1134
Registered User
سلام لطفا راهنمايي بفرمائيد چطور از شما پيام بگيرم ورفع بلوكه بكنم
گوشي feiting h 9500 ميخوام
سلام
تنها انتخاب عالیتون، :
با قیمت 535 تومانه
Discount China ZTE V970 MTK6577 Dual Core Android 4.0 4.3 Inch IPS Screen Dual Sim GPS 3G Smart Phone [1216227] - US$136.99 : Uredeal.com
هم برندش معتبر جهانی هست و هم رم یک گیگ داره و صفحه IPS و دو هسته ای و ارزان و......
پیشنهاد میکنم مبلغتو 50 تومان ببر بالاتر، اونوقت چهار هسته ای گیرت میاد با ویژگیهای خیلی خوب ،
میتونی ویژگیها رو با برندها مقایسه کنی :
Jiayu g2s دوهسته ای هم تازه اومده با قیمت : 645
اما چهار هسته ای ها:
قیمت پایین :(حدود 700 و پایین)
Lenovo a820 : 635
B94M Star : 648
ZTE V967S : 685(blue)
مطمئنا دیگه سراغ ace2 یا p یا سولا و.. نمیری....
باتشکر
دادا بقیه برند هایی که لینک دادی رو نمیشناسم خدایی....اینا واقعا خارج از چین هم معتبره؟
فقط این یکی که لینک دادی دلم رو برد
Lenovo A820 Android 4.1 Jelly Bean Quad Core 1.2GHz Dual Sim 4.5 inch qHD [3758] - US$143.99 - Smartphone Professional - EtoTalk
این 635 دادا؟؟؟
عجب چیزیه داداش!!! این دو سیم همزمانش به این صورته که اون یکی موقع مکالمه از دسترس خارج میشه؟
وسوسه شدم....
اینا خراب بشه توی ایران تعمیر نمیکنن که اون وقت چه خاکی باید به سرم بریزم؟
داداش خدایی این اصلش رو به ما میدی 635؟؟
اون وقت با این امکانات! چرا اینقدر ارزونه؟
عجب چیزیه دادا!!!
8 مگا پیکسل!!!!
من اکسپریا U بخرم 600 تومن 5 مگا پیکسله!!
دادا این دقیقا مارک لنوو ه که لپ تاپ هاش در بازار ایران هست دیگه؟
من اینو میخوام دادا چه کار باید بکنم؟؟؟
چند وقته به دستم میرسه؟
داداش مثل اینکه تازه با برندهای چینی آشنا شدی ها :دی
خیلی از برندهای معروف چینی دست کمی از برندهای معروف آمریکایی و اروپایی ندارن
متاسفانه چون تاجرهای ایرانی جنس های آشغال چینی رو میارن ما فکر میکنیم جنس چینی یعنی جنس بد!
اما فقط کافیه بدونی چرا چین دنیا رو گرفته؟ فکر میکنی با کالاهایی مشابه اون چیزایی که توی ایران هست بازار دنیا رو دستش گرفته؟ :دی
من تبلت آینول فایر دارم که سر تر از تبلتهای سامسونگ و نکسوس هست. خیلی سر تره. چون با اونا هم کار کرده بودم میگم.
آخ هم نگفته تو این یک سال
گوشی های چینی هم برندهایی مثل zopo , Lenovo , thl , ... خیلی سر هستن
قیمت ها رو هم تعجب نکن
این گوشیهای برند که تو بازار میبینی پول برندشون رو میگیرن نه کیفیتشون رو
خیلیهاشون هم چینی هستن (یعنی کپی شدن) که کیفیتشون قابل مقایسه با برندهای چینی نیست
من جدیدا دو مدل zopo c2 سفارش دادم. اما چون نیاز داشتم به یک تاریخ تولد خاصی برای هدیه دادن برسه مجبور شدن خریدم رو از استارتر کنسل کنم و از یک سایت دیگه با پست سریع خرید کنم و هزینه بیشتری بدم. اما خیلی صادقانه استارتر گفت که تا اون تاریخ دستت نمیرسه و پول رو پس داد تا از جای دیگه خرید کنم
با گوشی zopo c2 که کار میکنید هیچ چیزی کمتر از برندهای آمریکایی نداره و بسیار هم خوب هست
دادا دمت گرمخدایی تا الان فکر میکردم گوشی چینی های بازار یعنی آشغال غیر از اونایی که تحت لیسانس هستند. اصلا نمیدونستم Lenovo گوشی هم میزنه!
الان من شب خوابم نمی بره چه کنم؟
دادا این Lenovo که ایشون لینک داده به من میگه 635 ..حتما کلی هم باید پول گمرک و ...بدم که آره؟![]()
کلا بجز همون n9500 که معرفی کردم، از برندهای feitang و hdc نگیرید، چون خرابی در دوربین و هنگ و close force app وغیره زیاد داشتند.....سلام لطفا راهنمايي بفرمائيد چطور از شما پيام بگيرم ورفع بلوكه بكنم
لنزون هم ممهمه،چون اون هشتیها هم مکنه 5 باشند ولی این zte واقعا پنج باشه ودرضمن پنج با کیفیت هم باشه...بالاخره،همیشه ی چیزیشو کم میزارن تا هم جای محصول مشابه دادن داشته باشه و هم قیمت مناسبی نسبت به رقیبشون بتونند بدن...خداییش دیگه این مدل تکه ZTE V967S هرکی میخواد تا700 هزینه کنه عالیه فقط کاش دوربینش 8بود تکمیل میشد
UMI x1s : 730سلام لطفا این دومدل رو هم قیمت بدید
Umi X1s
و این مدل وین فون ۸ Huawei Ascend W1 (W1-U00) WindowsPhone 8 Dual Core 1.2GHz 4.0 Inch WVGA NFC
Huawei Ascend W1 (W1-U00) WindowsPhone 8 Dual Core 1.2GHz 4.0 Inch WVGA NFC [3661] - US$169.99 - Smartphone Professional - EtoTalk
یه سوال فنی هم دارم
دوستانی که با این گوشیهای چینی کار کردن آیا این گوشی ها otg برای استفاده موس و کیبرد و فلش ساپور میکنن؟
دادا دمت گرمخدایی تا الان فکر میکردم گوشی چینی های بازار یعنی آشغال غیر از اونایی که تحت لیسانس هستند. اصلا نمیدونستم Lenovo گوشی هم میزنه!
الان من شب خوابم نمی بره چه کنم؟
دادا این Lenovo که ایشون لینک داده به من میگه 635 ..حتما کلی هم باید پول گمرک و ...بدم که آره؟![]()
سلامسلام
دوستانی که zopo c2 رو خریدن لطفا یه ری ویو ازش بیان بنویسن!
بالای گوشی آرم zopo خورده؟ یا فقط پشتش خورده؟
امیر جان خودتم اگه باهاش کار کردی بد نیست یه ری ویو بدی ازش!
کلا بد نیست باب بشه بچه هایی که گوشی یا تبلت میخرن بعدش بیان مزایا و معایبش رو بگن!
همه چهار هسته ای هاشون واقعا می ارزند.... الان شما با 670 حالا بگیم با پول گمرکش، بشه 700 تومان، میتونید ace 2 samsung رو بگیرید، مقایسه کنید امکانات و باتری و.....حدس بزنید میارزه یا نه حالا واقعا..عزیز این لنووو که لینک دادید به من یه مدل ارزون تر نداره یه پله از این پایین تر؟
می ارزه 670 تومن برای این بدم؟
همه چهار هسته ای هاشون واقعا می ارزند.... الان شما با 670 حالا بگیم با پول گمرکش، بشه 700 تومان، میتونید ace 2 samsung رو بگیرید، مقایسه کنید امکانات و باتری و.....حدس بزنید میارزه یا نه حالا واقعا..
باتشکر
ارزونترین قیمت باکانفیگ MTK6589 همین مدله... دیگه ارزونتر از خودشم نداریم با کیفیت....خب میشه لطفا یه مدل پایین تر رو در این برند لنوو بگید؟
نمیشناسم این مدل رو..لینک بدید،اگه میسر بود تهیش، اعلام میکنم خدمتتون...حدودای Sheng 7 چقدر در میاد ؟
ارزونترین قیمت باکانفیگ MTK6589 همین مدله... دیگه ارزونتر از خودشم نداریم با کیفیت....
اوکی عزیز
پس من 635 تومن بریزم به حسابتون؟
سلام
میشه راجع به این لینک توضیح بدید.قیمت اس 3 چقدر میشه؟Best Deal: Buy Samsung Galaxy S III at low cost for Rs. 22,945
اینم یک لینک دیگه از اس3 Best Deals: Buy Samsung Galaxy S3 at lowest price just for Rs. 28,900