• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام اقا امیر میخواستم ببینم تبلت 5 اینچ ویندوزی چیزی تو دست و بالت هست فکر کنم یه جایی چند تا معرفی کرده بودید من خودم تو وب چند تا پیدا کردم تو سایتهی خارجکی WinPad Micro S - 5- Windows XP_7 Tablet ویه مدل دیگه که سخت افزاری فوق العاده ای داره سیمکارت خور با قبلیت مکالمه هم داره xpPhone 2 نام داره . اگه اینها یا چیز دیگه ای سراغ دارید ممنون میشم
واقعا جای لپتاپتونو نمیگیره(اگه بخوایم بگیم هزینه ای که میکنید، در حقیقت یکی کردن موبایل و لبتاپ باشه)چون حافظش و گرافیکش و.... اصلا قابل مقایسه نیست...
درهرصورت انتخاب باشماست...
http://www.pocketables.com/2012/03/itg-xpphone-2-finally-officially-released.html
درکل Lumia Nokia بهتره باتوجه به قیمتش و موجود بودن در ایران و گارانتیشو....
سلام من میخواستم بدونم میتونم موبایل چینی سفارش بدم اگه میتونم میخواستم
نوت ۲ رو بخرم لطفا بگید چند در میاد تا پولشو به حسابتون واریز کنم اینم لینکش
لینک خرید
Star Galaxy Note 2 N7102 Plus - $165.00
و لینک مشخصات کامل
Star Galaxy Note 3 N7102 Plus | Best China Phones
با تشکر لطف قیمت رو بهم بگید چون تا ۲۰ الی ۴۰ روز دیگه بدستم میرسه چون میخوام فری شاپینگ برام ارسال کنند

650 تومان
گوشی هم قیمت زیر رو هم مدنظر بگیرید(بجز گ.شیهایی که تو پست بالا به بچه ها معرفی کردم :
K-touch kiss u86

Last edited:

pgu83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام امیر آقا خوبی داداش. دو تا زحمت برات دارم.
یه گوشی چینی برند حدود 400 که بنچمارکش بالای 7000 باشه و بالای 4 اینچ باشه. (لینک+قیمت نهایی)
یه گوشی چینی برند حدود 500 بالای 4 اینچ برای بازی (لینک+قیمت نهایی)
از مدلهایی معرفی کن که خودت تضمینش میکنی.اینقدر گوشی هست که آدم گیج میشه.
راستی شیراز هستم اگه تو شیراز موجود داری که چه بهتر.اگه نه سفارش میدم.فقط از هواوی y300 بهتر باشه.
تخفیف یادت نره.راستی برای گوشی هم گمرکی میخوره؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام امیر آقا خوبی داداش. دو تا زحمت برات دارم.
یه گوشی چینی برند حدود 400 که بنچمارکش بالای 7000 باشه و بالای 4 اینچ باشه. (لینک+قیمت نهایی)
یه گوشی چینی برند حدود 500 بالای 4 اینچ برای بازی (لینک+قیمت نهایی)
از مدلهایی معرفی کن که خودت تضمینش میکنی.اینقدر گوشی هست که آدم گیج میشه.
راستی شیراز هستم اگه تو شیراز موجود داری که چه بهتر.اگه نه سفارش میدم.فقط از هواوی y300 بهتر باشه.
تخفیف یادت نره.راستی برای گوشی هم گمرکی میخوره؟

اولی که نداریم، حدود 400 با بنچمارک بالای 7000 یعنی حتی از MTK6577 هم بهتر چون اون معمولا تا 7000 بیشتر نمیده، ارزونترین MTK6577 هم بالای 450-490 تومانه...
دومی هم که چون برای بازی میخواید، حتما Powersgx544 باید باشه یا Adreno 320 که خیالتون راحت باشه...که ارزونترینهاشونو 600 تو پست بالاتر، به بچه ها معرفی کردم...(با لینک)
مسلما چهار هسته ایهاشون از y300 بهترند.حتی از هواوی هم آپگریدشده گذاشتم ولی 650 تومانه...
یا بودجه رو اضاف کن تا بشه پیشنهادی داد و خریدیا سفارشی انجام داد یا بهترین تو رنج بودجتونو بگیرید، که اگه از برندها نخواد باشه، از همین داریوش انتخاب کن و خریداری کنه، بهتره....چون واقعا با این قیمت ارزکنونی نداریم...

باتشکر
یه لینک از این مدل هاوایی میشه بدید
[FONT=宋体]U8825D
RAM 1G
960*540
Camera:2MP&8MP
Battery 2500mah
android 4.1

در ضمن 4 هسته ای جدید چیزی به بازار اومده؟ مثل X7
[/FONT]
تنها یک لینک فعلا پیدا کردم ازش:
در مورد IOcean x7 فقط ورژن Youth اش به بازار اومده که قیمتش 900 تومانه...وررژن کاملش، هنوز مث UMI X2 و .... نیومده هنوز

Last edited:

pgu83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون.
اوکی من میخواستم دو تا گوشی بگیرم.پس الان یه گوشی 150 تومنی میخرم.
دو-سه تا گوشی خوب با السی دی بزرگتر از 4 و کیفیت ساخت خوب به من معرفی کن تا بین اینا یکی انتخاب کنم.
حدود 700 تومن.

با تشکر

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
که توی سایتهای قبلی بود و اتفاقا مشخصاتش حتی بالاتر از n9589 هست
مثلا دوربینش 12 هست باطریش 3800 و اندروید4.2.1
دوربین N9589 هم 12.6 مگاپیکسل هست و رام اندروید 4.2.2 هم براش اومده.

سیدامیر

Registered User
لایک‌ها
16
همونطور که گفتم،قیمت ازش ندارم، ولی باتوجه به همون سایت، حدود 800 درمیاد. که قیمت مناسبی هست. البته یک شرکت دیگه اوایل سال جدید میلادی حرف از ساخت گوشی با همین چیپست و.. کرده بود که من به بچه ها انتقال دادم تو همین فروم، اون گفته بود با قیمت 160 دلار(فقط) عرضه میکنه... یعنی شما با600 تومان، گوشی 4 هسته ای اونم snapdragon گیرت میاد....یادم نمیاد چی بود اسم شرکتش(یعنی اولین موبایلشونو میخان بدن بیرون ولی سروصدا آور)

گوشی snapdragon 600 قیمت 600 !؟؟؟ اگه بتونید اسم شرکت یا مدلش رو و همچنین تاریخ عرضه اش رو بگید بنده خریدارم

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
دوربین N9589 هم 12.6 مگاپیکسل هست و رام اندروید 4.2.2 هم براش اومده.

بله درسته ورژنهای جدید N9589 هم 12.6مگا شدن من دقت نکردم

مثل اینکه این 2مدل دقیقا شبیه هم هستن و هیچ تفاوتی بجز داشتن قلم باهم ندارن و حتی فکر کنم رامهاشون هم به بخوره در این صورت
تا حالا اختلاف این 2مدل فقط میشه داشتن قلم و باطری قویتر برای n9599 ولی با قیمت کمتر
اگه ورژن 8گیگ و زنگبندی مختلف هم داشته باشه واقعا عالی میشه

یه قیمت دقیق میتونین ازش بدین؟

adj200635

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
واقعا جای لپتاپتونو نمیگیره(اگه بخوایم بگیم هزینه ای که میکنید، در حقیقت یکی کردن موبایل و لبتاپ باشه)چون حافظش و گرافیکش و.... اصلا قابل مقایسه نیست...
درهرصورت انتخاب باشماست...
ITG xpPhone 2 finally, officially released - Pocketables

مرسی که پاسخ دادید. من زیاد تو نت گشتم برای همچنین چیزی که xpPhone 2 را پیدا کردم از لحاظ سخت افزاری چیز توپیه تو نوع خودش طبق مقایسه ای که یه سایت خارجی انجام داده
به هر حال اگه میتونی گیر بیاری اینو یا همچنین چیزیو خبر بده که من خواهانم بشدت. هر کاری کردم نتونستم عکسو اپلود کنم

http://www.google.com/imgres?imgurl...&bih=629&tbm=isch&itbs=1&sa=X&ved=0CEUQrQMwDQ

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
ممنون.
اوکی من میخواستم دو تا گوشی بگیرم.پس الان یه گوشی 150 تومنی میخرم.
دو-سه تا گوشی خوب با السی دی بزرگتر از 4 و کیفیت ساخت خوب به من معرفی کن تا بین اینا یکی انتخاب کنم.
حدود 700 تومن.
با تشکر
یکیشو بچه ها گفتند:
قیمت 650 تومان
یکی دیگش :
البته یک مدل دیگه هم معرفی شد با ایمیل بهم از شرکت Huawei که مدل ارتقا یافته U8825D هست، همه چیش عین ورژن دوهسته ایشه و فقط cpu اش عوض شده.(قیمتش هم 650 تومانه).

U8825D RAM 1G 960*540 Camera:2MP&8MP Battery 2500mah android 4.1
U8825D Updated version MTK 6589 quad core android 4.1 mobile phones 4.3 inch dual sim Free Shipping-in Mobile Phones from Phones & Telecommunications on Aliexpress.com

همونطور که گفتم،قیمت ازش ندارم، ولی باتوجه به همون سایت، حدود 800 درمیاد. که قیمت مناسبی هست. البته یک شرکت دیگه اوایل سال جدید میلادی حرف از ساخت گوشی با همین چیپست و.. کرده بود که من به بچه ها انتقال دادم تو همین فروم، اون گفته بود با قیمت 160 دلار(فقط) عرضه میکنه... یعنی شما با600 تومان، گوشی 4 هسته ای اونم snapdragon گیرت میاد....یادم نمیاد چی بود اسم شرکتش(یعنی اولین موبایلشونو میخان بدن بیرون ولی سروصدا آور)

گوشی snapdragon 600 قیمت 600 !؟؟؟ اگه بتونید اسم شرکت یا مدلش رو و همچنین تاریخ عرضه اش رو بگید بنده خریدارم

اشتباه تو یادم بود، snapdragon s4 pro 600 نبوده بلکه Snapdragin s4 play یا MSM85550 بوده.
دو شرکت هم میخان با این چیپست بزنند :
Faea Penguin Phone F1, Quad-core Android smartphone with affordable price | GizmoChina
که قبلا گفته بودم و این گوشی با چیپست MSM8225Q و مشخصات :
HiSense Announces Quad-Core Android Smartphone: U958

البته K-touch u86 هم چهار هسته ای Qualcomm رو داره(عین hisense) ، که قیمتش تو همون رنج قیمت 160 دلار هست..

اینهم یک سایت که خبرهای خوب و جالبی از اسمارتفونها بهتون میده :
Gadget, Mobile & Cell Phone News

بله درسته ورژنهای جدید N9589 هم 12.6مگا شدن من دقت نکردم

مثل اینکه این 2مدل دقیقا شبیه هم هستن و هیچ تفاوتی بجز داشتن قلم باهم ندارن و حتی فکر کنم رامهاشون هم به بخوره در این صورت
تا حالا اختلاف این 2مدل فقط میشه داشتن قلم و باطری قویتر برای n9599 ولی با قیمت کمتر
اگه ورژن 8گیگ و زنگبندی مختلف هم داشته باشه واقعا عالی میشه
یه قیمت دقیق میتونین ازش بدین؟
حتما... از فردچینی میپرسم، ببینم قیمت میتونه گیر بیاره و چند... بهتون اطلاع میدم توی پست تو فروم...

moslem47

Registered User
لایک‌ها
149
گوشی مثل قیافه lenovo k900 که تمام فلزی باشه سراغ دارید؟ خیلی خوشکله

pgu83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مرسی قیمت لنوو a820 هم میدی؟
این دو تا بهترن یا لنوو؟
راستس این برند لنوو همون برند معروف لپ تاپ هست یا فیک هست؟
تو همین سایت لنوو رو زده 164 دلار.
ممنون

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
گوشی مثل قیافه lenovo k900 که تمام فلزی باشه سراغ دارید؟ خیلی خوشکله
دقیقا.. من ندیدم،اکثر جاها هم نوشته فقط مال خودشه، ولی شاید مشابه ترین استیلها :
oppo find 5
Goophone
Pantech Vega Iron
xiaomi mi3
Huawei u06-p6

منم خودم اینجور طرحها رو که شکیل نشون میده گوشی رو بیشتر میپسندم تا سبکهای سامسونگ....

مرسی قیمت لنوو a820 هم میدی؟
این دو تا بهترن یا لنوو؟
راستس این برند لنوو همون برند معروف لپ تاپ هست یا فیک هست؟
تو همین سایت لنوو رو زده 164 دلار.
ممنون

همون برند هست... لنوو هم 685 تومانه... پیشنهادش نکردم چون بعضی از اسمارتفونهای همین مدل، که گیر مشتریها اومده، میگند که دردراز مدت تودست، احساس میکنی گرم شده پشتش... برای همینم مشابهش با هین قیمت یعنی b94m رو پیشنهاد میکنم جاش.. درغیر اینصورت، همون قبلیها..مخصوصا n7102 / n+7100 باتوجه به امکاناتش و قیمتش،گوشی خوبیه....البته فکر کنم فقط هواوی واقعا دوربینش Full hd باشه تا اونهای دیگه...

باتشکر

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302

moslem47

Registered User
لایک‌ها
149
یه لینک از این میدید
Huawei u06-p6

saee.naghi

Registered User
لایک‌ها
17
لینک خرید
و لینک مشخصات کامل
با تشکر لطف قیمت رو بهم بگید چون تا ۲۰ الی ۴۰ روز دیگه بدستم میرسه چون میخوام فری شاپینگ برام ارسال کنن
650 تومان
گوشی هم قیمت زیر رو هم مدنظر بگیرید(بجز گ.شیهایی که تو پست بالا به بچه ها معرفی کردم :
K-touch kiss u86[/QUOTE]
آقا من همین Star-Galaxy-Note-2-N7102-Plus موبایل رو میخوام باید چجوری سفارش بدم بعد اگه دوتا بخوام 1250000 پامون حساب میکنی یانه

سیدامیر

Registered User
لایک‌ها
16
این مدلهایی که معرفی کردین هم خوبند ولی مد نظر من snapdragon 600 هستش . ممنون میشم اگه یه شرکت چینی معتبر یا این چیپست گوشی معرفی کرد اطلاع رسانی کنید.

soosan22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
این مدلهایی که معرفی کردین هم خوبند ولی مد نظر من snapdragon 600 هستش . ممنون میشم اگه یه شرکت چینی معتبر یا این چیپست گوشی معرفی کرد اطلاع رسانی کنید.

(با اجاره امیر آقا) بد نیست به لینکهای زیر هم یه سری بزنید:

Xiaomi 2S is the flagship Xiaomi smartphone thats powered by Quadcore Snapdragon 600 1.7 GHz processor with 16GB of storage media

Xiaomo 2S

http://www.fastcardtech.com/HDC-Galaxy-Note-3-Pro

آقا امیر. این گوشی HDC Galaxy Note 2 هم ظاهرا با S-pen ارائه شده، به نظر شما گوشی خوبی هست؟ قیمتش چنده؟

آقا امیر این گوشی که پست 1276 ازتون سوال کردم هرچند اسمش N9599 هست ولی از برند HDC هست ولی اونی که شما گفتین از برند Star هست. یه تفاوتهایی هم با n9599 استار داره از جمله سایز صفحه نمایش.

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام Onda V971 Quad Core 9.7 inch Retina Screen 2048×1536 Anroid 4.1 HDMI 2G DDR3 16GB
Freelander PD800 Quad Core RK3188 Tablet PC 9.7 Retina Screen Android 4.1 2G RAM Bluetooth Dual Camera Silver
این مدل رو میشه بخری؟الان بهترین کدومه؟من اگه بخوام زودتر دستم برسه راهی هست؟

والا طرفمون نیست که استعلام قیمت کنم..اتفاقا فریلندر هم جز لیست استعلامیهام هست...
اما تو 10 اینچیهای فعلی، Pipo M9 3g هست با قیمت 1,135,000 تومان و ONDA v973 هم 985 تومان. از لحاظ قیمتی ainol novo 9 firewire Spark با قیمت 890 تومان. با پست EMS بفرستیم که هزینتون خیلی میره بالاتر...
(اگه موجود میخواید، بچه ها هستند که با قیمت حدود سیصدتومان بیشتر دارند میفروشند)

یه لینک از این میدید
Huawei u06-p6

Still nelansatul Huawei P6-U06 is the slimmest smartphone - News - Bubblews

لینک خرید
و لینک مشخصات کامل
با تشکر لطف قیمت رو بهم بگید چون تا ۲۰ الی ۴۰ روز دیگه بدستم میرسه چون میخوام فری شاپینگ برام ارسال کنن
650 تومان
گوشی هم قیمت زیر رو هم مدنظر بگیرید(بجز گوشیهایی که تو پست بالا به بچه ها معرفی کردم :
K-touch kiss u86
آقا من همین Star-Galaxy-Note-2-N7102-Plus موبایل رو میخوام باید چجوری سفارش بدم بعد اگه دوتا بخوام 1250000 پامون حساب میکنی یانه[/QUOTE]
مشکلی نیست تو تعداد تخفیف همیشه دادم...
براتون پخ کردم.

از شرکت Xiaomi یا شرکت رقیبش Meizu انتخاب کنید...که کلا کارهاشون مشهورترینه فعلا از چین و بقول خودشون در کمتر ازچهل و پنج ثانیه، آخرین مدلشون درتعداد 200 هزار تا همه آنلاین خریداری شد و تموم شد....
البته oppo find 5 رو هم در نظر داشته باشید... قیمتهاشون بالاست(بالای 480 دلار-ارزونترینش- تا حتی 700 دلار)
بعلاوه ZTE Nubia .....
باتشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا