سلام امیر اقا از جوابتون ممنون و ببخشید که دیر جوابتون رو میدم
اقا اگه شما واقعا تایید میکنید این جنس و مشخصات رو من میخوام
لطفا قیمت نهایی و ... رو پخ کنید برام ممنون
درحقیقت بهتر بگم...ن اینو فقط الان دارن با فروشنده ها کار میکنم نه با خریدارانم..چون قول دادم جنسی رو که خودم هم نمیپسندم و قبول ندارم، نفروشم بهشون ولی فروشنده ها، قواعد بازی خودشون که سود بیشتر جذب کنند رو، دارن...
عیبی که من میگیرم اینه : فرینور و کاستوم رام نداره واین یعنی به هردلیلی اگه خواستین فلش کنین یا آندرویدتون بالا نیومد یا..... نمیتونید درحالیکه گوشیهای چینی همشون تقریبا تو سایت needrom.com و دیگر جاها، براشون فریمور و کاستوم رام اومده......
سلام دوستان؛ واقعا قیمت هایی که آقا امیر میدن تو ایران تکه، با اجازه آقا امیر ، دوستان یه گوشی جدید که به بازار ایران اومده رو بهتون معرفی میکنم prestigio Multiphone 4500 duo که با گارانتی و بیمه هست حدود 830 تومن .با مشخصات MediaTek MT6577T ، ARM Cortex A9 Dual Core ، ips 4.5 Inch-1850mA battery
من از نزدیک دیدم کیفیت ساخت خوبی داشت ،من میخوام بخرم . با تشکر
باسلام
پیشنهاد نمیدم اون دو هسته ای رو بگیرید اونم با اون قیمت.... یا چهار هسته ای سفارش بدید یا برید واقعا advance s samsung یا دیگر مدلها رو بگیرید از اون بهتره....الان شما با این مبلغ میتونید Star s5 butterfly بگیرید با این مشخصات: حالا دیگه شما اگه تونستید برید اونو انتخاب کنید :
quad core MTK6589 1.2Ghz cortex a7(More battery saving) ARM
Ram : 1GB
rom :8GB
5Inch 1280*720IPS HD screen
Camera : 12MP & 5MP
Battery :2500mAh
اینها هم کاستوم رام هایی که براش اومده :
Needrom | Search Results | s5
قیمتش 785 تومانه و یک گمرک هم روش، بشه 810 تا 820 تومان، هنوز هم ازاون کمتره و درحالیکه کانفیگش بسیار بالاتره...بطوریکه براحتی یک فروشنده ممکنه ازتون جای htc butterfly بخره(قیمت دو سیصد) و به مشتریش هم بده....کلا کیفیت و قیمت محصول باتوجه به همه ویژگیهاش مناسبترینه.....
سلام ببخشید Ainol Novo9 Spark چنده؟ تبلتی که 9 یا 10 اینچ باشه و کیفیت و سخت افزارش در حد spark باشه ولی ارزونتر باشه هم هست؟
قیمت فعلیش : حدود 890-900 تومانه ولی پیشنهادم، تبلتهای زیر هست :
Ifive x2 8.9Inch 1900*1200 5MP 7000mAh :900
FNF IFIVE X2 Quad Core Android 4.1 Tablet PC 8.9" RK3188 1.8GHz 16gb
و
Freelander PD900 با قیمت 860 تومان
و
Freelander pd90 Blade با قیمت 875 تومان
فعلا a31ها پیشنهاد نمیشن و rk3188 ها بهترند....
از ارزونترین RK3188 ها هم ، تبلت Cube U35GT هست باقیمت فقط 650 تومان
Cube U35GT Quad Core RK3188 Tablet PC 7.9 Inch IPS Screen Android 4.1 1G RAM 16GB HDMI Ultra Thin Silver
سلام
امیر عزیز من هم از شما تشکر می کنم شما که واقعا به ما لطف داری حقیقت امر اینه به ما هم که خرید می کنیم گفته شده کانادا یعنی من دقیقا پرسیدم اینو و البته جاهای مختلف هم خوندم(ولی ای کاش تو تیتر موضوع نمی زدم کانادایی، همچین خودمم خوشم نیومد) البته طبیعیه که در چین تولید شده ولی خوب ناگفته نماند که واقعا من راضی بودم از این تبلت ها و تنها ضعفی که دارند به نظر من و زیاد جالب نبوده دوربین مدل های سایز بزرگه که جالب نیست(البته اگه مهم باشه) و در ضمن من مشتری دارم که مثلا عشق اسمارته یعنی بعد از این که خودش خرید دیگه همش داره مشتری می یاره و می خره ... یعنی با توجه به قیمتش به نظر من مناسبه چون من برندهای دیگه هم کار کردم ولی از کیفیت ساخت این ها واقعا خوشم اومده در ضمن گارانتشون هم واسه شرکت مدیا پردازش هست و خدا رو شکر تو این مدت به لطف خدا یه گارانتی هم نداشتیم.
از شما هم بنده ممنونم
انشالله کارتون بگیره وپرفروش تر از گدشته باشید
باتشکر
سلام آقا امیر وضعیت k900 چطوره از نظر قیمت و موجود بودن تو بازار ؟
باسلام
تو بازار چین موجوده و قیمتش حدود دو و دویست هست...تا یک مدت دیگه(حدود شاید دو سه هفته دیگه) به دست خودم میرسه....
باتشکر