• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
آقا سفارش هیوندای t10 چند در میاد و چند روزه میرسه؟ لطف پ خ بدید یا همینجا شرایط را اعلام کنید. حتما میخام.
نحوه سفارش پخ شد.
باتشکر

اما قیمت روز بعضی اسمارتفونها و تبلتها (بعضیهاشو بچه ها سوال کرده بودند،فعلا طرف چینی، دسترسی بهش نداره و قیمتاش موجود نیست، بعضیهاش هم ناموجوده اونجا پیشش):

1- N9599 S-pen Smartphone
1GB+4GB 845
1GB+8GB 865

2-Onda V712 a31 Quad Core
650

4-Window n101 RK3188 out of market now
850

5-window n90fhd a31 (not in stock )
window n90fhd RK3188 1,000,000

6-Freelander pd800 rk3188 unavailable
Freelander pd80 a31 955

7-chuwi v88 rk3188
ram:1GB 730
ram:2GB 795

Last edited:

moslem47

Registered User
لایک‌ها
149
آقا امیر برای این گوشی های چینی 4 هسته ای که قرار بیاد رام با منو فارسی هم پیدا میشه؟ ساپورت نرم افزاری چجوریاست؟

dante_27

Registered User
لایک‌ها
3
سلام آقا امیر!

بی زحمت قیمت تموم شده این دو مورد + نحوه خرید از شما رو واسه بنده ارسال کنیم ممنون میشم!

RAMOS X10 PRO MINI - 3G VERSION (MINI - IPAD 7.85" SIZE) ANDROID TABLET - QUAD CORE - GPS - BLUETOOTH - MAY 25TH RELEASE - TabletSprint

original 7" No.1 P7 Mini Pad Quad Core MTK6589 3G WCDMA 2GB ram 8GB/16GB/32GB rom Android 4.2 Dual Camera 8.0MP/2MP-in Tablet PCs from Computer & Networking on Aliexpress.com

هر دو مدل سیم کارت خور هستند و gps و wifi هم داخلی دارن!

سوالی هم دارشتم!
مدل 7 اینچی که لینک دادم باتریش 5000mah هست و مدل 7.85 اینچی 4000mah ! دووم باتری این دو مدل به نظر شما چند ساعتی هست؟
کلا کدوم از این دو مورد رو پیشنهاد میدید؟

با تشکر.../

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
آقا امیر برای این گوشی های چینی 4 هسته ای که قرار بیاد رام با منو فارسی هم پیدا میشه؟ ساپورت نرم افزاری چجوریاست؟سلامفعلا تنها سایت بزرگی که کارشو شروع کرده تو دادن رام و .... برای چهار هسته ایها و خیلی هم خوب داره بزرگ میشه و پیشرفت میکنه، سایت : needrom.com هست.... گوشیهای چهار هسته ایشون که همشون فارسی رو ساپورت میکنند تو خوندن و نوشتن، تو اجرای برنامه ها هم مشکلی ندارند چون برخلاف اون گوشیهای ارزون تو بازار که آندروید اصلی روشو نیست و درضمن ، ساخت شرکتی هستند تا یک کمپانی... اینها اندروید اصل و تقریبا همشون 4.1 یا 4.2 هستند یا براشون اومده.... برای همینم نمیخام از بازار تهیه کنم و معرفی کنم گوشیهاشونو....باتشکر
سلام آقا امیر!بی زحمت قیمت تموم شده این دو مورد + نحوه خرید از شما رو واسه بنده ارسال کنیم ممنون میشم!RAMOS X10 PRO MINI - 3G VERSION (MINI - IPAD 7.85" SIZE) ANDROID TABLET - QUAD CORE - GPS - BLUETOOTH - MAY 25TH RELEASE - TabletSprintoriginal 7" No.1 P7 Mini Pad Quad Core MTK6589 3G WCDMA 2GB ram 8GB/16GB/32GB rom Android 4.2 Dual Camera 8.0MP/2MP-in Tablet PCs from Computer & Networking on Aliexpress.comهر دو مدل سیم کارت خور هستند و gps و wifi هم داخلی دارن!سوالی هم دارشتم!مدل 7 اینچی که لینک دادم باتریش 5000mah هست و مدل 7.85 اینچی 4000mah ! دووم باتری این دو مدل به نظر شما چند ساعتی هست؟کلا کدوم از این دو مورد رو پیشنهاد میدید؟با تشکر.../
اولی نیومده، قیمت هم فعلا نمیدم(کلا پیشفروشها رو سعی میکنم تا نیان، ندم)دومی رو قبلا هم معرفی کردم،قیمتش حدود 750-770 تومان..مسلما راموس چون مشهورتره و کیفیت ساختهاش بالاتره ؛ پیشنهاد میشه و حتی قراره ramoas w25HD 3G رو هم بزنه... شاید شرکتهای دیگه هم تا اخر این ماه زدند، از جمله Pipoباتشکر

dante_27

Registered User
لایک‌ها
3
تشکر بابت حوابتون!

1- اینکه فرمودید نیومده، کلا فروش جهانی نداشته یا تو سبد تهیه مجصول شما نیومده هنوز؟ (چون چند جایی دیدم که واسه فروش گداشتنش! همه پیش فروشند؟)

2- دومی که لینک دادم فکر کنم یه 30 دلاری گرونتر بود! با این حساب میشه که این راموس ارزونتر از مورد 7 اینچی اشاره شده در بیاد؟

3- در مورد دوام باتریشون چیزی نگفتید؟! میشه حداقل روی 5 ساعت دووم باتری روشون حساب باز کرد؟

4- کلا من عاشق ظراحی ipad mini هستم و چون پولم واسه خرید اون نمیرسه میخوام این گزینه (ramos x10pro) رو تهیه کنم! فکر میکنید تا کی تو سبد محصولات شما قرار بگیره؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
تشکر بابت حوابتون!1- اینکه فرمودید نیومده، کلا فروش جهانی نداشته یا تو سبد تهیه مجصول شما نیومده هنوز؟ (چون چند جایی دیدم که واسه فروش گداشتنش! همه پیش فروشند؟)2- دومی که لینک دادم فکر کنم یه 30 دلاری گرونتر بود! با این حساب میشه که این راموس ارزونتر از مورد 7 اینچی اشاره شده در بیاد؟3- در مورد دوام باتریشون چیزی نگفتید؟! میشه حداقل روی 5 ساعت دووم باتری روشون حساب باز کرد؟4- کلا من عاشق ظراحی ipad mini هستم و چون پولم واسه خرید اون نمیرسه میخوام این گزینه (ramos x10pro) رو تهیه کنم! فکر میکنید تا کی تو سبد محصولات شما قرار بگیره؟
1-حتی تونام همون لینک هم نوشته که 25 می میاد و..... البته دیروزود زیاد میشن اومدن مدلهاشون... مثلا UMI x2 قرار بود دو ماه پیش بیاد، افتاده این ماه و......2 -درمورد دومی، شاید بیارمش تا یک ماه ونیم دیگه... البته در ورژن هارد 64 گیگ هم درتعداد میزنه..اگه شرکتی یا کسی(تعداد بیش از 100 تا) بخواد، خیلی خوب میشه این ورژنو گرفت..درتک اما فقط فعلا 4 هست...3-راموس که داره از چیپست جدید MTK استفاده میکنه که هنوز ازش چیزی ندیدیم..ولی اون یکی MTK6589 که ورژن قدیمیتر از اون هستش، براتون آره، 5 ساعت جواب میده.....4-اگر اومد و این چیپست رو داشت،حتما...من فقط freescale و atm رو تهیه نمیکنم، بقیه چیپستها رو باهاش مشکل ندارم....بپرسید یک ماه دیگه ازم،فکرکنم بازم کمترین قیمتو بتونم بگیرم و بهتون بدم...

AndroArc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

قیمت چند تا از بهترین 8 اینچی ها رو لطف کنید و اینکه کدوم رو خودتون پیشنهاد می دید!؟

ممنون

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
قیمت چند تا از بهترین 8 اینچی ها رو لطف کنید و اینکه کدوم رو خودتون پیشنهاد می دید!؟ممنون
باسلام
بهترین تبلت 8 اینچی براساس اولویت :
Chuwi v88 rk3188 : 740-790 (ram:1GB/2GB) toman
Pipo M5 3G : 735
ONDA v818mini / V813 : 735
پیشنهادم اولی هست مسلما، بعد بقیه.....باتشکر

Last edited:

ar6iya

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
oppo find 5 اگه بتونین بیارین حدودن چه قیمتی میشه؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
Lenovo P780 به بازار اومده؟
قیمت حدودا چنده؟

------------
در ضمن نظرتون راجع به این چیه؟
hdc galaxy s4 i9500 | Best China Phones
لنوو هنوز نیومده ، اگه هم اومده باشه واقعا، فعلا قابل تهیه نیست... قیمت دلاریش هم نمیدونم فعلا دقیقا چند درمیاد...

این هم امروز دیدم،ولی نمیدونم قابل تهیه هست یا نه و درضمن واقعی هست یانه(چون باید بنچمارک بالاتری بده این چیپست(حداقل 15-17 هزار))

فعلا به گوشیهای اصلی بچسبید یا MTK6589 ها بهتره چون چه Snapdragon ها و چه Exynos ها، در واقعیت چیپست، بحث برانگیزند(بنابراین فعلا فقط newman n2/Freelander i20 رو داریم با چیپست exynosو شرکتهای Xiaomi و meizu و zteو..... هم در snapdragon کار میکنند(یعنی گوشیهای بالای 300 دلار)

oppo find 5 اگه بتونین بیارین حدودن چه قیمتی میشه؟

اگه موجود باشه(in stock و توبازار)، حدود دو تا دو و سیصد....

سلام
شما گوشی طرح اپل هم دارین؟جاوا؟
خیر،یکی تو بازار شیراز بود با حافظه 16 گیگ، حدود 350 تومان.... دقیقا طرح آیفون بود....
باتشکر

moslem47

Registered User
لایک‌ها
149
لنوو هنوز نیومده ، اگه هم اومده باشه واقعا، فعلا قابل تهیه نیست... قیمت دلاریش هم نمیدونم فعلا دقیقا چند درمیاد...

این هم امروز دیدم،ولی نمیدونم قابل تهیه هست یا نه و درضمن واقعی هست یانه(چون باید بنچمارک بالاتری بده این چیپست(حداقل 15-17 هزار))

فعلا به گوشیهای اصلی بچسبید یا MTK6589 ها بهتره چون چه Snapdragon ها و چه Exynos ها، در واقعیت چیپست، بحث برانگیزند(بنابراین فعلا فقط newman n2/Freelander i20 رو داریم با چیپست exynosو شرکتهای Xiaomi و meizu و zteو..... هم در snapdragon کار میکنند(یعنی گوشیهای بالای 300 دلار)

آقا امیر میشه یه لیست از گوشی های مورد تایید شما که قراره به بازار بیاد اینجا قرار بدید+قیمت حدودی
در مورد مزایا و معایبشون هم بگید بد نیست

لنوو a830 هم گویا جدیده .نسبن به مدل 820 نمیدونم چه برتری داره ولی دوربینش فلاش داره. قیمتش چند در میاد؟
http://www.merimobiles.com/lenovo-a...nch-qhd-540-960-3g-wcdma-8-0mp_p/meri7433.htm

Last edited:

AndroArc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
باسلام

ببخشید یه سوال دیگه گرافیک Chuwi v88 بهتره یا ONDA V813 !؟

dr.jamaali

Registered User
لایک‌ها
1
درود...استاد اگر در مورد امکان فروش این اقلام نیز راهنمایی فرمایید سپاسگزار خواهم شد بدرود

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
آقا امیر میشه یه لیست از گوشی های مورد تایید شما که قراره به بازار بیاد اینجا قرار بدید+قیمت حدودی
در مورد مزایا و معایبشون هم بگید بد نیست

لنوو a830 هم گویا جدیده .نسبت به مدل 820 نمیدونم چه برتری داره ولی دوربینش فلاش داره. قیمتش چند در میاد؟
Lenovo A830 Android4.2 Quad Core 1.2GHz 5.0 inch QHD 540*960 3G WCDMA 8.0MP
آره، ولی بااون قیمت، میتونی بری مثلا s5 butterfly بگیری که خیلی بهتره.....هم فروشش خیلی زاد بوده و هم رضایت کاربران رو دربرداشته...

یکی پرسیده بود از گوشیهای خوب، براتون میزارم (کپیش میکنم)...درکل مارکzopo و jiayu مشهورترند ازلحاظ ساخت و کیفیت تو برندهای چینی .... فعلا ارزونترین کاملترین امکانات و... رو گوشی umi x2 داره که تا مدتی دیگه میاد به بازار...

به نقل از arshux :
سلام دوست عزیز.آیا اطلاع دارین که JIAYU G4 Advanced(2GB) کی ارائه میشه.بعد از ارائه شدنش در بازار چندروز بعدش امکان سفارش هست؟
گوشی با این امکانات(رم+باتری+حافظه داخلی+گولیراگلاس) چیز مشابهی توی بازار موجود هست؟اگه نه میصرفه که صبر کنم؟کلا چقدر طول میکشه؟بودجه هم حداکثر 1.200 تا 1.300 هستش.
با تشکر از شما.
باسلام

این گوشی همین ماه میلادی میاد(زیر ده روز دیگه)... سفارش بدید تا ماه بعدی میلادی دستتونه.(حدود سی تا 40روز دیگه)
قیمت :
jiayu G4 basc 1800mAh : نهصدو هشتاد تومان
Jiayu G4 Advance 3000mAh battery : یک ملیون و سی هزار تومان
تو همین ماه، گوشیهای خوب کانفیگی میاند(مثل Umi X2 باقیمت یک ملیون پیشفروش) و فعلا تنها گوشی که اومده و از بقیه بهتره zopo zp980 هست با قیمت 1.200.000 تومان. zopo c2 هم داریم با قیمت 1,020,000 تومان....

باتشکر

اگه پولدارتر هستید، گوشی بهتراز هشت هسته ای سامسونگ اس 4 اونم بصورت تمام استیل بانام lenovo k900 هستش که قعلا قیمتی که دارم ازش : 2,200,000 هستش.....

ببخشید یه سوال دیگه گرافیک Chuwi v88 بهتره یا ONDA V813 !؟
Mali@400 که آورکلاک شده رو 533@ در rk3188 از SGX544 در a31 بهتره... مهمترین خاصیتی که chuwi داره، یکی بلوتوث دار بودنشه(a31 نمیتونه بلوتوث رو بشناسه، البته ورژن بعدیش یعنی a31s میتونه) و دیگرخاصیت خوبش هم، نه فقط گرافیک و پردازشگرقویترش هست، بلکه باتریشم بیشتره...فقط اپدیت دهی اوندا مسلمابهتر از چووی هست..ولی درکل فعلا اولویت پیشنهادی من تو کوچیک اینچها، تبلت chuwi v88 هست....

درود...استاد اگر در مورد امکان فروش این اقلام نیز راهنمایی فرمایید سپاسگزار خواهم شد بدرود

اول قیمت روز محصول رو بپرسید. سپس واریز میکنید و پخ میدید و اطلاع میدید، بهتون تو پخ، ایمیل میدم که میل بزنید و بگید درخواستتون چی بوده و کدپستی و ادرس و... رو دکر میکنید، تو هفته اول هم معمولا کدرهگیری بهتون داده میشه....
نجوه سفارش براتون پخ شد.
باتشکر
سلام! تبلت 10 اینچ 4 هسته ای ارزون میخوام فوری چی دارین؟
موجود ندارم ولی ارزونترین تبلت چهارهسته ای که من پیشنهاد میدم ، تبلت زیر هست(غیر این،هرچیزی بگیرید،(ارزونتر و مثلا با پردازنده freescale یا atm)اشتباه بزرگی کردید)این دیگه ارزونترین تبلت چهارهسته ای بدربخورهست...

Nova 10 Inch
10.1inch capacitive touch screen, 1280*800

Allwinner A31 1.2GHz quad core CPU with PowerVR SGX544MP GPU
Support WIFI 802.11 b/g/n
Android 4.1 OS
Camera 0.3MP+2.0MP

Support OTG HDMI

7000mAh
McBub: Low-Priced , USD 199.99, 10.1 inch Nova 10 Cheapest Android 4.1 Quad Core IPS Screen Tablet PC A31 2G RAM 16G 1280*800 HDMI
قیمت : 744 تومان

اگه موجودمیخواید، تبلت Nextway F10x رو یکی از دوستان اگه اشتباه نکنم داشت با قیمت 950 تا یک ملیون میفروخت....

باتشکر

Last edited:

bagher2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
پیشنهاد خود شما تو 4 هسته ای ها کدومه؟ یعنی خودتون قصد خرید داشته باشید کدوم را انتخاب میکنید؟چرا؟

umi x2
2گیگ رم
32 گیگ حافظه داخلی
13.0MP
Bluetooth 4.0
Quad Core 1.5GHz
IPS Retina Screen, Gorilla Glass

صحت داره؟

درضمن قیمت این گوشیها در اینده کاهش پیدا میکنه؟ کی و تا چه اندازه؟

AndroArc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
باسلام

Mali@400 که آورکلاک شده رو 533@ در rk3188 از SGX544 در a31 بهتره... مهمترین خاصیتی که chuwi داره، یکی بلوتوث دار بودنشه(a31 نمیتونه بلوتوث رو بشناسه، البته ورژن بعدیش یعنی a31s میتونه) و دیگرخاصیت خوبش هم، نه فقط گرافیک و پردازشگرقویترش هست، بلکه باتریشم بیشتره...فقط اپدیت دهی اوندا مسلمابهتر از چووی هست..ولی درکل فعلا اولویت پیشنهادی من تو کوچیک اینچها، تبلت chuwi v88 هست....

توی همین یکی دو روز انقدر قیمت رفت بالا !؟
تصحیح شد....
همون قیمت داده شده، درسته....
باتشکر

Last edited by a moderator:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
پیشنهاد خود شما تو 4 هسته ای ها کدومه؟ یعنی خودتون قصد خرید داشته باشید کدوم را انتخاب میکنید؟چرا؟

umi x2
2گیگ رم
32 گیگ حافظه داخلی
13.0MP
Bluetooth 4.0
Quad Core 1.5GHz
IPS Retina Screen, Gorilla Glass

صحت داره؟

درضمن قیمت این گوشیها در اینده کاهش پیدا میکنه؟ کی و تا چه اندازه؟
من اگه کسی پول داشته باشه،مسلما lenovo k900...... ولی اگه تو اون رنج پایینیها باشه، اول از همه zopo zp980 چون برندش مطمئنتره، بعدش umi x2 چون امکاناتش وسوسه انگیزه..بعدش،Zopo c2 یا jiayu g4 advnce و یا zopo zp950+ 16GB...... البته jiayu s1 رو هم اگه واقعا با قیمت 300 دلار(تقریبا هم قیمت zopo zp980) بزنه(هنوز نیومده)،مسلما اون گوشی رتبه ممتازو بدست خواهد آورد....

دلار بیاد پایین،آره ولی آف بخوره و اینها...حالا حالاها امکانش خیلی کمه....اتفاقا نزدیک انتخاباتیم و بعدشم که دوباره ارز میریزه بهم و میره بالاتر احتمالا...
باتشکر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا