• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

mj77

Registered User
لایک‌ها
6
چرا سفارش نمیگیرید؟
من میخواستم سفارش بدم که....منتظر بودم کارت عابرم درست شه....

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام. امیر آقا نظرتون در مورد گوشی Star S7599 و GFive G9 big7 5.7 Inch چیه؟ چند قیمته؟
اولین باره S7599 رو میبینم ولی اگه امکانات گفته شده در اون سایت درست باشه، مسلما از s5 butterfly میتونه تو امکانات و قیمت، سرتر باشه
Gfive هم از مارکهای عتبر و شناخته شده در "هند" که ازبزرگترین بازار موبایل و کامپیوتر و... دنیا رو هم یدک میکشه،

ولی واقعا حاج امیر تو این گوشیا lenovoیه چیز دیگست واقعا پدر مادر داره وتونستی یکم راجب این مدلم تحقیق کن ببین درست درمونه VOWNEY V5

vowney هنوز نداده بیرون تو بازار، تازه وقتی اومد،حداقل باید بزارید یک ماه بگذره تا ریویوهای واقعی ازش بیرون بیاد...اگه میتونید ریسک کنید یا اعتماد، بخریدش

سلام آقا امیر
سوال داشتم
آیا تبلت ای لنوو کیفیتو در حد لپ تاپ هاش هست و یا اینکه کیفیتشون پایینه؟
تولید کنندشون خود لنووس یا ید یه شرکت دیگه براش میزنه ؟
کلا کیفیت ساختشون در چه حد و حدوده،چون لپ تاپاش واقعا سگ جون و عالین
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

بله،کیفیتاش بالاست ولی zteو jiayu وzopo رو هم فراموش نکنید.....
میبینید هم که intel اولین پردازشگر فوق قویش رو اومده با لنوو کار کرده....)Lenovo k900(

سلام یه سوال الان تو ایران شارژر اضافه دارید که به pipo s3بخوره؟
از لوازم الکتریکیها و برقیها، درصورتیکه موبایل و لوازم جانبی اونها فروشیها و تبلت فروشیها، نداشتند، بخواید براتون سریع لحیم میزنند یا درست میکنند جلوی خودتون و میدن بهتون...کار سختی نیست و هزینش هم بمراتب کمتره تا از راه دور....

باتشکر

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
چون میخوام کادو بدم باید از مارک های معتبر باشه بخاطر همین نمیتونم سراغ اون برندهایی که شما معرفی کردی برم :)
نظرت در مورد این ۲مدل چیه ؟
Lenovo s2109
Lenovo a2107

هر ۲ هم گارانتی ۱ ساله سازگار دارن
نکته جالبش اینه که برا مدل ۹.۷ اینچی بعضی سایت ه قیمت بالای ۱ تومن زدن و برخی حدود ۸۹۰
میدونی ماجراش چیه شما ؟ من که هرچی نگاه کردم دلیلشو نفهمیدم

medza

Registered User
لایک‌ها
22
سلام
اقا امیر چی شد این کد دو هفته الان گذشته هیچ خبری نیست پ.خ میدیم جواب نمیدی sms میدیم زنگ میزنیم جواب نمیدی تو رو خدا تکلیف ما رو روشن کن دیگه.

الان از بچها چند نفر دیگه این مشکل رو دارن بیان اعلام کنن.

arshux

Registered User
لایک‌ها
37
منم دوهفته پیش سفارش دادم ولی هیچ خبری نیست متاسفانه!
از آقا امیر هم انتظار داریم که دلیل این تاخیر رو هرچی که هست صادقانه بفرمایند...
:worried:

AndroArc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

آقا الان 2 هفته از سفارش من گذشته ولی هنوز کد رهگیری هم دریافت نکردم بی زحمت پیگیری کنید.

ممنون

سلام
اقا امیر چی شد این کد دو هفته الان گذشته هیچ خبری نیست پ.خ میدیم جواب نمیدی sms میدیم زنگ میزنیم جواب نمیدی تو رو خدا تکلیف ما رو روشن کن دیگه.

الان از بچها چند نفر دیگه این مشکل رو دارن بیان اعلام کنن.

منم دوهفته پیش سفارش دادم ولی هیچ خبری نیست متاسفانه!
از آقا امیر هم انتظار داریم که دلیل این تاخیر رو هرچی که هست صادقانه بفرمایند...
:worried:

تایید میشه :(

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301
Last edited:

soosan22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام. امیرآقا نظرتون در مورد گوشی Star S4 Smartphone 5.0 Inch FHD و گوشی i9500 Smartphone چیه؟ آیا گوشی دوم ( i9500 ) هم از برند Star هست یا از برندی دیگه ؟ قیمت روز هرکدوم هم لطف کنید. ممنون.
اولین باره S7599 رو میبینم ولی اگه امکانات گفته شده در اون سایت درست باشه، مسلما از s5 butterfly میتونه تو امکانات و قیمت، سرتر باشه
Gfive هم از مارکهای عتبر و شناخته شده در "هند" که ازبزرگترین بازار موبایل و کامپیوتر و... دنیا رو هم یدک میکشه،
امیر آقا حالا که این دو تا رو تایید کردین لطف کنید قیمت روزش هم اعلام کنید ( با دلار روز بازار). ممنون.

Last edited:

mohamad_k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بین 600 تا 700 کدوم گوشی رو معرفی میکنید ؟ لزوما 4 هسته ای

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
چون میخوام کادو بدم باید از مارک های معتبر باشه بخاطر همین نمیتونم سراغ اون برندهایی که شما معرفی کردی برم :)
نظرت در مورد این ۲مدل چیه ؟
Lenovo s2109
Lenovo a2107

هر ۲ هم گارانتی ۱ ساله سازگار دارن
نکته جالبش اینه که برا مدل ۹.۷ اینچی بعضی سایت ه قیمت بالای ۱ تومن زدن و برخی حدود ۸۹۰
میدونی ماجراش چیه شما ؟ من که هرچی نگاه کردم دلیلشو نفهمیدم

دقیقا اطلاعی ندارم،ولی S2109 بهتره در کل...

ولی اینو بگیر، اگه گارانتی و برند برات شناخته شده مهمه :
HYUNDAI play x
یا
نانو تبلت

صرافی جلالی بدلیل حمایت رسمی از هاشمی رفسنحانی و... دیگه نه فقط سایتشو فیلتر کرده بودند، بلکه دفتر تهرانشم پلمپ شده، بنابراین با دفتر مالزیش، صحبت کردیم که وضعیت حواله چی شده و گفتند دوباره میزنند(تازه پدیروز ، که گفتند رسیدحواله رو ایمیل میکنند ولی تا همین شب پنج شنبه فعلا چیزی دریافت نکردم، تاشنبه خبر قطعیشو بهتون اعلام میکنم)... ... تازه صرافی جلالی شناخته شده ترین و از قدیمیترین و .... صرافی در ایرانه که این وضعیت براش پیش اومده و نه فقط من، بلکه بعضی از دوستان دیگه هم که معرفی کرده بودم بهشون این صرافیو، هم مشکل برخورد کردند با وضعیت حواله و......

از این به بعد، با صرافی دیگه کار میکنم تو همین شیراز....

با اجازه
دوستان اگه کسی این دو تبلت رو موجود خواست به تاپیک زیر سر بزنه
http://forum.persiantools.com/t400220.html

تایید میشه خریدار، و خریدار خیلی خوبی هستند(البته یادم نیست سفارششون چی بود)

برای Momo قیمت خیلی خوبیه، برای اسپارک هم خوبه....

فکر کنم حاج امیر این یه غول همه چی تمام گمنام هست
NO.1 P7 MTK6589 Quad Core Tablet PC 7 Inch IPS Screen Android 4.2 3G GPS Monster Phone Bluetooth WCDMA Ultra Thin Blue
بخاطر ساپورت سیم کارتش خیلی عالیه

آره، قبلا گذاشته بودم ولی در مورد کیفیت کار زیاد تو اینترنت ازش صحبتی نشده که بشه صحه گذاشت یا ردش کرد.... درکل فعلا کاملترین تبلت چهار هسته ای چینی تو سایز کوچیک هست(یا حتی کلا...)

سلام. امیرآقا نظرتون در مورد گوشی Star S4 Smartphone 5.0 Inch FHD و گوشی i9500 Smartphone چیه؟ آیا گوشی دوم ( i9500 ) هم از برند Star هست یا از برندی دیگه ؟ قیمت روز هرکدوم هم لطف کنید. ممنون. امیر آقا حالا که این دو تا رو تایید کردین لطف کنید قیمت روزش هم اعلام کنید ( با دلار روز بازار). ممنون.
i9500 خرابی و مرجوعی داشته ، فعلا پیشنهادش نمیکنم...
همون :
اسمارتفونی با شکل و شمایل s4 ، فعلا n9500 رو قیمت داریم و در دو کانفیگش ارایه میشه :

N9500 S IV 5Inch IPS HD 1280*720 13MP 1GB Android 4.2
قیمت در دو کانفیگ :
4GB :805
8GB : 835

Samsung Galaxy S4 Alternative - Orient N9500 - MTK6589 Quad Core 5.0 inch HD Screen 13.0MP Camera (Black

اما در مورد s4 ، فعلا ازش قیمت ندارم دوشنبه میپرسم....

سلام بین 600 تا 700 کدوم گوشی رو معرفی میکنید ؟ لزوما 4 هسته ای
Lenovo a820 : 652
B94M Star : 668
ZTE V967S : 700(blue

باتشکر

soosan22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام. امیر آقا نظرتون در مورد گوشی Star S7599 و GFive G9 big7 5.7 Inch چیه؟ چند قیمته؟

آقا امیر منظورم قیمت دو گوشی بالا بود. قیمت روزش چند هست؟ و اینکه چه جوری میشه فهمید مشخصات Star S7599 واقعی هست یا نه؟ اگه ممکنه خودتون یه تحقیقی بکنید در این مورد. ممنون از زحمات شما.

rafiepersia

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
15
سلام
قیمت روز این دو مدل تبلت رو بفرمایید
pipo U3 3g
freelander PD10 3g GPS

vahidrayat

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
22
سلام امير آقا يه دونه zopo c2 ميخوام قيمت امروزش چنده براي واريز

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
آقا امیر منظورم قیمت دو گوشی بالا بود. قیمت روزش چند هست؟ و اینکه چه جوری میشه فهمید مشخصات Star S7599 واقعی هست یا نه؟ اگه ممکنه خودتون یه تحقیقی بکنید در این مورد. ممنون از زحمات شما.
در مورد G-five کم تو چین گیر میاد و تو ایندیا بیشتره..
اما اون یکی رو دوشنبه میپرسم و اطلاع میدم

واقعیتشو باید در چند سایت تو اینترنت بگردید،تا مطمئن بشید...

سلام
قیمت روز این دو مدل تبلت رو بفرمایید
pipo U3 3g
freelander PD10 3g GPS
pipo u3 3g هم 700 و Pipo m5 3g برابر 735 تومانه..
Freelander PD10 3G هم حدود 590-600 هست..

پیشنهادم بالایی ها از پپیپو هست.... تماس میخواین، u3 ولی باتری بیشتر و سایز متناسبتر، M5 (انتخاب خودم)

سلام امير آقا يه دونه zopo c2 ميخوام قيمت امروزش چنده براي واريز

985 تومان

قیمتش خیلی خوبه (البته مدلهای دیگه هم داریم با همین قیمت ویژگیها تا حدی ولیسایز 4 نه بزرگتر که معمولاقیمتو میبره بالاتر..کیفیت مسالست فقط....
ولی ممنون از پیشنهادت درهرصورت...

solivan

Registered User
لایک‌ها
2
zopo c2 چند در میاد 2 تا میخوام فوری

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
سلام. حاجي اين لنوو هر مدليشو بخوايم ميتوني بياري?

AndroArc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
سلام

آقا الان 2 هفته از سفارش من گذشته ولی هنوز کد رهگیری هم دریافت نکردم بی زحمت پیگیری کنید.

ممنون

صرافی جلالی بدلیل حمایت رسمی از هاشمی رفسنحانی و... دیگه نه فقط سایتشو فیلتر کرده بودند، بلکه دفتر تهرانشم پلمپ شده، بنابراین با دفتر مالزیش، صحبت کردیم که وضعیت حواله چی شده و گفتند دوباره میزنند(تازه پدیروز ، که گفتند رسیدحواله رو ایمیل میکنند ولی تا همین شب پنج شنبه فعلا چیزی دریافت نکردم، تاشنبه خبر قطعیشو بهتون اعلام میکنم)... ... تازه صرافی جلالی شناخته شده ترین و از قدیمیترین و .... صرافی در ایرانه که این وضعیت براش پیش اومده و نه فقط من، بلکه بعضی از دوستان دیگه هم که معرفی کرده بودم بهشون این صرافیو، هم مشکل برخورد کردند با وضعیت حواله و......

امیدوارم این مشکلات برای دوستان دیگه پیش نیاد من که از خیر خرید به این صورت گذشتم :(

قرار شد آقای فاضل امروز مبلغی که دو هفته پیش به حسابشون واریز کردم رو برگشت بزنن !!!

البته بگم آقای فاضل کارش درسته و خیلی از دوستان بدون مشکل از ایشون خرید کردنن، به هرحال توی کار این مشکلات پیش میاد که از بدشانسیه ....

Last edited by a moderator:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا