بچه ها سلام
تا اطلاع ثانوی بدلایلی.....که بماند... فروش و گرفتن سفارش انجام نمیشه ولی سعی میکنم جواب بچه ها رو در مورد قیمت یا چیزهای دیگه،هر شب بدم، حالا چه تو پخ و چه تو فروم...
آقا امیر بین این دوتا تبلت کدومو پیشنهاد میکنید؟قیمتش چند درمیاد؟(یه تبلت ارزون میخوام فقط واسه خوندن کتاب و دیدن فیلم)
YuanDao N70S
Pipo s1
پیشنهاد دیگه ای هم اگه دارین بفرمایید.
باتوجه به قیمت و ویژگیها ، yuandao n70s بهتره درکل....(قیمت روزش، حدود 380 تا 400 درمیاد)
باسلام
یک ملیون میشه و تنها هزینه ای که ممکنه بخوره براتون گمرک هست که بین 15(فقط هزینه ترخیص/پست) و 40 تومان (کلی) متغیره و اضافه میشه به یک ملیون(قیمت گوشی و هزینه پستش...)
سلام اقا امیر
گوشی میخام که قدرت پخش فیلمهای 720mkv براحتی داشته باشه اگرم 1080 راحت پخش کنه که عالیه
دوربینش چه فیلمبرداری چه عکس عالی باشه یعنی یا 5 یا بیشتر باشه
اندورید 4 به بالا باشه (اهل تعویض رام نیستم 1 دونه داشته باشه و خوب باشه.مثل رام روی گوشی هایر)
باطری قوی و خوبی داشته باشه
سایزش بین 4 تا 4.7 باشه نه بیشتر و نه کمتر
قیمت هم هرچه ارزونتر بهتر
بیشترین قیمت 550-600 باشه ولی قیمت مد نظر خودم 400 هست
همون مدل هیرو که گفتم
پس بی زحمت مدل های پیشنهادی به همراه قیمت تمام شدشونو بگید
ممنون
باسلام
فقط zte v970 رو بجز اون مدل داریم با قیمت 535 تومان...ارزونترین بدردبخورترین گوشی همون Hero هست....
هزينه گمركي چطور معلوم ميشه من تبلت سفارش دادم البته از جايي ديگه 70 هزار تومن گمركي خورده تازه 13 هزار تومن هم بايد بدم به پست من گوشي سفارش بدم اين بلا كه سرم نمياد تظمين ميكنيد اينقدر پول زيادي ندم
زیاد ازتون گرفتند، براحتی میتونستید اعتراض کنید مخصوصا که شما احتمالا اون دفعه بار اولتون بوده ونباید هزینه گزاف ازتون میگرفتند(حتی اگه جز افراد قانونی معاف از مالیات--قیمت کالا زیر 100 دلار-- نبوده باشید)
گمرک تبلت 4 تا 5 درصده، یعنی مثلا یک تبلت 200 دلاری، بین 8 تا 10 دلار.... دلار سه وپونصد هم بگیرید، بین 25 تا 35 حداکثر براتون باید محاسبه میکردند(البته مالیات و.. هم شاید اضافه بشه ولی هیچ وقت بالای 50 نمیشه دیگه)....
استاد این C2 خیلی چشمو گرفته : دی
ولی حیف 2 سیم کارت ـه ، کلاس کاریش رو آورده پایین
یه سوال دیگه داشتم
" بهترین " تبلت تا قیمت 600 چیه ؟
اولویت برام حاشیه کم دور LCD و باریک بودن ـه
خب بگیرش،مشابه نداریم با این قیمت و کانفیگ و""کیفیت""
درمورد تبلت هم ، بهترین انتخاباتون :
Pipo s2 و N70hd هست فعلا با قیمت ارز.....
کلا چیپست atm ارزونه خیلی.. برای همینم میبینید الان ارزونترین چهار هسته ای هم خودشه(بدلیل گرافیک ضعیفی که داره و حالا پردازشگرش مشکلی نداره) قیمتش راموسها رو 160-170 دلار هست... آینول ها، رو 100 تا 135 دلار
تفاوتهاشو که تو خود اون سایتها گفته :IPs و OGS HD اسکرین بودن و کییفیت صفحه نمایش.... ضدخش بودن(gorilla glass) و کمی هم باتریشون(البته فکر نکنم مشکلی داشته باشه تا 2500 بتونید باتری جایگزین بزارید....
قیمت g2s هست حدود 630-655 تومان ولی g2 plus رو قیمتشو فعلا ندارم(قبلا داشتم ولی بعد از تغییر قیمتش، ندارم)........
امیر خان سلام.
اگه سفارش zopo c2 رو بدیم چند روزه میرسه دستمون انشا...
این لینک زیرو هم یه نگاه بنداز اگه بشه بیار واسه ارشیوت بد نیست
http://www.zopomobileshop.com/76-zopo-zp950-leader-max-jelly-bean-android-phablet.html
امکانش هست؟ چند قیمت میشه ؟
اگه امکاش هست موبایلت رو pm کن برام تلفنی یه چت کنیم باهم داداش.
یا علی
پخ شد
قیمت روزش یک ملیون و بیست هزار تومانه
zopo هم قیمتشو دادم(دلار اونموقع بود 3550، الان 3670 تومانه--قیمت روزو نسبت بگیرید وبدست بیارید)
Zopo zp950 (4GB/16GB) : 1,065,000 / 1,100,000
zopo zp980 (16GB/32GB) : 1,172,000 / 1,288,000
سلام
بی زحمت این مدل رو ههم قیمت بدید
Lenovo P770 Super Power
ممنون
باسلام ازاینم قیمت ندارم فعلا، براتون ، براش مسیج میزارم و میپرسم...
ZOPO C2
این چنده !؟
چه خوشگله !!!
پ.خ بفرمایید لطفا
قیمتشو همین پست به یکی از بچه ها دادم، بعلاوه عکسهایی که میگیره...بقیه کارهای این شرکت هم تو همین پست گفتم...
قیمت این تبلت حدودا چند در میاد ؟
AMPE A90 Quad Core - $166.00
فعلا ازش قیمت ندارم...
باتشکر
بچه ها ازم میپرسند مثل اینکه هنوز، بنابراین ، دوباره :
************************************************** ******************************
اینم چون خیلی ها میپرسند تو پخ ازم :
عکسهای گرفته شده با دوربین zopo c2 / Zopo Zp980 از سایت نمایندگی فروش :
http://www.zopomobileshop.com/galler...id_product=107
و این سایتها :
www.ozbargain.com.au/node/101435
Android Phone Review - Zopo C2 - Paperblog
باتشکر