• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
ممنون بابت راهنمایی! اگه حجم فایل یا مثلا دیتای بازی بیشتر از 1 گیگ بود و خواستیم از اول به حافظه داخلی نصب کنیم چیکار باید بکنیم؟؟؟؟؟:D

دیتای بازی ها کلا توی حافظه ی داخلی باید باشه ( یعنی همون حافظه ی داخلی که حدود 8 گیگ یا 16 گیگ هست )...... جای دیگه ای ندار که شما اون و کپی کنید..... اون حافظه ی یک گیگ فقط مخصوص فایل های apk هست و شما به اون دسترسی ندارید که بخواین فایل توش کپی کنید
فقط فایل های نصبی ( یعنی همون فایل های apk ) اول توی حافظه ی یک گیگ که مخصوص فایل های نصبی هست نصب می شه و بعد از اونجا می تونید منتقلش کنید به حافظه ی 8 گیگ

بازی ها فایل apk شون کم حجم هست ( در حد 20 تا 30 مگ ) ولی فایل دیتاشون حجم بالایی دارن ( مثلا 1 گیگ )
فایل های دیتا نصبی نیستند و شما باید اون رو کپی کنید توی حافظه ی 8 گیگ یا 16 گیگ تا بازی درست اجرا بشه

راستی فکر کنم منظورتون رو فهمیدم....... شما حتما می گید توی گوشی ها فایل دیتا باید روی معموری کارت که روی تبلت گذاشتیم باشه..... حالا چه جوری روی حافظه ی داخلی 8 گیگ خودش بریزیم ؟!
گوشی یا تبلت هایی که حافظه ی داخلی 8 گیگ دارن باید دیتا توی همین حافظه کپی بشه و اگر روی معموری کارت بریزید نمی شناسه

aiza1372

Registered User
لایک‌ها
86
دیتای بازی ها کلا توی حافظه ی داخلی باید باشه ( یعنی همون حافظه ی داخلی که حدود 8 گیگ یا 16 گیگ هست )...... جای دیگه ای ندار که شما اون و کپی کنید..... اون حافظه ی یک گیگ فقط مخصوص فایل های apk هست و شما به اون دسترسی ندارید که بخواین فایل توش کپی کنید
فقط فایل های نصبی ( یعنی همون فایل های apk ) اول توی حافظه ی یک گیگ که مخصوص فایل های نصبی هست نصب می شه و بعد از اونجا می تونید منتقلش کنید به حافظه ی 8 گیگ

بازی ها فایل apk شون کم حجم هست ( در حد 20 تا 30 مگ ) ولی فایل دیتاشون حجم بالایی دارن ( مثلا 1 گیگ )
فایل های دیتا نصبی نیستند و شما باید اون رو کپی کنید توی حافظه ی 8 گیگ یا 16 گیگ تا بازی درست اجرا بشه

راستی فکر کنم منظورتون رو فهمیدم....... شما حتما می گید توی گوشی ها فایل دیتا باید روی معموری کارت که روی تبلت گذاشتیم باشه..... حالا چه جوری روی حافظه ی داخلی 8 گیگ خودش بریزیم ؟!
گوشی یا تبلت هایی که حافظه ی داخلی 8 گیگ دارن باید دیتا توی همین حافظه کپی بشه و اگر روی معموری کارت بریزید نمی شناسه
ممنون بابت راهنماییتون!;)

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
داداش سوال بالا رو که ج ندادی
چندتا سوال دیگه پیش اومد
1-s7189 note2 منظورت همون گوشیه مارک star هست؟
2-h9589 و +h9600 منظورتان همون not2 و not3 شرکت hdc هستش؟
اگه منظورتون همین مارکهایی که گفتم باشه واقعا این گوشیا غولین واسه خودشون
مخصوصا n9589 و h9600
لازم بذکره که بنده رفتم از you--tube نمونه فیلمبرداریشونو دانلود کردم و کاملا کف کردم
کیفیت فیلمشون بسیار بهتر از not2 samsung بود
رنگها طبیعی
کنتراست عالی
شارپنس خوب
صدا عالی
بدونه هیچگونه تیک زدنی
بدجوری وسوسه شدم arc s امو بفروشم یکی از همینا بگیرم!
باسلام
حتما بفروشش، فعلا هیچ چهارهسته ای چینی قایل قیاس نیست با برندها..واقعا از لحاظ قیمت سر هستند و کیفیتشون خیلی خوبه.. بقول دوستمون و باور اساسی من، ویژگیهایی مثل nfc و DLNA ممکنه نداشته باشندد ولی مگه چند نفر استفاده دارند و یا حتی میدونند چیه؟؟ و واقعا میصرفه اینهمه پول بیشتر بدی اگه استفاده ای برات نداره که بری و یک گوشی گرون بخری تا هم اندازه اینها، برات امکانات بیارند..اپدیتهاشونم که معمولا کمتره تا چینیها....

اما
متاسفانه موجوداز MTK6589 هیچی ندارم......
a9600+ منظورم مال شرکت hero بود که اونم برای خودش خیلی برو بیا داره،هم برندش وهم این مدل که فروش خیلی بالایی داشته (یعنی اگه بیشترین فروشو تو گوشیهای چینی درجهان از میون چهار هسته ایها بگریدید و ببینید، یکیش همین h9600+ بوده و یکیش s5 butterfly که دومی ازش بچه های خریدار اینجا استقبال کردند ولی دومیش نه هنوز....
n9589 هم مال star منظورمه...

من یه سوال داشتم....ممنون میشم جواب بدین!
تبلت من هیرو 1ه... رمش 1 گیگه! ولی برای نصبیدن برنامه ها مشکل دارم! مموری روش ننداختم! ولی حافظه داخلی تبلت 16ه و میخوام از این به بعد برنامه و بازی هارو روی حافظه داخلی نصب کنم! ولی چیکار باید بکنم؟؟؟؟؟؟؟؟
روت نکردم تبلتو!
راحت روتش کن با یکی از برنامه ها، مثلا super one click یا حالا هرچی....(search in google : root hero ainol) حالا بماند....
از برنامه Link2sd استفاده کن، داخل settings اش هست گزینه Install location که هرکدومو مایل بودی، انتخاب کن. برنامه رو از طریق Blackmart که در آخر تاپیک، گفتم میتونی پیدا ودانلود کنی....
اما بنچمارک رسمی lenovo k900 اومد بیرون.. خیلی ها بین این و s4 مونده بودند...ولی به اینتل شک نکنید... حرفشو به صدق تبدیل واقعا کرده(بازار موبایل هم دستمون میافته عین کامپیوترها)
benchmark-lenovo-k900-vs-galaxy-s-iv.jpg
هنوز هم البته این اسمارتفون بصورت رسمی در بازارهای جهانی عرضه نشده(در یکی دوکشور فعلا بیشتر به فروش نرفته،مسلما پیشنهاد من این گوشیه برای هرکسی که پول داره...قیمتش در کل
- 5.5″ Full HD (1920X1080) IPS LCD display
-6.9 m.m of thickness
- Dual-core 1. 8 GHz(could be overclocked to 2.0Ghz) Intel Atom Z2580 processor with PowerVR SGX544 GPU(overclocked to 600)

- 13MP Auto focus Camera with Dual LED flash and 2MP front camera
- Android V4.2 Jelly Bean

3500mAh Battery 3.7V -
Lenovo-K900-Atom-Z2580-Dual-core-2GB-16GB-Android-4-1-GPS-13-0MP-Camera-5-5-inch-FHD-IPS-3G-Smartphone-Color-Optional-6349887213541162502.jpg

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
ببخشید چندتا سوال درباره lenovo k900

توی بیشتر سایتها و همینطور مشخصاتی که شما هم گذاشتین 2هسته ای زده ولی توی عکس بنچمارکی که گذاشتین 4هسته ای 1.4 زده
چرا؟

CPU چون اینتل هست و یه چیز جدید با نرمافزارها و بازیها مشکل پیدا نمیکنه و برنامه های که حالا وجود دارن روش کامل اجرا میشه؟

و قیمتش رو هم اگر ممکنه بفرمایید؟اگر هنوز وارد نشده قیمت تغریبیش چقدر میشه؟

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
4 هسته ی x86 !!!!!!!!!!!!!!!!!! :wacko:
480DPI !!!!!!
توی بنچمارکش قسمت 3D کمی از S4 ضعیفتر ولی توی CPU خیلی قویتر
فقط مصرف باتریش و گرم کردنش زیاد نباشه دیگه مشکلی ندار

توی بیشتر سایتها و همینطور مشخصاتی که شما هم گذاشتین 2هسته ای زده ولی توی عکس بنچمارکی که گذاشتین 4هسته ای 1.4 زده
چرا؟

CPU چون اینتل هست و یه چیز جدید با نرمافزارها و بازیها مشکل پیدا نمیکنه و برنامه های که حالا وجود دارن روش کامل اجرا میشه؟

شما وقتی می خوای بازی بگیری باید براساس GPU دانلود کنی نه CPU
GPU این تبلت PowerVR SGX 544MP هست.... دیتای بازی های با این نوع GPU مشکلی ندارند........ اگر دیتای هر GPU جدا باش حتما برای POWERVR هست

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
480DPI !!!!!!

GPU این تبلت PowerVR SGX 544MP هست.... دیتای بازی های با این نوع GPU مشکلی ندارند........ اگر دیتای هر GPU جدا باش حتما برای POWERVR هست

بله میدونم دیتای بازی بر اساس GPU هست ولی بیشتر برنامه ها و سازگاریشون منظورم بود
مثلا روت کردن و فلش و پیدا کردم رام و کلا پشتیبانی نرمافزاری از این cpu

pgu83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا امیر
این گوشی رو میتونی تهیه کنی؟
Huawei Y300
ممنون

Lp_Brad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بهترین 8 اینچیت همراه با قیمت و شرایط خرید می خوام
راستی من چتور مطمعین بشم بعد ارسال پول تبلت به دستم می رسه
قیمت و نظرتونم در مورد onda v812 و onda v813 بگید

shylord

Registered User
لایک‌ها
1,496
بله میدونم دیتای بازی بر اساس GPU هست ولی بیشتر برنامه ها و سازگاریشون منظورم بود

چون دیتای بازی هم جزو سوالاتون بودم مورد اون توضیح دادم

ساپورت دلوپرها برای رام و روت یه چیز و سازگار با نرم افزارها یه چیز دیگه است

به نظر من در نرم افزار فکر نکنم مشکلی از لحاظ سازگاری داشته باشه...... از لحاظ بازی ها هم توضیح دادم که مشکی ندار

از لحاظ روت باید منتظر دولوپرها باشید که دست به کار بشند و ربطی به سازگاری با نرم افزارها ندار

اگر منظورتون در مورد رام و پشتیبانی دولوپرها هست باید بگم به نظر من شاید زیاد ساپورت نشه...... منظورم در مقابل گوشی های سامسونگ هست..... اگرنه در مقابل گوشی های چینی فکر می کنم ساپورت بیشتر داشته باشه

rok

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
جناب فاضل بهتون پخ دادم، خبری نشد!!! ظاهرا سرتون این روزا خیلی شلوغه! :D

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485

چرا؟

سلام
قراره دو هسته ای باشه ولی دقیقا همین ساله ای که شما هم توجه کردید، در آنتوتو دیده میشه، بهتره بزارید بیاد تا ببینیم قدرت اینتل آیا با دو هسته ایش و خارق العاده بودن اون همراهه یا با چهار هسته ای خیلی قوی فقط...... راستی برای کسانی که مشتاقند بدونند، این چیپست براساس فناوری فقط 14 نانومتری ساخته شده که مسلما مصرف بهینه باتری و پرفورمانس بالاتر رو به همراه داره....

Atom Z2580 to be the first CPU manufactured on Intel's 14nm tech

از لحاظ اجرای برنامه ها، فعلا نمیشه نظر داد...ولی احتمال مساله دار بودن خیلی پایینه... بالاخره داریم از اینتلی صحبت میکنیم که یک تجربه طولانی داره و مسلما چیپست پردازشگریش در سازگاری در اجرای برنامه ها نباید مشکلی ایجاد کنه.. همونطور که دوستمون هم گفتند، برای بازی هم گرافیک مهمه که این گوشی sgx544 هست که بعضی جاها حرف از آورکلاک بودن یا شدنش هم دارند که در اینصورت،حتما امتیاز بنجمارک بالاتر و گرافیک قدرتمندتری بهتون میده و از s IV رد خواهد کرد(چون S IV قراربوده گرافیکش آور کلاک شده تحویل خریداران داده بشه)
مصرق باتریش هرچقدر هم باشه، مسلما وخیم نیست ودرضمن باتری 3500 اون، مسلما جبران میکنه که درحد نرمال بمونه.....ولی بعید میدونم رو این قسمت مساله ای داشته باشه... هرچند هم اگه تو باتری کمی کم بیاره،قیمت و سخت افزار و... اونو هنوز جزء انتخابهای اصلی میکنه...ولی همونطور که گفتم یجورایی غیر مکنه.. چون با فناوری 14 نانومتر!!؟؟ حتما وضعیت مصرف باتری بهینه تر میشه.....
480DPI !!!!!!

روتش که حتما میاد... رام هم بسته به اینکه open source بده بیرون دستگاهو یا نه،خیلی قضیه رو عوض میکنه... پشتیبانی نرم افزاری هم همونطور که گفتم،احتمالش خیلی ضعیفه که مساله باشه..... خوبیش اینه که اگه کسی وارد باشه،میتونه روش windows 8 رو هم نصب کنه باهاش(حافظش 32 گیک و اجازه چنین کاریو میده)

قبلا هم گفتم،برای بدست آوردن اطلاعات واقعی هر گوشی یا تبلت،از سایتهای بزرگ فروش استفاده کنی..اینجوری واقعیت مشخصات دستتون میاد...:
pandawill.com
Merimobiles.com
Fastcardtech.com
Gazmo.com ( was Gizmochina before)
Antelife.com
اینهم یک موضوع جالب برای xiaomi دوستان :(فروش 200 هزار اسمارتفون m2s فقط در 45 ثانیه!!! that's unbelievable Fantastic FACT ,WOW
Xiaomi sell 200,000 Xiaomi M2S smartphones in just 45 seconds!

سلام آقا امیر
این گوشی رو میتونی تهیه کنی؟
Huawei Y300
ممنون

چون تو بازار ایران موجوده، قیمت کمتری گیرتون میاد چون درتعداد خریداری شده و قیمت محصول توسط نمایندگی آورده شده که بسیار پایینتر از من و شما مصرف کننده هست..

خیر عزیزم،اصلا بکارم نمیاد و مگه اینکه بچه ها بخواند...

بهترین 8 اینچیت همراه با قیمت و شرایط خرید می خوام
راستی من چتور مطمعین بشم بعد ارسال پول تبلت به دستم می رسه
قیمت و نظرتونم در مورد onda v812 و onda v813 بگید
سلام
کلی کدرهگیری و خریدار و... هست،کدومشو میخواید؟؟؟:Dالبته شیراز حضوری هم میشه.....
بهترین 8 اینچی، شاید همون تبلت Chuwi v88 quad core rk3188 باشه که طی ده تا بیست روز آینده میاد به بازار.... تنها مسالش شاید ساپورت نرم افزاری باشه وگرنه از لحاظ امکانات و سخت افزار خیلی خوبه......(هنوز قیمت ندارم ازش)
اما ONDA v813 بهتره مسلما....قیمتش 700 تومان...v812 حدود 40-50 تومان ارزونتره...

سلام
جناب فاضل بهتون پخ دادم، خبری نشد!!! ظاهرا سرتون این روزا خیلی شلوغه! :D
سلام
میبینید که متاسفانه اکثرا این روزها فقط وقت میکنم شبها یکبار در 24 ساعت ، سربزنم و جواب بدم و ....
فکر میکنم شما خرید داشتید، خب پیامک بزنید... اینجوری سریعتر متوجه میشم و میتونم پاسخگو باشم....
تو inbox گشتم نبودید تو پیامکای دو سه صفحه اول، دقیقا کی بهم پیامک دادید،بهتون شماره تماسواگه گم کردید، پخ میکنم(کردم)

باتشکر

Last edited:

tiyam 01

Registered User
لایک‌ها
7,730
سلام
قراره دو هسته ای باشه ولی دقیقا همین ساله ای که شما هم توجه کردید، در آنتوتو دیده میشه، بهتره بزارید بیاد تا ببینیم قدرت اینتل آیا با دو هسته ایش و خارق العاده بودن اون همراهه یا با چهار هسته ای خیلی قوی فقط...... راستی برای کسانی که مشتاقند بدونند، این چیپست براساس فناوری فقط 14 نانومتری ساخته شده که مسلما مصرف بهینه باتری و پرفورمانس بالاتر رو به همراه داره....

Atom Z2580 to be the first CPU manufactured on Intel's 14nm tech

از لحاظ اجرای برنامه ها، فعلا نمیشه نظر داد...ولی احتمال مساله دار بودن خیلی پایینه... بالاخره داریم از اینتلی صحبت میکنیم که یک تجربه طولانی داره و مسلما چیپست پردازشگریش در سازگاری در اجرای برنامه ها نباید مشکلی ایجاد کنه.. همونطور که دوستمون هم گفتند، برای بازی هم گرافیک مهمه که این گوشی sgx544 هست که بعضی جاها حرف از آورکلاک بودن یا شدنش هم دارند که در اینصورت،حتما امتیاز بنجمارک بالاتر و گرافیک قدرتمندتری بهتون میده و از s IV رد خواهد کرد(چون S IV قراربوده گرافیکش آور کلاک شده تحویل خریداران داده بشه)
مصرق باتریش هرچقدر هم باشه، مسلما وخیم نیست ودرضمن باتری 3500 اون، مسلما جبران میکنه که درحد نرمال بمونه.....ولی بعید میدونم رو این قسمت مساله ای داشته باشه... هرچند هم اگه تو باتری کمی کم بیاره،قیمت و سخت افزار و... اونو هنوز جزء انتخابهای اصلی میکنه...ولی همونطور که گفتم یجورایی غیر مکنه.. چون با فناوری 14 نانومتر!!؟؟ حتما وضعیت مصرف باتری بهینه تر میشه.....

روتش که حتما میاد... رام هم بسته به اینکه open source بده بیرون دستگاهو یا نه،خیلی قضیه رو عوض میکنه... پشتیبانی نرم افزاری هم همونطور که گفتم،احتمالش خیلی ضعیفه که مساله باشه..... خوبیش اینه که اگه کسی وارد باشه،میتونه روش windows 8 رو هم نصب کنه باهاش(حافظش 32 گیک و اجازه چنین کاریو میده)

حود سایت اینتل هم نوشته دوال کوره ـه ، هایپر تریدینگ هم داره، پس میشه 2 هسته / 4 ترید
http://download.intel.com/newsroom/kits/mobileworld/2013/pdfs/Intel_Atom_Processors_Brief.pdf

از Apple A6x ضعیفتر هست (Mobile Processors - Benchmarklist - NotebookCheck.net Tech)
البته رنکینگ نوتبوک چک با آنتوتو نمیخونه تو لینک بالا تگرا 4 از بقیه سی پی یو ها (موبایل) قویتره اما اینجا آنتوتو نصف امتیاز Xiaomi2 رو بهش داده

معماری اش x86 هست پس احتمالاً بشه ویندوز روش نصب بشه فقط میمونه گرافیک
(اندورید هم x86 پشتیبانی میکنه هم arm)

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
حود سایت اینتل هم نوشته دوال کوره ـه ، هایپر تریدینگ هم داره، پس میشه 2 هسته / 4 ترید
http://download.intel.com/newsroom/kits/mobileworld/2013/pdfs/Intel_Atom_Processors_Brief.pdf

از Apple A6x ضعیفتر هست (Mobile Processors - Benchmarklist - NotebookCheck.net Tech)
البته رنکینگ نوتبوک چک با آنتوتو نمیخونه لینک با تگرا 4 از بقیه سی پی یو ها قویتره اما اینجا آنتوتو نصف امتیاز Xiaomi2 رو بهش داده

معماری اش x86 هست پس احتمالاً بشه ویندوز روش نصب بشه فقط میمونه گرافیک
(اندورید هم x86 پشتیبانی میکنه هم arm)

حرفاتون کاملا درسته، و مسلما اینتل به حرفش که فتح پردازشگراهای موبایل هست--علاوه بر لبتاپ و کامپیوتر که الان جاشو هیچ شرکت دیگه ای نمیتونه بگیره---درحقیقت اثبات کرد....
باتوجه به فناوری 24 نانومترش، و سرعت پردازشگری و ویژگیهاش، باید از اونها وکلا چهارهسته ای های "کلی"سرتر باشه...

moslem47

Registered User
لایک‌ها
149
سلام
این مدل هنوز نیومده؟
iocean X7
به نظرتون صفحش یکم دراز نیست؟ ضدخش هم هست؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
این مدل هنوز نیومده؟
iocean X7
به نظرتون صفحش یکم دراز نیست؟ ضدخش هم هست؟
باسلام
نیومده و ضدخش گفته شده هست.. بالاخره اکثرا در درازا بزرگش میکنن تا در پهنا، اینجوری تو جیب ها راحت تر جا میشه(دلیلش اینه و اینجوری میتونه به عنوان گوشی "همراه"هنوز براتون معنا داشته باشه)

Zopo ZP980 به بازار عرضه شده و هم اکنون در چین موجوده ، قیمت اون با هزینه پستیش به ایران : 1,175,000 تومانه. در تعداد دو تا رو هرکدوم بیست تومان تخفیف هست و در تعداد 5 تا، رو هرکدوم 52 تومان تخفیف هست) درضمن دلار داره گرون میشه، وگرنه اگه همین هفته پیش عرضه شده بود، قیمتش زیر 1140 بود...گوشی خیلی عالیه و فکر نکنم نیاز به تعریف داشته باشه......

moslem47

Registered User
لایک‌ها
149
از برند zopo مدل های ارزون تر هم هست؟
مثلا اینها حدودا چند در میاد؟
http://www.zopomobileshop.com/en/10...d-13-mp-camera-mt6589-android-smartphone.html

http://www.zopomobileshop.com/en/84-zopo-zp910-phone.html

از برند zopo مدل های ارزون تر هم هست؟
مثلا اینها حدودا چند در میاد؟
http://www.zopomobileshop.com/en/10...d-13-mp-camera-mt6589-android-smartphone.html

http://www.zopomobileshop.com/en/84-zopo-zp910-phone.html

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
از سایت های زیر برای پیدا کردن، ویژگیها و عکسهای مدلهای گوشی یا تبلت زیر استفاده کنید :
Pandawill.com
Fastcardtech.com
Merimobiles.com
Antelife.com

Zopo ZP980 به بازار عرضه شده و هم اکنون در چین موجوده ، قیمت اون با هزینه پستیش به ایران : 1,175,000 تومانه. در تعداد دو تا رو هرکدوم بیست تومان تخفیف هست و در تعداد 5 تا، رو هرکدوم 52 تومان تخفیف هست) درضمن دلار داره گرون میشه، وگرنه اگه همین هفته پیش عرضه شده بود، قیمتش زیر 1140 بود...گوشی خیلی عالیه و فکر نکنم نیاز به تعریف داشته باشه......

قیمت چند گوشی اسمارتفون و تبلت به روز :

K-touch U86 (Kiss) : ارزونترین چهار هسته ای با پردازنده کوالکام : 675 تومان
K-Touch U86 Kiss Android4.1 Quad Core 1.2GHz Dual Sim 4.5 Inch QHD [3711] - US$239.99 - Smartphone Professional - EtoTalk

Zopo ZP980 MTK6589 16GB: 1,175,000

N9300 MTK6589 : 778

Haipai / Star S7189 / N7189 MTK6589 : 700

N9389 MTK6589 4GB / 8GB : 708 / 750

INew I2000 4Gb : 865

N9589 4GB : 850****(off)

H9600+ : 940

Zopo ZP950+ 16GB : 1,090,000

ThL W7 / W7+ : 795 / 895

Zopo ZP950H 4GB : 1,045,000

Bluebo 7105 MTK6589: 705

Galaxy S IV (N9500) 4GB / 8GB : 758 / 798

ThL w8+ : 995
Chuwi v88 Quad Core rk3188 ( the best 8inch tablet yet) : 715

Ifive Mx wifi / 3g GPS : 725 / 920

Pipo m5 3g : 730

pipo s2 : 560

Yuandao n80RK RK3188 : 700

Yuandao n80 IPS Rk3066 : 550

Hyundai t10 : 1,110,000

Hyundai t7s :700

ONDA v818 mini : 735

Last edited:

moslem47

Registered User
لایک‌ها
149
K-touch U86 (Kiss) : ارزونترین چهار هسته ای با پردازنده کوالکام : 675 تومان
K-Touch U86 Kiss Android4.1 Quad Core 1.2GHz Dual Sim 4.5 Inch QHD [3711] - US$239.99 - Smartphone Professional - EtoTalk

در مورد برندش توضیح بدید که قابل اطمینان هست؟
در ضمن منظور از کوالکام چیه؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا