• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

1134

Registered User
لایک‌ها
0
سلام لطفا راهنمايي بفرمائيد چطور از شما پيام بگيرم ورفع بلوكه بكنم
گوشي feiting h 9500 ميخوام

medza

Registered User
لایک‌ها
22
دوستایی که در باره کیفیت دوربین گوشیا سوال میکنن که سوال خودمم بود تو اون یکی تایپیک اقا امیر یکی از دوستان یه ریو از گوشی star b94m گذاشته که عکس اخرشو با دوربین خود گوشی گرفته که رزولیشنش 3072*4076 هست که میشه همون 12.6 مگا پیکسل.فروش: فروش گوشیهای باکیفیت و قدرتمند دو هسته ای ها و چهارهسته ای های چینی -قیمتی ارزان + HTC

rafiepersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام لطفا این دومدل رو هم قیمت بدید
Umi X1s
و این مدل وین فون ۸ Huawei Ascend W1 (W1-U00) WindowsPhone 8 Dual Core 1.2GHz 4.0 Inch WVGA NFC
Huawei Ascend W1 (W1-U00) WindowsPhone 8 Dual Core 1.2GHz 4.0 Inch WVGA NFC [3661] - US$169.99 - Smartphone Professional - EtoTalk
یه سوال فنی هم دارم
دوستانی که با این گوشیهای چینی کار کردن آیا این گوشی ها otg برای استفاده موس و کیبرد و فلش ساپور میکنن؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
سلام
تنها انتخاب عالیتون، :
با قیمت 535 تومانه
Discount China ZTE V970 MTK6577 Dual Core Android 4.0 4.3 Inch IPS Screen Dual Sim GPS 3G Smart Phone [1216227] - US$136.99 : Uredeal.com
هم برندش معتبر جهانی هست و هم رم یک گیگ داره و صفحه IPS و دو هسته ای و ارزان و......

پیشنهاد میکنم مبلغتو 50 تومان ببر بالاتر، اونوقت چهار هسته ای گیرت میاد با ویژگیهای خیلی خوب ،

میتونی ویژگیها رو با برندها مقایسه کنی :

Jiayu g2s دوهسته ای هم تازه اومده با قیمت : 645

اما چهار هسته ای ها:

قیمت پایین :(حدود 700 و پایین)
Lenovo a820 : 635
B94M Star : 648
ZTE V967S : 685(blue)

مطمئنا دیگه سراغ ace2 یا p یا سولا و.. نمیری....

باتشکر

دادا بقیه برند هایی که لینک دادی رو نمیشناسم خدایی....اینا واقعا خارج از چین هم معتبره؟

فقط این یکی که لینک دادی دلم رو برد

Lenovo A820 Android 4.1 Jelly Bean Quad Core 1.2GHz Dual Sim 4.5 inch qHD [3758] - US$143.99 - Smartphone Professional - EtoTalk

این 635 دادا؟؟؟

عجب چیزیه داداش!!! این دو سیم همزمانش به این صورته که اون یکی موقع مکالمه از دسترس خارج میشه؟

وسوسه شدم....

اینا خراب بشه توی ایران تعمیر نمیکنن که اون وقت چه خاکی باید به سرم بریزم؟

داداش خدایی این اصلش رو به ما میدی 635؟؟

اون وقت با این امکانات! چرا اینقدر ارزونه؟

عجب چیزیه دادا!!! :eek:

8 مگا پیکسل!!!!

من اکسپریا U بخرم 600 تومن 5 مگا پیکسله!!

دادا این دقیقا مارک لنوو ه که لپ تاپ هاش در بازار ایران هست دیگه؟

من اینو میخوام دادا چه کار باید بکنم؟؟؟

چند وقته به دستم میرسه؟

Last edited:

Hamid Miran

Registered User
لایک‌ها
51
دادا بقیه برند هایی که لینک دادی رو نمیشناسم خدایی....اینا واقعا خارج از چین هم معتبره؟

فقط این یکی که لینک دادی دلم رو برد

Lenovo A820 Android 4.1 Jelly Bean Quad Core 1.2GHz Dual Sim 4.5 inch qHD [3758] - US$143.99 - Smartphone Professional - EtoTalk

این 635 دادا؟؟؟

عجب چیزیه داداش!!! این دو سیم همزمانش به این صورته که اون یکی موقع مکالمه از دسترس خارج میشه؟

وسوسه شدم....

اینا خراب بشه توی ایران تعمیر نمیکنن که اون وقت چه خاکی باید به سرم بریزم؟

داداش خدایی این اصلش رو به ما میدی 635؟؟

اون وقت با این امکانات! چرا اینقدر ارزونه؟

عجب چیزیه دادا!!! :eek:

8 مگا پیکسل!!!!

من اکسپریا U بخرم 600 تومن 5 مگا پیکسله!!

دادا این دقیقا مارک لنوو ه که لپ تاپ هاش در بازار ایران هست دیگه؟

من اینو میخوام دادا چه کار باید بکنم؟؟؟

چند وقته به دستم میرسه؟

داداش مثل اینکه تازه با برندهای چینی آشنا شدی ها :دی
خیلی از برندهای معروف چینی دست کمی از برندهای معروف آمریکایی و اروپایی ندارن
متاسفانه چون تاجرهای ایرانی جنس های آشغال چینی رو میارن ما فکر میکنیم جنس چینی یعنی جنس بد!
اما فقط کافیه بدونی چرا چین دنیا رو گرفته؟ فکر میکنی با کالاهایی مشابه اون چیزایی که توی ایران هست بازار دنیا رو دستش گرفته؟ :دی
من تبلت آینول فایر دارم که سر تر از تبلتهای سامسونگ و نکسوس هست. خیلی سر تره. چون با اونا هم کار کرده بودم میگم.
آخ هم نگفته تو این یک سال
گوشی های چینی هم برندهایی مثل zopo , Lenovo , thl , ... خیلی سر هستن
قیمت ها رو هم تعجب نکن
این گوشیهای برند که تو بازار میبینی پول برندشون رو میگیرن نه کیفیتشون رو
خیلیهاشون هم چینی هستن (یعنی کپی شدن) که کیفیتشون قابل مقایسه با برندهای چینی نیست
من جدیدا دو مدل zopo c2 سفارش دادم. اما چون نیاز داشتم به یک تاریخ تولد خاصی برای هدیه دادن برسه مجبور شدن خریدم رو از استارتر کنسل کنم و از یک سایت دیگه با پست سریع خرید کنم و هزینه بیشتری بدم. اما خیلی صادقانه استارتر گفت که تا اون تاریخ دستت نمیرسه و پول رو پس داد تا از جای دیگه خرید کنم
با گوشی zopo c2 که کار میکنید هیچ چیزی کمتر از برندهای آمریکایی نداره و بسیار هم خوب هست

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
داداش مثل اینکه تازه با برندهای چینی آشنا شدی ها :دی
خیلی از برندهای معروف چینی دست کمی از برندهای معروف آمریکایی و اروپایی ندارن
متاسفانه چون تاجرهای ایرانی جنس های آشغال چینی رو میارن ما فکر میکنیم جنس چینی یعنی جنس بد!
اما فقط کافیه بدونی چرا چین دنیا رو گرفته؟ فکر میکنی با کالاهایی مشابه اون چیزایی که توی ایران هست بازار دنیا رو دستش گرفته؟ :دی
من تبلت آینول فایر دارم که سر تر از تبلتهای سامسونگ و نکسوس هست. خیلی سر تره. چون با اونا هم کار کرده بودم میگم.
آخ هم نگفته تو این یک سال
گوشی های چینی هم برندهایی مثل zopo , Lenovo , thl , ... خیلی سر هستن
قیمت ها رو هم تعجب نکن
این گوشیهای برند که تو بازار میبینی پول برندشون رو میگیرن نه کیفیتشون رو
خیلیهاشون هم چینی هستن (یعنی کپی شدن) که کیفیتشون قابل مقایسه با برندهای چینی نیست
من جدیدا دو مدل zopo c2 سفارش دادم. اما چون نیاز داشتم به یک تاریخ تولد خاصی برای هدیه دادن برسه مجبور شدن خریدم رو از استارتر کنسل کنم و از یک سایت دیگه با پست سریع خرید کنم و هزینه بیشتری بدم. اما خیلی صادقانه استارتر گفت که تا اون تاریخ دستت نمیرسه و پول رو پس داد تا از جای دیگه خرید کنم
با گوشی zopo c2 که کار میکنید هیچ چیزی کمتر از برندهای آمریکایی نداره و بسیار هم خوب هست

دادا دمت گرم :rolleyes: خدایی تا الان فکر میکردم گوشی چینی های بازار یعنی آشغال غیر از اونایی که تحت لیسانس هستند. اصلا نمیدونستم Lenovo گوشی هم میزنه!

الان من شب خوابم نمی بره چه کنم؟ :D

دادا این Lenovo که ایشون لینک داده به من میگه 635 ..حتما کلی هم باید پول گمرک و ...بدم که آره؟ :(

medza

Registered User
لایک‌ها
22
دادا دمت گرم :rolleyes: خدایی تا الان فکر میکردم گوشی چینی های بازار یعنی آشغال غیر از اونایی که تحت لیسانس هستند. اصلا نمیدونستم Lenovo گوشی هم میزنه!

دادا این Lenovo که ایشون لینک داده به من میگه 635 ..حتما کلی هم باید پول گمرک و ...بدم که آره؟ :(

شب استامینیفون کدئین بخور.:blush:

.ASHKAN.

Registered User
لایک‌ها
9
سلام

دوستانی که zopo c2 رو خریدن لطفا یه ری ویو ازش بیان بنویسن!
بالای گوشی آرم zopo خورده؟ یا فقط پشتش خورده؟
امیر جان خودتم اگه باهاش کار کردی بد نیست یه ری ویو بدی ازش!
کلا بد نیست باب بشه بچه هایی که گوشی یا تبلت میخرن بعدش بیان مزایا و معایبش رو بگن!

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام لطفا راهنمايي بفرمائيد چطور از شما پيام بگيرم ورفع بلوكه بكنم
گوشي feiting h 9500 ميخوام
کلا بجز همون n9500 که معرفی کردم، از برندهای feitang و hdc نگیرید، چون خرابی در دوربین و هنگ و close force app وغیره زیاد داشتند.....

چون خیلی ها میپرسند در مورد اسمارتفونی با شکل و شمایل s4 ، فعلا n9500 رو قیمت داریم و در دو کانفیگش ارایه میشه :

N9500 S IV 5Inch IPS HD 1280*720 13MP 1GB Android 4.2
قیمت در دو کانفیگ :
4GB : 790
8GB : 815

Samsung Galaxy S4 Alternative - Orient N9500 - MTK6589 Quad Core 5.0 inch HD Screen 13.0MP Camera (Black

خداییش دیگه این مدل تکه ZTE V967S هرکی میخواد تا700 هزینه کنه عالیه فقط کاش دوربینش 8بود تکمیل میشد
لنزون هم ممهمه،چون اون هشتیها هم مکنه 5 باشند ولی این zte واقعا پنج باشه ودرضمن پنج با کیفیت هم باشه...بالاخره،همیشه ی چیزیشو کم میزارن تا هم جای محصول مشابه دادن داشته باشه و هم قیمت مناسبی نسبت به رقیبشون بتونند بدن...

سلام لطفا این دومدل رو هم قیمت بدید
Umi X1s
و این مدل وین فون ۸ Huawei Ascend W1 (W1-U00) WindowsPhone 8 Dual Core 1.2GHz 4.0 Inch WVGA NFC
Huawei Ascend W1 (W1-U00) WindowsPhone 8 Dual Core 1.2GHz 4.0 Inch WVGA NFC [3661] - US$169.99 - Smartphone Professional - EtoTalk
یه سوال فنی هم دارم
دوستانی که با این گوشیهای چینی کار کردن آیا این گوشی ها otg برای استفاده موس و کیبرد و فلش ساپور میکنن؟
UMI x1s : 730
در مورد یومی حواستون به این مساله باشه که یومی x1دوهسته ای برگشتی زیاد داشت، برای همینم تو مدلهایم باوجودیکه گوریل گلس هست،معرفیش نمیکنم...

huawei ascend w1 هم 750 هست ولی فعلا اندرویدروپیشنهاد میدم تا ویندوز برای گوشیها....اینتل وارد کارزار موبالها شده به صورت جدی ولی ویندوز یکم عقب گرد داشته بعد از رفتن ریسش(بیل گیتز) عین اپل (استیوجابز)...آندروید محبوب تر و روون تر میتونه باشه و درضمن انتخابات بیشتری رو در اختیارتون بگذاره(کانفیگ های متفاوت)

گمرک بین 25 تا 50 تومانه--معمول 30 تا 40-

باتشکر

سلام

دوستانی که zopo c2 رو خریدن لطفا یه ری ویو ازش بیان بنویسن!
بالای گوشی آرم zopo خورده؟ یا فقط پشتش خورده؟
امیر جان خودتم اگه باهاش کار کردی بد نیست یه ری ویو بدی ازش!
کلا بد نیست باب بشه بچه هایی که گوشی یا تبلت میخرن بعدش بیان مزایا و معایبش رو بگن!
سلام
فعلا خودم باهاش از نزدیک کار نکردم، ولی احتمالا یکی (یا این یا zp980 32GB) سفارش میگیرم برای تولد کسی تو تابستون...نگران کیفیتش نیستم چون هم زوپو هست و هم امکاناتش و ppi اش مسلما خیره کننده است..صداش هم باید با کیفیت وشفاف باشه ازاونجاییکه از شرکت قدیمی معروف یاماها استفاده کرده... فعلا چه star s5 butterfly بگیری و چه zopo، بیش از حد خوشحال و راضی خواهی بود...تنها مساله بزرگ این گوشی، باتریشه که برای یک روز کامل مسلما جواب نخواهد داد(صفحه بزرگ و چنین کیفیت صفحه نمایشی، مسلما 2000 میلی آمپر، برای نگه داشتن شارژ کامل یک روز کافی نیست، البته میشه Pixel density یا brightness و یا با روشهای دیگه عمر باطری رو بیشتر کرد ولی بصورت استفاده معمول و بدون دست زدن به چیزی، احتمال زیاد یکبار شارژ برای یک روز کامل استفاده کم میاره...)

همه وقتشو ندارند یا حوصلشو... وگرنه میگم هر ازگاهی به بعضی از خریدارها..ولی خب زندگی هست و یک سر وصد سودا......
این لینک رو ببین، فقط پشتش آرم خورده:
ZOPO C2 free DHL Ultra-Narrow Android4.2 Quad Core 1.2GHz Dual Sim 5.0 inch FHD 13.0MP [3843] - US$254.99 - Smartphone Professional - EtoTalk

اینهم مقایسه umi x2 و zopo zp980 که تقریبا عین c2 هست...
UMi X2 Vs Zopo ZP980 : Which one is better ?
باتشکر

Last edited:

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
عزیز این لنووو که لینک دادید به من یه مدل ارزون تر نداره یه پله از این پایین تر؟

می ارزه 670 تومن برای این بدم؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
عزیز این لنووو که لینک دادید به من یه مدل ارزون تر نداره یه پله از این پایین تر؟

می ارزه 670 تومن برای این بدم؟
همه چهار هسته ای هاشون واقعا می ارزند.... الان شما با 670 حالا بگیم با پول گمرکش، بشه 700 تومان، میتونید ace 2 samsung رو بگیرید، مقایسه کنید امکانات و باتری و.....حدس بزنید میارزه یا نه حالا واقعا..

باتشکر

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
همه چهار هسته ای هاشون واقعا می ارزند.... الان شما با 670 حالا بگیم با پول گمرکش، بشه 700 تومان، میتونید ace 2 samsung رو بگیرید، مقایسه کنید امکانات و باتری و.....حدس بزنید میارزه یا نه حالا واقعا..

باتشکر

خب میشه لطفا یه مدل پایین تر رو در این برند لنوو بگید؟

4870x2

Registered User
لایک‌ها
4
حدودای Sheng 7 چقدر در میاد ؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
خب میشه لطفا یه مدل پایین تر رو در این برند لنوو بگید؟
ارزونترین قیمت باکانفیگ MTK6589 همین مدله... دیگه ارزونتر از خودشم نداریم با کیفیت....

حدودای Sheng 7 چقدر در میاد ؟
نمیشناسم این مدل رو..لینک بدید،اگه میسر بود تهیش، اعلام میکنم خدمتتون...

********************************************************************************
اینم چون خیلی ها میپرسند تو پخ ازم :

عکسهای گرفته شده با دوربین zopo c2 / Zopo Zp980 از سایت نمایندگی فروش :

www.zopomobileshop.com/gallery.php?id_product=107

و این سایتها :

www.ozbargain.com.au/node/101435‎

Android Phone Review - Zopo C2 - Paperblog

باتشکر

rafiepersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام
لطفا این گوشی رو هم قیمت بدین
+Star B49M
دقت کنید مدل پلاس هست به خاطر تعداد رنگ صفحه نمایش که 16000K هست در مقایسه با مدل معمولی

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
اوکی عزیز

پس من 635 تومن بریزم به حسابتون؟

آره دیگه، بهتون فکر کنم پخ شد تو پیامک هایی که دادید...

سلام
میشه راجع به این لینک توضیح بدید.قیمت اس 3 چقدر میشه؟Best Deal: Buy Samsung Galaxy S III at low cost for Rs. 22,945
اینم یک لینک دیگه از اس3 Best Deals: Buy Samsung Galaxy S3 at lowest price just for Rs. 28,900

برندها تو ایران ارزونترند، از همین بازار داخل تهیه کنید، بهتره.....(حدود 1,455 - 1,550 هست قیمتش دیگه)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا