سایت در همین زمینه :
Huawei Ascend W1 smartphone now down to £110! | ITProPortal.com

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
البته امیر جان پردازنده کوالکوم از نوع کرایت تازه دوهستش قدرتشون برابر تگرا 3هست و داغ هم نمیکنند که امسال هم اکثره برندها رفتند سمت این مدل مثل الجی سونی چون اشتباه نکنم از معماری a15بهره میبرند

omnia2

Registered User
لایک‌ها
46
سلام یه سوال v813 تمام سفید هم داره؟

قیمت با پست به تهران برام چقدر تموم میشه؟..من یک دستگاه میخوام لطفا شرایط رو برام پخ کنید..

فردا پولو بریزم کی میرسه دستم؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
خیلیها دوست دارند، مقایسه خوبی بین اسمارتفونهای برند اصلی داشته باشند، منم گفتم پس آستین بالابزنیم ویک تاپیک بزنیم تو این موضوع، حتما دیدن کنید و به بقیه هم بگید چون مدنیاز خیلیهاست....

http://forum.persiantools.com/t383428.html

برای اینکه پست خارج از موضوع هم نشه، اوکی ، ramos w17 pro و بعضی از تبلتهای موجودی مثل ramos w30HD هم هنوز موجوده.:D

باتشکر

البته امیر جان پردازنده کوالکوم از نوع کرایت تازه دوهستش قدرتشون برابر تگرا 3هست و داغ هم نمیکنند که امسال هم اکثره برندها رفتند سمت این مدل مثل الجی سونی چون اشتباه نکنم از معماری a15بهره میبرند
آره، پردازشگر عالی هست... منظورم چیز دیگست... هواوی چون ازپردازنده خودش استفاده میکنه،(در اکثر گوشیهای جدیدش) باید هزینه اتاق فکر این چیپستها و ساختش وتوزیع انبوهش و.... هم دربیاد،برای همینم گوشیهای با چیپستهای دیگش ارزونتر درمیاد تا با چیپست خودش که باید هزینش هم دربیاد....

سلام یه سوال v813 تمام سفید هم داره؟

قیمت با پست به تهران برام چقدر تموم میشه؟..من یک دستگاه میخوام لطفا شرایط رو برام پخ کنید..

فردا پولو بریزم کی میرسه دستم؟

قیمت تبلت با هزینه پستیش به ایران، برابر 680 تومانه. بین حداقل 13 تا22 تبلتتون در دستتونه.

پخ شد.

باتشکر

omnia2

Registered User
لایک‌ها
46
ممنون امیر جان از جوابتون v813 سفید داره؟؟ یا فقط v812 سفید داره؟

امروز مبلغ رو کارت به کارت میکنم..

moslem47

Registered User
لایک‌ها
149
چند تا سوال داشتم اگه به ترتیب جواب بدید ممنون میشم:
1. این گوشی Lenovo a820 گویا دوربینش فلاش نداره. درسته؟
2. این دو گوشی iocean x7 --- Neo N003 کی وارد بازار جهانی میشن و قیمت شون افت میکنه؟ به نظرتون ارزش صبر کردن دارند؟
3. اینا (iocean x7 --- Neo N003 ) سایت رسمی دارند که پشتیبانی نرم افزاری داشته باشند؟
4.بین این دو و S5 Butterfly کدوم را پیشنهاد میکنید؟ چرا؟

aiza1372

Registered User
لایک‌ها
86
آخه آقا امیر این
لیدرکیس چجوری با تبلت مچ میشه؟؟(کناراش که کشی ندارن برا نگه داشتنش)!
مغناطیسیه؟؟؟

tahoom

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
24
آره، نگران نباشید، احتمالش زیر 1 درصده، بدشانس تا اینقدر نیستید... من دوباره فردا برای سفارشهای این هفتم دارم میرم حواله کنم...(هفته ای یک تادوبار) اگه تا قبل از نه ونیم واریز کردید، سفارشتونو پول شمارو هم میفرستم، تا همون یک هفته بهتون تحویل داده بشه. بهتون پخ میدم،شماره تماس و ... درغیر اینصورت میافته یکشنبه یا دوشنبه....
ممنون

گمرک و... کلا بین 50 تا 75 تومان در کل( با ترخیصش(هزینه پست،نام دیگر فعلیش!!؟؟!!) که 10 تا 15 تومانیه) هست و میشه.
تو علی اکسپرس به همین دلیله که من تبلیغشو نمیکنم... هرکسی داره یک کاری میکنه ولی وقتی نوبت خرید رسید وپولو واریز کردید، تازه اول ماجرا میتونه باشه، یکی میزاره دقیقا ، دقیقه نود که سفارش داره به اتمام میرسه، بهتون میگه تموم کردیم یا ببخشید نیودیم یا... یا که نه واقعا درست میفرستند وسرموقع... درضمن اصلا تعهدی نسبت به گارانتی بعدشون ندارند،یعنی عدم التزام به اعمال یکسال گارانتیشون... سرویس خوب وبد زیاد داره، برای همینم در کل پیشنهاد نمیدم ولی وارد شدی، خوبه، درضمن 5% کمیسیون میگیره سایت که این یعنی قیمت هرفروشنده، اضافه قیمت میخوره...
قیمت ainol novo9 هم 915 میدم خدمتتون.
من ایشالا تا آخر هفته بهت خبر میدم، پولامو باید راست و ریس کنم. 915 تومن که برای novo9 میگید، قیمت تبلت+هزینه پست هستش دیگه؟ و اگه کمرکی بخوره به عهده خودمون هستش که شنیده بودم بین 25 تا 50 تومنه!!؟یعنی بیشتر میشه؟
ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا