اولین باره S7599 رو میبینم ولی اگه امکانات گفته شده در اون سایت درست باشه، مسلما از s5 butterfly میتونه تو امکانات و قیمت، سرتر باشهسلام. امیر آقا نظرتون در مورد گوشی Star S7599 و GFive G9 big7 5.7 Inch چیه؟ چند قیمته؟
ولی واقعا حاج امیر تو این گوشیا lenovoیه چیز دیگست واقعا پدر مادر داره وتونستی یکم راجب این مدلم تحقیق کن ببین درست درمونه VOWNEY V5
سلام آقا امیر
سوال داشتم
آیا تبلت ای لنوو کیفیتو در حد لپ تاپ هاش هست و یا اینکه کیفیتشون پایینه؟
تولید کنندشون خود لنووس یا ید یه شرکت دیگه براش میزنه ؟
کلا کیفیت ساختشون در چه حد و حدوده،چون لپ تاپاش واقعا سگ جون و عالین
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
از لوازم الکتریکیها و برقیها، درصورتیکه موبایل و لوازم جانبی اونها فروشیها و تبلت فروشیها، نداشتند، بخواید براتون سریع لحیم میزنند یا درست میکنند جلوی خودتون و میدن بهتون...کار سختی نیست و هزینش هم بمراتب کمتره تا از راه دور....سلام یه سوال الان تو ایران شارژر اضافه دارید که به pipo s3بخوره؟
سلام
آقا الان 2 هفته از سفارش من گذشته ولی هنوز کد رهگیری هم دریافت نکردم بی زحمت پیگیری کنید.
ممنون
سلام
اقا امیر چی شد این کد دو هفته الان گذشته هیچ خبری نیست پ.خ میدیم جواب نمیدی sms میدیم زنگ میزنیم جواب نمیدی تو رو خدا تکلیف ما رو روشن کن دیگه.
الان از بچها چند نفر دیگه این مشکل رو دارن بیان اعلام کنن.
منم دوهفته پیش سفارش دادم ولی هیچ خبری نیست متاسفانه!
از آقا امیر هم انتظار داریم که دلیل این تاخیر رو هرچی که هست صادقانه بفرمایند... :worried:
امیر آقا حالا که این دو تا رو تایید کردین لطف کنید قیمت روزش هم اعلام کنید ( با دلار روز بازار). ممنون.اولین باره S7599 رو میبینم ولی اگه امکانات گفته شده در اون سایت درست باشه، مسلما از s5 butterfly میتونه تو امکانات و قیمت، سرتر باشه
Gfive هم از مارکهای عتبر و شناخته شده در "هند" که ازبزرگترین بازار موبایل و کامپیوتر و... دنیا رو هم یدک میکشه،
دقیقا اطلاعی ندارم،ولی S2109 بهتره در کل...چون میخوام کادو بدم باید از مارک های معتبر باشه بخاطر همین نمیتونم سراغ اون برندهایی که شما معرفی کردی برم![]()
نظرت در مورد این ۲مدل چیه ؟
Lenovo s2109
Lenovo a2107
هر ۲ هم گارانتی ۱ ساله سازگار دارن
نکته جالبش اینه که برا مدل ۹.۷ اینچی بعضی سایت ه قیمت بالای ۱ تومن زدن و برخی حدود ۸۹۰
میدونی ماجراش چیه شما ؟ من که هرچی نگاه کردم دلیلشو نفهمیدم
Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2
صرافی جلالی بدلیل حمایت رسمی از هاشمی رفسنحانی و... دیگه نه فقط سایتشو فیلتر کرده بودند، بلکه دفتر تهرانشم پلمپ شده، بنابراین با دفتر مالزیش، صحبت کردیم که وضعیت حواله چی شده و گفتند دوباره میزنند(تازه پدیروز ، که گفتند رسیدحواله رو ایمیل میکنند ولی تا همین شب پنج شنبه فعلا چیزی دریافت نکردم، تاشنبه خبر قطعیشو بهتون اعلام میکنم)... ... تازه صرافی جلالی شناخته شده ترین و از قدیمیترین و .... صرافی در ایرانه که این وضعیت براش پیش اومده و نه فقط من، بلکه بعضی از دوستان دیگه هم که معرفی کرده بودم بهشون این صرافیو، هم مشکل برخورد کردند با وضعیت حواله و......تایید میشه![]()
با اجازه
دوستان اگه کسی این دو تبلت رو موجود خواست به تاپیک زیر سر بزنه
http://forum.persiantools.com/t400220.html
فکر کنم حاج امیر این یه غول همه چی تمام گمنام هست
NO.1 P7 MTK6589 Quad Core Tablet PC 7 Inch IPS Screen Android 4.2 3G GPS Monster Phone Bluetooth WCDMA Ultra Thin Blue
بخاطر ساپورت سیم کارتش خیلی عالیه
i9500 خرابی و مرجوعی داشته ، فعلا پیشنهادش نمیکنم...سلام. امیرآقا نظرتون در مورد گوشی Star S4 Smartphone 5.0 Inch FHD و گوشی i9500 Smartphone چیه؟ آیا گوشی دوم ( i9500 ) هم از برند Star هست یا از برندی دیگه ؟ قیمت روز هرکدوم هم لطف کنید. ممنون. امیر آقا حالا که این دو تا رو تایید کردین لطف کنید قیمت روزش هم اعلام کنید ( با دلار روز بازار). ممنون.
Lenovo a820 : 652سلام بین 600 تا 700 کدوم گوشی رو معرفی میکنید ؟ لزوما 4 هسته ای
سلام. امیر آقا نظرتون در مورد گوشی Star S7599 و GFive G9 big7 5.7 Inch چیه؟ چند قیمته؟
در مورد G-five کم تو چین گیر میاد و تو ایندیا بیشتره..آقا امیر منظورم قیمت دو گوشی بالا بود. قیمت روزش چند هست؟ و اینکه چه جوری میشه فهمید مشخصات Star S7599 واقعی هست یا نه؟ اگه ممکنه خودتون یه تحقیقی بکنید در این مورد. ممنون از زحمات شما.
pipo u3 3g هم 700 و Pipo m5 3g برابر 735 تومانه..سلام
قیمت روز این دو مدل تبلت رو بفرمایید
pipo U3 3g
freelander PD10 3g GPS
سلام امير آقا يه دونه zopo c2 ميخوام قيمت امروزش چنده براي واريز
خدایی از این خوشقیمتر گیر میاد Vsun I5 WCDMA Android4.0.4 Dual Core 4.5 inch QHD 960*540 IPS HDMI GPS Dual Sim
سلام
آقا الان 2 هفته از سفارش من گذشته ولی هنوز کد رهگیری هم دریافت نکردم بی زحمت پیگیری کنید.
ممنون
صرافی جلالی بدلیل حمایت رسمی از هاشمی رفسنحانی و... دیگه نه فقط سایتشو فیلتر کرده بودند، بلکه دفتر تهرانشم پلمپ شده، بنابراین با دفتر مالزیش، صحبت کردیم که وضعیت حواله چی شده و گفتند دوباره میزنند(تازه پدیروز ، که گفتند رسیدحواله رو ایمیل میکنند ولی تا همین شب پنج شنبه فعلا چیزی دریافت نکردم، تاشنبه خبر قطعیشو بهتون اعلام میکنم)... ... تازه صرافی جلالی شناخته شده ترین و از قدیمیترین و .... صرافی در ایرانه که این وضعیت براش پیش اومده و نه فقط من، بلکه بعضی از دوستان دیگه هم که معرفی کرده بودم بهشون این صرافیو، هم مشکل برخورد کردند با وضعیت حواله و......