حاج امیر این اس 4 اگه مشخصاتش واقعی باشه خوب فروش میره البته با انتوتو 3-3 یه تست بگیر
تایید میشه با انتوتو 3.3 تست بگیرید اگه درست باشه من میخوام البته یکم کمتر
با 3.3 تست بگیرین لطفا امیر اقا
حاج امیر این اس 4 اگه مشخصاتش واقعی باشه خوب فروش میره البته با انتوتو 3-3 یه تست بگیر
بله، طبق رابطه انتوتو ، همین امره، حتی امتیاز هم نشون میده همونه.......درهرصورت کار فروشش،رو بصورت همکار داده به ما......داش امیر یعنی سی پی یوش همون Exynos 5 Octa 5410 ؟
صفحه اش که super amoled ?
1920 1080 ??
اون اصله و مال شرکت اصلی سامسونگ هست ولی این، مال یک شرکته که حتی لوازم جانبیش هم اورجینال سامسونگه و پشتش هم نوشته Made in Korea و.......اینکه کاراون شرکت و کیفیتش چجوریه، منم اطلاع دقیقی ندارم ولی سخت افزارش، باتوجه به شواهد ماجرا باتوجه به قیمتش عالیه و بقول اصطلاح انگلیسی زبانها : that's too much good to be trueامیر جان این نوت 2 با نوت 2 ایی که تو بازار 1 و خورده ایه چه فرقی داره؟![]()
تایید میشه با انتوتو 3.3 تست بگیرید اگه درست باشه من میخوام البته یکم کمتر
با 3.3 تست بگیرین لطفا امیر اقا
چهار پست بالاترتون، دوتاگوشی یکیش مشابه نوت دو و یکیش مشابه اس 4 ، میبینید.....این s4 کجاست؟ ما که ندیدیم
استارتر عزیز: پست اول خیلی شلوغه!
آقا امیر گوشی 4 هسته ای با سایز کوچکتر هم موجود دارید؟
برای 500 تومان، :داداش تا 700 یا 800 تومن تبلت 7 یا 8 اینچی با سخت افزار خوب دارای دوربین پشت باریک سفید رنگ چی داری؟ یه تبلت هم تا 500 تومن دخترونه و ظریف
سایز زیر 4 و چهار هسته ای که هنوز ندیدم....ولی سایز 4.5 یجورایی همشوون روش پیمان بستند که بدن و کوچیکتراز اون،خیر...
[/SIZE][/SIZE][/FONT][/B]باتشکر
سلام امیر اقا خواهشا از اون دو تا تست با انتوتو 3.3بگیرین بزارین واقعا ممنون میشیم همه گی
همش 10 دقه وقت میبره دیگه![]()
![]()
![]()
![]()
]![]()
ببخشید امیر اقا از همون سایتی که برای نوت لینکش رو دادین میتونین بیارین اگه بیارین چقد طول میکشه و قیمت چجوریه فقط دانشجویی![]()
باسلام قیمت رو نگفتید؟؟؟؟سلام.
راستش من وقت نکردم همه پست اول شما را بخونم.
من یه تبلت میخوام مخصوص بازی بچه. صفحه اش 9 یا حد اقل 8 اینچ. سیمکارت و بلوتوث و دوربین اصلا مهم نیست. میشه پیشنهاد بدین مدل خوبتون را؟
سلام عزیز:
آقا تبلت میخوام واسه بازی بچه. 8 و ترجیحا 9 اینچ یا بین همین حدود. سیمکارت و بلوتوث و دوربینش مهمه نیست اما واسه بازی خوب باشه.
پیشنهاد شما؟
آماده همکاری در فروش
پیشنهاد که داریم زیر 5 اینچ و سفارش از چین:منظور من زیر 5 اینچ بود. پیشنهادی دارید؟
صفحه این نوت 2 super amoled هست یا LCD ؟
امیرجان فرق بینه star n7599 و star n9589 در چیه؟
دوربینه 7599 12 هستش؟
من از وقتی که پولو بدم چقدر طول میکشه ما چشمون به جمالش دستگاه باز شه؟؟
مثله onda 818 که گرفتم میشه؟ یا زود تر؟
سلام قیمت جدید این دو مدل رو هم بگید لطفا
Umi X1s
ZTE V967S Blue/ White
ممنونقیمتای امیر خان کاملا تایید میشه از همه جا ارزونتره اگه یه سر به سایتای دیگه و تاپیکای دیگه بزنید می بینید
امیر خان شما که اهل فن هستی، این تبلتای اسمارت تاچ واقعا مال کانادا هستن؟کیفیتشون چجوریاست؟
ممنون
بزارید پاسختونو اینجور بدم :
دیمو کجا تولید میشه؟؟
تبلتهای دیگه چطور؟؟ همه چین تولید میشند و میان بقیه کشورها...حالا کانادا و ایران و اروپا فرقی نداره...از روی فرکانس پردازشگر میتونید بهمید کدوم پردازشگر استفاده شده، مثلا 1.6گیگاهرتز یعنی Rk3066 dual core که قویترین دو هسته ای هست...و بقیه موارد....کیفیت ساخت زو ولی نمیدونم، چون از دوستان بود و گفت مطرحش کنم، من بنا به وظیفه، لینک سایتشو اعلام کردم..درهرصورت گارانتی گذاشته!!!!
باتشکر