• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تبلتها و گوشیهای با کیفیت چینی laptopstockshiraz amirexpress

نظرشما درباره مقایسه این تبلتها(چینی) با نمونه مشابه خارجی چیست ؟

• Total voters
    394
وضعیت
موضوع بسته شده است.

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
باسلام

اولین نفری که فریلندر رو معرفی کرد هم خودم بودم و همه میگفتند بی کیفیته و یا....چون اطلاعی نداشتند..الان کاسوم رامی که Ifive داره، یکی از محبوب ترین و زیباترین کاستوم رامهای تبلتهاست...تنها شرکتیه که برای خودش یک فروم بزرگ تشکیل دادند :
Google Translate
اونموقعها خیلی گرونتر از بقیه تبلتها میداد ولی اون دو مدل خاصش،قیمتهاش خوب بودند و میشد به بچه ها پیشنهاد داد(Mini2 & x2)
درمورد کیفیت ساختش، مسلما عین Samrtq ها هست که خیلی گرونند ولی محبوبیت 5 FNF خیلی بیشتره....
بعضی از مدلهاش مشکل داره، بعضیهاش نه..یکم مارک خوبیه ولی درهم برهمه و فعلا مانور دادن رو پیپو رو ترجیح میدم و دادم .....ساپورت نرم افزاریش مشکلی نداره البته...
pipo m6 هم تازه اومده و شاید اولین تجربه پیپو بصورت رسمی در عرضه تبلت رتینا هست و کیفیتش رضایت بخش بوده تو دنیا؛ البته قبلا هم گفتم، اینو بدونید رتینای کامل (نه FHD یا 1900*1020 ) ، باتری خوری زیاد داره و زیاد پیشنهاد نمیشه.

البته پیشنهادم اینه :
بزارید pipo m6 3g هم بیاد یا Ifive3 و اونموقع کاملترین تبلت رو بخرید مگر اینکه عجله داشته باشید، فعلا میتونید pipo m6 رو بگیرید که رغبت دلتون یکم توشه

البته pipo هم میخاد یک 9 اینچی بده بیرون و میتونید منتظر اون هم تا اخرهمین ماه میلادی باشید.....

باتشکر

خیلی ممنون از راهنمایی کاملتون
درباره Cube البته توضیح ندادین کاش درباره اونم یه توضیح بدین چون مدلهاش و کانفیکش خیلی خوبه ولی کیفیت و پشتیبانیش رو نمیدونم

اول اینکه درمورد باطری خوری رتینا یه موردی که هست الان pipo m6 با رتینا باطری 10000داره ولی x2 و Cube u30gt2 با FHD باطری 7000دارن و این مورد فکر کنم تو مصرف باطری زیاد تفاوتی از لحاظ ساعت کارکرد پیدا نکنه
الان تو مصرف هر دوتا بین 8تا9 ساعت زدن کارکرد رو یعنی ممکنه خیلی اختلاف داشته باشه و این درست نباشه؟

مدلهای pipo m6 3g و Ifive3 دقیقا کی میان؟ممکنه تا ماه اینده عرضه بشه و قیمتشون هم در چه حدود خواهد بود چون نمیخوام بیشتر از همین 1میلیون هزینه کنم
و یه لینک از مشخصات هردوتا اگه دارین بزارین ببینم امکاناتشون چیه
ممنون

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام. امیر آقا شما گفتید : " آینول محض اطلاع خریداران، بیشترین خرابی رو داره " چون شما همیشه Ainol novo9 spark رو به عنوان یه تبلت خوب معرفی می کردین می خواستم بدونم آیا این گفته شما شامل این مدل از آینول هم می شه ؟ و دیگه اینکه در طول مدتی که با این مدل کار می کنیم به مرور کم کم خراب میشه یا اینکه نه از همون اول که از کارخونه بیرون می یاد خراب هست؟ چون من می خواستم یه Ainol novo9 spark رو واسه یکی از دوستان سفارش بدم با این گفته شما دودل شدم. اگه ممکنه یه کم بیشتر توضیح بدین مخصوصا در مورد همین مدل از آینول. ممنون.
باسلام

من از آینول نوا9 یک خرابی داشتم، بقیه سفارشات همه سالم بودند...اینکه گفتم آینول خرابی خوب داره، بخاطر اینه که مشالله تبلیغ براش خوب میشه وهمه فکر میکنن عالیترین جنس چینیه درحالیکه پشتش از جای گرم پا میشه تو چین..... مسلما راموس هم مثل خودش از قدیمیهاست و کیفیت کارهاش لذت بخش تره و خرابی هم کمتر داره(تو اینترنت میتونید یگردید و ببینید)

خرابیها اینجوری بوده، همون روز اول یا یکساعت اول، شما میبینید خرابه ودرغیر اینصورت من تاحالا یک گزارش خرابی هم نداشتم، اگه خریدار، بیش از یک یا دوروز داشته بودتش و مشکلی ندیده باشه(مثل باتری شارژ نشدن و روشن نشدن و ....)

پشنیهاد میکنم، RK3188 بگیرید و Samsung Exynos و حتی اگه RK3066 هم بگیرید جای a31 بهتره، هم اینکه بلوتوث پذیر نیستند و هم ساپورت نرم افزاری برای چیپست A31 ضعیفه...درسته قیمتش و مشخصاتش خیلی خوب میزنه ولی انتخاب بهتری خواهد بود(و معقولانه تر) که از RK3188 ها و Rk3066 و ٍExynos 4412ها بگیرید.....

کیوب هم از قدیمیهاست و کیفیت کارهاش خوبه..تو ساپورت نرم افزاری هم مشکلی نداره...

حاج امیر یکم راجب پردازنده اینتل اتم توضیح میدی مثلا پردازنده تک هستش 1/2 یا1/6 قدرتش به دو هسته ای میرسه؟
اگه اشتباه نکنم، فکر میکنم، منظورتون ramos w32 باشه که شاید ریویو همین صفحه و بنچمارکش مشخص کنه براتون :

Review of Ramos W32 tablet PC McBub Insider

و البته یادتون نره این چیپست براساس 32 نانومتریه...نه 28 نانومتری که سرعت بهتر و باتری نگهداری بیشتر رو در پی داره....ودرضمن SGX540هست و نه مثل سایر چیپستهای چینی که sgx544 دارند...

Quad Core CPUs Review among Samsung Exynos 4412,ACT-ATM7029 and Intel Atom Z2460 | JSXL Technology - Global Online Shopping for Cell Phones, Tablets & Related Accessories from China

درباره Cube البته توضیح ندادین کاش درباره اونم یه توضیح بدین چون مدلهاش و کانفیکش خیلی خوبه ولی کیفیت و پشتیبانیش رو نمیدونم

اول اینکه درمورد باطری خوری رتینا یه موردی که هست الان pipo m6 با رتینا باطری 10000داره ولی x2 و Cube u30gt2 با FHD باطری 7000دارن و این مورد فکر کنم تو مصرف باطری زیاد تفاوتی از لحاظ ساعت کارکرد پیدا نکنه
الان تو مصرف هر دوتا بین 8تا9 ساعت زدن کارکرد رو یعنی ممکنه خیلی اختلاف داشته باشه و این درست نباشه؟

مدلهای pipo m6 3g و Ifive3 دقیقا کی میان؟ممکنه تا ماه اینده عرضه بشه و قیمتشون هم در چه حدود خواهد بود چون نمیخوام بیشتر از همین 1میلیون هزینه کنم
ممنون

سلام

کیوب هم از قدیمیهاست و کیفیتش خوبه و ساپورت نرم افزاری مناسبی داره....

بستگی داره به استفادتون..حتما Brightness رو بزارید رو 50 تا 70 درصد حداکثر،چون بیشتر از این نیازی نیست..کارهای مختلفی که عمر باتری رو بیشتر میکنه، باتری 10000 هزار و رتینا و rk3188 حدود 8-7- ساعته ولی rk3188 و 1900رزیلشون و باتری 7000 حدود هفت ساعنه...البته گفتم بسته به اینکه رام ریخته شده روش چقدر باتری کمتر مصرف کنه یا ویژگیهای سخت افزاری برای کاهش مصرف باتری بکار برده شده باشه، این اعداد زمانی تغییر پیدامیکنند...

ممکنه عرضه بشند، بله...الان تنها rk3188 سیمکارتخور همون pipo m9 3g هست، هنوز m8pro 3g بصورت عمده وارد بازار نشده
درمورد Ifive 3 که عین نوت دو، دارای ساپورت قلم هست و :
tablet.tech-maniak.com/7238/ifive-3-tablet-10-1-with-rk3188-and-3g-modem-dialing-function
五元素ifive 3曝光 10.1寸RK3188四核 支持3G通话 – 平板盒子网
(ازمترجم گوگل استفاده کنید)
و
پیپو M6 سیمکارتخور هم همون ویژگیهای m6 رو داره بعلاوه سیمکارتخوری...
PIPO M6 Quad Core Tablet PC GPS RK3188 1.6GHz 9.7" IPS Android 4.1 16gb
البته "احتمالا" پیپو میزنه سیمکارتخوریش رو..چون تاحالا این چنین عملکرده برای سایز بزرگهاش....
درمورد زمان عرضه و قیمت حدودی، فعلا اطلاع دقیقی در دسترس نیست

باتوجه به بودجتون، خب چون شما یک گمرک 30 تا 50تومانی هم دارید، میتونید راحت تر تصمیم بگیرید چه چیزی تو اون بازه میافته...

باتشکر

سلام. امیر آقا شما گفتید : " آینول محض اطلاع خریداران، بیشترین خرابی رو داره " چون شما همیشه Ainol novo9 spark رو به عنوان یه تبلت خوب معرفی می کردین می خواستم بدونم آیا این گفته شما شامل این مدل از آینول هم می شه ؟ و دیگه اینکه در طول مدتی که با این مدل کار می کنیم به مرور کم کم خراب میشه یا اینکه نه از همون اول که از کارخونه بیرون می یاد خراب هست؟ چون من می خواستم یه Ainol novo9 spark رو واسه یکی از دوستان سفارش بدم با این گفته شما دودل شدم. اگه ممکنه یه کم بیشتر توضیح بدین مخصوصا در مورد همین مدل از آینول. ممنون.
باسلام

من از آینول نوا9 یک خرابی داشتم، بقیه سفارشات همه سالم بودند...اینکه گفتم آینول خرابی خوب داره، بخاطر اینه که مشالله تبلیغ براش خوب میشه وهمه فکر میکنن عالیترین جنس چینیه درحالیکه پشتش از جای گرم پا میشه تو چین..... مسلما راموس هم مثل خودش از قدیمیهاست و کیفیت کارهاش لذت بخش تره و خرابی هم کمتر داره(تو اینترنت میتونید یگردید و ببینید)

خرابیها اینجوری بوده، همون روز اول یا یکساعت اول، شما میبینید خرابه ودرغیر اینصورت من تاحالا یک گزارش خرابی هم نداشتم، اگه خریدار، بیش از یک یا دوروز داشته بودتش و مشکلی ندیده باشه(مثل باتری شارژ نشدن و روشن نشدن و ....)

پشنیهاد میکنم، RK3188 بگیرید و Samsung Exynos و حتی اگه RK3066 هم بگیرید جای a31 بهتره، هم اینکه بلوتوث پذیر نیستند و هم ساپورت نرم افزاری برای چیپست A31 ضعیفه...درسته قیمتش و مشخصاتش خیلی خوب میزنه ولی انتخاب بهتری خواهد بود(و معقولانه تر) که از RK3188 ها و Rk3066 و ٍExynos 4412ها بگیرید.....

کیوب هم از قدیمیهاست و کیفیت کارهاش خوبه..تو ساپورت نرم افزاری هم مشکلی نداره...

حاج امیر یکم راجب پردازنده اینتل اتم توضیح میدی مثلا پردازنده تک هستش 1/2 یا1/6 قدرتش به دو هسته ای میرسه؟
اگه اشتباه نکنم، فکر میکنم، منظورتون ramos w32 باشه که شاید ریویو همین صفحه و بنچمارکش مشخص کنه براتون :

Review of Ramos W32 tablet PC McBub Insider

و البته یادتون نره این چیپست براساس 32 نانومتریه...نه 28 نانومتری که سرعت بهتر و باتری نگهداری بیشتر رو در پی داره....ودرضمن SGX540هست و نه مثل سایر چیپستهای چینی که sgx544 دارند...

Quad Core CPUs Review among Samsung Exynos 4412,ACT-ATM7029 and Intel Atom Z2460 | JSXL Technology - Global Online Shopping for Cell Phones, Tablets & Related Accessories from China

ممنون

سلام

کیوب هم از قدیمیهاست و کیفیتش خوبه و ساپورت نرم افزاری مناسبی داره....

بستگی داره به استفادتون..حتما Brightness رو بزارید رو 50 تا 70 درصد حداکثر،چون بیشتر از این نیازی نیست..کارهای مختلفی که عمر باتری رو بیشتر میکنه، باتری 10000 هزار و رتینا و rk3188 حدود 8-7- ساعته ولی rk3188 و 1900رزیلشون و باتری 7000 حدود هفت ساعنه...البته گفتم بسته به اینکه رام ریخته شده روش چقدر باتری کمتر مصرف کنه یا ویژگیهای سخت افزاری برای کاهش مصرف باتری بکار برده شده باشه، این اعداد زمانی تغییر پیدامیکنند...

ممکنه عرضه بشند، بله...الان تنها rk3188 سیمکارتخور همون pipo m9 3g هست، هنوز m8pro 3g بصورت عمده وارد بازار نشده
درمورد Ifive 3 که عین نوت دو، دارای ساپورت قلم هست و :
tablet.tech-maniak.com/7238/ifive-3-tablet-10-1-with-rk3188-and-3g-modem-dialing-function
五元素ifive 3曝光 10.1寸RK3188四核 支持3G通话 – 平板盒子网
(ازمترجم گوگل استفاده کنید)
و
پیپو M6 سیمکارتخور هم همون ویژگیهای m6 رو داره بعلاوه سیمکارتخوری...
PIPO M6 Quad Core Tablet PC GPS RK3188 1.6GHz 9.7" IPS Android 4.1 16gb
البته "احتمالا" پیپو میزنه سیمکارتخوریش رو..چون تاحالا این چنین عملکرده برای سایز بزرگهاش....
درمورد زمان عرضه و قیمت حدودی، فعلا اطلاع دقیقی در دسترس نیست

باتوجه به بودجتون، خب چون شما یک گمرک 30 تا 50تومانی هم دارید، میتونید راحت تر تصمیم بگیرید چه چیزی تو اون بازه میافته...

باتشکر

Last edited:

mahdi1990

Registered User
لایک‌ها
63
سلام
قیمت روز pipo m9 3g و t10 3g و ifive 3 3G چنده؟
یکمی بیشتر در مورد ifive 3 توضیح میدین؟ قابلیت مکالمه داره؟ gps داره؟ بولوتوث داره؟ دوربینش ، باتریش و ... چطوره؟

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
بازم ممنون
m6 3g مثل اینکه وارد بازار شده ولی توی چندتا سایت که دیدم زیاد جالب نیست چون بدنش پلاستیکی شده و سیم کارت هم نه sms داره و نه تماس نه gps حالا نمیدونم کدوم مشخصات درسته
http://www.spemall.com/PIPO-M6-Tabl...-Retina-Screen-3G-Dual-camera-2GB-16GB_g.html

پس همون مدل وایفای بهتر هست

Ifive 3 مدل جالبی هست قابلیت تماس هم داره ولی رزولوشن صفحه پایینه
ولی من توی عکسها قلمی همراهش ندیم و هیچ شیاری برای قلم وجود نداشت
اینکه میفرمایید فلم مثل نوت2 هست یعنی با همون قابلیتهای قلم نوت هست؟
احتمال داره تا ماه اینده وارد بازار بشه نه؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام
قیمت روز pipo m9 3g و t10 3g و ifive 3 3G چنده؟
یکمی بیشتر در مورد ifive 3 توضیح میدین؟ قابلیت مکالمه داره؟ gps داره؟ بلوتوث داره؟ دوربینش ، باتریش و ... چطوره؟
بازم ممنون
m6 3g مثل اینکه وارد بازار شده ولی توی چندتا سایت که دیدم زیاد جالب نیست چون بدنش پلاستیکی شده و سیم کارت هم نه sms داره و نه تماس نه gps حالا نمیدونم کدوم مشخصات درسته
PIPO M6 Tablet PC with Android 4.2 OS Quad Core RK3188 9.7 Inch 2048 x 1536px IPS Retina Screen 3G Bluetooth Dual camera 2GB/16GB - China Electronics Wholesale - Consumer Electronics Gadgets Dropship From China
پس همون مدل وایفای بهتر هست
Ifive 3 مدل جالبی هست قابلیت تماس هم داره ولی رزولوشن صفحه پایینه
ولی من توی عکسها قلمی همراهش ندیم و هیچ شیاری برای قلم وجود نداشت
اینکه میفرمایید فلم مثل نوت2 هست یعنی با همون قابلیتهای قلم نوت هست؟
احتمال داره تا ماه اینده وارد بازار بشه نه؟

Ifive 3 قابلیت مکالمه داره ، بلوتوث که آره دیگه....باتریش و GPS دار بودنش مشخص نیست..تو اون دوتا لینکی که در پست قبلی دادم، تمام اطلاعاتی که فعلا در دسترسه، گذاشته شده..دوربینش پنج هست..عین نوت دو هم کیفیت 1280*800 داره که خیلی خوبه هنوزهم از لحاظ کلی.... آره قلمش گفته شده، عین نوت دو هست...ممکنه بله تو ماه این آینده بیاد....بالاخره یعضی وقتاها تاخیر میافته تو پخش و تولید انبوه یک مدل در بازار و نمیشه قطعی گفتم حتما تااخر این ماه یا ماه بعدی میاد....
Ifive 3 هنوز نیومده و پیش فروش هم نشده...

پیپو کلا تو بزرگ اینچها، فقط GPRS یا اینترنت سیمکارت رو ساپورت میکنه....SMS و تماس از GSM میاد و اینترنت از WCDMA....اینو بدونید میتونید بفهمید کدوم تبلت ساپورت چیچیها میکنه......

قیمت هزینه پست و تبلت از چین با پست سنگاپور:

Pipo m9 3g هم یک ملیون و سی هزار تومان
Hyundai t10 3g هم یک ملیون و صدو ده هزارتومان

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
با این اوصاف پس ارزش نداره زیاد منتظر موند واسه Ifive 3 چون مشخص نیست کی بیاد و قلم هم حتی اگه دقیقا کارایی نوت رو داشته باشه بازم نمیشه زیاد روش حساب کرد

حالا دیگه من قطعا از بین 2تا یکی رو انتخاب میکنم
PIPO M6
Cube U9GTV
چون هم رتینا هستن و وضوع 4.3 که واسه کتاب خوندن و استفاده عمودی از تبلت من بیشتر خوشم میاد تا از 16.9 هرچند واسه فیلم دیدن و بازی 16.9 بهتر هست
پیپو اندوروید 4.2.2 داره وتوی ویدیوها که دیدم یه محیط کاربری شبیه ویندوز8 هم داره که بنظرم خیلی جالب بود ولی کیوب تو ویدیوها زیاد دیدم گیر میکنه و لگ داره حالا نمیدونم دلیلش چی بود
Cube u30gt2 هم گزینه خوبیه ولی خب اونها بهتر هستن

فرمودید حداکثر 14 روزه میرسه با پست سنگاپور یعنی از روزی که من پول واریز کنم حداکثر 14روز طول میکشه یا ممکنه بیشتر هم بشه؟چون فرمودید بعد از دریافت کد رهگیری حالا چند روز تا دریافت کد رهگیری ممکنه طول بکشه؟

احسانبزرگي

Registered User
لایک‌ها
3,301

98saman

Registered User
لایک‌ها
1,200
دوست عزیز میشه صفحه رام های تبلت n70hd سایت اصلی یا پشتیبانیش (اصلا رام داره ؟)رو لینکش رو بدید ؟

Last edited:

Maximillion

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
بهترین تبلت 8 اینچیه سیم کارن خور چیه؟
با سریعترین پست چقدر در میاد؟ چند روزه؟

soosan22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
4
1- امیر آقا توی تبلتهای Rk3188 لطفا چند تا از بهترینها رو به ترتیب کیفیت می تونید معرفی کنید؟ 2-من خودم Pipo M6 و Hundai playx x900 رو پسندیدم نظر شما در مورد این دو تا تبلت چیه؟

ramintn

Registered User
لایک‌ها
68

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
تبلت RK3188 ورتینا و سیمکارتخور عرضه شده و درچین موجوده ، قیمت :
Pipo m6 3g : 1,085,00

با این اوصاف پس ارزش نداره زیاد منتظر موند واسه Ifive 3 چون مشخص نیست کی بیاد و قلم هم حتی اگه دقیقا کارایی نوت رو داشته باشه بازم نمیشه زیاد روش حساب کرد

حالا دیگه من قطعا از بین 2تا یکی رو انتخاب میکنم
PIPO M6
Cube U9GTV
چون هم رتینا هستن و موضوع 4.3 که واسه کتاب خوندن و استفاده عمودی از تبلت من بیشتر خوشم میاد تا از 16.9 هرچند واسه فیلم دیدن و بازی 16.9 بهتر هست
پیپو اندوروید 4.2.2 داره وتوی ویدیوها که دیدم یه محیط کاربری شبیه ویندوز8 هم داره که بنظرم خیلی جالب بود ولی کیوب تو ویدیوها زیاد دیدم گیر میکنه و لگ داره حالا نمیدونم دلیلش چی بود
Cube u30gt2 هم گزینه خوبیه ولی خب اونها بهتر هستن

فرمودید حداکثر 14 روزه میرسه با پست سنگاپور یعنی از روزی که من پول واریز کنم حداکثر 14روز طول میکشه یا ممکنه بیشتر هم بشه؟چون فرمودید بعد از دریافت کد رهگیری حالا چند روز تا دریافت کد رهگیری ممکنه طول بکشه؟

کدرهگیری معمولا توی هفته اول سفارشتون داده میشه.....الان بهترین انتخاب فعلا همون pipo m6 3g هست.

حاج امیر این همون 4هسته ای ارزونسvowney V5 بابا خیلی کارش درسته کلی رام تو سایتش براش هست و لوازم جانبی و کلا با کیفیت هست امیر جان تاییدش کنن میتونه گزینه خوبی باشه اینم سایتش 凡尔纳手机|安卓智能|凡尔纳v5|V5智能|凡尔纳官网

اینم رامهاش که تو صفحه سایت خودش هست 凡尔纳手机论坛|最新手机|ROM下载|四核手机|凡尔纳V5|安卓教程|V5智能 - 服务热线:400-808-6633

پرسیدم و جالب بود...هندزفری نذاشتند تو جعبش...بنابراین قیمت ارسالش و هزینه پستی سنگاپور به شرح زیر هست :

Vowney V5 (support OTG) : 720
Extra battery & Case : 735

دوست عزیز میشه صفحه رام های تبلت n70hd سایت اصلی یا پشتیبانیش (اصلا رام داره ؟)رو لینکش رو بدید ؟

Vido / Window / Yuandao N70HD - Firmware - 4PDA

سلام
فعلا تنها 8 اینچی سیمکارتخور ساخته شده درچین :
ifive MX 3g GPS 8Inch : 925
تومانه با پست سنگاپور،(هفته سوم پس از واریز معمولا دستتونه) اما پست سریع، فعلا فقط EMS رو داریم( DHL تحریمیم) که حدود 40 دلار گرونتر میشه ها و شاید اونم تازه بازم بشه ده تا 15 روزه!!!!!!

1- امیر آقا توی تبلتهای Rk3188 لطفا چند تا از بهترینها رو به ترتیب کیفیت می تونید معرفی کنید؟ 2-من خودم Pipo M6 و Hundai playx x900 رو پسندیدم نظر شما در مورد این دو تا تبلت چیه؟

پیپو رو بردارید بهتره...Pipo m6 3g فعلا انتخاب اولتون باشه...بعدش pipo m6 و بعدش سایر تبلتها از جمله Cube u30gt2 و n90 FHD rk3188 و.........

با سلام
امیرخان تبلت cube u35gt2 هم اومده که برخلاف نسخه قبلیش(u35gt) بلوتوثم داره.اینم لینکش:

Aliexpress.com : Buy Cube U35GT2 7.9" Tablet PC RK3188 Quad Core 1.8Ghz CPU IPS Capacitive Touch Screen Android 4.1 1GB/16GB from Reliable U35GT2 suppliers on Cube exclusive shop

لطفا قیمت نهاییشو بفرمایید.
با تشکر
قیمت Cube u35gt 2 هم پرسیدم صبحی و با پست سنگاپور 675- تومان

havzhin

Registered User
لایک‌ها
215
تبلت RK3188 ورتینا و سیمکارتخور عرضه شده و درچین موجوده ، قیمت :
Pipo m6 3g : 1,085,00

کدرهگیری معمولا توی هفته اول سفارشتون داده میشه.....الان بهترین انتخاب فعلا همون pipo m6 3g هست.

پیپو رو بردارید بهتره...Pipo m6 3g فعلا انتخاب اولتون باشه...بعدش pipo m6 و بعدش سایر تبلتها از جمله Cube u30gt2 و n90 FHD rk3188 و.........

قیمت Cube u35gt 2 هم پرسیدم صبحی و با پست سنگاپور 675- تومان

قیمت pipo m6 بدون سیمکارت همون قیمت قبله یا اومده پایین؟چون سیمکارت بجز باطری خوری کارایی دیگه نداره و کارایی لازم رو نداره واسه ما

و این مدل Cube U33GT که مدل تغییر یافته U9GT V هست هم اومده که خیلی زیبا و بهتره به نظر من
Cube U33GT 9.7 Inch Retina Screen 2048*1536 RAM 2GB Bluetooth WIFI

همون مدل U9GT V هست ولی لبه های باریکتر که واقعا زیباتر شده و هم وزن کمتر و خیلی هم باریکه(7.5mm) و دوربینش هم 5 شده
مشخص هست این مدل دقیقا کی وارد بازار میشه؟

و یه سوال اینکه باطری این تبلتها چند سال کارایی داره و عمر مفیدشون چند سال هست؟

Last edited:

hdr1

Registered User
لایک‌ها
42
سلام قیمت روز این اسمارت فون ها رو بفرمایید
iocean X7 Youth
Star S5 Butterfly
I9502
N7100
و اینکه خودتون اسمارت فون درحد800 تومن چی پیشنهاد می کنید؟

ranin1980

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
موبایل دو سیمکارت ,اندروید ,رایتل ساپورت و صفحه نمایش حداکثر 4 اینچ چه مدلهایی پیشنهاد میدهید+ قیمت ؟

amirbahalegharn

Registered User
لایک‌ها
485
سلام قیمت روز این اسمارت فون ها رو بفرمایید
iocean X7 Youth
Star S5 Butterfly
I9502
N7100
و اینکه خودتون اسمارت فون درحد800 تومن چی پیشنهاد می کنید؟

فقط :

THL w8+ : 795
Iocean x7 youth : 720
star s5 butterfly : 715
Jiayu g3s : 710

قیمت pipo m6 بدون سیمکارت همون قیمت قبله یا اومده پایین؟چون سیمکارت بجز باطری خوری کارایی دیگه نداره و کارایی لازم رو نداره واسه ما
و این مدل Cube U33GT که مدل تغییر یافته U9GT V هست هم اومده که خیلی زیبا و بهتره به نظر من
Cube U33GT 9.7 Inch Retina Screen 2048*1536 RAM 2GB Bluetooth WIFI
همون مدل U9GT V هست ولی لبه های باریکتر که واقعا زیباتر شده و هم وزن کمتر و خیلی هم باریکه(7.5mm) و دوربینش هم 5 شده
مشخص هست این مدل دقیقا کی وارد بازار میشه؟ و یه سوال اینکه باطری این تبلتها چند سال کارایی داره و عمر مفیدشون چند سال هست؟

باتریشون ، کار میکنه تا یکسال یا بیشتر، البته سفارش میتونیم بگیریم از چین باتری اضافه...
Pipo m6 : 900
pipo m6 3G : 1,024,000

سلام
موبایل دو سیمکارت ,اندروید ,رایتل ساپورت و صفحه نمایش حداکثر 4 اینچ چه مدلهایی پیشنهاد میدهید+ قیمت ؟

ZTE V970 رو پیشنهاد میدم با قیمت 500

اگه قیمت کمتر میخواید، دو هسته ای خوب نخواهد بود....تک هسته ای هم کیفیتها اکثرا بدردنخوره.......

باتشکر

با سلام
امیرخان تبلت cube u35gt2 هم اومده که برخلاف نسخه قبلیش(u35gt) بلوتوثم داره.اینم لینکش:

Aliexpress.com : Buy Cube U35GT2 7.9" Tablet PC RK3188 Quad Core 1.8Ghz CPU IPS Capacitive Touch Screen Android 4.1 1GB/16GB from Reliable U35GT2 suppliers on Cube exclusive shop

لطفا قیمت نهاییشو بفرمایید.
با تشکر

قیمتش 700 تومانه.

Pipo m6 توبزرگ اینچها فعلا بهترین انتخابه...پایین ذکر شده قیمتش به یکی از دوستان

سلام

فعلا فقط Ifive Mx 3G GPs 16Gb 5MP camera داریم که قیمتش با پست سنگاپور 12 تا 20 روزه میشه 860 تومان...فعلا پست سریع نداریم چون DHL تحریم چین علیه ایران در ارسال لوازم الکترونیکی رو اجرا میکنه.

Vido / Window / Yuandao N70HD - Firmware - 4PDA

حاج امیر این همون 4هسته ای ارزونسvowney V5 بابا خیلی کارش درسته کلی رام تو سایتش براش هست و لوازم جانبی و کلا با کیفیت هست امیر جان تاییدش کنن میتونه گزینه خوبی باشه اینم سایتش
اینم رامهاش که تو صفحه سایت خودش هست
Vowney V5 هم قیمت گرفتم :
هندزفری تو بستش نیست راستی...
ولی قیمتش : 670 تومانه
باتری اضافه و کیس هم : 30 تومانه

Last edited:

line

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
قیمت pipo s1 و pipo s1s و hiyondai x600 رو بگید
موجود دارید؟

ranin1980

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ZTE V970 رو پیشنهاد میدم با قیمت 500

اگه قیمت کمتر میخواید، دو هسته ای خوب نخواهد بود....تک هسته ای هم کیفیتها اکثرا بدردنخوره.......

ممنون لطفا شرایط خرید بهمراه یکعدد کیف و 3 عدد محافظ صفحه را برایم پخ کنید . در ضمن این مدلی که معرفی کردید تک سیمکارت میباشد و مدل دو سیمکارت آن V970M میباشداگر اشتباه نکنم .

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوست گرامی

* با کاهش این چند روزه‌ی قیمت دلار، گوشی ZOPO C2 با چه قیمتی به دستم میرسه؟
بعد این‌که، از لحاظ سازگاری کامل با اپراتورهای موبایلی ایران، مشکل خاصی نداره؟

** امکان خرید و ارسال این گوشی هم براتون مقدره؟
اگه جواب‌تون مثبت هست، لطف کنید و قیمت تمام‌شده‌ی این گوشی رو هم بگید چند میشه؟

Last edited:

.ASHKAN.

Registered User
لایک‌ها
9
سلام امیر خان

امیر جان zopo c2 رو با پست DHL چند روزه تحویل میدین؟
قیمتش چقدر در میاد برام؟

ممنون

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا