• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

vahiddigi

Registered User
لایک‌ها
52
پیرو اون اطلاعیه در مورد هیرو بهتون پخ دادم
لطفا جواب بدید و منو از بلاتکلیفی دربیارید
ممنون
:)
سلام جناب شرمنده شما hero سفارش داده بودین؟؟
میشه اگه به دستتون رسید تست کردین خبرشو به منم بدین واقعا ممنونتون میشم؟؟
قیمتشم بگین چقد در اومد برا شما؟؟

mj77

Registered User
لایک‌ها
6
من سوالمو با اجازه دوباره بپرسم.
خسته نباشید
گوشی star b94m به اضافه کیف و ضد خش و ازون گارد های سیلیکونی(یا پلاستیکی) چقدر میشه؟رم ها چند قیمت هستند؟بهترین چیزی که ساپورت میکنه.
شما توی این رنج قیمت پیشنهاد بهتری دارید؟این گوشی اچ دی نبودن صفحش یکم اذیت میکنه.
Jiayu G3 Plus MTK6589 - $175.00 چطوره؟قیمتش چقدر میشه؟(مدل 4 هسته ایش)
گوشی iOcean X7 Youth چقدر میشه؟(دو مدل داره مدل youth رو میگم.).
ممنون بابت وقتی که میذارید.

قیمت الان umi x1i + v967s رو هم بفرمایید بی زحمت.
شما کدومو پیشنهاد میکنید؟
هرچی بیشتر تخقیق میکنم بیشتر قاطی میکنم.

xmanz

Registered User
لایک‌ها
107
راست میگه این دوستمون خیلی نگرانه استارتر عزیر لطفا با ایشون تماس حاصل فرمایید:rolleyes:
:D

سلام جناب شرمنده شما hero سفارش داده بودین؟؟
میشه اگه به دستتون رسید تست کردین خبرشو به منم بدین واقعا ممنونتون میشم؟؟
قیمتشم بگین چقد در اومد برا شما؟؟

من به یه استارتر دیگه سفارش دادم که بخاطر مشکلی که پیش اومد مجبور شدم پولو پس بگیرم و اتفاقی همزمان دیدم که اییشون گفتن قراره بیارن
منم تا فردا .پس فردا پولو اماده میشه اگه با این استارتر به نتیجه ای نرسیدم دوباره به همون استارتر اولی میگم که (410)با گمرگ+ همه چی قیمت داده بود

hosein350

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سلام دوستان میشه فرق بین گوشی vowney v5 با vowney v5 pro رو بگید ؟

LAPTABCOM

Registered User
لایک‌ها
23
مهندس شما استادمایی تو فروش ان شاء الله که موفق باشی
ارزونترین تبلت ویندوزیت چنده؟

javad fazel

Registered User
لایک‌ها
30
من دو تا hero 6888 میخوام شرایط لطفا....
ضمنا امیر خان این گوشی مطمئنه دیگه؟ (برخلاف تعبیر رایج از کارکرد گوشی های چینی!!)

saee.naghi

Registered User
لایک‌ها
17
سلام نسخه pro دارای دوربین ۱۳ هست اما نسخه معمولی دوربینش ۸ هست

جواب : تفاوت فقط در دوبین هست که نسخه ساده دوربین ۸ ونسخه پرو دوربین ۱۳ داره گوشی خوبیه پیشنهادم نسخه پرو هست

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
باسلام

حدود 830 تا 870 تومان...قیمت دقیقشو میتونم روز دوشنبه براتون بپرسم، اگه مایلید....

اين امواج موقع صحبت كردن با جي اس ام هست يا موقع تو جيب بودن هم تاثير داره؟
بیشتر زمان سحبت کردنه(مساله تومور مغزی و...)

از اونجاییکه به این مساله علاقمندید، خوندن مطالب دو سایت زیر، خالی از لطف نیست(به بچه هه هم توصیه میکنم نگاهی هرچندگذرا بکنند)
Cell phone radiation: A self-defense guide (FAQ) | Signal Strength - CNET News

MOBILE PHONE DANGERS: EIGHT WAYS TO PROTECT YOUR BRAIN: masts, cell phones, wi-fi, wireless - Green Health Watch

Sent from my HW-W718 using Tapatalk 2

خسته نباشید
گوشی star b94m به اضافه کیف و ضد خش و ازون گارد های سیلیکونی(یا پلاستیکی) چقدر میشه؟رم ها چند قیمت هستند؟بهترین چیزی که ساپورت میکنه.
شما توی این رنج قیمت پیشنهاد بهتری دارید؟این گوشی اچ دی نبودن صفحش یکم اذیت میکنه.
Jiayu G3 Plus MTK6589 - $175.00 چطوره؟قیمتش چقدر میشه؟(مدل 4 هسته ایش)
گوشی iOcean X7 Youth چقدر میشه؟(دو مدل داره مدل youth رو میگم.).
ممنون بابت وقتی که میذارید.
ممنون ازشما....
مموری از اینجا بخرید بهتره.... فعلا قابهای ژله ای موجود نیست...کیف و ضدخش و باتری اضافه، با هم میشن 55 تومان
خودش هم 685 تومان...
Jiayu G3 Plus هم فعلا پیشنهاد نمیکنم چون G3 مشکلاتی داشت، که همینم باعث شد تاخیر و عقب بندازه مدلهای مشهورشو advance g4 & s1 .....
قیمتش در بالا اشاره شد ، مدلهای پیشنهادی رو یکبار با قیمت دلار 3535 تومان گفتم، الان دلار رو 3675 حساب کنید و با نسبت گیری قیمت روز رو بدست بیارید :

قیمت فعلی ارز در روز دوشنبه 13- تا پایان روز سه شنبه14 خرداد برابر 3675 درنظر بگیرید...

با قیمت ارز : 3535 تومان

قیمت پایین :(حدود 700 و پایین)
Lenovo a820 : 635 ---قیمت کارخونش پایینتر اومده...
B94M Star : 650
ZTE V967S : 685(blue) , (white) : 720

(حدود 800)
star s5 butterfly : 836
LeNovo a830 : 788
Freelander i30 : 836

(حدود 900)
N9599 Star : 860
Hero h9600+ : 950
THl W7+ :910
ThL w8+ : 998

Zopo c2: 988
Zopo zp950 (4GB/16GB) : 1,065,000 / 1,100,000

zopo zp980 (16GB/32GB) : 1,172,000 / 1,288,000

قیمت UMI x1s امرئز چقدر هست؟
حدود 750-770 تومان
سلام
ببخشید این hero برسه دستمون چقد در میاد ممنون
اگه بشه،موجود،(سفارش دهنده عمده ،قبول سفارش کنه) حدود 390-395 تومان، اما سفارش از چین، برابر 380 تومانه و یک گمرک حدود 20 تا 40تومان میخوره بهش...مجموع زیر 420 هست...

قیمت الان umi x1i + v967s رو هم بفرمایید بی زحمت.
شما کدومو پیشنهاد میکنید؟
هرچی بیشتر تخقیق میکنم بیشتر قاطی میکنم.
زیاد نگردید، گوشیهای چینی همیشه بدلیل تنوع جنسشون، این مساله رو بوجود میارند، شما هم از لیست بالا که ارایه دادم، یکیشو بردارید، بهتره(وگرنه کیفیت کارهای Inew هم خوب بوده ولی فعلا از قراردادن مدلهای اون شرکت پرهیز میکنم)

این دو لینک رو نگاه کنید،متوجه میشید :
Wholesale Android mobile Android tablets by cheap price in FCTVOWNEY-V5-PRO
Wholesale Android mobile Android tablets by cheap price in FCTVOWNEY-V5

باتشکر

ارزونترین تبلت ویندوزیت چنده؟
تنها یک تبلت ویندوزی بفروش میره و اونم بدلیل تنوع کانفیگ و همچنین کیفیت بسیار خوبی که داره، بقیه رو پیشنهادنمیدم .....
توتاپیک (پست اول بالا) گذاشتم با قیمتهای کانفیگهای مختلفش، همونطور که عرض کردم، قیمت دلار رو هم 3675 درنظربگیرید و. قیمت روز رو بدست بیارید...

من دو تا hero 6888 میخوام شرایط لطفا....
ضمنا امیر خان این گوشی مطمئنه دیگه؟ (برخلاف تعبیر رایج از کارکرد گوشی های چینی!!)
باسلام
مدلهای دو هسته ایشون مثلا همین شیراز رو میگم، وجود داره ولی باقیمتهای بالای 550 تا 700 تومان بفروش میرند، بنابراین کلا مدلهای باکیفیاتشون نیست و اگه هم هست قیمتی برابر برند دارند که خریارو به سمت خرید برندها سوق میده تا غیر برندها(چینی)، ولی چهار هسته ایهاشون خیلی عالیه قیمتهاشون...
درمورد Hero هم که برند معتبریه از چین....Haier هم به همین ترتیب، این مدل خاص هیرو هم ارزونترین دو هسته ای در سایز 4 اینچ هست....
باتشکر

mj77

Registered User
لایک‌ها
6
باسلام

ممنون ازشما....
مموری از اینجا بخرید بهتره.... فعلا قابهای ژله ای موجود نیست...کیف و ضدخش و باتری اضافه، با هم میشن 55 تومان
خودش هم 685 تومان...
Jiayu G3 Plus هم فعلا پیشنهاد نمیکنم چون G3 مشکلاتی داشت، که همینم باعث شد تاخیر و عقب بندازه مدلهای مشهورشو advance g4 & s1 .....
قیمتش در بالا اشاره شد ، مدلهای پیشنهادی رو یکبار با قیمت دلار 3535 تومان گفتم، الان دلار رو 3675 حساب کنید و با نسبت گیری قیمت روز رو بدست بیارید :
.
زیاد نگردید، گوشیهای چینی همیشه بدلیل تنوع جنسشون، این مساله رو بوجود میارند، شما هم از لیست بالا که ارایه دادم، یکیشو بردارید، بهتره(وگرنه کیفیت کارهای Inew هم خوب بوده ولی فعلا از قراردادن مدلهای اون شرکت پرهیز میکنم)

باتشکر

مدل های گوشی های چینی فکر کنم داره از کل گوشی های دنیا بیشتر میشه!
.انتخابمو کردم (اگه قیمتش بالا نزنه!).
قیمت لوازم جانبی برای همه یکی هست؟من برای umi x1s و لوازم جانبیش چقدر واریز کنم؟و ضد خش و باتری اضافه اگه داشته باشه....
خیلی گوشی عالی هست:
صفحه اچدی 4.5
بلوتوث 4
فیلمبرداری فول
UMI X1s Gorilla Glass Android4.2 MT6589 Quad Core 1.2GHz Dual Sim 4.5 inch HD [3708] - US$179.99 - Smartphone Professional - EtoTalk
...
ویرایش:
این گوشی هم که هم قیمت اونه:
ZOPO ZP810 / Libero HD Quad Core 1.2G MT6589 5.0 inch HD Android 4.2 JB 3G [3742] - US$189.99 - Smartphone Professional - EtoTalk
زوپو هم که هست!همه چیزی که یومی داره هم داره+ صفحه 5 اینچ!
پس اینو بر میدارم!لطفا قیمت اینو بگید!
راستی تخفیف هم بدید!
خیلی ممنون.
من 5 شنبه سفارش بدم (واریز کنم) کی میرسه دستم؟

Last edited:

hosein350

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
ممنون پس فقط دوربین ها فرق میکنه.

Last edited:

8712213

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام امیر جان خواهش میکنم این سوالمو امشب جواب بده.......
این گوشی که htc one x هست و یکی تو کرج داره میفروشه و مشخصاتش از hero v6888 هم کم نداره و یه جورایی مثل خوده اون هست بهتره یا این گوشی hero؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///
نظر تو چیه؟
اگه علتی هم داشت بهم بگو ممنون میشم..........
تورو خدا جواب بده سریع
http://forum.persiantools.com/t391929-page24.html

Abolfazl_real

Registered User
لایک‌ها
392
این گوشی که htc one x هست و یکی تو کرج داره میفروشه و مشخصاتش از hero v6888 هم کم نداره و یه جورایی مثل خوده اون هست بهتره یا این گوشی hero؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟///
نظر تو چیه؟
تورو خدا جواب بده سریع

منم همین سوالو دارم

این hero رو اگه آوردی منم چندتا سفارش میدم

داداش ارزونترین گوشی 4 هسته ای که میتونی بیاری چیه ؟؟؟

البته فکر نکنم ارزون تر از این مدل چهار هسته ای ، مدلی باشه اونم از یه برند پدر و مادر دار مثل lenovo

http://www.etotalk.com/lenovo-a820-...ad-core-12ghz-dual-sim-45-inch-qhd_p3758.html

اگه از این مدل هم بیاری ، مشتری زیاد داره

Last edited:

soosan22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام. 1-امیر آقا تبلتهای Hyundai Play X X900 و PIPO M6 ظاهرا محصولات جدیدی هستند که با چیپ 3188 تولید شده اند. درسته؟ اگر اینجوری باشه این یعنی صحه گذاشتن بر عملکرد این چیپست. سوال من اینه که از بین دوتبلت کدوم بهتر و معتبرتره؟ و آیا کیفیت اونها بهتره یا Ainol NOVO9 Spark؟ ممنون از پاسختون.

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
باسلام
مدل های گوشی های چینی فکر کنم داره از کل گوشی های دنیا بیشتر میشه!
.انتخابمو کردم (اگه قیمتش بالا نزنه!).
قیمت لوازم جانبی برای همه یکی هست؟من برای umi x1s و لوازم جانبیش چقدر واریز کنم؟و ضد خش و باتری اضافه اگه داشته باشه....
خیلی گوشی عالی هست:
صفحه اچدی 4.5
بلوتوث 4
فیلمبرداری فول
UMI X1s Gorilla Glass Android4.2 MT6589 Quad Core 1.2GHz Dual Sim 4.5 inch HD [3708] - US$179.99 - Smartphone Professional - EtoTalk
...
ویرایش:
این گوشی هم که هم قیمت اونه:
ZOPO ZP810 / Libero HD Quad Core 1.2G MT6589 5.0 inch HD Android 4.2 JB 3G [3742] - US$189.99 - Smartphone Professional - EtoTalk
زوپو هم که هست!همه چیزی که یومی داره هم داره+ صفحه 5 اینچ!
پس اینو بر میدارم!لطفا قیمت اینو بگید!
راستی تخفیف هم بدید!
خیلی ممنون.
من 5 شنبه سفارش بدم (واریز کنم) کی میرسه دستم؟
باسلام

در مورد تفاوتهاشون :
یومی : گوریلاگلس هست (شیشه نشکن و ضدخش،ورژن دوم)،همچنین گفته شده ممکنه مشکل GPS داشته باشه { البته تو همون سایت و جاهای دیگه دیدم که قابل حل بوده بصورت نرم افزاری..}.همچنین وزن کمتر
زوپو : شیشه عادی و قطر کمتر و سایز بزرگتر

نظر تو چیه؟
تورو خدا جواب بده سریع
باسلام

قبلا چندماه پیش ازش چندتا سفارش از چین برای بچه ها انجام دادم، و اونها راضی بودند، باتوجه به موجود بودن اون و قیمت گفته شده،پیشنهاد میدم :
بچه هایی که میخوان Hero v6888 سفارش بدند، اون گوشی رو از اون فروشنده سفارش بگیرند....هم سریعتره و هم واقعا کیفیتش رو بچه هایی که اونموقعها هم ازم سفارش گرفتند و خرید کردند، راضی بودند(در کل هم هزینه کمتری پرداخت کردید تا این هیرو)

بقول یکی از بچه ها """ تو گمرک گیر داده بودند که این همون HTC هست و میخواستند ازم کلی گمرک بگیرند(4 درصد مبلغ اصلیش با قیمت نردیک یک و هشتصد) و هرچی میگفتیم بابا این چینیه نه اصلی و اینا ، به گوششون نمیرفت.....""""

منم همین سوالو دارم

این hero رو اگه آوردی منم چندتا سفارش میدم

داداش ارزونترین گوشی 4 هسته ای که میتونی بیاری چیه ؟؟؟

البته فکر نکنم ارزون تر از این مدل چهار هسته ای ، مدلی باشه اونم از یه برند پدر و مادر دار مثل lenovo

Lenovo A820 Android 4.1 Jelly Bean Quad Core 1.2GHz Dual Sim 4.5 inch qHD [3758] - US$143.99 - Smartphone Professional - EtoTalk

اگه از این مدل هم بیاری ، مشتری زیاد داره
ارزونتر از Lenovo a820 هم نداریم ، البته هم قیمت چرا داریم البته با یک پردازشگر دیگه(از سری چهار هسته ای اسنپ دراگون) با نام و مدل گوشی : K-touch kiss u86 که هم قیمت اون هست (650~ تومان)

samsalim

Registered User
لایک‌ها
8
سلام ارزون ترین تبلت سیمکارت خوری که موجود دارید چیه و چند؟

mohamad_k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام گوشی vowney v5 بهتره یا Umi x1s ؟

soosan22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
سلام. 1-امیر آقا تبلتهای Hyundai Play X X900 و PIPO M6 ظاهرا محصولات جدیدی هستند که با چیپ 3188 تولید شده اند. درسته؟ اگر اینجوری باشه این یعنی صحه گذاشتن بر عملکرد این چیپست. سوال من اینه که از بین دوتبلت کدوم بهتر و معتبرتره؟ و آیا کیفیت اونها بهتره یا Ainol NOVO9 Spark؟ ممنون از پاسختون.
سلام. امیر آقا لطفا ضمن پاسخ به سوال بالایی بفرمایید: 1- قیمتی از Huawei Ascend Mate-2GB دارید یا نه؟ 2-کیفیتش در مقابل قیمتش مناسب هست ؟3 - ANDROID TV DONGLE IMITO QX1 GOOGLE RK3188 QUAD CORE تو بازار هست یا نه؟ قیمت؟ ممنون از زحمات شما.

foa.neh

Registered User
لایک‌ها
68
سلام
لطفا قیمت PIPO U3 3G/WCDMA رو بفرمائید تا دستم برسه چند درمیاد+اینکه اگه چیزی بهتری سراغ دارید که قیمتش مناسبتر یا کیفیت بهتری داره بفرمائید مخصوصا باطریش برام مهمه این باطریش چقدر جواب میده
ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا