amirbahalegharn
Registered User
ممنون امیر جان از جوابتون v813 سفید داره؟؟ یا فقط v812 سفید داره؟
امروز مبلغ رو کارت به کارت میکنم..
اونم سفید داره، براتون درمورد رنگش فردا میپرسم ازش(موجودش تو بازار کدومه یا هردوتاست)
1-بله، بی فلش هست -BSI cameraچند تا سوال داشتم اگه به ترتیب جواب بدید ممنون میشم:
1. این گوشی Lenovo a820 گویا دوربینش فلاش نداره. درسته؟
2. این دو گوشی iocean x7 --- Neo N003 کی وارد بازار جهانی میشن و قیمت شون افت میکنه؟ به نظرتون ارزش صبر کردن دارند؟
3. اینا (iocean x7 --- Neo N003 ) سایت رسمی دارند که پشتیبانی نرم افزاری داشته باشند؟
4.بین این دو و S5 Butterfly کدوم را پیشنهاد میکنید؟ چرا؟
2- تا اخر اپریل ارزش صبرکردن گوشیهای تازه رو داره که همشون خیلی عالیند.(انشالله دلار هم دست نخوره یا ارزونتر بشه)
3-iocean که تازه وارده ولی neo بوده قبلا هم... کیفیتت بدنه و ساخت بیرونی کار مستحکم و خوب، از ویژگیهاش بوده..(درمورد کیفیت کارش هم خوب بوده،زیاد تبلیغات نمیکنه و تعداد انبوه هم کار نمیکنه،برای همینم کمتر در معرض دید هست،البته ساپورت نرم افزاریشو اطلاعی ندارم و ندیدم جایی بررسی این مسالشو)
4-بسته به قیمت داره، هر سه خوبند در کل، خرید هرکدومش به معنای متضررشدن درنخریدن یکی دیگه نیست... ولی بزارید بیاند تا بهتر بشه قضاوت کرد...
آخه آقا امیر اینلیدرکیس چجوری با تبلت مچ میشه؟؟(کناراش که کشی ندارن برا نگه داشتنش)!
مغناطیسیه؟؟؟
یک holder یا نگه دارنده تعبیه شده ،اگه دقت کنید(در کل 3 تا، دو تاپایین، و یکی وسط بالا، تبلت بین اونها قرار میگیره و محکم میایسته)
باسلاممن ایشالا تا آخر هفته بهت خبر میدم، پولامو باید راست و ریس کنم. 915 تومن که برای novo9 میگید، قیمت تبلت+هزینه پست هستش دیگه؟ و اگه کمرکی بخوره به عهده خودمون هستش که شنیده بودم بین 25 تا 50 تومنه!!؟یعنی بیشتر میشه؟
ممنون
اگه دلار کم و بیش نشه، بله....
گمرکی هم به عهده خریداره و از همه رنج قیمتی هم هست....(مملکت دموکراسی کامل داره در گرفتن amount پول و پرکردن صندوق بیت المال). ولی معمول درکل هزینه بعد سفارش،بین 45 تومان تا 75 تومانه(هزینه ترخیص که بهش حالا دیگه میگن :پست هم بین 10 تا 15 تومانه)
باتشکر