• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
توی پست بالا 2تا مدل N9589 معرفی کردین با قیمت متفاوت
فرق اینا چیه؟

ممنون و عذرخواهی، مدل تصحیح شد...

K-touch U86 (Kiss) : ارزونترین چهار هسته ای با پردازنده کوالکام : 675 تومان
K-Touch U86 Kiss Android4.1 Quad Core 1.2GHz Dual Sim 4.5 Inch QHD [3711] - US$239.99 - Smartphone Professional - EtoTalk
در مورد برندش توضیح بدید که قابل اطمینان هست؟
در ضمن منظور از کوالکام چیه؟
شاید اکثر خریدران پردازشگرهای Qualcomm رو با مدل های برتر HTC بشناسند، مثل HTC One و ...... ولی این مدل خاص چیپست، ضعیف تر از اونهاست و حتی از MTK6589 هم کمتره ولی برای فروش بعدا شاید راحت تر باشید، چون حداقل نام کوالکامو میشناسند ولی مدیاتک رو خیر....
مقایسه :
The Cortex A5 Architecture MSM8225Q its performance 1.57DMIPS/MHz; MT6589 Cortex A7 architecture its performance 1.9DMIPS/MHz; Tegra3 Cortex A9 architecture, its performance 2.5DMIPS/MHz!
Tegra3 >> MTK6589 >> MSM8225Q
2.GPU:
The MSM8225Q GPU Adreno 203; the MTK6589 GPU is the PowerVR SGX544; the Tegra3 the GPU is 12-core GeForce ULP!
From the security Bunny run points of view,
Tegra3> = MTK6589 >> MSM8225Q
Process technology:
MSM8225Q and MT6589 process technology are based on 28-nanometer technology, the the Tegra3 better than using the 40-nanometer technology.
MTK6589 = MSM8225Q> Tegra3

درمورد K-touch هم، عین برندهای خوب چینی هست....از لحاظ کیفیتی مشکل نداره...
اینکه چرا آوردم، اینه که ارزونترین چهار هسته ای هست، برای همینم گذاشتم....چون همه تا 750 ندارند بدن(هزینه نهایی)،ولی تا 700 چرا.....

باتشکر
************************************************** **
-فقط تا پایان روز پنجشنبه 5 اردیبهشت، هر کسیکه دو تا سفارش تبلت یا گوشی باهم بده، 50 تومان تخفیف در کل مبلغ نهایی براش لحاظ میشه.

Last edited:

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
از بین 4مدل شما کدوم رو پیشنهاد میکنین

1-Goophone i9
Goophone i9 MTK6589 Quad Core Android4.2 5.7 inch HD IPS Screen Gorilla Glass II 1G 8G 3G GPS 8.0MP Camera Smart Phone White

2- +ThL W7
ThL W7+ Quad Core Android 4.2 MTK6589 5.7 Inch HD IPS Screen 3G GPS 3.2MP Front Camera Smart Phone

3-N9589
N9589 MTK6589 Android 4.1 Quad Core 5.7Inch IPS Screen 1GB RAM 8GB ROM 8.0MP Camera GPS 3G Smart Phone

4-ZOPO ZP950+
ZOPO ZP950+ MTK6589 Quad Core 5.7 Inch IPS HD Screen Android 4.1 1G RAM 5.0MP Front Camera Smart Phone

از لحاظ قیمت و امکانات مدل Goophone i9 از همه بهتر به نظر میرسه و ظاهرش رو هم من بیشتر پسندیدم ولی اصلا معرفی نمیکنید اینجا در حالی که ویدیوهاش رو هم من دیدم به نظر خیلی خوب میاد. حافظه8 ، Gorilla Glass II ، Android4.2
ساپرت نرمافزاریش هم خیلی خوبه هنوز یه ماه نشده از نسخه 4.2.1 ارتقاه داده به 4.2.2

از بین اینها شما برای خدوتون بخواین بردارین کدوم رو با توجه به قیمت و امکانات پیشنهاد میدین که از همه بهتر باشه.

Last edited:

AndroArc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

ارزونترین گوشیه چینی که 2 هسته ای و حداقل 512 مگ رم داشته باشه چه قیمته؟

ali ata

Registered User
لایک‌ها
20
دوست گلم 3 تا تبلت با مشخصات مختلف میخواستم میشه کمکم کنی ؟

یک تبلت میخوام هفت اینچ سیم کارت خورنهایت 600 اما کیفیت خوب
یک تبلت 10 اینچی با قابلیت مکالمه و اس ام اس+دوربین+wifi+بلوتوث=کیفیت خوب تا 1 میلیون
یه تبلت میخواستم تو رنج ۵۰۰تومن.ازلحاظ کارایی میخام خوب باشه.که بشه روش بازی های با گرافیکو نصب کرد و بشه فیلم هایhd روش بخش کرد
ممنون

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
از بین 4مدل شما کدوم رو پیشنهاد میکنین

1-Goophone i9
Goophone i9 MTK6589 Quad Core Android4.2 5.7 inch HD IPS Screen Gorilla Glass II 1G 8G 3G GPS 8.0MP Camera Smart Phone White

2- +ThL W7
ThL W7+ Quad Core Android 4.2 MTK6589 5.7 Inch HD IPS Screen 3G GPS 3.2MP Front Camera Smart Phone

3-N9589
N9589 MTK6589 Android 4.1 Quad Core 5.7Inch IPS Screen 1GB RAM 8GB ROM 8.0MP Camera GPS 3G Smart Phone

4-ZOPO ZP950+
ZOPO ZP950+ MTK6589 Quad Core 5.7 Inch IPS HD Screen Android 4.1 1G RAM 5.0MP Front Camera Smart Phone

از لحاظ قیمت و امکانات مدل Goophone i9 از همه بهتر به نظر میرسه و ظاهرش رو هم من بیشتر پسندیدم ولی اصلا معرفی نمیکنید اینجا در حالی که ویدیوهاش رو هم من دیدم به نظر خیلی خوب میاد. حافظه8 ، Gorilla Glass II ، Android4.2
ساپرت نرمافزاریش هم خیلی خوبه هنوز یه ماه نشده از نسخه 4.2.1 ارتقاه داده به 4.2.2
از بین اینها شما برای خدوتون بخواین بردارین کدوم رو با توجه به قیمت و امکانات پیشنهاد میدین که از همه بهتر باشه.
باسلام
goohphone یا yoophone رو به این دلیل که معرفی نمیکم چون ورژن تک هسته ایش که بازم سبک آیفون زده(و تنها شرکتیه که سبک آیفون میزنه) خیلی مرجوعی داشته... ورژن چهار هسته ایشون نمیدونم، بله، تو لیست بالا گذاشتمش(تاپیک) ولی معرفیش نمیکنم چون جایی هوز ریویو ازش ندیدم که کسی بگه چند هفته دارتش و اینجوری بوده یا نبوده(نقاط ضعف یا قوت)

فعلا قیمت N9589 آف خورده و از همه کمتره تو همرده های همسایزیش(البته با کانفیگ و کیفیت مشابه)، این یک مساله...(قیمت روزش (دلار روز چهارشنبه بالای 3600 رفت دوباره): 880 تومان
اما گوشی خیلی کامل زیر هم مدنظر داشته باشید با قیمت البته بالاتر : (روز) یک ملیون و پونزده تومان.

ThL W8+ 5Inch 1900*1020FHD MTK6589 16GB

تنها عیبش شاید ضخامت بالای یک سانتش باشه..اگه صرف نظر کنیم ازش، تنها گوشی FHD با حافظه 16 زیر 300 دلار هست که فعلا به بازار اومده.....

سلام
ارزونترین گوشیه چینی که 2 هسته ای و حداقل 512 مگ رم داشته باشه چه قیمته؟
توبازارشیراز یک یا دومغازه داشتند که با قیمت حدود 600 میدادن.... غیر اون گوشی، ارزونترین دو هسته ای بازار رو huawei y300 داره با قیمت 460-500 تومان که موجودهست اگه تو اینترنت بگردی و .....
اما سفارشی :
Lenovo LePhone A390

هست با قیمت 435 تومان. انتخابتو تا آخر همین هفته بکن، که اگه دلار رفت بالاتر توهفته آینده،ضرر نکنی...

دوست گلم 3 تا تبلت با مشخصات مختلف میخواستم میشه کمکم کنی ؟

یک تبلت میخوام هفت اینچ سیم کارت خورنهایت 600 اما کیفیت خوب
یک تبلت 10 اینچی با قابلیت مکالمه و اس ام اس+دوربین+wifi+بلوتوث=کیفیت خوب تا 1 میلیون
یه تبلت میخواستم تو رنج ۵۰۰تومن.ازلحاظ کارایی میخام خوب باشه.که بشه روش بازی های با گرافیکو نصب کرد و بشه فیلم هایhd روش بخش کرد
ممنون
1 ) تا اون قیمت ،چون ارزونترین تبلت سیمکارتخور AMPE a78 3g هست با قیمت 460 تومان

• 7" 1024x600px 5 point-touch IPS Capacitive Screen
  • MTK6575 1.0GHz CPU
  • 512MB RAM 4GB ROM
  • WIFI/Bluetooth/2G
دوتبلت زیر هم هست :
ZXC Z7"MTK 8377 5MP 1GB/8GB Bluetooth GPS" باقیمت روز چهارشنبه 612 تومان و "Freelander pd10 3g" GPS Bluetooth 512MB /4GB قیمت 592 تومان.

2)مکالمه نداریم تو 10 اینچی ها فعلا(بجز t10 که نزدیک یک و دویسته) اگه اونو حذف کنیم که بنظرم کار بسیار منطقی و خوب و عاقلانه ایه، تبلتهای زیر :
Pipo m3 3g / m8 3g که m8 در سایز 9.4اینچ و m3 درسایز 10 اینج ، هردو قیمتشون 960-975 تومانه.

3)بهترین تبلت از لحاظ اینکه مشخصاتش به نسبت هم قیمتهاش یا مشابه، عالی باشه، تبلت زیر هست که پیشنهاد میکنم :
Momo7 dual core dual Camera speed Rk3066
قیمتش 500 تومانه...
اگه 8اینچی میخواید، yuandaoo n80 rk3066 IPS هست با قیمت 550 تومان

باتشکر

Last edited:

soosan22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
امیرآقا سلام.1- این Tronsmart MK908همونی بود که چند.وقت قبل معرفیش کرده بودین؟ چهار هسته ای با چیپ 3188 و رم دوگیگ؟ اگر همونه قیمت تکیش چنده؟ و با این لوازم جانبی اش ( که توی سایت با هاش جمع زده ) چند در می آد؟
2- شما فکر می کنید اسمارتفونهای شبیه zopo zp980 با رم دو گیگ کی عرضه میشه و تفاوت قیمتشون با ورژن رم یک گیگ چقدر هست؟ ( می خوام ببینم به صرفه هست صبر کنیم تا با رم دو گیگ بیاد یا خیر )
3- اگر ممکنه یه قیمتی هم از cube u30gt2 بدین و اینکه این تبلت مشکلی خاصی تا حالا با چیپ RK3188 نداشته ؟ ( در مقایسه با تبلتهایی مثل Ainol Novo9 spark و Onda V972 )
بخاطر وقت و حوصله ای که واسه ما می ذارین بینهایت سپاسگزارم.

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
باسلام
goohphone یا yoophone رو به این دلیل که معرفی نمیکم چون ورژن تک هسته ایش که بازم سبک آیفون زده(و تنها شرکتیه که سبک آیفون میزنه) خیلی مرجوعی داشته... ورژن چهار هسته ایشون نمیدونم، بله، تو لیست بالا گذاشتمش(تاپیک) ولی معرفیش نمیکنم چون جایی هوز ریویو ازش ندیدم که کسی بگه چند هفته دارتش و اینجوری بوده یا نبوده(نقاط ضعف یا قوت)

فعلا قیمت N9589 آف خورده و از همه کمتره تو همرده های همسایزیش(البته با کانفیگ و کیفیت مشابه)، این یک مساله...(قیمت روزش (دلار روز چهارشنبه بالای 3600 رفت دوباره): 880 تومان
اما گوشی خیلی کامل زیر هم مدنظر داشته باشید با قیمت البته بالاتر : (روز) یک ملیون و پونزده تومان.

باتشکر

ممنون از توضیحاتت
به موردی که الان فهمیدم از ابن مدل i9 بد خورد توی ذوقم و اصلا خوشم نمیومد
مثل اینکه فقط یه کلید داره این مدل و همون کلید وسطش هست که دکمه بک میشه و دیگه هیچ کلیدی نداره

اول اخر هرچی میگردیم میرسیم به همین N9589
این مدل خیلی عالیه فقط چون خیلی شبیه نوت2 هست من زیاد خوشم نمیاد کاملا کپی باشه یه کم توی دوغش خورده وگرنه خب مدل خوبیه
فقط یه سوال اینکه اندروید 4.2.2 اصلا قرار هست واسش بیاد یا نه؟

و سوال این دوستمون درباره رم 2گیگ هم سوال منم هست که به این زودیها مدلهای با رم2 ممکنه بیاد؟

ممنون

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امیرآقا سلام.1- این Tronsmart MK908همونی بود که چند.وقت قبل معرفیش کرده بودین؟ چهار هسته ای با چیپ 3188 و رم دوگیگ؟ اگر همونه قیمت تکیش چنده؟ و با این لوازم جانبی اش ( که توی سایت با هاش جمع زده ) چند در می آد؟
2- شما فکر می کنید اسمارتفونهای شبیه zopo zp980 با رم دو گیگ کی عرضه میشه و تفاوت قیمتشون با ورژن رم یک گیگ چقدر هست؟ ( می خوام ببینم به صرفه هست صبر کنیم تا با رم دو گیگ بیاد یا خیر )
3- اگر ممکنه یه قیمتی هم از cube u30gt2 بدین و اینکه این تبلت مشکلی خاصی تا حالا با چیپ RK3188 نداشته ؟ ( در مقایسه با تبلتهایی مثل Ainol Novo9 spark و Onda V972 )
بخاطر وقت و حوصله ای که واسه ما می ذارین بینهایت سپاسگزارم.

1-این مدل غیر رسمیش هست، که بیرون داده شده....یکی دو مدل دیگه هم غیر نام این، اومده تو بازارشون و چهار هسته ای... شرکتها دارند میزنند(میدونید که mk808 فقط نبود،شرکتهای دیگه هم داشتیم)، قیمت تکیش حدود 350 تومان. ولی لوازم جانبیشو نمیدونم از کدوم سایت دقیقا مدنظرتون بود که ببینم چی گذاشته،چی نگذاشته.....تا حساب کنم.....
2-خیلی، مثلا umi x2 رو تو سایت antelife ورژن رم یکش حدود 260 شده ولی 2 اش حدود 320-350 دلار، یعنی بین 70 تا 100 دلار اختلاف دارند..به پول ما، با دلار 3600 شده، میشه حدود 250 تومان بالاتر....حتما تو ماه می یا ماه آینده(حدود 7 روز دیگه به بعد) میاند...
3-اون چیزیکه بهش بگیم مساله اساسی،من جایی ندیدم ولی فکر کنم صبر کنی بهتر باشه، چون شرکتها هنوز دوباره دیگه ندادند بیرون یک تبلت با همین چیپست و شاید راکچیپ میخاد بهینش کنه و ازاونها خواسته دست نگه دارند تااز چیپست ورژن بهینه شده جدیدش استفاده کنند.(شما میبیند نه راموس،نه فریلندر،نه ifive و نه chuwi نه icoo و....هنوز پس از گذشت بیش از 2.5 ماه، از اولین تولید راکچیپ، ندادند بیرون تبلت جدید با اون چیپست رو........)

ممنون از توضیحاتت
به موردی که الان فهمیدم از ابن مدل i9 بد خورد توی ذوقم و اصلا خوشم نمیومد
مثل اینکه فقط یه کلید داره این مدل و همون کلید وسطش هست که دکمه بک میشه و دیگه هیچ کلیدی نداره
اول اخر هرچی میگردیم میرسیم به همین N9589
این مدل خیلی عالیه فقط چون خیلی شبیه نوت2 هست من زیاد خوشم نمیاد کاملا کپی باشه یه کم توی دوغش خورده وگرنه خب مدل خوبیه
فقط یه سوال اینکه اندروید 4.2.2 اصلا قرار هست واسش بیاد یا نه؟

و سوال این دوستمون درباره رم 2گیگ هم سوال منم هست که به این زودیها مدلهای با رم2 ممکنه بیاد؟

ممنون
منم خوشم نمیاد رابطه کاربریم با موبایل فقط به یک دکمه ختم بشه...
آره، آندروید 4.2 میاد براش، ولی فعلا کاستو رامم، براش اومده:
needrom.com

فعلا 2 گیگها نیومدند ، بهترین موبایلهای موجود Zopo ZP980 و ThL W8+ هستند که در ورژن 16 گیگ و رم یک گیگ عرضه شدند...هردو هم FHD 1900*1020 هستند.
باتشکر
قیمت zopo zp980 برابر :1,185,000 تومانه
قیمت ThL W8+ MTK6589 FHD هم برابر 1,020,000 تومان

Last edited:

moslem47

Registered User
لایک‌ها
149

pgu83

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام قیمت لنوو a820 و کیف اوریجینالش رو میشه به من بدید؟
تو این قیمت از این بهتر هم هست؟
تحویل چند روزه هست؟
ممنون

Lp_Brad

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من می خوام تبلت حضوری بگیرم و هزینه رو همون موقع بدم امکانش هست
اگرم ممکن شمارتون رو بدید

Last edited:

sina1985

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان میخواستم بدونم ایا خرید مطمئن هست از اینجا میشه اعتماد کرد چون ظاهرا تاپیک زیر هم مربوط به همین دوستمونه
فروش: فروش گوشیهای باکیفیت و قدرتمند دو هسته ای ها و چهارهسته ای های چینی -قیمتی ارزان + HTC

اصلا کسی تبلتی که خرید کرده به دستش رسیده؟

ممنون میشم دوستان بگن چون من تازه با اینجا اشنا شدم

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
سلام دوستان میخواستم بدونم ایا خرید مطمئن هست از اینجا میشه اعتماد کرد چون ظاهرا تاپیک زیر هم مربوط به همین دوستمونه
فروش: فروش گوشیهای باکیفیت و قدرتمند دو هسته ای ها و چهارهسته ای های چینی -قیمتی ارزان + HTC

اصلا کسی تبلتی که خرید کرده به دستش رسیده؟

ممنون میشم دوستان بگن چون من تازه با اینجا اشنا شدم
بله خیالتون راحت. من خرید داشتم (اسمارتفون) و مسلماً باز هم با آقا امیر معامله خواهم داشت.
در ضمن آقا امیر از بچه های گل روزگار هستن و کاملاً تأیید میشن.

spalisp2010

Registered User
لایک‌ها
91
سلام دوست عزیز . آقا من 2 تا تبلت هیوندای T7 خریدم ولی 1 مشکلی داره و اونم اینه که روی صفحش هر چند دقیقه یکبار نور قرمزی میزنه . میشه راهنماییم کنید که مشکل چی هست ؟؟؟؟ ممنون

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
پرسیده بودند، منم عینا متن تو پخ رو کپی میکنم براتون.....

باسلام

اگه دلار بالاتر نره ،(پنجشنبه دوباره ارز بازارش ریخت بهم بطوریکه تا 3750-3800 هم بعضی جاها میدادن--من با 2635 حساب کردم) هزینه کلیش با احتساب گمرک و ... :

M2S 16 GB : ~1,600,000
M2S 32 GB : ~1,720,000

باتشکر

jiayu g4 هنوز دست فروشندمون نرسیده ولی نعدادیش به بیرون عرضه شده، همینکه اومد، به همراه مدلهای مشابهش یعنی iocean x7 و umi x2 و Neo n003و ..... حتما تو تاپیک میزارم.. فعلا بهترینها تو اسمارتفوتهای کنونی با قیمت مناسب، و کانفیگ بالا همین گوشیهای زیر هست :

قیمت zopo zp980 برابر :1,185,000 تومانه
قیمت ThL W8+ MTK6589 FHD هم برابر 1,020,000 تومان

اما قیمت گوشیهاس مدنظرتون : (قیمتها ممکنه تغییر پیدا کنه،چون وضع بازار روز پنج شنبه، زیاد مساعد نبود، برای همینم، تا 3800 هم میفروختند ولی من قعلا با دلار 3650 حساب کردم)
Huawei honor 2 U9508 : 1,290,000
Huawei g615 : ندارم و توصیه هم نمیکنم، بجاش یالایی بهتره...
مثلا این انتقادات یا نقدی هست که برش شده، نقاط ضعف :

• Restricted-access Bluetooth
  • Android 4.0.4
    Only Android 4.0.4
  • Poor photo quality
  • No NFC

سلام قیمت لنوو a820 و کیف اوریجینالش رو میشه به من بدید؟
تو این قیمت از این بهتر هم هست؟
تحویل چند روزه هست؟
ممنون
باسلام
فعلا بدلیل نوسانات دلار قیمت اصلی نمیتونم بهتون بدم ولی حدود 700 تومان هست، مشابهش b94m هست که reviewاش رو یکی از بچه ها گذاشته بود....هم قیمت هستند تقریبا...
کل رویه رو زیر یکماه بگیرید(طرفمون تو چین دیگه عمده فروش شده(فقط ماه قبلی بیش از هزار و پونصد تا دوهزارو دویست تا فروش داشته، برای همینم امکان داره تحویل یا رسیدن مرسوله به دستتون، بشه حدود یکماه)

من می خوام تبلت حضوری بگیرم و هزینه رو همون موقع بدم امکانش هست
اگرم ممکن شمارتون رو بدید
سفارش بدید بهتره،چون گمرک از من بیشتر میگیره تا شما، شمارو براتون ولی پخ میکنم تا سوالی باشه، جواب بدم...
سلام

Chuwi v88 Quad Core

ONDA v813

ONDA v818 mini
کودومو پیشنهاد میدید
و قیمت این تبلت چقد در میاد

Ployer MOMO19HD Quad Core Retina Tablet PC Android 4.1 9.7 Inch 2GB RAM 16GB UK Android
ممنون
Chuwi v88 Rk3188 مسلما فعلا بهترین انتخاب هست از لحاظ مشخصات :
Presell 7.9 inch IPS Screen Mini Pad V88 RK3188 Quad Core Tablet PC 2G RAM Android 4.1 Dual Camera

باقیمت روز پنجشنبه : حدود 730 تومان

قیمت تبلت momo 19hd هم برابر یک ملیون و ده یا بیست هزار تومانه(نداشتم ازش سفارش، همه یا آینول novo9 سفارش دادن یا اوندا v972 که آینول حدود : 930-940 تومانه)

سلام دوست عزیز . آقا من 2 تا تبلت هیوندای T7 خریدم ولی 1 مشکلی داره و اونم اینه که روی صفحش هر چند دقیقه یکبار نور قرمزی میزنه . میشه راهنماییم کنید که مشکل چی هست ؟؟؟؟ ممنون

باسلام
منم ندیدم همچین مشکلی تو اینترن کسی داشته باشه، اول از همه ، آپدیتش کنید، اولین کار در برخورد با هرمشکلی :

T7Clean_1.0_20130318.7z
اگه نشد،این رو هم امتحان کن :

http://www.arctablet.com/blog/downloads/firmware/Hyundai/T7Android4.2_20130411.rar

انشالله درست بشه، اگه نشد، با نمایندگی هیوندا صحبت کنید، ببینید اونها همچین مشکلی با این مدل تبلت دیدند و راه حلی داشته(نرم افزاری) یا خیر..

باتشکر

Last edited:

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
یکی از بچه ها امروز لینک پاور بانکی درخواست داد که توش پاور بانک جالبیو دیدم،گفتم حیفه به بچه ها انتفالش ندم.....
شاید برای لبتاپ و خیلی چیزهای دیگه هم خوب باشه، باتوجه به اینکه قیمت باتریهای لبتاپ معمولا گرونه، این هم به اون وصل میشه و هم کاربرد شارژ گوشی و تبلت وغیره رو هم داره...
612-qUKf-BL._SL1200_.jpg
Amazon.com: Ultra Capacity High Quality 33600mAh Portable Charger External Battery Pack Power Bank Charger For Laptops and Notebooks - Compatible with Dell HP Sony IBM Lenovo Samsung Toshiba Acer Compaq Fujitsu Gateway Lition Asus: Cell Phones & Acce
Power bank 33600mAh / 125WH
معادل شارژکردن 15-20 بار تلفن همراهتون....مدت زمان نیاز به شارژ این باتری هم 8 ساعته فقط .....
قیمتش بین 450-500 تومانه.

Last edited:

aiza1372

Registered User
لایک‌ها
86
من یه سوال داشتم : میخواستم ببینم من چطوری میتونم از دوربین جلوی تبلت برای تماس ویدیویی استفاده کنم؟ انگار باید تو گوگل بت کنم، ولی من یه اکانت باز کردم، بازم برا اتصال ارور میده! فیلتره؟ از استفاده کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید!

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
داداش کارهای قشنگی داری.....
ما توفکر زدن یه فروشگاه اینترنتی بزرگ هستیم خواستی خبر بده
فروش عمده و تکی پوشاک زنانه، بلوز زنانه از 6000 تومان تا 9000 تومان
ممنون از پیشنهادتون،حتما وقتی پیش اومد،اطلاع میدم خدمتتون....البته نمیدونم تبلت میشه هدیه خرید لباس یا لباس میشه هدیه خرید تبلت... ولی چشم، توفکرتون خواهم بود.... بالاخره زحمت کشیدید، از پست تو تاپیک عسل رسیدید به تکنولوژی و تبلت.
من یه سوال داشتم : میخواستم ببینم من چطوری میتونم از دوربین جلوی تبلت برای تماس ویدیویی استفاده کنم؟ انگار باید تو گوگل بت کنم، ولی من یه اکانت باز کردم، بازم برا اتصال ارور میده! فیلتره؟ از استفاده کنم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید!

Google talk یکم مساله خواهید داشت(ایران تحریم هست تا حدودی تو گوگل و بعضی ISP ها هم بله، بستند مسیر ارتباطی رو.. بالاخره نزدیک انتخابات هست و....)، تو تماس هاتون ولی اسکایپ، خیر، راحت میتونید استفاده کنید... نیاز به نصب یا تنظیمات برای دوربین جلو ویدئو هم نیست...

باتشکر

اینهم یک سایت جالب که امتیاز از گوشیها و تبلتها،حتی چینیهاش گذاشته و لیستشو آورده، حتما به فرکانس یا سرعت پردازنده و نوعش گرافیک و... توجه کنید تا مقایسه خوبی بهتون بده از وضعیت کلی نه فقط چینیها،بلکه برندهای اصلی بازار.......

http://community.futuremark.com/hardware/mobile

درصد دقیق نیست چون مثلا oppo find 5 رو تو رده ای گذاسته که واقعیت نداره یا .......ولی کار جالبیه و هنوز تازه کارند...شاید هنوز antutu benchmark در کل بهتره....

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا