آقا امیر میشه یه لیست از گوشی های مورد تایید شما که قراره به بازار بیاد اینجا قرار بدید+قیمت حدودی
در مورد مزایا و معایبشون هم بگید بد نیست
لنوو a830 هم گویا جدیده .نسبت به مدل 820 نمیدونم چه برتری داره ولی دوربینش فلاش داره. قیمتش چند در میاد؟
Lenovo A830 Android4.2 Quad Core 1.2GHz 5.0 inch QHD 540*960 3G WCDMA 8.0MP
آره، ولی بااون قیمت، میتونی بری مثلا s5 butterfly بگیری که خیلی بهتره.....هم فروشش خیلی زاد بوده و هم رضایت کاربران رو دربرداشته...
یکی پرسیده بود از گوشیهای خوب، براتون میزارم (کپیش میکنم)...درکل مارکzopo و jiayu مشهورترند ازلحاظ ساخت و کیفیت تو برندهای چینی .... فعلا ارزونترین کاملترین امکانات و... رو گوشی umi x2 داره که تا مدتی دیگه میاد به بازار...
به نقل از arshux :
سلام دوست عزیز.آیا اطلاع دارین که JIAYU G4 Advanced(2GB) کی ارائه میشه.بعد از ارائه شدنش در بازار چندروز بعدش امکان سفارش هست؟
گوشی با این امکانات(رم+باتری+حافظه داخلی+گولیراگلاس) چیز مشابهی توی بازار موجود هست؟اگه نه میصرفه که صبر کنم؟کلا چقدر طول میکشه؟بودجه هم حداکثر 1.200 تا 1.300 هستش.
با تشکر از شما.
باسلام
این گوشی همین ماه میلادی میاد(زیر ده روز دیگه)... سفارش بدید تا ماه بعدی میلادی دستتونه.(حدود سی تا 40روز دیگه)
قیمت :
jiayu G4 basc 1800mAh : نهصدو هشتاد تومان
Jiayu G4 Advance 3000mAh battery : یک ملیون و سی هزار تومان
تو همین ماه، گوشیهای خوب کانفیگی میاند(مثل Umi X2 باقیمت یک ملیون پیشفروش) و فعلا تنها گوشی که اومده و از بقیه بهتره zopo zp980 هست با قیمت 1.200.000 تومان. zopo c2 هم داریم با قیمت 1,020,000 تومان....
باتشکر
اگه پولدارتر هستید، گوشی بهتراز هشت هسته ای سامسونگ اس 4 اونم بصورت تمام استیل بانام lenovo k900 هستش که قعلا قیمتی که دارم ازش : 2,200,000 هستش.....
ببخشید یه سوال دیگه گرافیک Chuwi v88 بهتره یا ONDA V813 !؟
Mali@400 که آورکلاک شده رو 533@ در rk3188 از SGX544 در a31 بهتره... مهمترین خاصیتی که chuwi داره، یکی بلوتوث دار بودنشه(a31 نمیتونه بلوتوث رو بشناسه، البته ورژن بعدیش یعنی a31s میتونه) و دیگرخاصیت خوبش هم، نه فقط گرافیک و پردازشگرقویترش هست، بلکه باتریشم بیشتره...فقط اپدیت دهی اوندا مسلمابهتر از چووی هست..ولی درکل فعلا اولویت پیشنهادی من تو کوچیک اینچها، تبلت chuwi v88 هست....
درود...استاد اگر در مورد امکان فروش این اقلام نیز راهنمایی فرمایید سپاسگزار خواهم شد بدرود
اول قیمت روز محصول رو بپرسید. سپس واریز میکنید و پخ میدید و اطلاع میدید، بهتون تو پخ، ایمیل میدم که میل بزنید و بگید درخواستتون چی بوده و کدپستی و ادرس و... رو دکر میکنید، تو هفته اول هم معمولا کدرهگیری بهتون داده میشه....
نجوه سفارش براتون پخ شد.
باتشکر
سلام! تبلت 10 اینچ 4 هسته ای ارزون میخوام فوری چی دارین؟
موجود ندارم ولی ارزونترین تبلت چهارهسته ای که من پیشنهاد میدم ، تبلت زیر هست(غیر این،هرچیزی بگیرید،(ارزونتر و مثلا با پردازنده freescale یا atm)اشتباه بزرگی کردید)این دیگه ارزونترین تبلت چهارهسته ای بدربخورهست...
Nova 10 Inch
10.1inch capacitive touch screen, 1280*800
Allwinner A31 1.2GHz quad core CPU with PowerVR SGX544MP GPU
Support WIFI 802.11 b/g/n
Android 4.1 OS
Camera 0.3MP+2.0MP
Support OTG HDMI
7000mAh
McBub: Low-Priced , USD 199.99, 10.1 inch Nova 10 Cheapest Android 4.1 Quad Core IPS Screen Tablet PC A31 2G RAM 16G 1280*800 HDMI
قیمت : 744 تومان
اگه موجودمیخواید، تبلت Nextway F10x رو یکی از دوستان اگه اشتباه نکنم داشت با قیمت 950 تا یک ملیون میفروخت....
باتشکر