• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

jin_kazama

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
ببخشید این گوشیها موجوده؟
میشه تهیشون کرد؟
Star Galaxy Note 3 - MTK6589 Quad Core 1.2GHz 5.8inch HD IPS Screen Android 4.2.1 Phone

Star Galaxy Note 3 N7100 Plus- MTK6589 Quad Core 1.2GHz 6.0inch WVGA Screen Android 4.2.1 Phone

HDC Galaxy Player N7300 EX- MTK6589 Quad Core 1.2Ghz 1G Ram 5.8 inch IPS HD Screen Android 4.1.2 Phone

اصلا گوشی با مشخصات زیر فعلا چی موجود دارین؟
quad core cpu 6589
صفحش بالایips 5.5 اینچ باشه
رمش حداقل 1 gig باشه
کیفیت صفحه 1280*720 باشه حداقل
دوربینش حداقل 8 مگاپیکسل واقعی باشه
اندرویدش حداقل 4.1 باشه
gps داشته باشه
wlan خوب
و از همه معتبر از برندهای معتبر چین باشه
خواهشا زودتر جواب بدین چون مهمه برام
ممنون

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
دوستان یه سوال دسته ی یو اس بی هم به تبلت وصل میشه؟

بله ، اگه بازیتون دسته رو ساپورت کنه، تبلت با قسمت OTG از طریق کابل تبدیل وصل میشه به تبلت.

سلام دوستان خسته نباشد

می خاستم بدونم اونایی که با تی7 هیوندای کار کردن واقعا سی پی یوش 4 هسته اییه یا طبق کامنتای بالا تو بنجمارک دو هسته ای نشونش می ده؟؟؟؟

و یه سوال دیگه:چرا هر چی تو گوگل سرچ میکنم سایت رسمی هیوندای رو پیدا نمیتونم بکنم؟؟؟؟؟:eek:

اصلا شرکت معتبری هست که سایت داشته باشه؟؟؟؟

کمک لطفا چون یکیشو سفارش دادم اما هنوز دستم نرسیده !

چهار هسته ای هست واقعا...یکم تو فریمورش مشکل داره که اینجوری نشون میده...از روی بنچمارکهای مختلف هم میتونید حدس بزنید که واقعیه یانه(والبته مشخصات گرافیک هم،چون پردازشگر و گرافیک در تبلت باهمند،بنابراین گرافیک بهتون کمک میکنه.همچنین سرعت پردازنده هم نشون میتونه بده که کدوم پردازشگر استفاده شده)
دوستمون اشاره کرده....
برای دوستانی که تبلت gps دار میخوان من اینو پیدا کردم...
Teclast G18 3G GPS Bluetooth Tablet Phone Dual Core Android 4.1 8 inch IPS 4GB UK Android

البته امیرخان در مورد کیفیتش بهتر میتونن نظر بدن

سلام
من t7 دارم
با برنامه antutu جهار هسته ای 1.4 ولی داخل setting تبلت دو هسته ای 1.6
باتریش خیلی ضعیفه (1.30 ) شارژر همش باید همراهت باشه
سرعتش بالا - کیفیت تصویر عالی - اینترنت wifi عالیه- با موس و کیبرد راحت میشه کار کرد
از دستم افتاد بعضی از نقاطش قابل لمس نیست ( تاچش باید عوض بشه قطعش پیدا نمیشه )
آقا امیر فرمودن با نمایندگی پدیده و عماد تماس گرفتم - هیچ کدوم حاضر نیستن خدمات بدن
سایت هیوندای : http://www.hyundai-digital.cn

Hyundai T7 Get Android 4.2 Jelly Bean Upgrade, Beta Firmware Download Here - Geek Gadgets

https://www.dropbox.com/s/ztp2ou84rl9p2ki/T7Android4.2_20130411.rar

Hyundai T7 QuadCore 7" HD-IPS Tablet - SlateDroid.com - Page 21.1

این هم نمایندگیهای ما، که بهشون حتی پول هم میدیم برای درست کردنش (میگن نه)و اینقدر غرور دارند که جنس شرکتی که بقول خودشون واسشون قابل اعتماده و اعتباره، قابل برگشت خوردن از جای دیگه غیر واحد فروش خودشون نیست....

به ایمیل شرکت هیوندا ،ایمیل بزنید و درخواست کمک کنید... و اشاره کنیدکه نمایندکیشون از تعمیر تبلتشون ،خودداری میکنه.. امیدوارم براشون مهم باشه که نمایندگیشون تو ایران چجوری هست... و مثل برندهای معتبر عمل کنند تا اگه واقعا لیاقت و شایستگی نمایندگی و حرمت مشتری و جنسشونو نمیتونند ازش بربیاند،برند بدن به یکی که میتونه و ....

من برای یکی ، تاچ اسکرین elf2 سفارش گرفتم، اون شد حدود 120 تومان، براتون میپرسم، ببینم هزینش چقدر میشه و متعاقبا اعلام میکنم...
باتشکر

nimasari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
امیر جان بازم ممنونم
به pandawill و هیوندای ایمیل زدم
قبول کردن بفرستم چین یا تعمیر میکنن یا یک نو میدن
ولی هزینه پستی با منه
یه پیشنهاد داشتن که داخل ایران تعمیر بشه و 50% هزینه رو میدن
منم قبول کردم
17$ دادن
در ضمن گفتن نمایندگی در ایران ندارن

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امیرخان بفرمایید.

(شاید اینجا جاش نباشه ولی ضمن عذرخواهی) امیر خان این Car DVR همون GPS هست یا چیز دیگه ایست؟ تو ایران کاربرد داره ؟ چند در میاد؟ ممنون.
سلام
خیر،این دوربین داخل ماشین هست که البته داخل لینکی که دادین،نوشته GPS داخلی داره...میتونید یک تبلت بگیرید که GPS داشته باشه.ارزونترین تبلت مکانیاب دار هم مربوط به شرکت فریلندر هست بانام freelander pd10 GPS که قیمت موجودش : 457 تومانه و لینک روبرو :Freelander pd20

قیمت سفارش از چینش هم 365-370 تومانه که شاید بصرفه موجود رو بگیرید تا سفارش و صبر کنید...

سلام
امیر جان بازم ممنونم
ولی هزینه پستی با منه
منم قبول کردم
17$ دادن
خب،خداروشکر. انشالله بتونی جایی رو پیدا کتی که تعمیرش کنند..

برای دوستانی که تبلت gps دار میخوان من اینو پیدا کردم...
Teclast G18 3G GPS Bluetooth Tablet Phone Dual Core Android 4.1 8 inch IPS 4GB UK Android

البته امیرخان در مورد کیفیتش بهتر میتونن نظر بدن
کلا teclast توی 8 اینچیها خیلی صدا کرده و موفق بوده..این تبلت هم هنوز نیومده ولی یجورایی مثل ZXC z7 هفت اینچی میمونه.....

باتشکر

Reza_994

Registered User
لایک‌ها
40
La Facultad de Lenguas Extranjeras de la Universid
چه جالب بدون هزینه تعمیر میکنن ؟ با اینکه خودتون انداختین زمین؟
به این میگن گارانتی

راستی این 50 در صد رو به paypal ریختن ؟ چطوری ثابت کردین که تبلتتون خراب شده ؟

motarez

Registered User
لایک‌ها
50
سلام دوسته عزيز
من يه تبلت ويندوزي ميخام
توي چند پست اول همين تاپيك چند مدل رو معرفي كردين
هر كدوم از اونهارو بخام ميتونيد تهيه كنيد؟
چه مدلهايي ميتونيد تهيه كنيد؟
من يه تبلت ويندوزي ارزون قيمت كه ويندوز xp رو روون اجرا كنه و جمعو جور و كوچيك باشه
ترجيحا داك يا كيبرد داشته باشه و صفحه hd داشته باشه و خازني هم باشه
ممنون ميشم مدلهاتونو معرفي كنيد

xmanz

Registered User
لایک‌ها
107

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
سلام
امیر جان بازم ممنونم
ولی هزینه پستی با منه
منم قبول کردم
17$ دادن

آفرین به هیوندای...... واقعا دمش گرم
بدون هزینه تعمیر می کنه یا یکدونه آک مید..... ولی فکر کنم اگر بفهمن که از دست خودتون افتاد شاید حاضر نشن آکبند بدن و فقط تعمیر کنند
چقدر جالب اصلا تبلت و ندیدن و فقط به یکدونه ایمیل اعتماد کردن و حاضراً نصف هزینه رو ( 17 $ ) داخل ایران پرداخت کنند

arash911

Registered User
لایک‌ها
42
سلام داداش من می خوام یه لبتاپ بدم تبلت بگیرم می تونی
فقط زنگ بزن زود تا کسی نیومده ببرش
09370237342

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
چه جالب بدون هزینه تعمیر میکنن ؟ با اینکه خودتون انداختین زمین؟
به این میگن گارانتی

راستی این 50 در صد رو به paypal ریختن ؟ چطوری ثابت کردین که تبلتتون خراب شده ؟

آفرین به هیوندای...... واقعا دمش گرم
بدون هزینه تعمیر می کنه یا یکدونه آک مید..... ولی فکر کنم اگر بفهمن که از دست خودتون افتاد شاید حاضر نشن آکبند بدن و فقط تعمیر کنند
چقدر جالب اصلا تبلت و ندیدن و فقط به یکدونه ایمیل اعتماد کردن و حاضراً نصف هزینه رو ( 17 $ ) داخل ایران پرداخت کنند

سلام دوسته عزيز
من يه تبلت ويندوزي ميخام
توي چند پست اول همين تاپيك چند مدل رو معرفي كردين
هر كدوم از اونهارو بخام ميتونيد تهيه كنيد؟
چه مدلهايي ميتونيد تهيه كنيد؟
من يه تبلت ويندوزي ارزون قيمت كه ويندوز xp رو روون اجرا كنه و جمعو جور و كوچيك باشه
ترجيحا داك يا كيبرد داشته باشه و صفحه hd داشته باشه و خازني هم باشه
ممنون ميشم مدلهاتونو معرفي كنيد
سلام
اونموقع بود، الان دیگه تولید نمیشند یا خیلی کمه...فعلا تنها تبلت ویندوزی که فروش میره،همون تبلت داخل پست اول(خود تاپیک) هست به نام livefan که از بهترینهاست... بجز اون فعلا چیز دیگه سفارش نمیتونم بگیرم.
باتشکر
سلام
دوست عزیز من اگه از سایت پانداویل یه گوشی بخام میتونی برام بیاری؟و شرایطش چجوریه؟
مثلا این گوشی
JIAYU G3 Smart Phone 4.5 Inch IPS Retina Screen Android 4.0 MTK6577 3G GPS WiFi- Grey
باسلام
این گوشی خیلی قیمتش نسبت به کانفیگش بالاست، شما برید یک چهارهسته ای بگیرید خیلی بهتره مثلا :

Hero a6000 :800~
Star s5 butterfly : 812~
ThL w7 :800~
تو همون رنج قیمتهاست که اون میافته...
توی تاپیک اصلی توی "Spoiler" براتون گوشیهای مختلف چهار هسته ای رو گذاشتم،

سلام داداش من می خوام یه لبتاپ بدم تبلت بگیرم می تونی
فقط زنگ بزن زود تا کسی نیومده ببرش
09370237342
تو خونمون 4 تا لبتاپ هست، دیگه یکی دیگه اضافه بشه، خیلیه..یکی میخاست از بچه ها که هفته پیش گرفت..دیگه کسیو نمیشناسم فعلا که لبتاپ بخاد..ممنون از آفرت ولی/....
درمورد تبلت هم، درخدمتم هروقت فروختی.
باتشکر

nimasari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
اره
ازهمون حسابى پى پالى که خرىد کردم 17 دلار برگشت دادن
ازم عکس وفىلم از تبلت خواستن که نشون بده تاچش خرابه

lilia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
یک دستگاه تبلت axtrom axpad 7101 V1 آکبند، دارای گارانتی آواژنگ، برچسب شبنم به قیمت 400.000 تومان به فروش می رسد. تهران 09369419984

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
الان گوشی ThL W8+ هم اومد، به عنوان اولین گوشی با چیپست چهار هسته ایشون و کیفیت صفحه نمایشFHD 1900*1020 و حافظه 16 گیگ ، ولی جالبه: قطرش زیاده وهمین خیلیهارو احتمالا دلسرد میکنه:(البته باتریشم 2000 میلی آمپر هست)
http://www.antelife.com/thl-w8-5-0-i...-16g-gray.html
قیمتش 1,030,000-1,050,000 تومانه

سلام
چقدر در میاد؟
ZOPO ZP980 - 5 inch 1080P Screen MTK MT6589 Quad-core 13MP Camera Android Phone
فکر کنم اومده باشه! (In Stock)
قیمتش : 1,275,000 تومانه...
طبق سایت فروش انگلیس ، تازه روز 19 اپریل یا فردا، in-stock میشه و آماده فرستادن....

****************************************************************************************
انشالله آینول داره سه مدل میزنه که احتمالا دو مدلش پیشنهادی من هم خواهد بود :
یکیش : talos و یکی discoveryو آخری که هنوز معلوم نیست پردازشگزش چجوری عمل میکنه، EOS هست که سیمکارتخوره.
***************************************************************************************
اما یک review کلی از ارزانترین گوشی چهار هسته ایشون که اگه تو ماه اول ورود این چهار هسته ایها،بخوایم بگیم، اون N9589 میشد گرونترین و این یکی هم با نام b94m ارزونترین گوشی،که هردو هم از star هستند.
ممنون از دوست عزیزمون جواد :

سلام
با اعلام شرمندگی بابت تاخیر واسه گذاشتن این پست خدمت امیر اقا و تشکر از ایشون واسه پیگیری جدیدترین سفارشم که یک گوشی Star B94m بود.
thankyou.gif

بماند که اول قرار بود یه گوشی کاملا متفاوت با این گوشی بگیرم که یکسری اتفاقات باعث شد امیر اجان این گوشی رو واسه من سفارش بده و تا رسید دستم یه اتفاقات دیگه افتاد که باعث شد این سفارش و این گوشی خاص بشه
در واقع من این گوشی رو واسه یکی از نزدیکان می خواستم واسه همین زیاد دستم نبود ولی خوب تا حدی که بتونم سعی میکنم اطلاعات خوبی به دوستان بدم

اول متعلقات باکس گوشی :

1. شارژر که کابلش جدا میشه واسه ارتباط با کامپیوتر
2. باطری یدکی ( 2000 میلی امپر ) که خوب یکی از نقاط مثبتشه
3. هندزفری ، صداش بد نیست البته میتونست با توجه به کیفیت گوشی بهتر باشه چه از لحاظ ظاهر و هم صدا
4. مینی قلم
5. محفظ صفحه یدکی که البته یدونه روش چسبیده بود
6. کیف گوشی. اینو بگم با کیفش خیلی حال کردم اولین مدلیه که میبینم مثل گوشی های برند تو بازار کیف مخصوص داره و ظریف کاری ها هم توش لحاظ شده بود و گوشی خیلی راحت داخلش نصب میشه
و نهایتا دفترچه راهنما
- میشه گفت باکس کاملی داره ولی بزرگترین نقصی که من دیدم این بود که یه همچین گوشی، مموری کارت همراش نداشت

اینم یکسری عکس از خود گوشی فقط یادم رفت از پشتش عکس بگیرم . پشتش یکدست صاف و مشکی تقریبا براق که تنها نوشه روش کیفیت
12HD.
در کل از لحاظ ظاهری بخوای قضاوت کنم زیاد تاپ نیست ولی به اندازه کافی گوشی ظریف و خوش استیل و خوش دست و با کلاس هست

مشخصات کلی گوشی رو از لینک زیر میتونید ببینید:
http://www.bigboxsave.com/star-b94m-...wcdma-gps.html

اینم یکسری عکس که خودم گرفتم

- اینم یه عکس که با همین گوشی گرفتم
ریا نباشه پازل رو خودم جمع کردم ( 3000 تکه روانزبرگر)

صفحه نمایش کیفیتش عالی با نور خوب که تو افتاب هم براحتی میشه کار کرد. ویدیو هم باهاش تست کردم عالی بود
از لحظ سرعت هم با لانچر شرکت Go به راحتی و خیلی روان کار میکنه زمان پاسخش خیلی خوبه . بازی زیاد روش ریختم از جمله آسفالت که به راحتی کار می کرد.
وای فای قوی که خیلی خوب میشد از اینترنت استفاده کرد. و gps و gprs قوی
وقتی سیم کارت همراه اولم رو گذاشتم بعد از چند لحظه دیدم بدون هیچ تنظیماتی اینترنت gprs فعال شد و بخوبی کار می کرد
چیز جالبی دیگه که داره بعد از انتخاب زبان فارسی تقریبا تمام قسمت ها فارسی میشه از جمله ساعت و تاریخ و منو ها و بیشتر قسمت های گوشی

بزرگترین نقطه ضعفی که من دیدم ضعیف بودن صدا بود که من تو بیشتر گوشی های اندروید این ضعف رو دیدم.

باتشکر

namvari

Registered User
لایک‌ها
192
بنظر شما گوشیه خوبیه ( zp980 )؟
برندش معتبر هست؟
کی میشه سفارش داد؟
احتمال داره قیمتش پایین تر بیاد؟

hadifa93

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
14
اره
ازهمون حسابى پى پالى که خرىد کردم 17 دلار برگشت دادن
ازم عکس وفىلم از تبلت خواستن که نشون بده تاچش خرابه

سلام
مگه جایی رو میشناسید که بتونن تعمیر کنن ؟ خود شرکت قطعشو میفرسته ؟

perestv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام این دو مدل قیمت رو بفرمایید:

Iocean X7 Youth و همچنین مدل 2 گیگ رمش

thl w8 معمولی

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
درمورد zp980 هم ، اختمالا هفته دیگه، برای بچه ها سفارششو میگیرم.احتمال قیمت کمتر دادن، واقعا معلوم نیست، بعضی وقتا یکدفعه ای برای هفته اول پایینتر میدن مثلا، یا نه، واقعا قیمتو کمتر میکنند، بعضی وقتای دیگه هم، همون قبلی و حتی بیشتر هم میشه... برای همینم میگم بزارید بیاد تا بهترین قیمتو بشه داد...
باتشکر
سلام این دو مدل قیمت رو بفرمایید:

Iocean X7 Youth و همچنین مدل 2 گیگ رمش

thl w8 معمولی

Iocean هنوز نیومده...اگه بیاد،حتما همراه با مدلهای دیگرشرکتها میاد...و اعلام میکنم.. فعلا رو قیمتهای مشخص شده غیر واقعی ، نمیخام قیمت بدم...بیان،حتما با بهترین قیمت بهتون میدیم....

ThL W8 معمولی هم 885 تومان.

باتشکر

godrat72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من t7 امروز برام اومد

خوبه و کارهایی که من میخام رو میکنه اما یه چیزی که نگرانم کرده اینه که یکی دوبار صفحش یدفعه ای به رنگ صورتی در میاد (در حدود 0.1 ثانیه) و بعد خوب میشه البته یکی دوبار بیشتر نشد یبارش وقتی بود برا مسنجرم پیام جدید اومد

تو جعبش کارت گارانتی خود هیونای رو داره یعنی میشه ازش استفاده؟

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
سلام
اول یه پیشنهاد
پست اولتون خیلی خیلی بلند شده و توی هر صفحه بجز پست خودتون یکی 2تا پست بیشتر دیده نمیشه و زیاد که مراجعه میکنیم به تایپیک یه جوری ازار دهنده شده
میشه بیشتر مطالب رو توی اسپیلتر گذاشت که پست کوتاهتر بشه که هم شکیلتره و هم دنبال کردن تایپیک لذتبخشتر میشه

و سوال اصلی اینکه مدلهای N9589 و N9389 قیمت دقیقشون در حال حاظر چقدره؟؟؟
و گوشی 5.5اینچ و بزرگتر با مشخصات و قیمت بهتر از این 2تا گوشی مورد دیگه ای هست یا نه؟؟؟

ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا