• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
ممنون امیر جان از جوابتون v813 سفید داره؟؟ یا فقط v812 سفید داره؟
امروز مبلغ رو کارت به کارت میکنم..

اونم سفید داره، براتون درمورد رنگش فردا میپرسم ازش(موجودش تو بازار کدومه یا هردوتاست)

چند تا سوال داشتم اگه به ترتیب جواب بدید ممنون میشم:
1. این گوشی Lenovo a820 گویا دوربینش فلاش نداره. درسته؟
2. این دو گوشی iocean x7 --- Neo N003 کی وارد بازار جهانی میشن و قیمت شون افت میکنه؟ به نظرتون ارزش صبر کردن دارند؟
3. اینا (iocean x7 --- Neo N003 ) سایت رسمی دارند که پشتیبانی نرم افزاری داشته باشند؟
4.بین این دو و S5 Butterfly کدوم را پیشنهاد میکنید؟ چرا؟
1-بله، بی فلش هست -BSI camera
2- تا اخر اپریل ارزش صبرکردن گوشیهای تازه رو داره که همشون خیلی عالیند.(انشالله دلار هم دست نخوره یا ارزونتر بشه)
3-iocean که تازه وارده ولی neo بوده قبلا هم... کیفیتت بدنه و ساخت بیرونی کار مستحکم و خوب، از ویژگیهاش بوده..(درمورد کیفیت کارش هم خوب بوده،زیاد تبلیغات نمیکنه و تعداد انبوه هم کار نمیکنه،برای همینم کمتر در معرض دید هست،البته ساپورت نرم افزاریشو اطلاعی ندارم و ندیدم جایی بررسی این مسالشو)
4-بسته به قیمت داره، هر سه خوبند در کل، خرید هرکدومش به معنای متضررشدن درنخریدن یکی دیگه نیست... ولی بزارید بیاند تا بهتر بشه قضاوت کرد...

آخه آقا امیر این
لیدرکیس چجوری با تبلت مچ میشه؟؟(کناراش که کشی ندارن برا نگه داشتنش)!
مغناطیسیه؟؟؟

یک holder یا نگه دارنده تعبیه شده ،اگه دقت کنید(در کل 3 تا، دو تاپایین، و یکی وسط بالا، تبلت بین اونها قرار میگیره و محکم میایسته)

من ایشالا تا آخر هفته بهت خبر میدم، پولامو باید راست و ریس کنم. 915 تومن که برای novo9 میگید، قیمت تبلت+هزینه پست هستش دیگه؟ و اگه کمرکی بخوره به عهده خودمون هستش که شنیده بودم بین 25 تا 50 تومنه!!؟یعنی بیشتر میشه؟
ممنون
باسلام
اگه دلار کم و بیش نشه، بله....
گمرکی هم به عهده خریداره و از همه رنج قیمتی هم هست....(مملکت دموکراسی کامل داره در گرفتن amount پول و پرکردن صندوق بیت المال). ولی معمول درکل هزینه بعد سفارش،بین 45 تومان تا 75 تومانه(هزینه ترخیص که بهش حالا دیگه میگن :پست هم بین 10 تا 15 تومانه)

باتشکر

namvari

Registered User
لایک‌ها
192
سلام
این گوشی قیمتش چند درمیاد؟ (یه چند روز پیش on sale شده)
ZOPO P980
قیمتش پایین تر میاد؟
دوربینش واقعا 13MP هست؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
این گوشی قیمتش چند درمیاد؟ (یه چند روز پیش on sale شده)
ZOPO P980
قیمتش پایین تر میاد؟
دوربینش واقعا 13MP هست؟

باسلام

به من همین صبحی گفته : هنوزنیومده .
شاید، ولی اگه در رده اون قیمت میخواید،بخرید بزارید حتما اواخر اپریل بخرید که مدلها کاملا بیرون اومدند--بنا به موعد قولشون البته--
دورینهای زوپواصلی هستند.

یک شرکت یکی از کاملترین تبلتها رو زده ولی اصلا از کیفیت کارش خبر دارنیستم.... تنها مسالش،هاردشه شاید....، نگاه بندازید....

No.1 P7 Mini Pad Quad Core 7 Inch Android 4.2 Tablet PC MTK6589 1.2G Dual Camera 8.0MP/2MP

باتشکر

Last edited:

mohsen_rkh

Registered User
لایک‌ها
236
با توجه به همکاری صمیمانه شرکت آسیاتک و مخابرات مبنی بر بدقول نمودن اینجانب در محضر دوستان گرامی از طریق برقرار ننمودن اتصال اینترنت اینجانب، تصمیم گرفتم Review رو به صورت چند قسمتی و فعلاً بدون تصویر برای دوستان قرار بدم. هر قسمت شامل بررسی چند قابلیت از اسمارتفون خواهد بود. دوستان توجه داشته باشند که بخش های بعدی Review در روزهای آینده آماده و ارسال خواهد شد. همچنین بخش های پیش رو نیز دست خوش اضافاتی خواهند بود و نکاتی که در روزهای آتی به ذهنم برسد و یا اینکه در روزهای آینده با آنها مواجه شوم به بخش های حاضر اضافه خواهد شد، و البته به منظور نشان دادن به عنوان مطلب جدید، Bold خواهند شد. همچنین دوستان گرامی توجه داشته باشند که مهم ترین بخش Review، بخش های پایانی با عنوان های توضیحات عمومی و جمع بندی کلی خواهد بود. از دوستان گرامی بابت شکیبایی در آماده سازی این Review تشکر می کنم.

برای دوستانی که قصد خریداری این اسمارتفون رو دارند همینقدر عرض کنم که سایز "5.7 بر خلاف تصور خیلی ها (از جمله خودم قبل از خرید) نه تنها آزار دهنده نیست بلکه بسیار لذت بخش هم هست، و حداکثر بعد از نیم ساعت به آن عادت خواهید کرد و از آن لذت خواهید برد، به طوری که بعد از آن با هر گوشی ای کار کنید حس کار کردن با اسباب بازی را خواهید داشت و از آنها لذتی نخواهید برد! (به تفصیل در مورد این موضوع در بخش پایانی صحبت خواهد شد.)

با توجه به درخواست های مکرر دوستان، بر این شدم که نقد و بررسی اسمارتفون چهار هسته ای Star N9589 رو برای دوستان گرامی آماده کنم.

قسمت اول
Star N9589، غول قدرتمند ولی گمنام!
از چندین سال پیش که گوشیهای درجه n چینی، با برند های تقلبی NEC و ... و با قابلیت ویژه ی دو سیمکارته-که آن زمان در هیچ گوشی برندی یافت نمیشد و حتی بعد ها برند ها رو نیز مجبور به تولید گوشی هایی با این امکان نمود-وارد بازار کشورمان شدند، گوشی چینی به عنوان یک جنس بی کیفیت و گزینه آخر در ذهن ما نقش بست. گوشی هایی که با اندازه های بزرگ، کیفیت صفحه بسیار پایین، کیفیت ساخت نا امید کننده و عموماً چند ماه مصرف، ذهنیت ما ایرانی ها را تا حد زیادی نسبت به کالاهای الکترونیکی چینی مخدوش کرد. اکنون چندین سال از آن زمان می گذرد اما همچنان در بازار تلفن همراه ایران در کنار گوشی های برند، گوشی های بی کیفیت چینی جا خوش کرده اند و با قیمت های پایینشان، خود نمایی می کنند. اما آیا حاصل تکنولوژی یکی از قدرتمند ترین و یا شاید هم قدرتمند ترین اقتصاد و صنعت دنیا در حد همین گوشی هایی ست که در بازار داخل می بینیم؟ آیا کشوری که اگر روزی تولیدش را متوقف کند دنیا فلج می شود فقط میتواند همین گوشی ها را تولید کند؟ یا اینکه قضیه چیز دیگریست و گوشی های بی کیفیتشان مال ماست و گوشی های خوبشان مال از ما بهتران؟! آیا برای همه ی مشتری هایشان یک نوع جنس تولید می کنند؟ اگر اینطور است پس چطور در دنیا حرف اول را می زنند؟! مگر نیاز همه مشتری ها یکسان است؟!

در تولیدات تلفن همراه چین از 2-1 سال پیش و خصوصاً با رونق گرفتن سیستم عامل محبوب و عامه پسند ®Android و استفاده کمپانی های تولید کننده تلفن همراه چینی از این سیستم عامل در تولیداتشان شاهد تولید گوشی ها و اسمارتفون های بسیار با کیفیتی از برند های چینی شدیم. برند هایی مثل ThL، Jiayu، Lenovo، ZTL، Zopo، Newman، Star و .... اکنون در صنعت تلفن همراه برای خود برو بیایی دارند. اما چرا نامی از آن ها نمی شنویم؟! جواب بسیار ساده است! چون هزینه های میلیون دلاری صرف بازاریابی و تبلیغ در سطح جهانی نمی کنند! و چون اصلاً به دست ما نمیرسن! چرا که تاجر های ما نه تنها در مورد تلفن همراه بلکه در هر کالایی فقط اجناس کیفیت پایین را خریداری و وارد کشور می کنند. همین است که باعث می شود تبلت ها و گوشی های چینی را ندیده قبول نداشته باشیم!

Star یکی از مشهور ترین کمپانی های تولید گوشی و اسمارتفون در چین است که به لطف تولیدات فراوان و بسیار متنوعش همواره جزء برند های محبوب و پرفروش بوده است. کمپانی ای که برای هر سلیقه ای و هر بازه ی قیمتی یک تلفن همراه دارد و طراحی و تولید یک مدل جدید تلفن همراه برایش به مانند آب خوردن است! هر چند هفته مدل جدیدی معرفی می کند و همگی هم کیفیت خوب دارند. همانطور که می دانیم ارزان ترین اسمارتفون چهار هسته ای با نام B94M حاصل تولیدات این کمپانی است، این یعنی کمپانی ای که تولیدات با کیفیتی دارد و در عین حال به جیب مشتریانش هم احترام می گذارد!

Star N9589 اسمارتفونی است که کمپانی Star بعد از تولید اسمارتفون موفق N9588 که بسیار محبوب واقع گشت، اما نیاز کاربران پرتوقع را که خواستار اسمارتفونی صفحه بزرگ با پردازنده ی چهار هسته ای بودند را برطرف نمی نمود، تولید کرد.
N9589 یک اسمارتفون با صفحه 5.7 اینچی و پردازنده ی قدرتمند چهار هسته ای MediaTek MT6589 ست که از پردازنده ی گرافیکی PowerVR SGX 544MP بهره می برد. این چیپست توانایی اجرای هر برنامه ای و هر بازی HD ای را دارد. در ذیل به بررسی امکانات مختلف این اسمارتفون قدرتمند و کیفیت آنها می پردازیم. (امتیازبندی بر مبنای 10 نمره می باشد توجه داشته باشید که در هیچ نقد و بررسی معتبری امتیاز 10 به هیچ محصول یا امکانی از یک کالا تعلق نمی گیرد ):

بدنه:
کیفیت ساخت بدنه ی این اسمارتفون بسیار بالاست و در هنگام در دست گرفتن آن، نه تنها احساس در دست گرفتن یک گوشی بی کیفیت را نخواهید داشت بلکه از در دست گرفتن آن لذت خواهید برد! به طور کلی کیفیت ساخت بدنه بسیار خوب و قابل قبول است (حتی بهتر از بسیاری از مدل های سامسونگ). دکمه های بسیار نرم، بلندگوی بسیار با کیفیت 3D، فلاش LED قدرتمند، اسپیکر پشت گوشی و اسپیکر درگوشی فلزی، قاب فلزی دور گوشی، زیبایی و کیفیت ساخت خوب یک گوشی را نوید می دهند. به همراه اسمارتفون دو قاب پشتی ارائه می شود. یکی قاب پشتی معمولی و دیگری Flip Cover مخصوص خود گوشی. هر دو قاب پشتی تقریباً به سختی از روی گوشی باز و بسته می شوند و هر بار احتمال شکسته شدن خار های آن را خواهید داد‍! به طور کلی امتیاز 9.0 برای کیفیت ساخت این گوشی امتیاز مناسبی به نظر می آید.

صفحه نمایش:
رزولوشن HD یا 720p با تعداد پیکسل 720×1280، با وجود پنل IPS، تراکم پیکسلی 258ppi (PPI=Pixels Per Inch پارامتری است که بیانگر تعداد پیکسل ها در هر اینچ از صفحه نمایش است که با رزولوشن صفحه نمایش نسبت مستقیم و با سایز آن رابطه ی عکس دارد و مسلماً هر چه این مقدار بالاتر باشد، صفحه نمایش وضوح بهتری خواهد داشت) استعداد یک صفحه نمایش با کیفیت را مطرح می کنند، اما این ها همه تئوریک هست و کیفیت صفحه نمایش چیزیست که با نگاه کردن به آن می بینیم!
صفحه نمایش این اسمارتفون تصاویر بسیار با کیفیت و رنگ های زنده ای تولید می کند. با توجه به تراکم پیکسلی مناسب آن، انتظار تصاویر با وضوحی از آن را می رود که خوشبختانه همینطور است. در هنگام تماشای عکس صفحه بسیار عالی عمل می کند. در هنگام تماشای ویدیو، تصویر اندکی تلخ به نظر می رسد اما به طور کلی کیفیت نمایش ویدیو ها هم کیفیت مناسب است. صفحه نمایش در زیر نور مستقیم آفتاب هم عملکرد مناسبی دارد، به شرط آنکه روشنایی آن روی حالت زیاد باشد و یا اینکه بر روی روشنایی خودکار تنظیم شده باشد. خوشبختانه سنسور نور سنجی به خوبی از عهده ی این وظیفه بر می آید. به طور کلی روشنایی صفحه نمایش بسیار خوب است. با توجه به وجود پنل IPS در صفحه نمایش این گوشی، انتظار زاویه دید خوبی از این صفحه نمایش می رود، باید گفت که همین گونه است و تغییرات رنگ صفحه نمایش در زوایای دید محدود، بسیار کم است و در نتیجه دید از زاویه ی صفحه نمایش بسیار خوب است.
با توجه به تراکم پیکسلی خوب صفحه نمایش، تشخیص پیکسل ها با چشم غیر مسلح عملاً غیر ممکن است.
به طور کلی با توجه به همه ی فاکتور های مهم در صفحه نمایش، صفحه نمایش این اسمارتفون بسیار عالی و با کیفیت است و امتیاز 9.5 امتیازی ست که لایق دریافتش می باشد.

صفحه لمسی:
در یک گوشی هوشمند رابط کاربر با اسمارتفون چیست؟ صفحه لمسی! یک صفحه لمسی اگر به لمس خیلی حساس نباشد کاربر را آزار می دهد! فکر می کنید در Star N9589 هم به همین صورت است؟ اگر اینطور فکر می کنید باید بگویم سخت در اشتباهید! کیفیت صفحه لمسی Star N9589 فوق العاده خوب او به لمس کاربر بسیار حساس است؛ خیالتان راحت، از کار با آن لذت خواهید برد! امتیاز 9.75 برای صفحه لمسی آن گزافه گویی نخواهد بود.

آنتن دهی GSM:
آنتن دهی گوشی بسیار قوی است و در جاهایی که قبلاً با گوشیهای برند آنتن دهی نداشتم یا ضعیف بود اکنون با Star N9589 آنتن می گیرم و سیگنال گیری/دهی بهتری دارد. به طور کلی برای آنتن دهی GSM، امتیاز 9.75 امتیاز مناسبی است.

کیفیت مکالمه:
کیفیت مکالمه با Star N9589 در سطح خوبی قرار دارد (پرفکت نیست)، و به طور کلی رضایت بخش و قابل قبول است. میکروفون صدا را به خوبی منتقل و اسپیکر در گوشی نیز صدا را به خوبی پخش می نماید. امتیاز 8.25 برای کیفیت مکالمه Star N9589 امتیاز مناسبی به نظر می آید.

آنتن دهی WiFi:
آنتن دهی WiFi نیز از کیفیت بسیار خوبی برخوردار است؛ به طوری که در برخی از جاهای دانشگاه که قبلاً با تبلت و حتی لپ تاپ نمیتوانستم از WiFi استفاده کنم به راحتی اتصال برقرار می شود و سیگنال دهی هم بسیار عالیست. امتیاز 9.5 برای آنتن دهی WiFi عالیست.

باتری:
3600mAh! این رقمی است که بر روی باتری نقش بسته است، اما به نظر نمی رسد واقعی باشد. به طور کلی از یک گوشی با صفحه نمایش "5.7 و دو سیم کارته نمیتوان یک گوشی خوش شارژ داشت که باتری آن چند روز دوام بیاورد، اما باید قبول کرد که عملکرد باتری کمی ضعیف است در صورت استفاده متوسط یک روز دوام میاورد و در صورت استفاده نسبتاً زیاد 2/3 روز دوام می آورد. در هنگام کار کردن با اسمارتفون به طور متوسط هر 4-3 دقیقه 1٪ از باتری کاسته می شود. مدت زمان لازم برای شارژ باتری نیز زیاد است، شارژ دهی کم و زمان شارژ طولانی دو فاکتوری است که از امتیاز یک باتری می کاهند. البته باید به این نکته توجه داشت که به همراه اسمارتفون 2 عدد باتری در کارتن اسمارتفون وجود دارد، این یعنی اینکه این غول گمنام شما را در شرایط سخت تنها نمی گذارد و هنگامی که در شرایط اضطراری باتری اسمارتفون تمام شد به راحتی باتری دیگر را از جیب یا کیفتان خارج کرده و با باتری روی گوشی جابجا می کنید! استفاده همزمان از دو باتری توصیه نمیشه به دو علت: 1. با باز و بسته کردن قاب پشتی اسمارتفون امکان شکستن خار های آن و یا شل شدن آن وجود دارد. 2. باتری دوم را نو نگه دارید! البته باید توجه داشت که برای حفظ سلامت باتری زاپاس بهتر است هر 40-30 روز یکبار از آن استفاده و آن را شارژ نمود. به طور کلی عملکرد باتری کمی ضعیف به نظر می رسد و امتیازی بالاتر از 7.25 نمی توان به آن داد.

خیلی ادامه دارد...

Last edited:

soosan22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام . آقا محسن اجاره بدین اول از شما بخاطر وقت و حوصله ای که صرف نوشتن این مقاله کردین تشکر کنم. واقعا دست مریزاد. و بعد از اون می خواستم ببینم نظر شما در مورد گوشی HDC GALAXY S4 و گوشی MIZ Z5 چیه؟ در صورت امکان یه بررسی خوب ازشون ارائه بدین. ممنون از محبت شما.[h=1][/h]

kyanoosh27993

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
باسلام

به من همین صبحی گفته : هنوزنیومده .
شاید، ولی اگه در رده اون قیمت میخواید،بخرید بزارید حتما اواخر اپریل بخرید که مدلها کاملا بیرون اومدند--بنا به موعد قولشون البته--
دورینهای زوپواصلی هستند.

یک شرکت یکی از کاملترین تبلتها رو زده ولی اصلا از کیفیت کارش خبر دارنیستم.... تنها مسالش،هاردشه شاید....، نگاه بندازید....

No.1 P7 Mini Pad Quad Core 7 Inch Android 4.2 Tablet PC MTK6589 1.2G Dual Camera 8.0MP/2MP

باتشکر
----------------------------------
سلام داداش
Port های این دستگاه چیه؟
مثلا خروجی HDMI داره یا نه؟؟
از هارد اکسترنال پشتیبانی میکنه یا نه؟؟
در آخر هم قیمتش رو چه محدوده ای برای ما تموم میشه؟؟

Just-Kill

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداشمون کاملا تایید میشه!
آپ حساب کن :)

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام . آقا محسن اجاره بدین اول از شما بخاطر وقت و حوصله ای که صرف نوشتن این مقاله کردین تشکر کنم. واقعا دست مریزاد. و بعد از اون می خواستم ببینم نظر شما در مورد گوشی HDC GALAXY S4 و گوشی MIZ Z5 چیه؟ در صورت امکان یه بررسی خوب ازشون ارائه بدین. ممنون از محبت شما.
این گوشی بود که سفارش گرفته بود و اومده بود، اونای دیگه رو فکر نکنم بتونه بده، ولی واقعا سخن ور هست،خوب نقدش کرده بود،
بچه ها، اینو پخش کنید و به همه جا کپی کنید، شاید باعث بشه فروشنده ها و واسطه ها بفکر بیافتند و جنس خوب چینی رو هم بیارند(چون بزرگترین فکرشون اینه: کی جنس چینی گرون میخره؟؟؟)

قیمت روزStar n9589 برابر 920 تومانه.

----------------------------------
سلام داداش
Port های این دستگاه چیه؟
مثلا خروجی HDMI داره یا نه؟؟
از هارد اکسترنال پشتیبانی میکنه یا نه؟؟
در آخر هم قیمتش رو چه محدوده ای برای ما تموم میشه؟؟
باید داشته باشه،(وقتی این همه کامله) ، از هارد که همشون ساپور میکنند، تا یک گیگ مساله ای ندارند ولی رو دو یا سه ویا بالاتر، دستگاه به دستگاه فرق میکنه...(طول کشیدن خوندن محتویات سر صحبتمه ها!!)

فعلا کاملتری صفحه ای که ازش عکس داشته باشه و... صفحه زیر هست:

No1 Mini pad 7inch Quad core

قیمت اینجا(سایت بالا) مثلا خیلی گرونتر تموم میشه، این اخر اپریل میاد(30)

درمورد کیفیتش اصلا نمیتونم قضاوت کنم..ولی شاید تنها مسالش هاردش باشه....

باسلام

1,130,000 تومان

باتشکر

Last edited:

tablighbashi

Registered User
لایک‌ها
16
سلام
یک تبلت میخوام که gps داشته باشه و سیم کارت بخوره و از نظر کیفیت بالا باشه
موجود دارید؟؟

سیدامیر

Registered User
لایک‌ها
16
"یک شرکت یکی از کاملترین تبلتها رو زده ولی اصلا از کیفیت کارش خبر دارنیستم.... تنها مسالش،هاردشه شاید....، نگاه بندازید....

"
مشخصات این تبلت برای اندازه 7 اینچ فوق العاده است یعنی تقریبا فول فوله. اگه کیفیت ساختش تایید بشه مطمئنا پرفروش خواهد بود . خود من منتظر یه همچین قالبیتهایی البته تو اندازه 9 یا 10 اینچ هستم ولی معمولا اکثر برندها تو چند فاکتور می لنگند

razmjoo123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
28
آقا مجسن دست مریزاد عالی بود
ادامه بدید لطفا

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
یک تبلت میخوام که gps داشته باشه و سیم کارت بخوره و از نظر کیفیت بالا باشه
موجود دارید؟؟
فعلا تنها تبلتی که سیمکارتخور باشه و مکان یاب هم داشته باشه و پردازشگر قوی داشته باشه(نه ضعیف که مثلا freelander 3g رو داریم)، تبلت Hyundai t0 3g هست که در بالا، قیمتو به دوستمون هم گفتم(1,130,000)اگه جایی کمتر ازاین پیدا کردید، بهم بگید تا واسطمونو مجبور کنم که کمتر از اون قیمت بگه(نداریم قیمت کمتر از واسطمون،من همه جاروگشتم، طرفمون خوب قیمتها رو کم میده)

"یک شرکت یکی از کاملترین تبلتها رو زده ولی اصلا از کیفیت کارش خبر دارنیستم.... تنها مسالش،هاردشه شاید....، نگاه بندازید....

"
مشخصات این تبلت برای اندازه 7 اینچ فوق العاده است یعنی تقریبا فول فوله. اگه کیفیت ساختش تایید بشه مطمئنا پرفروش خواهد بود . خود من منتظر یه همچین قالبیتهایی البته تو اندازه 9 یا 10 اینچ هستم ولی معمولا اکثر برندها تو چند فاکتور می لنگند

قراره طبق صحبت رسمی شرکت، روز 30 اپریل بیاد، متاسفانه من گفتم بپرسیم ببینیم میشه هاردشو 4از 4 کرد 16 یا 32، متاسفانه فعلا پاسخ منتفیه... آره کیفیت خوبی داشته باشه، قیمتشم رو دویست باشه، مسلما از هیوندا بهتره(البته حدس براینه که دوربینش 8 واقعی نیست و 5 واقعیست)

واردبازار شده ولی قیمت دقیقشو نمیدونم. طبق قیمت توسایتهای مختلف، حدود 850-880 تومان

الان گوشی ThL W8+ هم اومد، به عنوان اولین گوشی با چیپست چهار هسته ایشون و کیفیت صفحه نمایشFHD 1900*1020 و حافظه 16 گیگ ، ولی جالبه: قطرش زیاده وهمین خیلیهارو احتمالا دلسرد میکنه:(البته باتریشم 2000 میلی آمپر هست)
ThL W8+ 5.0 Inch 1080P FHD Screen Smart Phone Android 4.2 MTK6589 Quad Core 16G Gray - Wholesale Electronics on AntElife.com
قیمتش 1,030,000-1,050,000 تومانه

omnia2

Registered User
لایک‌ها
46
دوستان یه سوال دسته ی یو اس بی هم به تبلت وصل میشه؟

godrat72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان خسته نباشد

می خاستم بدونم اونایی که با تی7 هیوندای کار کردن واقعا سی پی یوش 4 هسته اییه یا طبق کامنتای بالا تو بنجمارک دو هسته ای نشونش می ده؟؟؟؟

و یه سوال دیگه:چرا هر چی تو گوگل سرچ میکنم سایت رسمی هیوندای رو پیدا نمیتونم بکنم؟؟؟؟؟:eek:

اصلا شرکت معتبری هست که سایت داشته باشه؟؟؟؟

کمک لطفا چون یکیشو سفارش دادم اما هنوز دستم نرسیده !

nimasari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام
من t7 دارم
با برنامه antutu جهار هسته ای 1.4 ولی داخل setting تبلت دو هسته ای 1.6
باتریش خیلی ضعیفه (1.30 ) شارژر همش باید همراهت باشه
سرعتش بالا - کیفیت تصویر عالی - اینترنت wifi عالیه- با موس و کیبرد راحت میشه کار کرد
از دستم افتاد بعضی از نقاطش قابل لمس نیست ( تاچش باید عوض بشه قطعش پیدا نمیشه )
آقا امیر فرمودن با نمایندگی پدیده و عماد تماس گرفتم - هیچ کدوم حاضر نیستن خدمات بدن
سایت هیوندای : http://www.hyundai-digital.cn

Hyundai T7 Get Android 4.2 Jelly Bean Upgrade, Beta Firmware Download Here - Geek Gadgets

https://www.dropbox.com/s/ztp2ou84rl9p2ki/T7Android4.2_20130411.rar

Hyundai T7 QuadCore 7" HD-IPS Tablet - SlateDroid.com - Page 21.1

mobin111

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
25
سلام دوستان خسته نباشد

می خاستم بدونم اونایی که با تی7 هیوندای کار کردن واقعا سی پی یوش 4 هسته اییه یا طبق کامنتای بالا تو بنجمارک دو هسته ای نشونش می ده؟؟؟؟

و یه سوال دیگه:چرا هر چی تو گوگل سرچ میکنم سایت رسمی هیوندای رو پیدا نمیتونم بکنم؟؟؟؟؟:eek:

اصلا شرکت معتبری هست که سایت داشته باشه؟؟؟؟

کمک لطفا چون یکیشو سفارش دادم اما هنوز دستم نرسیده !

با سلام به شما دوست عزیز بنده این این تبلت رو همین الان دارم و می تونم بگم واقعا خیلی خوبه در مورد دو هسته ای وچهار هسته ای هم می تونم بگم وقتی از ش بنچمارک گرفتم امتیازش حدود 14500 شد که واقعا عالی و توی نرم افزار antut هم وقتی چک میکنم چهار هسته ای نشون میده

حالا نمیدونم شاید دو ورژن باشه شما هم تو antutu چک کن چون به نظرم نرم افزار معتبری هست

soosan22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
برای دوستانی که تبلت gps دار میخوان من اینو پیدا کردم...
Teclast G18 3G GPS Bluetooth Tablet Phone Dual Core Android 4.1 8 inch IPS 4GB UK Android

البته امیرخان در مورد کیفیتش بهتر میتونن نظر بدن

امیرخان بفرمایید.

(شاید اینجا جاش نباشه ولی ضمن عذرخواهی) امیر خان این Car DVR همون GPS هست یا چیز دیگه ایست؟ تو ایران کاربرد داره ؟ چند در میاد؟ ممنون.

godrat72

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
من t7 دارم
با برنامه antutu جهار هسته ای 1.4 ولی داخل setting تبلت دو هسته ای 1.6
باتریش خیلی ضعیفه (1.30 ) شارژر همش باید همراهت باشه
سرعتش بالا - کیفیت تصویر عالی - اینترنت wifi عالیه- با موس و کیبرد راحت میشه کار کرد
از دستم افتاد بعضی از نقاطش قابل لمس نیست ( تاچش باید عوض بشه قطعش پیدا نمیشه )
آقا امیر فرمودن با نمایندگی پدیده و عماد تماس گرفتم - هیچ کدوم حاضر نیستن خدمات بدن
سایت هیوندای : http://www.hyundai-digital.cn

Hyundai T7 Get Android 4.2 Jelly Bean Upgrade, Beta Firmware Download Here - Geek Gadgets

https://www.dropbox.com/s/ztp2ou84rl9p2ki/T7Android4.2_20130411.rar

Hyundai T7 QuadCore 7" HD-IPS Tablet - SlateDroid.com - Page 21.1

ممنون بابت راهنماییتون.

امیدوارم تبلت من تاچش درست باشه:(

http://www.hyundai-digital.cn

این سایت خرابه ها:hmm:

با سلام به شما دوست عزیز بنده این این تبلت رو همین الان دارم و می تونم بگم واقعا خیلی خوبه در مورد دو هسته ای وچهار هسته ای هم می تونم بگم وقتی از ش بنچمارک گرفتم امتیازش حدود 14500 شد که واقعا عالی و توی نرم افزار antut هم وقتی چک میکنم چهار هسته ای نشون میده

حالا نمیدونم شاید دو ورژن باشه شما هم تو antutu چک کن چون به نظرم نرم افزار معتبری هست

ممنون بابت راهنماییتون

شما هم مشکل تاچ دارید باهاش؟:eek:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا