• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

soosan22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
امیرآقا Zopo zp980 باتریش 2000 هست یا بیشتر؟ چقدر دوام می آره؟ چرا امتیازش تو بنچمارک مثلا توی این سایت نسبت به گوشی های دیگه که چندان هم معروف نیستند مثلا این گوشی نسبتا کمه؟ ضمنا اگر سفارش بچه ها برای خرید این گوشی 5 تا 5 تا جمع بشه اون تخفیفی که گفتین شامل حالش میشه. درسته؟
یه قیمت هم از گوشی zopo zp-800 Quad Core هم می خواستم. لطفا. ممنون از زحمات شما.

moslem47

Registered User
لایک‌ها
149
آقا امیر این مدل گوشی ها دوبی پیدا نمیشه؟ اینطوری خیلی زودتر به دست مشتری میرسه

آقا امیر برای گوشی الجی پرادا باطری پیدا میشه؟ لینک بدید+قیمت

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امکان زیادی داره دبی هم بله پیدا بشه.... ولی کسی که از دبی بگیره و چیزی روش نگیره،کمه یا فکر کنم بهتر بگم :نیست ...چون مسلما از کارخونه درچین گرفتن، یا حتی از بازاراونجا به یوان خریدن، قیمت کمتری داره تا از دبی و به دلار خریدن(یعنی هزینه exchange دلاریش و ....)
Fars-GSM - قـطـعــات یـدکــــی مـوبایل :: ال جی :: باتری ال جی KE850 PRADA - اصلی
این ایران داره که.... چکاریه سفارش بدید...اگه نداشت تا شب بگید،چون فردا دارم میرم بازار، برای شما هم میپرسم....

امیرآقا Zopo zp980 باتریش 2000 هست یا بیشتر؟ چقدر دوام می آره؟ چرا امتیازش تو بنچمارک مثلا توی این سایت نسبت به گوشی های دیگه که چندان هم معروف نیستند مثلا این گوشی نسبتا کمه؟ ضمنا اگر سفارش بچه ها برای خرید این گوشی 5 تا 5 تا جمع بشه اون تخفیفی که گفتین شامل حالش میشه. درسته؟
یه قیمت هم از گوشی zopo zp-800 Quad Core هم می خواستم. لطفا. ممنون از زحمات شما.

بله، 2000 هست....طبق گفته ها، یک روزو براتون با شارژکامل کردن شب قبلش جواب میده.....
حتما در تعداد بهتون تخفیف میدم ، چه دو تا باشه، چه صدتا...(البته قیمتهای مثلا بسته های صدتایی بالا در تبلتها گویا هست)
قیمت آقا اهرام تو 810 ازهمه مسلما بهتره، معموا وقتی آف میده، آف های خوبی میده... میتونید ازش استقبال کنید،...
اما در مورد بنچمارکها :
1-توجه داشته باشید ورژن antutu 3.0 با 3.1 با 3.2 امتیاز متفاوتی میدن،یعنی هر چی میری بالاتر امتیازتا میره بالاتر(این ویژگی بنچمارک آنتوتو هست بنابراین، از ورژن یکسان برنامه برای مقایسه استفاده کنید..
2-خود فریمور تاثیر داره در اینکه چند بگیره امتیاز.....بنابراین میبینید براحتی یک اسمارتفون، با یک کاستوم رام یا آپدیت، امتیازش دو تا سه هزارتا بالاتر میره....

moslem47

Registered User
لایک‌ها
149
امکان زیادی داره دبی هم بله پیدا بشه.... ولی کسی که از دبی بگیره و چیزی روش نگیره،کمه یا فکر کنم بهتر بگم :نیست ...چون مسلما از کارخونه درچین گرفتن، یا حتی از بازاراونجا به یوان خریدن، قیمت کمتری داره تا از دبی و به دلار خریدن(یعنی هزینه exchange دلاریش و ....)
Fars-GSM - قـطـعــات یـدکــــی مـوبایل :: ال جی :: باتری ال جی KE850 PRADA - اصلی
این ایران داره که.... چکاریه سفارش بدید...اگه نداشت تا شب بگید،چون فردا دارم میرم بازار، برای شما هم میپرسم....

[/B]

الان دوستانی که از دوبی گوشی های برند اصلی وارد میکنند قیمت هاشون نسبت به بازار بهتره . حتی یکی از دوستان که از دوبی براش گوشی چینی میارند قیمت هاش واقعا عالی هست.ضمن اینکه با دلار کار نمیکنند با درهم حساب میکنند. درسته که کارخونه ارزون تر میده ولی شنیدم تو دوبی نمایندگی دارند و چون عمده خرید میکنند پس براشون ارزون تر میوفته . حالا یه پرس و جویی بکنید بد نیست. ممکنه یکم گرون بشه ولی چند روزه دست مشتری میرسه

راجع به باطری , اونی که لینک دادید مدل دیگه ای هست. من منظورم مدل LG Prada 3 - P940 هست که گویا باتری با ظرفیت بالاتر از خودش تولید شده. ظرفیت 3500 را اگه لینک پیدا کردید بگید

[/B]

الان دوستانی که از دوبی گوشی های برند اصلی وارد میکنند قیمت هاشون نسبت به بازار بهتره . حتی یکی از دوستان که از دوبی براش گوشی چینی میارند قیمت هاش واقعا عالی هست.ضمن اینکه با دلار کار نمیکنند با درهم حساب میکنند. درسته که کارخونه ارزون تر میده ولی شنیدم تو دوبی نمایندگی دارند و چون عمده خرید میکنند پس براشون ارزون تر میوفته . حالا یه پرس و جویی بکنید بد نیست. ممکنه یکم گرون بشه ولی چند روزه دست مشتری میرسه

راجع به باطری , اونی که لینک دادید مدل دیگه ای هست. من منظورم مدل LG Prada 3 - P940 هست که گویا باتری با ظرفیت بالاتر از خودش تولید شده. ظرفیت 3500 را اگه لینک پیدا کردید بگید

soosan22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
- ... مثلا umi x2 رو تو سایت antelife ورژن رم یکش حدود 260 شده ولی 2 اش حدود 320-350 دلار، یعنی بین 70 تا 100 دلار اختلاف دارند..به پول ما، با دلار 3600 شده، میشه حدود 250 تومان بالاتر....حتما تو ماه می یا ماه آینده(حدود 7 روز دیگه به بعد) میاند...
امیرآقا این zopo zp980 گوشی بسیار توانمند و خوبی است ولی دو چیز باعث میشه که در خریدش یه کمی شک داشته باشم : 1- قیمت اونه که در ورژن یک گیگ رم اون قیمتش یک کم تند به نظر بیاد ( مثلا در مقایسه با umi x2 که در ورژن رم دوگیگش طبق نقل قول از خودتان قیمتی برابر با 320 تا 350 دلار خواهد داشت هرچند هنوز نیامده است و این طبق دلار 3800 هم که حساب کنیم میشود چیز حدود یک و دویست یا کمی بیشتر که با توجه به رم دوگیگ و باتری 2500 و حافظه 32 گیگ منطقی و متعادل تر به نظر می آد)
2- باتری اون که با توجه به توان 2000 میلی آمپر اون برای چنین گوشی با چنین صفحه نمایش بزرگ و شفاف کافی به نظر نیاد. در حالیکه گوشی umi x2 در هردو ورژن با توان 2500 ارائه میشه . تا نظر شما بزرگوار چه باشد.
ضمنا قیمت فعلی گوشی UMI X2 MTK6589 Quad Core Android 4.1 1GB RAM 16G ROM چنده؟ تهیه اش براتون ممکنه؟ ممنون از توجهتون.

Last edited:

rafiepersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام این سه مدل قیمتشون چقد هست؟
Pipo U3 3G
ZXC z7 Ultimate
Freelander PD10 3G GPS
ممنون

alireza_asol

Registered User
لایک‌ها
91
سلام
newman n2 رو در مورد کیفیتش اطلاعی دارین?
قیمتش چقدر میشه?

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
چشم، ببینم کسی رو میشه پیدا کنم، حتما اگه بتونم قیمت کمتر و زودتر بدست مشتری برسونم،بهتره...
امیرآقا این zopo zp980 گوشی بسیار توانمند و خوبی است ولی دو چیز باعث میشه که در خریدش یه کمی شک داشته باشم : 1- قیمت اونه که در ورژن یک گیگ رم اون قیمتش یک کم تند به نظر بیاد ( مثلا در مقایسه با umi x2 که در ورژن رم دوگیگش طبق نقل قول از خودتان قیمتی برابر با 320 تا 350 دلار خواهد داشت هرچند هنوز نیامده است و این طبق دلار 3800 هم که حساب کنیم میشود چیز حدود یک و دویست یا کمی بیشتر که با توجه به رم دوگیگ و باتری 2500 و حافظه 32 گیگ منطقی و متعادل تر به نظر می آد)
2- باتری اون که با توجه به توان 2000 میلی آمپر اون برای چنین گوشی با چنین صفحه نمایش بزرگ و شفاف کافی به نظر نیاد. در حالیکه گوشی umi x2 در هردو ورژن با توان 2500 ارائه میشه . تا نظر شما بزرگوار چه باشد.
ضمنا قیمت فعلی گوشی UMI X2 MTK6589 Quad Core Android 4.1 1GB RAM 16G ROM چنده؟ تهیه اش براتون ممکنه؟ ممنون از توجهتون.
قبول دارم، حتی thl w8+ مشابه همین zp980 کار کرده....
هنوز واقعا قیمت نمیخواهم بدم که مدیون بچه ها شم مخصوصا با این قیمت ارز که فعلا بالا و پایین رفتنش دوباره شروع شده، قیمت واقعی نمیشه داد.. حدود قیمت مشخصه همونطور که گفتید...طی ده روز اول ماه می، همشون حتی lenovo k900 هم بیرون میاد به احتمال قوی....

سلام این سه مدل قیمتشون چقد هست؟
Pipo U3 3G
ZXC z7 Ultimate
Freelander PD10 3G GPS
ممنون
Pipo u3 : 700
ZXC Ultimate :690
Freelander PD10 3G GPS : 650
-------------------------------------------
pipo m5 3g : 745
iFive Mx 3G GPS : 935
تبلت ویژه - شاید کاملترین تبلت چینی:
Mini pad No1 P7 : 890
مشخصات کامل :
NO.1 P7 mini pad
1.7.0 Inch IPS 1280*800 Capacitive multi touch screen
2.MTK6589, Cortex A7 Quad Core 1.2GHz
3.PowerVR SGX544MP
4.8/16/32GB ROM + 2GB RAM
5.Single SIM Card Single Standby
6.Android 4.2.1
7.Buttery 5000mAh
8-GPS/Bluetooth/FM
9-Dual Camera (8MP & 2MP)AF
10-
Dimensions192*114*8.5mm
Net Weight320g

No.1 P7 Mini Pad Quad Core 7 Inch Android 4.2 Tablet PC MTK6589 1.2G Dual Camera 8.0MP/2MP

http://www.chinapadmall.com/no-1-p7

درتعداد 100 تا، کارخونه حاضره با حافظه داخلی 64 گیگ هم به خریدار بده!!!
Antutu Benchmark :
attachment.php

link :
http://chinamobiles.org/showthread....89-7-quot-mini-Pad-2GB-Ram-5000mah-1000yuans&

سلام
newman n2 رو در مورد کیفیتش اطلاعی دارین?
قیمتش چقدر میشه?
کیفیتشون خیلی خوبه... مینی سیم میخورند.... تو آپدیتهاش بعضیها با مشکل برخورد کردند(سیمکارت رو نمیشناسه) و بعضیها نه... شاید هروقت آپدیت جلی بین براش بیاد، اونوقت پیشنهادمیشه داد... ولی در کل فعلا گوشیهای zopo zp980 یا thl w8+ پیشنهاد میشند چونکه با همون قیمت تقریبا هستند...
تو شیراز الان موجود دارم برای نمایش(نه فروش)

Last edited:

alisarebon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
امیر خان ضخامت+ thl w8 زده 12 میل ولی تو یه سایت دیگه زده 9 میل :eek: اگه موجود دارین میتونین دقیق بگید ضخامت گوشی چقدره ؟
bantu_02_27.jpg

slc_1390

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام. یکی از دوستان یک تبلت ainol elf داره از دستش افتاده تاچش شکسته. شما می تونید تاچش رو وارد کنید؟ قیمتش چقدر میشه؟ تشکر.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امیر خان ضخامت+ thl w8 زده 12 میل ولی تو یه سایت دیگه زده 9 میل :eek: اگه موجود دارین میتونین دقیق بگید ضخامت گوشی چقدره ؟
مشاهده پیوست 352086
12 میلی هست.....

با سلام. یکی از دوستان یک تبلت ainol elf داره از دستش افتاده تاچش شکسته. شما می تونید تاچش رو وارد کنید؟ قیمتش چقدر میشه؟ تشکر.
touch elf هم بین 135 تا 155 درمیاد براتون...
باتشکر

rafiepersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام
ببخشید دوباره مزاحم میشم
از این دو مدل کدوم بهتره و دلیل برتر بودنش چیه؟
ZXC z7 Ultimate
Freelander PD10 3G GPS

student842280

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام .
قیمت Star S5 Butterfly 8G چند درمیاد ؟
لوازم جانبی اش چی هست ؟
آیا دو تا باتری داره ؟
گوشی 4 هسته ای آفر ندارین الان !؟
برای خرید از شما چه جوری اقدام کنم و چه مدت طول میکشه بدستم میرسه !؟

moslem47

Registered User
لایک‌ها
149
اقا امیر میشه یه بررسی و چند تا عکس از zopo zp980 و thl w8+ که دارید بزارید.
اون بحثی هم که راجع به وارد کردن گوشی از دوبی کردیم کاملا مشخص بود که امیدی نیست

pejman_view

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا امیر من قیمت تبلت ویندوز موبایل صفحه دوم میخواستم بدونم و آیا از این گوشی گلکسی نوت 2 فول کپی که چهار هسته ای هستن و حتی روشون هک شده سامسونگ وکلا بسته وهیچیشون فرق نمیکنه دارید اگه دارید چند قیمت عزیز

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
ببخشید دوباره مزاحم میشم
از این دو مدل کدوم بهتره و دلیل برتر بودنش چیه؟
ZXC z7 Ultimate
Freelander PD10 3G GPS

دوربین zxc بهتره، ZXC قیمتش یکم (حدود 30-40 تومان) بیشتره، برای freeander رام و آپدیت اومده ولی برای zxc خیر...freelander از قدیمیهاست و مشهوره ولی zxc فقط همین تبلت رو در کارنامه تبلتهاش داره که البته موفق هم بوده درکل..

N9589: 870
H9500 MTK6589 : 770(شمافکرکنم اشتباهی لینک دو هسته ایشو دادید،چون واقعا دیگه دو هسته ای نمیصرفه)

سلام .
قیمت Star S5 Butterfly 8G چند درمیاد ؟
لوازم جانبی اش چی هست ؟
آیا دو تا باتری داره ؟
گوشی 4 هسته ای آفر ندارین الان !؟
برای خرید از شما چه جوری اقدام کنم و چه مدت طول میکشه بدستم میرسه !؟

قیمتها رو بپرسین، بهتره تا بگم آفر هست یانه،اگه جای کمتری یدید، با مدرک نشون بدید، میتونم اونوقت از واسطه چینیمون قیمت کمتر هم بگیرم...
s5 butterfly : 835
باتری اضافی درجعبه هست...
بطور معمول بین 15 تا 23 روز...
نحوه سفارش پخ شد....

اقا امیر میشه یه بررسی و چند تا عکس از zopo zp980 و thl w8+ که دارید بزارید.
اون بحثی هم که راجع به وارد کردن گوشی از دوبی کردیم کاملا مشخص بود که امیدی نیست
آخه اونطرف کسیو ندارم ولی باید از چندتا بپرسم... مساله اینه که میخام واسطه در واسطه نشه که قیمت بره بالا... یعنی خودم مستقیما با طرف دبی همصحبت و هم کار بشم تا غیرمستقیم که کمیسیون دیگه ای وسط بیاد، پیش نیاد.....
lمن چون گفتم همیشه کارم براساس دو چیزه: کمترین قیمت و تنوع محصول، نمیخام با عجله کردن و... قیمت رو برای بچه ها همونی کنم که بقیه میدن یا حتی بیشتر شه... انشالله باور کنید سرمایه جور بشه، تو همین ایران با بهترین قیمتها و بازم تنوع محصول(برای اینکه بپرسم چیها رو بیاریم و نیاریم، یک رای گیری میزارم که همه نظراتشونو بدن و براساس اون و نظر و خواست بچه ها، مدل و تعداد بیاریم...اینجوری هم زودتر پول ما پس میگرده و هم دوباره سفارشات و محموله بعدی رو میشه زودتر آورد)

هنوز ریویو خوب و جامعی از هیچکدومش بیرون نیومده،اگه پیدا کرد،حتما میزارم براتون... تو specs زوپو بهتره، اما تو قیمت thl....تو ضخامت هم که معلومه زوپو برندست..از لحاظ کیفیت ساخت و دوربین و.... هنوز مقایسه درست و واقعی نیست...
باتشکر

sil3ntd3ath

Registered User
لایک‌ها
63
سلام آقا امیر
یه گوشی خوب تا قیمت 600 چه مدلی معرفی می کنید؟
کارایی و امکانات خوب داشته باشه

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا