• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
دوست عزی میتونید این مدل را واسم قیمت بگیرید توی اون سایته از memo7 ارزون تره ولی دوربین پشت نداره ولی 4 هسته ایه؟ نگاه کنید ببینید ارزش خرید داره؟ چند واسم میوفته
نسخه ی 16 گیگابایتی
Ainol Novo 7 Crystal 2 Quad Core Tablet PC 7 Inch MVA HD Screen Android 4.1 16GB White

8گیگابایتی
http://www.pandawill.com/ainol-novo...va-hd-screen-android-41-8gb-white-p72688.html

چند تا مدل دیگه هم بود توی دور بر 120 دلار ببینید کدوم بهتره و هزینشو واسم حساب کنید ازتون ممنونم

http://www.pandawill.com/ainol-novo...een-7-inch-16gb-dual-camera-black-p70966.html

http://www.pandawill.com/ployer-mom...roid-41-7-inch-hd-ips-screen-16gb-p69801.html

http://www.pandawill.com/window-yua...066-android-41-1gb-ram-16gb-white-p68641.html

http://www.pandawill.com/pipo-s3-du...oid-41-8gb-dual-camera-hdmi-white-p70920.html

میشه بگید قیمت هر کدمشون چند در میاد

Last edited:

nimasari

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
گمرک اینطوری حساب میکنه :

قیمت به دلار - 50$ *0.55*0.25 * 2478= هزینه گمرک

مثلا یک جنس 150 $ با ارز غیر مرجع 2478

150-50 *0.55*0.25 *2478 =34000 تومان

mj77

Registered User
لایک‌ها
6
سلام آقا امیر نظرتون در مورد گوشی: HDC Galaxy Note 2 Duel- NVIDIA Tegra 3 Quad Core 1.4GHz 2GB Ram 5.4 inch IPS HD و گوشی Firefly S8 bright- Exynos 5 Eight Core 1.2GHz 6.45inch FHD OGS Screen Android 4.2.1 Phone چیه؟ چند در می آد؟ ( البته دومی ظاهرا هنوز نیومده. ) ممنون.

8 هسته؟
32 رام؟و فول اچدی و 2 گیگ رم؟
فوق العاده است اگه واقعی باشه...
من از این سایت خوشم نمیاد.قیمتاش خیلی وسوسه کننده است ولی چند وقت پیش دیدم با کمال پر رویی یه چیپست دیگه رو جای اسنپ دراگون جا زده بود با نمره انتوتو 12000.البته 12000 هم خیلی خوبه نسبت به قیمت ولی همیشه میترسم رم و اینا رو هم دستکاری کنه.

werty12

Registered User
لایک‌ها
278
سلام داداش تبلت سیم کارت خور خیلی خفن داری؟ چه مدلی و چه قیمتی؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
دوست عزی میتونید این مدل را واسم قیمت بگیرید توی اون سایته از memo7 ارزون تره ولی دوربین پشت نداره ولی 4 هسته ایه؟ نگاه کنید ببینید ارزش خرید داره؟ چند واسم میوفته
نسخه ی 16 گیگابایتی
Ainol Novo 7 Crystal 2 Quad Core Tablet PC 7 Inch MVA HD Screen Android 4.1 16GB White

8گیگابایتی
Ainol Novo 7 Crystal 2 Quad Core Tablet PC 7 Inch MVA HD Screen Android 4.1 8GB White

چند تا مدل دیگه هم بود توی دور بر 120 دلار ببینید کدوم بهتره و هزینشو واسم حساب کنید ازتون ممنونم

Ainol Novo7 Venus Quad Core Tablet PC Android 4.1 IPS HD Screen 7 Inch 16GB Dual Camera Black

Ployer momo7 Talent Tablet PC RK3066 Android 4.1 7 Inch HD IPS Screen 16GB

Window (YuanDao) N70HD Dual Core Tablet PC 7 Inch IPS Screen RK3066 Android 4.1 1GB RAM 16GB White

PIPO S3 Dual Core Tablet PC 7 Inch IPS Screen Android 4.1 8GB Dual Camera HDMI White

میشه بگید قیمت هر کدمشون چند در میاد
باسلام
کلا چیپست atm رو نخرید و فقط rk3066/a31/rk3188/exynos/mtk6589 رو تهیه کنید، اصلا پردازشگر و گرافیک خوبی نیست در مقایه با اونها و فریب چهار هسته ای بودنشونو نخورید....

N70HD گرونتره و حدود 558 هست

Momo7 : مدت زمان تخفیفش برداشته شد و باقیمت روز 475 تومان هست.
momo7 talent: که بنظرم بالای در کل بهتره تا فقط یک کیفیت صفحه نمایش بالا رفتن و پول بیشتری دادن.....قیمتش برابر 535 هست.

Pipo s3 : 490
ونوس و کریستا تو ایران داره فروش میره وکاملا مصداق حرف همیشگی حرف چینیه: که فقط جنس بدشون وارد بازار میشه...(کیفیتش مشکل نداره ولی گرافیکش چرا....)

گمرک اینطوری حساب میکنه :

قیمت به دلار - 50$ *0.55*0.25 * 2478= هزینه گمرک

مثلا یک جنس 150 $ با ارز غیر مرجع 2478

150-50 *0.55*0.25 *2478 =34000 تومان

ممنون ولی صد در صد از رو این نمیرن.. تو شیراز مثلا میگن تبلت از چینه و گمرکش 45 تومانه.......زیاد رو محاسبات همه جا کار نیکنند ولی اگه داشته باشید فرمولشو بد نیست(در کل پنجاه تومان کنار بزارید، کمتر شد چه بهتر، بیشتر شد، نامردی کامله و نزارید...........)

سلام آقا امیر نظرتون در مورد گوشی: HDC Galaxy Note 2 Duel- NVIDIA Tegra 3 Quad Core 1.4GHz 2GB Ram 5.4 inch IPS HD و گوشی Firefly S8 bright- Exynos 5 Eight Core 1.2GHz 6.45inch FHD OGS Screen Android 4.2.1 Phone چیه؟ چند در می آد؟ ( البته دومی ظاهرا هنوز نیومده. ) ممنون.

هردو قابلیت تهیه، رو فعلا ندارند مگر از خود سایت فست کارد تک...که فری شیپینگ برای ایران نداره (محصولات زیر 200 دلار)

8 هسته؟
32 رام؟و فول اچدی و 2 گیگ رم؟
فوق العاده است اگه واقعی باشه...
من از این سایت خوشم نمیاد.قیمتاش خیلی وسوسه کننده است ولی چند وقت پیش دیدم با کمال پر رویی یه چیپست دیگه رو جای اسنپ دراگون جا زده بود با نمره انتوتو 12000.البته 12000 هم خیلی خوبه نسبت به قیمت ولی همیشه میترسم رم و اینا رو هم دستکاری کنه.
فستکارد تک هم چون هدفش تعدد محصولاته، آره،موبایلهای شرکتها و کارخونه ها و کلا هرجا بتونه رو سعی میکنه بیاره و بفروشه....دقیق و نادقیق بودن ویژگیها رو هم زیاد دقتی نداره بهش...

سلام داداش تبلت سیم کارت خور خیلی خفن داری؟ چه مدلی و چه قیمتی؟
بودجتون؟؟؟؟
Pipo m9 /m8pro 3g رو داریم با قیمت یک و پنجاه

تو سایز کوچک هم :
pipo m8 3g 8inch 5000mah Internet only : 750
pipo u3 3g 7Inch 3200mAh Phonecall&internet : 698

فعلا تو سیمکارتخورها، پیشنهادمون این دو تبلت هست..
البته :
hyundai t10 3g هم هست با قیمت 1,150,000 تومان
ولی بالاییها، در کل، بیشتر پیشنهاد میشن تا t10

همشون سفارش از چین هستند و......

mj77

Registered User
لایک‌ها
6
سلام مجدد.این گوشی رو فعلا انتخاب کردم:
iocean X7 Youth Android4.2 E-compass Quad Core 1.2GHz Dual Sim 5.0 inch FHD [3793] - US$199.99 - Smartphone Professional - EtoTalk
Let us focus on the Iocean X7 | Cheap android phone
کانفیگش فوق العاده است (شاید اگه فول اچدی نبود بهتر بود...فکر کنم فول اچدی رم 2 داشته باشه بهتره.)
قیمتش چقدر میفته؟
کیفیت ساختش خوبه؟(شرکتش و...).
بین این و Star S5 Butterfly کدومو بیشتر پیشنهاد میدید؟توی همین رنج اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید بگید لطفا.
نحوه خرید و اینکه من از الان تا وقتی که گوشی رو روشن کنم چه کارایی کنم رو لطفا بگید.
و اینکه امکان خرید کیف یا قاب و... هم هست؟فکر نکنم اینجا به این آسونیا براش پیدا بشه.
با تشکر.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام مجدد.این گوشی رو فعلا انتخاب کردم:
iocean X7 Youth Android4.2 E-compass Quad Core 1.2GHz Dual Sim 5.0 inch FHD [3793] - US$199.99 - Smartphone Professional - EtoTalk
Let us focus on the Iocean X7 | Cheap android phone
کانفیگش فوق العاده است (شاید اگه فول اچدی نبود بهتر بود...فکر کنم فول اچدی رم 2 داشته باشه بهتره.)
قیمتش چقدر میفته؟
کیفیت ساختش خوبه؟(شرکتش و...).
بین این و Star S5 Butterfly کدومو بیشتر پیشنهاد میدید؟توی همین رنج اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارید بگید لطفا.
نحوه خرید و اینکه من از الان تا وقتی که گوشی رو روشن کنم چه کارایی کنم رو لطفا بگید.
و اینکه امکان خرید کیف یا قاب و... هم هست؟فکر نکنم اینجا به این آسونیا براش پیدا بشه.
با تشکر.
iocean تازه کاره وبرای همین کمتر بهش اشاره میکنند و اعتماد،بنابراین نمیدونم پیشنهاد کنم یا نه...
ولی
Umi
فعلا قولتون نمیدم قابل تهیه باشه،چون بتازگی به بازار تعدادیش وارد شده ولی محدود...قیمت تخمینیش یک ملیونه ... x2 UMI رو خیلیها منتظرش بودند...نباید در کنترل کیفیتش ، کم کاری کرده باشند(مشابه ها : neo n003و ...)
از لحاظ کیفیت ساخت و .... شاید زوپو مشهورتر باشه zopo zp980 با قیمت یک و صدوهفتاد...مشهورتز ازاونها xiaomi /meizu هستند یا huawei و zte که خب قیمتهاون نزدیک 2 هست... فعلا رقیب اصلی Smasung s4 و آیفون 5 هم از شرکت لنوو بنام k900 هم وارد بازار شده و پیشنهاد میشه(اگه بودجه باشه) با قیمت :2,200 تومان
استار اس 5، کیفیت و قیمت و کانفیگ و... اش توسط خریدارها ثابت شده است و انشالله طی همین روزا هم یکی از بچه ها ازش ریویو میزاره و تو همین تاپیک کپیش میکنم براتون.... ولی خب کیفیت رزیلوشن پایینتره و قطعات بکار رفته ،حتما از زوپو ... کمتره...
پیدا میشه برای سایزهای 5 اینچ و.... ولی قابل سفارش هست....
لوازم جانبی شامل : 1-محافظ صفحه/ضدخش ، 2-کیف ، 3-باتری اضافه

لوازم جانبی زوپو، 92 تومانه....(فقط خود کیفش 15 دلاره حدودا)

لوازم جانبی استار، 72 تومانه

بقیه گوشیهای کمترازاینها،حدود 60-65 تومانه...مشابه هم،خب لوازم جانبیشون با هزینه یکسان گوشی مشابه خواهد بود.....

mj77

Registered User
لایک‌ها
6
iocean تازه کاره وبرای همین کمتر بهش اشاره میکنند و اعتماد،بنابراین نمیدونم پیشنهاد کنم یا نه...
ولی
Umi
فعلا قولتون نمیدم قابل تهیه باشه،چون بتازگی به بازار تعدادیش وارد شده ولی محدود...قیمت تخمینیش یک ملیونه ... x2 UMI رو خیلیها منتظرش بودند...نباید در کنترل کیفیتش ، کم کاری کرده باشند(مشابه ها : neo n003و ...)
از لحاظ کیفیت ساخت و .... شاید زوپو مشهورتر باشه zopo zp980 با قیمت یک و صدوهفتاد...مشهورتز ازاونها xiaomi /meizu هستند یا huawei و zte که خب قیمتهاون نزدیک 2 هست... فعلا رقیب اصلی Smasung s4 و آیفون 5 هم از شرکت لنوو بنام k900 هم وارد بازار شده و پیشنهاد میشه(اگه بودجه باشه) با قیمت :2,200 تومان
استار اس 5، کیفیت و قیمت و کانفیگ و... اش توسط خریدارها ثابت شده است و انشالله طی همین روزا هم یکی از بچه ها ازش ریویو میزاره و تو همین تاپیک کپیش میکنم براتون.... ولی خب کیفیت رزیلوشن پایینتره و قطعات بکار رفته ،حتما از زوپو ... کمتره...
پیدا میشه برای سایزهای 5 اینچ و.... ولی قابل سفارش هست....
لوازم جانبی شامل : 1-محافظ صفحه/ضدخش ، 2-کیف ، 3-باتری اضافه

لوازم جانبی زوپو، 92 تومانه....(فقط خود کیفش 15 دلاره حدودا)

لوازم جانبی استار، 72 تومانه

بقیه گوشیهای کمترازاینها،حدود 60-65 تومانه...مشابه هم،خب لوازم جانبیشون با هزینه یکسان گوشی مشابه خواهد بود.....
ممنون.
و قیمت اس5 چقدر میشه؟
زیاد نمیخوام خرج کنم در حد همین 800-900 نهایتا 1...
ی گوشی پیدا کردم که هنوز تاریخ انتشارش معلوم نیست ولی دیدنش خالی از لطف نیست.خیلی قشنگه.
Lando X02 is a classy looking 1080HD quad-core Chinese phone! - Gizchina.com

1134

Registered User
لایک‌ها
0
سلام قيمت گوشي+ FEITING H9500 چند ميشه وچند روز به شهرستان جم ميرسه

كسي نيست بداد اين سايت برسه جواب نميديد

Last edited:

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
ممنون.
و قیمت اس5 چقدر میشه؟
زیاد نمیخوام خرج کنم در حد همین 800-900 نهایتا 1...
ی گوشی پیدا کردم که هنوز تاریخ انتشارش معلوم نیست ولی دیدنش خالی از لطف نیست.خیلی قشنگه.
Lando X02 is a classy looking 1080HD quad-core Chinese phone! - Gizchina.com
بله،ولی حالا تا بیاد و... منتظر میمونیم...
s5 buterfly : 848
با یک ملیون هم میتونید zopo c2 رو بگیرید با کیفیت ساخت بالاتر و شفافیت بیشتر و.....

سلام قيمت گوشي+ FEITING H9500 چند ميشه وچند روز به شهرستان جم ميرسه

كسي نيست بداد اين سايت برسه جواب نميديد
قیمتش 785 تومانه ولی پیشنهادهامو، رو در زیر به دوست بعدی هم دادم....

سلام
میشه لطفا قیمت این گوشی رو بگید؟Buy HDC S4 GT-H9500 - 5 Inch HD Screen Quad-core 13MP Android Phone - White
گوشیهای طرح هم میارید ؟
پیشنهادم اینه که یکم مبلغ و بودجتونو ببرید بالا و s5 butterfly رو بگیرید باقیمت 848 تومان
کمتر ازاون از مارک بهتر :
freelander i30 هست باقیمت 820 تومان.

اکثرا طرح حای سامسونگ هستند ولی من فقط با نام برند و مدل میشناسم....اگه چیزی تو
antelife/pandawill/merimobiles دیدید،معمولا قابل تهیه هستند..گوشی پیشنهادی هم فعلا همون s5 هست که تایید شده هست...

تبلت اوندا v711s چطوره میگن ضخامت کم و 4 هسته ای هست و خیلی خوبه دوستان هم گفتن اینو بگیرم

یه موبایلی هم هست که میخواستم ببینم چند در میاد ؟ ارزش خرید داره ؟ خوبه؟

820 Smart Phone Android 4.1 OS BCM21654 1.0GHz 3G GPS 4.0 Inch 5.0MP Camera- Yellow
درموردموبایل ارزون هم، هفته دیگه دوباره hero v6888 رو میاریم..با دلار 3500 تومانی بود قیمتش 360 تومان...ارزونترین دو هسته ای IPS و باتری بالا....اون فروشش خوب بوده و ازلحاظ کلی از این سر و گردن بالاتری داره....

تبلتهای اوندا،از لحاظ کیفیت وساپورت نرم افزاری.... دروضعیت خیلی خوبی هستند.... فعلا قیمت از اون ورژنش ندارم...

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
قینتش همون 360 تومنه سایز صفحه چی کیفیت داره؟ hdرو پخش میکنه؟ فیلم برداری و عکس برداریش چطوره؟ باتری خیلی مهمه؟منوهاش فارسی میشه؟
شما اینو توصیه میکنید یا هایر w718 رو؟ قیمت اون 350 تومنه
اگه همون 350 یا 360 تومنه یکی میخواهم تا کی میارید؟

Last edited:

asal_b70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام.اقا امیر من نمیخوام بیشتر از700هزینه کنم.توی این رنج قیمت چی پیشنهاد میکنید؟صفحه نمایشش هم بین4.7تا5 اینچ باشه.این گوشی ها چطورن؟
ThL W100 Smartphone MTK6589 Quad Core Android 4.2 1G RAM 4.5 Inch IPS Screen
UMI S1 Smart Phone Android 4.2 MTK6589 Quad Core 5.0 Inch HD Screen 1G 8G
F600 Smart Phone MTK6589 Quad Core Android 4.1 1G RAM 3G GPS 4.7 Inch

این گوشی هایی که زیر100دلار هستن از لحاظ کیفیت چطورن؟
ممنون.

soosan22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
....
پیشنهادم، گوشیهای زیرهست :
N9589 & N9599 که هردو باقیمت 850 تومان ( 4گیگ) هست....برای ورژن 8 گیگ، فقط n9599 تو بازاره که با قیمت 868 تومان فروش میره...
باتشکر

سلام آقا امیر 1- منظورتون از n9599 ورژن 8 گیگ گوشی star n9599 هست یا گوشی HDC N9599 ؟ ضمنا 2- در صورتیکه منظورتون Star N9599 باشه ، می خواستم ببینم آیا HDC N9599 ورژن 8 گیگ داره یا نه و 3- قیمت فعلی هریک رو لطف کنید. ممنون از شما.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
من اين گوشي را ميخوام چطور سفارش بدم +FEITING H9500
نمیتونم به شما پخ بدم،چون اجازه پخ دادن از سایر یوزرها رو به خودتون بلاک کردید...
قینتش همون 360 تومنه سایز صفحه چی کیفیت داره؟ hdرو پخش میکنه؟ فیلم برداری و عکس برداریش چطوره؟ باتری خیلی مهمه؟منوهاش فارسی میشه؟
شما اینو توصیه میکنید یا هایر w718 رو؟ قیمت اون 350 تومنه
اگه همون 350 یا 360 تومنه یکی میخواهم تا کی میارید؟
هفته دیگه دوباره محموله جدیدشو کارخونه هیرو میده بیرون و در تعداد دوباره پیش فروشنده چینی موجود میشه....
مسلما از لحاظ کیفیت ساخت، IPS و باتری ودوهسته ای بودن و بنچمارک و.... ، هیرو وضعیت بهتری داره..اون خاصیت ضدآبش،شاید متمایز بکنه خیلی...بعلاوه موجود بودنش در ایران،همین دوتا فقط...
اگه دلار نره بالا و ثابت باشه،قیمت اونهم نباید تغییر کنه....

سلام.اقا امیر من نمیخوام بیشتر از700هزینه کنم.توی این رنج قیمت چی پیشنهاد میکنید؟صفحه نمایشش هم بین4.7تا5 اینچ باشه.این گوشی ها چطورن؟
ThL W100 Smartphone MTK6589 Quad Core Android 4.2 1G RAM 4.5 Inch IPS Screen
UMI S1 Smart Phone Android 4.2 MTK6589 Quad Core 5.0 Inch HD Screen 1G 8G
F600 Smart Phone MTK6589 Quad Core Android 4.1 1G RAM 3G GPS 4.7 Inch

این گوشی هایی که زیر100دلار هستن از لحاظ کیفیت چطورن؟
ممنون.
فقط فعلا همون Hero v6888 رو پیشنهاد میکنم که جوابشو پس داده تو فروش و.... هفته دیگه اواخر هفته، حتما احتمالا دوباره موجود هست....
ارزونترین چهار هسته ای ها :
Lenovo a820 : 635 ---قیمت کارخونش پایینتر اومده...
B94M Star : 650
ZTE V967S : 685(blue) , (white) : 720
البته THL w100 هم اومده و فعلا نداریمش اونجا، باقیمت 645 تومان حدودا..

درمورد گوشیهای پیشنهادیتون، اولی و سومی، مساله دار پیدا شده تو سایتهای مختلف.. اما یومی، فعلا پیشنهاد نکردم هیچ مدلیشو جز x2 .....(چون x1 که دو هسته ای بود، باوجودیکه یومی شرکت مشهوریه، ولی توش خوب کار نکرده بود....فعلا بنابراین رو گوشی که حساسیت جهانی داره، تکیه میکنم که انشالله مساله ای پیش نیاد)

باتشکر

سلام آقا امیر 1- منظورتون از n9599 ورژن 8 گیگ گوشی star n9599 هست یا گوشی HDC N9599 ؟ ضمنا 2- در صورتیکه منظورتون Star N9599 باشه ، می خواستم ببینم آیا HDC N9599 ورژن 8 گیگ داره یا نه و 3- قیمت فعلی هریک رو لطف کنید. ممنون از شما.

3&1-استار-- ورژن 4 گیگ با هشت گیگ فقط 22 تومان اختلاف داره---ورژن 4 گیگش قیمتش هست : 850 تومان هست و هشت گیگش با قیمت 870 تومان.star n9599
2-HDC رو فعلا ندارم قیمت ازش، البته کیفیتشم کمتر از مدل استار باید باشه(اختلاف قیمتشون یکم با توجه به یکسان بودن کارشون زیاده،و احتمالا مدل موفقی ازش نخواهد بود)، احتمال زیاد چون اون استار داره، این یکی هم داره..

Last edited:

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
هفته دیگه دوباره محموله جدیدشو کارخونه هیرو میده بیرون و در تعداد دوباره پیش فروشنده چینی موجود میشه....
مسلما از لحاظ کیفیت ساخت، IPS و باتری ودوهسته ای بودن و بنچمارک و.... ، هیرو وضعیت بهتری داره..اون خاصیت ضدآبش،شاید متمایز بکنه خیلی...بعلاوه موجود بودنش در ایران،همین دوتا فقط...
اگه دلار نره بالا و ثابت باشه،قیمت اونهم نباید تغییر کنه....
خب میتونید 350 تومن بیارید قیمت اخری که میارید چنده؟ راستی این سوالو توضیح ندادی کیفیت صفحه ش چطوره؟ کی موجود واسه فروش دارید
هیرو برند قابل اعتمادی هست
........
شما تعداد ایران میارید یا مثل تبلت ها سفارشی است؟

Last edited:

asal_b70

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
این دو مدل پیشنهادیتون
B94M Star و THL w100 مدلهای خوبی هستن.شما کدومو پیشنهاد میکنید؟قیمت نهاییش با هزینه پست و ...کلا چقدر میشه و چند روزه میرسه دستم؟
رام این گوشیها توی بازار هستش؟
راستی قیمت این مدل رو هم بگید.
http://www.fastcardtech.com/HDC-One-X-S720e
ممنون.

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا