• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
عزیز این Lenovo a820 : 635

مسیج فارسی بیاد برامون میخونه؟؟؟ یا مربع نشون میده؟

کیبورد فارسی یا عربی که مسلما نداره.

E.N

Registered User
لایک‌ها
125
الان بهترین گوشی توی اینا که صفحه بالای 4.7 داشته باشه کدومه؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
حاج امیر این فکر کنم عالی باشه اگه مشخصاتش راست باشه بچه ها معرفی کنی یه برسی بکنن
Verne V5 MT6589 Quad Core 3G WCDMA Android4.2.1 1.2GHz Dual Sim 5.0" IPS 1280*720 Dual Camera
این همون گوشی Vowney v5 هست.. مارکش معلوم نیست چیه ولی بدلیل قیمت و کیفیت صفحه نمایش و شکلش، طرفدارای خاص خودشو پیدا رده..ساپورت نرم افزاری و کیفیت ساختش، فعلا معلوم نیست...امسال شرکتهای زیادی وارد کارزار MTK6589 ها شدند......

سلام
لطفا این گوشی رو هم قیمت بدین
+Star B49M
دقت کنید مدل پلاس هست به خاطر تعداد رنگ صفحه نمایش که 16000K هست در مقایسه با مدل معمولی
باسلام
کلا مدل b94m دارای 16 هزارپیکسل هست،نه 256 که ذکر شده در بعضی سایتها...مدل پلاس نداره(تو سایتهای چینی بگردید، متوجه میشید)
و این هم ریویو ازش توسط یکی از بچه هایی که خریده بود :
سلام
با اعلام شرمندگی بابت تاخیر واسه گذاشتن این پست خدمت امیر اقا و تشکر از ایشون واسه پیگیری جدیدترین سفارشم که یک گوشی Star B94m بود. http://forum.irantrack.com/images2/smilies/thankyou.gif
بماند که اول قرار بود یه گوشی کاملا متفاوت با این گوشی بگیرم که یکسری اتفاقات باعث شد امیر اجان این گوشی رو واسه من سفارش بده و تا رسید دستم یه اتفاقات دیگه افتاد که باعث شد این سفارش و این گوشی خاص بشه
در واقع من این گوشی رو واسه یکی از نزدیکان می خواستم واسه همین زیاد دستم نبود ولی خوب تا حدی که بتونم سعی میکنم اطلاعات خوبی به دوستان بدم

اول متعلقات باکس گوشی :

http://forum.irantrack.com/attachmen...4t-img_-_-.jpg
http://forum.irantrack.com/attachmen...t-dsc00076.jpg

1. شارژر که کابلش جدا میشه واسه ارتباط با کامپیوتر
2. باطری یدکی ( 2000 میلی امپر ) که خوب یکی از نقاط مثبتشه
3. هندزفری ، صداش بد نیست البته میتونست با توجه به کیفیت گوشی بهتر باشه چه از لحاظ ظاهر و هم صدا
4. مینی قلم
5. محفظ صفحه یدکی که البته یدونه روش چسبیده بود
6. کیف گوشی. اینو بگم با کیفش خیلی حال کردم اولین مدلیه که میبینم مثل گوشی های برند تو بازار کیف مخصوص داره و ظریف کاری ها هم توش لحاظ شده بود و گوشی خیلی راحت داخلش نصب میشه
و نهایتا دفترچه راهنما
- میشه گفت باکس کاملی داره ولی بزرگترین نقصی که من دیدم این بود که یه همچین گوشی، مموری کارت همراش نداشت

اینم یکسری عکس از خود گوشی فقط یادم رفت از پشتش عکس بگیرم . پشتش یکدست صاف و مشکی تقریبا براق که تنها نوشه روش کیفیت
12HD.
در کل از لحاظ ظاهری بخوای قضاوت کنم زیاد تاپ نیست ولی به اندازه کافی گوشی ظریف و خوش استیل و خوش دست و با کلاس هست
http://forum.irantrack.com/attachmen...t-dsc00078.jpghttp://forum.irantrack.com/attachmen...t-dsc00079.jpghttp://forum.irantrack.com/attachmen...t-dsc00080.jpg

مشخصات کلی گوشی رو از لینک زیر میتونید ببینید:
http://www.bigboxsave.com/star-b94m-...wcdma-gps.html

اینم یکسری عکس که خودم گرفتم
http://forum.irantrack.com/attachmen...t-dsc00081.jpghttp://forum.irantrack.com/attachmen...t-dsc00082.jpg

- اینم یه عکس که با همین گوشی گرفتم
ریا نباشه پازل رو خودم جمع کردم ( 3000 تکه روانزبرگر)

http://forum.irantrack.com/attachmen...6392622t-1.jpg

صفحه نمایش کیفیتش عالی با نور خوب که تو افتاب هم براحتی میشه کار کرد. ویدیو هم باهاش تست کردم عالی بود
از لحظ سرعت هم با لانچر شرکت Go به راحتی و خیلی روان کار میکنه زمان پاسخش خیلی خوبه . بازی زیاد روش ریختم از جمله آسفالت که به راحتی کار می کرد.
وای فای قوی که خیلی خوب میشد از اینترنت استفاده کرد. و gps و gprs قوی
وقتی سیم کارت همراه اولم رو گذاشتم بعد از چند لحظه دیدم بدون هیچ تنظیماتی اینترنت gprs فعال شد و بخوبی کار می کرد
چیز جالبی دیگه که داره بعد از انتخاب زبان فارسی تقریبا تمام قسمت ها فارسی میشه از جمله ساعت و تاریخ و منو ها و بیشتر قسمت های گوشی

بزرگترین نقطه ضعفی که من دیدم ضعیف بودن صدا بود که من تو بیشتر گوشی های اندروید این ضعف رو دیدم.

باتشکر

arshux

Registered User
لایک‌ها
37
سلام آقا امیر.بنده دو هفته پیش یک عدد zopo c2 سفارش داده بودم و قرار بود دوشنبه هفته پیش ارسال بشه.ولی ظاهرا تا الآن ارسال نشده! لطف کنید بفرمایید تا کی باید منتظر باشم! :(

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
عزیز این Lenovo a820 : 635

مسیج فارسی بیاد برامون میخونه؟؟؟ یا مربع نشون میده؟
کیبورد فارسی یا عربی که مسلما نداره.
فارسی میخونه و میتونید بنویسید و منو فارسی هم دارند....
کلا به همه پیشنهاد میکنم جای برنامه فارسی نویس خود انروید، برنامه های go keyboard یا swift رو نصب کنند، هم شکل و شمایل مختلف دارند و هم بهترند در کل.....
براتون ریویویی که یکی از بچه ها گذاشته بود رو که تو پست قبلی گزاشتم تو همین تاپیک.....

الان بهترین گوشی توی اینا که صفحه بالای 4.7 داشته باشه کدومه؟
بودجتون چقدره،همشونن بالای 4.5 یا 4.7 اینچ هستند....
از میون اینها انتخاب کن :

قیمت پایین :(حدود 700 و پایین)
Lenovo a820 : 635 ---قیمت کارخونش پایینتر اومده...
B94M Star : 650
ZTE V967S : 685(blue) , (white) : 720

(حدود 800)
star s5 butterfly : 836
LeNovo a830 : 788
Freelander i30 : 836

(حدود 900)
N9599 Star : 860
Hero h9600+ : 950
THl W7+ :910
ThL w8+ : 998

Zopo c2: 988
Zopo zp950 (4GB/16GB) : 1,065,000 / 1,100,000

zopo zp980 (16GB/32GB) : 1,172,000 / 1,288,000

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
حاج امیر چین چیکار کرده دیدن اینها هم خالی از لطف نیست مخصوصا لینک 4 چه امکاناتی داره زیره 200دلاره این غول
hdc galaxy s4 ex | Best Android Phones
My Top Choices of Below $200 Quad Core phones | Best Android Phones
vowney v5 | Best Android Phones
hdc galaxy s4 i9500 | Best Android Phones
همونطور که قبلا هم گفتم، مشابه s4 زیاده ولی خرابی و مرجوعی زیاد داشتن، همشون..... بجز اون مدلی که بالا معرفی کردم..

ارز و دلار حدود 70 تا 100 تومان گرونتر شد، قیمت روزشو با نسبت گیری بدست بیارید....

Sheng X7 5" Full HD 2Go Ram MT6589 Quad-core 1.2Ghz
اینو میگم
من این گوشی یا C2 رو سفارش بدم ، چند روزه میرسه بهم ؟
اینکه هنوز نیومده، این یک
دو، کیفیت ساختش: سواله کامل
سه:ساپورت نرم افزاری و اپدیت: الله اعلم
چهار: زوپو و jiayu کجا، اون کجا .. jiayu هم گفته حدود یک ماه دیگه میده بیرون...
zopo c2 رو پیشنهاد میکنم....
ریویوهاش هم هست و براتون گذاشتم....
قیمت روزش : یک ملیون
خیلی بهتره از لحاظ ساخت و دوربین و.....مسلماو حتما ساپورت نرم افزاریش هم (و کاستوم رام).....

arshux

Registered User
لایک‌ها
37
آقا امیر میشه لطف کنید و جواب سوال بنده رو هم بفرمایید؟

4870x2

Registered User
لایک‌ها
4
خوب این C2 از زمان واریز مبلغ تا تحویل چقدر زمان میبره ؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
آقا امیر میشه لطف کنید و جواب سوال بنده رو هم بفرمایید؟
ببخشید، جا موند، پخ دادم خدمتتون.....
ولی حاج امیر لینک چهارمی دروغ محض هست 4هسته اکسینوس با 2گیگ رم مگه میشه زیره 200باشه حاج امیر واقعا ادم میمونه اینا راست میگن یا دروغ

از رو قیمتها میشه فهمید کدوم حقیقته و کدوم کلک چینی هست....از رو بنچمارکی هم که میده، میشه فهمید....

خوب این C2 از زمان واریز مبلغ تا تحویل چقدر زمان میبره ؟
معمول 15 تا 22 روزه هست...

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
دوستان که قصده خرید دارند فقط قدرت خریدشون رو به حاج امیر بدن کافیه خوده استارتر عزیز بهترینو بهشون معرفی میکنن

دقیقا....همیشه گفتم،تو تبلت سایز (و ویژگی خاص مثل بلوتوث یا سیمکارتخوری یا دوربین) قیمتو بگید، بهتون بهترینها رو میگم...تو موبایل حدود سایز و بودجه، کفایت میکنه....

.ASHKAN.

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
فعلا خودم باهاش از نزدیک کار نکردم، ولی احتمالا یکی (یا این یا zp980 32GB) سفارش میگیرم برای تولد کسی تو تابستون...نگران کیفیتش نیستم چون هم زوپو هست و هم امکاناتش و ppi اش مسلما خیره کننده است..صداش هم باید با کیفیت وشفاف باشه ازاونجاییکه از شرکت قدیمی معروف یاماها استفاده کرده... فعلا چه star s5 butterfly بگیری و چه zopo، بیش از حد خوشحال و راضی خواهی بود...تنها مساله بزرگ این گوشی، باتریشه که برای یک روز کامل مسلما جواب نخواهد داد(صفحه بزرگ و چنین کیفیت صفحه نمایشی، مسلما 2000 میلی آمپر، برای نگه داشتن شارژ کامل یک روز کافی نیست، البته میشه Pixel density یا brightness و یا با روشهای دیگه عمر باطری رو بیشتر کرد ولی بصورت استفاده معمول و بدون دست زدن به چیزی، احتمال زیاد یکبار شارژ برای یک روز کامل استفاده کم میاره...)

همه وقتشو ندارند یا حوصلشو... وگرنه میگم هر ازگاهی به بعضی از خریدارها..ولی خب زندگی هست و یک سر وصد سودا......
این لینک رو ببین، فقط پشتش آرم خورده:
ZOPO C2 free DHL Ultra-Narrow Android4.2 Quad Core 1.2GHz Dual Sim 5.0 inch FHD 13.0MP [3843] - US$254.99 - Smartphone Professional - EtoTalk

اینهم مقایسه umi x2 و zopo zp980 که تقریبا عین c2 هست...
UMi X2 Vs Zopo ZP980 : Which one is better ?
باتشکر

امیرجان باطریشو نمیشه با حجم های بالاتر مثلا 2500 جایگزین کرد؟!

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
امیرجان باطریشو نمیشه با حجم های بالاتر مثلا 2500 جایگزین کرد؟!

احتمالش کمه ولی اگه هم سایز و هم مشخصات باتریش گیرآوردین، شاید جوابتون بده....تو گوشیهای چینی این قابلیت رو بعضا در تعویض باتری با ظرفیت بالاتر به عنوان زاپاس میبینیم...

star s5 butterfly

این هم نظر یکی از خریداران که با اجازش کپی میکنم عین مطلبو ( آقای امید حاتمی)
دوستان چندروزه دارم گوشی رو زیرو رو میکنم و بعد چندروز یه اطلاعاتی از استفاده شخصی بدم
این گوشی از لحاظ کیفیت قطعات عالی کیفیت صفحه و تاچ عالی
اما ضعف اصلیش رو لوازم جانبیه
هندزفری شارژر بی کیفیت
دوربینش فوق العادس تشخیص لبخند و چهره داره وکیفیت عکسبرداریش بالاس
ولی دوستان حافظه داخلیش که8گیگ هست رام فابریک 4نشون میده و بنده بعد از تعویض رام تونستم اونو به6ونیم برسونم اما قابل دسترسی نیست یعنی تو برنامه فایل منیجر نمیشه توش رفت و این خیلی بده و باید حافظه داخلی رو بیخیال شین و رم بندازین روش.به پی سی وصلش میکنی نشون نمیده اون حافظرو که فک کنم بخاطر رام کاستومی هست که نصب کردم
باطریش کارش عالیه و گوشی خیلی کم داغ میکنه گوشی تو اجرای بازی
کیف باکیفیت و قشنگی همراشه
سرعتش تو اجرای بازی و برنامه خیلی بالاس من تاییدش میکنم
رام های زیادی هم براش ارائه شده
عکس از لوازم و خود گوشی هم میزارم تاچندساعت دیگه واسه دوستان
و در اخر بگم که تو انتخاب و خرید این گوشی شک نکنید

Last edited:

.ASHKAN.

Registered User
لایک‌ها
9
امیر خان

قیمت umi x2 و کیفیت و زیر و بمش مشخص نشده هنوز؟

soosan22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
آقا امیر Hero h9600+ چرا اینقدر از star n9599 گرونتره ؟ بخاطر کیفیت ساخت و برند معتبرترشه یا قضیه یه چیز دیگه است؟ راستی دوربین این دو با هم فرقی می کنه؟

nikaan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام آقا امیر

می خواستم بدونم تبلت Ainol Novo 7 Crystal II با ارزونترین مدل پست ، چند میشه ؟ و با این مدل پست چند روز طول می کشه تا به دستم برسه ؟

مرسی :happy:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا