• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

LAPTABCOM

Registered User
لایک‌ها
23
ممنون
بزارید پاسختونو اینجور بدم :
دیمو کجا تولید میشه؟؟
تبلتهای دیگه چطور؟؟ همه چین تولید میشند و میان بقیه کشورها...حالا کانادا و ایران و اروپا فرقی نداره...از روی فرکانس پردازشگر میتونید بهمید کدوم پردازشگر استفاده شده، مثلا 1.6گیگاهرتز یعنی Rk3066 dual core که قویترین دو هسته ای هست...و بقیه موارد....کیفیت ساخت زو ولی نمیدونم، چون از دوستان بود و گفت مطرحش کنم، من بنا به وظیفه، لینک سایتشو اعلام کردم..درهرصورت گارانتی گذاشته!!!!

باتشکر
سلام
امیر عزیز من هم از شما تشکر می کنم شما که واقعا به ما لطف داری حقیقت امر اینه به ما هم که خرید می کنیم گفته شده کانادا یعنی من دقیقا پرسیدم اینو و البته جاهای مختلف هم خوندم(ولی ای کاش تو تیتر موضوع نمی زدم کانادایی، همچین خودمم خوشم نیومد) البته طبیعیه که در چین تولید شده ولی خوب ناگفته نماند که واقعا من راضی بودم از این تبلت ها و تنها ضعفی که دارند به نظر من و زیاد جالب نبوده دوربین مدل های سایز بزرگه که جالب نیست(البته اگه مهم باشه) و در ضمن من مشتری دارم که مثلا عشق اسمارته یعنی بعد از این که خودش خرید دیگه همش داره مشتری می یاره و می خره ... یعنی با توجه به قیمتش به نظر من مناسبه چون من برندهای دیگه هم کار کردم ولی از کیفیت ساخت این ها واقعا خوشم اومده در ضمن گارانتشون هم واسه شرکت مدیا پردازش هست و خدا رو شکر تو این مدت به لطف خدا یه گارانتی هم نداشتیم.

thank u for ur complete answer

از شما هم بنده ممنونم

Last edited:

trexx

Registered User
لایک‌ها
33
سلام آقا امیر وضعیت k900 چطوره از نظر قیمت و موجود بودن تو بازار ؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام امیر اقا از جوابتون ممنون و ببخشید که دیر جوابتون رو میدم
اقا اگه شما واقعا تایید میکنید این جنس و مشخصات رو من میخوام
لطفا قیمت نهایی و ... رو پخ کنید برام ممنون
درحقیقت بهتر بگم...ن اینو فقط الان دارن با فروشنده ها کار میکنم نه با خریدارانم..چون قول دادم جنسی رو که خودم هم نمیپسندم و قبول ندارم، نفروشم بهشون ولی فروشنده ها، قواعد بازی خودشون که سود بیشتر جذب کنند رو، دارن...
عیبی که من میگیرم اینه : فرینور و کاستوم رام نداره واین یعنی به هردلیلی اگه خواستین فلش کنین یا آندرویدتون بالا نیومد یا..... نمیتونید درحالیکه گوشیهای چینی همشون تقریبا تو سایت needrom.com و دیگر جاها، براشون فریمور و کاستوم رام اومده......

سلام دوستان؛ واقعا قیمت هایی که آقا امیر میدن تو ایران تکه، با اجازه آقا امیر ، دوستان یه گوشی جدید که به بازار ایران اومده رو بهتون معرفی میکنم prestigio Multiphone 4500 duo که با گارانتی و بیمه هست حدود 830 تومن .با مشخصات MediaTek MT6577T ، ARM Cortex A9 Dual Core ، ips 4.5 Inch-1850mA battery
من از نزدیک دیدم کیفیت ساخت خوبی داشت ،من میخوام بخرم . با تشکر
باسلام

پیشنهاد نمیدم اون دو هسته ای رو بگیرید اونم با اون قیمت.... یا چهار هسته ای سفارش بدید یا برید واقعا advance s samsung یا دیگر مدلها رو بگیرید از اون بهتره....الان شما با این مبلغ میتونید Star s5 butterfly بگیرید با این مشخصات: حالا دیگه شما اگه تونستید برید اونو انتخاب کنید :
quad core MTK6589 1.2Ghz cortex a7(More battery saving) ARM
Ram : 1GB
rom :8GB
5Inch 1280*720IPS HD screen
Camera : 12MP & 5MP
Battery :2500mAh

اینها هم کاستوم رام هایی که براش اومده :

Needrom | Search Results | s5

قیمتش 785 تومانه و یک گمرک هم روش، بشه 810 تا 820 تومان، هنوز هم ازاون کمتره و درحالیکه کانفیگش بسیار بالاتره...بطوریکه براحتی یک فروشنده ممکنه ازتون جای htc butterfly بخره(قیمت دو سیصد) و به مشتریش هم بده....کلا کیفیت و قیمت محصول باتوجه به همه ویژگیهاش مناسبترینه.....

سلام ببخشید Ainol Novo9 Spark چنده؟ تبلتی که 9 یا 10 اینچ باشه و کیفیت و سخت افزارش در حد spark باشه ولی ارزونتر باشه هم هست؟
قیمت فعلیش : حدود 890-900 تومانه ولی پیشنهادم، تبلتهای زیر هست :
Ifive x2 8.9Inch 1900*1200 5MP 7000mAh :900

FNF IFIVE X2 Quad Core Android 4.1 Tablet PC 8.9" RK3188 1.8GHz 16gb

و
Freelander PD900 با قیمت 860 تومان
و
Freelander pd90 Blade با قیمت 875 تومان

فعلا a31ها پیشنهاد نمیشن و rk3188 ها بهترند....

از ارزونترین RK3188 ها هم ، تبلت Cube U35GT هست باقیمت فقط 650 تومان
Cube U35GT Quad Core RK3188 Tablet PC 7.9 Inch IPS Screen Android 4.1 1G RAM 16GB HDMI Ultra Thin Silver

سلام
امیر عزیز من هم از شما تشکر می کنم شما که واقعا به ما لطف داری حقیقت امر اینه به ما هم که خرید می کنیم گفته شده کانادا یعنی من دقیقا پرسیدم اینو و البته جاهای مختلف هم خوندم(ولی ای کاش تو تیتر موضوع نمی زدم کانادایی، همچین خودمم خوشم نیومد) البته طبیعیه که در چین تولید شده ولی خوب ناگفته نماند که واقعا من راضی بودم از این تبلت ها و تنها ضعفی که دارند به نظر من و زیاد جالب نبوده دوربین مدل های سایز بزرگه که جالب نیست(البته اگه مهم باشه) و در ضمن من مشتری دارم که مثلا عشق اسمارته یعنی بعد از این که خودش خرید دیگه همش داره مشتری می یاره و می خره ... یعنی با توجه به قیمتش به نظر من مناسبه چون من برندهای دیگه هم کار کردم ولی از کیفیت ساخت این ها واقعا خوشم اومده در ضمن گارانتشون هم واسه شرکت مدیا پردازش هست و خدا رو شکر تو این مدت به لطف خدا یه گارانتی هم نداشتیم.
از شما هم بنده ممنونم
انشالله کارتون بگیره وپرفروش تر از گدشته باشید

باتشکر

سلام آقا امیر وضعیت k900 چطوره از نظر قیمت و موجود بودن تو بازار ؟

باسلام

تو بازار چین موجوده و قیمتش حدود دو و دویست هست...تا یک مدت دیگه(حدود شاید دو سه هفته دیگه) به دست خودم میرسه....

باتشکر

javad fazel

Registered User
لایک‌ها
30
سلام امیر جان
یه تبلت سیم کارت خور و با کیفیت میخوام. پیشنهادت چیه؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام امیر جان
یه تبلت سیم کارت خور و با کیفیت میخوام. پیشنهادت چیه؟
باسلام

تبلتهای Pipo شامل :

Pipo m5 3g rk3066 8inch: 780
Pipo u3 3g rk3066 7 inch :700
Pipo m8 rk3066 3g 9.4Inch : 1,000,000
Pipo m3 rk3066 3g 10Inch : 1,000,000
Pipo m9 3g Rk3188 10inch : 1,065,000
بجز اینها از فریلندر و ... داریم و لی کیفیتشون از اینها خیلی کمترند..

باتشکر

riddickmybio

Registered User
لایک‌ها
28
واقعا ممنون که اینقدر پاسخگو هستید این تبلت قیمتش چنده؟ به نطر خوب میاد با سپاس

Last edited:

trexx

Registered User
لایک‌ها
33
باسلام

تو بازار چین موجوده و قیمتش حدود دو و دویست هست...تا یک مدت دیگه(حدود شاید دو سه هفته دیگه) به دست خودم میرسه....

باتشکر[/QUOTE]
با اینکه خیلی گرونه ولی به نسبت قدرت فوق العادش و بدنه فلزیش می ارزه ولی بودجه ما فعلا نمی رسه :)
تو رنج قیمت LG 4X یعنی حدود 1100 گوشی که از این سرتر باشه هست ؟!؟

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
عزیز لطفا مدل پیشنهاد بدید. Lenovo تا سقف یک میلیون تومن.

Sent from my Lenovo A820 using Tapatalk 4 Beta

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
واقعا ممنون که اینقدر پاسخگو هستید این تبلت قیمتش چنده؟ به نطر خوب میاد با سپاس
باسلام

دومدل RK3188 از شرکت یوانداو :
Window n101 II RK3188: 830
window n90fhd RK3188: 985

باسلام
با اینکه خیلی گرونه ولی به نسبت قدرت فوق العادش و بدنه فلزیش می ارزه ولی بودجه ما فعلا نمی رسه :)
تو رنج قیمت LG 4X یعنی حدود 1100 گوشی که از این سرتر باشه هست ؟!؟
خب قیمتش نزدیکای 600 دلاره دیگه با هزینه پستیش...

Zopo ها از همه بهترند،چون DLNA & OTG رو ساپورت میکنند،(ورژنهای zp980 و c2 ) و zopo c2 16GB (zopo c3) هم حدود دو هفته دیگه میاد با قیمت تقریبی یک و صد میشه

فعلا چیزیکه تو بازار باشه و موجود، UMI x2 هست با قیمت یک و صد ...بنابراین پیشنهادم هم همینه تو اون رنج قیمت....

عزیز لطفا مدل پیشنهاد بدید. Lenovo تا سقف یک میلیون تومن.

Sent from my Lenovo A820 using Tapatalk 4 Beta
پیشنهاد میکنم زوپو ها رو بگیرید مثلا zopo c2 هست با قیمت 985 تومان که کیفیت فوق العاده ای داره....یا اگه مدل دیگه که حافظه داخلی بیشتری داشته باشه،مدنظرتون باشه، پیشنهادم zopo zp950+ 16GB هست......

البته پرفروشترین گوشی فروشیم، star s5 butterfly 8GB هست که قیمتش 785 تومانه

باتشکر

doflamingo

Registered User
لایک‌ها
25
سلام عزيز تبلت ١٠ اينچي با رزولوشن فول اچ دي يا رتينا چي داري؟
فقط برام کيفيت صفحه مهمه و باتري بقيه چيز ها اصلا مهم نيست چون فقط ميخوام باهاش کتاب بخونم
ممنون

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام عزيز تبلت ١٠ اينچي با رزولوشن فول اچ دي يا رتينا چي داري؟
فقط برام کيفيت صفحه مهمه و باتري بقيه چيز ها اصلا مهم نيست چون فقط ميخوام باهاش کتاب بخونم
ممنون

پیشنهادم Ifive x2 هست با قیمت 900 تومان..بدلیل سایز 9 اینچ و باتری 7000 میلی امپر و رزیلوشن کافی و باتری "نخور" 1900*1200 و البته کیفیت ساخت بالای کارهای Ifive
بعد از اون، تبلت Cube u30gt 2 و Pipo m6 و N90 RK3188 هست که :
Cube u30gt2 32GB: 1,030,000
Pipo m6 : 1,035,000
Yuandao N90 RK3188 Retina : 985
Cube u9gt v Rk3188 : 985

تفاوت زیادی تو میزان باتری و کیفیت صفحه نمایش ندارند....

البته کاملترین تبلت، تبلت v97 HD هست که فعلا ازش قیمت ندارم ولی تو بازه بین 950 تا یک و نیم قیمت داره...اگه خواستید و انتخابتون همون بود، بفرمایید تا بپرسمم و قیمت جدید رو خدمتتون بگم.کیفیت کارش هم خوبه و جای نگرانی نیست...
gadgetgreats.com/visture-v97-quad-core-android-4-1-1-tablet-pc-9-7-retina-ips-2048-1536-rk3188-1-6ghz-16gb.html

translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=en&prev=/search%3Fq%3Drk3188%2B1000mah%26num%3D100%26safe%3Doff%26client%3Dfirefox-aurora%26hs%3Dxnu%26rls%3Dorg.mozilla:en-US:unofficial&rurl=translate.google.com&sl=ru&u=http://www.pipo.su/press/all/tablet_RK3188_RETINA.html&usg=ALkJrhgTH_cG2f2P4SJewqPsN3xafZQoBw

البته در انتها ذکر کنم اگه واقعا فقط برای کتاب میخواید، باتری 10000 میلی آمپری و کیفیت 1280*800 هم کافیه و کیفیت و وضوح متن کتاب ، مشکلی اصلا نخواهید داشت(چون رتیناها باتری خور هستند)
الان بیشترین باتری رو Allfine Fine11 wide داره که 12 هزار میلی امپری هست و درکل، سخت افزار افاوتی رو نسبت به سایرین داره، خودتون نگاهش کنید....

AllFine FINE11 Wide RK3188 Quad Core Tablet PC 11.6 Inch IPS Screen Android 4.1 2G RAM 32GB Bluetooth Dual Camera

باتشکر

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
پیشنهاد میکنم زوپو ها رو بگیرید مثلا zopo c2 هست با قیمت 985 تومان که کیفیت فوق العاده ای داره....یا اگه مدل دیگه که حافظه داخلی بیشتری داشته باشه،مدنظرتون باشه، پیشنهادم zopo zp950+ 16GB هست......

البته پرفروشترین گوشی فروشیم، star s5 butterfly 8GB هست که قیمتش 785 تومانه

باتشکر

ممنون امیر آقا، ولی حقیقتش برای یکی از دوستانم میخوام که یه خورده زیاد روی قضیه برندینگ و اینا حساسه. همین Lenovo را هم چون خودم دارم و دیده راضی بودم ازش و از طرفی قبلا لپ تاپ هاشو دیده راضی شده. اگه لطف کنید و طبق محاسبات خودتون گوشی های تا سقف قیمت ریالی ۱ میلیون تومن که براتون مقدوره را برام چک کنید ممنونتون میشم.

mohamad_k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
قیمت گوشی noe n003 رو می خواستم و مشخصات واقعیشو (اندازه صفحه نمایش وزن و باتری که هر سایتی یه چیزی زده)

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
ممنون امیر آقا، ولی حقیقتش برای یکی از دوستانم میخوام که یه خورده زیاد روی قضیه برندینگ و اینا حساسه. همین Lenovo را هم چون خودم دارم و دیده راضی بودم ازش و از طرفی قبلا لپ تاپ هاشو دیده راضی شده. اگه لطف کنید و طبق محاسبات خودتون گوشی های تا سقف قیمت ریالی ۱ میلیون تومن که براتون مقدوره را برام چک کنید ممنونتون میشم.

آخه بالاترین چهار هسته ای که زیر یک ملیون زده ، Lenovo ، کانفیگش پایینتر و قدرت سخت افزاری چه در دوربین و چه در صدا و چه در کیفیت صفحه نمایش و..... پایینتر از zopo c2 هست، درهرصورت من اول تاپیک، اطلاعات کامل تصویری و نوشتاری zopo c2 رو نوشتم، بهش پیشنهاد بدی یا همون عکسها و مشخصات و... احتمال داره عوض کنه نظرشو..چون واقعا حیفه سر مساله برند، یک بهترینی رو جایگزین یک کانفیگ معمولی کنی!!

اما فعلا بهترین لنوو زیر یک ملیون ، فقط Lenovo a830 هست با قیمت 750 تومان، که واقعا S5 butterfly از اون سرتره..همین چند مدت پیش، یکی خیال کرده بود باترفلای HTC هست و حاضر شده بود ONE X اش رو با اون عوض کنه و تازه دویست تا سیصد تومان هم سر بده!!! یعنی جنساشون،برخلاف فکرهایی که فعلا میکنید، قابل مقایسه و رقابت هست با برندها...درهرصورت من پیشنهاد دادم وشما تصمیم گیرنده نهایی هستید که از پولتون چجور بهترین استفاده رو میتونید ببرید.....

باتشکر

با سلام
قیمت گوشی noe n003 رو می خواستم و مشخصات واقعیشو (اندازه صفحه نمایش وزن و باتری که هر سایتی یه چیزی زده)

هنوز نیومده وپیشنهاد هم نمیشه،چون قرار بود قیمتش، مزیتش نسبت به رقبایی چون یومی و آی اوشن و.... باشه که بنظر میرسه اینگونه نیست....درمورد مشخصات واقعیش هم چون هنوز رسمی چیزی گفته نشده، همه در شبه هست و ممکنه 5 یا 5.3 اینچ باشه...احتمالا تا آخر این ماه میاد.....بجای اون i4000 inew رو هم بردارید شاید بهتر باشه.....

Poll: Neo N003 Vs iOcean X7 Vs UMi X2 Vs JiaYu G4 : Gizchina.com

باتشکر

Last edited:

mohamad_k

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون از جوابتون قیمت 4000 inew چقدر میشه

economist

Registered User
لایک‌ها
165
سلام.قیمت لنوو a800?

Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk 2

f22raptor

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام قیمت این گوشی ها رو میخاستم:
TCL Idol X
Xiaomi Mi-3 Quad Core 5.0 inch with Android 4.1 Full HD 13MP
OPPO Find 5 X909
Xiaomi M2S Quad Core 4.3 inch IPS 1280*720
iocean X7 Elite
و در ظمن اگر ZOPO C2 را بخام چه جور سفارش بدم شماره تماس لطفا با تشکر

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
ممنون از جوابتون قیمت 4000 inew چقدر میشه

سلام.قیمت لنوو a800?

Sent from my HUAWEI Y300-0100 using Tapatalk 2
سفارش از چین :

Lenovo a800 : 478

با سلام قیمت این گوشی ها رو میخاستم:
TCL Idol X
Xiaomi Mi-3 Quad Core 5.0 inch with Android 4.1 Full HD 13MP
OPPO Find 5 X909
Xiaomi M2S Quad Core 4.3 inch IPS 1280*720
iocean X7 Elite
و در ضمن اگر ZOPO C2 را بخام چه جور سفارش بدم شماره تماس لطفا با تشکر
Idol X قابل تهیه نیست...
Xioami Mi3هنوز نیومده....
Oppo Find 5 16 GB در قیمت بین 1,850 تا 1,950 هست...
Xiaimi m2s فعلا ازش قیمت ندارم دوباره...
iocean X7 Elite 2GB/32GB هم برابر 1,095,000 تومانه.

zopo c2 هم 958 تومان

نحوه سفارش و شماره تماس هم بدلیل :
f22raptor has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.

If you are trying to send this message to multiple recipients, remove f22raptor from the recipient list and send the message again
نشد

باتشکر

Blue Star

Registered User
لایک‌ها
0
با سلام

تبلت با سيستم عامل Windows 8 چيني با برند معتبر دارين؟ يا بايد صبر كنيم تا بسازن.

در مقايسه با بهترين تبلتهاي آندرويدي و اينكه App هاي ويندوزي كارايي جدي و بهتري دارند ، شما تبلت با كدام سيستم عامل رو پيشنهاد مي كنيد؟

با سپاس

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا